Új privát üzeneted érkezett!

Macianyu: ennek igazán örülök :) Majd összehozzuk :wink:

Klári

Kép
claracroft

Na, most olvastam, hogy terhesség alatt nem használható :(

Klári

Kép
claracroft

Az én első nagy szerelmem is a 17. kerületben lakott :lol: :lol: :lol: :lol:

Klári, valóban okozhat vetélést, de ilyenre ne is gondolj!!! Ha gáz lenne, már tuti tudnál róla. De majd holnap megnyugtat a doki

Brigi

Kép

Kép
hékás

Azért kicsit irigylem azokat, akik megúszták a hányingeres időszakot, de persze örülök, h nektek nem kellett megküzdeni ezzel! Sok panaszom már nekem sem lehet, már csak napi 2x vagyok rosszul, mindenképpen jobb, mint eddig. Viszont kaját még mindig nem kívánok...

Clara - klairnét?? Hűűű... :twisted: kitartás :wink:

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Sziasztok!
Most néztem a táblázatot. Mennyire sokan vagyunk már. Majd milyen sok szép baba képét lehet nézegetni januárban.

Brigi!
Kiváncsivá tettél. Ha lesz valami jelentése a fekete gólyának meséld el.

Brigi, Vica!
Remélem enyém gyerek hamarosan Marci és Andris példáját fogja követni, mert ez így sik lesz. Konkrétan attól félek, hogy megszületik a tesó és Marcim még nem fog aludni éjszaka. Na akkor nem tudom hogyan fogok egyszerre két gyerekkel bánni. Emberem nem segít, mert éjszaka fel sem ébred a gyerekre, nappal pedig elmegy itthonról reggel 6-kor és este 6-7 között ér haza. Amit segíteni tud az, hogy az esti fürdést átvállalja. De ez is segítség, mert amíg Ő fürdet, addig én tudom rendezni a kutyusok sorait (takarítás, vacsiztatás, szőrtekerés). Bár éppen ma megfogadtam, hogy lazábbra veszem a figurát, mert ma már annyira fáj a derekam, hogy mozogni alig tudok. Mi lesz így később....

Vica!
Mi terveztük a tesót.

Macianyu!
Azért én féltelek téged és nagyon fogok neked drukkolni a hátralévő időben (nekem 9 hónap várakozási időt mondtak a csaszi után). Progi császárt hanyadik hétre tervezi a dokid?

Dytt!
Marci is Humana Ha2 tápszert eszik.Ebből szokott éjszaka 2-3 alkalommal 180-200 ml-t meginni. A többi kelés az vizes vagy pelusos. Csend és nyugalom van nálunk is és az esti kis szertartások is megvannak. Mit nem adnék, ha a második gyerek már 4 hetesen átaludná az éjszakát. Nappal Marci is egyszer alszik és az esti elalvással sincs gond , hanem az éjszakai ébredések jelentenek gondot. Ha nem veszem fel üvölt (már kipróbáltuk, majdnem egy órán át sírt, utána felvettem), ha felveszem, akkor pedig Ő elvan csak nekem nehéz egy éjszaka 3-4 alkalommal ébredni.Írd le légyszí nálatok mi a rendszer, hogyan megy, hátha valamit mi hagyunk ki.
Azt tudom hol rontottuk el. Amikor Marci megszületett, a hülye védőnő és a hülye gyerekorvos azt mondta, hogy mivel kicsit korábban jött, éjszaka keltsem 3 óránként eteni. A gyerek sokszor nem is akart enni és kényszerűen kellett ébreszteni. -nos 3 hét alatt úgy rászokott, hogy attól kezdve szigorúan 3 óránként kelt. Ez többnyire azóta is így megy. Hát az biztos, hogy a másodikat nem fogom ébreszteni. Tesóméknál mindkét gyerek átalussza az éjszakát 4 hetes koruk óta, de Kingának nem is adták ezt a hülye tippet és Ő nem ébresztette a gyerekeket.Különben is abban bízok, hogy a második gyereknek jó lesz az alvókája. Nem foghatok ki kétszer enm alvó gyereket....

