Sziasztok lányok!
Hogy vagytok ebben a csúnya esős, szeles időben?
Ma megjött az AFP eredményem, és szerencsére jó lett.
Holnapután ilyenkor pedig már valószínűleg tudom, hogy a pocaklakóm puncis vagy kukis.
Krisztike, gratula a kiscsajhoz, egyre sárgább vagyok az irigységtől.
Úúúúúúgy szeretném a puncis arányt javítani én is!!
Amióta valaki felrakta azt a gyümölcstálas képet, egyfolytában szőlőt ennék.Olyan nagy szemű, ropogósat. Úgyhogy ma telcsiztem apucinak, hogy szőlő nélkül haza se jöjjön. Egyébként eddig alig volt 1-2 dolog, amit megkívántam volna. Mondjuk én az előző két terhességem alatt sem voltam kívánós.
Times!
Nagyon édi a kisfiad a kis barátnőjével!
De az a reggeli kép apával se semmi!
Nyuszifülű!
A kecskeméti 4D uh 12.000 Ft+ dvd-t kaphatsz 2000 Ft-ért, a fénykép darabja 1000 Ft, videokazettára ingyen felveszik. 3 éve 10.000 Ft volt, akkor kértünk képet is, de nem érte meg. Most inkább dvd-t kérünk. Nem tudom máshol menyibe kerül, ez szerintem elég húzós, de hozzánk sokkal közelebb van, mint Bp., és erről a Nemes dokiról aki csinálja jókat hallottam.
A biciklizésről annyit, hogy mi minden nap biciklivel megyünk a suliba Tomival/-ért. Lényegesen egyszerűbb Balázzsal mint gyalog, úgy kb. 20 perc lenne az út. olyan szép időben mint a múlt héten, még kellemesnek találom a bicajozást, de a mai szakadó eső + szembeszél már baromira nem tetszett. Olyankor nekem is elkezd fájni a pocikám, néha le is kell szállni.
Zsuzsi!
Neked mikor vették le a vért? Én még mindig nem kaptam Gyuláról eredményt. Lehet, hogy késik az egész, mert amikor én voltam azt mondták, hogy az adjunktusnő szabin van.
Dimet!
Jobban vagy?
Bogesz!
Mi volt a tárgyaláson?