Új privát üzeneted érkezett!

Fanny

Zora
Kép
zora7

Fanny Kép

Zora
Kép
zora7

Nagyon édes!!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Zora!
Nagyon édes!!!!
És persze azt is észrevettem, hogy valaki nagyon tud fotózni!!! :wink:

Krisztinka!
Én is remélem, hogy nem reped meg úgy az a nyavajás tüsző, hogy nem veszem észre!!!
Hétfőn nálatok is minden kiderül!!!
A párom azt mondta, amikor neki kellett mennie a vizsgálatra, hogy egy férfinak borzasztó érzés, ha kiderül, hogy ő az "oka" a gyermektelenségnek, de ennek ellenére örülne, mert egy terhesség kihordásához egészséges nő kell, a többin pedig lehet segíteni!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok Lányok!
Így eltűnni! :twisted:
Reggel voltam az UH-on. Hát a nagy tüszőm eltűnt , erre azt mondta az orvosom, hogy valószínűleg tegnap repedt meg, úgyhogy ma kell együtt lennünk.
Ami érdekes, mindkét petefészkemben vannak 10 mm feletti tüszők. Szóval nem lettem okosabb, mert azt mondta a doktor, aki csinálta az UH-ot, hogy bármi is lehet még!
A poén az, hogy a tüszőrepedéses tüneteim még csak most kezdődnek! Én már nem tudok eligazodni semmin.
Nagyon kedves volt a doktor (az enyém a kezét törte , vele most telefonkapcsolatban vagyunk ) mindent megmutatott az UH-on és még el is beszélgettünk.

Tessék már jönni és helyzetjelentést adni!!!!!!!
Nagyon hiányoztok!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok, lányok!

Éva, érted néztem be, mert kiváncsi vagyok, mi van veled!!! Fura eset..... akkor a mai napot valahogy ne hagyjátok ki, hátha tényleg ez volt a rendes pé. A dokid nagyon rendes, legalább az megnyugtathat :wink: - mennek a drukkok!!!!

Velem nem tudom mi van....... a bal felem napok óta feszül, most pedig olyan érzésem van, mint mensi elött..... viszont "tojásfehérje" egyáltalán nincs :? - akkor most mi van? A hőmet nem mértem rendes időben....

Most mennem kell

További szép délutánt mindenkinek!
puszi

KépKépKép
ildiko74

Szia Éva!

Akkor inkább most hancúrozzatok apával!!! :lol: :lol: :lol:
Én már nem értem ezt a női szervezetet! De most ez akkor jó vagy nem? Buta kérdés tudom. De én már tényleg nem tudom mi van velünk.

Na holnap aktívabban leszek, ma a családé vagyok!

Puszi
Vendég

Lányok!
De jó, hogy benéztetek!

Ildikó!
Ha tudnám hányadik napon tartasz...! Lassan én is ott tartok, hogy nem figyelem magam!
Beszélgettem ma a másik orvossal, aki az Uh-ot csinálta. Azt mondta, hogy az egésznek, amit csinálok semmi értelme. Vannak dolgok, amik felett nincs hatalmunk!
Azt hiszem igaza van!

Lányok!
Ha most nem jön össze, többen nem foglakozom a dologgal!

Éva

Kép
balimama

Éva,
Akkor hajrá :wink:
Kép
Hogy értette azt a doki hogy amit csinálsz annak semmi értelme?
Vendég

Sziasztok! Éva, ez engem is érdekelne, írd már meg a doki véleményét!

Zora
Kép
zora7

Panda, ez kezd izgalmassá válni, nem gondolod? Pénteken már komoly tüneteid lesznek, ha sikerült! Én a 8. napon kezdtem valamit érezni, hogy valami más, mint addig.

Zora
Kép
zora7

Ildi! És nem rendes időben mérve mennyi volt? Ha fáj, az biztosan pé lesz, vagy volt, mert van akinek az fáj, amikor feszül a tüsző, akkor az nagyjából egyszerre van a váladékkal. De van akinek az fáj, amikor a felrepedt tüszőből kiszabaduló folyadék és kis mennyiségű vér irritálja a hashártyát. Ebben az esetben a váladék már napok óta nincs. Na akkor melyik? Mégis a hőmérőtől leszünk okosabbak!

Zora
Kép
zora7

Éva! Valahol a Radványi és a mai doki álláspontja között lesz az igazság! Mi nem vagyunk rá képesek, hogy hagyjuk az egészet, mert az azt jelentené, hogy már nem is akarjuk, vagy már belefáradtunk. De ugye ez nem igaz???Csak hát mindenki hol ezt mondja, hol azt, de az igazság az, hogy hinni, mélyen tudni a dolgok rendjét, csak mi vagyunk képesek! A válasz a te szívedben van, a többi csak eszköz, én azt hiszem.

