Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mezso: én tényleg azt hittem, hogy ritka. Nekem a dokim mondta. Meg még nem hallottam senkiről, akinek lett volna. Szóval tényleg lehet, hogy Kecskeméten sok a cukros kismama. 8) Vagy csak a környező városokból és falvakból is odajárnak a kismamák gondozásra.
Jó nem akarok okoskodni. Bocs
Lehet, hogy már volt róla szó, de nem lehet, hogy nő a Blanka foga, azért kel fel éjszaka?
Amúgy nálunk is voltak ilyen időszakok, most is ez van, de majd elmúlik. Aludj napközben, amikor ő is alszik, én is azt csinálom. Szerintem ezektől a kajáktól nem fájhat a hasa.

Kép
sargarepa

Évi: akkor van baj,ha a véredben úgy látják majd hogy emelkedik az anti-D ellenanyag.Protokoll szerint ezek az ellenanyag vizsgálatok úgy kellene hogy történjenek,hogy minden hónapban a 24.hétig,majd 2 hetente. Annyi fog majd veletek történni hogy szülés után a picúrod vércsoportját is gyorsan megnézik majd,és ha Rh+ akkor 72órán belül kapnia kell anti-D ellenanyagot,meg te is kapsz majd.Ja és párod vércsoportja is fontos.Ennyi.Remélem sikerült érthetően elmagyarázzam.../elővettem kisokos könyvemet,és próbáltam neked átfordítani a tudományos nyelvezetet 8) /

Blanka fél8-ig aludt,most nem volt fent este,de többször felsírt.Mondjuk úgy,hogy tűrhető volt az éjjel. :roll:

zsuzsi: cuki Gréti baba nagyon! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantottam!!
REmélem mindenki jol van aki nem annak jobbulást :) :wink:

Mi ma 5.napja hmocorgunk de már olyan intenziven h a délelőt kivételével le se akar állni,reggel meg is ijedtem mikor hajnalba akkorát mozdult h azt hittem infarktust kapok!!
Na jok legyetek!!

Eve:én is Rh negativ vagyok nekem se mondtak semmit csak h majd több vizsgálat lessz vele,meg anno nővérrem mesélte ő is az és kapott valami inekciot ő meg a párja is mert annak meg pont az volt a baj h más volt,azt hiszem de a lényeg h volt valami........

sziasztok

Kép
kriszpiri

Sziasztok!

Csak gyors bekukk :) Remélem mindenki jól van.

Hoztam friss képet Kriszről :D

Kép talpink :D

Kép :D

Kép

Kép talpink :lol:

Rólunk:Éjszakánk jó volt elaludtunk éjfél körűl és hajnal 5ig aludtunk :D

Mezsó:Arra írtam,hogy olyan sokat ivott és,hogy abból a pohárból :D Krisznek is van olyan már ivott is belőle,de még nem szeretjük nagyon így majd később lessz jó :D Hogy telt az éjszaka?

annus:Örülök,hogy minden oké veletek :D Hogy telik az idő már nemsokára te is babázni fogsz :shock: :D Sokat mocorog? :D

eve:Örülök,hogy minden oké veletek is.De én is hülyeségnek tartom hogy így számolta ki a szülés időpontját,mert ez nálam se jött be.Az utcsó mensi első napja a biztos pont.Nem értem miért kértek tőled pénzt hisz kismamáknak ingyenes az ellátás.A magánban persze nem.Pihenj sokat és bizti nem lessz baj.Én is sokat görcsöltem a terhességem alatt.A pihenés a legjobb rá meg a B6.

zsuzsi:Gréti nagyon aranyos :D

kriszpiri:Örülök,hogy jól vagytok :D

További szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de most csak Mezsónak válaszolnék, mert rohanok a fiúkért, de ezt el kell mondanom!
Nagyon jó az étrendje, de egy borzasztóan nagy probléma van vele szerintem. Rengeteg az állati fehérje. Nem ajánlott se naponta kétszer, se minden nap husit ennie. Egy héten 3-4 szer ajánlott husit ennie egy 10 hós babának, de ha többször is eszik, akkor is csak ebédre, vacsira mindig hús nélkül kell adni! Kell olyan nap is, hogy tojást, vagy sajtot kap.
Bocsi, de ez tutira így van! Egy próbát megér, nem?!