Henya!
Én hajnal kettőkor éhen akartam halni. De nem ettem, mert ha egyszer leülök enni alig bírom abbahagyni és csak fájt volna a hasam.

Szcsm!
Csiga.....milyen az ízé? Hú, nem biztos, hogy meg merném kóstolni

Bocs, hogy litániát írtam és azért is, hogy sokat panaszkodom :oops: Most panaszkodós időszakomat élem :D

Kima
Kép
Kép
kima75

sziasztok!

fekete gólya ügyben nem jutottam előrébb, sima gólya címszó alatt találtam csak valami marhaságot:

A gólya. Szent madár, akár a fecske. Aki az első gólyát meglátja és történetesen szeplős az arca, annak a babona szerint csak meg kell dörgölnie az ábrázatát és el kell mondania egy varázsigét. Gólyát látok, szeplőt mosok - mire a szeplőktől hamarosan megszabadul. Aki az első gólyát úgy pillantja meg, hogy álldogál, az egész esztendőben lusta lesz. Aki az első gólyát szállva látja, az friss és egészséges lesz egész évben.

A csigát dehogy eszem meg, egyszer franciaországban majdnem elhánytam magam, amikor a kollegáim szedték ki a kis tűkkel a házukból őket. Elrohantam a budira, szerencsére nem rókáztam, de utána vissza akartak vinni a szállodába, olyan falfehér voltam :wink:

Egyébként az íze állítólag olyan, mint a kert illata egy tavaszi eső után. Ez nem hangzik rosszul, de azért inkább kihagyom...

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Nekem se nő nagyon a cicim! Hasam az kicsit már igen.Én se vagyok valami nagyétkű mostanában....

a legnagyobb gondom, hogy még mindig nincs orvosom.Nem tudom kit válasszak???!!!!!

Milyen vizsgálat jön ezután?AfP?Nektek mikor volt vérvétel? nekem köbö 7-8.héten, teljes vérkép, vizelet,EKG. Ennyi.
kriszti1976

Kriszti - otthon AFP jön, a 16. héten (jól tudom?).
Nekem az első UH (6 hetes vtam) után volt vérkép, vércsoport meg szerológia, azóta még semmi, kíváncsi vagyok, h pl. EKG-ra beutal-e a doki holnap.

Kép
heydie

Kima, nálunk is ez volt.Csupa sárga volt Marci, és muszáj volt 3 óránként etetni éjjel is. Úgyhogy én ébresztettem őt, aztán teljesen hozzászokott...

Kriszti, nekem is kb akkor volt vérkép, vizelet, aztán genetikai UH. A védőnő küldött el EKG-ra meg belgyógyászatra, és majd a16. héten lesz AFP. Az meg, hogy melyik dokid válaszd? Ebben szerintem senki nem tud neked segíteni. Amelyik a legszimpatikusabb, mert ez nagyon fontos lesz a szülésnél.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nekem a 16. héten volt tavaly elsőként vérkép, amikor az AFP is.

Kriszti!
A te eddigi dokid lépett meg az utolsó pillanatban? Szerintem csak olyan dokit válassz akiről vannak pozitív referenciáid. Csak ez is annyira nehéz, mert ami az egyiknek bejön, az a másiknak nem. Én is "elfogyasztottam" 2 dokit, mire eljutottam Dávid dokiig, aki egyenlőre úgy tűnik jó választás.

Kima
Kép
Kép
kima75

Sztem is jó az kezdetnek, ha elkezdesz körbekérdezősködni, h kinek kivel mi a tapasztalata. Én ahhoz a dokihoz akartam menni, akihez a barátnőm járt, mert kezdetben csak jót hallott róla ő is, aztán a tapasztalatai is csak pozitívak voltak, de ő elment nyugdíjba, úgyhogy megkértük, h ajánljon vkit, így kerültem az én orvosomhoz.
Amikor a teszt után betelefonáltam a kh-ba, akkor a recepciósnak/asszisztensnek (igazából nem is tudom, h kivel beszéltem) mondtam, h kihez szeretnék menni, azt mondta, h ez itt nem így megy :shock: aztán ráfázott, mert pont ahhoz adott időpontot, akit akartam. És utána ráadásul kiderült (de hát magamtól is gondoltam), hogy perszehogy úgy megy, h ahhoz megyek, akihez akarok :twisted:

Kép
heydie

Az a baj, mire kikötnék egynél, találok valami "csúnyát" róla az interneten. Néha jobb nem túlolvasni magam asszem....

