Új privát üzeneted érkezett!

köszi majd utánamegyek...azt mondják arra is jó hogy terhesen jobban feküdj....nekem nagyon nagyon fáj a kersztcsontom és lehet hogy segít majd...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Látom, szopipárna a téma. :)
Én is tervezem venni, de néztem a neten, ott 4-6.000,- forintért kínálják. A brendonban tényleg aranyáron van. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Menion!
Igen igen,én is használom már rég!Szerintem neked is használna!

na tettem mai pocakfotót a gmailre!

annus11

kaptam egy csomó babaruhát :D
közte egy overált ami rózsaszín és a cipőt le lehet csatolni és hozzá kabátot
valami álom finom anyagokból vannak a kis rugik és a pólók is...
fogalmam sincs mekkorák de 2 nagy tescós szatyor színig tele velük

éppen a listát írogattam ki a neten hogy milyen ruha kell egy babának indulásképp...erre szerintem a 3/4-e de a fele mindenképp meg is lett hirtelen...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok csajok!

Hiányoztam,mi? :wink: Minden ok,csak hát elkezdődött a suli,ovi... No meg rengeteg volt a tennivaló,ügyintézés és a lakást is csodaszéppé varázsoltam az elmúlt 3 napban! :lol: Ja és du. jókat szoktam szundizni,2-3 órákat is,hiszen gyerkőcök úgysincsenek a nyakamon! :wink:
Sikerült visszaolvasnom az elmúlt 1-2 hetet.

Nenu: rossz volt olvasni,amit az "autós élményeidről" írtál... :( Remélem már jobb a helyzet!!!!!!!!!!! A terhesség elején még (májusban,pontosan) nekem is volt egyszer egy ugyanilyen rosszullétem a kocsiban,jópár percig eltartott... azt hittem,végem... De szerencsére azóta nem fordult elő! 8) Neked is kívánom,hogy minden ok legyen!!!

Annus,Bogi: gratulálok az UH-hoz és a szép méretekhez!!! :lol: Kíváncsi vagyok,az én kiscsajomnak mennyi kb. a súlya,val.színű 1 kg körül mozog... De nem tudok semmit,mert nekem nem volt UH! :? Utoljára normálisan a 18 hetes genetikai UH volt! :shock:

Bei: Neked is gratula,hisz Te is voltál dokinál! Nagyon helyes vagy a fotón!!!!!!!!!!! :)

Titokbaba: nálam ugyanez,csak én genetikai tanácsadásra mentem,ott mondták UH-on hogy több kicsit a magzatvíz. Én is totálpara lettem,de előtte a 18.hetin átlagosat írtak... Már mindent megnéztek nekem is,Babóca teljesen okés,semmi rendellenesség nincs :) ,nekem a cukrom tökéletes,mint kiderült. Ellenanyag negatív... Hétfőn megyünk vissza magzati szív UH-ra,még az van hátra,drukkoljatok Lányok,ha lehet ilyet kérni... :oops: :wink:
Bár ezzel kapcs.-ban még annyi,hogy a védőnőm azt mondta,a kevesebb magzatvízzel van gond,mert abban az esetben nem tud rendesen fejlődni a baba... Tehát nyugi,minden ok!!!

Katinkababa: díszpárna?! :lol: :lol: :lol:

Menion: ahogy olvastam napról-napra,úgy drukkoltam jobban és jobban és nagyon örülök,hogy sikerült orvost találni magadnak!!! Gratula hozzá,szupi hogy Annus tudott segíteni!!! :)

H1N1: én beadatom magamnak és az egész családomnak,ahogy tavaly is,nyugodtabb leszek. Nálunk sem volt semmi mellékhatása!
Jobb félni...

Hétfőn voltam nődokimnál,persze UH nem volt,ahogy írtam is fentebb. :( A cukorterhelés eredménye tehát kiderült,hogy tökéletes,a vasam is totálisan jó érdekes módon... Megvizsgált,na itt van egy kis bibi: jóindulattal még 3100-at írt be a méhszájra,de azért megjegyezte az asszisztensnek,hogy : de csak jóindulattal,mert "már van egy kis berepedés... " :shock:
Na meg mondta,hogy fejjel lefelé van Zsófika és hogy vizsgálat közben érezte is a kis buksiját... :shock: No comment...

Védőnőm is volt 1-2 napja,hozott készüléket is,így volt szívhang hallgatás! :D Őszerinte tökéletes (Én is így hallottam! :lol: ) ,se nem lassabb,se nem gyorsabb... tökéletes! :D Így már bizakodóbb vagyok a hétfővel kapcs.-ban is!

Most ennyi jutott hirtelen eszembe! Ja és :
Cicóka: gondolok Rátok is,bizti szupin tellik a nászút!!!!!!!!!!!!!!! :D

Pusszantok mindenkit,jövök sűrűbben mostmár,ígérem!