Reni
Kép
Kép
rennye

Van egy biztosan jó abban hogy fiatalon szültem. :) Két héttel a szülés után már semmi nem látszott rajtam. :D Ez a fotó 2 héttel és 3 nappal a szülés után készült:

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Reni:nagyon szép Krisz kis falat :D

Aida:tényleg nagyon csinos vagy semmit nem látni gratulálok :D

Kép
kriszpiri

Jaj majd elfelejtettem az uj AFp-m jo lett !!!!

Kép
kriszpiri

Syasztok!

Reni:Nagyon édes a kis Krisztián!És ezzek szerint az alvókája is jó!:)

Aida:Gratulálok az alakodhoz!Én nekem nem volt ilyen szerencsém!Sajna!Rajtam 6-7kg körül maradt!

Kép
alexa116

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Össze tudtam rakni a képet :D
Aminek nem örülök hogy:
tudjátok mennyire félek a vérvételtől???
Nagyon!!! :oops: :roll:
Most így pluszba még két vérvétel
lesz a cukorterhelés mellé :shock:
Meg ha még szuri is... :shock:
De tudom, mindent a bébikeért! 8)

Üdv:Évi

Kép
eve3htv

Sziasztok!

Reni! Gyönyörű Krisztián :) Jó kis tokája van :lol:

Timi!
[quote]B írta:lanka fél8-ig aludt,most nem volt fent este,de többször felsírt.Mondjuk úgy,hogy tűrhető volt az éjjel

Jobb, mint a semmi... :?
Remélem, nem vetted kioktatásnak, vagy nemtomminek a válaszomat, nem akartalak megsérteni.

Aida: :shock: :shock: Ejha, ez nem semmi. Pedig mekkora pocid volt!!

Kriszpiri! Véééégre! Hurrá-hurrá!

Zsuzsi! Gréti imádnivalóan szép még mindig. És annyira csini a frizurája!

Az én kismama/anyuka ismerőseim közt is akad jócskán terhességi cukros sajnos. :(

Reni
Kép
Kép
rennye

Répa!
[quote]M írta:ég azt kérdeném tőled, hogy a te fiaidnak volt-e ilyen nagyon félős korszaka?

Ezen el kellett gondolkodnom.
Norbi szilveszterkor nagyon félt a petárdáktól, tüzijátéktól, egyszóval a durrogástól.
Levinek volt nemrég egy nagyon rövid időszaka, hogy nem mert a sötét szobába bemenni felkapcsolni a villanyt. Beküldte Norbit, ő meg naná, hogy vidáman rohant be, hogy végre ő kapcsolhatja fel. És Levi, láttán, hogy nem történt semmi az öcsivel: abbahagyta.
Nem igazán volt más asszem.

Reni
Kép
Kép
rennye

Aida

azta :shock: :shock: :shock: :shock: nem semmi :) csikjaid sincsenek? nekem kiló nem sok maradt de megválltozot a testem még is :) meg asszonyosodta :) :? :? :?

Reni
nagyon szép a kisfiad :)

ma szarakodot a netem :(
Vendég

kriszpiri: hát tök jó ha már így mocorog a babád ilyen intenzíven!! :wink: ne ijedezz!!! :lol: :lol: :lol: Inkább élvezd! :wink:

reni24: cukifalat Krisztián,tünemény a képeken! :wink:

