Új privát üzeneted érkezett!

Pandus, 3 vonalat nem, hogy őszinte legyek, annyira szar az uhu, hogy néha alig látni valamit, az tény,hogy a szétterpesztés egyértelmű volt, utána már kétes a dolog.
Vendég

Sikerült a kép!!!!!!!! :) Nem gondoltam volna, hogy magamtól sikerül... hehe...

Lafi, tök mindegy, mindkét név gyönyörű (Lelle nálunk 2. név lett volna, de már tuti, hogy nem lesz... :lol: ) és a babátok is az lesz! :D

Kép
Kép
sleepin

Sleepin, ügyes vagy, nekem nem sikerült volna.....ma megyek a kocsiért!!!! :lol:
és tényleg, mindegy, csak egészséges legyen, ez a lényeg!Amúgy jó nagyfejű kölök lesz!!!!
Vendég

Új kocsi? Vagy javítás?

Sok észnek kő a hely! :) Nekem is eddig mindig nagy lett a feje, de legutóbbi UH-n (Hajdú-s) "normál" méretű volt... :) Amúgy én spec. a kórházi UH-ra nem adok túl sokat... Jó nagyjából... de hogy nem ponotos az fix!

Megyek székelykáposztát főzni... Tegnap szidtam magam... Nekiálltam rántott karfiolt csinálni... ÚTÁLOK KARFIOLT PANÍROZNI!!!!!! De aztán amikor ettem már nem szidtam magam... :lol: Csináltam hozzá tartárt (ne szidjatok nem tudom nélküle megenni... tudom... nyers tojás... LESZAROM! Nagyanyáink sem haltak bele...) Naszóval... Ez volt a tegnapi menü. :)

Kép
Kép
sleepin

Sleepin,neeeeeem, a babakocsiért!!!!
Vendég

Sziasztok!

lego: első baba :) És tényleg baromi furán mennek nálunk ezek a terhesgondozós dolgok. Lehet hogy ez szombathelyi specialitás? :P Különben az a legidegölőbb, hogy az Uh után van hogy 2 hét mire megyek a dokimhoz. Addíg meg találjam ki hogy mik azok az értékek. Még jó hogy van a védőnőm.

Kaptunk időpontot 4D-re!!! Október 6-ra, mert addígra már jól lehet majd látni a kukacát...vagy épp nem lehet látni. Párom eleinte csak úgy beszélt, hogy a fiam. Múltkor meglepett mert mikor itt volt az unokatesóm a kisfiával, drága férjem váratlanul kijelentette, hogy neki lánya lesz. Férfi megérzés? :) Egyébként marcsitia itt nálunk a legdrágább 4D 14.000 ft. De abban már bent van a dvd a 2 fénykép, meg még nem tom mi. :P Juj már alig várom.

normajeane: De igen a 86 az 1986ot jelent. Akkor születtem
:)

A toxémiától én is tartok. Főleg mert nekem alapból mindíg azzal volt a baj, hogy túl magas a vérnyomásom. De mióta terhes vagyok örülök, ha eléri a 100/58-at. Szóval most egyenlőre épp az alacsony vérnyomással kűzdök. de nem érzek semmi furát. Még csak nem is szédülök, talán csak fáradtabb vagyok. Remélem így is marad. Inkább alacsony legyen, mint magas.

Erre a babakocsitémára nagyon ráállt mindenki. Párom is most próbál beszerezni egyet. :D

A keményedést hogy érezni? Mert az én pocim általában mindíg kemény. Szóval nem tudom milyen a keményedés. De görcsölni nem szoktam. Most már, mert az elején volt egy kis görcs, de aztán az elmúlt. És most csak néha fáj a hasam, de a dokim azt mondta hogy az ezer ok miatt lehet. Szóval nem is nagyon foglalkozott vele.

Nézegettem az Uh eredményeiteket. Nekem sosincs rajt, hogy hány g vagy hány cm. Úgy tűnik nálunk ez is másképp van.

Kép
móni86

Móni! Hát akkor jól belevágtál a közepébe a dolgoknak! Esküvőtök most nyáron volt? A leleten kell hogy legyenek méretek, mm-ben , mondjuk ilyet látsz, hogy BDP: 50,2 ? Na ez a feje pölö

Lafi: tudod mikor derül ki tutira? Ha kibújt :). a legjobb ha mindkét név van a tarsolyban.

Kép
Kép
normajeane

Hát bele! :P De nem bánom. Igen most volt az esküvő augusztusban.
A fejkörfogat meg ezek rajt vannak. De szoktam látni hogy más leletein rajt van hogy pl 320 g. Nekem az sosincs rajt. Meg hogy már milyen hosszú.

