Új privát üzeneted érkezett!

Panda, figyelj, fontos kérdés! Szeretnék eljutni tb alapon egy meddőségi centrumba, hogy kivizsgálják végre ezt a vérzészavart nálam és lehetőleg tisztességesen. Állítólag ott foglalkoznak elég szakéártelemmel a kérdéssel. Nem nagyon tűnik úgy , hogy a sima nőgyógyászom meg tud bírkózni a gondommal. Hogyan lehet oda eljutni? A János-kórház meddőségi centruma 2 napja nem veszi fel a telefont, pedig állítólag működik.

Zora
Kép
zora7

Panda!!!! - jajj, nagyon sajnálom!!!! Igy elsőre, az jutott eszembe, hogy rengeteg olyan nő van, aki azt hiszi, hogy meg van hűlve, és közben a megváltozott hormontól van az orrdugulása - nálad viszont az a baj, hogy torokfájásod is van :cry: - próbálj meg ágyba bújni, és kikúrálni magad - hátha helyrejössz a beágyazódás időpontjáig!!!!

KépKépKép
ildiko74

Szerintem kicsi Pandát nem nagyon hatja meg a mama szétdurranó feje, más területeket célzott meg ezúttal! :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7

Jó reggelt Lányok!

Pandácska!
Amíg nincs lázad, addig nincs nagy baj! Tessék sokat pihizni, hátha holnapra elmúlik!!!!

Zora!
A másik topikban Juci járt a Bolgárkerék utcába, ami az Örshöz van közel.
Szerintem kérdezd meg.

Ildikó!
De jó, hogy végre vidám vagy megint! Ez szerintem meglátszik a görbéden is!
Különben szerintem Zora nem túrórudit, hanem Norbi Rudit akart írni! :wink:

Éva

Kép
balimama

Zora,
A jánosba ami amúgy Budai meddőségi centrum mindig ez van nagyon nehéz őket elérni. Ha oda mész akkor majd írok egy doki nevet hogy kihez ne menjél szerintem.Van még a Szabolcs utcai meddőségi csak nem tudom hogy az most bezár-e a megszorítások miatt. Az eljutást hogyan érted? utazás vagy csak elméleti síkon? Sokat kell őket hívogatni szinte minden percben nekem se vették fel soha a telcsit a dokit hívtam mobilon.
Vendég

Ildikó,
Sajna ez betegség a javából. Vettem most homeópátiás bogyót biti segíteni fog...

Éva,
Lázam nem is lesz mert nem vagyok lázas fajta ez a szerencsém.
Vendég

Sziasztok!

Pandácska! Remélem ham,ar meggyógyulsz! Egy leesndő kismami nem lehet sokáig beteg!!! Kúrálgasd magad ügyesen. A homeopátia az jó!

Éva! Dde jó, hogy itt vagy! Éljenek a tüszőid!!!! :lol: :lol: :lol: Szolidaritásból mi sem szexelünk a hétvégén jó??? :wink: Ugyanis hétfőn lesz kiskatonavizsgálat, reggel 8-ra megyünk. Hú nem is tudom, hogy intézzem majd a reggel, mert itthon vesszük le a mintát és 1 óra alatt kell beérni vele.

Ildikó! Tetszik az angyalkád!

Iln! FEl a fejjel!!! Tudom nehéz. De tényleg az lesz a legjobb, ha elmész dokihoz.

Zora! Már tuti meddőségi centrumba akarsz menni. Én szívesen megadom az orvosom elérhetőségét, szerintem nagyon megbízható. Persze nem akarom ráderőltetni. A barátnőmnek is segített, neki az átjárhatóság volt a probléma, de előtte mindent végig csináltak.
Jaj tényleg romantikus lenne egy római ovuláció!!! :lol:

Lyna! Te hol vagy?

Mo Kedves! Jó ötlet a ciklushoz a 12355468789 siklushosszúság. CSatlakozom hozzád!!!! :wink:

Ma reggel 36,9 volt a hőm , igaz későn mértem, mert elaludtunk.

Puszi
Vendég

Ági,
Hol vagy? Vadászom az adataidat hogy legyen babás tábla is :D
Vendég

Sziasztok!
Annyira örülök Éve, remélem, hogy majd magától is megreped az a tüsző a lehető legjobb időben, addig is gyüjtsenek erőt a kiskatonák a hosszú és fáradalmas úthoz. :lol: :lol:
Panda, ne izgulj! Én amikor próbálkoztunk még Benivel, pont így lettem beteg nagyon- nagyon, addig nem is akcióztunk, akkor még nem tudtuk, hogy porontyunk már úton van, de szerencsére nem érdekelte őt, hogy én betegeskedem.

