Új privát üzeneted érkezett!

Minden lesz minden nap, csak nem akartam nagyon ragozni. És igenis mindent megteszek hogy szülés után ne kelljen bent maradni, mert esetleg még éretlenek a babák. Na meg inkább ezt a néhány hetet vállalom be, mint azt, hogy napokig ne ölelhessem őket magamhoz.

Edit: Labkattal üzenek, ha van valami.

Legyetek jók!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Törpi,jujj,nagyon megijedhettél :shock: Szegény pici lány :( Gyorsan gyógyuljatok meg!Örülök,hogy a kanalazás már jól megy :D

Timi,vigyázz nagyon magatokra,gondolok rád,hogy sokáig egyben maradjatok még :D Kitartás a kórházhoz,és várjuka híreket.

Tigriske,azta,micsoda történet az autóról :shock: Végül mi lesz,megtartjátok?

Kata,nagyon ügyes vagy :D Gyönyörű lett a szoba,büszke lehetsz magadra! :wink:

Zsófi,hát igen,aki profi,az profi.Írtó jó lett a szoba :D Gondolom tágra nyílt szemekkel nézik :lol: Egymást nézik?Mi amikor kézben szembe fordítjuk őket,úgy nézik egymást,hogy még pislogni is elfelejtenek :lol: Aztán egy mosolyt is eleresztenek :D Annyira imádom őket.

Andi,de édesek vagytok :D Jól kigömbölyödtetek :lol: És mennyire látszik ki a fiú ki a lány :D Fehérben van Lucas,ugye?Nagyon cukik :D

Edit,de jó,hogy leírtad,hogy mit kell tenni,ha nem vesz a köhögés miatt levegőt.Jajj,csak sose legyen rá szükség.

Végül nem tudtam megkérdezni,hogy kijön-e oltani a dr-néni,mert a héten szabin van,és csak tegnap a rendelésre jött be.Én hülye,amikor itt volt megkérdezhettem volna :evil: Na mindegy,végül elvittük őket,volt is sírás,de nem igazán a szuri miatt,mert már elötte kezdték,mert éhesek voltak.Rosszul jött ki az evés,6-kor keltek,és 8-kor még egy kicsit meg kellett volna etetnem őket,indulás elött,de alig ettek valamit.Aztán 9-kor mikorra az időpont volt,már éhesek lettek.Megkapták a prevenárt is,aztán mikor hazajöttünk kaptak fél-fél kúpot,és este fürdés után még fél-fél kúpot.Láz így szerencsére nem volt.Most nem kérdeztem rá,hogy kijön-e oltani,de felhívom majd úgyis valamikor recept miatt,és a 4 hós oltásra rákérdezek.

Megvettük a játszószőnyeget,nekem nagyon tetszik :D Majd ma kiderül nekik mennyire :lol:

Na,valamit,vagy valakit tuti kihagytam :roll:
Vendég

Egy kérdés,szerintetek már meg lehet dönteni egy kicsit a babakocsi ülését?
Vendég

Vanda: ha rendben lesz minden, akkor követem a tanácsodat. Én bízok benne, hogy a 35. hétig kihúzzák odabent a fiúk. Férjem mondta, hogy feküdjek be decemberben, de hát december első hetében már betöltöm a 34. hetet, és akkor már én se nagyon látom ennek értelmét! Bár igazán tényleg jobb lenne csak szólni a növérkének, hogy úgy tűnik beindult a szülés, mintsem rohamtempóban beügetni a kórházba.

Többedszer szülőket kérdezem, milyen gyorsan indult be a szülés? Csak mert nekem 4 éven belül ez a harmadik szülésem lesz... Nem szeretnék egy ikerterhességgel épp játszadozni, vagy megszülni a kocsiban!!!

Andi: nagyon édesek a babók. Szépen kerekednek :)

Nyuszi: én azt hiszem csak akkor ültettem fel a csajokat, ha már próbálkoztak az üléssel. De pl ha sétálni mentünk, akkor egy fokozattal feljebb állítva se sokat láttak, én inkább a kémlelő ablakot nyitottam ki nekik, hogy nézhessék legalább az eget. Bár nem hinném, hogy ártanál nekik némi emeléssel!