Most épp a kombinált teszt erdményét nézegetem:Negatív:1:14702-höz. Életkori rizikó 1:680-hoz. Van akinek meg 1:35.000-hez meg 1:50.000-hez.Hiába mondták hogy jóóó akkor ezekhez képest mégis alacsony.

Befejezem :D :D :D :D :D
kriszti1976

Kaptam egy névjegykártyát amikor az Istenhegyi klinikán voltam. A ddr. Gasztonyi Zoltánt ismeri valaki. Ott is rendel az Istenhegyin meg az Istvánban asszem...

kima az a doki akihez elmentem(barinőm ajánlotta, hogy fúdejó) elment szabira.CSak megállapította a terhességet, megírt előre egy 12. heti beutalót, és csókolom.Semmilyen információval nem látott el. Ezen kívül több érthetetlen dolgot is mondott és művelt abban a szűk 15 percben ameddig bent voltam nála 10.000-Ft-ért persze.

Az igazi ok ez, amiért nem megyek vissza hozzá.Ráírta a kartonomra hogy veszélyeztetett terhesség meg hogy vérezgetek!!!!Egy csöpp vér még barnázásom sem volt(szerencsére) se addig se azután.Fölírta az utrogestant 5 dobozzal!!!!!!9.000-Ft-ért azzal hogy szedjem a 12. hétig.Nem szedtem Abba hagytam. Szóval gáz volt az egész.....Pedig amúgy szimpatikus volt.Mondtam neki hogy citológiát csináltak nekem szeptemberben p1 lett.Egy éven belüli eredményt pedig el kéne fogadjon.De nem.Ő ragaszkodott hozzá hogy leveszi a kenetet.Aaztán egysezr csak közölte amikor már matatott lent, hogy mégse tudja levenni mert vérezgetek!!!!!!(nem vérezgettem)

Tuti ő sértett meg valami eret, aztán jól beparázott.Háziorvosom szerint ez lehetett. Szerintem is.....

Na szóval ennyi elég is volt belőle...amíg nagyobb kárt nem tesz.Különben meg olyan bizonytalannak tűnt.
kriszti1976

[quote="kriszti1976"]A írta:kriszti1976z a baj, mire kikötnék egynél, találok valami "csúnyát" róla az interneten. Néha jobb nem túlolvasni magam asszem....

Nekem mondta a dokim, h ne olvasgassak, mert csak idegesítem magam (nem tudta, h szoktam, csak úgy általánosan tanácsolta). Persze, nem tudom megállni, h ennek-annak ne nézzek utána, de tényleg jobb, ha az ember nem a neten keresgél, mert csak feleslegesen felidegesíti magát... :roll:

Kép
heydie

Kriszti: Sürgősen fejezd be! Csak egy jó tanács :lol: ne vedd Magadra. De tényleg fejezd be. Nem kell tökéletes doki, csak elég jó és elég könnyed. A legtöbb szülésnél ez elég. A normál szülésnél szerintem inkább a szülésznő személyisége a mérvadó. A doki ott sincs, csak óránként megvizsgál. A szülésznő hangulata pedig meghatározó. Az első szülésemnél kifogtam egy szörnyűt, totál hülyének és megalázva éreztem magam, aztán jött a váltás este, Vera. Róla csak annyit, hogy Őt választottam a második szülésemhez, ami egy könnyed hangvételű délutánra hasonlított. Mondjuk én a dokimat is imádom, a kisfiam szülésekor két tolófájás között szemléletesen mutatta be a helyes légzéstechnikát, amin elröhögtem magam :lol:

