Új privát üzeneted érkezett!

Mamaki: a verezgetes az mar nalam alap sajna, az elejen nagyon sokat paraztam miatta, de mar elfogadtam. Tenyesztesen is voltam mar, tehat tul vagyunk mar mindenen. A natham mar majdnem elmult, mar csak egy kis orrfujas van, az meg kibirhato.

A cickok miatt szerintem ne aggodj, nekem az elejen nott meg fajt, de mar nagyon regota nem is erzem, hogy none..hat mar ne is noljenek tovabb :shock: :shock: :shock: :shock:

Te jobban vagy mar?
Sajnalom, hogy el kellett rakatni az idopontot, de jobb igy, hogy Apa is ott lesz.

Puszi Lanyok!
pocaklako

Mercy,
úgy látom, senki nem ússza meg ezt a fejfájásosdit :( !
Nekem segített a hidegvizes borogatás a fájó területen (nekem a halántékom volt), és a homeopátiás gyógyszer, az Atropa Belladonna. Na meg a csend, és a sötét szoba :oops: .
Neked is mielőbbi javulást, pihenj!

Anikó

Kép
mamaki73

Pocak,
de jó, hogy már jobban vagy a náthából :D !!!
Köszi kérdésed: én sajnos talán most vagyok a közepében :( !
Egyfolytában tüsszögök, fújom az orrom, és sajna most is kezdem érezni, hogy talán a sok fújástól már a fejem is fáj.
Apánál 5-6 napi tartott, de még mindig nem 100-as, remélem én is megúszom majd ennyivel, de ma még csak a 3.napnál tartok :oops: .
Cicikkel kapcsolatban kicsit megnyugtattál :wink: !

Ma már nekem is kellene kicsit vasalnom, Barbuss-t irigylem, hogy nem is kell ezzel foglalkoznia :) !

Pussz mindenkinek!

Később még benézek.

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Csatlakozhatom? Ha minden jól megy, nálam július 13. körül lesz a nagy nap.

Olvasgatlak benneteket már egy ideje, és tegnap már majdnem írtam is, de aztán elszégyelltem magam, hogy van, aki olyasmi miatt aggódik, ami miatt valószínűleg én is még sokkal idegesebb lennék, mert valójában nekem most a legnagyobb bajom, hogy nincs bajom...

Az első 12 hétben folyamatosan éreztem valamit, fáradt voltam, rossz volt a közérzetem, a mellemhez hozzá sem lehetett érni olyan érzékeny volt, egyértelmű volt, hogy valami történik, a 13. hét óta viszont semmit az égvilágon nem érzek... Nehéz elhinni, hogy odabent ott ez a kis lény, és nem ad magáról semmiféle életjelet.

Ha otthon lennék, biztos rohannék valami ultrahangra, de külföldön vagyok, itt 175 Euro (kb. 50.000 Ft) egy UH, a jövő héten költözünk haza, elsősorban azért, mert nem akartam külföldön szülni és egyedül lenni ezzel az egésszel utána sem.

Remélem, nem baj, hogy hozzátok fordultam...

Szép napot mindenkinek,
Emma
emma.zunz

Halihó Mindenkinek!

Poci: örülök, hogy már "csak" takony van egy pici!! :wink:

Edi: Klasst hogy nem volt éjjel se semmi!!! Mit mondott a doki? Láttad a picurka fiad???:)

MAmaki: Neked pedig JOBBULÁST!!! Reméljük, hogy hamar kilábalsz te is a bategségből!

Cickókkal kapcsolatban, sztem se aggódjatok, legalábbis nálam már vagy 2-3 hete SEMMI! Nem érzékeny, nem fáj, és sztem nem is nő...az elején mintha picit, meg nem lehetett hozzáérni, de most elvannak, mint a befőtt:) A pocakom dettó! Napjában sacc 3szor érzem, mintha feszülne, nyúlnának a szallagok, de ez max 2 perc, ugyhogy nem is szedek rá semmit. Amugy tök jól vagyok! A hasam viszont mintha elkezdett volna nőni. Apa is azt mondja:)

Emma: Üdv köztünk! CSatlakozz nyugodtan!!! Szívesen látunk!

