Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Márti(Gabi) neked pedig BOLDOG SZÜLINAPOT!
Vendég

Koszi a bokokat...de hogy angyal lesz...? haat, azt erosen ketlem...szerintem olyan magasrol fog szarni a fejunkre...ahogy apam mondana :):) barcsak ilyen egyszeru lenne!!!
En is sokaig parna nelkul aludtam, es ugy volt a legjobb. Miota itt vagyok, megint van egy lapos parna, mert csak igy erek fel aparom mellkasaig..aztan meg azon alszom el...de sokszor en is ugy kelek, hogy nyom a fejem a rossz tartastol.
Nalam is a matteo a nyero, koszi a tippeket. a michelen (mikèle) gondolkodunk meg....meglatjuk...de ugyis azzurra lesz :):)

Kép
pumipumi

ja...a legzesfigyelot tutira beszerzem en is

Kép
pumipumi

Olga! nem jottel meg haza a riszalasbol? mar nagyon kivancsi vagyok, mit mondasz rola :)

Kép
pumipumi

Mustyi láttam fent vagy...lebuktál :D !
Írhatnál pár sort,hogy mi van veled!
Vendég

Hát akkor jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Hali!!!

Én is csak beköszönök,olyan sokat írtok,alig tudom követni!!!!
Holnap igyekszek jönni!!!

Szép álmokat nagyoknak és kicsiknek!!!

Kép Kép
meli1118

En is csak gyorsan bekoszonok, majdnem mindent sikerult visszaolvasni. Nagyon durva, hogy egy kisagybol ki tud billenni a matractaro lap! Egyebkent en is a legzesfigyelore szavazok, nekunk jelzett ketszer az ejszaka kozepen, majdnem infarktust kaptam, de csak azert, mert Zoe lemaszott rola. Ugyhogy 7 honapos koraban el is pakoltam.

Nalunk tovabbra sincs semmi ujdonsag, azon kivul, hogy bejelentkeztem 4D-re keddre, es alig varom, hogy vegre hazamenjunk. Mar tobb mint egy eve nem voltam otthon, es nagyon hianyzik! De mar csak 4-et kell aludni! Szerencsere nekem is jo a kapcsolatom anyuval, de biztos a tavolsagnak is koszonheto, ha a kozeleben laknek, biztos kikeszitene! Igy is meg van rola gyozodve, hogy valami nem ok a babaval, mert meg nem latszik. Meg mindig jok ram a ruhaim, 1 kilot hiztam, a hasam meg csak este latszik egy kicsit nagyobbnak, de egyebkent semmi. Na anyu ezt lefigyelte webkameran, es szerinte valami baj van. Mindig mindent tulparaz, engem meg idegesit hulyesegekkel. De egyebkent tok jo fej!
Azert lehet, hogy bepakolok par kismamis rucit a borondbe, mert tuti otthon fog megnoni a hasam, aztan akkor meg mehetek vasarolni!

Pumi: nalam is Matteo a nyero, nalunk is felmerult :-)

Jo pihizest mindenkinek!

Kép
Kép
bama

ja, es en is hasonalvos vagyok. nekem is a mellem faj, ezert most mar nem megy, de most szereztem be egy szoptatos parnat, amin nagyon kenyelmesen lehet feloldalasan, illetve majdnem hason aludni! :)

Kép
Kép
bama

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Ezt el kell mondanom!Képzeljétek párom este meglepett,azt mondta megmaszíroz olajjal ha akarom!Én meg hogyne,persze és már feküdtem is le!Azt tudni kell,hogy nem a legjobban maszírozott eddig!!!!Szóval tegnap nekiállt és olyan volt mint a masszázsszalonban!Valami Isteni volt!Aztán elárulta,hogy az internetről letöltött egy masszázsprogramot és azt tanulta meg!...Hát ilyet... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !Annyira édes,hogy így a kedvembe akar járni! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

tulipános
A párod egy igazi lovag, hogy a kedvedért ilyet is megtanult. :wink: :D :D

A matrac problémára röviden vissza térve, ez sajnos az ágy hibája volt, amíg mi a kórházban voltunk addig a párom megcsavarozta úgy a kiságyat, hogy még ugrálni is tud majd a Joel benne.
A kiságyat azt csak kölcsön kaptuk. Amikor haza jöttünk a kórházból és bestélgettem a védőnővel akkor azt mondta nekem, hogy nem én voltam az egyedüli aki így járt, csak ők azzal a különbséggel, hogy nekik a babájuk nem szorult be és nem kellett újraéleszteni.

manocskak

Tulipános Neked is köszi, és gratulálok a párodhoz, igazán szép és tartalmas estétek volt!

