Új privát üzeneted érkezett!

Krisz fenn vagyok az iwiw-en Hacsavecz Andrea néven

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

okés, ha beenged az iwiw bejelöllek
Vendég

ok

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Andi! Bejelöltelek!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így hiányoltatok!!! KÖSZÖNÖM!!!
Nekem is nagyon hiányoztatok.
Az úgy volt, hogy pénteken kiakasztott a kolléganőm. Majd szétvetett az ideg. Este megbeszéltük a férjecskémmel, hogy csinálunk egy szép kis szombatot és csavargunk egy hatalmasat. Majd ő lenyugtat és elfelejtem a heti zűrzavart.
Szóval, szombaton vásárolgatás, csavargás, eszem-iszom. Kaptam 5 db gyönyörű alkalmi felsőt.. és máris jobb lett a kedvem :lol:
Este ünnepelgettünk tovább.. :wink: :oops:
Vasárnap színházba vittem az osztályomat, megnéztük a Pán Pétert a Vígszínházban. Nagyon tetszett. Este újabb ünnepelgetés volt a hőn imádott férjemmel... :oops: :wink:
Aztán hétfőn szerettem volna jönni, hogy elmeséljem nektek mindezt, de a babanet meghülyült és este 1/2 10-kor abbahagytam a próbálkozást. :cry:
Sok visszaolvasnivalóm van, úgyhogy itt vagyok, de most megyek és megnézem, hogy mi történt veletek...
Vendég

Ind! Nagyon sajnálom, ami most a családban történik! :cry:
A tanulgatás nem lehet egyszerű. Nagy kalappal a vizsgákhoz!!!
Panda! Jobban vagy már??
Krisz! Szuper, hogy minden rendben van a férjeddel!!!
Éva! Ezerrel megy a drukk!!!!
Zora! Hát, ez nagyon muris volt. A fűszoknyán nagyot nevettem. Valóban igazad van. Velem aztán ne bánjatok kesztyűs kézzel!! :wink: Jók a képek! Tetszenek.
Ildikó! Micsoda főnököd van?! Nics ott valami munka?? Szívesen váltanék.... :lol:
Vendég

Mo!!!!!!!!! Hurrááááááááááááááááááááááááááááá!!!
Gyorsan olvassál ám!!!!
Anyám bőkezű volt apa! 5 felső is.

Mi moziba megyünk csütörtökön, azt a római korban játszódó filmet nézzük. Nem tom mi a címe. :oops:
Vendég

Miért ír ki 15 óra 21-et???? Hiszen már 17 óra 21 van...
Vendég

Bőkezű és nagyszívű..... hehe. Én meg önző, fifikás és rafinált.
A tenyeremből eszik ez a pasi...... szerintem én nagyon tudok valamit........he-he-ha-ha-hu-hu. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Éva,
Akkor hajrá este nem aludni :wink:
Kép

Mororo,
Köszi a kérdést igen jobban vagyok :D látom rád is jó hatással van a vásárlás :wink:
Vendég

EZ A BABANET KIIDEGEL!!! :twisted: :twisted: NEM ENGEDETT BELÉPNI...
Kisregényt írtam és elszállt, utána meg nem tudtam jönni, mert nem engedett......
Vendég

Szia Panda! De jó, hogy jobban vagy!!!!
Terigetek, egy perc és itt vagyok. Utána megmutatom a hőmet és leírom újra a regényemet.... Életem története címmel, úgyhogy készüljetek lányok a nagy olvasásra!!! :wink: :lol:
Vendég

Először is: mutatom a hőmet. Utána kérdeznék tőletek!

Kép
Vendég

Rendben Mo! Akkor válaszolok, éppen most pattann a petéd! Na ez tetszik? Szerintem tényleg!

