sziasztok!
Vagyok én is,csak kissé eseménydús volt a tegnapi nap!!17-éről 18-ára virradóra éjjel páromnak megvolt az első balesete.Tudjátok írtam talán,ha nem akkor most írom,hogy ő éjjel dolgozik,és nappal pihen,alszik.Újságot terjeszt Bács-Kiskun megyében.Az történt hogy ment át egy felüljárón,ami az M5-ös autópálya felett megy át,itt Kecskemét mellett.Egy személyautó jött le a lehajtón,és így ugye a feljáróra.A lehajtó végén ott a macisajt,ugye hogy elsőbbséget kell adnia,mert a másik út ahol párom ment az főútvonal.A személyautó nem adott elsőbbséget,és így párommal frontálisan ütköztek.Mindkettő kocsi totálkárosra tört,de mindketten épségben szálltak ki belőle.Szóval szülinapomra nekem tegnap ez volt a legnagyobb ajándék,hogy párom épségben egyben hazaért!!Más se kellett nekem!De eddig is féltettem,most aztán már nagyon nagyon.Mindig úgy voltam vele,hogy az kevés ha ő vigyáz,figyel de ha találkozik egy barommal,akkor ott a baj!!Mint ahogyan tegnap is ott volt!
Szülinapomra mindenkitől pénzt kaptam,és hozzátették hogy csak magamra költhetem,semmi és senki másra!!Örülök,mert így végre már eljutok fodrászhoz!!!Rég nem voltam már,és szörnyű ahogy a hajam kinéz!!!Száraz,fénytelen,hosszú,a végei agyon vannak töredezve,következésképp mindig repked a hajam össze vissza=olyan mint egy szénaboglya.
mné zsuzsi: tejcsi minden cseppje érték!!Gondolj erre!Ha már csak 10mili de azt is kapja Gréti,és nagyon jót tesz neki hidd el!!Szoknya csini volt rajta!
nyuszitappancs: apasági nyilatkozat tétel ügyben,nekem valamiért az önkormányzat,polgármesteri hivatal rémlik...De ez tipp.Védőnőd nem tudja?Neki kellene ezt tudni,mivel gyakorlatban ő van!
aida. tök jó,hogy kicsit ki tudtál mozdulni!!Noel nagyon ügyi hogy jól viselkedett!!!