Sziasztok!
Most néztem a táblázatot. Mennyire sokan vagyunk már. Majd milyen sok szép baba képét lehet nézegetni januárban.
Brigi!
Kiváncsivá tettél. Ha lesz valami jelentése a fekete gólyának meséld el.
Brigi, Vica!
Remélem enyém gyerek hamarosan Marci és Andris példáját fogja követni, mert ez így sik lesz. Konkrétan attól félek, hogy megszületik a tesó és Marcim még nem fog aludni éjszaka. Na akkor nem tudom hogyan fogok egyszerre két gyerekkel bánni. Emberem nem segít, mert éjszaka fel sem ébred a gyerekre, nappal pedig elmegy itthonról reggel 6-kor és este 6-7 között ér haza. Amit segíteni tud az, hogy az esti fürdést átvállalja. De ez is segítség, mert amíg Ő fürdet, addig én tudom rendezni a kutyusok sorait (takarítás, vacsiztatás, szőrtekerés). Bár éppen ma megfogadtam, hogy lazábbra veszem a figurát, mert ma már annyira fáj a derekam, hogy mozogni alig tudok. Mi lesz így később....
Vica!
Mi terveztük a tesót.
Macianyu!
Azért én féltelek téged és nagyon fogok neked drukkolni a hátralévő időben (nekem 9 hónap várakozási időt mondtak a csaszi után). Progi császárt hanyadik hétre tervezi a dokid?
Dytt!
Marci is Humana Ha2 tápszert eszik.Ebből szokott éjszaka 2-3 alkalommal 180-200 ml-t meginni. A többi kelés az vizes vagy pelusos. Csend és nyugalom van nálunk is és az esti kis szertartások is megvannak. Mit nem adnék, ha a második gyerek már 4 hetesen átaludná az éjszakát. Nappal Marci is egyszer alszik és az esti elalvással sincs gond , hanem az éjszakai ébredések jelentenek gondot. Ha nem veszem fel üvölt (már kipróbáltuk, majdnem egy órán át sírt, utána felvettem), ha felveszem, akkor pedig Ő elvan csak nekem nehéz egy éjszaka 3-4 alkalommal ébredni.Írd le légyszí nálatok mi a rendszer, hogyan megy, hátha valamit mi hagyunk ki.
Azt tudom hol rontottuk el. Amikor Marci megszületett, a hülye védőnő és a hülye gyerekorvos azt mondta, hogy mivel kicsit korábban jött, éjszaka keltsem 3 óránként eteni. A gyerek sokszor nem is akart enni és kényszerűen kellett ébreszteni. -nos 3 hét alatt úgy rászokott, hogy attól kezdve szigorúan 3 óránként kelt. Ez többnyire azóta is így megy. Hát az biztos, hogy a másodikat nem fogom ébreszteni. Tesóméknál mindkét gyerek átalussza az éjszakát 4 hetes koruk óta, de Kingának nem is adták ezt a hülye tippet és Ő nem ébresztette a gyerekeket.Különben is abban bízok, hogy a második gyereknek jó lesz az alvókája. Nem foghatok ki kétszer enm alvó gyereket....
Henya!
Én hajnal kettőkor éhen akartam halni. De nem ettem, mert ha egyszer leülök enni alig bírom abbahagyni és csak fájt volna a hasam.
Szcsm!
Csiga.....milyen az ízé? Hú, nem biztos, hogy meg merném kóstolni
Bocs, hogy litániát írtam és azért is, hogy sokat panaszkodom
Most panaszkodós időszakomat élem