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Itt lehet venni új szopi párnákat olcsón: http://www.teszvesz.hu/listing.php/sear ... p%C3%A1rna
most találtam, veszek egyet kipróbálom én is.
Vendég

cicus köszönöm a kedvességed,biztos segítet a drukkolásod :-)
nagyon örülök annak hogy találtam egy ilyen fórumot nagyon befogadó és pozitív itt mindenki!!!

Kép
menion
Budapest

Szisztok !!! :)

Cicus! Tényleg régen voltál, már hiányoltalak,de akkor minden okés veletek! Ennek örülök! :) Persze kivéve a méhszájat,de az sem vészes még, azért , hogy érezte a doki a buksiját az tényleg ...... :sochk: Köszi a bókot a képre. :D

Annus! Nagyon szép a poci! :) Elég látványosan nőtt az utóbbi 1/2 hónapban :) Lassan én is teszek fel újat.

Szopipárnát én is most vettem Vaterán 3000 ft+ 990 a postaköltség.

Cedis!
Szerintem csak neked adják ki a házassági kivonat másolatát,vagy esetleg mneghatalmazással, bár nem tudom , nem vagyok jártas benne.Kérdezzétek meg a hivatalba, hogy kinek és hogyan adják ki. Nekünk az apasági nyilatkozatot kell intézni.

:roll:
Holnap védőnő, aztán utána héten kedden vérvétel, cukor terheléses meg általános aztán csütörtökön UH. :)

Kép
bei

Sziasztok!

Cicus persze hogy kérhetsz ilyet megy a drukk :lol: :lol: :lol:
Nekem a szomszédomnak volt kevés a magzatvize a gyerek jól fejlödött hál istennek de azt mondta hogy nehezen szült alig csuszott ki.

Menion nagyon jó hogy kaptál babarucikat. :D

t katinka

Bei nekünk is az apasági nyilatkozatot kell,érdemes 35hét körül megcsináltatni,legyen meg mire szülsz,hiszen sose lehet tudni :wink:

t katinka

Sziasztok!

Menion: mi pedig örülünk,hogy csatlakoztál hozzánk!!! :) Mi tényleg jó csapat vagyunk és a drukkok nagyon sokat segítenek,Én hiszek ebben!!! :wink:

t katinka: köszi! :lol: Holnap megyünk... :roll: Aztán a héten szeretnék egy 4D UH-t,nem bírom ki szept.30-ig! Akkor kell megint nődokihoz menni és állítólag lesz UH... Olyan messze van még!!!
:(

Sannah: köszi a tippet a szopipárnához,nézek ki vmi szép kislányosat! :wink: :lol:

Bei: várjuk a pocifotót majd! :wink:

Én most értem rá feltenni pár tiroli nyaralós fotót gmail-re,(Epernek ígértem,bocs hogy csak most...) nehéz volt a kb. 400 kép közül választanom... :lol: De iwiw-re többet tudtam tenni.

Pussz mindenkinek:

Cicus

Kép
cicus78

Én is teszek gmailre pocifotót.

Cicus elküldöd a neved privibe vagy ahogy gondolod jelöljelek iwiwen.

t katinka

Katinka: elküldtem a privit,de ha esetleg nem kapod meg,szólj,nem vagyok túl jártas priviben... :roll:

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok, nem volt időm erőm végigolvasni!
Péntek óta gipszben Csani jobb lába :oops: :roll:
Eltörve nincs, sőt én a röntgenen semmit nem láttam... de a doki rá zoom-olt ezerszer és mutatott egy kis hullámot, emiatt kapott egy gipszet. 2-3 hétre! Tök ügyesen használná, de nem szabad azt mondták ne menjen rajta (...hahahaahahaha ezt mégis hogy gondolták KÖSSEM LE??? :???: )
csütörtökön megyünk kontrollra. Az egészben a legjobb hogy apa holnap utazik 10 napra megint Koszovóba és kettesben nem lesz könnyű, egyenlőre fürdeni is csak úgy tudtunk hogy apával bementek és meg zuhannyal megfürdettem.
Szóval kemény világ vár ránk!

De talán esténként tudok jönni majd néha! De nem ígérek semmit! Le kell foglaljam hyog minél kevesebbet használja a lábikóját!

annus amúgy Csani hatalmasnak született 58 cm és 4120gr! Remélem a kiscsaj nem lép a nyomdokaiba! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Cedis én használtam végig Csninál a szopipárnát ő aludt is rajta sokat én nagy pocival aludtam vele az utolsó 3 hónapban és már most is elővettem, és végig azzal szoptattam biztos hoyg nálam mindent megért!
Én csak ajánlani tudom!

Mellszívó én kaptam kölcsön elektromosat, nekem nagyon fájt és nem ment vele, vettünk egy kézit és az nagyon bevállt, de ezt embere válogatja!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

sziasztok!
nekem a szopipárnát a nővérem varrja. azt nem tudom, hol vette a polisztirol gyöngyöt bele... de tuti, hogy valahol helyben... és ez kisváros.

cicus!
üdv újra itt :)
az olyan aranyos, amikor az orvos nagy "jóindulattal" ad csak meg egy értéket... én is így vagyok minden vizsgálatnál. azt mondta, hogy a 2100as olyan 70%os kb... ami nem túl biztató. a 3100 azért egy fokkal jobb... bár ugya e lényeg pont a nyitotságon van... ami meg ugyanaz.

