Új privát üzeneted érkezett!

zsu semmi gond :) értem én :):D

nika70
Salgótarján

áááááááááááááá laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű

remélem jót is jelent :)

nika70
Salgótarján

el sem hiszem fél négy óta seniki nem járt erre?elfáardtatok a sok írásban ?

nika70
Salgótarján

sebaj majd velem lesz tele az oldal :)

nika70
Salgótarján

Halihó!

Én vagyok, csak délután suliban coltam. Utána családoztam egy kicsit (mert ugye a pici fiamat reggel, bölcsibeadás óta nem is láttam), mosogattam, leszedtem a ruhákat, kivasalta, megvarrtam a szakadt cuccokat és most újra itt vagyok.

Azt hiszem még holnap sem kezdem el szedni a bogyómat, mert piri ugyan reggel nagyobb erővel indított, de napközbenre valahogy megint alábbhagyott.

Nika!
Dani 15 hónaposan kezdte a dumát és azóta folyamatosan tanulja az újabbnál újabb szavakat. Most néztem meg a Videát (ahova a videóit tettem fel), ott 2007.10. hóban van az első olyan dumálós felvétel, ahool már elég sok szót mond. Akkor volt 17 hónapos. Kb. 20-21 hónapos kora óta viszont folyamatosan és összefüggően beszél.
A járással is így volt, viszonylag korán elindult (9 és fél hónaposan), viszont a szobatisztasághoz nem igen fűlik a foga! :roll:

A Te kis manód miket tud már??

Kép
oriandy

Sziasztok!

Még jó, hogy elhoztam a laptopot!
vasárnap este nem lett volna annyi erőm, hogy háromszor ennyit olvassak. :shock: :D

Persze azt már elfelejtettem, hogy kinek mit akartam írni. :oops:

Beni köszöni szépen jól van. :D Már tegnap este sem volt semmi baja a hányás után. Lehet, hogy csak sok volt az almalé elalvás előtt.

Ma egész nap jászott, fürdött... Igaz balatoni hangulat volt.
Viszont a szállás... :twisted: Soha többet nem megyek sehova, ha nem én szervezem. Szörnyű!!!!!!!!!!!!!!!!!! Soha többet ilyen helyre nem szeretnék kerülni! Csak az a baj, hogy mivel most van a Balaton Sound, így nem találtunk mást. Pedig a fesztivál nem is érdekel, nem is megyek ki.

A turis ruhák jók, csak én soha nem találok semmi. Vagy csak nincs türelmem hozzá. Így Beninek marad a C&A, H&M és Decathlon... De azok szerintem jó minőségűek, legalábbis én szeretem. És mostanában már nálunk is lehet kapni az Aldiban néha Impirimpi márkájú ruhákat. Az is szeretjük. :D
Vendég

Andy!

Dani nagyon ügyes! :D

Beni 8 hónaposan állt fel, de önállóan járni kapaszkodás nélkül csak 14 hónaposan kezdett. És még mindig nem beszél. Mindent megért, megcsinál, de nem beszél. Van egy-két saját szava a dolgokra, azt használja, de olyan amir mindeki ért nem sok. Apa, Papa, sör, sár, kő...
Vendég

Picimami!

Boldog 11. évfordulót!

Ha attól jobban érzed magad, akkor vegyél valamit a babának!

Én múltkor azon gondolkodtam, hogy nem olyan vonalzót teszek ki ami a ciklust számolja, hanem ami a baba korát. Most például az mutatná, hogy 7 napos... :D :D :D
Vendég

Nika!

Én is úgy vagyok vele, hogy majd jön a kistesó, ha akar, de néha megijedek, hogy mi van, ha nem akar? Beninek sokkal jobb lenne, ha nem egyedül nőne fel. És én is akarok pici babát!
Vendég

Cat!
Merre vagytok a Balcsin???