Sprite milyen volt a hastánc?

Bama meddig leszel itthon?

Pumi mint már írtam, nagyon tudatos kismami vagy :) ámulok és bámulok, hogy már most mit meg nem tesztek érte, értve ide természetesen az egészséges életmódot is.
Nekünk változatlanul a régi az életformánk, ráadásnak eléggé zsúfolt és zűrös napjaink vannak, így sokszor alig érkezem a babára koncentrálni. Remélem, majd őszre, mire abbahagyom munkát, bőven lesz időm és energiám is magunkra figyelni.
Vendég

Jo reggelt mindenkinek!
Igen Olga, irhatnal mar a hastancrol...en is szivesen bevallalnam, de nem hallottam ilyenrol a kornyeken...plane nem kismamiknak :(
KOszi a bokot, gabi, de tudod, nekem az az egyetlen dolgom, hogy terhes legyek...most...vagyis minden belefer, amit csak elkepzelek :)...majdnem.
Ez nagyon edes volt a parodtol Tulipanos..sajnos az enyem sem massziroz tul jol, de azert igy is nagyon jol esik :):)
bama! Te milyen boltban veszed akismamarucikat?

Kép
pumipumi

Tulipános!
Gratulálok a férjedhez. Azt hiszem, erről én is meggyőzöm majd az enyémet.

Manocskák!
Hát le a kalappal a lélekjelenléted előtt.
Amúgy légzésfigyelőt mi is használtunk Csabi 8 hónapos koráig, sosem volt téves riasztásunk és engem nagyon megnyugtatott a tudat, hogy van. Egyszer hozta rám a frászt, mikor azért állt neki csipogni, mert fogytán volt az elem benne. Nem a sajátunk volt, hanem béreltük, én biztosan használni fogom tesókánál is.

Sajnos nem tudták még megnézni a nemét - szerintem is korai lett volna egy kicsit. De huncutkámnak amúgy is bujócskázni volt kedve, alig sikerült a dokinak kicsalogatni a lepény mögül. Sajna ez nem a maszek dokimnál volt, hanem a kórházban, ott meg nem adtak fotót.

tücsökbogár

Sziasztok, jó reggelt :)
Most érkeztem haza a vérvételről, hát ha szemmel ölni lehet talán már nem is élnék..
Persze iszonyat tömeg és nézem a kiírást, hogy "terheseknek sorszám nélkül"... képzelhetitek... volt aki félhangosan megjegyezte, hogy ugyanmár a kismama nem beteg, miért nem várja ki a sorát...
Egyébként reggel 7re mentem oda én is, mint mások és 9kor kerültem sorra, szóval így is vártunk eleget.. azt hittem éhen halok :(

Mindenki jól van? Képzeljétek nekem alig van étvágyam.. depis lettem, vagy mi van? :cry: De ha nem eszek valamit, akkor meg iszonyatosan rosszul vagyok és most nem is tudna senki elém tenni olyat, amit szívesen megennék...
Vendég

:-)

Szemfülesek vagytok! Lebuktam! Tegnap csak azért léptem fel, mert korábban hírdetett egy lány egy járókát, és írtam neki, hogy engem érdekelne, de nem tudja postai úton feladni, úgyhogy szerintem tárgytalan!

Anita 003!

Tegnap írtam privit a dormeoval kapcsolatban: Nekünk nagyon bejött csak ajánlom:-)

Csajok!

Kisfiam lesz!!!!!!! nagyon boldogok vagyunk, szép egészséges, Csabi lesz a neve a párom után. Tegnap voltunk AFP-n, és teszek fel nektek 4 D s képeket 2 hete elmentünk:-)

Bébiörzőt mi is veszünk, most Az AC 301 R akciós a Brendonban és kapunk hozzá használt pelenka tarttót, ami légmentes!!!

Pumi:

Láttam az esküvői fotókat, nem írtam akkor, de nagyon szép mennyasszony voltál, és szép olaszos neveket választottatok a kis csimotátoknak:-)
Nektek is kisfiú lesz?
mustyi

Sziasztok!

NMe tudok miről beszámolni,mert tegnap más program lett a ahastánc helyett :cry: De jövő héten már biztos megyek,nem tántoríthat el semmi és senki!