Bogi
!
jobbulást, és kitartást a nagyfiúnak!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!
nekem a szopipárnát a nővérem varrja. azt nem tudom, hol vette a polisztirol gyöngyöt bele... de tuti, hogy valahol helyben... és ez kisváros.

cicus!
üdv újra itt :)
az olyan aranyos, amikor az orvos nagy "jóindulattal" ad csak meg egy értéket... én is így vagyok minden vizsgálatnál. azt mondta, hogy a 2100as olyan 70%os kb... ami nem túl biztató. a 3100 azért egy fokkal jobb... bár ugya e lényeg pont a nyitotságon van... ami meg ugyanaz.

Bogi
!
jobbulást, és kitartást a nagyfiúnak!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

na, persze elküldeni csak egyszer akartam :oops: :oops: :oops:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Bogi: nagyon sajnálom Csani lábikóját! :( Dehát mit csinált,szaladgált és elesett? Sok erőt és kitartást Nektek!!!!!!!!!!!!!!!
Mellszívó nekem is kézi volt,a gépit én sem ajánlom! Legalábbis nekem az eléggé fájdalmas volt... :roll:
Viszont a szopipárnás oldalt most nézem át és rendelek is egyet azon nyomban! :wink:

A kilókkal kapcs.-ban annyi,hogy tartom a havi 1kg-t,így most 59kg-nál tartunk... :roll:

Cicus

Kép
cicus78

cicus!
érdekes... a nővérem csak az elektromos mellszívóval boldogult. a kézivel sehogy. de végül medela lett unokahugim tejtesója :lol:
én gondoltam, kipróbálom ezt is, azt is... kölcsönkapom medelát, meg még beszerzünk néhány márkát és fajtát... aztán amelyik bejön, majd olyat szerzek rendszeres használatra.
na persze, ha egyáltalán szükséges lesz...

a havi 1 kilód miatt pedig megesz a sárga irigység :oops: :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Köszi Julcsi az üdvözlést! :D
Ja,szörnyű ez a nyitott méhszáj dolog nálunk!!! És most még ez a plusz berepedés! :roll: Meg hogy érzi az ujjával a gyerek buksiját...
:shock: Én mindig azon imádkozom,hogy legalább 36 hetet kibírjunk így... :( És hogy ne kerüljek előbb kórházba,tudom ezzel Te is pontosan így vagy!!! Drukkolok is ám rendesen Nektek is!!!

Cicus

Kép
cicus78

Várj,még van 2-3 hónap! :lol: Azalatt még gurulhatok is!!! :D :D :D

Cicus

Kép
cicus78

Cicus,Julcsi!
No para!Minden oké lesz!!!Majd ti lesztek azok akik túl is hordják a babát! :wink:

Képeket mindjárt nézem!

Csaninak puszi a kis lábára!Én bele se gondolok h Izára kerülne egy gipsz... 8)

annus11

Halihó!

Tettem fel Gmailre pocis képet.

cicus!!
!! Nagyon jók a képek! Nagyon helyes-szép kismami vagy és a családod is legalább olyan szép,mint te! :) Nagyon helyesek a gyermekeid!!!! Gratulálok hozzájuk! :D A nyaralás biztos isteni lehetett.

Bogi
! Nagyon sajnálom Csanit és azt is, hogy egyedül kell lenned,mert elmegy apa. De mért megy Koszovóba? És meddig lesz távol? :cry:

Kép
bei

csajok!
aranyosak vagytok :) de én egyáltalán nem parázok a kórház miatt :) nagyon odafigyel rám a dokim... ráadásul a terhesgondozóban a doki nővérem orvosa... szóval jó kezekben vagyok mindenhol. tudom, hogy ha befektetnek előbb, azt azért teszik, hogy minden rendben legyen...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok

Cicus sajna a kocsizassal meg mindig hadilabon allok :? remelem egyszer elmulik, amugy ha ez lesz a legnagyobb baj az egesz terhesseg alatt am legyen :roll:

Bogi jobbulast Csaninak :!: :!:

Cicoka (ha majd egyszer olvasod) Jo naszutat kivanok en is....az ido sajna nem a legjobb, de remelem sikerul igy is jol eltolteni a nyaralast. Garda to mindent meger, szerintem szebb mint a tengerpart eszakon.

Szopiparnat meg nekem is be kell szereznem, eddig nem is voltam biztos benne , hogy vegye-e , de latom mindenki csak jokat ir rola.

Hmmm a kilok 10 kg-nal tartok es meg 2 het van vissza a jo eletbol..semmit teves, csalad latgata, evs-ivas, ki tudja hova jutok igy :roll:

Annus irigykedem am, remelem belolem is ilyen ugyes anyuka lesz, mindent a 2 kezeddel eloallitasz :wink: en jo ha megtalalom a boltokat ahol be tudok szerezni mindent :oops:

Szep vasarnapot mindenkinek :!: :!:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu

Hali!