A tesztek eredményét ne nézegesd. Ha negatív, akkor negatív. Ha kicsit is pozitív-közeli lenne, mindenki verné a tam-tam-ot - ne feledd a téma érzékenységét és a sok műhibapert :wink:

Kép
Kép
Kép
vicka77

két tolófájás között szemléletesen mutatta be a helyes légzéstechnikát, amin elröhögtem magam :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Értettem!!!! :D :D :D :D Befejezve :D :D (amúgy komolyan)
kriszti1976

Néminemű off, bocsi...
Brigin, Afrán és Twisten kívül blogol valaki? :)

Kép
heydie

[quote="heydie"]
írta:
heydieBrigin, Afrán és Twisten kívül blogol valaki? :)

Esetleg Te? :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én ügyködök :D holnaptól kezdem majd hivatalosan, csak azért kérdezem, mert linkelgetek, és titeket már kiraktalak :wink:

Kép
heydie

heydie: Én nem blogolok, de ígérem, lelkes blogolvasó leszek Nálad is!

Kép
Kép
Kép
vicka77

véletlenkét már nem tudom olvasni, mert zárva van.olvassa őt valaki?
kriszti1976

[quote="vicka77"][ írta:vicka77b]heydie: Én nem blogolok, de ígérem, lelkes blogolvasó leszek Nálad is!

Köszönöm ;)

Véletlenkét én is szeretném olvasni, csak nem tudom, h ha privit küldök neki, azt olvassa-e...

Kép
heydie

Már akartam képet feltenni az eddigi "termésről", íme:

Kép A gyerkőcök

Kép
Kép
Kép
vicka77

Vicka, de szépek a gyerkőcök! Hát megértem, hogy mindegy, hogy fiú vagy lány lesz, mert mindkét fajtából tökéleteset sikerült már kreálni :wink: :lol: Tényleg, attól Te megkérdezed, vagy marad előtted is titok?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Tényleg nagyon szépek, még egy nagy gratula hozzájuk! ;)

Kép
heydie

hékás, köszi, bár a kedves tökéletesek ma nagyon tökéletlenek vagy mondhatjuk töketlenek. Éppen próbálunk rendet rakni a játékokkal romokba döntött lakásból, hogy mikor apa hazarohan kukoricát enni az ügyeletből, akkor ne forduljon rögtön ki az ajtón. :lol: Háát nem megy valami fényesen.

Én tudni szeretném és fogom is, legfeljebb tartom a szám. Mondjuk lehet, hogy gyanús lesz, ha főleg a rózsaszín vagy kék rugdalózók töltik majd be a szárítót :wink:

Kép
Kép
Kép
vicka77

Akkor kezet foghatunk, ma nálunk is nehéz nap van gyerek-szempontból :? De remélem hamarosan elalszik, és akkor lesz egy kis nyugi.

Titokban most ki a túl gyanús rucikat :wink: :lol:

Én még azt nem tudom, hogy ha a 4D-n meg tudják mondani a nemét, hogy fogom egy hétig tartani a számat, hogy ne kürtöljem világgá. Mert anyós névnapi ajándéka lesz a DVD, azt sem fogja tudni, hogy megyünk :lol: Na de majd itt megírom, a blogban meg mélyen hallgatok róla :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

4 d-re mikor érdemes menni?
kriszti1976

Vica!
Nagyon szépek a gyerekeid!

Kristi!
Még jó, hogy időben kiderült, hogy milyen "okos" dokid van. Legalább nem a szülésnél kezdett szerencsétlenkedni.
Ne keresgélj a neten! Csak teljesen feleslegesen idegesíted magad!

Vicka!
Szerencsés vagy, hogy annál a dokinál fogsz szülni, akinél előzőleg is szültél. Így azért tudod mire számíthatsz. Jó fej dokid lehet. Mivel foglalkozik a párod, hogy szegény ilyenkor is ügyel?

Heydie!
Ha írsz blogot, akkor én foglak olvasni.