Zora
Kép
zora7

Könyörgöm Zora!
Nekem most fáj! Váladék sehol és nem is volt!
A tüsző felrepedt, vagy ott se volt esetleg most nagyon elbújt!
Ilyen variációt nem ismersz????
Vélemény nincs! Általánosságban annyi, hogy 1 hete nem voltunk együtt, mert vártuk a mai tüszőrepesztést! Tüsző sehol!
Most lekéstük, de lehet, hogy nem! Szóval ma többször is! :oops: :oops: :oops:

A doki szerint be kéne már fejeni ezt az aggodalmaskodást, hőmérőzést és más egyéb olyan dolgot, amitől önmagában nem leszek terhes. (Ő nem az én orvosom, mert az enyém kezét törte) Az én lelkemnek jót tett. Azt hiszem nagyon igaza van!

Éva

Kép
balimama

Jogosan véleményt csak az mondhat ebben a kérdésben, aki átélte már mindazt, amit Te, vágyakozott úgy, mint Te, aki volt a bőrödben, élte a napjaidat, .......vagyis senki a világon, csak Te magad! Hát akkor mond, meg, NEKED mi a véleményed erről? Ez érdekelne engem, de őszintén! :wink: :wink:

Zora
Kép
zora7

Fáj a méhem a sok nozifújástól :(

Éva,
A hőmérőzést én is azért hagytam abba mert úgy éreztem hogy ez csak görcsössé tesz.

Zora,
Nem izgulok nagy nyugalom van most rajtam és ez jó érzés. Most inkább mások miatt izgulok hogy nekik sikerüljön.
Vendég

Figyelj, váladék nélkül nincs szerintem tüszőrepedés, mert az azt jelentené, hogy nem volt meg a kellő ösztrogénszint, ami kell az egész folyamathoz. Valószínüleg a szervezeted visszafogja magát addig, amíg kicsit ellazulsz, és akkor puff! Szóval hőmérő, attól többet tudunk majd. Mert minden jel azért nem hazudhat!

Zora
Kép
zora7

Panda! Az nagyon jó! Semmi cidri, ez tetszik! Anyám, és még orrcseppet sem használsz?

Zora
Kép
zora7

Éva! Tuti, hogy nem volt még repi, biztos vagyok benne! de a mai együttlét biztos befutó!

Zora
Kép
zora7

Zora,
Csak napi egyszer lefekvés elött hogy éjszaka ne fulladjak meg mert ezek az orrcseppek általában terheseknek nem jó én meg nem kockáztatok. Kamillázom helyette de most nem sokat ér... Amúgy már jól vagyok az ez az 1 bajom maradt.
Vendég

Szegény! Nagyon átérzem, mert a terhességek alatt szörnyen eldugul az orrom és allargiás is vagyok. Szerintem az újszülötteknek való híg orrcseppből egy kevés nem árthat, mivel nincs biológiai kapcsolatod még a magzattal, mire meg lesz, addigra túlvagy az egészen.

Zora
Kép
zora7

Jó éjt mindenkinek!!

Kép
Kép
Vendég

Na mi az lányok, mindenki alszik még???? Mondjuk Éva eléggé ki lehet dögökve! :oops: :oops: :oops: :oops:

Zora
Kép
zora7

Sziasztok Lányok!!!

Ma nincs még itt senki??!!! :shock: Hogy lehet ez???

Képzeljétek fura dolog történt velem a hétvégén!!! Gondolkoztam....... :lol: :lol: :lol:
Az egyik az, hogy az egyik hozzászólásomban szegény Bajcsy-Zsilinszky nevét jó helytelenül írta. Erre magamtól jöttem rá, mit szóltok???!!

Na a másik, ja és közben a görbém is:

Kép

Mivel a ferti a 18. napra jelölte a pé-m így szombattól nem várnám a mensit, mert az lesz a 32. nap.
Na de múlt héten, ha nem látott domináns tüszőt a dokim és meg volt a pé-m és ha esetleg apa és én találkoztunk ott bent, akkor a dokinak kellett volna már valamit látnia, vagy azt még olyankor ők sem látják??? Lehet hogy oltári nagy baromságot kérdezek, de szerintetek???

Pandácska! Hogy vagy???? Remélem már jobban!!! Mennek a drukkok!

Zora! Te sose nem akarsz válaszolni arra a kérdésemre, hogy a Mátrában hová szoktatok menni??? Ha titk, akkor esetleg priviben megtudhatom? Olyan kíváncsi-fáncsi vagyok. :roll:
Tesókáddal mi a helyzet??

