Sziasztok Csajok!
Bocs, de olyan tudatlannak érzem magam
: mi az, hogy közös e-mail címünk? Van ilyen? Ha van, akkor mi az? Amúgy én is szívesen bejelölnék mindenkit az iwiwen
! Tényleg jó lenne már „látni” is titeket!
Meme,
köszi én is a táblát! Jó így egyben látni minket
! Kíváncsi leszek, később mi az, ami esetleg változik majd (nemek, név)
!
Pocak,
Örülök, hogy jobban vagy, de azért még csak óvatosan! Amúgy magas lázad nem volt, ugye? Mert az nagyon nem lenne jó
…de gondolom lenyomtátok, ha lett is volna. Nekem azt mondta a doki még korábban, ha ne adj isten lázam lenne, ne engedjük 38,5 fölé!
Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok neked!
Amúgy sajnos a férjem két napja iszonyú náthás, remélem nem kapom el tőle
, külön is alszunk azóta: ő a nappaliban, én a hálóban. És persze jól kiszellőztetek minden nap.
Edi,
Örülök nagyon a te jó adataidnak is
! A képet már várjuk
!
Szerintem én jövő héten teszek fel, a szerdai (kombinált tesztes) UH után, talán ott jobb minőségű képet kapunk majd, remélem…
Barbuss,
Hát ez szuper! De jó, hogy érzed már a kis picurkádat
! Az talán a legboldogabb érzés az UH és szívhang után! Meg persze, biztos örültél, hogy kicsit kimozdulhattál végre! Nagyon drukkolok, hogy legközelebbre már ne is látszódjon semmi a vérömlenyből! Mikor kell menned?
Lányok, az oltással én is nagy dilemmában vagyok, de azt hiszem a félidő (20.hét) előtt nem merem beadatni… De már én is baromira vágyom társaságba, meg, hogy egyáltalán „normális” életet éljek újra, mert már 2 hónapja itthon vagyok
. Szóval nagyon unom én is már a bezártságot.
Amúgy most 2 napig fájt a pocakom, este már kicsit ideges is voltam miatta, de ma úgy érzem már jobb, viszont ma meg a fejem nyom kicsit, csak erősebb ne legyen
.
Jó vagyok, mi? Mindig találok valami nyavajogni valót
! Csak sajnos tényleg kevés napunk van, amikor minden oké, nem?
Tudom, ezek édes kínok
!
Majd még este benézek, vigyázzatok magatokra!