szió Mindenkinek!!
Evica,
Végre jelentkeztél!!! Remélem Onur hamar túl lesz a műtéti utóhatásokon! Neked legalább nem kell azon paráznod, hogy most felhúzd a bőrt, vagy ne?
Tényleg, fiús anyukák ti mit csináltok? Mert nálunk kb fele arányban valaki azt mondja, hogy fel kell húzni fürdetéskor a kukciján a bőrt, valaki azt, hogy nem! Én most úgy vagyok, hogy csak néha csinálom meg, gondoltam ez köztes állapot!
Ildi,
gratulálok, hogy megy mostmár CSAK a szopizás! Rosszullét nekem nem szokott lenni, de szerintem is vérszegénység, alacsony vérnyomás, vagy ilyesmi lehet. Meg iszol. eszel eleget?? Az is ludas lehet! Persze azért menj el orvoshoz!
Atina,
Én a babakötvényt Palkónak még nem, de Johinak tavaly intéztem! Úgy van, hogy nyitsz egy számlát valamelyik banknál, rámegy a 40ezer, és ezen felül még fizethetsz be neki! Nem kötelező, mert a pénz akkor is kamatozik, ha nem a számlán van, hanem marad az Államkincstárnál. Bármikor megnyithatod ezt a számlát! Ja, és babakötvény esetén nincs számlavezetési díj, stb, tehát itt nem vonnak le, mint a mi esetünkben a folyószámláról! És elég jól kamatozik.
Szoni,
Hát nem irigyellek, hogy így összejöttek a dolgok a gyerkőcökkel, remélem már jobban vannak! Nálunk is Johika elég erősen cumizik a Palkó miatt, pedig ő csak az alváshoz használta! Mikor nem tudok vele is foglalkozni, akkor mindig megy megkeresni a rongyikáját, meg a papait(ez a cumi).
Manóci,
Érdekes, nekem pont a hatodik héten múlt el a vérzés, amikor mentem dokihoz, szóval nem tudom. De ha az orvos azt mondta, hogy minden oké...
Altatás: nem olvastam a Suttogót, nagyon misztikusnak tűnt a címe!
Palkó alvási szokásai(amikor nem jön közbe front, szélgörcs, kaka ...): ébredés8-fél9, szopika, majd megyünk sétálni, közben szunyókál egy fél órácskát
fél12kor megint szopizik, vagy bealszik,vagy nem a didkón, ha nem, akkor is leteszem őt az ágyikóba. Kicsit nyöszörög, de aztán elalszik. Szóval ha nem bír elaludni, nem teszem vissza a cicire. Ez a nagy alvás ideje, elejétől fogva próbáltam úgy időzíteni, hogy Johival együtt legyen. Ebéd után ugyanis ő is ledől.
Az változó, hogy délután mikor kel fel, 4és5 között. Ezután estig már nem szokott nagyon aludni, kivéve ha hordozókendőben megyünk valahova, mert az nagyon altatja!
Az utolsó evés fél tízkor van, akkor az esetek 90%-ában teljesen bealszik a cicin, nem is nagyon böfizik.
ÉÉÉS 5-fél6 ig alszunk! És aztán megint 8-fél9-ig!
Szóval ha én is dicsekedhetek: tényleg olyan jó kisfiú!
Csak egy dolgon problémázom, hogy kizárólag hason tud aludni, éshát ugye a bölcsőhalál miatt nem ez a megfelelő! Dehát most kínozzam? Majd megyünk dokihoz kedden, kíváncsi vagyok mit mond erre! Nektek háton alszanak?
Na, megyek aludni, már biztos untok! (azért még teszek fel képet)