Éva! Hogy sikerült a tollasbál apával tegnap??? Jobban van már a kis lelked.

Mo! Nagyon eltűntél a hétvégén!!! Remélem apával hancúroztál nagyokat és nem értél rá velünk foglalkozni! :lol:

Ildikó! Na meg volt már a pé???

Lyna! Te hol vagy???

Ági! Remélem jól vagy és kerülget a hányinger rendesen!

Jaj Lányok! Láttátok tegnap a Naplót a tv2-n??? Volt benne egy anyuka, akinek a 4. lombikra 3 baba kezdődött fejlődeni a pocijában, de kettő meghalt és a 3. is nagyon betegen született. A baba most 20 hónapos és se ülni, se mászni, se menni nem tud. Teljesen tehetetlen. Annyira lesújtott a dolog. Ja és előző lombikok is sikeresek voltak csak aztán meghaltak a babák.
Mi pont ezért nem szeretnénk minden áron kistesót. Hansúlyozom minden áron, tehát szeretnénk, de a végsőkig nem megyünk el.
Lehet, hogy most azt gondoljátok rólam, hogy milyen hülyék vagyunk, de úgy gondolom, hogy amikor már ennyiszer meghal a baba, ami nem természetes úton fogann, akkor lehet, hogy a szervezet is tiltakozik ellene.
Jaj félre ne értsetek, nem ítélek el senkit, meg nem akarlak benneteket megbántani Pandácska meg a többiek.
De én nem lennék képes arra, hogy egy ilyen babát felneveljek, gondoljátok végig milyen élete lehet annak a családnak és a baba meg egyáltalán nem lesz normális életű.
Az anyuka is mondta, hogyha tudta volna, hogy ez lesz ő sem akarta volna a babát.
Persze én aki soha nem éltem át ilyet, meg már nemis fogok, mert már van egy gyerekem, nem tudhatom milyen érzés az, ha valakinek nem lehet normál úton gyereke. És persze hogy természetes, hogy azok mindent megtesznek érte, hiszen én mint anya azt már tudom, hogy ez a legcsodálatosabb dolog a világon, hogy van egy egészséges gyerekem.
Jaj lehet kusza lett az írásom bocsi érte :oops: . De most is összeszorul a szívem meg könnyszalad a szemembe, ha az esti ripotra gondolok. Szóval értitek miért is gondolkodunk így.
De nyugodtan mondjátok meg a véleményeteket rólam, hogy hülyén gondolkodunk és gonosz vagyok, nem haragszom meg érte. DE én ezt nem tudnám elviselni.
Bocsi, hogy hosszúra sikeredett, de még a hatása alatt vagyok.

De egyébként van olyan ismerősöm, akik már a második lombik babájukat várják, ráadásul neki is 28 . hét körül született meg az első baba és úgy tűnik teljesen egészséges.

Puszi nektek és dobáljátok fel a görbéket!!!!
Vendég

Na látom mindenki megbotránkozott rajtam és nyitottatok egy új topikot nélkülem. :cry:
Vendég

Sziasztok!

Éva, nálad most mi a helyzet?

Zora, nálam váladék semmi nem volt, az oldalam feszitett, és a hőmről azt hittem, hogy fel fog ivelni, erre ma megint 36,00-ot mértem.
Nem tudom, az utolsó 3 hőm mennyire jó érték, mert a 7végén mindig 2-3 órával később mértem, ma pedig az óraállitástól korábban 1 órával. De még biztos nem volt pé-m. Most mind olyan érzésem van, mint mensi elött :roll:

Panda, szerintem ne használj orrcseppet! - én teljesen orrcsepp ellenes vagyok, amióta látom, hogy a kolléganőm mennyit szenved miatta.... 5-6 nap használat után függővé lehet válni (a kolléganőm évek óta naponta kell használja, mert nem bir nélküle lenni).
remélem gyorsan helyrejössz!

Krisztinka, a görbéd nagyon jól alakul :wink: - mennek a drukkok! - ebből még bármi lehet :D
A témával kapcsolatban: szerintem senki nem akarna gyereket, aki tudná, hogy beteg baba lesz belőle.... és azzal is teljesen egyetértek, hogy nem akartok a végsőkig elmenni, mert ott van nektek Manó - csak egyet nem értek: miből gondolod, hogy el kellene menni a végsőkig???? Ne gondolkozz ilyen negativan, hisz semmi okod nincs rá!!!! Úgy, hogy tessék csak arra gondolni, hogy minden rendben lesz! - és az adással kapcsolatban: ez egy szélsőséges eset - ezért is tették a Naplóba - nagyon kevés az esélye, hogy mi is úgy járunk!!!!!