Meme

Kép
hmeme
Németország

POCI!!
16. hét!! De jóóó!!! Holnap UH? sima vagy 4d? Hányra mész? Kívánom, hogy kiderüljön, hogy kukis vagy puncis!! és akkor lassan már mindenki tudja, csak én nem:( Na, de talán 25-én!!!! Legalábbis nagyon remélem!!:)
Apa azt mondja, hogy minnél közelebb kerülünk ahhoz, hogy megtudjuk, annál jobban kezd bizonytalanodni, hogy fiút vagy lányt akarna inkább.:) De már én sem kötöm annyira az ebet a karóhoz:) De egypicit nálam még előnyben van Kristóf Noémivel szemben:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme: bizony ma betoltottem a 4. honapot es hivatalosan is az 5. honapba leptem. Holnap uh, csak sima, es egyaltalan nem biztos, hogy latni fogjuk a kicsi kincset a laba kozt. Majd a doktorneni aztan eligazit, hogy hova kell mennunk a tovabbiakban. Szinte masfel honapja nem voltam a dokinomnel, igy nem tudom mi a kovetkezo lepes.
Emma: persze, hogy csatlakozhatsz, orommel latunk koztunk!
Meselj egy kicsit Te is magadrol.
pocaklako

De jó, köszönöm szépen a kedves fogadtatást! :)

Szóval velem az van, hogy nagyon nehezen jött össze ez a baba, 3 év után, és talán ezért sem merem még mindig elhinni teljesen. Azt hittem, ha vége az első trimeszternek, akkor majd már felfogom, hogy valószínűbb, hogy megszületik, mint hogy nem, persze bármikor történhet baj, de a legsérülékenyebb 12 hetet már túlélte.

Akinek van gyereke körülöttem, az azért nem érti, miről beszélek, mert már túlvan rajta és ott van ugye a gyerek, akinek meg nincs, az meg el sem tudja képzelni, hogy ha három hónapja nem menstruálok és láttam ultrahangon, akkor mi lehet a gond. Szóval ezért jó olvasni benneteket, mert kb. ugyanazt élitek át (csak kicsit kevesebb parával talán), és így talán lassan én is felfogom, hogy terhes vagyok.

13 hetesen hazarepültem egy ultrahangra meg egy vérvételre, az otthoni otthonomhoz legközelebbi rendelőbe mentem, mert ott volt a legolcsóbb ez az integrált teszt, amit a nőgyógyim ajánlott, de az orvos nem volt túl közlékeny, úgyhogy a netről próbáltam kideríteni, hogy 13 hetesen a CRL 68, BPD 26 és NT 2,2 az most jó, vagy nem jó... Bár a tarkóredőhöz odaírták zárójelbe, hogy normál vastagság, azokhoz az eredményekhez képest, amiket ti írtatok, kicsit vastagnak tűnik...

Meme, ezek szerint te sem érzel semmi különöset...akkor ez valószínűleg tök normális, ugye?

Olyan jó lenne, ha valahogy jelezne minden nap, hogy minden oké odabent...
emma.zunz

Emma: ha van kedves, csinalj te is vonalzot, hogy mi is lathassuk pontosan mennyi idos a Babokad.
Milyen erteket irtak a papirodra a tarkoredore? Hu jo maceras igy ilyen messzirol haza repulni egy-egy vizsgalatra, bar irtad, hogy most haza koltoztok. :) :) :)
pocaklako

Emma: Ja, ok lattam bocsi.
pocaklako

Csajok ezt a hello babat nem lehet valahogy kikapcsolni.....kesz vagyok mar tole. Nagyon idiota otlet volt erre az oldalra rakni, hiszen aki rendszeresen forumozik az tuti nem fogja mar megvenni, mert mar annyira unja a reklamot. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
pocaklako

Pocak
jaj ezt én is unom már :lol: :lol: de jó neked,holnap uh :wink: :wink:

Meme
én sem tudom még ne aggódj :wink: :wink: én majd csak 28. a körül,a biopszia eredményénél tudom meg :oops: :oops:

Emma
üdv a kis csapatunkban :wink: :wink: mennyi volt az afp??a többi értéked szerintem jó,ne izgulj :wink: :wink: és nyugiii,én sem érzek semmit de a baba jól van,nemsokára majd megérzed a mocorgást,még pár hét :wink: :wink:

bibar

Poci:
A helló babát kikapcsolni nem lehet, csak lenémítani! Klikk a hangszóróra a képen a bal alsó sarokban!

