Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,
ha még bele lehet kerülni, beletennétek minket is..?

Edi gratulálok, mindegy, h milyen nemű..a tiéd és imádni fogod (őt is.. :cry: :cry: )

az én fiam az elején még néha elfogadta a cumit..de hamar ráunt..és soha többet..még az ujját sem..pedig néha jól jött volna..a cumisüveget sem tűrte, már egészen kicsiként inkább csőrös pohárból ivott..és 16 hós koráig szopott..azt is csak azért hagytuk abba, mert a dokim javasolta..meg annyira érzékeny volt a mellem, h bevallom, nem esett már jól..volt egy-két balhé..de aztán elfogadta a tényt, és azóta kakaózik elalvás előtt..azt mondják, h egy baj van ezzel, h majd a bölcsiben/oviban, nem akar majd aludni, mert nincs anya, cici, stb..legalább is a bnőm így járt..azóta ha eljön az oviban az alvásidő, Bence átvonul a másik szobába..

¤mia¤
Vendég

Meme
nagyon szuper a táblicsku :lol: :lol: :lol: ügyi vagy nagyon :wink: jaj látom már majdnem mindenki kitalálta a neveket,belehuzok majd én is :oops: :oops:

Pocak
hogy vagy ma reggel??remélem jobban :oops: :oops:

most jöttem rá hogy nekem Edi,Mokibuci nincs is bejelölve az iwien :oops: :oops: ha esetleg pocaknál vagy a többieknél rámkerestek jelöljetek be :wink: :wink: priviben küldöm a nevem :wink: :wink:

ma megyek védőnöhöz,jaj de nincs kedvem...
hiradó szerint vége a járvány első hullámának,pár hét mulva jön a második állitólag tömeges megbetegedéssel :twisted: :twisted: én beadatom szerintem a szurit,mert szeretnék már kimozdulni a gyerekemmel közösségbe :oops: :oops:

bibar

Jo reggelt Csajok!

Bibar: koszi kerdesed, kicsit jobban vagyok, asszem megindult az osmasszivum. Egesz tegnap meg ejszaka melegitettem a fejem, de ha megindul az csak jo. Meg egy par napig asszem nem teszem ki a labam, itt megint szakad az eso, megy feletek lanyok. A nathat nem csomagolom bele a felhokben.
Bibar: elhiszem, hogy nincs kedved menni, de sajna ezekre muszaj elmenni..
Hallottam tegnap en is a virus ujabb hullamairol..hat nem tudom..itt a tv mar nem is foglalkozik vele egy jo ideje..de ha szeretnek haza menni...
Sajna lanyok az immunrendszerunk meggyengult, ezt most magamon is tapasztaltam. Hiaba eszek meg napi 1 kg narancsot, meg szedem a vitaminokat..semmit nem er..most mar latom, hogy szerencsere "csak" natha volt es nem virus (amit szerintem ugyanugy el lehet kapni), es durvan ledontott, maskor ilyet meg sem erzek.

Edi: olyan szuper, hogy ma latod a kicsit...irigy-irigy :oops: :oops:

Szep napot mindenkinek! :wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

szassztok,

én is szeretnék táblázatba berülni:
mercedes79
30
2010.07.13.
Név: ?
Petz Aladág megyei kórház, Győr
első gyermek
Győr

Manorka,
genetikai UH lesz februárba. Mindenki azt mondta tök fölös mostanság 4Dre menni.

Lányok,
iwiwen hogy talizzátok egymást????

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Szép jó reggelt!

Remélem mindenki jól van!!

Ediiii: SZUPER HIREK!!! Nagyon örülök!!! Alig várom, hgy én is megtudjam minden rendben odabent, és akkor küldöm Memének az adatokat!

Poci: JOBBULÁST!! Remélem hamar túlleszel rajta!!

A Felicitas csomagért én is majd csak a 3. trimeszterben megyek, az az újság, amit adott a védőnő, tényleg tuti.

