Sziasztok csajok!
Hiányoztam,mi?
Minden ok,csak hát elkezdődött a suli,ovi... No meg rengeteg volt a tennivaló,ügyintézés és a lakást is csodaszéppé varázsoltam az elmúlt 3 napban!
Ja és du. jókat szoktam szundizni,2-3 órákat is,hiszen gyerkőcök úgysincsenek a nyakamon!
Sikerült visszaolvasnom az elmúlt 1-2 hetet.
Nenu: rossz volt olvasni,amit az "autós élményeidről" írtál...
Remélem már jobb a helyzet!!!!!!!!!!! A terhesség elején még (májusban,pontosan) nekem is volt egyszer egy ugyanilyen rosszullétem a kocsiban,jópár percig eltartott... azt hittem,végem... De szerencsére azóta nem fordult elő!
Neked is kívánom,hogy minden ok legyen!!!
Annus,Bogi: gratulálok az UH-hoz és a szép méretekhez!!!
Kíváncsi vagyok,az én kiscsajomnak mennyi kb. a súlya,val.színű 1 kg körül mozog... De nem tudok semmit,mert nekem nem volt UH!
Utoljára normálisan a 18 hetes genetikai UH volt!
Bei: Neked is gratula,hisz Te is voltál dokinál! Nagyon helyes vagy a fotón!!!!!!!!!!!
Titokbaba: nálam ugyanez,csak én genetikai tanácsadásra mentem,ott mondták UH-on hogy több kicsit a magzatvíz. Én is totálpara lettem,de előtte a 18.hetin átlagosat írtak... Már mindent megnéztek nekem is,Babóca teljesen okés,semmi rendellenesség nincs
,nekem a cukrom tökéletes,mint kiderült. Ellenanyag negatív... Hétfőn megyünk vissza magzati szív UH-ra,még az van hátra,drukkoljatok Lányok,ha lehet ilyet kérni...
Bár ezzel kapcs.-ban még annyi,hogy a védőnőm azt mondta,a kevesebb magzatvízzel van gond,mert abban az esetben nem tud rendesen fejlődni a baba... Tehát nyugi,minden ok!!!
Katinkababa: díszpárna?!
Menion: ahogy olvastam napról-napra,úgy drukkoltam jobban és jobban és nagyon örülök,hogy sikerült orvost találni magadnak!!! Gratula hozzá,szupi hogy Annus tudott segíteni!!!
H1N1: én beadatom magamnak és az egész családomnak,ahogy tavaly is,nyugodtabb leszek. Nálunk sem volt semmi mellékhatása!
Jobb félni...
Hétfőn voltam nődokimnál,persze UH nem volt,ahogy írtam is fentebb.
A cukorterhelés eredménye tehát kiderült,hogy tökéletes,a vasam is totálisan jó érdekes módon... Megvizsgált,na itt van egy kis bibi: jóindulattal még 3100-at írt be a méhszájra,de azért megjegyezte az asszisztensnek,hogy : de csak jóindulattal,mert "már van egy kis berepedés... "
Na meg mondta,hogy fejjel lefelé van Zsófika és hogy vizsgálat közben érezte is a kis buksiját...
No comment...
Védőnőm is volt 1-2 napja,hozott készüléket is,így volt szívhang hallgatás!
Őszerinte tökéletes (Én is így hallottam!
) ,se nem lassabb,se nem gyorsabb... tökéletes!
Így már bizakodóbb vagyok a hétfővel kapcs.-ban is!
Most ennyi jutott hirtelen eszembe! Ja és :
Cicóka: gondolok Rátok is,bizti szupin tellik a nászút!!!!!!!!!!!!!!!
Pusszantok mindenkit,jövök sűrűbben mostmár,ígérem!
Cicus