Sziasztok Lányok!!!
Ma nincs még itt senki??!!!
Hogy lehet ez???
Képzeljétek fura dolog történt velem a hétvégén!!! Gondolkoztam.......
Az egyik az, hogy az egyik hozzászólásomban szegény Bajcsy-Zsilinszky nevét jó helytelenül írta. Erre magamtól jöttem rá, mit szóltok???!!
Na a másik, ja és közben a görbém is:
Mivel a ferti a 18. napra jelölte a pé-m így szombattól nem várnám a mensit, mert az lesz a 32. nap.
Na de múlt héten, ha nem látott domináns tüszőt a dokim és meg volt a pé-m és ha esetleg apa és én találkoztunk ott bent, akkor a dokinak kellett volna már valamit látnia, vagy azt még olyankor ők sem látják??? Lehet hogy oltári nagy baromságot kérdezek, de szerintetek???
Pandácska! Hogy vagy???? Remélem már jobban!!! Mennek a drukkok!
Zora! Te sose nem akarsz válaszolni arra a kérdésemre, hogy a Mátrában hová szoktatok menni??? Ha titk, akkor esetleg priviben megtudhatom? Olyan kíváncsi-fáncsi vagyok.
Tesókáddal mi a helyzet??
Éva! Hogy sikerült a tollasbál apával tegnap??? Jobban van már a kis lelked.
Mo! Nagyon eltűntél a hétvégén!!! Remélem apával hancúroztál nagyokat és nem értél rá velünk foglalkozni!
Ildikó! Na meg volt már a pé???
Lyna! Te hol vagy???
Ági! Remélem jól vagy és kerülget a hányinger rendesen!
Jaj Lányok! Láttátok tegnap a Naplót a tv2-n??? Volt benne egy anyuka, akinek a 4. lombikra 3 baba kezdődött fejlődeni a pocijában, de kettő meghalt és a 3. is nagyon betegen született. A baba most 20 hónapos és se ülni, se mászni, se menni nem tud. Teljesen tehetetlen. Annyira lesújtott a dolog. Ja és előző lombikok is sikeresek voltak csak aztán meghaltak a babák.
Mi pont ezért nem szeretnénk minden áron kistesót. Hansúlyozom minden áron, tehát szeretnénk, de a végsőkig nem megyünk el.
Lehet, hogy most azt gondoljátok rólam, hogy milyen hülyék vagyunk, de úgy gondolom, hogy amikor már ennyiszer meghal a baba, ami nem természetes úton fogann, akkor lehet, hogy a szervezet is tiltakozik ellene.
Jaj félre ne értsetek, nem ítélek el senkit, meg nem akarlak benneteket megbántani Pandácska meg a többiek.
De én nem lennék képes arra, hogy egy ilyen babát felneveljek, gondoljátok végig milyen élete lehet annak a családnak és a baba meg egyáltalán nem lesz normális életű.
Az anyuka is mondta, hogyha tudta volna, hogy ez lesz ő sem akarta volna a babát.
Persze én aki soha nem éltem át ilyet, meg már nemis fogok, mert már van egy gyerekem, nem tudhatom milyen érzés az, ha valakinek nem lehet normál úton gyereke. És persze hogy természetes, hogy azok mindent megtesznek érte, hiszen én mint anya azt már tudom, hogy ez a legcsodálatosabb dolog a világon, hogy van egy egészséges gyerekem.
Jaj lehet kusza lett az írásom bocsi érte
. De most is összeszorul a szívem meg könnyszalad a szemembe, ha az esti ripotra gondolok. Szóval értitek miért is gondolkodunk így.
De nyugodtan mondjátok meg a véleményeteket rólam, hogy hülyén gondolkodunk és gonosz vagyok, nem haragszom meg érte. DE én ezt nem tudnám elviselni.
Bocsi, hogy hosszúra sikeredett, de még a hatása alatt vagyok.
De egyébként van olyan ismerősöm, akik már a második lombik babájukat várják, ráadásul neki is 28 . hét körül született meg az első baba és úgy tűnik teljesen egészséges.
Puszi nektek és dobáljátok fel a görbéket!!!!