Kata
labkat

Kata!
Én nagyon paráztam, hogy tudni fogom -e, hogy beindult. Merthogy a naggyal egyértelmű volt: felálltam az asztal mellől és végigdőlt rajtam a magzatvíz...
De valahogy megérzi az ember, ha menni kell. Az ikrekkel egyébként igazából nem fájásaim voltak, hanem keményedett a hasam, viszont sűrűn és rendszeres volt. Akkor úgy voltam vele, hogy legfeljebb csinálok egy vakriadót. 50 km-re volt a kórház, nem kockztattam.
vovanda

Sziasztok!

Kata!
Nekem csak 2szülésem volt.Az eslőnél telejsen egyértelmű jel volt az óramű pontossággal érkező fájások.A második esetben meg programozott császár volt,így nincs válaszom a kérdésedre.
Én is inkább a "feleslegesen menjünk 2szer " elvet vallom!

Nyuszi!
Én 3hós babáknál nem dönteném meg a háttámlát!!!Szerintem nem olyan erős még a gerincük.

Andi!
Milyen édesek és pockosak!!! :lol: Írhatnál is néhány sort!!Hogy vagytok? Hogy bírod a fiúkat? Hogy telnek a napjaitok?

Kép

Kép
edit73

Vanda: nekem is ez a parám, hogy nem veszem észre időben. Mert Johinál is úgy indult be, ahogy te írtad, keményedtem 5 percenként 2 órán keresztül, de nem volt olyan erős! De hát ez így volt éjféltől reggel fél 8-ig, amikor burkot repesztettek. Nekem magzatburok még nem repedt meg magától!
És amúgy mikor beértetek rögtön császároztak is??? Ilyenkor is van burok repesztés? Bocs ha hülyeségeket kérdezek... :roll:
A kórház nekünk is kb 45-50km-re van!

De amúgy olyan rossz lenne feleslegesen bemenni! Johinál épp azt mondta a szülésznő, hogy szerinte ebből még nem lesz szülés. Már már leálltak a fájások. De a gép azért még jelzett valamit, és burkot repesztettek. A fene se tudja, hogy nem e állt volna le teljesen az egész, ha nem repeszt a dokim akkor burkot, mert hát utazott el a hét vége felé, aztán én is, meg ő is úgy akartuk, hogy jobb lenne előtte megszülnöm! Azt mondta, ha két ujjnyira kitágultam, akkor repeszthet burkot. Ami viszont érdekes, hogy sógorom lánya szintén kitágult 2 ujjnyira és nem csináltak vele semmit. Állítólag nem volt a baba feje még beilleszkedve. Nem tudom én ezt, az orvos tudja igazán!

Kata
labkat

Kata!
Nekem sürgősségi csaszim volt. Szóval alapból nem ez volt tervezve, kb. éjfélig vajúdtam, akkor ment fel annyira Dani szívhangja, hogy át kellett menni a műtőbe. De amúgy ikreknél Nyíregyen az a protokoll, hogy minél előbb szülessenek meg. Tehát spontán szülésnél jár az oxitocin és ha beilleszkedett a baba feje, burkot is repesztenek.
vovanda

sziasztok
Megint elmaradok sajna majdnem egész nap fekszek, (járni alig tudok, és ülni is rossz)annyira fáj a derekam vagy a forgóm és semmit nem adnak rá igy marad a pihi,

láttam irtátok hogy messzebb laktok a kórháztól többen is, igy miben vittétek haza a babákat mózesben vagy hordozóban?
Lehet hogy már irtam, hogy nekünk 1 vagy 1.5 óra lesz az ut haza és aggódunk a hordozóban való hazahozatal miatt túl sok idő az egy babának hiába az a szűkítő meg emelő benne akkor sem vízszintes

Móni
KépKép
reunion

Móni,hordozóban hoztuk haza őket,nekünk mondjuk kb.40 perc volt az út.Szerintem semmi bajuk nem lesz.A mózest nem tudod bekötni szerintem :roll:
Vendég

Timi! Szorítunk, hogy minden rendben legyen!