Egy kép a pocimról. Kb két hete ekkora volt. Most már nagyobb. :D

[img][img]http://i55.photobucket.com/albums/g139/Kumiko1986/Untitled2.jpg[/img][/img]

Kép
móni86

Dühöngve jöttem haza az ultrahangról. Akkora paraszt volt a doki, hogy el nem tudom mondani. Pikk-pakk végighúzkodta a hasamon azt a sz@rt, de úgy, hogy fájt is amit csinált. Aztán meg csak dörmögött az orra latt, hogy bpd..., meg fl... . És nem mondott az égvilágon semmit, se azt, hogy rendben van minden, sem azt, hogy nem stimmel valami. A kezét úgy nézte meg, hogy megvan a balkéz, akkor megvan a jobb is. De nem láttam semmit az égvilágon, nem is mondta, hogy amit most mutat, az éppen mi is. Pedig apa is bejött velünk, kíváncsi volt ő is. Amikor végzett, megkérdeztem, hogy kisfiú-e, vagy kislány, de nem kaptam egyértelmű választ.
Fel vagyok háborodva. Asszem a következő lépés, ha lesz pénzem, bejelentkezem 4D-s uhura, nálunk csak egy doki csinálja magánrendelésen, de kénytelen leszek áldozni rá, mert nem vagyok megelégedve a mai vizsgálattal. Az adataim:
BPD: 44 mm
HC: 157 mm
ABD1: 45 mm
ABD2: 44 mm
AC: 143 mm
FL: 28 mm
HL: 28 mm
orrcsont: 6,3 mm, súlybecslés nincs, terhességi hét: 18+4
lepény hátsó fali :shock:
köldökzsinór: 3 ér látható
Cervix hossz: 51 mm
Cerebellum: 19,2 mm
Ritmusois szívműködés, magzatmozgás látható. Mko-i art. uterinában norm áramlás, magzatvíz mennyisége átlagos.

Nagyon kérem, aki ért hozzá, az fordítsa le nekem, mert semmit nem értek az fejkörfogat, meg a combcsonthosszon kívűl.
Köszike

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, azt jelenti, makk egészséges!
Vendég

Én együtt érzek veled csibe. Én eddíg 2x voltam UH-n mind a 2x más dokinál. A maguk módján aranyosak voltak. De nekem sem mutattak semmit. Csak diktálta az adatokat az asszisztensnek, mintha én ott sem lennék. Aztán mind2 csak bólintott egyet, mikor végeztünk. Hát gondoltam ez azt jelenti, hogy minden rendben.
Aztán a dokimnál derült ki, hogy az első UH-n a "placenta mellső falon, a méhszájat eléri" mondat azt jelenti, hogy túl közel van a méhszájhoz és vérzés indulhat. Na de ezt az UHs dokim nem tudta volna mondani? Szerencsére azt hiszem azóta elmúlt, mert a 2. UHs leletemen már csak annyi volt hogy placenta a mellső falon. Hát jövő 7en kiderül mert akkor megyek a terhesgondozóba.

Én a neten találtam a rövidítéseket:
YS = szikhólyag
BPD = a koponya keresztirányú átmérője (a két halánték közötti távolság)
FRO/OFD = a koponya hosszanti átmérője (tarkó-homlok távolság)
HC = fejkörfogat
CRL = ülőmagasság (fejtető-far távolság)
THQ/TTD/TAD = mellkas átmérő
APAD = a has hosszanti irányú átmérője
APTD = a has kereszt irányú átmérője
AD = has átmérő
AC = haskörfogat
HU/HUM = felkarcsont hossza
RAD = alkarcsont hossza
Fl = combcsont hossza
TIB = sípcsont
FIB = szárkapocscsont

Remélem egy kicsit tudtam vele segíteni.
Móni

Kép
móni86

Csibe, http://www.babaszoba.hu/topics/9month/help

A gyermeked tökéletes! :) Az orvosod viszont egy tapló paraszt! Mondd, hogy nem Ő a választott dokid!!!

Ja, valaki írta a hemoglobin-t illetve a hematokritot... Nekem is alacsony mindekettő, a védőnő vas szedését javasolta, de óvatosan, mert székrekedést illetve hasmenést is okozhat!

Ja Lafi!!! :) De dilis vagyok... :D Jajj de jó!!! Amúgy a csaj akkor kitöltött Neked minden papírt, amikor kifizetted? Meg kérdezzél már rá, h leírás van-e a babakocsihoz, mert mi csak a jótállási jegyet kaptuk, de se összerakás, se használati útmutató... Még jó, hogy ott jól megnéztük...