Zora én csakazértis megbízom a Maybebabymben. Neked Pg53ad van. Rengeteg helyen olvastam utána ezeknek a kütyüknek, a tiédet a legtöbben szídják, az enyémet mindenhol dícsérik. Nekem is volt pg-m és az tényleg megbízhatatlan, de ebben hiszek és ez a hitem abban, hogy ha jelez, akkor tutti van vm megingathatatlan. :P :P :P A védőnőm is azt mondta, hogy ő 100%osan megbízik benne, így lettek és nem lettek gyerekei. Remélem nem bántalak meg azzal, hogy ennyire hevesen ellenállok a bizonyításodnak, de ebben legalább hinni szeretnék. És tudod, hogy más jelek is voltak: kissé nyitott méhszáj, görcsölés, vérezgetés, ez nem eshet teljesen véletlenül egybe a mikroszkóp hibás jelzésével. Számomra csak az kérdés, hogy ha már ennyire majdnem elértem a célt, akkor miért nem lett semmi.
Különben nem válaszoltatok arra, hogy az éjjeli (hajnali) ébredéseim nővelik vagy csökkentik az alaphőt. ? Mindenhol azt írják, hogy legalább 4 óra nyugodt alvás előzze meg, de miért??????? Ha mindig felkelet sokszor, akkor ugyanúgy mutat mindig mást, vagy nem?

KépKép

KépKép
lnd

Ind! Van, hogy én is felkelek éjszaka, sőt van amikor 6 körül. és ha minden oké akkor általában 7 -kor mérem a hőmet.

Szóval szerintem ha mindig ugyanúgy csinálod akkor nem lehet nagy eltérés.
Vendég

Szerintem Ágin már mutatkoznak a terhességi jelek és egész nap alszik... :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Végre sikerült felrakni a görbém. Megjegyzem az akciókat és se jelölöm mindig. :)
Ildikó, remélem most megváltozik a véleményed arról, hogy milyen is, ha vk ki akar hűlni. :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép

KépKép
lnd

És a hüvelyváladék, meg a méhszáj álapot se mindig 100%osan jól van megnevezve.

KépKép

KépKép
lnd

Krisz! DE nem tudom, hogy a szoptatás nem kavar-e be még jobban. Mindig szokták mondani, hogy szoptatáskor nagyom melege lesz az anyukának, akkor vmt csak okoz a hőben. Vagy ez csak az elején igaz?

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok Lányok!
Krisztinka!
Nálunk is volt andrológiai vizsgálat. Szerintem jobban jár, ha ott adja le az anyagot. Tudom, hogy kellemetlen, de sokkal reálisabb értéket ad! Nekem így csinálta a párom, pedig közel lakunk a Szabolcs utcához.
Ha ott adja le az anyagot 15 percen belül feldolgozzák. A párom azt mondta, hogy az egészben az volt a ciki, hogy minden férfit elkísért a párja is.

Éva

Kép
balimama

Figyu! Nekem még jön egy kis tejcsi a cicimből és most hétfőn azt mondta az orvosom ez nem baj. Meg nem olyan vészes. Gondoljak arra, hányan esnek teherbe szoptatás alatt. Szóval nincs veszve semmi.

Én is dobok egy görbét:

Kép
Vendég

Ind!
Micsoda görbét produkáltál! :shock:
Én egy picit nehezen értem! Most mi történik Veled?
A hüvelyváladék és a méhszájállapot megítélése komoly tapasztalatot igényel. Én azért nem jelölöm a méhszájállapotot, mert nem olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolja az ember. Ha egy napon belül többször megnézem, akkor sem mindig ogyanolyan.

Ildikó!
Kedvet kaptam Tőled az arculatváltáshoz!
Látom bölcsen eltüntetted a vonalzódat is!

Éva

Kép
balimama

Jaj elfelejtettem írni, pedig ezzel akartam kezdeni. Képzeljétek olyan hülye vagyok, hogy az már kolosszális. Ma elmentünk a mamutba ajándékot venni apukámnak. (szerencsére közel van, csak 1 buszra kell szállni). Sétálunk a megálló felé, gyerek az oldalamon. Egyszer csak lenézek és látom, hogy a téli cipője van a lábán. Kicsit ideges lettem, mert nem azt akartam ráadni, amikor látom, hogy a másik lábán pedig az átmeneti cipője van. Nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek magamon. Visszafordultam vele, de mivel esett és elég ritkán jár a busz, meggondoltam magam. Szegényt nem engedtem le a földre, végig úgy vittem, hogy csak az egyik lába látszódjon, ez persze engem is eléggé kifárasztott, de megérdemlem.. Ráadásul eléggé különbözik a 2 cipő fazonban és színben is. Voltatok már ennyire bénák??????