Brigi!
A múltkori kérdésedre akartam válaszolni: jómagam szociális munkásként tengettem az életem szülés előtt. Viszont majd váltani akarok, így amíg itthon vagyok a törpével/törpékkel el szeretnék végezni egy-két tanfolyamot, csak még gondolkodom mi legyen az. Valami olyat szeretnék, amivel majd el tudok helyezkedni.....
Videót a törpéről majd teszek fel, ha megjavul a számítógépem. Jelenleg laptopozok és ezen nincs fent az a progi, amivel a videokameráról tudok konvertálni.

Kima
Kép
Kép
kima75

Kriszti, attól függ, hogy milyen szándékaid vannak. Ha a nemét akarok megtudni, akkor a 16. héttől. De ekkor még elég ufó-fejűek. Ha az arcára vagy kíváncsi, akkor a 28-32 hét között.

Kima, azt már tudod, hogy milyen jellegű területen tudnád elképzelni magad GYED/GYES után, vagy még azt sem találtad ki?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kima: Sajnos valószínűleg nem nála fogok szülni, mert nem vállal már szülést. :( Igaz, hogy annak idején viccesen megígértettem vele, hogy a harmadikat is nála szülhetem, de az tényleg csak poén volt. És azóta elég sok jó ismerősének a menye/felesége is másnál szült. Közel 60 éves lett (egyáltalán nem látszik rajta) és gondolom elege lett az éjszakai telefonokból. Még nem kerítettem sort a nagy kérdésre, most megyek csütörtökön, talán megejtem. A férjem pedig doki, azért dolgozik ilyen sokat. :roll:

hékás: Az enyémek épp a Lego-t pakolják, aztán fürdés és irány az ágy. Sajnos mostanra a délutáni alvás is teljesen elmaradt. pedig az nagyon jól jött volna ma is:)

Kép
Kép
Kép
vicka77

Brigi!
Amiben nagyon gondolkozom az a logisztika. 2 éves suli, végülis belefér az időmbe. De még azért rágom egy picit. Gondolkodtam még a szupervizoron, csak nem nagyon találok képzést. Illetve ha van is, az az ország másik pontján, így meg ugye nem megoldható.

Vicka!
Akkor neked sem lehet könnyű, a párod sokat melózhat, sokat vagy egyedül a gyerekekkel.

Csajok!
Egy gyors körkérdés. Természetes szülést szeretn étek vagy esetleg csaszit? ( nem megütközni a kérdésen! :lol: )

Kima
Kép
Kép
kima75

Én normált. Az előző is sikerült, nem volt kellemetlen élmény. Remélem most sem lesz faros, és nem kell hasi műtét.

Húúú, én tegnap délután 2 órát aludtam, ma másfelet :lol: :lol: :lol: De holnap vége a jó világnak, apa elmegy dolgozni :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én is természetes szülést szeretnék, ha lehet, és remélem, h lehet majd :) mondjuk már most félek tőle, de sztem életem egyik legnagyobb/legmeghatározóbb élménye lesz. Úgyhogy remélem, h amennyire lehet, annyira jól fog sikerülni... :)

Holnap már reggel 8-ra megyek UH-ra, én leszek az első 8) utána elrobogunk vmi apróságot venni, aztán meg már robogok is ide mesélni, blogotnyitni, ilyenek :D drukkoljatok majd! :roll:

Kép
heydie

Kima: én is természetest szeretnék. Maximum egy kis epidurál rásegítésnek. De a természetes alatt nemcsak azt értem, hogy nem császár, hanem indítottat sem szeretnék.

Heydie: nagy-nagy drukk holnapra és +++++++++++++++++!
Minden rendben lesz, már édesen fog mocorogni a babóca, lehet, hogy integet is :wink: Viszont akkor ma próbálj meg előbb lefeküdni, mint tegnap, mert korai lesz a kelés :D

Kép
Kép
Kép
vicka77

Heydie, tuti minden rendben lesz, majd gyere és mesélj :D Nekem Marci nagyon sokáig minden UH-n integetett. Ha nem mondta volna Vicka, el is felejtettem volna :lol:

Én nem mernék epidurált. Van egy anesztes ismerősöm, ő is nagyon ellene van. Mondjuk nekem indították, mert 7 ujjnyira voltam nyitva, mikor bementem szülni, és a burok még egyben volt. Szóval annyi volt, hogy azt repesztették. Ami később kiderült, hogy jó is, hogy megcsinálták, mert gond lehetett volna...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vicka - köszönöm ;) igen, tényleg célszerű lenne hamarabb elaludni ma... :D most nézzük a Konföderációs Kupa döntőjét, aztán utána sztem megyek is :)

Kép
heydie

Köszi Brigi :D mindenképpen jövök majd 8) hát erre most kíváncsi leszek, h Bubci aktivizálja-e magát, és vajon integet-e majd :D tudnám értékelni :D

Epidurálon én sokat szoktam agyalni, de nem néztem még rendesen utána...

Kép
heydie

Sziasztok!
A kérdésekre válaszolva: tervezett Babócánk van és szeretném, ha természetesen születhetne, de azért megpróbálom nem beleélni magam.

Heydie, drukkolok holnapra!

Jó éjt!

Kép
cat__

Az indításon azt értettem, hogy fájás és előzmény nélkül oxitocint nyomnak. Na, azt nem szeretném. Nálam mind2nél volt burokrepesztés meg epidurál is egy idő után. Szerencsére nekem a doki csinálta azt is, nagyon ügyesen, semmilyen következménye nem volt.

Kép
Kép
Kép
vicka77

NNa, de addig még annyi minden más áll előttünk :) Például most egy nyugodt éjszaka. Legalábbis remélem :)

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
vicka77

heydie!

Uh előtt ne pisild ki magad!!:-)))

kima miért kérdezed?Én nagyon félek, szivem szerint császárt szeretnék, de még nem tudom.....Korábban 100%-ra mondtam volna hogy császár, de ahogy telik az idő már nem idegenkedem annyira a természetestől sem.Hátha találok egy jó dokit, aki beszél velem erről.
kriszti1976

Na Csajok, én is elteszem magam holnapra, majd UH és kisbevásárlás után jövök holnap :)

nyugodt, szép éjszakát Nektek!

Kép
heydie

Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból. Nagyon szuper volt. :)
Megpróbáltam visszaolvasni, de még van mit...
A tábla nagyon szép lett!

Kép
Kép
alma26

Jó reggelt!

Alma, szia! Mesélj, hogy vagy! Milyen volt a nyaralás? Látunk képet is? :wink:

Vicka, na ilyet én sem szeretnék. Oxitocint csak a végén kaptam, amikor már baromira fájtam amúgy is. Úgy még elviselhető volt, de jó, hogy nem kaptam korábban.

Remélem ma jobb idő lesz, mint tegnap, mert úgy elmennék sétálni

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt :)

Hékás: köszi jól vagyok. az émelygég megvan, ha éppen nincs akkor aggódom, hogy mi történt

A nyaralás nagyon jó volt. Emma annyit nevetett, mosolygott, hogy az hihetetlen. Anyuék nagyon sokat foglalkoztak vele, így én pihenhettem.
Az ellátás all inclusive volt egész nap. Ez nekünk most nagyon bevállt. Rengeteg friss enni, innivaló volt reggeltől éjfélig.
Emma sokat pancsolt a medencében és a tengerben is. Persze rajtam kívül mindenki.
A hoteszoba szuper volt. Emma 2x aludt anyuékkal. Esténként mini discoban volt.
Sokat aludt és evett is rendesen.
Apu, anyu és a párom szabályosan felváltva rohangáltak utána, mert olyan energiabomba volt.

Teszek képeket is :)

Ha majd ott tartunk teszek be szüléstörténetet :) Az enyém szép :)

Kép
Kép
alma26

Sziasztok Csajok!