Reni: nem haragszom cseppet sem hogy a husit megemlítetted hogy sok!! :) Sőt örülök,hogy jelezted. :wink: Ez a hozzátáplálás hogy minőségileg és mennyiségileg is okés kajákat kapjon Blanka,valahogy sokkal bonyolultabb gyakorlatban,mint mikor elméletben tanultam a suliban. 8) :oops: :lol: De ne mondd nekem,hogy a hús túlzott mennyisége is okozhat ilyen tüneteket,hogy rosszul alszik,nehezen alszik el... :shock: :shock:

aida: le a kalappal!!Nem semmi alakod van így szülés után! :shock: :shock: :shock: :) :) Széééppp!!!Bezzeg én totál zebra vagyok...a hasamon,a mellemen,a combomon...mindenütt!!! :evil: :evil: :? :? :cry: Neked bizti nincsenek zebráid! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Köszi a dícséreteket. :) Én is örülök magamnak. :D Csíkjaim nincsenek, egyedül az a köldök alatti és feletti barna van még meg de már sokkal halványabb. Elvileg az el is fog tűnni. Meglátjuk. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!!

Rólunk kértem időpontot az 1.sz Női-klinikára kaptam is 27.-re!
Ami jo is lenne ha nem érnének friss ultrahangot,amit nem értek hisz oda is ezért kell mennem!! :?
Szóval most valahonnan ki ell csikarnom 1 uh!A doki miota ennél az ujnál vagyok még meg se vizsgált nem h uh csinálna
KIstarcsára meg mire kapnék időpontot ott tartok h mehetek Pestre!!
Szóval kiváncsi vagyok h most mi lessz!! :(

Mindenkinek szép napot!!

Kép
kriszpiri

[quote="Mezsó"]R írta:Mezsóeggeli: tápszer 230ml,tízórai: körtepüré babakekszel,ebéd:üveges babakajcsi pulykahusi zöldségekkel,rizzsel,uzsi: tejpép,vacsi: sárgarépás csirkehusi/ez is üveges/,pótvacsi:tápszer 230ml.Kb. ilyen a többi napja is.Szerinted valami nem jó??

[quote="Répa"]S írta:Répazerintem ezektől a kajáktól nem fájhat a hasa

Na, erre írtam. Egyébként nem lenne tök jó, ha némi husi kiiktatásától jobban aludna? :wink: (No, valljuk be nem sok ráció van benne :? )
Na de komolyan: nem hiszem, hogy összefüggés lenne a husi mennyisége és a nem alvás között, hacsak nem diszkomfortos a pocakja, és azért sír fel sokszor. Nem emlékszem, hogy erről lett volna szó. Mármint, hasfájásról, kivéve Répa válaszában. Fogakra emlékszem, ami aztán ki is bújt. Nem lehet, hogy ismét jön egy??

Kriszpiri: no komment.......

Aida! Én egy új állatfaj lettem szülés után: zebraviziló. :lol: Csík egyébként tényleg eltűnik. Nekem mindkét fiúval volt, és már nyoma sincs......annak......

Reni
Kép
Kép
rennye

Azért van ám hírem is!

Levinek éjjel fájt a füle. Ismét. Reggel elvittük Norbit bölcsibe, aztán irány a fülészet. Ketten voltak előttünk, ennek ellenére 1 óra múlva kerültünk sorra.
Végre sikerült kiszívni a fülzsírdugót Levi bal füléből, és így belátott a dobhártya mögé: középfülgyulladás :cry: Nesze neked, kapd el jól. Szerencsére nem lázas, és amióta felkelt reggel, nem is fájt a füle. Így jártunk. :evil: Kedden kontroll, addig olajozzam a jobb fülét is, mert abban is van egy kis dugesz.
És jó hír: végre, egy téééényleg normális dokinénihez kerültünk, aki egyből kérdezte: nem száraz a bőre tiszta véletlenül a gyereknek? Mondom tiszta véletlenül atópiás dermatitis-e van. Aha, hát a füle is száraz, azért keletkeznek ezek a besült zsírok. Bakker, hogy ezt senki sem mondta eddig. :evil:
A megoldás: minden héten egyszer egy-egy csepp paraffinolaj mindkét fülbe, és gond megelőzve.