Kép
Kép
sleepin

Sleepin, csak jótállást kaptam hozzá....de rákérdezek!
Vendég

Cső Csajok!

Csibe!
Ha fájt a vizsgáálat, akkor az tényleg gáz, viszont én ennyi adatot egyszerre még soha sem kaptam egyszerre. Max. 5öt. Úgyhogy ha egyszerre ennyiméretet megtudtá, akkor ezért irigyellek. A többiért nem. A betük jelentését már valaki feltette a múltkor... de van, hogy a dokik másként mondják.

Anyós téma: na én akkor kihúzom magam. Nekem pont fordítva. Tudjátok anyu itt hagyott minket a hugaimmal, most a nyáron (a kisebbik 18 éves). De anyóska... egy tündi! Pont tegnap volt a névnapja, de csak ma találkozhatok vele. Egy édi. Már várt vasárnap is, mert egy csomó régi babarucit kiválogatott és ki is mosta és most ott vár vele. Meg mindig megsimogat. Kérdeztem tőle tegnap, hogy mit főz ma, mire mondta: mit főzzek? :oops:
A múltkor szó volt az elköltözésről (szülő-gyerek) - mire a sógornőm mondja neki, hogy hát te is milyen beteg voltál, mikor a Jocó elment. Erre anyósom: hát igen, de az rosszabb volt, mikor haza jött :lol: . Sírt mikor az uram gondolkodni akart és haza ment pár napra, akkor derült ki a baba is. Anyósom azt a pár napot úgy végig sírta, hogy ha ránézett az uram már elpityeredett.
Nem egy túl modern nő, de ő tényleg csak a gyerekekért, unokákért él. A férjétől nem kapott túl sok szeretetet. Még ő szokott vígasztalni, hogy majd haza jön anyu...
A múltkori Bingiis témára is visszatérve: a nagymamák, onnan is látni, hogy ki az igazi nagyi, aki nem panaszkodik, mesét mond és megsimogat...

Lafi, de izgi a Hunor Lelle kérdés! De sztem Neked fiad lesz. Megérzés.

Kép
Kép
Kép
konkri

Háááát aszongyák fiús vagyok....de azért egy szöszke idres-bodros csajszinak is nagyon örülnék, na meg egy rockeres, menő kisrácnak is!!!

Konkri, nagyon szerencsés vagy az anyósoddal!Hát az én öreganyám nem mond mesét, nem simogat, de annál többet panaszkodik....
Vendég

Tudom, hogy szerencsém van az anyósmmal. :) Az elsőt is szerettem nagyon, ő úgy hívott, hogy Krisztinka, de meghalt... :( A második is elég jó volt nem panaszkodhatok rá se, de voltak fura dolgai. De a mostani Rozi :lol: hááát, ha nem találkozok vele néhány napig, már hiányzik! Jó hogy van egy ilyen anyósom, most hogy "nincs" anyu. Viszont ezért ne irigyeljetek. Egy anya azért még is más. :cry: De azt kell hogy mondjam, hogy a sógornőm is elég jó. Azért jó, ha az ember az urával egy másik családot is kap és nem csak átkot :) Persze mindenhol van bibi, mert gondolkodhatunk másként, más a nevelés, de ami számít, hogy az ember azt érezze hogy szeretetet kap. Ezt nem pótolja semmi.

A hasam nekem is fáj ma, de mán csak picit. Az gáz, ha a magne b-t most csak akkor szedem be ha fájdigál a hasam? Baj ha nem rendszeresen szedem?

