Új privát üzeneted érkezett!

Hát szegényke nagyon ki lehet merülve, ha ennyit szundizik :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

csaknaggyából tudtam visszaolvasni,inkább csakátfutottam :oops:

Pici!
Olvastam a múltkor mit mondott a dokid, bocsi, hogy nem reagáltam rá,mindig magammal vagyok elfoglalva mostanában :oops:
Örülök hogy nincs különösebb aggodalomra ok :lol: remélemhamar sikerül az a baba,én nem igazán jártam sosem dokihoz, csak ha terhes voltam vagy rákszűrésre. Ezekhez a gyógyszerekhez,meg mindenféle latin szóhoz én nem értek! :oops: csak annyitmondanékhogy látod nekünk az első baba 6 hónap alatt jött össze,pedig minden rendben :lol: remélem neked hamarabb sikerül!

Abokádra kenj a fásli alá venoruton gélt vagy linatiol gélt. Ezek nem csak vissszérre jók, hanem ilyen zuzódásokra is.
na afiam társult mennem kell :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Én írok egy csomót, de mindig csak a lap alja az enyém. Laptető nagyon elkerül mostanában...

Beni ébren van.
Megyek csinálok neki ebédet. :D Ma kimarad a reggeli.
Vendég

na elaludtak a fiuk, denincs sok időm!

Zsuzska

jólkidobtad magad tegnap a napra az új bikinidben?apa mit szólt? :lol:

Cat!nagyon jók aképek. örülök h. jó volt a nyaralás :lol:

andy

sajnálom,hogy ennyit megszenvedsz pirivel

nika!
elfeljtettem mit akartam neked írni :oops: :lol:
puszi :lol:

Kép Kép Kép
asiye

cat: ne a saját családodat nézd nemek arányában mert mindig a pasikon múlik hogy fiad vagy lányod lesz :):):):)

nika70
Salgótarján

asiye: semmi gond:):):

most szedtük ki az ágyneműtartóból a befőtteket nagyon jól néznek ki annyira felbüzdultunk hogy már várjuk a szilvát elteszek vagy 20 üveggel :):):):):) anyós nagyon fini szilva befőttet tud csinálni :):):)

nika70
Salgótarján

Halihó!
Vagyok ám én is, csak ugye Dani ma itthonvan velem és mesét néz, meg YouTube-ot, így nehéz a gép elé ülnöm. Meg közben főztem is, mostam, és itt voltak a barátnőmék a kisfiával. Most talán alszik Dani, így van egy csöpp időm! :lol:

Cat!
Látom, kezdesz lemondani a kislányról annak érdekében, hogy csak jöjjön már tesóka... Ne tedd!! Megbánhatod! Bár, ha ti vállaltok 3.-at esetleg 4.-et, akkor OK. De mi (azaz a férjem) nem akarunk több gyerkőcöt, így ha most nem lesz fürtöske, akkor soha!! Úgyhogy bár már volt, hogy én is lemondtam volna az áhított nerőm, azért, csak hogy elöbb jöjjön össze, most már azért nem szeretnék.
De majd elválik....

Kép
oriandy

Sziasztok.
Vagyok már.
Csak ezer melóm volt.

Olvaslak titeket

Cat!

Örülök, hogy jól telt a nyaralásotok.
Aranyos Beni!

Én is lányt szerettem volna. Most már nem bánom, csak jőjjön. Ne aggódjak, hogy mi a baj és miért nem jön.
picimami

Nika!
Én is csináltam, meggyet és szamóca lekvárt, és sárgabarck lekvárt.
+ még sok sok savanyú uborkát.

Imádom a szilvát is, de azt anyukámmal szeretnék készítetni
picimami

Asiye!

Hogy van a lábad?

Én kenem, és fáslizva van.

Nem vészes, csak fáj.
Mikor teszel föl nekünk a piciről uh-s képet?
picimami

Cat!
Mi jót főzöl?

Zsuzska merre vagy?

Andy!

Jobban van már a kicsid?

Én is szeretnék már, egy kis manóra vigyázni
picimami

Na sziasztok!
Beértem minden gond és elázás nélkül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Idebent 26.5 fok van, majd megsülök.

szakad rólam a víz :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Asiye!
Apácskának nagyon tetszett az új fürdőruci, azt mondta, hogy sokkal jobban áll, mint a régi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzska!

Merre jártál?

Puszi
picimami

Hát otthonról bejöttem dódozóba :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Otthon olyan jó idő volt, viszont a redőnyöket elfelejtettem leerszteni :oops: :oops: :oops:
Itt meg meg lehet sülni, iszonyatosan feszít ráadásul a bal oldalam :shock:

És itt aszalódom a 30 fokban!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja értem.
Délutános vagy?