Manócskak!
Hűűűű!Mégegyszer le a kalappal előtted!Nagyon-nagyon ügyes vagy!Még a hideg is futkározott a hátamon,ahogy olvastam!Jujj!!!De az a lényeg,hogy semmi károsodása nem lett a kislegénynek!

Mustyi!
Gratula a fütyishez!!!Annyi mindenkinek kisfia lesz,ezek szerint kisfiút osztottak.Valahol a szívem mélyén remélem,hogy nekünk is az jutott.Annyira szeretnék egy Hubust!!!

Tulipános!
Hol lehet ilyen férjet kapni?:-) Az én Zuram soha nem csinálna ilyet....

Mi nem vettünk,em béreltünk bébiőrt/légzés figyelőt.Nagyon sok rosszat hallodtam róla,az meg nekem nem kell,hogy csak úgy véletlenül beriasszon.Meg az ördögöt sem akarom a falra festeni!Én úgy vagyok vele,hogy úgy sem lesz semmi gond.Máskülönben meg úgyis napközben egész nap rajtam lesz kendőben a picúr,akkor meg minek.Éjszaka pedig mellettünk alszik.

Láttam pedzegettétek már az iwiwet,ha valakinek kedve van jelöljön,kuksizhat stb.Én személy szerint jobban szeretem tudni,hogy kivel fórumozok,akkor legalább archoz tudom kötni a nick nevet.Szóval engem így találtok meg: Körmendi-Farkas Olga

Velem meg nem tudom mi van,egész nap kedvem lenne körmöket csinálni. (műkörmös is vagyok) Csak úgy hemzsegnek a minták a fejemben.Reggel óta le se teszem az ecsetet,de ma sajna pont nem jön senki:-(
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép
mustyi

Szia Mustyi ! orulok, hogy jelentkeztel, es minden rendben nalatok. Varjuk a kepeket :):) Mi meg nem tudjuk a nemet, de szerintem kislany :)
Olga! Mmmmmm...merges vagyok! Nna jo, nem...csak mar olyan kivancsi voltam :):) En tutira megveszem a bebiorzot, jobb szazszor feleslegesen szaladni...bar ha ugyis veled alszik, akkor mas.

Kép
pumipumi

Iwiw- en én is fenn vagyok, egy páran már bejelöltetek, aki még nem a nick nevem alapján rám kereshet!
mustyi

Olga
De sajnálom, hogy messze laksz tőlem. :(
Nekem is volt műkörmöm és nagyon szerettem, bár a párom nem igazán van oda, hogy legyen nekem megint. Túl drágának találja és ő azt mondta, hogy volt egy olyan barátnője akinek csináltatott és utána nem csinált semmi házimunkát, nehogy letörjön a körme.
Nekem tippzselés és porcelános volt ez a kettő együtt. Nekem ez bizonyult tartósnak.
Nekem amikor volt ilyen műkörmöm akkor és a Mamutban a Matchban dolgoztam és sokszor a grill pulton szorgoskodtam, nekem ott soha nem tört le a körmöm.

Most a Joel kicsit nyűgős gondolom, mert lázas, de remélem hamar túl lesz rajta. Úgy sajnálom most szegényt. :(

manocskak

ja, a mukormot en is bevallalnam, de nem szivesen fizetek 80 eurot erte...es eleg bena is a minoseg, mar voltam 4-5 helyen, de azt a sablont pl a mintakkal meg soha nem lattam...odaig ittmeg el sem jutottak. meg nekem csak az jon be, amikor haznal talizhatunk, mert utalok minden olyen helyet, ahol nok vannak...igy sosem jarok fodraszhoz, kozmetikushoz meg sehova, mert nem birom oket hallgatni...tudom, hogy gaz, de kikeszitenek.
Mustyi! menok a kepek, nekem az a kedvencem, mikor a hatan napozik, feje ala teszi a karjait es a vilagra rohog...de aranyos a kukis kep is :):)

Kép
pumipumi

Manócskák!