Na! Most egy kis pihi!:) Felfelé nézek, ahogy festek, és már képrázik a szemem. Ugyhogy adok magamnak egy kis szusszanatnyi pihit:)

Emma:
A 2,2-es tarkóredő még tök normál!! Nyugi! Valószínű azért több a tiéd, mint a miénk, mert mi 11-12. héten voltunk, te meg a 13.-on. Szerintem ez lehet az oka!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Emma: en is a 13. heten voltam, es az enyem is magasabb volt egy picit a tobbiekehez kepest, igaza van Memenek, ne aggodj.
Kis buta vagy, johettel volna elobb is kozenk, ha ketsegeid voltak az ertekekkel kapcsolatban. Nagyon meg tudlak erteni mi az kulfoldon lenni es senkivel nem ertekezni az anyanyelveden. De jo, hogy vegulis ide ertel, es koztunk vagy!!!
Ha tudunk ugyis segitunk, ha mas nem egy tanaccsal!

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Meme: elnemitom en, de minden egyes alkalommal, ha rafrissitek az oldalra ujra elindul. En tuti nem fogok venni, marcsak azert sem... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
pocaklako

Poci: bocsi, azt nem tudtam:( Én az egész gépet lenámítottam, nem hallom, ha bekapcsol! Sorry!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sztem baromság is venni ilyen mászó izét...eddig is azért csak megtanultak mászni a gyerkőcök, sztem eztán is sikerülni fog enélkül is:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Holnap megyek védőnőhöz...Nincs kedvem nagyon...:( Kíváncsi vagyok, hogy milyen okosságokkal lát el. Bár multkor normális volt, mikor feljött hozzánk...Remélem nem változtat a stílusán :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Poci: most gondolkozom!! még 4 hét, és felidős leszel!!! Annyira hihetetlen, hogy ennyire gyorsan megy az idő! Megegyszer ennyi,és SZÜLÉS!!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Szóval nem vastag a 2,2 azt mondjátok? Próbáltam számolgatni azokhoz képest, amiket írtatok, de egyrészt nem vagyok egy nagy matekos, másrészt gondolom, nem feltétlenül egyenes arányban nő az idővel sem a baba, sem a nyaka... Hudebonyolult.

Afp-t nem tudok, mivel ezt az integrált tesztet kértem, annak meg csak a második vérvétel után van eredménye, arra február 27-én megyek. Mert hogy a kombinált "csak" 83%-os, az integrált meg 87%-ban megmondja, hogy lehet-e baj... Igazi paramama vagyok, mi? Pedig írja a prospektus, amit adtak, hogy türelmesnek kell lenni, az meg én nem annyira vagyok, szóval tudhattam volna, hogy nem ez a jó választás, de most már mindegy, ki kell várnom...

Oké, Pocak, mindjárt megpróbálok gyártani magamnak vonalzót! (Persze dolgoznom kéne, de ez most izgisebb, ezért fekszem le a végén mindig hajnali 3-kor.)

Ez a pisidolog engem is bosszant, most épp pisiből jöttem, és mire végigolvastam az előző 4-5 bejegyzést, már fordulhattam is vissza... Pedig soha nem voltam pisis, napi 2 volt azelőtt össz-vissz, egy reggel, egy este, most meg...

A külföldi magány az én hibám is, tudom, van olyan ország, ahol vannak barátaim, és talán nem zavarna, ha ott lennék terhes, meg ott kéne szülnöm, de itt valahogy nem sikerült kialakítani saját életet, igaz, kb. minden második hónapot otthon töltöttem munka miatt, de amikor kiderült, hogy mi van, és belegondoltam, hogy itt kéne végigcsinálni, a hideg kirázott a gondolattól... Annak viszont tökre örülök, hogy a férjem ilyen megértő volt, még egy évre szólt a szerződése, és most miattam hazaköltözünk, nagyon hálás vagyok neki.
emma.zunz

Sziasztok!

Tegnap óta én is migrénes fejfájással küzdök. ÁÁÁÁ, de fáj. És nehéz, mert közben lánykámnak ugye igényei vannak, éhes, szomjas, pisilni kell és még a "Anya, nem tudom, segíts!" felkiálltás is gyakori.... szóval nehéz, de ki kell bírni.
Na, de nem panaszkodni jöttem ám.