Nekem csak rossz a kedvem.
Nem fáj semmi, a bokámon kívül.
picimami

Én olyan hülyén dolgozom, hogy amíg itt vagyok Soroksáron, addig h-sz-p: 13-19-ig, k-cs: 9-15-ig vagyok. Amikor a helyemen vagyok, akkor h-sz-p: 11.40-19.10, kedden zárva vagyunk és csüt-ön 8.40-16.10-ig dolgozom.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát érdekes a beosztásod.

:-)

Én még bonyolultabban.
6-14-ig egy hétig, majd 7-15-
8-16-így tovább; 14-22-ig.
Majd minden keződik előről.
picimami

Nika!

Ha mindig a pasin múlik, akkor hogy van az, hogy mi ketten vagyunk lányok a tesómmal? Hiszen apám pasi volt.
De mindegy. Inkább legyen úgy ahogy Te mondod. Apának ugyanis lánytestvére van. Anyósomék hárman testvére, egy fiú két lány, apósomnak pedig lánytestvére volt... Azt hiszem ez bizatatóbb.
Vendég

Pici!
Nem semmi a te beosztásod sem :shock: :shock: :shock: :shock:
Ilyet még nem is hallottam :roll: :roll: :roll:
A héten melyikben vagy?

Cat!
Tényleg a férfi génjei számítanak :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ez úgy működik hogy genetikailag a petesejt csak egy féle kromoszómát tartalmaz mig a férfi spermája mind a kettőt igy amelyik beérkezik olyan nemű lesz a baba vagy xx vagy xy
vagyis mi nők a x kromoszómát tartalmazzuk mindig és minden esetben míg a férfiak spermája lehet fiús vagy lányos:) amelyik talizik a petesejttel vagyis ha egy x-es akkor lányka lesz ha az y akkor fiú:)

nika70
Salgótarján

picimami: ez azért nem semmi beosztás.még én sem hallottam ilyenről :)

nika70
Salgótarján

Andi!

Nem mondok le a kislányról! Csak hagyom, hogy később jöjjön, ha akar. :D :D :D
Nekem is kell egy loknis, rózsaszín fodros ruhás kiscsaj!
De ha most fiú lesz, és ő csak utána, az is jó.
Vendég

Cat!
Csak nehogy aztán a kisfút rózsaszínbe öltözted :wink: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ja és én pl olvastam egy könyvet az a címe hogy női agy férfi ész
és abban azt olvastam hogy az hogy a gyerek későbbiekben milyen identitású lesz igenis genetikai.majd megkeresem a könyvet nem hosszú rész és bemásolom ide hogy min múlik de állítólag a gyógyszerek is hatással vannak rá vagyis ha valaki a saját nemét szereti az sajnos genetikai csak még ezt nem meri senki sem beismerni. mondjuk ez nem éppen ide való téma csak eszembe jutott a genetikáról :)

nika70
Salgótarján

Nika!

Ezt az x-y dolgot természetesen én is tanultam, de valahogy én nem hoztam össze belőle ezt a következtetést.
Na mindegy.
Az a lényeg, hogy azért ma közlöm apával, hogy ha lányt akar, akkor neki kell igyekezni, mert én félig már megoldottam a dolgot. :D
Vendég

Ezt mi akartuk így.

Nem vészes.
És java részt felborul.
Azért van erre szükség, ahogy az ügyfelek jönnek..
reggel két ember van, napközben sokan vagyunk.

Ha nagy a forgalom.. majd újból fogyunk.

ma 15-ig vagyok. Holnaptól 10-18 ig.

Legalább alhatok, és mehetek vérvételre :cry: :oops:
picimami

cat!

Szerintem nem csak a lánynál kell apának igyekezni.. :roll: :wink:
picimami

Na igen, nálamis ez a jó, hogy reggel gyakorlatilag bármikor el tudok menni a dokimhoz. És ha konzira kell menni, az meg csütörtök vagy kedd este vannak.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nekem pénteken lesz a Jónás napom...
De már nem is tudom...

Majd jön magától a picikénk. Nem merem már beleélni magam,

Hogy eltelt egy hónap. csajok, holnap lesz egy hónapja, hogy veletek vagyok. :lol: 8)
picimami

Mondtam már, hogy én is kislányt szeretnék :?: :lol:

Szeretném csini ruciba öltöztetni, szép loknis hajacskájába ezer csatot rakni (párom tejfölszőkén és göndör hajjal született, ma már csak a göndör fürtök vannak)....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Milyen gyakran jársz hozzá?
És hová?
picimami

Zsuzska, Nika!