KépKép

KépKép
lnd

Itt az orvos azt mondta, hogy mi vigyük be, meg ez egy magánklinika.

Egyszer a műtét előtt a páromnak is kellett mintát produkálni a Bajcsi Zs. kórházba és ott kellett csinálni a dolgot ráadásul egy budiban. Én nem voltam ott akkor. Ez kb. 8 éve volt. Utána csinálták a műtétet neki és aztán nem ment vissza kontrollra.

Ez most sokkal kultúráltabb hely, i(tt van a nőgyógyászom is), de inkább mi visszük. Ja és az orvos azt mondta, hogy 2 óra múlva lesz eredmény.
Vendég

Krisztinka!
Ez annyira orvosfüggő! Én is azzal mentem orvoshoz, hogy másfél éve nem leszek babás és van tejem (bár én akkor már nem szoptattam) és azt mondta, hogy azért nem leszek babás, mert a prolactinom még valószínűleg magas.
Viszont az, hogy van tej, nem jelenti azt, hogy magas a prolactin és a magas prolactin sem jelenti azt, hogy nem lehetsz mellette terhes.
Fogod?
Egy fél év volt mire ezt megértettem! :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama

Ind! Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Vannak ilyen dilid napok ne aggódj.!!!

Kép
Vendég

Ja fogom! Ja én sem szoptatok már augusztus óta.

De ha júliusig nálunk se lesz baba, akkor vizsgálódunk rajtam, ha apánál minden oké.
Vendég

Éva! Velem most az van vagy volt, hogy szabályszerűen páfrányosodtam, 4 napig félig , 5. nap teljesen utána egyre kevesebb 2 napig. Tehát ebből a 7 napból az 5. napon észleltem kevés tojásfehérjés váladékot, mensi jellegű görcsöket és az biztos, hogy vmennyire nyitva volt a méhszájam, következő nap reggelén még görcsöltem, aztán volt egy kis rózsaszín pacám. Azt hittem végre van tüszőrepim, de a a hőemelkedés elmaradt, tehát nem volt mégsem, csak nem tudom, hogy akkor mi volt. És tudod, én hiszek a páfrányoknak! :lol: :lol: :lol:

Különben a méhszájat mindu este uolyan pózban nézem. Nem lennék gondban, ha csak magas-alacsony, keméy-puha, nyitott-zárt lenne, de eza közepes katagória teljesen bezavar. Szerintetek azt hagyjam figyelmen kívül és csak a végletek közül döntsek?

KépKép

KépKép
lnd

Krisztinka!
Nálunk is megvolt 2 óra múlva az eredmény! Felháborító, hogy ilyen megalázó helyzetbe kényszerítették a párod! Méghogy a budiban?! :shock: :shock:
Biztosan minden rendben lesz!

Éva

Kép
balimama

Ja! se újság , se semmi, hogy egy kicsit gerjedjen az ember. Legalább egy kötözőt vagy valamit kialakíthattak volna ott.

De ez egy nagyon jó hely ahová most megyünk.
Vendég

Ind!
Szerintem a közepes kategóriákkal ne foglakozz!
A lényegében arra való, hogy amikor az ember nem tudja eldönteni mit érez.
Tudod mi lenne jó! Neked is UH-al nézegetni a peteérést! Egy ideig 2 naponként. Abból kiderülne, hogy amit érzel az tényleg az-e! :shock: :lol:
Az UH nem zavarja meg a szervezeted, nem zavar a szoptatásban, de kiderülne,hogy természetes, ami Veled történik és hamarosan viszatér a normális kerékvágásba a szervezeted, vagy esetleg segíteni kell neki.

Éva

Kép
balimama

Lányok felháborító, hogy Mo-n nem árulnak Dove csokit külön. :x :x Tudjátok,a mi a Celebrationsbe van karamellás. Én imádom. Most hoztunk Ausztriából egy csomót, én nem tudom abbahagyni és mindjárt elfogy a az egyik doboz. Szerncsére még 1 van. Azt hiszem megkérem a páromat, hogy dugja el előlem és néha néha adjon egyet.

KépKép

KépKép
lnd

Most néztem Krisz görbéjét. Neki is ide oda mozognok a hők minden nap, nekem meg leragadt egy ponton. Ez normális?

KépKép

KépKép
lnd

Hát ti hová tüntetek?

KépKép

KépKép
lnd

Nekem Manó felébredt ebéd aztán meg egy kis portörlés jön.

Most pusza de még be-bekukkantok!
Vendég

Nekem még alszik, de én már törlöm a port. Mindig alvás után ebédel?