Többiek, várom a jelentéseket!

Akkor még dobok egy görbét:
Kép

KépKépKép
ildiko74

Krisz,
Ha csak nem látnok a dokid akkor nem láthatott semmit :lol: max láthatta volna a sárgatestet ha jó időben mentél tüszőrepi után.
Napló: utálom az ilyen műsorokat amik csak arra jók hogy beparáztassák az emberek azon kívűl semmi értelmük és nem képviselnek értékeket. Ez megint csak arra volt jó hogy a lombikot negatív színbe tüntessék fel pedig valószínű genetikai hiba lehetett ott és nem lombik de az emberek ilyenkor arra gondolnak hogy tuti mert lombikos volt. Én se szeretnék beteg babát sőt esténként azért imádkozom hogy inkább ne legyen 1 gyerekem se csak beteg ne legyen mert nem bírnám nézni ahogy szenved az életem értelme. Ha lenne már egy gyerekem én se mennék ilyen dolgokra tehát megértem amit érzel.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én is itt vagyok csak sajna nem tudok sokszor jönni pedig nagyon szeretnék és minden nap gondolok rátok.

Én most egy kicsit tanácstalan vagyok a hőm elggé lent van de a váladékom igazi tojásfehérhje volt az egész hétvégén és elég sok is, akkor most volt PÉ-m vagy nem majd kiderül.

Felteszem a görbémet és igyekszem visszaolvasni, rengeteget irtatok:

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Én is szeretnék bekerülni a táblázatba:

Kor:27
Gyerek: 1 zsebibaba
Mióta: 2006 december
Ciklus:31-34
Egyéb: hőmérő, elevit

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Akkor nem ítéltek el nagyon???

És nem bántottam meg senkit. Mert bánt ám, hogy ennyire leírtam mindent.

JA képzeljétek apa reggel vitte a dokihoz az anyagot és majd hívja ha van eredmény. Jaj nagyon kíváncsi vagyok. Bár azt mondta neki a doki, hogy ha van már 1 baba, akkor nem lehet gond.

Puszi Mindenkinek!!!
Vendég

Kép
Vendég

Krisz,
Buta dolgo lenne bárkit is elitélni az érzései miatt úgy érzel ahogy neked jó ez így van rendjén. Mikor lesz párodnak eredménye?
Vendég

Krisz, persze, hogy nem haragszunk.... még akkor sem haragudhatnánk, ha más lenne a véleményünk, hisz különböző emberek vagyunk.... ezért aztán tényleg ne idegeskedj! :wink:
Én is erről beszéltem, hogy ha már van 1 baba, akkor nem lehet gond :wink: - bizzál egy kicsit magatokban! :D - mondom én, aki megint a béka segge alatt lesz, ha megjön a mensim :roll: :roll: :roll:

Andi, jelentést kérek! - meg görbét! Irjál egy kicsit magadról!

KépKépKép
ildiko74

Na van eredmény!!! Minden oké!!! :lol: :lol: Nagyon sokat javult a kép a műtét óta, bár az 8 éve volt.
Szóval akkor viszont velem van a baj. :evil:

JAja Lány olyan aranyosak vagytok!!! Nagyon jól esett most amit írtatok!!!

Ildikó! Lehet hogy együtt leszünk a béka segge alatt a hó végén???
Drukkolok Neked!!!+++++++++++++++++++++

Millió puszika nektek!!!!!
Kép

Kép
Vendég

Sikerült visszolvasnom és utána kidobott a babanet, most engedett vissza.

Krisz örülök, hogy a párodnál minden rendben és szerintem veled sincs semmi baj és gyorsan összejön a babó. A naplót meg én sem szeretem, és ez tényleg egy szélsőséges eset, van egy ismerősöm az ő kislánya 22 hétre született és egészséges most 4 éves egy kicsit elmaradt a fejlőségben, de úgy néz ki minden rendben van vele, talán szemüveget kell hordania egy ideig, és érdekes módón nem keresték meg a naplóból, pedig ez is egy igen ritka dolog. A gyerekorvos nem akarta felvenni magához, mert azt mondta ez nem gyerek, és most egy igazi életvidám kislány, és a szülei nagyon boldogok.

De én sem csinálnám szívesen végig azt amit ők is végigjártak.

Ildi feltettem a görbémet, de még nem jelentkezik a hőemelkedés, de ha megint 34 napos lesz a ciklusom akkor még ráér.
Ma megyünk a kisfiammal orvoshoz, kérünk beutalót a szemészetre, mert egy kicsit bandzsít a bal szemével, és miután nekem is szemtengely ferdülésem van mindenképpen megnézetem az orvossal, remélem semmi komoly, meg most még tudnak segíteni rajta.