Kép
oriandy

CAt: én is pont így gondolom:)

Gege elég későn kezdett el mászni de hamar fordulgatott igazi mászás az kb 9 hónaposan és onnantól nagyon gyorsan 1 hónap alatt megtanult felülni felállni kapaszkodva járni majd 10 és fél hós korára el is indult azóta le sem lehet lőni annyit rohangál.Mostanság kezdett el úgy artikuláltan beszélni de még semmit nem lehet érteni belőle. én mondjuk nem aggódok mert szerintem egy két hónap és be sem fog állni a szája :) mondjuk van pár szó amit tud már csak az istennek sem mondja szórakozik velünk inkább mutogat meg nyög hogy aa

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Lányok, hogy milyen ügyes fiacskáitok vannak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratulálok hozzájuk!!!!!!

Cat!
Ennyire szörnyű a szállásotok?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Milyen volt az ünneplés? Kezed még nagyonj fáj?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zamárdiban vagyunk.
A szállás szörnyű, inkább nem is részletezem. :(
De ha Beni felébred, akkor úgyis megyünk le a partra. :)
Vendég

Legalább még nincs az a rekkenő hőség egyenlőre.....
Milyen a víz? Kellemes?? Lehet benne jót pancsolni???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt!

Nem sokat termeltetek! :lol:
Mi tegnap elmentünk ahoz a dokihoz akit találtamaneten,éshát megérte. Maximálisan megvagyunk vele elégedve.
Már eljutni is nehéz volt,mert senkit nem találtam aki tudott volna a gyerekekre vigyázni, Így a két gyerekkel,taxivalbementem a férjemhez a z üzletbe. Ott hagytuk a gyerekeket, atöbbiekre(6 személy),mi meg elmentünk adokihoz, de út közben rosszullettem, annyira öklendeztem,hogy majdnem megfulladtam :x :x demivel nem tudok enni, üres volt a gyomromés csak epét hánytam. :x de borzasztó volt és nagyon fájt órák hosszát a gyomrom. :cry: a férjem nagyon megijedt, kórházba akart vinni,dejobban lettem és bementünk az érsebészhez.

Megnézte, megultrahangoztaés mondtahogy megműti szülés után ,deaddig is minden napsajátmagamnak kell injekcióznom,kompressziós harisnyát kell hordanom,véralvadás vizsgálatrakell járnom.Szóval kemény egy év,kemény terhesség elé nézünk.
Naagyon lelkiismeretes orvos,ésafalánki volt rakva bekeretezve egy amerikaiNational Geographicmagazin címlapja amelyen ővoltés az volt a címe :egy magyar érsebész aki....

Ha valaha valakinek szüksége lenne érsebészre csak ajánlani tudom,iderakom majd a linket, nézzétek meg ha érdekel!

Cat!azértlennék a helyedbemég így is,hogy nem tuti a szállás! :lol:

Andy!
Ügyi vagy,hogy ennyi mindent csináltál este. Én örülök ha aminimumra marad erőm :?

Nika!
Gegenagyon ügyes fiu. Az én fiaim nagyon lassan indultak el,deviszont annyit dumálnak, hogy megőrűlök!!!!!!! :lol: :lol:

Zsuzska!Pici!
Hogy vagytok?

Ja! Anyukámtegnap hívott hogy özvegy lett. Bármár pár éve nem éltek ennyütt de még házasok voltak .és a fárje még csak 45 éves volt volt!

Na megyek,mert a gyerekeim ölik egymást! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

http://bihari-visszer.hu/content/view/53/70/

bocsi, de még mindig nem működik rendesen a szóköz :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Lányok csak bekukk..
Sietek melóba.
Jó volt minden az este,

Ma viszont elmentem dokihoz..
Majd mesélek.

És visszaolvasok mindent.

Puszi nektek
picimami

Pici!
Nagyon várom már a dokis beszámolódat, remélem, nincs semmi baj!!!!!

Asiye!
Hát akkor nem fogsz unatkozni ez alatt a pár hónap alatt.... még a lábad is ..... te jó ég!!!!!!De legalább tényleg oda figyelnek majd Rád!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Itt is vagyok..
Hú annyit kell pisilnem. Megitatott velem, 2 liter folyadékot az uh-hoz.