Bogi nagyon sajnálom nem lehet most könnyű nektek.Nem tudom az orvosok hogy gondolják :evil: Kitartást és türelmet kivánok :cry: :cry:

Cicus nagyon jók a képeid nagyon szépek a gyerekeid te is nagyon csinos kismami vagy gratulálok. :D :lol: Ja vigyázz nagyon magatokra pihenj amennyit tudsz habár tudom nem lehet könnyű a gyerkőcöktől.

Bei te is csini vagy cép kejek a pocid és jó nagy.

Annus te is szépen gömbölyödsz.gratula :lol:

t katinka

Szió Mindenki!!!

Annus: köszi a bíztatást!!! :lol: Én mindig azt mondom,hogy "37 hetesen szoktam szülni" :) , reméljük most sem előbb... Tehát igazából nov.közepe! Aztán lehet,hogy mégis a Tálapó hozza Zsófit! :D Merthogy dec.3. az időpontunk.

Bei,Katinka: köszönöm/köszönjük! :oops: :D Nagyon kedvesek vagytok!!! Katinka,ezek szerint elment a privi,köszönöm a jelölést!!! Persze,pihenek amennyit tudok,bár elég pörgős típus vagyok,nem bírom a semmittevést!!!

Nenu: majd elmúlik ez a kocsis dolog nemsokára! Örülök,hogy jelentkeztél Te is és hogy jól telik a pihenés!!! 8)

A gmail-es képeket Én is átnézegettem,mindenkinek nagyon szép már a pocija!!! :D 8)

Cicus

Kép
cicus78

hát ha 2-4ezerből megvehető akkor nem küzdök a varrással...majd megrendelem így a teszveszen vagy a vaterán...csak azt hittem drágább ...

ejj lányok ez nem volt egy szép vasárnap...2.napom volt a munkába de nagyon megbántam...úgy kiborított egy kollégám hogy ajtócsapkodás és sírás is volt...pedig úgy vártam már hogy mehessek...április vége óta otthon meg a kórházba zombisodtam
...
aztán késöbb meg hozott egy tábla csokit és bocsánatot kért de addigra az összes erőm kisírtam magamból...szóval nem volt egy jó biznic ez a mai nap
ráadásul nem is "dicsekedhetek"vele itthon mert reggel is kérdezte a párom hogy biztos kell-e nekem melózni?(öltözésnél rókáztam ahogy hajolgattam és eddig nem hánytam hát persze hogy kételkedik) végülis ugye veszélyeztetett vagyok és csoda tényleg hogy ide eljutottunk...
na de a pénz is kell meg hát látom hogy kezdek a férjem agyára menni mert itthon egyedül besavanyodok...
szóval nem volt jó napom![/quote][/b]

Kép
menion
Budapest

megpróbálok aludni ezekre egyet de a kis poronty se nyugodt...veri a tam-tamot...
remélem nektek sokkal jobb vasárnapotok volt!

Kép
menion
Budapest

jó reggelt!

menion!
remélem, már jobban vagy kicsit.

én szombaton akadtam ki egy pöppet...
a délelőtt nagyon jó volt, de nagyon fárasztó. piacolás után nem jöttünk haza, hanem körüljártuk a várost, kinéztük magunknak a franciaágyat (amihez át kell rendezni az egész nagyszobát), meg a gyerekszobába a bútort (nem gyerekbútor, hanem rendes nappali szekrénysor, de tök jó világos, modern színben). ez eddig OK is. párom szüleinél ettünk (tehát még mindig talpon... a nagy ágynyugalomban), ahol anyós meg is állapította, hogy úgy bedagadt a bokám, hogy ha hazaértünk, mindenképpen polcoljam fel. OK, ezt tudom... már fáradt is voltam, pocim rengeteget keményedett, hányingerem volt, minden bajom volt. alig vártam, hogy végre lefeküdjek.
itthon be is nyomtam a pipolphent, aludtam tőle kb 1,5 órát... felébredtem, mondom, odadobok egy muffint, az gyorsan kész van, aztán alszom tovább... erre mi történik? após telefonál, hogy ők akkor most átjönnek, segítenek áttologatni a nagyszobában a bútort... hogy mi van :?:
egyfolytában azt hallgattam, hogy de én csak pihenjek, majd ők csinálják... persze. hol pihenjek? feküdjek végig a földre lepakolt könyvek tetején? vagy nézzem, ahogy anyós a pár hete műtött vastagbelével rángatja a polcot???
komolyan a sírógörcs kerülgetett... jobb híján szegény párommal veszekedtem... khm... üvöltöztem időnként... persze ha az én anyámék lettek volna itt, akkor azokat elküldöm a búsba, de párom szüleinek mégsem mondhattam...
szóval a délelőtti menetelés után egész délután pakolás, bútorrámolás... a prücsök szegény késő estig egyfolytában rugdalózott... megállás nélkül... alig bírtam megnyugtatni este. simiztem, meséltem neki... de úgy kapálózott, mintha szenvedett volna... én meg végül álomba bőgtem magam...