Zora
Kép
zora7

Szóval: szombaton délelőtt a nagy csavargásban nagyon fájt a derekam és görcsölt a hasam. Estére elmúlt.
Vasárnap semmi bajom nem volt, de vártam a hőesést... azért biztos ami biztos, összebújtunk. :oops:
Aztán hétfőn nagy zuhanásba kezdett a hőm, de elmaradt az akció, mert az édes kicsi férjem megfázott, lázas lett és még most is fáj a torka. :cry: :cry:
Ma sohanemlátott mennyiségben van vízszerű folyásom, ami nem nyúlós, de sok (bocs :oops: ). Szóval nem vagyok még lekésve a pé-ről, vagy buktuk ezt a hónapot?
A hőm mára szépen visszaugrott, úgyhogy kezdem feladni.... Szerintem buktuk a dolgot.
Vendég

Ez már a mélypont, innen már csak felfelé vezet az út! :lol: :lol: :lol:
Egyébként édes Mo és mindenki, majd betojok, mert tegnap alakformáló tornán , ma pedig pilates edzésen voltam. Csak a fülcimpám nem fáj, úgyhogy este senki ne várjon tőlem akrobata pózokat! :oops: :oops: Ki volt az a hülye, aki azt mondta, hogy a testmozgás elősegíti a babásodást!? Örülök, ha bezuhanok az ágyba aludni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Zora
Kép
zora7

Mororo,
Ha vasárnap akcióztatok akkor az jó!!
Vendég

De így kislány lesz az esélyes :wink:
Vendég

De, ha normálisan is működök, a katonákat szépen kinyírta az én egyetlenem... :cry: :cry: :cry:
Szia Zora! Most sírjak vagy nevessek???
Jól működök és tessék. Erre itt van ez a fránya... torokfájás.
Most olyan dühös vagyok, hogy holnap a szeretett kolléganőmnek tuti behúzok egy nagyot. Ha már nekem rossz, ő se örömködjön!!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Mo! A hőesés megelőzi 24 órával a pé-t nálam. Tehát ma akció és minden oké lesz! Szerintem ma repedt fel a tüsző és csütörtökön kezd majd határozottan emelkedni. Hajrá!

Zora
Kép
zora7

Panda! Kisláááány??? Húúúú, én lennék a világon a legboldogabb.
De ha kisfiú, akkor is. Mindegy, csak jöjjön már!!!!!!!!!!!!
Vendég

Dehogy nyírta! Panda férjének cuki cucca is teljesen okés volt a láz ellenére! Mindenesetre szép kislány lesz szerintem is! Vagy, ha nekem van igazam, fiú! Na , egy túrórudiban fogadunk Panda?

Zora
Kép
zora7

Viszont, ami a legjobb, Mo, hogy úgy látszik vége a maratoni ciklusoknak, ez annyira szuper!

Zora
Kép
zora7

Zora! Milyen torna?? Pilóta edzés? Csak nem repülni fogsz, mint Anettka? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hülye! Mélyizomtorna, de fantasztikus nyújtógyakorlatokkal és semmi ugrabugra!
Egyébként bi-bi-bi-bi Éva holnap jön hozzám, és mindenkit jól kibeszélünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Zora
Kép
zora7

Jajjj, ne igyatok előre a Mo bőrére!!!! :lol: :lol: :lol:
Aztán lesz itt sírás meg rívás!! De, akkor ellátom a bajotokat, ha 8965325698745. napon még nem jön meg és sorra produkálom a negatív teszeteket!! :twisted: :lol: :lol:
Vendég

Jaaaaaaa. Én meg már azt hittem, valami berepülés... mélyrepülés... sárkányrepülés.... lopakodó-cirkáló... kommandó. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zora,
Ok :wink: A párommost 2 hónapja mindennap szedi az E vitamint és Macát szerintem ezért nem hatott rá a láz sőt jobb lett mint valaha. Pedig be voltam tojva rendesen... abiológus csaj azt mondta hogyakinek nem olyan jó a spermája annak pl a láz jó hatással is lehet rá csak néztem nagyokat mondjuk nálunk ezzel szerencsére nincs baj elég hogy én vagyok nyomika :oops:
Vendég

Megy az Éva? Én nem izgulok. Rólam csak csupa jót tudtok majd mondani. :lol: :lol: :lol: Kérek egy közös imát és fűszoknyás táncot a tűz körül a babásodásunkért! :wink:
Vendég

HA-ha! Mo férje láztól felturbózott spermával a célegyenesben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egyébként jobbulást neki, szerintem elájulna, ha látná, mi folyik itt még a spermán kívül!