Örülök, hogy szerencsésen megúsztátok ezt a balesetet, visszaolvastam, és nagyon félelmetes, amit leírtál. nagy lélekjelenlét kellett ehhez az egészhez, Joelnek ez a második szülinapja!
mustyi

Lányok!
Most még nem olvastam vissza, úgy el vagyok kenődve! :cry:
Most jöttem a dokitól, mondtam, hogy két napja volt egy pici barnázás, megvizsgált. A méhnyak megrövidült, feleakkora mint kellene, a hasam pedig kemény, azt írta a papírra, hogy kontraktilis.
Így fekvést, sok pihenést javasolt, semmi emelgetés stb.. és 3x2 MagneB6+3x1 Valeriana. Meg fogok bolondulni, ha megint végig kell feküdni a terhességet, úgy mint a fiamnál. Csak nála a 25. héten volt ez, akkor nyílt ki a méhszáj.
Most még olyan pici a terhesség és már elkezdődött. :cry:
A kilóimat már nem is fogom számolni, végem van! Még sétálni sem mehetek, aztán mondta, hogy meglátjuk 4 hét múlva, hogy hogy alakul. Akkor talán enyhíthet a megszorításokon, ha stagnál az állapot.
Még a fiam sem emelhetem fel! :cry:
Uh nem volt, csak olyan kis kézi kütyüvel hallgattuk meg a szívhangját, azzal minden rendben.
Ma még vissza is kell mennem, mert levett kenetet és du. lesz meg az eredménye.

Bejelentkeztem 4D-re Hajdú Krisztinához is az Istenhegyire, majd betöltött 19 hetesen megyek.

Nagyon remélem, hogy kihúzom legalább a 37. hétig!
Csak baj ne legyen...és kórházba ne kelljen vonulnom!

Na jó, eléggé kipanaszkodtam magam, köszönöm, hogy meghallgattatok, már kiírni magamból is jól esett.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Szia!

ne keseredj el pókica! Pihenj és vigyázz magatokra! Nem lesz semmi gond, eddig olyan szépen alakult minden, ne gondolj a legrosszabbra, majd segít a kislányod is :wink:
mustyi

Ne kenodj el Pokica! Ez nem a legjobb hir, de ha vigyazol magadra, minden rendben lesz. Legy ugyes kislany ezekben a hetekben, es nem lesz semmi korhazosdi! Vegulis annyira nem veszes...bar en el sem tudom kepzelni magam az agyban, deha ez ennyit segit...aztan hatha gyorsan javulni fog....max nem mesz turazni meg horgaszni :):) ne aggodj, az csak ront a helyzeten...vegulis "csak" pihenned kell...gondolom, nagyon nehez lehet a gyerkocokkel igy, de talan hamar tul leszel rajta!

Kép
pumipumi

a kilokkal meg aztan vegkepp ne torodj...arrol majd gondoskodsz utana :) de ha gondolod, elkezdek zabalni en is, igy majd tobbet szedek fel nalad, es akkor nem erzed magad egyedul...en ugyis eleg konnyen leadom a kilokat :):)

Kép
pumipumi

Pókica kitartás és pihenés! Örök aggódás az életünk, nem csak ez a 9 hónap, hanem az utána következő évek.
Vigyázz magadra, és bízzál magadban, és a babában is! Tudom, nagyon nehéz most betartani a szigoró előírásokat, de ha ezen a 4 héten túl leszel, akkor minden esély megvan arra, hogy a továbbiakban símán kihord a babát. Nem törvényszerű, hogy ismét úgy járj, mint a fiaddal, hiszen gondolj arra, hogy már a 15. hétnél vagy, eddig teljesen egészséges a baba, és az előző terhességednél idáig sem jutottál.
Csak optimistán, hiszen süt a nap, van egy csodálatos férjed és nagylányod, akik mindenben segítenek, és itt van ez a fórum is, így sosem vagy egyedül!
Vendég

Sprite ezek szerint Te szorgalmasan dolgozol otthon? Ezt jó tudni :)
Nekem is műkörmöm van, amit nagyon imádok, de már rosszul vagyok attól, hogy egy időre le kell mondanom róla, hiszen a baba mellett nem fogok majd tudni eljárni sehova. Egyébként a műkörmösök rémálma vagyok, mert nekem mindíg minta nélküli a körmöm, így kreativitásotokat nem hagyom érvényesülni.

Pumi 80 euro? Rosszul lettem, ahogy olvasom... annyiért nekem sem kellene. Egyébként a fodrász, kozmetikus dologgal hasonlóak állok, amíg nem muszáj, nem megyek. Fodrászhoz évente max. négyszer, mert rövid a hajam, kozmetikushoz évente egyszer, na és a manikűr. Utóbbi kettő nem hivatalosan, és lakásra járok, így olcsóbb, és baráti a hangulat.
Vendég

pocika! kitartas, es csak pihizz!