Cicifeszülés, szerintem normális, hogy most nem olyan, mint az elején. Szerintem sokunknak nem annyira feszülős. Majd ha jön a tejci, ihajjjj hoy fog feszülni :lol:

Edike! Merre vagy? Nézegettem dél óta, hátha jössz és megírod a jó híreket. Örülök, hogy nem volt semmi gond éjszaka. Várunk nagyon, mit mondott a doki. A hüvelyi UH-ot remélem, elkerüli a doki. Bár ha a méhszájat szeretné megnézni, akkor ahhoz vagy kézi vizsgálat kell vagy pedig a hüvelyi UH.

Emma: gratu a Babához és üdvözöllek köztünk!
Bp-re költöztök vagy Magyarországon belül merre? Megértelek, hogy sok évnyi próbálkozás után most alig akarod elhinni. Nálunk is nagyon nehezen jött, de aztán csak sikerült spontán, pedig már kezdtem feladni, hogy természetes úton lehet, aztán csak egy kis lazítás kellett, mert túlságosan is rágörcsöltem, mint utóbb kiderült. Mert mi is 1,5-2 évet próbálkoztunk, mire úgy döntöttem, nem érdekel, nyaralunk, lesz, amikor lesz. Az elején talán még nem akartam igazán, mert itt volt a kislányom és jó volt babázni még. Utána meg egyre inkább átálltam, hogy már szeretnék, végül annyira belelovaltam magam minden hónapban, hogy tiszta ideg voltam, hőmérőztem, párfányokat kerestem mini mikroszkóppal, stb... aztán mindent letettem. Elmentünk egy nagyot nyaralni és az első alkalommal összejött. Tehát meg tudom érteni, hogy nehéz elhinni. Nálatok hogy volt a sok évnyi várakozás? Természetes úton sikerült?

Poci: nálam is le van némítva a gépem, nem is tudtam, hogy van "helló bébi". De már tudom, miről van szó :)
Én is hülyeségnek tartom. Mert a gyerkőc úgyis mászni fog, ha elé teszel egy kedves kis játékot, majd nyújtozkódni fog utána és rájön, hogy tudja magát a lábával lökni... szóval megtanulják mindenképp, enélkül a maci nélkül is.

Betegeknek és fejfájósoknak jobbulást!

Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Sziaszoook!!!
üdv közöttünk Emma!!!!De jó neked,hogy hazaköltöztök.... :) nagyon irigyellek.....!!!!

A mászó micimackó tényleg mászik.....azzzzzz agymraaaaaaa :evil: :evil: :evil: :evil:

jajj,tegnap úgy begörcsöltem hogy azt hittem itt a vége....
ma is nagyon fáj a hasam,de semmi barna meg rózsaszín és társai....(kopp-kopp-kopp)....a magnézium egy fél óráig tart ma már 4X2-t bevettem,de megy tőle a hasam...áááááá
remélem csak növöget a drága....

Kezdem már én is a parát...én a 13.héten voltam tarkóredőt nézetni és akkor volt 1,4 mm....ugye ez nem baj....mármint hogy ilyen picike.....??????????????

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Meme,
neked is nagyon köszi a cickós választ :) ! Így most, hogy már Pocak után te is azt mondod, hogy neked is "lenyugodtak" a cicijeid, picit kezdek megnyugodni.
Tudom, dilinyós vagyok, de ma kb. 15 percenként megnyomogatom, hogy még mindig löttyedt-e :oops: .
Komolyan azért félek, mert egy korábbi terhességemnél szinte végig majd szét akartak durranni, és a legutóbbi babómat amikor elvesztettem (10.héten), pont így tűnt fel, hogy valami nem oké :cry: ...
Ma már az a rossz íz sincs annyira a számban, de már az is lehet, hogy bebeszélem magamnak :oops: .
Bocs, csajok, nem akarok pánikot kelteni, de sajnos (a múltból adódóan) nem ok nélkül aggódok :oops: !
A péntek esti UH-ig próbálok nyugodt maradni valahogy, nem tudok mást tenni.

Emma,
isten hozott nálunk :) ! Na, a fenti monológommal jól bemutattam neked, hogy én is milyen parás vagyok :) ! Bocs...
A tarkóredő -úgy tudom- 2,5-2,7-ig jó! Úgyhogy nagy ok az aggodalomra nincs, és drukkolok, hogy a vérvétel eredményed is jó legyen!
Első babátokat várod?
Amúgy a 12-13 héttől (van aki végig) simán lehetsz teljesen tünetmentes! Igen, és mi aggódósak, ahelyett, hogy örülnénk ennek, parázunk :) .