:lol: :lol:
picimami

Szóval, nagyon aranyos volt. Nála voltam, majdnem 2 órán keresztül.
Először csak beszélgettünk. Majd megvizsgált.
Ő egy idős főorvos. A magán rendelójébe mentem el.
Annyira tárgyilagos és aranyos volt.
Csinált uh-t. Ahol mondta, picike a méhem, petefészkem. Dehát picike lánynak, picike kell. :wink:
Majd nézte a hőmet, amit kinyomtattam neki.
Tetszett neki. Azt mondta nagyon szép.
Elküldött vérvételre, ahová csal jövő héten kell elmennem.
Prolaktin szintet néz.
Majd 22-én uh.
Megnézi a méh nyálkahártya mennyire vastagszik meg, pé-re.
Mesélt még arról, hogy Apával, hogyan és mikor...
:oops: :oops: érdemes.
picimami

Szerinte semmi baj.
Ha valami gond lehet, az csak annyi, hogy a méh nyálkahártyámon kell vastagítani. :oops: :wink:
picimami

Még mindíg nagyon fáj a kezem... :cry:

Az este csuda szép volt.
picimami

Sziasztok!

Én is vagyok, csak egy rohanás a mai napom. elvittem reggel Danit a bölcsibe, aztán elugrottam tüdőszűrésre (a suliba kell), most gyorsan pakolom össze a cuccainkat, mert elutazunk a hétvégére a szüleimhez, aztán megyek Szomathelyre munkalakalmassági vizsgálatra, onnan haza vonattal, bölcsibe a gyrekért, haza, pakolás és indulunk is. Szóval a mai napom nem egy sétagalopp!!!

Pici!
Mit mondott a doki??????

Asiye!
Örülök, hogy ez az orvos komolyan foglalkozott veled!!! Vigyázz nagyon magadra!!!!

Kép
oriandy

Pici!
Sikerült megelőznöd...

Kép
oriandy

Asiye!
Örülök, hogy rendes dokit találtál.
De vigyázz nagyon magadra!
sajnálom, hogy ennek nálad így kell lennie.

Puszi
Pihenj amennyit tudsz
picimami

Szia Andy!

Igen. A fájós újjammal pötyögök itt turbóba.
Pedig melóznom is kellene, de semmi kedv.
picimami

Cat!
Jó pihenést nektek!

Zsuzska!

Nika?
Merre vagytok?

Encike?
picimami

Már lassan dél.. És én alig élek.
Merre vagytok csajok??
picimami

Húúúúúúúúúúúú!
Alkalmassági vizsgálat elmaradt... A doki csak fél 12-ig rendelt, és kiderült az is, hogy elötte el kell menni egy általános vérkép vizsgálatra.
Basszus! Nem tudom, mi lesz ebből a suliból, de igen fejetlenség van náluk. Azt mondták a tanfolyam elején, hogy majd ők intéznek mindent, ehhez képest áprilisban kellett volna elkezdenünk a gyakorlatot, most meg mi van? Július?? Szóval....
Minden esetre én a saját szakállamra hétfőn vagy kedden elkezdem a gyakszit (megbeszélem a dokival), aztán lesz ami lesz!

Ki mit ebédel ma???
Én (házi) szivás gombócot!

Kép
oriandy

Szia Andy!
Sajnálom, hogy fölöslegesen utaztál.

Én ma kaptam lángost, a főnökömtől.Fokhagymás tejfölös, sajtosat.
A felét bevágtam...
picimami

Ja, nem, kellett elutaznom ám!!
Gondoltam, mielött esetleg potyára felmegyek Szhelyre, felhívom telefonon. Akkor mondta hogy már ne menjek, mert mindjárt befelyezi a rendelést, és hogy akkor mikor tudok menni hozzá, meg mit kell vinni. Még ez a szerencsém! :roll:

Kép
oriandy

Milyen rendes főnököd van!!! Nekem nem akar küldeni?? Én is szívesen megenném most!
Na, de sebaj! Majd csinálok a hétvégén!

Kép
oriandy

Biztos küldene neked is.
Aranyos pasi.

Jó, ha nem utazál ebben a melegben.