Nincs kedvem dolgozni!! Rengeteget voltam bent a héten, felborult a napi emésztésem, alig ettem, és nagyon szenvedek. Na ennyit a panaszkodásról...
Este is jövök, addig jók legyetek! Képzeljétek, már kicsit kezd látszani a pociii!!! Majd megpróbálok fotoózni.

Drukk drukk a 4Dre!! Várjuk az eredményt!

Szép napot!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.01.08 08:48-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Edi
visszajelöltelek :wink: :wink:

Merci
nekem annó Manorka küldte azokat akiket ő már bejelölt,én is jelöltem őket,ha gondolod azt átküldöm,bár van aki nincs már belőle itt sajna,pl Panny :cry:

Csipet
jó neked hogy alig eszel,én zabálok :wink: :wink:

Pocak
örülök hogy jobban vagy :wink: :wink: igen sajnos ilyenkor fogékonyak vagyunk mindenre,ezért is adatom be szerintem ha ujra jön ez a rohadt virus...
ja igen mondják az esőt ide is,onna jön tényleg :oops: :oops:

bibar

Judit es Bibar, csak mert emlegettetek, tegnapelott delutan engem sok macera utan beoltottak :) (meg veegre a gyereket is, itt nincs egy honapja sem, hogy gyerekeket egyaltalan lehet)

Edi, gratula a kiscsajszihoz!!! :)))

luna6

Jó reggelt!

Poci: Örülök, hogy jobban vagy!! Nálunk is szar idő van...köd, pára...fúúúj!!! A kék/rózsaszín jó ötlet, megoldható!

TÁBLA: Mindenki bekerülhet, aki akar! Csak küldjétek az adatokat! Köszike!:)

Edi: Nálam sem vagy bejelölve!!!:( Küldesz PÜ-ben nevet?:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Törölve!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hmeme 2010.01.08 12:45-kor.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Annyira rossz a netem ma reggel, szinte semmi oldalt nem tolt be, igy szerintem ma sem leszek sokat. irni szinte keptelenseg, az mar nagy szo, ha el tudom olvasni. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Pl. a vonalzok egyaltalan nem jonnek be nalam
pocaklako

Helló csajok :D

juhuuu ma 4D :P nos, várom törhetetlenül... igaz most már nem aggodalomból, hanem kíváncsiságból inkább... :)

Luna
köszi:D:D:D bár most mindenki azzal fáraszt, hogy hihi ebből még simán lehet kuki is.... szóval még nem élem nagyon bele magam:D

Meme
nanáááá , küldök:D

Egyébként azért nem ment a név mindenkinek, mert azt beszéltük utoljára, hogy a közös mail címünkre elküldi mindenki a nevét, és akkor jelölgetünk iwiwen :D:D:D:D
Vendég

Sziasztok!
Ritkán tudok jönni.Most is már vagy egy órája vasalok, és hol a vége még?????
Meme, jó lett a tábla nagyon!!!!!
Na próbálok visszaolvasni!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hahó!
Azta mennyit írtatok :shock: :D
Tegnap itt volt Anyukám, sokat segített, meg sétáltunk is kicsit :)
Éééééés: tegnap éreztem először mocorogni picurit!! Olyan jó érzés, el sem tudom mondani :P

Edi! Micsoda hírek! :P Akkor szuper napod volt tegnap :D De jó de jó!!! Írjatok nekem is lszi privit ha még nem jelelöltem vkit!

Poci! Jajj... Mielőbbi jobbulást!!!
Én még mindig hányok reggelente :? És rosszul vagyok délelőtt és délutántól egész lefekvésig :evil: Na ez is múlhatna már a vérömlennyel együtt!!!