Kata! Nagyon jó lett ez a fajta felragasztás.

Andi! De helyesek, hogy kigömbölyödtek! Látszik jól érzik magukat!

Nyulasz! Nem tudom mi lesz az autóval majd elválik.

Móni! Mi hordozóba fogjuk hazahozni őket, de nekünk is csak 30-40 perc az út.

Én is aggódom, hogy tudni fogom-e, hogy mikor kell bemenni a kórházba.
Most igyekszem pihenni, mivel fájdogál a szeméremcsontom és a méhem alja, gondolom a súlyuk miatt lehet.

Kép
tigriske1978

Sziasztok! Bocsi, csak az utcsó oldalt tudtam elolvasni.

Móni!Sztem ha autóval visz haza vki ilyen pici babákat, fontosabb, hogy biztonságban legyenek az autóban (hordozó), minthogy esetleg nem a legjobb a kis hátuknak a hordozó. (Amúgy ennyi idő alatt sztem se lesz semmi bajuk)

Kata! Gyönyörű a szoba!!! :shock: :)

Nekünk borzalmas éjszakánk volt, szegény Aletta hasfájós lett, és nem is kicsit! A múlt héten kezdődött, akkor még csak egyszer fájt a pocija egy nap (este). Mostanra ez kiterjedt egész napra, minden szopi után görcsöl szegénykém. :cry: :cry: :cry: Adjuk az Infacolt minden szopi előtt (büfizik tőle a drága, de amúgy nem használ), meg a doki is felírt valami kanalas orvosságot, azt meg igény szerint kell adni. De tegnap semmi, még a nyugiszopi sem segített (magam mellé veszem az ágyba és úgy alszunk el, hogy cicin van), közben is rángatózott szegénykém. Nagy nehezen álomba ringattam, de 3 órát nem aludt egyfolytában. Persze ma reggel nem volt se büfi, se trotyi, de most legalább alszik (igaz, közben húzogatja a kis lábacskáit, és szenvedő arcot vág, de legalább nem kel fel rá). :cry: :cry: Mit próbáljunk még? Gripe water (mennyi idős kortól lehet adni?), köménymagos baby tea??? Espumisan cseppek? Szélcső???????? SOS!!! :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,jaj szegénykém :cry: Gripe watert 1 hós kórtól lehet adni,már kaphatjátok.Kaki volt neki?Küld el a számod priviben,és felhívlak,elmondom melyik az a tartás,ami segít!
Vendég

Sziasztok!

Rana!

Próbáljátok meg a Sab Simplexet a pocira, nekünk az nagyon bevált. Ez egy szirup. Hátha segítene! Jobbulást!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

reunion!

Mi 100 kmre lakunk a kórházból és bébihordozóban hoztuk haza őket. Végig aludták az utat, szerintem nyugodtan vigyétek haza őket babahordozóban.

t-pk

Sziasztok!

Timi küldte 13:22-kor a köv. üzit:

Megszülettünk. Hanga 2380g 49cm apgar 9/10; Alexa 1836g 45cm apgar 9/10 Mindenki jól van :) Timi

Én nagyon meglepődtem!

Kata
labkat

Részleteket nem tudok, de kértem Timit, hogy csörgessen meg, ha tud beszélni, és visszahívom. Annak ellenére, hogy 2800g és 2400g körülire becsülték a babáit, nagyon sokat tévedtek! Szerintetek mi lehetett????

Kata
labkat

Reunion: szerintem semmi gond a hordozóval. Nem árthat a babáknak. Mi a lányokat is abban hoztuk haza!

rana: Gripe Watert én úgy emlékszem 3 hónapos kortól lehet adni. De az infacol nekünk jobban bejött. Mással mi nem próbálkoztunk! Sajnálom, hogy így szenved a kis Aletta :(

Kata
labkat

Timi! Gratulálok!!! SOk boldogságot nektek!!!! :D

Lányok! Köszönöm a válaszokat!
Majd kipróbáljuk ezeket is!