Reni
Kép
Kép
rennye

Rennye:gratuláloka "normális" dokihoz,Levinek jobbulást

Kép
kriszpiri

Kriszpiri! Köszi! Ez a dokinéni idézőjel nélkül normális! 1 hónap alatt ez a 3. fül-orr-gégész akinél voltunk a gyerekkel, és ez volt az első szimpi, és ügyes is volt :lol: Még Levi ordibálását is tűrte. :oops:

Reni
Kép
Kép
rennye

Kriszpiri!

Én is 27én megyek uhra!
Beutalód van az uhra?vagy az nem kell?Azt nem értem h mért kell uhról papír....ilyen nálam sose volt.
Amúgy bemész a helyi SZTKba,és csináltatsz egy uht!Lehet oda is időpont kell,de szerintem 27ig tudnak adni!!!!Itt pl úgy van h van olyan nap amikor időpont nélkül is be lehet menni a nőgyógyászatra!

annus11

Annus:Hétfőn majd benézek a dokihoz és megkérdezem mi legyen mert itt semmi nem olyan egyszerű mint amilyennek látszik :?

Rennye: ha végül itt se lessz jobb Levinek Kistarcsát tudom neked ajánlani országosan a legjobb fül-orr-gégész van itt én sajnos sokat tudok rola évekig jártunk hozzá anyukám miatt!!
Még Erdélyből is ide járnak hozzá de ne adja isten h arra kerüljön a sor h menjetek keljen nem kivánom kisfiunak!!

Kép
kriszpiri

bocsi de ezt nem tudom kihagyni:

Hát ilyenek ők:
1. A férfiak olyanok, mint az óvszer.......baromira tud irritálni!
2. A férfiak olyanok, mint a banán.....minél idősebb lesz, annál
szottyattabb!
3. A férfiak olyanok, mint az időjárás...semmit nem tudsz tenni, hogy
megváltoztasd!
4. A férfiak olyanok, mint egy turmixgép....nem tudod miért, de
mindenképp szükséged van egyre!
5. A férfiak olyanok, mint a csokoládé....édes, ízletes....és azonnal
a fenekedre megy!
6. A férfiak olyanok, mint a reklámok....egy szavukat sem hiheted!
7. A férfiak olyanok, mint a popcorn....kielégít, de csak egy kis
időre!
8. A férfiak olyanok, mint a havazás....soha nem tudod mikor jön, hány
centis lesz, és meddig fog maradni?!
9. A férfiak olyanok, mint a parkolóhelyek....az összes 'jó' foglalt, a
maradék pedig 'mozgássérült'!
Vendég

Kiszpiri

mikor én mentem csak annyit mondtak,hogy az összes eddigi papirt,Uh-t vigyem.Afp vizsgálat után a te kórházadnak eleve kellett volna csinálni UHt.nem csináltak?
Vendég

Rennye
jobbulást :)

Mezsó
éjszaka?
Vendég

eddigi-addigi :oops:
Vendég

Lekri:csináltak de ki kötötték h nekik most friss kell

Kép
kriszpiri

hát akkor nem értem.az frissnek kéne,hogy számitson.

mikor én kézbe kaptam az AFP eredményem akkor csináltak UH-T(egy bunkó orvos) ő nem látot eltérést.azt kellett vinnem magam az volt a friss.pedig ünnepek előt volt ez vagyis közöt dec 29-én.egyes Klinikára meg január 10 környékére kaptam időpontot.
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek ma megittam egy doboz paradicsomlevet :lol:
Apa is itthon maradt úgyhogy tök jó a mai nap!

Olvasgatom itt az uh-s témát...
Mit kell frisset vinni?Uh-s leletet vagy képet? :oops:
Én majd január 29-én megyek genetikai uh-ra,
remélem most hozok haza képet is.
Már megvan a képtartó :)
Most csak ennyi.
Ja!És köszi a vércsoportos infókat! 8)

Üdv: Évi

Kép
eve3htv

kriszpiri: ne haragudj amit most írni fogok,de nekem mindig olyan kesze-kusza ahogy veled bánnak...egyszerűen hozzá se tudok szólni!!De komolyan... :cry: Miért nem lehet ettől egyszerűbben egy várandósságot kezelni?Gödöllőre sem szándékozom költözni soha életemben azt hiszem...frankó eü lehet arrafelé :?