Mit szólsz a dokihoz??
Amit mondott nekem? :oops:
picimami

Hát, igen...
Nekem is a prolaktin szintem alacsony, ráadásul most úgy néz ki, hogy amit már írtam FSH/LH arány is felborult, ezért nem jött a baba. Szóval csak annyit mondhatok, hogy te legalább időben mentél orvoshoz! Ha kiderül valami turpisság is a hormonjaid háza táján, akkor is gyógyival hamarosan babás leszel. Én mindezt fél éves sikertelenség után léptem meg, így jutottunk el a 8. hónapig....
Vérvétel neked nem a ciklus 3. ill. 23. napján lesz? Nekem úgy volt.
Azért drukkolok, hogy ne talájanak semmit, és csak azért nem sikerült most, mert a baba várni akart az áprilisi szülinapra!!! :wink: :lol:

Kép
oriandy

jaj, de hülye vagyok!!!
Hiszen nekem a progeszteron szintem volt alacsony!!! Erre kapom a Clostit! A prolaktinom szerencsére normális. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
BOCSI!!!

Kép
oriandy

http://www.infertility.hu/hormontabla.htm

Ezt ha tudod, nyomtasd ki, vagy mentsd el, és ha megvan az eredményed, akkor legalább tudni fogod, mi újság a hormonjaiddal....

Kép
oriandy

NA sziasztok!
Én is itt vagyok!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzska!
Mizujs?

Kép
oriandy

Andy!
De jó, hogy ezt feltetted ide.....
Nekem volt 1083 is a prolactinom már :shock: :shock: :shock: :shock: Most már csak 193 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pici!
Arra figyelj, hogy 2-4. nap között jó a prolactin, viszont a 21-23. napi is kell majd.....!!!!!!
Ha doki nem mondta, esetleg kérdezz majd rá legközelebb!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszönöm. Aranyos vagy nagyon.

Jöhetnek áprilisra a babák..
Remélem neked is :wink:

3. és 23 napon a vérvéterle még nincsen szükség.
Egyenlőre.
Remélem nem is lesz.
Azzal még váunk egy picit. Azt mondta.

Nem látja még okát.
Kevés idő telt el.
picimami

2005-ben csináltak ilyen 3.20.23. napon vérvételt.
Akkor minden rendben volt.
Ő ebből indul ki.
Ezt akkor azért csinálta, mert nem véreztem, annyira vékony volt a nyálkahártyám.
De pé volt
Sztem azért nézi most így meg.
picimami

Képzeljétek, délelőtt voltam shoppingolni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Eredmény: egy ííííííííííírtó dögös bikini, egy gyönyörűséges csipkecsoda cickófix, egy sportmelltartó napi használatra, és egy aranyos pipőke.... ja és három zokni páromnak :lol: :lol: :lol: :lol:

És ebéd gyanánt vettem a piacon sajtos hamburget :lol: :lol: :lol:
Irtó finom ám :!: :!: :!: :!: :!: Most olyan lettem, mint a duda :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok :lol:
benéztem egy percre mertkávészünetet tartok :lol:
aférjem hazajött ésmegszabadított egy gyerektől,magával vitte az üzletbe, akicsi meg most aludt el, deén nem aludni fogok, hanem takarítani :lol:
mert addig nem tudok aludni amíg dzsuva van

pici
örülök h,minden rendben

andy
te csináltad a gombócokat???
én a derelyét szeretem :roll: :roll:

zsuzska
melózól?
vannak sokan?
te mit ebédelsz?kukoricát csokival? :lol: :lol:

én török kaját csináltam de csak a fiuk ettek belőle,nekem hányhatnám van a szagától is :?
namegyek nekikezdek

szép napot :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Na, akkor legalább vérvétel után okosabbak lesztek majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán csak potyognak majd a bébik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Nagyon jól tetted.

Én tegnap vásároltam gyönyörü ruhákat.
Magentában.
És persze fél áron.
Fehér térd alatti szoknya, hozzá gyönyörű, fekete-fehér-piros felső.
Piros bizsukkal, és papuccsal.

Esküvőre megyünk, augban, arra szánom.majd lefotózom és fölteszem nektek
picimami

zsuzska
ok! nem kuki csokival :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!
Neeeeeeeeeeeem.... sajtos burget ettem és Kubut ittam hozzá :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Picur!
Nagyon dögösnek hangzik, kíváncsi leszek a képekre majd :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Várjuk a fotót!!! :wink: :lol:

Esküvőre mi is emgyünk majd aug.16.-án, de nekem még nincs ruhám....
Na majd szólok is apának!!!!

Kép
oriandy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?