Panda sajnálom, hogy beteg vagy, de remélem gyorsan meggyógyulsz, amúgy én sem vagyok olyan aki könnyen lázasodik, ahhoz már nagyon betegnek kell lennem. Nagyon drukkolok.

Úgy szeretném már, hogy mindenki babás legyen és együtt örüljünk a picuroknak

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

sziasztok. Megint anyuéknál vagyok,mert itt az öcsém Angliá
ból (ott él már júli óta), úgyhogy én nem tudok görbét prezentálni. Viszont tegnap 35.8 volt a hőm., előtte 36.3, ma 36, 2, szerintem nem lesz semmi ebből, csak meg van kergülve a hőháztartásom, már ha van ilyen egyáltalán. Tegnap este csak a vicc kedvéért megmértem: 34, 5 volt. Mivel azt gondoltam, ez több a soknál, ill. kevesebb a kevésnél, vettem higanyos hőmérőt, holnaptól azzal is mérek: egyszerre rakok majd 2 hőmérőt a számba. ha-ha-ha, vicces leszek.

mostanában, lehet, kevesebbszer jövök, mert el kell kezdenem vizsgázgatni, hogy júniusban már ne kelljen (akkor utazunk). Semmi kedvem nincs hozzá. A jogot befejezem vhogy, de a németet azt hiszem, hagyom a francba.

Valószínűleg haldoklik szegény dédnagyanyám. 103 éves, úgyhogy abszolút fel voltunk készülve, csak azt gondoltuk, egyszer majd nem ébred fel reggel, ehelyett most kórházba került állítólag tüdőgyulladással és már teljesen összevissza beszél, pedig eddig teljesen képben volt. Na mindegy. Nagypapámat meg egy hét múlva műtik végbélrákkal. Vele se tudom, mi lesz, mert azt olvastam, hogy ezt csak előrehaladott állapotban lehet észrevenni, neki meg már így is 1 éve megvannak a tünetek, de a hülye házi orvos azt mondta, hogy csak lisztérzékenység, nem kell foglalkozni vele.

Krisz. A te görbéd nagyon jónak tüik, bár tudom, nem szerenél karácsonyi babát, d én mondtam, hogy mi lesz belőle. Különben Beni mindig azt eszi már , mit mi.Kicsit vega, mert a húst nem nagyon szereti, csak néha eszi meg. Szinte teljesen egyedül eszik, ügyes, de azért maszatol. Néha megunja a kanalazást és belenyúl kézzel.

Ne haragudjatok, hogy másnak nem ítrok, de most rphanunk, mert viszem Benit orvoshoz. Félek, hogy görbe a lába, mert túl korán felállt és elindult (6. és 9. hónapban), na most kiderül, hogy csak én vagyok-e parás, éjjel pedig valószínűleg tanulok. Jövök, ami9nt tudok, ha ritkábban is, de azért ne felejtsetek el.!
puszi mindenkinek.

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok Lányok!

Tényleg megőrült a Babanet! Egész délelőtt nem jutottam be!!! :twisted:

Lányok!
Nekem az a véleményem, hogy ilyenkor nem szabad beteg babákról olvasni és egyéb ilyen tragédiákról! Mindent megteszünk az egészséges babáért, azokon a dolgokon, amiken pedig nem tudunk változtatni, azokon nem szabad idegeskedni. Természetesen minden terhességnél van esély a bajra, de a természet mégis csak úgy alkotott meg bennünket, hogy egészséges gyermekeink szülessenek. Ma túl sokat beszélnek a médiába ezekről a dolgokról, pedig régen sokkal gyakoribbak voltak, csak még nem volt UH, egy családban 5-6-10 gyerek született és abban benne volt az is, hogy 1-2 talán nem éri el a felnőtt kort.
Örüljünk, hogy mi már olyan időben lehetünk kismamák, amikor a lehető legkisebb az esélye egy beteg babának és ez fokozottan vonatkozik a lombikosokra, hiszen annyira senkit sem szűrnek, mint őket!

Én most aggodalmaskodom! Vajon bele estünk-e abba a 24 órába, amikor a petesejt megtermékenyíthető! Talán igen, mert a hőm még nincs fent!

Krisztinka!
Ma megint megnéztem az iwi-en a képeiteket!
Olyan édes a kisfiad a havas képen, ahol csak a kis piros orra lászik a kapucni alatt!
A tüsző felrepedése után nem kell látszania semminek! Esetleg később a sárgatest.Nekem sem látszott most semmi, csak a többi tüsző,amik termelik a progit.
Majd 3 hét múlva a petezsák! :lol:
Most légyszíves ne lógasd az orrod! Miért lenne Nálad baj????
Hiszen teljesen normálisan működsz! Egy kicsit hosszabbak a ciklusaid és így nehezebb meghatározni mikor kellene együtt lenni, de ez nam baj!!! Egy kis hormonális probléma nem a világ! Mit szóljon az, akinek valamilyen fejlődési rendellenessége van?