Reni:
iwiw-en láttam,hogy szülinapod van!! :D :D Sok boldogságot!! :D Sajnálom,hogy Levinek megint fájt/fáj a füle,de nagyon jó hogy végre normális dokit fogtatok ki,és kiderült hogy csak egy kis olajos csepegtetés,és minden rendben lesz! :wink: Paraffin olaj egyébként mit tud a fülzsírral?Feloldja?

Blankával az éjszakánk tűrhető volt.Sokat felsírt,egyszer fel is ébredt de akkor adtam neki egy Viburcol kúpot,és utána szinte egyből visszaaludt.Reggel fél8kor ébredt.Mostmár látom hogy valószínűleg a foga lehet a ludas,mert most éjjel végig vadul tömte,rágta a kezét,és közben hatalmasakat cuppogott...És ugye sokat felsírt,és mocorgott.Szóval tuti foga,akkor szokott ilyen lenni...

Kép

Kép
mezsó

Évi: váljék egészségedre a paradicsomlé!! :wink: Én a narancslével voltam így még az elején...írdatlan mennyiségeket voltam képes benyakalni belőle... :lol:

Kép

Kép
mezsó

Timi!

Köszi! Na igen, nyanya lettem :?
Paraffin igen. Feloldja a már meglévőt, és Levinek majd azért kell heti egyszer, hogy ne tapadjon le a fülzsír a szárazsága miatt, hanem tisztuljon rendesen. Szóval ha úgy látom, hogy nagyon mélyen kezd begyűlni, akkor Norbinak is fogok cseppenteni.
Akkor fogacska a bűnös, mégis. Legyen úgy, legalább megvan az oka ismét.
Jó, hogy aludt Blanka!

Kriszpiri! Köszi, aranyos vagy, de remélem nem jutunk odáig!

Lekri! Köszi, szerencsére nem látszik rajta :D

Évi! Egészségedre. :wink: Remélem, tényleg kaptok képet, és látható lesz a neme is!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Mezsó:
Köszike :D

Rennye:
Nagyon szeretnénk már képet róla,
és bármi is lesz a neme örülni fogunk.

Üdv:Évi

Kép
eve3htv

Reni
Kép
Kép
rennye

Na most értem haza,kicsit elnézelődtünk nővéremmel!

Gyorsan a lényeg!Úgy néz ki kislány!!!!!!

Mindjárt hozok képet is! :wink:
Apcim majd holnap reggel tudja meg ha hazaér :wink:

annus11

Rennye
de helyesek ezek a fiúk :lol: :lol: :lol: Norbinak de jó hja van :lol: :lol:

Annus
gratu a nunishoz :)
Vendég

Reni: ja,úgy néz ki fog.Megnéztem az ínyét,és van egy áttörés előtt álló 8.fogunk. :roll: Egész vékonyka már az íny rajta.Remélem nem kínozza sokáig már.Este adtam neki Viburcolt fürcsi után,és Nurofent egyenlőre alszik. :shock: :shock: Maradjon is így! :roll: Főleg mert ha nem is fürödnöm/mert az hosszabb ideig tart/,de tusolnom el kellene menni... :roll: Bocsi hogy emlékeztettelek a szülinapodra,de ha nyugtat,holnapután én is megtoldom éveim számát egyel. 8) :lol: Ez már csak így megy! :lol: A fiúk nagyon helyesek!!

annus:
gratulálok a kis nunishoz én is! :lol: Várjuk a képet! :D És mik a befutó lánynevek?Lehet írtad már! :oops:

Kép

Kép
mezsó

Köszi mindenkinek!!!!

Na képet csak holnap tudok,most az a program szarakszik amivel a képeket mentem ki a videórol....