Viszont tegnap akkora jó érzés töltött el. Apró nyuszi nem aludt el korán este, nagy banzáj volt odabent. De egyszer, ahogy fekszem, olyan furi érzés lett a mellkasomban, vagy a bordáim végén. Ugye a méh felnyomott már ezt azt, ezért más a légzés is... De mintha vákum lett volna a lengőbordáim közt, meg tán picit, de nagyon picit légszomjam lett. Ekkor mocorgást nem éreztem, de valami női érzés szerint megfogtam a hasam. Hát kis nyuszi kb ott volt majdnem ahol a bojtnak kéne lenni, tán pár centivel följebb, de kurvára kitapintható volt, éreztem, hogy ott van, és szinte szó szerint szépen legurult és vitte magával az egész belső szervezetem... :) olyan jó volt, mármint így megfogni. Szeretem, mikor érezhetem a kis testét. :) Ezek a mozgásai engem arra a következtetésre jutattnak, hogy erős és egészséges. Ugye jól gondolom? És főleg hogy már a félidő előtt ilyen dolgokat csinált, hát csak is életerős bambinó lehet belőle. Na felébredt... mindig megérzi, ha róla dumálok.
De szerintem szégyenlős, mert azért a simit nem szereti, akkor mindig elbújik... Kivéve, mikor hétfőn sírtam... miatta... hogy jó anyu akarok lenni... és nem baj ha fiú lesz... és nem baj, ha nagy baba lesz, leszarom, ha szétszakiít, ha fájni fog... és simogattam... és odabújt... ilyet még sose csinált, mindig csak elmegy.
Mehettünk volna holnap genetikai uhra, de munka miatt nem akarok/tudok... Így jövő hét... :) ujjé! Akkor kiderül... Ha nem akkor megyek oda ahova Lafi, a Savoya parka. Majd írd meg, hogy mi volt!

Róka hívja Vörösbegyet, Róka hívja Vörösbegyet, Vörösbegy jelentkezz! Jelentkezz! Tájékoztatást kérek a 9hónap fedőnevű akcióról! Vétel! Mi van a megfigyelt személlyel? :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Köszi a segítséget, megnyugodtam, hogy minden rendben.
Sleepin. Nekem nincs választott orvosom, nálunk nem lehet választani. Nem őhozzá járok, de a 18 hetes uh-ot a kórházban kell csinálni, és az csinálja aki éppen be van oda osztva. A 12 hetest is ott csinálják, akkor egy másik doki volt, ő nagyon rendes, amikor Bence született épp ő volt az ügyeletes. Ő is varrt össze.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hello

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Csajok,ez nem az én napom... :cry: :cry: :cry:
Éjszaka megfájdult a fogam,gyorsan bejelentkeztem dokihoz,ma 1kor fogadott.Megkaptam szurit gyökérkezeléshez,majd eszembejutott hogy kb 1 éve a mellette lévő fogról készült rtg,amin látszott,hogy ez a fog már gyökérkezelt és a régi dokim (aki kezelte) beletörött a gyökércsatornába egy tűt..... :cry: :cry:
Nem lehetett mást tenni...kihúzta. :cry: :cry: :cry: Nagyon szarul vagyok most,ráadásul úgy fejbeütött az érzéstelenítő,hogy azóta majd kiugrik a szívem. :cry: :cry: Hüpphüpp

De voltam védőnőnél,hallgattunk Kicsilego szívhangot.Egészen a köldökömnél volt a rosszcsont.:)

Anyóstéma:Én nagyon szeretem.:):):) Nem panaszkodom.Sajnálom akinek egy vipera az anyósa. :?

Móni a Dolce vita-ba mész?Mi 14én megyünk,de a csomagajánlatok közül választottam a 2 vizsgálatosat...(szép magyar beszéd.... :oops: ).

Csibe!
Ennyi értéket még én sem láttam.:) A saját dokid volt?Én bizony szóltam volna neki,hogy khmmm,kinek a gyereke is akit vizsgál????

Vörösbegy?Jól vagy?

Viki
Tartár nyami...:):):) én se tudnék rántott sajtot enni nélküle...

Lafi
Kérünk majd képet a kocsiról.:)
Én is mindjárt felteszem.:)
Vendég

Lego, nem a saját dokim, nálunk nem lehet fogadni orvost. Mindegyik rendes általában, de van 1-2 kivétel, na ma egy pont ilyen fogtam ki.
Anyós: Nekem volt a világon a legjobb anyósom, nem is tudom elmondani milyen. Sokkal többet törődött velem, mint a saját anyám. Sajnos pont 3 éve, hogy meghalt. Akkor voltam terhes Bencével, nem várta meg őt, pedig biztos nagyon szerette volna. Szegény rákos volt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem szenvedett sokáig. Mindössze 1 hónap volt, amit ágyban töltött. Persze évek alatt zajlott le a betegsége, de nem tudott róla senki, nem ment el orvoshoz, és nem akart senkit terhelni a nyavajáival.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

lego: Aha a Dolce Vitába megyünk. Nálunk a párom választotta melyiket csináltatjuk. Úgy néz ki, hogy a 3. csomagot, amibn 20 perc uh van. :) Már alig várom az októbert!!!

