Sziasztok!
Szerintem is kicsit túl van lihegve ez a babavíz-téma. Ráadásul arra is rá van írva, hogy babáknak forralandó, akkor meg nem mindegy?
Betsy!
Én főzögettem Bencsinek, de legtöbbször nem ette meg, amit én pacsmagoltam, aztán jöhetett a bolti bébiétel
Most viszont már majdnem mindent szívesen eszik, amit csinálok. Kényelen is szeretni a főzelékeket, nálunk husit nem kap túl sokat szegény...
Olyan régen nem eszünk húst, hogy nem is tudnám neki megcsinálni, de komolyan. Inkább veszek készen valami fagyasztottat, amit csak ki kell sütni. Meg persze kap felvágottat, bár jobbára csak a párizsit szereti.
Mandala!
Én imádom a legsavanyúbb barna kenyeret is, az első hónapokban szinte csak azt tudtam megenni, bár mostanában már nemigen veszek. Ha nem muszáj, nem eszek kenyeret, nem is kívánom...
Bár tegnap aztán volt helyette 5 adag fagyi
Arra riadtam fel, hogy azt álmodtam, Benus elveszett én meg sírva keresem... pedig gondolom mindekn oks, csakhát ma a papáéknál aludt. Úgy látszik, engem megviselt
Kicsit idegeskedős napjaim voltak és lesznek, egyrészt a tanulás (jövő héten 5 zh) miatt, másrészt, mert most jöttünk rá, hogy mégsem egészen úgy vannnak a dolgaim, ahogy lenniük kell, ahhoz, hogy gyedet és ne gyest kapjak. Kicsit macerás dolgok jönnek rám, a lényeg, hogy gyedről be kell jelentkeznem egy kis időre munkanélkülinek ahhoz, hogy jogosult legyek gyedre a következő babával is.
Szóval nagy hassal állást fogok keresni
De remélem, megéri, s a végeredmény havi 80 körül lesz 24,5 helyett. Azért nem mindegy....
Hú, bocs a bő lére eresztésért.
Franciska