Amúgy volt egy kis csúszás,mert egy kismama elfelejtette mondani h ikrek...így az +20 perc ugye,mert 2 babát kell nézni...Na de nem baj,nem volt olyan vészes :wink:

De akkor leírom az adatokat!
Napra pontosan akkora mint a vonalzóm!!!
671 g
BPD 6.12cm
FL 4.43 cm
AC 19.09.cm

Szerencsére nincs nagy feje :wink:

Ja és van egy kis bibi.Mindkét veséjében van vmi tágulat,de még nagyon pici.Egyenlőre nincs vele gond,de figyelni kell h nő e.Vkinek ezzel kapcsolatosan tapasztalat???

A név még nem dőlt el,holnap majd megbeszéljük apcimmal.A Mónika és az Izabel maradt versenyben!
:wink:

Ja és Janikovszky Éva:Örülj h lány! című könyvét hajkurásztam eddig!De elfogyott a libriben is és az Alexanderban is....pech :roll:

annus11

annus: óóó kár hogy csak holnap jössz a képpel! :cry: Szép méret,és klassz súly! :wink: Vesemedence tágulat?Jelentem nekünk van tapasztalat... :cry: Blankának jelenleg is van a bal vesemedencéje tág.Hát normálisan ezek a tágulatok születés után felszívódnak.Ez az alapeset,és ez a gyakoribb.Na sajnos Blankának nem szívódott fel,így elkezdődtek a kivizsgálások hogy mi okozza,miért nem szívódott fel.És kiderült hogy vizeletvisszacsorgása van bal oldalon,és legsúlyosabb fokú,és ez tágítja a veséjét.Emiatt a későbbiekben nagy eséllyel szüksége lesz majd műtétre.Jelenleg naponta esszük az antibiotikumot,mert a vizeletvisszacsorgás+veemedence tágulata együttesen húgyuti fertőzésre hajlamosít,ezért hogy meglegyen a kellő védelem gyógyszert kell szedni.De így is jó pár húgyuti fertőzésen estünk már át.Volt amelyikkel kórházba kerültünk,volt amelyiket itthon is ki lehetett kezelni.Legutóbbi fertőzésünk nov.elején volt,azóta kipp-kopp még nem.Ez nagy szó,mert volt mikor havonta 1fertőzés tutira volt.Nekünk ennyi a tapasztalatunk.De nyugi nálatok tutira nem ilyen dologról van szó!!! :) Remélem nem baj hogy elmeséltem,és nem ijedtél meg :!: :oops: és 24.héten látták meg először neki is a pocakban.Terhesség alatt csak figyelgetni fogják.Sőt ha privátban mész UH-ra,nem kötelező jelleggel,és nem dokid néz meg,akkor feltétlen jelezd hogy tágulatot láttak nála!Hogy mindig legyen követve nőtt-e vagy sem!
A nevek szépek nagyon! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!

Köszi h leírtad!Nekem is azt mondta a doki h csak figyelni kell rá,nézni h nő e.Nektek a 24.héten mekkora volt a tágulat?Lemérték?És utána nőtt ezek szerint?

annus11

Annus:gratulálok :)

Mezsó:ez már kész röhej ami itt van már mindenki ki van akadva!!

Valaki nem tudja ha fogadnék orvost az nem lenne jobb????

Rennye:nagyon édesek azoka a szájak :D

Kép
kriszpiri

Sziasztok!

Annus! Szép méretek! Gratulálok a puncishoz :D Tényleg szép nevek! Norbinak a 20 hetes uh-on vették észre a pyelon-tágulatot, akkor 7mm-es volt a tágulat. Születése után a 6 hetes hasi/koponya uh-on is megvolt, havonta kellett menni hasi uh-ra, 5 hónapos korára kinőtte. Arra kellett figyelni, hogy ha a gyerek "indokolatlanul" lázas volt, vinni kellett vizeletet a körzetinek, aki megnézte, hogy nem húgyúti fertőzés e. Mert hajlamosít: lásd Blanka. Persze nála párosul a vizeletvisszacsorgással is sajnos :cry:

Kriszpiri! Valószínűleg pénzért jobban odafigyelne, de ez sem tuti. Ha eleve olyan a doki, akkor veszett fejsze nyele. Persze, ha magánba járnál, az egész más tészta lenne. Csak hát anyagilag....