Nyulasz, írok privit!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hű micsoda hírek!!!

TIMI!
NAGY-NAYG GARTULA NEKTEK!MIELŐBBI HAZATÉRÉST ÉS SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!

Kata!
Sok minden lehet emögött.Méhlepény gond vagy ikretranszfúzió. Majd Timi elmeséli!!!Ilyenkor már ikreknél nagyon sokat tud csalni az uhu is.Akár fél kilót is!!

Rana!
Homeós szerek?

Kép

Kép
edit73

Timi!
Nagy gratula!!!

Reunion!
Nyugodtan mehetnek hordozóba, semmi bajuk nem lesz tőle. Nekem a nagy a hasfájós időszakban egész éjszakákat aludt benne (ott tudott), két gyerekorvos mondta, hogy nem lesz tőle baja.

Kata!
Egy babánál is +/- 300 gramm az UH-s súlybecslés. Ikreknél még nehezebb pontosan mérni, nagy bent a zsufi. Az én babáimat is nagyobbra saccolták, pedig a dokim mindig direkt lefelé kerekített és UH-ból országosan elismert szaktekintély.
vovanda

Timi! Gratulálok és mielőbbi hazatérést

Köszönöm a válaszokat lányok és bízunk benne hogy nem lesz hó és akkor 1 óra alatt hazasuhanunk a hordozóban velük

Huh kicsit beijedtem....
Főleg most 2 nap alatt szinte látványosan nőtt a hasam kb 5-6 cm-t

Móni
KépKép
reunion

Timinek nagy gratula.

Uh méreteknél nálunk is nagyobbra mértek...

t-pk

Nos, most beszéltem Timivel. Nagyon fáradt volt szegény, most költözött ki az őrzőből. Tegnap ahogy megnézték a babákat uhuval, azt mondták, hogy Alexának visszaesett a szívfrekvenciája. Jól megijesztették őket, és hát így sürgősségi császárral kivették a csajokat. De nincs gond velük!!! Hanga kapott egy kis tüdőérlelőt, Alexa pedig teljesen jól van. Timi sajnos csak egy pillanatra láthatta még őket, ma délután mennek le hozzájuk a férjével - aki tegnap folyton rohangászott Timi és a lányok között, vitt neki képeket, híreket.
Mondta, hogy nehéz volt felkelnie, és eléggé fáj a sebe! Talán 3 nap múlva kaphatja meg a lányokat.

Na dió héjban ennyi! Nem akartam sokáig zavarni, hogy pihenhessem. Mondtam neki, hogy írjon sms-t ha haza jöhetnek!

Kata
labkat

Timi!
Sok szeretettel gratulálunk, sok tejcsit, egészséget, boldogságot kívánunk!!!

KépKép
zsófikukac

Móni!
Mi is 45 percre lakunk a kórháztól és szépen aludtak az úton. :wink: Amúgy tudom, hogy nem a legjobb a hátuknak, de az enyémek nagyokat alszanak napközben benne, minden másban meg ordítanak, kivéve a hintájukat, de abból csak egy van. :roll:

KépKép
zsófikukac

Timi,szívből gratulálok a lányok érkezéséhez,sok boldogságot,sok tejcsit :D :D :D

Kata,köszi a híreket,bizony a vágás az fáj,nekem kb 4 nap után volt jobb,de felkelni még akkor is rossz volt.Örülök,hogy jól vannak a lányok!

Zsófi,mi is így vagyunk,hinta egy van,abban is imádnak aludni,meg a hordozóban.De most szereztem pihiszéket,így abban vannak kaja után egy kicsit,aztán ha elalszanak,akkor abban maradnak.
Vendég

Sziasztok!

Reunion
Hazavitel: hordozóban!!!
Mózesben csak akkor szabad autóban vinni a babát, ha lehet rögzíteni! (nem csak a mózest az autóban, hanem a mózesben a babát is!!!!)