En sem szerettem soha az ilyen nocis dolgokat, bar most pont keszulok otthon fodraszhoz, mert oktoberben voltam utoljara. azert is fizettem 120 eurot es szar is lett a hajam. itt sajnos aki 8 altalanos utan nem tudja mit kezdjen magaval, vagy fodrasz lesz, vagy kozmetikus. az arak meg az egekben. ugyhogy inkabb kihagyom.

m&g: sajnos csak 2 hetig leszunk otthon, az sem lesz igazi nyaralas, inkabb csaladlatogatas, fogorvos, nogyogyasz... stb. itt nekem eddig csak 2 vervetelem, egy vizsgalatom es egy uh-m volt, semmi mas. ha otthon vagyok, azert biztos ami biztos konzultalok a sajat dokimmal!

pumi: en multkor a H&M-ben vettem mindent, meg augusztusban a learazasok vegen a Benettonban talaltam tok jo kismamanacikat 10 Euroert. Szerintem most a Prenatalba is benezek, azt hallottam augusztusban ott sem olyan nagyon draga. De biztos nem adnek 80-100 Eurot egy nadragert! Azert bizom benne, hogy otthon is talalok valamit! Ja, es vettem mell alatt vagott kis nyari rucikat a piacon, amibe meg boven nohet a hasam, akkor is ha nem kimondottan kismamaruci...

egyebkent nekem is lelkiismeretfurdalasom van, teljesen ugy erzem, hogy elhanyagolom kismanot. meg en is dolgozom, es nem igazan jut idom a pocakommal (ami meg nincs is) foglalkozni. remelem kesobb jobb lesz! zoeval hallgattunk rengeteg zenet, dumcsiztunk estenkent, de most erre mar semmi energiam men marad sajnos...
ja, es el sem tudnam kepzelni, hogy esetleg fiu... de ha megis? :shock:

Kép
Kép
bama

sziasztok
hát már megint nem győzök vissza olvasni :)
manócskák ez nagyon durva még olvasni is kellett erő hogy így helyt állj,de a lényeg hogy minden rendbe jött.
pókica ne aggódj csak pihenj tudom milyen az állandó pihenés én is csináltam fiamnál igaz csak a vége felé de az is elég volt.de lehet hogy minden rendbe jön ha meg mégis ágyban kell maradj akkor élvezd utána úgy sem lessz túl sok időd pihenni.
nálunk nincsenek ilyen dolgok mint meseolvasás vagy beszélgetés néha a párom szól valamit a kispocaklakónak meg én figyelek este a mozgásokra,a fiammal sem volt nála még nem igazán fogtuk fel csak amikor megszületett hogy tény ott volt bent :oops:
most meg már tök természetes.de majd ha kibújik lessz zaklatva eleget.hát mostmár én is erősen gondolkodom a légzésfigyelőn csak az a gáz hogy napközben lent lessz a földszinten járókában mert nem akarom egyedül hagyni a szobában a fiam még nem lessz olyan nagy és amíg én teszek-veszek addig akarata ellenére is bánthatja.mustyi gratula a kisfiadhoz és ezt már 100%ra mondták?

Kép
Kép
anitaaa03

Azert nem hinnem, hogy ti elhanyagolnatok a babat. meg gondoljatok bele..egsz nap egyedul vagyok (nna jo, du fel 4-ig), nem beszelek, nem hallja a hangom....meg ha igen, akkor is az olaszt...ez a minimum, hogy este 20perc mese neki :):) ha itt tekeregne korulottem egy masik gyerkoc, en sem csinalnam.
ma delutan be is nezek a h&m-be, mas is ajanlotta mar.
a lanyt valahogy en is jobban el birom kepzelni, bar fiut is nagyon szeretnek...jovo heten megyek uh-ra (azutan heten megint :) ), hatha kiderul, bar nem gond, ha nem, csak jo lenne mar tudni, hogy beszeljek hozza. most mar paromnak is mindegy, miutan rajott, hogy letezik lany foci is, max amerikaba kell menni :):)
Anita! neha megtorteni, hogy a doki 100%-t mond a nemre, aztan megiscsak mas lesz...de az a foto, ahol a kuki csak ugy figyel felfele, szerintem eleg meggyozo :):)

Kép
pumipumi

igen meggyőző de nekünk az ilyenre mondták a 4d-n hogy nagy valószinűséggel de nem biztos. csak ezért kérdeztem.itt elég tűrhető idő van most bár a nap csak néha bújik elő

Kép
Kép
anitaaa03

Pókica, nagyon sajnálom! Talán nem az a gond,h . pihenned kell, hanem h. ott a kisfiad, aki gondoskodást igényel... ezt abszolút átérzem, végiggondoltam, én nem is tudnám megoldani. De nagyon vigyázz, tényleg tartsd be! Kitartás!!!