Ildikó!
Ha jól emlészem Neked sem pont 28 naposak a ciklusaid!
Akkor ez a görbe most nagyon jó!
Én is, én is!!!! Szerintem a torna és a jókedv!!!
Látod Mo! Te meg vagyonokat költesz a Boszorkánykonyhán!!!!

Andi!
Fel a fejjel! Az unokahugom olyan kancsi volt ilyen kiskorában, hogy ijesztő volt! Most felnőtt, gyönyörű, a szemének semmi baja, csak olvasáshoz hord szemüveget!
Azért a következő napokat már ne hagyjátok ki!!!

Pandácska!
Neked Szfinkszecskének kellene lenned!
Fogalmam sincs honnan ez a hatalmas lelkierő! Fogadjunk van valami házigurud!
Én már ilyenkor keresgélem magamon a jeleket, amik arra utalnak, hogy babás vagyok! Még nem volt olyan hónap, hogy nem találtam!!! :lol: :lol: :lol:

Zora!
Dolgozz csak és tömd a kis fejecskéket az okossággal! Sétálok helyetted is ebben a szép időben! :lol: :wink:
Az irigység beszél belőlem! Én is akarok tornázni!!!!! Én is akarok ikreket!!!!! stb....

Mo!
Igazoltan vagy távol? :twisted:
Nekem úgy hiányzol!!!!! :cry: :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama

Ind!

Minden babának görbe a lába ilyenkor!!! Iskolás korra alakul ki a végső formája. Az ortopéd orvos semmit sem fog csinálni vele. Neki még betétje sem lehet!

Ne haragudj, hogy ilyet mondok, de talán jobb lenne a dédinek , ha hazavinnétek. Persze, ha van rá lehetőség. Talán már nem kell neki, hogy agyonterápizálják a kórházban, talán jobban kell a szeretet és, hogy békében mehessen el.
Náluk természetes, hogy megzavarja őket a betegség. Főleg, ha lázzal jár és persze itatni sem könnyű, nem beszélve az idegen helyről. Érzékenyebbek, mint a gyerekek.

Sajnálom a papádat. Felelőtlenség volt a háziorvostól! Ha tudok segíteni, nagyon szívesen megteszem!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!
Krisz! Mindenkivel egyet értek a véleményeddel kapcsolatban, vagyis veled is. Teljesen normális, amiket gondolsz és a többiek is nagyon bölcsen látják a feltűnéshajhász műsorok létjogosultságát, amik feleslegesen hamis képet festenek a valóságról, egy olyan valóságról, ami lehetséges ugyan, de józanul nézve rendkívül ritka. Nem kellenek az ilyen információk, hidd el, amivel Te magad az életedben megélsz és amivel találkozol személyesen, ahhoz van közöd, azt kell átérezned, azzal van feladatod. A többi másnak az életfeladata. Nem véletlen, hogy a Fókusz és egyéb kábítószer jellegű műsorok erőszakkal (hiszen ettől nő a nézettség!) szembesítenek vele, és az sem véletlen, hogy tehetetlen kétségbeeséssel szemléljük az ilyesmit. Ne nézzétek.
Krisz, bocs, hogy nem válaszoltam, véletlen volt. A Mátrában Fasllóskúton van a családunknak egy faháza, ill. a sógoromék a Kosik-tanyán, Mátrakeresztestől nem messze az erdő közepén van egy felújított kúriájuk. Ezeken a helyeken szoktunk előferdülni. :lol: :lol: És ti? Egyébként mesebeli a görbéd én nagyon szorítok!
Ildi! Az ilyen hő-mélypontok után van általában a tüszőrepedés, remélem most beletrafáltam. A napokban eldől.
Ind: Neked sem mindennapiak a gondjaid, a dédivel kapcsolatban Éva nagyon szépen szólt, én is ezt tenném! Egyéb kérdésekben:DOKI!
Andi! ne izgulj, most indul majd fel kedd után a hő!
Mo! Hol a fészkes fenében vagy a teremburáját?????!!!!!(Nem kell ám Moval olyan kesztyűs kézzel bánni :lol: :lol: :lol: :lol: ) HIÁNYZOL! HÁT NEM VESZED ÉSZRE TE PUPÁK!