Én is inkább fütyisre szavazok (lány már van :wink:), de akkor is nagyon oldogok leszünk ha lány lesz! :D

Meme! Örülök, hogy jó híreket kaptatok Ti is! Apának akkor megy a drukk továbbra is, reméljük hamar pótolják az elmaradást!
Irigy a "zöld lámpához" :oops: :oops:
Szuper a tábla! (én a közös mail-en nem látom :roll:)

Manorka, megy a drukk mára! :wink: Meg azért Edinek is :D

Mamaki! Remélem jobban vagy! Hú én tudom milyen a több napos migrén :? És ez terhesen... Háááát minden elismerésem! De inkább mihamarabbi jobbulást! :P

Cumi: Emmának volt. El sem tudtam képzelni, hogy hogy lesz vége, aztán egyszercsak kidobta :D És onnantól annyi :wink:

Na megyek, visszafekszem, még mindig hányingerem van, és totál gyengének érzem magam :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Edi
jaj de jó neked :lol: :lol: :lol: képet hozz majd :wink: :wink:

Niki
jaj vasalni valóm nekem is rengeteg van :twisted: :twisted:

Meme
szupi a tábla :lol: :lol: olyan jó látni :wink:

Luna
ja igen,olvastam a juniusiba hogy megkaptad :wink: :wink: és most hogy vagy??

bibar

Mara mar semmi bajom :) Tegnap eleg vacakul voltam (de ez ne rettentsen el senkit, mi egesz mas vakcinat kapunk, az otthoninak kevesebb a mellekhatasa, valamint itt a mienknek is ritka, en belenyultam) de semmi nagyon konkret, csak iszonyu faradt voltam meg erotlen, pont mintha valami nagy nyavaja (mondjuk influenza :D) keszulne kitorni belolem. De estere egesz jol javult, akkor a fejem fajt kicsit meg de elmult magatol, most meg mar csak a karomat erzem kicsit. A csajomnak tegnap este volt egyszer 37,1 de aztan magatol rendezodott es asszem mara semmi, legalabbis suliba vittem es nem teloztak, hogy gond lenne :)
Szoval tulkepp mondhatni siman ment a dolog (csak nehezen akartak adni)

luna6

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Csajok!
Nektek is gond van IWIW-vel? Vagy csak nálam szarakodik...minden más betölt, csak az iwiw-nél kiírja, hogy nme jeleníthető meg....

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Meme: nagyon jó a tábla! Megnéztem, nekem azt írja ki a Wiw, hogy karbantartás miatt átmenetileg nem érhető el.

Mia: a cumisüveggel az én fiam se volt hajlanód szóba állni. Úgyhogy nálunk is csőrös pohár van.

Edi: drukk a 4dhez mára, hátha rendesen megmutatja mi van a lábai között :)

Manorka: drukkok mennek Neked is mára!

Barbuss: eltűnhetnének már tőled a rókakomák, nem irigyellek miattuk.

Nálam még csak Poci és Sakura van bejelölve iwiwen, de akkor este majd megnézem a közös e-mail cimet - és jelölgetek megint ha megy majd az iwiw. :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Csajok

Akkor a közös mail címre küldje el mindenki a nevét, így tudjuk egymást jelölgetni:D:D:D

Én már el is küüüüüldtem :P
Vendég

Sziasztok Csajok!

Bocs, de olyan tudatlannak érzem magam :oops: : mi az, hogy közös e-mail címünk? Van ilyen? Ha van, akkor mi az? Amúgy én is szívesen bejelölnék mindenkit az iwiwen :D ! Tényleg jó lenne már „látni” is titeket!

Meme,
köszi én is a táblát! Jó így egyben látni minket :D ! Kíváncsi leszek, később mi az, ami esetleg változik majd (nemek, név) :wink: !

Pocak,
Örülök, hogy jobban vagy, de azért még csak óvatosan! Amúgy magas lázad nem volt, ugye? Mert az nagyon nem lenne jó :oops: …de gondolom lenyomtátok, ha lett is volna. Nekem azt mondta a doki még korábban, ha ne adj isten lázam lenne, ne engedjük 38,5 fölé!
Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok neked!

Amúgy sajnos a férjem két napja iszonyú náthás, remélem nem kapom el tőle :? , külön is alszunk azóta: ő a nappaliban, én a hálóban. És persze jól kiszellőztetek minden nap.