és a legszebb: vasárnapi ebédnél anyós megkérdezte, hogy abbahagytuk-e a tegnapi veszekedést? meg hogy kipihentem-e magam? mert látta rajtam tegnap, hogy fáradt vagyok...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi!
Légy határozott!Ilyenkor mondd meg h ne jöjjenek és kész! :wink: Vagy mondd meg a férjednek h szóljon a szüleinek h ha szétpakolják az ágyat akor bizony nem tudsz hova feküdni! :wink:

Eszembe is jutott h nálunk is jö a nagy pakolás megint...Iza ágyát összerakni stbstb,bútorokat áttologatni :roll:

Menion!
Mit dolgozol?

Áh menem kell!

annus11

annus!
a baj az volt, hogy páromnak szóltak telefonon... így hozzám már csak az jutott el, hogy mindjárt itt vannak. a kedves pedig sajnos nem tud ellenmondani a szüleinek... nem tudom, hogy tette-e valaha...
mondjuk most már mindegy. a szekrényeket a kisszobába a héten lassan egyedül kirámolom... aztán azért majd jönnek a fuvarosok, és viszik át anyuékhoz.

az ágyat még a héten meg kellene rendelnünk, mert most a nagyszobában csak ki van hagyva a helye :o
a kisszobába pedig először festés, csak aztán bútor.
tegnap unokahugimnak elmeséltük, hogy az lesz a kicsi baba szobája... mindjárt szaladt be és kereste a kicsi babát :) de olyan édes volt, mert ahogy megérkezett, leguggoltam hozzá az ajtóban, ő meg minden köszönés, meg rámnézés nélkül megsimogatta a pocim és mondta, hogy "kiti baba" :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Pénteken akartam írni, hogy végre vége a hétnek, de megint ne jutottam az olvasásánál tovább, így ma „megint hétfő…” –vel kezdek.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de egyre nehezebben viselem a melót. Saját cégben dolgozom, de még így is sokszor annyira nyűgnek érzem, hogy itt kell lenni, hogy el sem tudom mondani. Tökre elfáradok estére, ha egyszer felidegesítenek, akkor „úgymaradok”, tök lassan nyugszom meg. Szóval sokkal inkább készülnék, olvasnék, rendezkednék otthon. Már szinte egész nap a bab jár a fejemben, egyre jobban érzem, hogy itt van, jönni fog, egyre türelmetlenebb vagyok, persze egyre boldogabb is és persze egyre több kétely és kérdés fogalmazódik meg bennem. Nem akarom sürgetni az időt, de lehetne már november legalább….
Menion: nagyon örülök, hogy találtál dokit, tényleg nem semmi, hogy „csont nélkül” hozzáértő dokit találtál, aki el is vállalt ennyi idősen. Remélem innentől problémamentes lesz a terhességed és nyugodtan várhatod a babót.
Annus: gratulálok a nagylányhoz! Nagyszerű méretek!
Boglárka: a te kislányod is szépen gyarapszik, csak így tovább! A hízáshoz meg külön nagy-nagy gratula, ügyesek vagytok!
Katinka, Julcsi: örülök, hogy jó lett a cukros eredményetek. Erről a lepény érettségről én még nem is hallottam, remélem senkinek ne lesz gondja vele.
Titokbaba: gáz, hogy rád is rádhozták a frászt, lassan már kezdem megszokni, hogy minden kismamát megijesztenek valamivel. Lényeg, hogy nincs baj, ennek örülök.
H1N1: én tavaly beadattam, mert tesómék nálunk Karácsonyoztak az akkor 4 hónapos picivel, nem lett semmi mellékhatása, de azóta is azt gondolom, hogy hiszti az egész és egy bazi nagy pénzgyár a gyártóknak. Sima influenza miatt kialakult tüdőgyulladásban többen halnak meg évente, mint a h1n1 összes szövődményében együtt. Én még nem tudom mit csinálunk, szerintem ahogy tavaly sem volt, idén sem lesz országos járvány, nem lesz minden 2. ember beteg, ez tuti. Meg attól tartok, hogy januárban kitalálják, hogy mutálódott a vírus, új oltóanyag kell a régi nem is jó…
Szopipárna: én vettem, már most alvásnál nagyon szeretem, sokkal kényelmesebb, nem lóg a hasam. Én a tönkölypelyvásat vettem meg, igaz drágább, de valahogy szimpatikusabb volt, mint a gyöngyös.
Én most olvastam valahol, hogy elvileg megszüntették, hogy 300 napnál nem lehet régebbi a házassági anyakönyvi kivonat. De lehet, h rosszul emlékszem, majd utánakérdezek.
Bogi: Sajnálom a gipszet, Csaninak jobbulást! Virgonc a kölök gondolom.
Cicus: drukkolok, hogy ne legyen gond, és kibírd a 37. hétig legalább. Pihenj amennyit csak tudsz!
A képekkel még én is lógok a gmailre, ma majd megkérem apát, hogy fotózkodjunk, meg aD-s képet is vágja ki már végre a videóból. Igyekszem.
Na, most ennyi, így elég hosszú lettem, bocs!
Szép napot Nektek!
Ja, voltunk várásolni terhesgyatót a héten, ap zabálnivaló aranyos volt, majd a köv-ben elmesélem!
Puszi mindenkinek!