Zora
Kép
zora7

Panda! Csütörtökön erős émelygéssel ébredsz, érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zora
Kép
zora7

Lányok! Szerintem Mo remetének állt, és a peteérése idején az erdőben holdfénynél varázsgyógynövényeket gyűjtöget, és azokat Vénusz istennőnek áldozza, miközben a tűz körül táncol fűszoknyácskában. Én más okot nem tudok elképzelni az eltűnésére! :cry: :cry: :cry: :cry:

Zora
Kép
zora7

Sziasztok!

Mo, tényleg már ideje lenne, hogy jelentkezz!!!! Nagyoooooooon hiányzol!!!!!

Zora, én is nagyon remélem a napokban meglesz a pé-m. Most egy kicsit tanácstalan vagyok, mert az óraátállitás pont mostanra esett.... a ferti azt irta, hogy ezután is abban az órában mérjük, de akkor ez azt jelenti, hogy egy órával korábban van..... na mind1, a lényeg az, hogy ma megint olyan alacsony volt a hőm, hogy csak na!!!! pedig a párom akkor ment el otthonról, amikor nekem kelni kellett, és a puszinál elkezdte tapogatni a homlokam, hogy nincs-e lázam, mert úgy érezte :roll: :roll:
Már többen kérdezték, de nem válaszoltál, pedig engem is érdekel: mi van a húgoddal? Miért nem irt többet?

Ind, kiváncsi vagyok, hogy milyen különbség van a 2 hőmérő között......
Sajnálom, ami a családodban történik - igaz, hogy ilyen korban már várható, hogy bármelyik percben itthagyjon a dédnagymamád, de igy is szomorú esemény valakit elveszteni. A nagypapádat pedig sajnálom.....

Éva, olvastam, hogy keresed, hova tudj menni tornászni.... hát, itt megoldhatnánk :wink: - kisvárosban élek, de este 8-tól is tudnék menni. Ja, és hallottam az edző csajt, hogy anyukák kérték tőle, hogy délelött órára is tegyen be edzést, mert amiután elviszik oviba a kicsiket, lenne idejük aerobikozni..... szerintem szuper ötlet :D
ma megmérted a hődet? Megvolt a pé? Remélem igen, mert akkor pont jókor voltatok együtt. :D

Andi, ha 34 naposak a ciklusaid, akkor lassan neked is meg kell legyen a pé-d!!

Krisz! Lehet, hogy együtt leszünk a béka segge alatt, de lehet, hogy nem!!! Mármint jobban szeretném, ha együtt örülnénk, de ez sajnos nem igy működik :roll: - Nálad a napokban kellene meglegyen a beágyazódás, úgy hogy naponta kérek helyzetjelentést!

Pandácska, neked mennek a drukkok! Érzel már valamit?

Ági, remélem jól vagy! Tudom, hogy most nehéz időszakban vagy, de azért néha irjál 2-3 sort magatokról, hogy minden ok!!! Már nincs sok az UH-ig.... jó lenne, ha képet is tudnál hozni nekünk :wink:

Most mennem kell
puszi

KépKépKép
ildiko74

Na, valami dolgom volt, és gyorsan elküldtem, amit eddig irtam, nehogy elszálljon.....

Még annyit akartam irni, hogy oooolyan jó kedvem van, mert a főnökünk minden nőt elenged 2 szabadnapra, hogy az otthoni húsvéti nagytakaritást el tudjuk végezni - én most csütörtök-péntekre iratkoztam fel :D Nagyon rendes főnökünk van :D :D Lehet, hogy csütörtökön megoldom az otthoni teendőket, és akkor pénteken, ha szép idő lesz, a párommal elmegyünk egyet az erdőre (az anyósoméknak van 7végi házuk).... teljesen feldobódtam az ötlettől, csak még nem tudom, mit szól a férjecském :D :D

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Annyira, de annyira aranyosak vagytok!!!! Jó veletek dumcsizni!!! :lol: :lol: :lol:

Ildikó! A hőm ma reggel is 36,9 volt. Csak az a baj, hogy a múltkor is ilyen szépen fent volt, aztán zuhanásnak indult.

Mo! Ugye nem bántalmaztad azt az idegesítő kollégádat és aztán elvittek a zsernyákok??!!! Kép
Vagy valamelyik varázsszer kiütött??!!! :lol: :lol: :lol:
Hol vagy már????

ZOra! Az iwiwen az ált iskolánál megtalálod, hogy hová szoktunk menni. Ott laktam régen. Hétvégén is megyünk oda.

