Sziasztok!
Annyira örülök Éve, remélem, hogy majd magától is megreped az a tüsző a lehető legjobb időben, addig is gyüjtsenek erőt a kiskatonák a hosszú és fáradalmas úthoz.
Panda, ne izgulj! Én amikor próbálkoztunk még Benivel, pont így lettem beteg nagyon- nagyon, addig nem is akcióztunk, akkor még nem tudtuk, hogy porontyunk már úton van, de szerencsére nem érdekelte őt, hogy én betegeskedem.
Zora én csakazértis megbízom a Maybebabymben. Neked Pg53ad van. Rengeteg helyen olvastam utána ezeknek a kütyüknek, a tiédet a legtöbben szídják, az enyémet mindenhol dícsérik. Nekem is volt pg-m és az tényleg megbízhatatlan, de ebben hiszek és ez a hitem abban, hogy ha jelez, akkor tutti van vm megingathatatlan.
A védőnőm is azt mondta, hogy ő 100%osan megbízik benne, így lettek és nem lettek gyerekei. Remélem nem bántalak meg azzal, hogy ennyire hevesen ellenállok a bizonyításodnak, de ebben legalább hinni szeretnék. És tudod, hogy más jelek is voltak: kissé nyitott méhszáj, görcsölés, vérezgetés, ez nem eshet teljesen véletlenül egybe a mikroszkóp hibás jelzésével. Számomra csak az kérdés, hogy ha már ennyire majdnem elértem a célt, akkor miért nem lett semmi.
Különben nem válaszoltatok arra, hogy az éjjeli (hajnali) ébredéseim nővelik vagy csökkentik az alaphőt. ? Mindenhol azt írják, hogy legalább 4 óra nyugodt alvás előzze meg, de miért??????? Ha mindig felkelet sokszor, akkor ugyanúgy mutat mindig mást, vagy nem?