Tudom, hogy szerencsém van az anyósmmal.
Az elsőt is szerettem nagyon, ő úgy hívott, hogy Krisztinka, de meghalt...
A második is elég jó volt nem panaszkodhatok rá se, de voltak fura dolgai. De a mostani Rozi
hááát, ha nem találkozok vele néhány napig, már hiányzik! Jó hogy van egy ilyen anyósom, most hogy "nincs" anyu. Viszont ezért ne irigyeljetek. Egy anya azért még is más.
De azt kell hogy mondjam, hogy a sógornőm is elég jó. Azért jó, ha az ember az urával egy másik családot is kap és nem csak átkot
Persze mindenhol van bibi, mert gondolkodhatunk másként, más a nevelés, de ami számít, hogy az ember azt érezze hogy szeretetet kap. Ezt nem pótolja semmi.
A hasam nekem is fáj ma, de mán csak picit. Az gáz, ha a magne b-t most csak akkor szedem be ha fájdigál a hasam? Baj ha nem rendszeresen szedem?
Viszont tegnap akkora jó érzés töltött el. Apró nyuszi nem aludt el korán este, nagy banzáj volt odabent. De egyszer, ahogy fekszem, olyan furi érzés lett a mellkasomban, vagy a bordáim végén. Ugye a méh felnyomott már ezt azt, ezért más a légzés is... De mintha vákum lett volna a lengőbordáim közt, meg tán picit, de nagyon picit légszomjam lett. Ekkor mocorgást nem éreztem, de valami női érzés szerint megfogtam a hasam. Hát kis nyuszi kb ott volt majdnem ahol a bojtnak kéne lenni, tán pár centivel följebb, de kurvára kitapintható volt, éreztem, hogy ott van, és szinte szó szerint szépen legurult és vitte magával az egész belső szervezetem...
olyan jó volt, mármint így megfogni. Szeretem, mikor érezhetem a kis testét.
Ezek a mozgásai engem arra a következtetésre jutattnak, hogy erős és egészséges. Ugye jól gondolom? És főleg hogy már a félidő előtt ilyen dolgokat csinált, hát csak is életerős bambinó lehet belőle. Na felébredt... mindig megérzi, ha róla dumálok.
De szerintem szégyenlős, mert azért a simit nem szereti, akkor mindig elbújik... Kivéve, mikor hétfőn sírtam... miatta... hogy jó anyu akarok lenni... és nem baj ha fiú lesz... és nem baj, ha nagy baba lesz, leszarom, ha szétszakiít, ha fájni fog... és simogattam... és odabújt... ilyet még sose csinált, mindig csak elmegy.
Mehettünk volna holnap genetikai uhra, de munka miatt nem akarok/tudok... Így jövő hét...
ujjé! Akkor kiderül... Ha nem akkor megyek oda ahova Lafi, a Savoya parka. Majd írd meg, hogy mi volt!
Róka hívja Vörösbegyet, Róka hívja Vörösbegyet, Vörösbegy jelentkezz! Jelentkezz! Tájékoztatást kérek a 9hónap fedőnevű akcióról! Vétel! Mi van a megfigyelt személlyel?