Kép
orsolymors

Sziasztok!

Cicus: Tényleg hiányoztál! Most gondolok rád! Rendben lesz az uh!
Nagyon szép családod van, te pedig csinos kismami!
Pihenj amennyit tudsz, nehogy gond legyen a méhszájjal.

Annus: Nagyon helyesen gömbölyödik a pocakod. Iza rózsaszínben olyan mint egy kis tündérbaba és még nagyon piciiiii!
Megnézem most már, hogy mi is az a szopipárna, mert soha nem hallottam róla és annyira dicséritek.

Bei: Te is nagyon csinos vagy!

Nálunk hétvégén vendégjárás volt, nem unatkoztunk.
Ráadásul a férjem szombaton sem volt már túl jól, de vasárnapra totál kijött rajta valami felső léguti betegség, őt is gyógyítottam, eddig nem sok hatással.

Orsolymors: Ha nehezen viseled a munkát, de azért szeretnél dolgozni, nem tudod 6 órába kérni magad?

Kép
eper74

Sziasztok!

Még indulás előtt gyorsan... :roll:
NE IDEGESKEDJETEK CSAJOK!!! Le kell mindent tojni és csak a babóval foglalkozni! Tudom,könnyű ezt mondani! De akkor is! :evil: Van elég bajunk így is!!!
Remélem már mindegyikőtök jobban van (Menion,Julcsi és Orsi), vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!

Pussz:

Cicus

Kép
cicus78

Eper: köszi,nagyon aranyos vagy! :) A férjedre pedig vigyázz,jobbulást kívánok neki!!!

Na,mennem kell... :?

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Orsi: azt én személy szerint megköszönném, ha utánanéznél ennek a házassági anyakönyvi kivonatos dolognak.
Hol vetted ezt a tönkölypelyvás szopipárnát? Én még eddig csak a mikrogyöngyössel találkoztam.

Cicus: szerintem most sem lesz gond, és Zsófi tartani fogja a 37. heti megszületés hagyományát!:)

Julcsi, menion: sajnálom, hogy nem alakult valami jól a hétvégétek

Bogi: nagyon sajnálom Csanit! Mit csinált a lábikójával? Boldog nevenapját kívánok neki!!

Tegnap én is hulla voltam. gyerekszobában parkettáztunk, bordűrt ragasztottunk, Balázs ágyát szereltük össze, illetve rám csak a takarítás maradt, de ahogy fűrészelték a parkettát, na az a finom por volt mindenhol. Este már alig bírtam menni, keményedett is a pocim éjszaka rendesen, úgyhogy kétszer is felkeltem magnézium pezsgőtablettát inni, utána kicsit jobb lett, de egész éjszaka éreztem a keményedést, és a derekam is fájt, így ma úgy döntöttem semmit nem csinálok a kötelező házimunkán kívül.

Megyek megnézem a pocakos fotókat! :wink:

Kép
cedis

Cicus: én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, nagyon szép kismami vagy, és a gyerkőcök is nagyon szépek, helyesek.

Bei: ez aztán a nagy poci!

Cicóka: nem biztos, hogy olvasod, de azért leírom, lásd gondolok a szülészeti szobatársamra :D nagyon helyes vagy a képeken te is, szép az a mintás ruhád! Remélem nagyon jól telik a nászutatok.

Kép
cedis

Sziasztooooooooooooook!!! :D

Megjöttünk,jó hírekkel,boldogan! :lol:
Megvolt a magzati szív vizsgálat. Minden okés,semmiféle -még a legapróbb se!!! :D - rendellenesség nincs!!! De azért idézek kicsit:
" A szívüregek alakja,helyzete,mérete szabályos. A kamrai sövény zárt. Az aorta és az arteria pulmonalis eredése,lefutása és áramlása szabályos. A vizsgálat alatt ritmusos szívműködés. Kompenzált keringés." :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Tehát kizárták teljesen a szívfejlődési rendellenességet! :lol: nagy kő esett ám le a szívemről! Úgyhogy minden vizsgálati eredmény okés,nem tudom tehát a több magzatvíz okát... csak annyit tudok és érzem is,hogy nincs semmi baj,ez tuti!!!
Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Cedis: Neked is köszi a bókot,gyerkőcök nevében is!!! :)

Oh,elfelejtettem: még mondta a dokinő,hogy itt van fent a gyerek buksija,itt a popója,stb.,tehát megmutogatott mindent a pocimon. Tehát megfordult a kis huncut,mert 1 hete még fejjel lefelé volt! Na de amennyit mocorog... nem is csodálom! :lol:

A másik jó hír: szerdán megyünk 4D-re,ez lesz a házassági évfordulónk napja is,úgyhogy a legszebb ajándékot kapom!!! :D Végre láthatom kisszerelmemet!!! :lol:

Bocsi az ömlengésért... kicsit felszabadultam a sok rossz után...