Lányok, műköröm: nekem is volt már korábban, de amióta a fiam megszületett, nincs. Én néha megnövesztem a sajátomat hosszúra, de rögtön le is vágom, mert igazság szerint mindig itt-ott megkarmoltam vele a picurt, nem lehet annyira vigyázni mondjuk pelenkázásnál, kúpozásnál, stb, h. meg ne sértsem a kicsi bőrét. Bár néha nekem is jó lenne ránézni egy ápolt, hosszú körömre. Na nem baj, jó az ápolt rövid is. :)

Kép

Kép
nóna

en azert csak a foto alapjan nem fizetnek be ra...ovatosabb volt a ti dokitok :):) bar gondolom, ha nekik igy kijelentette, akkor ettol meg meggyozobb helyzetben is lattak a nemet.
en majd 4D-re csak otthon megyek, szeptember elejen...addig kibirom valahogy, pedig mar jo lnne latni ilyen szepen a picurt...csak itt sajnalok annyi oenzt kiadni erte, foleg, mert a babamozin kivul szerintem nem sok hasznunk lenne belole.

Kép
pumipumi

Gondolkodtam a napokban, és arra jutottam, hogy nekem most másodjára is teljesen mindegy, fiú lesz-e vagy lány.... de nagyon kíváncsi vagyok! :D Hát ez még egy ideig így is marad, mert júl. 20-án megyünk 4D-re. Nagy volt a kísértés, hgy jövő hétre bejelentkezzek, de akkor csak 2-3 hét telne el a következőig, az meg olyan sűrűnek tűnik...

Mustyi, Neked gratula a kisfiúhoz! :D

Kép

Kép
nóna

Sziasztok lányok!
Pókica: kitartás! 2 gyerek mellett tényleg nagyon nehéz lehet! Reméljük, később enyhül a szigor! Nekem evés ellen a netről letöltött sorozatok nézegetése segített (Colombo, Monk, stb.) :shock:
Műköröm: hát, lányzók, én igazából műkörmös helyett egy jó kozmetikusra vágynék... Egy jó kis arcmasszázs...!!! (Tulipános, azért a te férjecskéd sem semmi! :lol: )
Mustyi: gratula a kis tökihez, remélem meghozod a szerencsémet (mi holnap megyünk UH-ra! :wink:
M.

macianyu

műkörmöm még sosem volt pedig már rég filózom rajta,de mivel a sajátom is szép hosszúra megnől főleg most a vitaminoktól.nálunk ez a kérdés úgy lett megoldva hogy álltalában a párom kente keni be a fiunkat így én nem kaparom meg bár azért nálunk is volt rá példa :( ha megérkezik a picur akkor majd vissza állok a rövid körömre míg nagyon pici lessz.4d-re én is mennék már megint de majd csak a 20. hét körül megyünk legközelebb kb. 1 hónap.elötte még lessz a dokimnál a genetikai uh.én már azt várom nagyon.

Kép
Kép
anitaaa03

pókica
Ne törődj most azzal, hogy esetleg nem tudsz semmit csinálni otthon, inkább a magad és a baba egészségével törődj. Én hiszem, hogy nem lesz semmi baj és nem kell mindjárt azért aggódni, hogy esetleg kórház lesz a vége, higgy magadban és a családodban, hogy ők segítenek és támogatnak mindenben.
Vigyázz nagyon magadra, én szorítok, hogy minden rendben legyen nem csak a 4 hétben hanem egészen a terhességed végéig.

mustyi
Hát igen, és Hálás vagyok Istennek is, hogy nem engedte, hogy a fiunk meghaljon.
Nem is tudom mi lett volna akkor, ha akkor ezt nem tudom megtenni még bele gondolni sem merek.

manocskak

Hahó!!!

Pókica,ne aggódj,biztosan minden rendben lesz...én is átérzem a lényeget,gyerek mellett egész nap feküdni,nem felemelni....még szerencse,h a fiad nemrég elválsztotta magát,mert most biztos azt ajánlaná a doki,h hagyd abba szoptatni :cry:

az igen,micsoda ajándék egy ilyen masszázs...na ez nálam sosem lesz....apa nem egy ügyeskezű,mármint ebben...