Nemrég kérdezte valaki a bőrcsíkok elleni védekezést:
én azt olvastam valahol, hogy bármilyen testápoló (kicsit zsírosabb, de jól felszívódó) is megteszi, nem kell a drága csodaszerekre költenni, csak az a lényeg, hogy jól hidratált legyen a bőrünk, nem szabad engedni, hogy kiszáradjon!
Hozzáteszem, én jelenleg majdnem mindenhol hámlok, olyan száraz a bőröm :D ! Szóval, van mit rendbe tennem :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Jajaj, hát sehogy se jó? Én attól félek, vastag a nyaka, Moki te meg attól, hogy vékony? Na ezért lenne jó, ha rögtön utána mondana valamit az orvos, vagy ráírnák mint a vérvételnél, hogy mettől meddig normális...

Hát, Manorka, nálunk úgy volt, hogy amikor összeházasodtunk és elhatároztuk, hogy legyen gyerkőc, akkor nagyon lelkes voltam, egy darabig csak vártam, aztán hőmérő, ovulációs teszt, minden elképzelhető, ahogy te is írod... Aztán feladtam, úgy döntöttem, van más fontos dolog is az életben, majd később örökbe fogadunk, ez még továbbra is a terveink között szerepel egyébként. Aztán elmentünk a Kaáliba, ahol kiderítették, hogy senkinek semmi baja, de azt mondták, ez a leggyakoribb, az ismeretlen eredetű meddőség. Utána jött ez a külföldre költözés, de azért egyszer sikerült összehozni egy olyan dátumot, hogy épp mindketten otthon voltunk, és időben is jókor, ez nyáron volt, akkor csináltak egy inszeminációt, de nem volt sikeres. Én mondjuk épp a disszertációmat írtam, nem nagyon tudtam koncentrálni a babára. Aztán október 4-én leadtam a disszertációt és október 6-án menstruáltam utoljára... Hogy a megkönnyebbülés, vagy a csillagok állása, fogalmam sincs, de nagyon örülök, csak közben borzasztóan aggódom... Mert hogy ha ennek a babának baja lesz, én ugye nem az típus vagyok, aki minden másnap teherbe esik...

Otthon Budapesten lakunk, a XI. kerületben, már csak egy hét és egy nap, és indulunk! Mondjuk vár ránk 27 óra hajóút és még vagy 10-12 óra az autópályán, remélem, odabent nem okoz ez gondot...

Közben csináltam vagy 6 vonalzót, az melléklet? Vagy hogy kell idevarázsolni?
emma.zunz

a profilodnál az aláíráshoz kell beszúrni!!!! :D remélem így érthető

mokibuci

Jajj, Manorka,
nagyon sajnálom, hogy már te is szenvedsz a fejfájástól :( !
Pont arra gondoltam én is a múltkor, amikor fetrengtem a fejfájástól, hogy mit csinálnék, ha már egy másik gyerkőc itt nyúzna engem, és ha nem is nyúz, de tényleg el kell látni őt akkor is!
Szóval, abszolút megértelek, és mielőbbi fejfájás-mentességet neked is!!!

Edi,
már nagyon várunk az eredménnyel!

Anikó

Kép
mamaki73

Rokonlélek Mamaki, köszi a számokat, akkor a 2,2 még beleférhet... Első baba, igen, sőt, valószínűleg egyetlen, ha elolvasod, amit feljebb írtam...

A csíkokról én is legtöbb helyen azt olvastam, hogy bármi jó, még a disznózsír is, de olyan barátnőm is van, aki a legdrágább krémre esküszik (L'Occitane). Az a baj, hogy láttam az első szülése után a hasát, amit ezzel kent, és tényleg olyan volt, mintha nem is szült volna, pedig baromi nagy hasa volt... Persze a legvalószínűbb, hogy ez alkati kérdés...

A mellmárnemfeszülést is jó, hogy írjátok, én amikor a 9. héten már nem tudom, miért megijedtem (ja mert egy órára elmúlt az émelygés, vagy valami ilyesmi), akkor a nőgyógyi megkérdezte, hogy a mellem feszül-e, mondtam, hogy hajaj, és közölte, hogy akkor nincs baj, baj akkor van, ha a mellem összeesik. Remélem, ezt csak az első 12 hétre értette...
emma.zunz

Köszi, Moki, megpróbálom...

Kép
emma.zunz

Sikerült :)

Na, megyek dolgozni, örülök nektek, köszi mindenkinek a fogadtatást!