Pussz mindenkinek!

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!
Én még nem nagyon fordultam meg ezen a fórumon, talán egyszer rég, amikor regisztráltam, de most már egyre közeledik a szülés időpontja, így volna pár kérdésem a kismama-társaimhoz. Első babánkat, Marcikát, december 5. körülre várjuk, és mostanában kéne dönteni mindenféle orvos- és szülésznő-választásban.
Van valakinek tapasztalata 16. kerület illetve Kistarcsa Kórház kapcsán? Surányi doktorhoz járok terhesgondozásra, de felkérni 80 ezerért a szülésre nem tudjuk, az a kérdés, hogy ismer-e valaki jó szülésznőt a Kistarcsa Kórházban, vagy elég-e szerintetek, ha szülésznőt választunk csak. Az kb. mennyibe kerül, tudja valaki?
A másik a gyermekorvos kiválasztása - a védőnőnk elsődleges és rövid bemutatása alapján Dr. Aranyos Ágnes lenne szimpi - mert homeopátiával is foglalkozik - van esetleg valakinek vele tapasztalata? Köszi előre is a véleményeket!

Mindenkinek kellemes babavárást, aztán majd igyekszem beleolvasni az irományaitokba, hogy én is képbe kerüljek Veletek :)
vicush79

Cicus GRATULÁLOK :D :D :D látod mi mondtuk hogy nincs semmi gond a kis Zsófival.nagyon jó hír. :lol: :lol:

t katinka

cicusez nagyon szuper! azért kellett a szívvizsgálat mert több volt a víz? vagy más ok is volt? mert úgy tudom azt nem nézik külön hacsak nincs valami gyanu...vagy nézik csak én lemaradtam valamiről?

köszi lányok amúgy jobban vagyok a vasárnap tényleg kikészített...úgy látszik nem bírom már úgy a feszültséget mint a terhesség elött bár akkor is nagyon kikészültem ilyen eseményektől...sajnos ezeket mindig lassan dolgozom fel és addig rágódok rajta napokig...
most se volt másképp éjszaka nem sokat aludtam és nagyon fáradtan keltem pláne hogy kényszerítettem magam hogy ma elmenjek laborba és túlessek a cukorteszten...mmikor végeztem és hazajöttem már éreztem hogy nagyon fáradt vagyok...gondoltam alszok egy órát de kinyomtam az ébresztót és 5 órát aludtam...mindenféle baromságot összeálmodtam de végre jól kipihentem magam!most tényleg úgy érzem hogy a napok óta tartó rossz éjszakákat kipótoltam...

-j-sajnálom hogy te is így kikészültél! ha a párod nem mondja meg nekik akkor neked kell valahogy szépen csomagolva...
én is tudnék ilyeneket mesélni hogy mindenki azt mondta pihenjek de aztán semmi módon nem tették lehetővé hogy meg is tehessem...tesóm volt ebben a csúcs! mikor szigorú fekvés volt előírva(és tényleg véreztem meg görcsöltem akkoriban)azt várta volna hogy heti 2-3 napon 4 órát vigyázzak a 3 éves lányára...szerinted hogy lehet fekve vigyázni egy 3 éves eleven gyerekre nyáron egy 3 szintes kertesházban? sehogy!
így aztán minden voltam csak szent nem hogy nem vállalom...

a pipolphent lehet szedni???és attól alszol?

annus kerületi ügyelet...a rendelőbe nem megyek mert ott ki kéne menjek betegekhez is és még egy csomó helyre de azt nem tudnám csinálni...itt csak a szobába vagyok 12 órát és helybe jönnek a betegek vagy a doki megy ki címre a sofőrrel... és az a gond hogy a sofőrök nem szeretnek menni és mivel a címet én veszem fel ezért nekem csinálják a feszkót...tisztelet a kivételnek persze!

orsolymorsmit dolgozol?nem lehet kevesebbet?
nekem csak szeptemberben 8 alkalom így nem rossz csak ha ilyen ramazuri van de azért ilyen nem volt mióta én ott dolgozok csak 1x ...különben jó sokat nevetek mert nagyon jó a társaság....ezért is vártam úgy hogy visszamehessek..tipikus mörfi hogy most akasztottunk bajuszt a kollegával...

vicushén ott senkit nem ismerek de azt tudom hogy a szülésznő még fontosabb mint a doki...a szülésznő végig veled van és segít mindenben!én választottam orvost de szerintem mi se tudunk 80-at adni majd neki és mivel szülésznőt is fogadok mindenképp szűkös lesz a keret...azt olvastam hogy a szülésznők kb 10-30ezer között kapnak...keress rá a googliban a kórházra vagy a gyakorikérdés.hu-n kérdezz rá...én sok infót kaptam onnan is mikor orvos után rohangáltam...na és persze itt is a keresőbe beírva név szerint vannak orvosok és szülésznők is meg kórházak is... sok sikert!