KépKép

KépKép
lnd

Nem! 12-kor szoktunk ebédelni, de ma egy kicsir elcsúsztunk a 9,15-ös ébredés miatt.
REgyébként 7 körül kelünk reggel, aztán 10 körül alvás, majd ebéd, játszás 2 körül alvás. Utána már csak 8-kor alvás addig játék uzsi, vacsi.
Vendég

eGYÜTT JÁTSZOTOK? A beni egyedül sztm sokkal szívesebben játszik, csak azt akrja, hogy ott legyek mellette. Ha én is bekapcsolodom már nem játszik olyan jól, akkor csak engem figyel. Nagyon szereti a könyveket, azokat mindig odahozza, beül az ölembe és olvassunk, ezt nem tudja megunni. Jártok vm programra? Mi csiribiri tornázunk. Merre is laktok?

KépKép

KépKép
lnd

Áááááááá nem mindig. Együtt a könyveket szoktuk nézegetni, meg építünk a legóból. DE sokkal érdekesebb minden más mint a játékai, pl a porszívó , a felmosóvödör meg a felmosó, a cipők, meg a konyhai kütyük.
Vendég

Mo! Hiányoltad a sütit küldök egy képet, igaz ezt még februárban sütöttem az öcsém szülinapjára Tiramisu torta:

Mo! ez csak a tiéd!!! :wink: :lol:

Na azért a többiek is ránézhetnek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Most csak sima tiramisut készítünk.
Vendég

Ez mind az enyém??? Csak az enyém???? :oops: :oops:
Ejjj! El a kezekel a sütimről!!! Meg a szemekkel is! Irgumburgum. Krisz azt mondta, hogy csak az enyém! Nem nyúkálni!!

DE KEDVES VAGY KRISZ!!! NAGYON KÖSZÖNÖM!! MOST HÍZLALOM A SZEMEIMET ÉS NAGYOKAT NYELEK.
Vendég

Mindjárt jövök, de leragadtam a sütinél...
Vendég

Ez a "budisdolog" teljesen felháborított. Na, az én édes egyetlenem nem bírta volna.... csodálom a férjecskéd türelmét és együttműködését.
Vendég

Panda!! Nagyon aggódok érted!!!! Pihizgess sokat, és bújj be gyorsan az ágyba! Ki se mozdulj ebben a vacak időben! Jobbulást kívánok!!!!
Vendég

Az én páromnak is elöször egy sztk wc-jébe kellett mintát adnia. Szerncsére egyáltalán nem rázta meg örült hogy túl lehet ezen végre...
Vendég

Ildikó! Úgy látom a görbéden, hogy jót tett a tigrisbukfenc. :wink:
Még kettő ebből és tuti babás leszel. :lol: :lol: Ez a görbe most kezd izgis lenni! Neked is azt javaslom amit Pandának, hogy bújj be gyorsan az ágyba!!!!! :oops: :wink: :lol:
Vendég

Mororo,
Én is szeretnék olyan céllal ágyba bújni mint Ildikó :oops:
Vendég

Ági,
Látom hogy a babaneten vagy tessék ide jönni és leírni az adataidatbhogy legyen babás táblánk!!
Vendég

De jó, hogy itt vagy Panda! Köszi, hogy ilyen szép kis táblázatot készítettél nekünk!!!! Ügyi vagy.
Vendég

Ági,
Kell hogy hanyadik hétben vagy,Mióta próbálkoztatok,hogy jött össze(spontán vagy gyogyi stb) szülés várható ideje és a korod. Meg írhatsz valami aktuálist hogy mikormész pl.dokihoz vagy valamilyen vizsgálatra.Persze ha nem akarod nem kell :oops:
Vendég

Szerintem nincs akadálya. Az engedélyt megadom. Viiigyázzz!...Pihenj!...Irány az ágy! Egy-kettő-egy! Elég katonás voltam? :lol: :lol:
Vendég

Ind! Ez a cipős dolog nagyon tetszik. Szerintem én is ilyen leszek majd.... csak mindennapos lesz ez nálam. :lol: :lol:
Vendég

Ma kiakadtam a munkahelyen a kollégákra. Elegem van belőlük!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Szeretnék már eljönni, babázni, a családommal foglalkozni.
Az a baj, hogy amíg ilyen görcsösen akarom, addig nem is fog összejönni. :cry:
Vendég

Krisz! Jó kis görbéd van!!! :wink: Ez a ciklus nem lesz maratoni. Hacsak...... :wink:
Vendég

Mororo,
Ilyen betegen csak elméletben van hozzá kedvem a testem nem követi a vágyaimat csak a kamillázást követeli és a zsepiket.Mivel akasztottak ki a kollégák?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?