Az UHeredményeimen nekem is mindíg ennyi érték van. Meg még a szokásos szöveg, amit legalább 20x elolvasok minden uh után: ép kezek, ép végtagok, szabályos agykamrák, stb... :)

Kép
móni86

A kocsi.:)

Kép
Vendég

Na akkor pocakos kép! :lol:

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hali Lányok!
Most akkor találkozunk holnap????? Hányan is leszünk?
Vendég

Hali Lányok!
Most akkor találkozunk holnap????? Hányan is leszünk?
Vendég

Kép
Kép

Talán nagyobb lesz.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Blongyi, talizunk igen!

Kész a kocsi, röpke 3.5 óra alatt összerktuk, 3 diploma nem volt elég összesen, hogy rájöjjünk, mi micsoda, mit hova kell illeszteni, de kész van!!!széjjel röhögtük közben magunkat.... :oops:

amúgy meg dugó volt a nagykörösi úton és a nagyvárad térről kocsival röpke 1.5 óra volt oda az út!!!!szörnyű volt.még jó, hogy én vezettem, mert a férjem szívinfarktuszt kapott volna ennyi szenvedéstől...iszonyat volt az a dugó.
vissza az üllőin jöttünk, még jó, hgy az eladó csaj mondta, hogy itt van az üllői út is, széjjeltépett minket az ideg, hogy nem ott jöttünk először. láttam útközben a cukit is.
Vendég

Jó reggelt!

Csibe
Hát nem sokkal lett nagyobb. :lol: De azért a lényeg látszik. :wink:

Csajok
Jó talit mára! Fényképezőgépet vinni!!! Beszámolót kérünk,had irigykedjünk. :oops: :roll:

Egész pocsékul aludtam.... :? Ez a fog nagyon hiányzik nekem... :roll:

Vörösbegy?Hahó!Ne tűnj így el!!!!
Vendég

Megvagyok csajok, de ez az idő kiborít :x ...meg szét akar szakadni a medencém és a gátam... :? a doki azt mondta tágul a medence és talán Barni nyom valami ideget, mert a lábam alig tudom emelni...ülni a legrosszabb...olvaslak benneteket, de erőm nem volt írni...grat a pocikhoz, szépek vagyunk mindannyian :D és a kocsik is nagyon szépek...olyan furi...hogy haladunk a vonalzóinkon...és a 22. héttel elkezdődik a 6. hónap... :shock:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sleepin, volt használati utasítás hozzá, de kb szart sem ért.

Talira én kb 3/45 körül érek oda....aki tud, jöhet hamarabb.

Lego sajnálom, szegény....majd csak elmúlik.

Vörösbegy, sajnálom, nem lehet kellemes. 6. hónap van már???Húúú tényleg haladunk.
Vendég

Hi Csajok!

Vörösbegy!!! Pihenj nagyon nagyon sokat! És szedj Te is MagneB6-ot!

Lafi :) Én mondtam, hogy szenvedős... Mire rájöttünk, hogy az a 2 rövid rudacska hova való... :D Na és utána az összecsukás... hehe jó kis szenvedős volt... Igen, sajnos a Nagykőrösi kiszámíthatalan... Csak nem akartalak elvezetni másfelé, gondolotam az egyenes a legegyszerűbb... Bár sajnos a legzsufisabb is... De visszafelé is az volt? Mert arrafelé nem szokott... Na de mostmár tudod, hova kell jönnöd ma! :D

Lego :) Szép a kocsi! :) Már jobb a fogad(helye)?

Blongyi!!! IGEN!!! Ma találkozunk... Pandiék 5-től lesznek, majd mindenki beesik, amikor tud...

Csibe! :) Szép poci! És imádkozni fogok, hogy ne ennél a dokinál szülj!!!! Én is mondtam, hogy ha az a doki lesz ügyeletben, akihez a mostani előtt jártam, akkor inkább összezárom a lábaimat és visszatartom, de nála NEM FOGOK szülni!!! Jó persze ezt nem lehet megcsinálni, de annak a seggnek nem hagyom, hogy hozzámérjen!

Anyós... Nekem egy tündér! Néha kicsit sokat beszél, és 20szor elmondja ugyanazt -nyomatékosít- de jól főz és istenien süt!!! :D Mint nagymamám... :D Nálam Anyummal vannak néha problémáim... Szó szerint van olyan, hogy egyszerűen még az is idegesít, hogy köszön... Ez lehet az én hibám is, sőt, de egyszerűen néha beteleik a pohár belőle (velünk lakik...). Ez van...