Alma - jó, h ilyen jól éreztétek magatokat, majd kérünk képeket :)

Mi meg az UH-ról jöttünk meg! :D nyilván nem meglepő, de Bubci rengeteget változott, amióta utoljára láttuk! Húú, nagyon jó volt! Mindent megmutogatott a doki, egy kicsit próbálta vadászni azt is, h mi lehet a lába között, de végülis nem jött össze. Nem vagyok csalódott emiatt, mert nem számítottam rá, h még ma kiderülhet. A legközelebbi vizsgálat csak a 18. héten lenne, úgyhogy bejelentkeztünk egy "soronkívüli" UH-ra a 16. hétre, akkor majd megnézzük, h megint mennyit változott egy hónap alatt, rendben van-e, stb. Most azt mondta a doki, h minden okés! A lepény a hátsó falon van, 56 mm a baba, BPD: 16 mm, FL: 6 mm. Csupa 6-os :D a tarkóredő pedig 1,9, én ezzel nyugodtnak érzem magam. Kaptunk képet is, fel is teszem.
Utána elmentünk tényleg vásárolni, vettünk egy bodyt és játékokat - ezek közül az egyik félével fürdés közben tud majd játszani, a másik meg gumiból van, sípol (nem olyan idegesítően mint egy kutyajáték) és tudja rágni. Nyilván koraiak még a dolgok, mármint így első cuccként megvéve, de az az extra bennük, h a fürdőjátékok között van zsiráf, a sípolós gumi izé pedig szintén egy zsiráf :D
Na bedugulok, inkább mutatom Bubcicát. Tényleg ficánkolt össze-vissza, integetett is :D
Kép

Kép
heydie

Üdv az új hétfőn... nem jön, hogy higgyem, hogy ilyen fáradtság létezik, mint ami kísér a várandósság alatt... hihetetlen... szinte semmit sem vagyok képes dolgozni otthon, a munkahelyen is kevés hatásfokkal működök a régebbi pörgéseimhez képest... De a hányinger kezd alábbhagyni, már csak párszor öklendezek, és csütörtöktől nem is hánytam már. Csak így tovább mindenkinek. Ja és a savra csodát tesz a magnéziumos pezsgőtabletta. Csütörtökön ittam, s azóta nincs savam :)

Érdekes, hogy Briginek megérzései vannak a születendő babócáinkkal kapcsolatban :)... ami engem illet jól tippelt: úgy érzem, hogy kislány lesz. Azért nem írtam a táblázatba, hogy milyet szeretnénk, mert a Hites eredetileg fiút szeretett volna, mert attól félt, h ha lányka lenne, akkor rózsaszínűbe kellene öltöztetni, s utálja :). Megnyugtattam, hogy nem a stílusom, ettől nem kell félnie; így már azt tervezi, hogy ha lány lesz milyen frizurát szeretne. Szóval örülni fogunk bárhogy is alakuljon a neme, csak egészséges legyen.

Vica Terveztük a babát, pontosabban szerettünk volna babát, és nem is védekeztünk, mégis meglepett, mikor kiderült, hogy állapotos vagyok :) Második ciklusban történt a fogamzás. Azt hittem, hogy meg kell érni a teherbe eséshez, de tulajdonképpen a várandósság alatt válik anyává valaki. Én nem vagyok ilyen típus, remélem jönni fognak az érzések :)

Kima: temrészetes szülést szeretnék, bár még nagyon keveset tudok a szülésről: a baráti körben már szültek "rendesen" is, meg császárral is; megvannak az előnyei és hátrányai (fájdalmai) mindkettőnek. Majd lesz ahogy lennie kell.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Heydie, de jóóóó. És szuper a kép, már nagyon nagy baba. És annyira jó, hogy izgett-mozgott!

Nilszi, nem készpénznek venni a megérzésemet :lol: Azért rózsaszín babakocsit még ne vegyél :lol: :lol: :lol:

Én is hoztam ám képet :lol:
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja, és Heydie, tudod én anno mit vettem meg elsőre Marcinak? A járókát, meg a bébi párna-paplant, amit még mindig nem használ :lol: Következő hónapban meg egy barna pulcsit, amit most hord. Szóval ne aggódj, egy csomó dolgot fogsz még összevásárolni, amit jóval később fogtok használatba venni :lol: De ez kell, feltölti az embert lelkileg.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?