Kép
menion
Budapest

megyek megetetem a kutyákat...az is lehet hogy elmegyek velük egy körre

jó éjszakát nektek!sziasztok!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Cicus78: super hírek, gratulálok! Minden rendben van!!!!!!

Áhh ez tényleg nagyon gáz, hogy mindig mondanak valamit, ami miatt aggódni kell. Mire jó ez nem tudom, de mint tudjuk nem mindenki átlagos és mindenki más, akkor miért kell ezt csinálni?? :evil:

Orsi. várjuk a történetet :lol:

Eper: párodnak jobbulást, nem lehet kellemes....

Cedis: nem irigyellek, gondolom mennyire fárasztó lehetett, nálunk is felújítás van és festés, mázolás stb, elegem van már, a könyökömön jön ki már a sok takarítás....

Vicush: ebben én sem tudok segíteni.., de szerintem is kérdezz rá, mert nagyon kellemetlen lesz, ha a doki elvárja és nem kap, majd úgy bánik veled, mintha levegő lennél....

Menion: mennyi kutyusod van?
Vendég

sziasztok!
hosszú volt a mai nap is... bár nagy része alvással telt.
majd holnap mesélek.

csak beugrottam köszönni.

menion!
a pipolphent lehet szedni, sőt! a kórházban is azt adják a kismamáknak, hogy pihenjenek, aludjanak. tiszta zombi lesz tőle a nép :) de nem újkeletű a dolog. anyu mondta, hogy már ők is ezt szedték annak idején (mint ahogy a clostit is... nahát! ha valami jó, akkor jó :))

cicus!
nagyon örülök a jó hírnek :)

bocsi, ha nem reagálok most többre...
holnap majd jövök :)

puszi!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok, bocsi, hogy betolakodok, a júniusi topikból írok.
Eladnánk Fisher Price akvárium kádunkat 8kissé már kinőtte a gyermek) irányára 7000.-
Kép
Kép
Érdeklődni: efacsen@freemail.hu címen lehet.

Még egyszer elnézést, és mindenkinek boldog babavárást, könnyű, gyors szülést!!

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!! Bíztam ám bennetek!!! :lol:

Tudom Katinka,hogy Ti mondtátok hogy nincs baj,csak ahogy Sannah is írja,az orosok imádnak paráztatni. Ez 10 éve nem volt! Ma meg már... huhh,úgy beszélek,mint vmi vénasszony! :D

Menion: nekem minden rendben volt a 18.heti genetikain is! Még azelőtt ajánlották meg a Baross u.-i Klinika genetikai tanácsadását,ahová aug.6.-án mentem és ott mondták,h. több a magzatvíz. Na és onnantól jöttek a rémtörténetek,hát oda sem megyek vissza többet,az biztos,pláne hogy minden a legnagyobb rendben! Jobb a nyugalom! :wink:

Julcsi: várjuk a beszámolót!!! :)

Vicush: ebben akkor én vagyok a szakavatott... Én is a 16.ker.-ben lakok,Árpádföldön. A Flór Ferenc kórházat nem ajánlom,nagyon gáz,én inkább a Péterfyben fogok szülni,pedig tőlünk 10 percre van Kistarcsa... Az orvosodat nem ismerem,más orvosokat onnan ismerek,néhányat. A cinkotai Aranyosi doktornő hű a nevéhez és nagyon aranyos,kedves,de xart se tud! Bocs,hozzá jártak a gyerkőceim,de mi átíratkoztunk ide Árpádföldre inkább. Nekem fontos,hogy meg is gyógyuljanak,nem csak az,hogy vki szépen tudjon mosolyogni,de a gyógyításhoz nem ért. Ne haragudj,nem tudtam bíztató dolgokat írni. :oops: De ez csak az én véleményem,bár tapasztalatból írok sajnos.

Cicus

Kép
cicus78

Cicus!
Ez aztán a jó hír+na de tudtuk h mindne rendben lesz!!!Megnéztem a pocakfotót,rendese gömbölyödsz te is!

Vicush!
Kistarcsát nem ismerem,de üdv itt!Gratula a babához!

Bei!
A te pocakod is nagyot nőtt!Nagyon csini vagy! :wink:

annus11

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek a hozzászólásokat! Igyekszem még körbejárni az orvos-szülésznő témát. Pont tegnap hallottam csomó olyan infót, hogy az orvost mindenképp jó felkérni, épp kezdek arra hajlani. Persze legjobb lenne szülésznőt is-orvost is, az a tuti, de hát az alapítványi szoba árával fűszerezve ez így már egy vagyon...
Nektek is mindannyiótoknak (vagy hogy is írják ezt a béna szót? :) ) gratula a babákhoz, és pihenjetek minél többet, ne szaladgáljatok, ne dolgozzatok sokat, most már erősen gömbölyödünk, jobban tesszük ha minél jobban vigyázunk magunkra, és persze a pindúrokra :)

Szép napot mindenkinek!
vicush79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?