Rana
Pocak melegítést, masszírozást próbáltál?

Labkat
UH-s súlybecslésre nem szabad hagyatkozni!!! Nekem pl. sose mondta a doktor, hogy mekkorák a gyerekek!

Timi
Sok szeretettel gratulálok!
Vendég

Csajok, kitől kérhetném el a számát? Csak hogy tudjak küldeni sms-t ha esemény van. Timiék nem tudom hogy érnek haza a kórházból, és lehet hogy ha haza is jönnek, nem lesz ideje ide írni.

Éjjel egyébként szörnyen sok ökörséget álmodtam. Többek között azt is, hogy megszültem, és a nagyobb baba se volt nagyobb egy kiscicánál, a kisebbik meg csak akkora volt, mint egy kisegér :shock: Tiszta piros volt a bőrük :shock: :shock: :shock:
Szerintetek is bediliztem??? :oops:

Kata
labkat

Kata! Írtam privit!

Timi! Gratulálok, gyors sebgyógyulást kívánok!

Kép
tigriske1978

Tigriske: köszönöm a telószámot. No ha nálunk esemény lesz, akkor én téged értesítelek, és előre is köszi hogy szólsz a csajoknak! (Puszi küldő szmájli :D)

Kata
labkat

Móni!
Nem kell megijedni. Egy babánál is az utolsó két hónapban a leglátványosabb a növekedés. Csak hát a pocak nagyobb kettővel.
Nekem azt mondta a dokim, a 28. hétig maradjanak, utána már nagy gáz nem lesz velük.

Kata!
Terhesen én is irdatla nagy ökörségeket álmodtam.
vovanda

Timi, gratulálok!!!!! Isten hozta a csajokat! :D

Kata, uh-n nekem is fél kilót tévedtek mindkét csaj esetében. Kicsit morci is voltam miatta.
Az álmok? Hát nem ragoznám én sem, mekkora bődületes baromságokat álmodtam akkoriban én is. Azt hittem vége ennek az időszaknak, de tegnap meg azt álmodtam, hogy Emma megjelent a hálószoba ajtónkban. Úgy megijedtem :shock: Aztán kiderült, hogy már Míra is tud menni. Komolyan, annyira furán éreztem magam utána, mikor rájöttem, hogy csak álom. Pedig aztán hamarosan nem csak az lesz :lol:

Rana, nekem semmi nem segített (bár az infacolt már a végén ki se próbáltam). Iszonyat rossz volt nézni és hallgatni Emma szenvedését. Viszont 1 héttel azelőtt, hogy betöltötték volna a 3 hónapot, mint akinél elvágták volna. Kívánom, hogy Nektek
hamarabb befejeződjön ez az epizód az életetekben.

Zsófi, Nyulasz, most már tényleg vennem kell egy hintát.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Kata! Nagyon szívesen, ez természetes.

Kép
tigriske1978

Törpi!
Nekünk ilyen van: www.adamo.hu imádják! :lol:

Nyulasz!
Nekünk is van pihi székünk, de sokáig nem szeretnek benne lenni. :roll: Hordozóba jobban be tudják fészkelni magukat. :lol:

Vovanda!
nem értek egyet a dokiddal, szerintem a tuti, ha már 3-al kezdődik a hetek száma. Sajnos én láttam a kórházban, hogy idén eddig csak az enyémek maradtak meg mindketten a 27-29 hétre születettekből. :roll: :? :(

KépKép
zsófikukac

Olyan nagyon be vagyok sózva. Alig bírok magammal. Ugye mindenhonnan a karácsonyi feeling sugárzik, és nekem a karácsony a fiúk érkezésével van kapcsolatba (most) és egyre közelebbinek érzem a szülést. De jó lenne tudni, hogy mikor... Persze nem akarom sürgetni az időt. Remélem dec 10-ig kibírják, akkor már a kilencedik hónapba lépek! :)

Ti is ilyen izgatottak voltatok így a 32. hét környékén, vagy csak én vagyok ilyen flúgos???