Ezt a képet kb 5 perce csináltam. Tökre beketyózott a fényképgép órája :shock: pár percet szokott késni, na de majdnem 1 napot :evil:
Mindegy. A kép azért, mert tök édi. Olyan, mintha puszit adna a babának (babával alszik a fiam.....hmmmm.....és állandóan összevesznek rajta) :lol: :lol:
Kép

Reni
Kép
Kép
rennye

kriszpiri: hát lehet hogy jobb lenne a fogadott orvos,lehet hogy nem.A pénzes dokik között is van nem jó.Fogadni szerintem úgy éri meg dokit,ha valaki előtte beajánlja neked,mert pl.nála szült így esélyes hogy jó doki...

annus: nagyon örülök,hogy nem ijesztettelek meg!!! :wink: Majd előkotrom a leleteimet a mélyről,és leírom mekkora volt a tágulata a Blankának!!Annyi tuti,hogy 1jegyű szám,úgy értem pl.hogy 4x3mm,és nem 12x15mm.Érted?De megkeresem...És igen sajnos nekünk születésig is folyamatosan nőtt...és utána is.Képecske?Még mindig nem sikerül a feltöltés?

Kép

Kép
mezsó

Reni: cuki kép! :wink: Enyémlánykám is éppen durmol!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Holnap megyünk anyuékhoz ebédelni,amúgyis vasárnaponként mindig ott ebédelünk,mert nővéremék is szoktak jönni az ő kisfiukkal,és képzeljétek felhívott hogy időben érjünk mert nem minden nap 25éves az ember!! :wink: Ne késsünk arra kért!!Hűűű ezek készülnek nekem valamivel holnapra!! :wink: :wink: :wink: Nem szoktunk szülinapokból nagy csinnadrattát csinálni,de most a szavaiból úgy vettem ki,hogy valamire készülnek! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Holnap mi is megyünk anyuékhoz szülinapi ebédre, és jönnek nővéremék is a kisfiukkal :lol: :lol:

Kíváncsi vagyok, mi lesz a meglepid. 25? Na jó, akkor mégsem vagyok nagyon nyanya. Én is 25 voltam, amikor Levi 1 lett (24 éves, 18 napos voltam, amikor született) :D
Jól elszórakoztatom magam :oops:

Reni
Kép
Kép
rennye

Reni: vagy ha nyanya vagy,akkor én is és mondjuk úgy nyanyák lettünk!! :lol: :lol: Na nővéredéknek is kisfiuk van?Mennyi idős? :wink: /ez jó tényleg!Nővéred is van,kisfia is van!! :lol: /

Kép

Kép
mezsó

Rennye!

Annyira édes ez a kép!!!!!
Igen nekem is ilyen pyelon tágulatot írtak.Nekünk most 5 mm.

Azt hiszem h én vagyok itt a legidősebb nyanya!Mert én már 26 leszek augusztusban :lol:

annus11

Egy fekete fehér képet tudok dobni csak,egyenlőre nem sikerült megoldanom a problémát...a poén h tegnap reggel még működött.....
Kép

Aida!
Huuu de vékony vagy,aztaaa :shock: Mondjuk szerintem ez adottság kérdése,nem annak tudható be h fiatalon szültél :wink: Amúgy is olyan vékony voltál....Szerencsés alkatod van :wink:

annus11

Naaaaa! Az 5mm az nem is rossz! Nekünk a 7-re mondták, hogy határeset! És az 4 héttel fiatalabb terhességnél volt!

Na de félreértés ne essék, én 28 lettem.

Nővéremnek Bálintkája van, 29-én lesz 8 hónapos. Azt ne merd mondani, hogy a Te nővérednek is 8 hónapos a kisfia :lol:

Bálint: Kép

Reni
Kép
Kép
rennye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?