Műköröm:nekem az esküvőmön volt,de én úgy utáltam,semmit sem tudtam vele,ügyetlen lettem tőle.Meg én virágkötő vagyok és úgy csokrot sem tudtam kötni.Amióta D megvan kifejezetten rövidre vágom a sajátom is,pont,h meg sem sértsem.Pedig n gyorsan nő...

Tegnap tarját sütöttem cukkinivel és hozzá meggyszósz volt.Ma tejfölös zöldbablevest krumpligombóccal.Holnap spenótfőzelék lesz tükörtojással.Szombaton rakott krumpli...Adjatok ötletet vasárnapra 8)

Tegnap délután elmentünk állatkertbe,olyan jó gyerek volt a fiam,ha minden napra program van,akkor nincs is vele gond,se hiszti,se akadékoskodás.Ma strandra megyünk délután.Alig várom,h olvassam a jó kis könyvem,míg a fiúk csúszdáznak.

Nem merek vízbe menni a fertőzések miatt,csak a pertról lógatom a lában.Pumi,te tudom,h srtandolsz,de atenger más.Van valaki,aki jár strandra,uszodába???

Kép Kép
meli1118

meli én pizzát készülök most sütni.
ha lefoglálják magukat akkor nincs velük gond.
én voltam vízben de itthoni medencében amiben csak mi fürdünk a strandot én sem tudom hogy megéri-e kockáztatni.bár állítólag a gyógyfürdővel nincs gond

Kép
Kép
anitaaa03

Ez már bizti, hogy fiú!!!!

2 hete voltunk 4D, akkor 14 hetes terhes voltam, és csak valószínűnek mondták!

Tegnap voltam a nőgyogyinál kontrollon, és ő ott megerősítette, hogy ez bizony bigás :lol:

20. héten újra megyünk 4D-re, akkor már nagyobb lesz, és biztos többet mutat még ennél is:-)

Imádom ezt a kis békakirályt :oops:

Meli te egy konyhatündér vagy!!! Én azt lesem mit rendeljek a G@stroyal- tól, mert nem szeretek főzni, nagyon jól hangzik minden, adhatsz vasárnapra ötleteket!

Azt hallottam, ha strand előtt felhelyezünk egy tampont nem jut be a kórokozó, akkor is ajánlják a nőknek, ha nincs mensiük, utánna egy intim zuhany és biztos a védelem:-)
mustyi

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy lopom a helyeteket és talán az időtöket, de talán valaki közületek tud nekem segíteni.
Tegnap indítottam egy topic-ot azzal kapcsolatban, hogy bizonyos dolgok miatt szeretném megőrizni a kondíciómat terhesség alatt és ehhez lenne szükségem tanácsra, tapasztalatra.
Sajnos úgy néz ki, hogy a kérdésem eléggé elveszett a szénakazalban, nem örvend túl nagy látogatottságnak... :-(
Ha esetleg tud nekem valaki segíteni, akkor örömmel várom a hozzászólásokat a Babanet Társalgó » Várandósság » Hogyan lehetünk fitt kismamák? cím alatt.
Még egyszer ne haragudjatok a zavarásért!
Vendég

hu, en ma egesz nap folyamatosan ehes vagyok. mar nem tudom, hogy mit egyek...

en ugy tudom, hogy semmi baj nincs a stradolassal, en is megyek, de a gyogyviz legjobb tudomasom szerint tilos! marmint a termal. megemeli a testhomersekletet es art a babanak. csakugy mint a szauna...

Kép
Kép
bama

Sziasztok!

Reggel óta anyuéknál voltunk!Csinált finom gombapörköltet nokedlival,és azt nem hagyhattam ki! :P

Nagyon sajnos nem is tudlak most visszaolvasni titeket,mert jön párom a gép elé!
Pókica te azért pihenj sokat!!!!És ne aggódj,minden oké lesz!

Láttam a műköröm is téma volt!Nekem a hugom foglalkozik vele,szóval lehetne,de mivel nem bírom ha egy picit is hosszú a körmöm,ezért nincs!Egyszer kipróbáltam(zselét rakott fel),de nem bírtam sokáig!Sajna azt tudni kell,hogy rágom a körmöm....ezért is próbált segíteni nekem,a "műkörömmel"!Viszont a lábamat azóta ő csinálja! :) :) :) Öcsém meg elmehetett volna fodrásznak... :) :D ......amúgy építészmérnöknek tanul(apu után).