Edi,
Örülök nagyon a te jó adataidnak is :D ! A képet már várjuk :D !
Szerintem én jövő héten teszek fel, a szerdai (kombinált tesztes) UH után, talán ott jobb minőségű képet kapunk majd, remélem…

Barbuss,
Hát ez szuper! De jó, hogy érzed már a kis picurkádat :D ! Az talán a legboldogabb érzés az UH és szívhang után! Meg persze, biztos örültél, hogy kicsit kimozdulhattál végre! Nagyon drukkolok, hogy legközelebbre már ne is látszódjon semmi a vérömlenyből! Mikor kell menned?

Lányok, az oltással én is nagy dilemmában vagyok, de azt hiszem a félidő (20.hét) előtt nem merem beadatni… De már én is baromira vágyom társaságba, meg, hogy egyáltalán „normális” életet éljek újra, mert már 2 hónapja itthon vagyok :( . Szóval nagyon unom én is már a bezártságot.

Amúgy most 2 napig fájt a pocakom, este már kicsit ideges is voltam miatta, de ma úgy érzem már jobb, viszont ma meg a fejem nyom kicsit, csak erősebb ne legyen :oops: .
Jó vagyok, mi? Mindig találok valami nyavajogni valót :lol: ! Csak sajnos tényleg kevés napunk van, amikor minden oké, nem?
Tudom, ezek édes kínok :wink: !

Majd még este benézek, vigyázzatok magatokra!

Anikó

Kép
mamaki73

Lányok
ha már egymás megismeréséről van szó majd ha mindenki betölti a középidőt,tavasszal csinálhatnánk egy pocakostalálkozót is :wink: más topikba is irtam és nagyon jó volt mikor igy összejöttünk,élőben beszélgetni,na és nem egy barátság is szövödött köztünk :wink: persze aki messze lakik annak gondolom nem megy,de azért sokan laknak egy rakáson ugy látom :wink: :wink:

Mamaki
nincs semmi baj ne aggódj :wink: én meg mostanában túl jól vagyok,azért aggódok :wink: ez mindig igy lesz :wink:

Meme
szoktak ilyen karbantartást csinálni néha,nekem sem jön be :oops: :oops:

bibar

Sziasztok Lanyok!

Csoda szep lett a tablicank. :lol:

Edi: mar csak par ora valaszt el teged a csemetetol...de jo neked, tegnap is ma is lathatod ot..en szamolom a napokat, hogy meg mennyi van hatra...

Maki: szerencsere nem volt magas lazam, csak nagyon nagy dugulas a fejemben..meg van most is...

Csajok nekem osszement egy kicsit a poacakom..-2 cm :cry: :cry:

Nagyon jo otlet a baba-mama tali, de sajna majdnem biztos, hogy mi nem leszunk ott..na de majd kuldjetek fotokat..

Szep napot mindenkinek :)
pocaklako

Mennek a drukkok a mai uh-kra!!

Kíváncsi vagyok, hogy mennyire borul a papírforma, ha elkezdődik a szülés-hónap:) Majdnem minden napra jut valaki:) Más sem lesz, csak gratuláció:) De jó lesz! Meg majd szép baby képek...jajjjj de várom már!!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Tavaszi tali nagyon jó ötlet!

Poci: nem hinném, hogy gond lenne, nekem most, hogy kezdek kevesebbet puffadni szintén kisebbnek tűnik a pocakom.

Jaj lányok, annyira várom már, hogy mocorogjon! Egyszer-kétszer volt olyan "mintha" érzésem, de ahogy elkezdtem koncentrálni elmúlt. Ennyit arról, hogy az ember a másodiknál már tudja mit kell érezni :D:D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Bibar: majd kedden kell mennem uh-ra.
A fekvestol mehet ossze a pocak?

Meme: ne is mondd, nagyon jo lesz mar akkor...