Kép
emma.zunz

hihihi :D na láááátod!!!!!!

mokibuci

Moki,
a tarkóredőtök miatt ne aggódj! Alsó határról nem hallottam még :) , a baj az, ha a fenti értékeket meghaladja!

Meme,
te mit festesz?

Anikó

Kép
mamaki73

köszi!!!!!én sem hallottam még....de háááát na.... :oops: :oops:

Tényleg Meme...
a babaszobát fested......????? :D

mokibuci

Mamaki, Moki: Igen, a gyerekszobát folytatom, mert már vagy egy hónapja nem változott semmi. :( Aztán már nagyon idegesít, hogy az kanapé a szoba közepén, rumli hegyek...ugyhogy igyekszem befejezni, és elkezdeni a szoba átrendezését. Ma ugyan elkezdtünk apával pakolni, kiüríteni a gyerekszekrénysort...de a kupi csak nagyobb lett...:(

Apa kitalálta, hogy ne csak egy falra fessek, hanem az összesre, körbe...hát...nem hiszem, hogy lessz annyi energiám. Bár, ki tudja, elvileg a 2 trimeszterben tele vagyunk/leszünk energy-vel:) Olyanok leszünk mint a duracell nyuszók:) Majd kiderül, hogy mire futja erőből, meg lelkesedésből:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

pangás van.... :?

teszek fel képet.... :D ez a földszinti lakás ablakából készült..... :D kicsit belepett minket a hóóóó....és most is zuhog,a hatóságok meg felszólítottak,hogy négy-öt napra elegendő hideg élelmet szerezzen be mindenki..... :D megy a pánikolás rendesen....a hülyék!!!! :roll: Kép

mokibuci

jajj Meme
azért csak óvatosan azzal a pakolászással.....én nagyon várom már azt a bizonyos energiát....de nagyon nem akar jönni..... :D

mokibuci

Maki: tegnap kérdezted, hogy a magnesium citricum az pezsgőtabbletta-e. Nos, nem, normál tabletta. 10 db van egy dobozban és olyan 200 Ft körül van. Én napi egyet szoktam belőle bevenni. Azóta nekem nincs keményedésem.
Aranyos vagy, köszi a pár jó szót. Valóban nem egyszerű akkor, ha már gyerkőc is van.

Meme: majd ha tudsz, muti képet a szobáról. Nagyon ügyi vagy!!!
Viszont a pakolgatással csak óvatosan!!!!

Emma: próbáltam utána nézni, hogy milyen értékeket tartanak normálisnak a tarkóredőnél és azt olvastam, hogy 3 mm-ig rendben, akkor szoktak még orrcsontot is nézni az UH-on, mert állítólag a Down szindrómánál sokkal később alakul ki. Tehát ha esetleg van ilyesmi a papírodon, hogy orrcsont látható, akkor pláne ne aggódj. De ha még nincs is rajta, akkor is az értéked jó! Nyugi!

Móki: jópofa a mikulás az ablakban, ahogy nem lát ki a hótól :D

Edi miatt aggódom. Remélem, csak pihizik most nagyot és azért nem jelentkezik. Tud Róla valaki valamit?

M.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Én is aggódom ediért! Remélem csak jókat mondott a doki!!!

Majd ha valami rendféle lesz a szobában, meg kész lesz a nagy mű..akkor mutatok képet persze!!:)
A pakolás ugy néz ki, hogy én ülök az ágyon és dirigálok, apa meg pakol:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Manorka, köszi szépen, hogy megnézted, van olyan a papíron, hogy "ábrázolódó orrcsont", de nem vagyok biztos benne, hogy nem valami sablonszöveget kaptam, ahova csak beírták a nevemet, meg a számokat...

Meme, mintát festettél?

Mindenkinél lesz külön babaszoba? Bár azt hiszem, ezt még ráér eldönteni, meg sokszor a szükség dönt, de én azt hiszem, amilyen parázós vagyok, az elején azt szeretném, ha minél közelebb lenne...

Kép
emma.zunz

Csajok,

én már nagyon aggódom Edi miatt :( ! Nem szokott ő ilyen sokáig távol lenni tőlünk! Meg hát mondta is, hogy majd jelentkezik :oops: ...
Én is nagyon remélem nincs semmi gond!

Moki,
pont most láttam a TV-ben, a hírekben, pár perce a hóhelyzetet arrafelé, hááát nem semmi 8) ! Nagyon durva, jöhetne már a tavasz :) !