Nem kell aggódni! Azért a fiút fiúsan öltöztetem.
Beninek a haját sem növesztettem meg soha. Ő egy vagány kissrác.
Ha nekem nem lesz lányom, akkor pedig ott lesz az unokahugom. Majd ő kapja a kisszoknyákat. :D

Különben azért is nem szeretném, ha azt érezné, ha fiú lesz, hogy mi lányt vártunk, mert az egy életre tönkreteheti. Még ha nem is tudatosan. És sok gyerek megpróbál megfelelni a szüleinek. Ezért vannak általában a lányos fiúk és a fiús lányok. Ott a szülők legtöbbször mást szerettek volna.
Én nem akarom, hogy nálunk ez történjen.
Egyszerűen csak egy egészséges babát akarok! Mindegy, hogy fiú vagy lány. Az jön, aki akar. :D
Vendég

Pici!
Boldog első hónapot köztünk :!: :lol: 8)

Nekem 9-én volt Jónásom, pont a ciklusom 2. napján.... gondolhatjátok, hogy akkor nem próbáélkoztunk :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!

Igazad van!
Én is így gondolom.

Zsuzska!
Ezek szerint, ha jól emlékszem.. (bár már gyagya vagyok)
Itt most mindenki lányt szeretne.

De a lényeg, hogy végre pozitív+++ tesztet
És egészséges picikét
picimami

Erzsébetre járok, és Forgács Intézet (reprodukcióval foglalkoznak) a neve. Legutóbb június elején voltunk és majd csak augusztusban kell bejelentkeznem konzira újra.
Azt hozzá teszem, hogy ez konzi 10ezer Ft.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hétvégén volt velünk egy gyönyörű szőke loknis kiscsaj. Két és fél éves múlt. Nagydumás. És imádja a szoknyát, csattokat, csili-vili dolgokat. Én is ilyet szeretnék! :D
Vendég

Pici!
Pontosan!
Ha kisfiú, kisfiú, ha esetleg ketten lesznek, akkor azt is megoldjuk, csak jöjjön/jöjjenek már :!: :!: :!:
És jönni is fognak, mert tudják, hogy nagyon várjuk már őket, csak a megfelelő időpontra várnak :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nekem ma van Jónás. 10 óra 29 perckor.
Apa ma később ment dolgozni... :oops: :D
Vendég

Cat!
De édes lehetett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A barátném kislánya is ilyen :lol: :lol: :lol: Imád mindent, ami csillog :lol: :lol: :lol:
Ja, és loknis szőke haja van :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Hát én is megpróbáltam apát egy kicsikét későbbi indulásra buzdítani, de hát nem sikerült (nem mintha tegnap és előtte nem pudingoztunk volna eleget :oops: ) :roll:
Na majd holnap elkapom, ma hagy pihenjen egy kicsit :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Milyen kis rafinált vagy...
cseles!

remélem most ott a kiscsaj, már akalul és dolgozik, hogy a szüleit boldoggá tegye.

Futás pihenni.
Lábakat föl a falra gyertyába :P :oops: :!: :!:
picimami

Csajok, szerintetek melyik póz a hatékony?? A hagyományos, vagy esetleg lovaglós, stb?

Nekem eléggé hátr hajló a méhem, ez is nehezít nálunk :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok, olyan jó idő van odakint, nemsok kedvem volt feljönni az emeletre :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!
csak bekukkantottam,hogy ne este keljen sokat visszaolvasnotom :lol:
csak szeretnék írni nektek valamit!

És légyszi ne haragudjatokmeg,nem bántásbólmondom, tudjátokhogy nem írnék rossz szándékból nektek :lol:
szóval én is mindennél jobban szeretnék egy kislányt, de én most a 3.-nál is ugy gondolom,hogy semmivel sincs nagyobb esélyem rá mint egy fiura,pedig én napra(napszakra pontosan) tudom hogy mikor van pé-m.
Sajnos semmi garancia rá,ha 3-4gyereket szülünk hogy lesz közte kislány!És én már egyszer csalódtam egy nagyot, akkor hónapok kellettek hogy elfogadjam.Volt amikor azt mondtam hogy én nem gyereket akarok,hanem egy kislányt, és ha fiu................
Nehéz ez nagyon, csak azt akartam kihozni belőle, hogy készüljetek ugy hogy ha azt mondja adoki hogy fiu, akkor is tudjatok neki örülni.

Holnap után megyek 4d uh-raés ha fiu akkorlehet hogy most már ki is derülmert Alperrel ekkortudtam meg.
Remélem nem látszik majd fütyi :lol:

Kép Kép Kép
asiye

én úgy tudom hogy kislányhoz a misszionárus póz kisfiúhoz meg a lány felűl fiú alul pozició:):):)

én is kislányt szeretnék da ha fiú lesz az sem baj akkor van egy rakat ruhánk neki:):):):) de a lényeg hogy legyen és egészséges legyen:)
én elsőre is lányt szerettem volna de nem az lett de nem látszik rajta igazi rosszcsont kopé:):):)

nika70
Salgótarján

Asiye!
Dehogy haragszunk meg :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja, és drukk ezerrel holnapra, gyere utána a hírekkel, hogy mi ltászik :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja, és még annyi, hogy ugye felrakod az uhus képet, ha tudod?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?