Móni :) Ne is bánd, én 2 éve vagyok házas, már 1 éve babás lennék, ha sikerült volna előbb pottyantania a gólyának... Ja és 83-as vagyok... :) Szóval tök jó ez így! :D

Konkri :) Ez a vákuumos érzés ismerős... Én így kezdem érezni azt, hogy most ki fog dudorodni... :D A rúgdosások meg olyan édesek, kivülről is látszik... :D Most folyamatosan kapom Őket reggel óta. :D Meg pisilés után örömmel helyezkedik a hólyagra...

Na megyek takarítok a festő utána... Ja, tegnap kissé mérges voltam. Kiválasztottunk egy színt a folyosóra, és totál más színe van... Ilyen sötétebb rózsaszínes mályvás... Hát mondanom sem kell elég érdekesen néz ki... Valamit ki kell találnom, hogy megmentsem a folyosót... :?

Kép
Kép
sleepin

Ja csajok, engem meg lehet ismerni egy gyönyörű seb van az államon, mert tegnap előtt megijedt a nyuszmó a kezemben és alulról fölfelé gyönyörűen megkarmolt... Szegényt dühömből bevágtam a helyére, de nem is tehet róla... Nade azóta jól megsimiztem a kis drágát... Olyan ártatlan kis szemei vannak... Ráadásul lógófülű... hát lehet rá haragudni??? :oops:

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!

Vörösbegy: remélem,hogy hamar rendeződik ez a dolog Nálad, jobbulsát Nektek. Amúgy meg meg voltam róla győződve, hogy azért nem jelentkezel,mert valami csodaszépet gyártasz a kis Barnabás szobájába :lol:

Tudjátok olvasgatom a bevásárlásokat, nekem meg nem is kell semmit vennem. Minden megvan a Vicnustól. Biztosan lesz új ruci a babának, meg hasonlók, de nagyobb dolgokat nem kelle venni.

Vérnyomás: úgy tűnik, hogy normalizálódik. Igaz, hogy ma már vettem be egy negyedet, de 130/80 alatt vagyok. Rettentően tartok a toxémiától :(
Vendég

[quote]L írta:afi Én mondtam, hogy szenvedős... Mire rájöttünk, hogy az a 2 rövid rudacska hova való... Na és utána az összecsukás... hehe jó kis szenvedős volt..

pont ugyanezek a problémáink voltak!őszintén ,hogy a fenébe gondolják, hogy egyedül összecsukom?Hanayadik kezemmel csukjam össze????Egyik a nagyobb pedált nyomja, a másik azta kisebb mütyürt, a harmadik meg csukja össze...
na mindegy, de csúcs a kocsi, tényleg!
Vendég

Lafi! Ugye már érzed a mozgásokat?! :D
Nekem mostanában nagyon mocorog, a múltkor láttam a pocakomat itt-ott kidudorodni. :wink:
Vendég

Viki
Köszi,most már jobb,valamivel.LEgalább a gyulladás nem fáj,csak a kihúzott fog helye... :? Én nehezen bírom a fájdalmat,de most egy HŐS voltam,fájcsi nélkül kibírtam ezt a 2-3 napot! :D Szuper.:)
Kérünk a nyusziról képet.:)

Blongyi
De jó,hogy kezd beállni a vérnyomid.Ha sikerül ezt tartanod,akkor nem kell félni a toxémiától! Sok almát egyél! Sőt nálam doki javasolta,hogy 1 héten 1 nap próbáljak csak almát enni... :roll: nem volt könnyű,de az oedéma ellen hatásos.

Lafi,Viki
Tuti rájöttök majd az összecsukás technikájára!Lehet van egyszerűbb módja is??? A Graco-s kocsink ebből a szempontból szuper volt,1 kézzel összecsuktam.Az újhoz már 2 kell (mármint kéz).

Vörösbegy
Sajnálom,de gondolj arra,hogy hamarosan karácsony...január...Visszasírjuk majd a várandós hónapokat. :wink: :wink: :wink:
Pláne ha belegondolok..nekem valószínűleg ez az utsó terhességem. :roll: Élvezni akaaaaaroooom!!! :lol:
Vendég