Mi vasárnap anyuméknál eszünk és névnapozunk,mert Levinek és apunak névnapja lesz! :D De anyu azt mondta sütünk kint a kertben husit! :P Ha jó idő lesz! :roll:
Vendég

Sziasztok!
Itt aztán pörög az élet, nem is bírlak titeket visszaolvasni, még úgy sem, hogy néha munkában is beleolvasok, hogy mit írtatok.
Én kedden voltam afp-n, annak mára már meg is van az eredménye, csak a mikrobiológiára kell várni két hetet. De az afp eredmény teljesen normális, úgyhogy minden ok. Holnap megyek találkozom végre a nőgyógyászommal, mert ugye arra még nem volt lehetőség. Már épp itt lesz az ideje.
Annyi mindent írtatok, én meg csak futtában átolvastam. Ami megmaradt nagyon, az az uszoda, meg a strand. Itt a nyár, és szerintem ember legyen a talpán, aki megállja, de!!! Nekem azt mondták, hogy ha lehet, inkább tó, mint medence, és a gyógyfürdőket egyáltalán nem ajánlották. Csak nekem az a bajom, hogy szerintem a Velencei-tó vagy a Balaton se jobb, mint a strand. Mármint fertőzés szempontjából. Mivel tökmindegy, hogy hol gyűjtök be véletlen valami fertőzést, az így is, úgyis gáz, ezért megpróbálom azzal éltetni magam, hogy augusztusban elmegyünk egy hétre a tengerhez.
Műkörmöm nekem nagyon sokáig volt, aztán egy fél éve leszedettem, és azóta nincs. Pedig hiányzik, de mindenki azt mondja, hogy így sokkal szebb a kezem. Ugyanakkor mióta terhes vagyok, tök gyorsan nő a körmöm.
Hirtelen nem jut eszembe semmi extra. Kicsit izgulok a holnapi orvos-találka miatt, de majd megírom, hogy mi volt.

Kép
tedorka

Sziasztok!

Pókica, nagyon átérzem a helyzeted, de próbálj nyugdt lenni, és arra gondolni, hogy minden ok lesz. Elismerem, nehéz lehet a gyerekek mellett, és hát egyébként sem örül senki a kötelező pihinek. A terhességem elején fenyegető vetélés miatt 1 hétig én is otthon voltam. Azóta olyan boldog vagyok, hogy dolgozhatok, még ha hulla is vagyok a nap végére. Az emberek meg ufónak néznek, amiért december elején szülök, és szeptember végéig dolgozni szeretnék. Nem értik, milyen rossz is otthon lenni azért, mert ha nem pihensz baj lehet. Nagyon drukkolok, hogy mielőbb feloldja a doki a pihikényszert!

Pumipumi,
azt hiszem te kérdezted, hogy kinek mekkora vas-értéket mutattak ki. Nekem 16.4 umol/l. Referenciatartomány is van a leletemen: 6.6-26.0. Hiába lett jó az értékem, ennek ellenére tovább szedeti a vasat velem a dokim, mert a legtöbb kismaminak kialakul vashiány vagy a terhessége vagy szoptatás alatt. Így gondolom nem lehet baj, ha túl sok.

Mutyi, gratula a kisfiúhoz! Már minket is úgy furdal a kíváncsiság. Nagyon helyes ezek a képek, és nekem elég egyértelműen fiúnak tűnik!
Vendég

Hát nekem még az esküvőmön sem volt műkörmöm, nem szeretem azokat a dolgokat amik nem a sajátom (köröm, haj, mell... :D ). Szerencsére szép és erős a körmöm, így kis növesztés után szépet ki lehet hozni belőle, nincs is szükségem rá. De alapból én is röviden hordom.
Vendég

Tedorka, gratula a jó afp eredményhez!

Én jövő héten megyek a Balcsira, és a védőnő szerint inkább ne fürödjek. Azt mondja, annyira azért az nem tiszta, nem éri meg kockáztatni. Pedig eddig én is azt hallottam, hogy tóba igen, strandon nem ajánlott fürdőzni. Én gyógyfürdőkbe, meg termálvízbe azért nem mennék, mert ott egyébként is ki van írva, hogy erre meg arra a bajra jó, és max 10-20-30 percet lehet bennmaradni. Szerintem egyébként ezek is, mint minden más, orvos/védőnő függő. Az egik a természetes vizet javasolja, a másik a medencét, mert azt úgyis tisztítják. De a tampont én úgy hallottam, nem túl jó használni erre a célre, mert természetes mittudoménmiket is megöl, amire szüksége van a testünknek.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?