Kata
labkat

Sziasztok!

Hátha esetleg valamelyikőtöket még érdekelheti:

Eladnám szeretett Peg Perego Duett sw egymás mögötti ikerkocsinkat sportülésekkel, és 2 db Peg Perego Primo Viaggo Tri-fix narancs-szürke színű hordozóval. A kocsi kormánnyal irányítható, és 4 nagy kereke van. A sportülések nélkül lapalakúra csukható. A sportrészek és a hordozók is kiváló állapotban vannak, a kerekek kicsit azért kopottak. Ezért a teljes szettért szeretnék 140 000 Ft-ot kapni. A sportrészekhez lábzsák is tartozik, valamint 5 pontos biztonsági öv. Travel system rendszerre felkészítve. A huzatok levehetőek, és 30 fokon moshatóak. A hordozók 13 kilóig használhatók, és hintaszékként is működnek. Nekünk sokat segített ez a funkció :wink:

És pár kép a szekérről:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi: hát nagyon klafa, de nem tudnánk ennyi pénzt szánni rá! Meg hát már meg is van a bakocsi occsó és új kínai :lol: :lol: :lol:

Kata
labkat

Kata!

Azért köszi, hogy megnézted :) Az ár alkuképes is lehet, esetleg :wink: Bár ha már van kocsid, akkor gondolom ez sem szempont :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Zsófi,még a hideg is kirázott mikor olvastam soraidat :( Nagyon nehéz lehetett végigélni a kórházban ezt a sok szőrnyűséget.Nagyon ügyes babáid vannak,nagyon büszke lehetsz rájuk,hogy ennyire erősek,és ennyire veletek akartak maradni.

Kata,persze,én is nagyon izgatott voltam,és szerintem mindenki.Ügyesek vagytok,32 hét,már tényleg csak pár hétig kell a fiúknak bennmaradni,és szép nagyok lesznek. :D Aztán itt kinn meg olyan gyorsan megnőnek,Balázs már 6 kiló 30 deka :D Noémi még kicsivel 5 alatt,de ő bizony kiscsaj,vigyáz a vonalaira :lol:
Ha gondolod megadom én is szívesen a a számom.

Évi,szép a kocsitok :D Már bánom,hogy egymás melletit vettem,pedig akkor hallani sem akartam másmilyenről.De mindig centizni,hogy elférünk-e :x Még jó,hogy tél jön,mert így inkább csak a levegőn vagyunk,nem megyünk velük vásárolni,az influenza miatt sem,de mérges voltam mikor egyszer a tescoba elmentünk,és a pénztárak között nem fértem ki. :evil:

Törpi,csajok hogy vannak?

Rana,pocifájás?Valami használt?

Timi drága,remélem már megnézhetted a lányokat,és olvadozol tőlük.Remélem hamar kapunk képeket :D

Andi,kicsit nem írsz magatokról?Mekkorák már a picúrok?Neked sikerült valami napirendet kialakítani?Engem a védőnő nyúz,hogy kéne már valami rendszer.
Vendég

nyulasz: nagyon kedves vagy, madj ha tigriske is beelőz, akkor elkérem a te számodat is :D

Kata
labkat

Timiék hogy vannak? Remélem minden rendben! Puszit küldök nekik!

Nyulaszkám, kösz a hívást innen is, ari vagy! :wink: :D

Pocifájás: Hordozóban ringatást (ordítás), pocimelegítést (ordítás), kólika-tartást (ordítás), hasmasszírt (ordítás) próbáltuk. Talán nem vagyunk elég kitartóak... :roll: :? A mai nap jobb volt (kop-kop-kop), de lehet, hogy csak a front nyomta le őket. Mindenesetre kincs minden átaludt perc (amit ő alszik és amit mi is!).

Edit! Milyen homeos szerekre gondolsz? (nem próbáltunk semmi ilyet még)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: Timit nem nagyon zaklatom, mondtam neki, hogy írjon sms-t ha van valami, vagy mennek haza. Remélem minden a legnagyobb rendben!
Johanna úgy aludt, hogy a párom a karjára fektette hason, és lógott keze lába. Úgy ringatta. Sokáig aludt így el!

