sziasztok,
győztem visszaolvasni a hétvégi termést
Először is üdv Vickának, és gratula a két gyönyörű gyerekhez
Mindig is szerettetek volan 3-at? vagy időközben érett meg az elhatározás ahogy a nagyok cseperedtek?
Kima, gratula MArcinak a járáshoz!
Háááát éjszaka alvás ügyben én nem tudok túl jókat mondani.. ZSófi 9 hós koráig átaludta az éjszakát akkor kezdődött a szeparációs szorongás.. azóta is minden éjszaka kel, általában csak egyszer, de sírva, és akkor jön át hozzánk.. valszínűleg itt csesztük el, de mivel egy éves volt amikor visszajöttem dolgozni, nem bírtam volna az ágy amellett állni amíg visszaalszik, így inkább átvittem ,és aludtunk tovább.
Szerencsére általában úgy alszik mint a bot, úgyhogy nem zavar minket
Faradtságról csak annyit hogy szombaton fél kettőtől 5-ig együtt aludtam Zsófival délután
ő sem szokott ilyen sokat aludni, de ezt most egy kcisit sem bántam
Macianyu, nagy gratula a kislányhoz
Én jártam jógázni ZSófival, és nagyon szerettem, főleg később a terhesség során, teljesen kielégítette a mozgás igényemet.. 38. hétig nyomtam
és hetente egyszer jártam masszázsra is a 20 héttől, és úgy elfújták onnantól kezdve a derék és hátfájásom mint a szél, szerintem most is fogok járni.
Név kérdés nálunk úgy alakult, hogy a 16 hetes 4 D UHn megmondta a doki hogy kislány, én meg hazafele mondtam a férjemnek mi lenne ha ZSófi lenne, és mondta hogy jó
Onnantól már nem babának hanem ZSófinak hívtuk, és tök természetes volt hogy ő a ZSófi amikor megszületett. Nálam most Borbála/Barnabás a nyerő páros
Klári, ne aggódj, a fertőzés nem okoz feltétlenül vetélést, a kezeletlen fertőzés okozhat!
Nekem volt egyszer ZSófival 100 ezres a vizelet baci számom.. asszem 1000-ig normális, két hétig szedtem gyógyszert rá, igen is lehet, és kell is kezelni!!!
Egyébként meg trükkös, mert max két órával a vizelet levétel után el kell végezni a tenyésztést, mert a bacik nagyon gyorsan szaporodnak.. plussz egy óra és megsokszorozódik a számuk.. nálam is rögtön lecsekkolták újra, de akkor is rohadt magas volt.. így jött a gyógyszer..
Én csaszival szültem, mert lábtartásba volt ZSófi.. nagyon nagyon szerettem volna természetes szülést, most viszont hogy már úgyis felvágtak, menteném ami még menthető ott lent
nem bánnám ha megint csaszi lenne...
Heydie, nagyon szép kép!!! Örülök hogy minden rendben van