Bea (de jo, most mar tudom, hogy igy hivnak!
) : hat nem irigyellek, Bercel van, hogy egesz nap alig alszik, csak parszor 10-15 percet, de ejszaka mindig jol nyomja, ha nem lenne meg az az egybefuggo 5-6 ora alvas, en teljesen kikesulnek! Meg igy is alig birok reggel felkelni... de kitartas, Rozi-baba biztos kis erdeklodo, nem er ra aludni!
Lanyok, azert engem is ernek meglepetesek: 6 hetesen lett Bercus hasfajos...
annyira orultem neki, hogy na, ezt megusztuk, marmint a hasfajast, erre tessek...
pedig szerintem ugyanazokat a dolgokat eszem mint eddig... nemtom mitol lehet, de nagyon szenved kajalasok utan... nem sokat, kb. 15-20 percet, de nekem ez is nagyon kimerito, hogy ezalatt egyfolytaban ordit szegenykem, meg fesziti magat... egyebkent sose sir, csak ha mar nagyon ehes vagy nagyon almos, de csak nagyon rovid ideig... na mindegy, meg jo, hogy irtatok mindenfelet anno a hasfajasrol, tegnap vettem is ilyen Grape Water-cuccot, remelem hat, es konnyebben atveszeljuk vele ezt az idoszakot...
Bobita: MIZUUUUU? MI VOLT A VIZSGALATON???
Emese: de edes kis budosbogar a Marci!
Figyi, hetfon delelott mit csinaltok? Nem ertek ra? Be kell mennem a Szent Imrebe hulye terhesgondozasi igazolasert (nem reszletezem hogy miert, mert felrobbanok...), utana talizhatnank! Ti a 11. ker.-ben laktok, nem? Vagy?
lldi: Bercel allndoan csuklik! Na jo, nem allandoan, de naponta egyszer biztos! Ugy tunik ot nem zavarja, de engem igen, mert en utalom ha csuklok, ezert gondolom, hogy neki se lehet jo. Ha szomjas eppen, akkor tok, jo, mert iszik vizet es elmulik. De ha nem, akkor nem hajlando inni, es akkor nagyon sokaig csuklik, akar fel oran keresztul is, es akkor mar lehet hogy tok almos, de amiatt nem tud aludni.... szoval kesz horror, tehat en szeretem, ha akkor csuklik, amikor szomjas!
Tok jo "itthon" lenni Szombathelyen a tesomekkal meg a szuleimmel, de a ferjem nagyon hianyzik, remelem nem felejti el a gyerek az apjat mire hazamegyunk...