Meme,
köszi a magnézium infót! Ma mintha kevésbé fájna amúgy a pocakom (kopp-kopp).

Igen, nálunk is lesz külön gyerekszoba, de az első pár hónapban, valószínűleg a mi hálószobánkban lesz a kiságy a kis drágánkkal együtt.
Mi tavasszal festünk, de sajnos globálisan az egész lakást, úgy terveztük, legalább is :oops: .

Anikó

Kép
mamaki73

nekem olyan van hogy "ábrázolódó orrcsontocskák" de hogy miért többes számban azt ne kérdezze senki.... :D az orrcsontból nem egy vaaan?????
szóval nem hiszem hogy sablon...most mit írjon a szerencsétlen...???

Edi tényleg hooool vagy???remélem nincs baj :!: :!:

Meme:jah...az más...mármint hogy apa pakol te meg dirigálsz...íííííííígy kell!!!!!! :D
várom a szoba képeket...lehet min irigykedni!!! :oops: :D

amúgy hol van mindenki...???akkora pangás van!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:

mokibuci

Meme: a pakolási módszered az jóóóóóóóó!! azt úgy lehet! :lol: :lol: :lol:

Emma: csak nem sabolon szöveget kaptál, azért az elég nagy felelőtlenség lenne. Csak pozitívan!!! Ha ezt leírták + a tarkóredő értéked is jó, nem kell aggódnod!
Babaszoba? A lányom abszolút külön szobát kapott újszülött kora óta, amit meg is szokott. Viszont az ő szobáján kívűl nekünk van egy hálónk, illetve egy nappali, ami együtt van a konyhával. Szóval nem olyan nagy a lakás. Így egy-két hónapig velünk fog aludni és ha már nem kell éjszaka felkelni etetés és pelus miatt, akkor kerülnek majd egy szobába. De ezt még átrágjuk, ezek csak tervek, hogy hogy lenne a legideálisabb mindenki számára.
Nálatok és a többieknél?

M.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

nálunk az otthoni házban lenne neki külön szoba,az itteni lakásban most nem lenne,de mivel febr-márc úgyis költözünk a cég miatt,olyan lakást választunk,hogy mindenképp külön legyen tőlünk az első pillanattól kezdve.....szerintem ez így normális,de persze nem vetem meg azokat akik hely hiányában vagy más miatt egy szobában lesznek a babával!!!! :D úgy is biztos jó....de nem tudom...nekem olyan fura lenne hogy a páromon és rajtam kívül még valaki ott van a hálóban....meg szerintem nem is egészséges....de mondom aki ezt a megoldást választja azzal sincs semmi bajom...csak nekünk ez olyan egyértelmű volt mióta tudjuk hogy érkezik a drága :oops: :D :D

EDIIIIII HOOOL VAAAAAAAAAGY???????????????

na megyek alukálni....holnap jövök....
vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!!!!

mokibuci

Helló láááányok:)

pfff most értem haza... eeeez vicc volt. 12-re mentem sorszámért, 13órától volt a rendelés, és este 8-kor kerültem be :twisted: :twisted: de úgy voltam vele, hogy most már akkor is kivárom, ha reggel kerülök sorra.....

Szóóóval, minden a legnagyobb rendben van. Manófej 62mm már, és édesen vigyorgott, meg mocorgott... A méhlepény jó helyen van, semmi nem lóg a méhszájba, nincs vérömleny sem ciszta. Semmi az ég világon. A doktornő szerint a hormoningadozás az oka. De annyira minimális volt, hogy azt mondta ezzel nem kell rohanni sehova. Ha görcs, és erős vérzés van akkor igen. Viszont hozzátette, hogy túl vagyunk a 12.heten, így mivel egészséges a baba, nem mehet már sehova sem:) jóóó volt ezt hallani.
Holnap megyek kombinált teszt-re, ingyen megcsinálják, és ezt a másik doki nem is mondta. Szóval reggel fél8-kor a Margitban kezdek....

Hulla fáradt vagyok, annyira izgultam.... és leesett a szikla a szívemről, hogy minden a lehető legnagyobb rendben.

Olyan jó volt látni... Akkorákat vigyorgott, hogy olvadoztam ott össze vissza.
Sajnos hüvelyi uh-volt, de az utolsó azt mondta a dokinő.

Jól esik, hogy így aggódtok értem, köszönöm :oops: :roll:

Emma
Üdv közöttünk...