Fokamoka: olyan furcsa, de sajna nem tudom meg mindig milyen az a babamorcoras a pocakban.
Teny, hogy meg nehany napja is allando hanyingerben voltam, es egyik este, pont Edivel irtam asszem itt a forumon, volt olyan furcsa bugyborekolas. Azota mintha elvagtak volna a hanyingert es a fejfajast. Parszor ereztem mar ezt az erzest azota, de mindig csak ha fekszek es ha nagyon oda figyelek..aztan nem tudom, hogy tenyleg az-e aminek latszik.. :lol:
pocaklako

:D

én már szültem, elvileg elvárható lenne, h mindent tudjak..de éppen ezen gondolkoztam én is, h mintha összement volna..pedig tényleg csak az van, h már nem puffadok mindentől (végre) :lol: :lol:

viszont aludni nem tudok..hajnalig fent vagyok és nézem a plafont..szörnyű..ma tudtam a fiammal egy kicsit sziesztázni du., de tegnap még az se ment..pedig fáradt vagyok..

az iwiw monnyon le! katasztrófa..én nagyon unom..

¤mia¤
Vendég

Poci:
nem nem Egri vagyok...onnan kb.:25 km-re lakunk Balatonba :D (Hevs megye)

Edi: megy a drukk az Uh-ra

Meme: nagyooon jó a táblicsku!!! :D

Barbuss: te miért érzed én meg miért neeeeeeeeem??????? :shock: :oops:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Poci: ok, akkor nem csak én vagyok bizonytalan :D:D Kitartás keddig, én csak jövő hét szombaton megyek, de úgy várom már, és izgulok is :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

jaja...jöjjön mindenki myvipre...!!!!!!

mokibuci

Öööö mi az a myvip? :D Facebookon fent vagyok, meg iwiw-en, de erről még nem hallottam. :oops:

Kép

Kép

Kép
fókamóka

nálam már jó az iwiw:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Nálam is :D Viszont most mennem kell pakolni egy kicsit, lassan ébred a fiam, amióta lefeküdt még nem csináltam semmit. :roll:

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Köszönöm az elismerést a táblicskuval kapcs.-ban!:) Örülök, hogy tetszik! Sajna eléggé le kellett kicsinyítenem, mert különben nagyobb volt, mint 600x600, és nem engedte feltenni.:(

Hátha Edit ma bekékíthetem, vagy rózsaszínezhetem!:)
Ki megy még UH-ra???

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ma még Manorka megy.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Tényleg!!
Manorkának is mennek a drukkok!!!
Várunk a hírekkel titeket!!!(na meg a képekkel!!) :) Meg hogy mi van a lábak között!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Pocak
te tuti hogy a babát érzed :lol: :lol: nálam is igy volt,csak este és csak ha feküdtem,tünetek ilyenkor teljesen elmulnak általában.
szóval én 100%bizti vagyok hogy te azt érzed :lol: :lol: :lol: :lol:

én nem érzem még :oops: :oops: pedig tényleg azt mondják hogy aki szült az elöbb érzi :oops: :oops: olyan jó lenne már,esténként nagyon koncentrálok de semmi :oops: :oops:

Edi
nagyon várlak már,olyan kiváncsi vagyok :wink: :wink:

Meme
tök jó lesz ha már elkezd beszineződni a tábla :lol: :lol:
egyébként abszolút nem kicsi,szerintem tök jó :wink: :wink:

bibar

Aludtam 2 órát :oops: De jó volt 8)

Én is akartam írni, hogy tuti a puffadás elmaradása miatt mentek vissza kicsit a pocakok :wink:

Bejelöltem Edit meg Sakurát :wink:
Lányok, bocsesz, hogy nem jelölöm senkinél hogy honnan az ismerettség, de anno amikor a munkahelyem és a foglalkozásom fent volt, akkor rendszeresen kaptam kéretlen állásajánltokat, ráadásul a melóhelyen, amit ugye nem néznek jó szemmel :? (érthető módon) Na meg ugye közismert a HR-eseknél, hogy iwiw-et meg facebookot használják leinformálásra, szal én senkinek nem könnyítem meg a dolgát :wink:

Ma megyek először eygedül Emmáért (Apukám jött volna, de lebetegedett :?) Ráadásul szakad az eső... Na mindegy.

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Ja igen: Pocak, az biz a baba lesz :D Ráadásul ugye azt is mondják, hogy vagy a 12. hét körül múlik el a rosszulétes időszak, vagy majd amikor megmozdul :wink: Mondjuk nálam Emmával sem múlt el akkor, de sebaj :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Rosszullét nálam a 14. héten múlt el Zalánnál, pedig nem akkor mozdult meg, csak 3 héttel később.

