Sziasztok!
Az elmult 2 nap katasztrofa volt szamunkra, Bercel teljesen kesz volt, szinte egesz nap sirt, csak kezben volt hajlando lenni, alig aludt valamit... Tegnap mar total rumlis volt a lakas, estere vendegek jottek hozzank, de en meg odaig se jutottam el, hogy elmosogassak, mert nem birtam lerakni a kezembol Bercust, ugyhogy fogtam, es bogtem, nagyon rossz volt!:( Remelem ma jobb napunk lesz...
Koszonjuk a dicsereteket, Bercus egyebkent azota csak naponta kb. 1szer fordul at teljesen, a legtobbszor ha probalkozik, megakad a masodik fazisnal, magyarul total kitekeredve fekszik, es bombol, a keze meg, ami maga alatt van, elkezd lilulni... persze olyankor megforditom en...
Kata: Orulok hogy talaltatok vegul egy jo bababarat helyet, es el tudotk menni kikapcsolodni. Mi az udulesi csekkbol eddig ketszer tankoltunk, a maradekbol meg vagy elmegyunk egy hetvegen vhova, vagy nemtom, de jo lenne elmenni inkabb
Es gratula a szoptatashoz, Palika tenyleg nagyon szepen fejlodik.
Hordozokendo: Hat 2 gyerekkel biztos nehezebb, ez a duplababakocsi jo otletnek tunik. En egyenlore hazsnalom a kendot, de csak ha be kell masznom a varosba, mint pl. penteken a Foldhivatalba...
Fronell: jo nagy mar Alma, te sem panaszkodhatsz a gyarapodasara...
Jo hogy minden ok volt az UH, mi holnap megyunk...
Rena: Edes Balazs nagyon, es jokedelyu babanak latszik a kepekrol! Es neki latszik a BCG-oltas helye... mi meg mindig csak varjuk, hogy megjelenjen...
Junius: gratula a keresztelohoz, csinik voltatok!
Manoci: Mekkorat nott Eszti a nyaron! Hihetetlen! Hannus meg egyaltalan nem latszik kicsi babanak, kis hurkas kezeit megzabalom! Es a seroja... nagyon bejon! : Bercusnak mar nagyon nagypapas volt, hatul tobb centisre nott , felul meg szinte semmi, az apja allandoan azzal huzta, ugyhogy tegnap nekilattunk az ikertesommal, es amig aludt a kezemben, "megnyirtuk". Hat eleg erdekes lett az eredmeny, mert kozben felkelt, es akkor mar nem lehetett folytatni... nagypapasnak mar nem nagypapas, de viccesnek vicces, mert most igy "menetek" vannak benne... na hat mindegy, igy sikerult...
Evica: de csini ez a ruha ami Onuron van! Jok a szinei nagyon!