Dolgozni nem megyek még két napig pihi van.... :)
Vendég

Edi
jaj de jó :wink: :wink: :wink: szuper hirek,én tudtam hogy csak a hormon az oka :wink: :wink:

Babaszoba:Mamaki mellet én is az első pár hónapban egy szobában vagyok a babával,Olivérnél is ez volt,aztán átköltöztünk a sajátba.
most is pár hónapot velünk lesz,aztán irány a tesó mellé :wink: :wink: én el sem tudom képzelni hogy ne halljam a szuszogását az elején :wink: :wink: annyira kellett nekem ez a biztonság annó,na meg kéznél is voltam gyorsan :wink: persze mindenki másképp csinálja,kinek ez jön be kinek az :lol: :lol:

megy valaki mostanában uh ra??Pocakon kivűl :wink: :wink: olyan jó lenne látni megint babfotót :lol:

bibar

Bibar
Igen, szikla esett le a szívemről. Legközelebb azt hiszem nem rohanok, meg pánikolok egyből... :)

Pocak
Megbeszéltem a manófiaddal, hogy holnap mutassa meg a fütyikét :D:D:D:D Ha végeztél, gyere mesélj majd....

Megyek lefekszem...

Sok puszi Nektek :D
Vendég

Edi...na vegre...mar az egesz topik aggodott ertetek!! Nagyon jo, hogy minden okes..olvados Anyuka.
Csak meg teged akartalak megvarni..en is megyek alukazni holnap nalunk is uh lesz.
Puszi mindenkinek es jo ejt!
pocaklako

Huhhh Edi! Végre!!!!!!!!!!! Örülök, hogy minden rendben van Veled és a kicsi Manócskával!!
Az hogy pánikoltál és mentél a vizsgálatra, ez természetes és tudod, inkább legyen felesleges utad, szóval ne bándd, hogy elmentél!

Poci: Várunk Téged is majd holnap a hírekkel, megy a drukk!! Remélhetőleg már látni fogják, hogy Herceg vagy Hercegnő van a pocidban. Gyere majd mesélni!

Jó éjt Mindenkinek!
Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Edi,
jajj de jó! Tényleg aggódtunk már!!! Komolyan megszivattak ezzel a várakozással téged :evil: !
Az a lényeg, hogy minden okés, szuper :D ! Pihenj jól!

Anikó

Kép
mamaki73

Edi! Örülök, hogy minden rendben, csak most olvastam a riadalmat!

Emma: üdv itt!

Csajok, tegnap már tisztára jól voltam, pihiztem sokat! Ezek szerint Babó úgy szól nekem, ha sok neki, hogy extrán megnyúz, és küldi a rókákat. Most visszafogtam, jól vagyok. Reggel mintha kisebb lett volna a pocim :( Nagyon várom már a pénteki genetikai UH-t...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!

Szerintem az elmúlt 2 napban már a babó mocorgását éreztem. :D:D De 100%-ig még mindig nem vagyok biztos.

Poci továbbra is jobbulást! Hatos ikerek nem semmi, nem fognak unatkozni mellettük, az tuti! Drukk a holnapi UHra, hátha megmutatja magát a babó! Én egyelőre nem járok gyakran WCre éjszaka, viszont esténként kezd enyhe gyomorégésem lenni.

Edi sajnálom, hogy ennyira ragaszkodik hozzád ez a rózsazsin/barna :(:( Viszont örülök, hogy minden rendben a babóval!

Mamaki: jobbulást Neked is! És kitartás a pénteki UHig! A tarkóredő pedig vékony nem lehet, attól ne félj :D

Barbuss: Gratula Zalánhoz :D SZép neve lesz ;)

Vasalás: nagy ritkán, ha nagyon muszáj. Mondjuk a gyerkőcnek az első 4 hónapban mindent vasaltam.

Heni: drukk a holnapi Uhra, hányingernek huss!Nercy kitartás Neked is, drukk, hogy elmúljon a fejfájás és a rókák is végre!

Cickókat én se érzem, de nekem az elején se voltak különösebben érzékenyek.

Emma: üdv itt! Tarkóredő 3mm-ig normális, úgy tudom :) Nálunk eleinte velünk fog aludni a kicsi. Az, hogy meddig az elsősorban tőle függ.

Manorka: fejfájás nálad is mondjon le!

Moki: nem semmi hó van nálatok!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?