Kata
labkat

Rana!
Mi csecsemőkorban nem használtuk homeos szert,így nem tudom,hogy adják be nekik.Sejtésem szerint vízben feloldva kell elkortyoltatni a babákkal.
Amit használhatsz:
3napon keresztül
-lycopodium ch5 reggel és este 5golyó
-colocynthis ch9 naponta 2alkalommal 5golyó

De a legjobb lenne,ha tudnál homeopátiás orvossal beszélni!Bár ezekkel a szerekkel nem tudsz ártani,de lehet,hogy nem is fog használni,mert különböző tünetek esetén különböző szereket kell/lehet használni.( jó lehet a nux vomica is vagy mi a lycopodium mellett magnesium phosporicumot használunk)
Gondolom az étkezésedre figyelsz,ugye?

Kép

Kép
edit73

Nyuszi!
Milyen egymás melletti kocsitok van? Én a Hauck-kal eddig szinte mindenhol elfértem, egyedül az Interspar pénztáránál nem.
PICen meg sajnos sok olyat is lát az ember, amit nem kéne. Én sem fogom elfelejteni....

Rana!
Anyatejben oldhatod nekik a homeos cuccot!
vovanda

Sziasztok!

Ranacica,ez csak természetes.Sajnálom,hogy még semmi sem segített :( Szegény pici lány,meg gondolom ti is rendesen kivagytok.

Vanda,Hoco monteiro kocsi,77cm széles,elvileg extra keskeny.Nem is néz ki nagyon szélesnek,de a tescoban ott kellett kijönni,ahol bementem :evil: Meg itt nálunk a közértben is ez a helyzet.Na mindegy,mostanában úgysem megyek velük bacis helyekre.

Készültök lassan a szülinapra?Már csak másfél hónap,te jó ég,hiszen nemrég születtek :shock: :D
Vendég

Rana, remélem a homeo segít Nektek. Nekem is ezeket a típusú bogyókat javasolták. A Lycopodium puffadós babáknak, a Colocyntis hasgörcsöseknek. Szorítok az apróságnak, hogy jobban legyen!

Nyuszi, köszönjük, úgy néz ki, meggyógyultunk. Szerencsére hamar átvészelték, most aztán én sem viszem sehova őket, az tuti. Pedig megvettem az egymás előtti babakocsit :oops: Majd meglátom, mennyire lesz igaza Vandának. Bízok benne, hogy nekem majd ez fog beválni. Ha nem, meg max eladom. Bukni nem fogok rajta sokat, jó áron vettem.
Aztán most már Míra is ébred éjszaka, nem csak Emma. Szerintem a betegség alatt, mikor köhögött, felkaptuk, adtunk neki inni a száraz köhögésére, megszokta ezt, és most böjtölünk :? Én már csak abban reménykedek, hogyha fel is ébrednek, és enni kérnek, akkor hamar visszaalszanak. Ez Emmára azonban nem jellemző :? :lol:

Vanda, Edit, szilárd kaja bevezetésekor normális, hogy napjában 4-5-ször kakilnak? Előtte napi egy volt. És meddig fog ez tartani? És mivel kenjem a kis popsijukat? Mert hiába kapom ki őket szinte azonnal a kakis pelusból, olyan piros a popójuk :shock:
Tízóraiztak, fejenként 150g-nyi banános alma. Megint méricskélhetek, és nem a gyereket kell vele macerálnom! Ez ám az én bódogságom :lol: :lol: :D :oops:

törpilla812

Rana, az jutott eszembe, itt a nagy hinta-vadászgatás közepette, hogy nekem a babamasszőr mondta azt, mikor látta a pici szenvedését, hogy hintát vegyek nekik, és az segíteni fog a hasfájáson. Ezt még nem olvastam a javaslatok között, gondoltam felvetem. Ahogy Zsófi és Nyulasz is írta, később is jól használható.

törpilla812

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?