Nincs kedvem takaritani :(

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Na! Én ma nagyon ügyike voltam...:) elmosogattam, rendet raktam, összehajtottam a rucikat, és most betettem egy mosást!:) Aztán most úgy elfáradtam, hogy csak na!:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hellóóóóó Lányok:D

Hazaértem, és még gyorsan bekukkoltam...
Megkaptam a két jelölést, már vissza is jelöltem... :) Köszikeeee

Én a kapcsolat címkéhez írtam be, hogy Babanet, azt nem látja senki, csak akinek az oldala:)

Jó ötlet az a Pocaktali.... :D Pocak, Téged meg meglátogatunk következő nyáron, megyünk nyaralni felétek úgy is :D:D:D

juhuuuu, már csak 1óra 15perc és kukkolom a kis manóseggűűűűt.... ahogy megjöttem, jövök és persze be is számolok... :D
Vendég

Edi!!!! kitartás!!!Már nemsokára láthatod!!!:) drukk drukk, hogy megmutassa magát!!Hogy kék leszel e vagy rózsaszín??!!!:)

Manorka!!!!
veled mizujs??? mik a hírek???

Meme

Kép
hmeme
Németország

Nekem is sikerült a gyors takaritás :D

Viszont kezdődik az esti rosszá szájiz, az a legrosszabb benne, hogy nem tudok jóízűen vacsorázni miatta.

Edi drukk!

Manorka várunk a hírekkel!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Csajok, akinek nem sikerult megnezie magat a jonas fele naptarban kuldjon pu-t megnezem neki.
Az adatok amik kellenek:
Leanykori kereszt es vezeteknev
szuletesi ido: ev/ho/nap pontos ora/perc aki tudja
Szuletesi hely (varos)
Es kb, hogy mikor foganhatott a baba. (ho/nap)
Ha megadjatok megcsinalom es kuldom a linket mindenkinek pu-ben
pocaklako

Sziasztok!!

Köszi mindenkinek a drukkot!!

Nagyon jó híreket kaptunk szerecsére. Genetikailag teljesen rendben vagyunk, nyaki redő 1,3mm, két kezecske, két lábacska, mindegyiken 5-5 ujj, pocak méret és buksi is rendben. A CRL 8,09 cm, ez is teljesen megfelel a megadott dátumnak. Szóval nagyon boldogok vagyunk, megnyugtató volt, amit mondott a doktornő. Nagyon kis aktív Baby, integetett, dobálta a popiját, nem volt egy alvós, nyugodt baba, mint Nóri anno, mert ő az összes UH-on aluszkált és nem akart semerre moccanni, sőt ha piszkálták, akkor maga elé tette a kezét és úgy aludt. Tehát minden okés velünk!!
Ja! És a léééééényeg. Megkéredeztük, hogy mit is lát a lábikák között. Azt mondta, hogy ilyenkor még nem lehet kimondani 100%-osan, csak 50 %-ban. De ő a mai alapján puncust lát. Jupiiiiiiiiiiiiii!!
Eddig fiú nevekre startoltunk rá, mert az könnyebb volt, lány neveink még nincsenek, kemény dió lesz.

Képet is csatolok, de ezek mobillal lettek készítve és a mocorgás miatt nem lett annyira éles a kép Majd megpróbálok másfélét is, mert kaptunk képet is, meg DVD-t is.
Visszaolvastam, de este még jövök, ha lánykám már alszik.

Edi drukkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!

Kép 14 hetesen

Kép Buksi közelről

Manorka
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manorka 2010.01.08 20:29-kor.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Dobok még két pocifotót, jobbról balról :lol: Mert ma csináltam frisset.

Kép Poci balról
Kép Poci jobbról

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Manorka!!!
Remek hírek!! Gratula!!! És a kis puncishoz is!!:)

Edi már mozizik 4d-n:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Poci:
tőlem ment a privi!!!!éééés nagyon köszi!!!

mokibuci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?