Éva! Olyan aranyos vagy! Én is szoktam nézegetni az iwiweseimet.
Tényleg jó lenne, ha nem lenni semmi gixer velem. Csak a ciklusim lennének lököttek. Egyébként tegnap olyan mensi megjövős érzésem volt. :evil:

Ági! Hogy vagy??? Azért gyere, attól, hogy babád van gyere közénk, mert hát gyorsan akarunk téged követni. Nem akarjuk, hogy egyedül legyél a babás táblában.

Ind! Köszi az infókat! Mi hol akarunk darabosat enni, hol nem. Kanalazni még nem igazán akarunk és mindig kell valami elfoglaltság a kezébe evés közben.
Azért vigyázz, nehogy agydra menjen a tanulás!!! Kép
Remélem hamar sikerülnek a vizsgáid!!!! Drukkolunk azért is, meg a babáért is!!++++++++++++++++++++++++++
Hováutaztok a nyár elején???

Pandácska! Hogy vagy???

Jaj remélem senkit nem hagytam ki??! Ha igen annak még több pusza!!!!
Vendég

Ind,
Nem is tudom mit írjak ennyi csapás egyszerre :cry: Sajnálom :(
Vendég

Zora,
Hát nem tudom én már ha lenne is tünetem azt is elnyomnám és nem érezném annyira ragaszkodom a földön járáshoz :oops: de jó így nekem mert tényleg nem sérülök annyira.

Krisz,
Nem akarom elszólni de lehet nem vagyok már taknyos gyerek többé :lol:

Ma azt álmodtam hogy terhes vagyok és egész éjszaka a baba szívdobogását hallgattam. Olyan jó volt de felébredni rossz :(
Nekem még most is rossz a babanet nem jelzi ki az új üziket és nem is láttam hogy írtatok csak most mikor az előzöt elküldtem.
Vendég

Pandácska ! Tegnap nekem is rossz volt a babnet, aztán délutánra a gép rosszalkodott! De jó , hogy már jobban vagy!!!!

Ind! Nagyon sajnálom, hogy egyszerre ennyi szomorúság ér. Nagyon rossz, ha valaki elveszíti a szertteit.
A hőmérőkkel meg vigyázz!!! Nehogy lenyeld valamelyiket!!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok

Tegnap nem akart beengedni a babanet olyan mérges voltam, hogy pont akkor kell ilyet csinálnia amikor épen tudnék irni, :( :( :( így bejöttem ma is a hugomékhoz, hogy megnézzem hogy vagytok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Felteszem a görbémet:

Kép

Remélem mindenki jól van.

Úgy néz ki találtunk egy jó kis házikót magunknak és a tulajok is hajlandóak lennénke cserélni ma nézik meg a lakásunkat, ha minden jól megy és a papírokkal is rendben leszünk 2 hónapon belül költözhetünk is.

Vasárnap megvolt Bálint első lovaglása: :) :) :)

Kép

Puszi mindenkinek

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok Lányok!
Tegnap nagyon útáltam a Babanetet! Sehogy sem tudtam belépni! :twisted:
Most érkeztek a meg a tüszőrepedéses tüneteim, úgyhogy mondtam apának, hogy rendesen ebédejen, mert munka lesz este!

Andi!
Tündéri a kisfiad! Ilyen gyorsan találtatok házat?! :shock:
Úgy látom ez a ti évetk lesz!! 8) :lol: :lol:
Egyébként nálunk is lómánia van!

Pandácska!
Ismét dícsérem a fegyelmezettségedet!
Nagyon örülök, hogy jobban vagy!!!!

Ildikó!
Mint már írtam, én örülni szeretnék egyszerre és nem szomorkodni!
Lázasan keresem a megfelelő mozgásformát! Talán jóga (azt csinálhatom egy darabig a terhesség alatt is) a legjobban úszni szeretnék! Évekig jártam napi rendszerességgel, amikor éjszakai műszakból mentem haza reggel. Maximálisan ellazít, pihentet és szinte mellesleg, de a legjobb alakformáló! Csak messze van az uszoda! :cry:

Képzeljétek!
Holnap megismerem személyesen Zorát! Bár ahogy eltűnt...
Jaj, gyere már!!!

Mo!
Titokzatos eltűnésed oka úgy vélem csakis az lehet, hogy valamelyik gyógynóvényt nem megfelelő adagban alkalmaztad és felszívódtál! Remélem az elváltozás csak átmeneti!
ANNYIRA HIÁNYZOL!

Éva

Kép
balimama

Lányok!

Mostanában nagyon keveset írtok!!! Inkább keveset vagytok!!!
Ezek a króniku eltűnések!!! :evil:

Éva! Akkor este mindent bele!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andi! Nagyon édes a kisfiad! Tök jó, hogy ilyen hamar találtatok házat. Remélem jó lesz.
Nem vagy fent az iwiwen??
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?