Blongyi, igen, bár nem sűrűn, de igen!
Vendég

16 mondat, amitől egy nő megőrül

1. Nem igaz, hogy mindenhonnan elkésünk miattad!
2. Már egy órája bent vagy a fürdőszobában, én is bejuthatnék egy percre?
3. Miért kell neked idén új csizma, amikor tavaly vettél egy magas
sarkú feketét!
4. A telefon gyors információcserére való, és nem arra, hogy életed
regényét átbeszéld a barátnőddel!
5. Csak nem képzeled, hogy végignézzük ezt a limonádé filmet, amikor
meccs van a kettesen!
6. Ha valaki ennyire elkényezteti a gyerekeit, ne csodálkozzon, hogy
egy bögrét sem mosnak el maguk után!
7. Válts már sebességet, nem hallod, hogy szenved a motor?
8. Mi a csudának vennél új ruhát, amikor nekem ebben az itthoni kis
sortban tetszel legjobban?
9. Finom lett a töltött csirke, de legközelebb kérdezd meg anyut, hogy
ő mivel fűszerezi!
10. Én költözzek el a lakásból vagy a virágaid?
11. Persze, hogy szeretlek!
12. Persze, hogy csinos vagy!
13. Egy kétgyerekes anya ne tegye-vegye magát idegen pasasoknak!
14. Azt akarod, hogy éhen haljak, vagy előadsz valami rágnivalót?
15. Dehogy horkoltam, már megint képzelődsz!
16. Atyaúristen, csak nőkkel ne kezdjen az ember!

16 mondat, amitől egy férfi megőrül

1. A kolléganőmet minden áldott nap várja a férje az iroda előtt!
2. Rengeteg apa volt a szülői értekezleten, rólam meg azt hiszik a
tanárok, hogy egyedül nevelem a fiunkat.
3. Drágám, maradj már nyugton, elmúlt éjfél, hulla vagyok!
4. Nem vettem sört a meccsedhez, mert félek, hogy megnő a pocakod.
5. Meddig maradsz anyádnál?
6. Nincs egy rongyom se!
7. Édesem, szükségem lenne egy kis pénzre!
8. Miattad sütöttem fánkot, mégis hagysz belőle?
9. A gyerek pont olyan, mint te, mindenkivel összeveszett az óvodában.
10. Nyírd le a füvet, férfimunka!
11. Ne vigyek be a munkahelyedre egy ágyat, hogy ott is alhass?
12. Holnaptól káposztaleves-kúrán leszek, nem főzök!
13. Ákos sajnál engem, mert tudja, milyen a modorod.
14. Szeretsz még?
15. Ne várj rám, inkább aludj el, én még felteszek egy arcpakolást!
16. Ági négyéves házas, mégis azt mesélte, hogy reggel-este
szeretkeznek. Na, ehhez mit szólsz?
Vendég

Lafi: gondoltam,hogy így van!!!!
Lego: köszi a megnyugtató szavakat..ödéma még nincsen, figyelek a hízásra is.
Vendég

Mi van skacok? Mindenki ebédel? Akkor muszály nekem is ennem valamit!! :lol:
Vendég

Lafi! :) Csak rá kell jönnünk a dolgokra... a csaj egyedül összecsukta... Spec. én az alsó karra ráléptem, szerintem az azért fém, és azért olyan hosszú, azt taposni kell... :D Mi még a tolókar beillesztésével is bajlódtunk... Először fordítva raktuk be, aztán szedd ki ha tudod...

Ezek a mondatok nagyon jók... ránk olyan 70% igaz... :) A többi azért nem, mert nem vagyok nagy virágos, nem hordok csizmát és jól főzök (párom szerint...) Hihi :D

Kép
Kép
sleepin

Tényleg, Viki, nektek maradtak ki alkatrészek???Nekünk igen....úgy 6 db valami fekete hengerszerű bigyó, ami a kerekeknél volt meg egy anyacsavar műanyag fedővel, ez 1 db, azt sem tudtuk mi a fene az....
Tolókar, na ja, mi bele sem bírtuk rakni és azzal a 2 rövid rudacskával toltuk be valahogy, aszonta a férjem, hogy ne szórakozzak, hogy azok a rudak arra vannak, mondtam, hogy honnan tudnám...na aztán rájöttünk, mire valóak.... :oops:

Tényleg pangung.

Ki jön ma????

Én már jó korán, úgy 3/4 5 felé ott leszek!!!!Pandus is!
Vendég

Jéééééééééé Viki, félidős vagy!Grat!
Vendég

Blongyi, olvasok egy csoó mindent a toxémiáról.Hát már követni sem tudom, nekem 130-140/60-70 között mozog, attól függ mikor mérem. De van hogy 120/60-70.Még nem néztek fehérjét, eszükbe sem jutott....még olyan csíkkal sem, a védőnő azt elő sem vette még....na most aztán tényleg követhetetlen nekem ez a betegség. Ugye a hízás +2 (ill -1)....szóval nem tom mi van, de mérem szorgalmasan.

amúgy marhára álmosító idő van....
Vendég

Hűha Lafi... Hát fogalmam sincs mi az a hengerszerű izé... Nekünk 2 db fekete műanyag henger maradt ki, az szerintünk csak azért volt, hogy a csövekre ráhúzzák, nehogy kiszakítson valamit. Azoknak az egyik fele luk volt, a másik zárt. Se menet se semmi nem volt rajta. De 6 db... Hát... Nem tudom... :) Ugyanúgy néznek ki? Az a kis fém izé, az a mélykocsihoz van, hogy vízszintben tartsa a fekvőfelületet... anyám, a leírásban nincs ilyen szépen megfogalmazva, fogadjunk...

