Jó reggelt!
Nem sokat termeltetek!
Mi tegnap elmentünk ahoz a dokihoz akit találtamaneten,éshát megérte. Maximálisan megvagyunk vele elégedve.
Már eljutni is nehéz volt,mert senkit nem találtam aki tudott volna a gyerekekre vigyázni, Így a két gyerekkel,taxivalbementem a férjemhez a z üzletbe. Ott hagytuk a gyerekeket, atöbbiekre(6 személy),mi meg elmentünk adokihoz, de út közben rosszullettem, annyira öklendeztem,hogy majdnem megfulladtam
demivel nem tudok enni, üres volt a gyomromés csak epét hánytam.
de borzasztó volt és nagyon fájt órák hosszát a gyomrom.
a férjem nagyon megijedt, kórházba akart vinni,dejobban lettem és bementünk az érsebészhez.
Megnézte, megultrahangoztaés mondtahogy megműti szülés után ,deaddig is minden napsajátmagamnak kell injekcióznom,kompressziós harisnyát kell hordanom,véralvadás vizsgálatrakell járnom.Szóval kemény egy év,kemény terhesség elé nézünk.
Naagyon lelkiismeretes orvos,ésafalánki volt rakva bekeretezve egy amerikaiNational Geographicmagazin címlapja amelyen ővoltés az volt a címe :egy magyar érsebész aki....
Ha valaha valakinek szüksége lenne érsebészre csak ajánlani tudom,iderakom majd a linket, nézzétek meg ha érdekel!
Cat!azértlennék a helyedbemég így is,hogy nem tuti a szállás!
Andy!
Ügyi vagy,hogy ennyi mindent csináltál este. Én örülök ha aminimumra marad erőm
Nika!
Gegenagyon ügyes fiu. Az én fiaim nagyon lassan indultak el,deviszont annyit dumálnak, hogy megőrűlök!!!!!!!
Zsuzska!Pici!
Hogy vagytok?
Ja! Anyukámtegnap hívott hogy özvegy lett. Bármár pár éve nem éltek ennyütt de még házasok voltak .és a fárje még csak 45 éves volt volt!
Na megyek,mert a gyerekeim ölik egymást!