Zora
Kép
zora7

Panda! Most ez komoly? A láz még jót is tehet???
Háát, én már teljes képzavarban vagyok. Jaj, csak érjen haza a férjecském!! Rávetem magam és kifacsarom, mint a citromot!!!!! He-he. :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mororo,
Én is csak pislogtam de a biológus már csak tudja :wink: Adjál neki rendesen ne kíméljed
Kép
Vendég

Zora! Köszönöm.
Szerintem gyorsan áramszünetet csinálna és a sötétben jól elverne... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mororo,
Egy kis fenekelés nem árt huncutkodás elött :lol: :wink: :oops: :oops: de rossz vagyok :oops: :oops:
Vendég

Mit szedsz most egyébként? Én rengeteg cickateát iszom, tornázom, és Maca. Nagyon betojtam a múltkori 6 napos elővérezgetéstől, ilyet mégegyszer nem szeretnék.

Zora
Kép
zora7

Igen Panda! Jó kis estém lesz. :lol: Ezek után már csak akkor lehet hiba, ha esetleg ma nem jön haza a férjem..... hűűűű, de akkor nekem VÉGEM!! :cry: ...na meg a kolléganőmnek is!!! Tuti leverem rajta!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na lányok ez a szado-mazo azért egy kicsit erős így éhgyomorra! Akkor már inkább a nyál!

Zora
Kép
zora7

Zora! Kitől kérdezted, hogy mit szed? A teát én is ittam. Nekem nagyon bejött. Már az ízét is megszoktam.
Vendég

Ok. Persze én sem gondoltam komolyan, csak jó volt rajta rötyögni egy sort.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Éljen a nyál!
Vendég

Különben a Maca alatt véreztem én is ilyen sokáig. Hmmm...valami lehet ebben a Macában.....
Vendég

Na, mi az?? Hová tűntetek?? Terigettek vagy áramszünet van nálatok?! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Most értem haza aerobikról, és nem tudtam kihagyni, hogy megnézzem: Mo - jöttél-e :D
A görbéd tényleg úgy néz ki, hogy ma van pé-d - mindenképp kapd el apát, ha ma nem ér haza, akkor holnap :wink:

KépKépKép
ildiko74

Panda, ezt jó tudni, hogy a láz mit művel apa katonáival :)

KépKépKép
ildiko74

Ildikó,
Nem mindenkinél van ez de lehet így is szóval nem kell úgy beparázni mint amit én műveltem itt :oops:
Vendég

Szia Ildi! Úgy olvastam, hogy kapd el apát, ha nem jön haza akkor is! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mi az, mindenki a tornáról jön???? Meg a tornán volt??? Olyan fitt csajok lesztek, hogy csak na.
Ildi! Aranyos vagy, hogy benéztél miattam. :oops:
Se vonalzó, se hőgörbe, semmi??? Ne titkolózz!! Mi a helyzet veled?
Vendég

Mo, az nehezen menne :D
Amúgy, Mo, megint egyedül vagyok én is :roll:

Épp erről beszélek, Panda, hisz már Mo is parázni kezdett.

Közben megnéztem Andit az iwiw-en - nem jelöltelek be, majd csak akkor, ha engedélyt adsz rá!!!???

KépKépKép
ildiko74

Panda! Bárcsak, úgy lenne ez a lázas dolog!!! Nagyon reménykedek!!!! Most minden olyan jól működik nálam.
Mesélj! Vannak jelek?? Érzel valamit??
Vendég

Ildi! Nem is jön haza a férjed?!
Vendég

Ha vársz egy kicsit, megmutatom a görbém - ma volt valami tojásfehérjeszerűfolyásom, csak azt nem tudom, hogy ezt most éppen minek tulajdonitsam :oops: - ha szerencsém van, akkor nekem is most van pé-m, és akkor együtt peteérünk :D :D :D - Évával és eszterrel is :D - ha valakit kifelejtettem a sorból, akkor kiabáljon!

KépKépKép
ildiko74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?