Anyacsavar műanyag fedővel totál passz... szerintem ilyennel mi nem is találkoztunk... :) Mi azokat a pierre c. műanyag izéket nem tettük még rá. Az ott van becsomizva... :) Nekem párom szenvedte bele a kart (majd ki is) pedig én mondtam, hogy úgy kell... :oops:

Igen, ma van félidő... Megünnepeljük egy kis sütikével! :D

Kép
Kép
sleepin

Szia Lafi!

Nekem van,hogy felszalad 150-ig, igaz eddig csak egyszer mértem ekkorát. Általában nekem is 130-140/60-75 között van. De ma mértem 118/65-öt is.
Vendég

Most az jutott eszembe, hogy amikor bennt voltam a kórházban biopszián,akkor eleve 155/90-el vettek fel. Előző éjszaka is 140-et mértek, egészen amíg át nem estem a biopszián magas volt. Én kérdeztem, hogy most akkor mi lesz? Semmi. Vegyem be a várnyomás csökentőmet és kész.
Az tuti, hogy nagyon résen kell lenni.
Vendég

Ez most komoly?Te erre kapsz gyógyszert????nekem azt mondták, ne menjen 140 fölé!!!!Hoppá, itt van az ,hogy elvesztettem a fonalat.Mert akkor ugyanannyi értékeink vannak....

Vikim, igen olyan hengerünk van nekünk is!Csak még plusz kettő volt benne, ez sztem valami összeesküvés-megtévesztés-féle :lol: mint az az anyacsavar is, mert pl az sem illett sehova sem.
ja meg volt olyan fehér dobozszerű cuccba 1-1 db valami négyzet bigyó, na aztat sem tudtuk, mi az, tippeltük, hogy valami ki ne szakítósdinak van.....
Vendég

Igen, kapok. Nekem azt mondta a házidoki,hogyha tartósan 130 felett van, akkor elkezdjük a gyógyszert. Na, most naponta bizony sokszor 130 felett van, de csak akkor veszem be, ha felmegy 140 fölé. :oops:
Biztos, hogy időjárás függő is, mert mielőtt bejött ez a nyákos idő, végig 118-126-os eredményeim voltak, csak 1-2 alkalommal volt 130 felett. Mondjuk akkor óránként mértem, most van,hogy félóránként mérek. A végén szerintem már attól magas a vérnyomásom,hogy félek, hogy magas a vérnyomás értéke :roll:
Vendég

Cső Csajok!

Jó találkát!!!

Vörösbegy, nekem is vannak csontos bajaim... gondolom nő a gyerök. Mintha látnám is, hogy nő. Olyan gyorsan megy ez az idő. Csajok, bűn amit gondolok: szép dolog a terhesség, de én sokszor furán érzem magam. Fizikálisan nem mindig jó. Persze ezt könnyíti az emberek figyelmessége, meg ilyenek, de én sokszor elég pocsékul érzem magam. Főleg hogy már egy ideje tudom, hogy van korláta a lehetőségeimnek, nincs annyi erő, nincs anyi lehetőség. Persze neki szeretnék megvalósítani dolgokat, de tényleg olyan dolgokkal gátol a felelősség érzetem, hogy... nem eszek mosatlan gyümölcsöt, nem pakolászok, nem forgatom fel a lakást - nem építek neki várat. Pedig akarnám, de tudom, hogy az erőm kettőnké, és attól hogy én bírom, ő nem biztos és nem húzhatom magammal, mert én vagyok a nagy és erős, és én felelek érte, mert ő még kicsi. Így nem azt mondom, hogy rossz érzés a terhesség, de néha nem vagyok tőle happy.
Ráadásul úgy nyomja a gyomrom, hogy szinte sosincs éhség érzetem.

Jaj jöhetne valami napsütés, mert tuti ez is befolyásolja a kedvünket...

Kép
Kép
Kép
konkri

Most jut eszembe. Azt mondta a dokinéni, hogy tartsuk olyan 120 környékén, de ne menjen le 110-esre, mert levegőt is kell kapnia a babának, lepénykeringés...stb.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?