Sziasztok!
Tegnap óta én is migrénes fejfájással küzdök. ÁÁÁÁ, de fáj. És nehéz, mert közben lánykámnak ugye igényei vannak, éhes, szomjas, pisilni kell és még a "Anya, nem tudom, segíts!" felkiálltás is gyakori.... szóval nehéz, de ki kell bírni.
Na, de nem panaszkodni jöttem ám.
Cicifeszülés, szerintem normális, hogy most nem olyan, mint az elején. Szerintem sokunknak nem annyira feszülős. Majd ha jön a tejci, ihajjjj hoy fog feszülni
Edike! Merre vagy? Nézegettem dél óta, hátha jössz és megírod a jó híreket. Örülök, hogy nem volt semmi gond éjszaka. Várunk nagyon, mit mondott a doki. A hüvelyi UH-ot remélem, elkerüli a doki. Bár ha a méhszájat szeretné megnézni, akkor ahhoz vagy kézi vizsgálat kell vagy pedig a hüvelyi UH.
Emma: gratu a Babához és üdvözöllek köztünk!
Bp-re költöztök vagy Magyarországon belül merre? Megértelek, hogy sok évnyi próbálkozás után most alig akarod elhinni. Nálunk is nagyon nehezen jött, de aztán csak sikerült spontán, pedig már kezdtem feladni, hogy természetes úton lehet, aztán csak egy kis lazítás kellett, mert túlságosan is rágörcsöltem, mint utóbb kiderült. Mert mi is 1,5-2 évet próbálkoztunk, mire úgy döntöttem, nem érdekel, nyaralunk, lesz, amikor lesz. Az elején talán még nem akartam igazán, mert itt volt a kislányom és jó volt babázni még. Utána meg egyre inkább átálltam, hogy már szeretnék, végül annyira belelovaltam magam minden hónapban, hogy tiszta ideg voltam, hőmérőztem, párfányokat kerestem mini mikroszkóppal, stb... aztán mindent letettem. Elmentünk egy nagyot nyaralni és az első alkalommal összejött. Tehát meg tudom érteni, hogy nehéz elhinni. Nálatok hogy volt a sok évnyi várakozás? Természetes úton sikerült?
Poci: nálam is le van némítva a gépem, nem is tudtam, hogy van "helló bébi". De már tudom, miről van szó
Én is hülyeségnek tartom. Mert a gyerkőc úgyis mászni fog, ha elé teszel egy kedves kis játékot, majd nyújtozkódni fog utána és rájön, hogy tudja magát a lábával lökni... szóval megtanulják mindenképp, enélkül a maci nélkül is.
Betegeknek és fejfájósoknak jobbulást!
Manorka