Új privát üzeneted érkezett!

na ezt szépen leírtam :-)
szóval van 3 db szépséges kislányruhám :-)
Vendég

Rozi múlt éjjel nagyon nyűgös volt, alig aludtunk valamit. Ilyet ritkán szokott csinálni, úgyhogy én is az időre fogom. A múltkor is akkor csinált ilyet, amikor nagy szél fújt.

Tegnap a doktornéni megmérte : 4.100 g :lol:

Érdeklődtem itt (Miskolc) kismamáktól és nekik is először 3 hónaposan volt csípővizsgálat, semmi más (oltásokat leszámítva). Szóval ezen nem görcsölök tovább, ez van.

Szép álmokat :wink:

Bea

Kép[/url]
június

Nyugosseg... ne is mondjatok! Bercel ma egesz nap orditott, amikor nem fogtam a kezemben, total kikeszultem... parszor aludt 10 percet, aztan ennyi... remelem most, hogy lehult kicsit a levego, jobb lesz... egy pozitiv dolog volt, hogy este ugyanugy elaludt magatol a kisagyban mint szokott... ha ez nem lett volna, szerintem sirva fakadok.

Judit: mi kicsit belassitottunk ami a gyarapodast illeti, tegnapi adat: 4670 gramm. De kerem szepen tovabbra is igy par hetente, hogy AnnaLuca mekkorka! :)

Nalam elso es masodik heten volt a dokino meg a vedono is egyszer-egyszer, azota felenk se neztek... nem mintha bannam, inkabb orulok neki... :)

Kerdes: szerintem koszmos a gyerek feje, olyan mintha hamlana picit. Mit lehet vele csinalni? Estenkent olajjal kenegetjuk, de nem tunik ugy, hogy hasznalna...

zetus8

Sziasztok!

Látom mindenki babója nyügi! Tegnap Palkó is az volt, jóformán csak a cickókon volt el úgy igazán! Aztán délután 3 körül bealudt. Aztán már nem volt gubanc, lehet hogy azért mert jó friss levegőt engedtem be neki az ablakon!

Judit, Júnis, Etus,
Gratula a szép hízási eredményekhez! Ez ügyben mi sem panaszkodunk, kapaszkodjatok, Palika: meztelen, éhgyomorra, hétfőn: 5020g!!! És valszínű hosszú is, mert már a 62-es rucik is épphogy jók! Dehát amennyit dudózik!

Etus,
Koszmó: olyan, mintha kicsit pikkelyes lenne? Akkor az az. Johinak is volt, fürdés előtt bekentem jó sok paraffin olajjal (gyogyótári), állt rajta kb 15 percet, és utána egy frottír anyag darabkával, vagy babakefével szép finoman ledörzsöltem! Jól lejön az, nem kell félni! Ha koszmója van, ne kend csak úgy olajjal, az csak a leoldásra jó!!! A gyógyszertárban lehet kapni egy BABÉ nevű koszmó elleni sampont, ez inkább megelőzésre jó! Mert többször előjöhet. Drága, de elég vele 1-2 hetente megmosni!
Volt egy pici Palikának is, de neki még nagyon friss volt, úgyhogy simán lejött. Most ezzel mosom neki is egyszer egy héten, nem jött vissza neki sem.

Azok a vizsgálatok, amiket írtatok (csak gyorsban olvastam el), magánúton mennek?? Mert csak ámulok, Johival mi a szokásos gyerekorvosi vizitken kívül nem mentünk sehova, de Palival sem terveztük!

Puszi mindenkinek, ebédidő!

Kép

Kép
skat

Sziasztok lanyok!

Latom mindenki el van havazva, Szoni, Ildi, tobbiek, mizuuuuu?? Ma egy kicsit huvosebb van, ez jooooooooo, legalabbis Bercus nyugisabb. Sokat mosolyog, rakok is fel kepet! :)

Kép

zetus8

Sziasztok!

Etus!
Köszi a hiányolást, itt vagyok, csak tegnap de. kimentünk a Rómaira a Dunához hekkezni. Szonji nagyon élvezte, nézegette a hajókat és kacsákat etetett.
Bercel tündérpofa :wink:
A szopipárnánk nekünk olyan, hogy a két végén össze lehet kötni. Amikor félbehajtom, jól odagyömöszölöm a golyócskákat a hajlatba és így nem csúszik bele. Persze ha több órát alszik benne, akkor a végén azért Marci feje is érdekes pózban kezd hátranyaklani, figyelgetni kell.

Június!
Szonji szája nincs kifestve (azért ott még nem tartunk). Bár vmelyik nap kifestettük a lábán a körmöket olyan lakkal, amit le lehet húzni ha megszáradt. Hát Ő egyből el is kezdte kapargatni, azt mondta, nem tetszik neki. Azóta az én lábamról is kapargatni akarja a lakkot.

Golfmono!
Mátét meg kell zabálni, annyira aranyos azon a képen.

Nálunk tegnap volt a dokibácsi és rákérdeztem a 6 hetes uh-ra. Azt mondta, hogy nem erőltetné a dolgot, mert Marci egészségesnek látszik, az uh pedig vmi apró bevérzéseket v. miket okoz az agyban. Nem akarná kitenni a gyereket fölöslegesen ennek, azért, hogy kapjunk egy negatív leletet. Szóval mi nem megyünk.

Marci felkelt, ebédidő...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Szonibaba, Manóci : köszönöm :)

Zetus: Bercerről tündéri ez a mosolygós kép... Sajnos nálunk soha nem lehet elcsípni az ilyen pillanatokat, ahogy előveszem a gépet, rögtön elkomolyodik... amúgy sem vigyorog még sokat teliszájjal, csak egy-egy mosolyt tudok az arcára csalni. Pedig már nagyon szeretném!!!
Nálunk is nyugi van most, hogy hűvösebb van, és elvonult a front.

Én is írom a gyarapodást, ha már mindenki ilyen szépen elbüszkélkedett vele: 2240-el jöttünk haza a kórházból 3 hetesen, és most 3820 gramm volt reggel pucéran. :) Azért rendesen összeszedte magát, másfél kiló 5 hét alatt...
Most 55 cm, 47-el született.

koszmo: nálunk nem volt szerencsére, de én is úgy tudom, hogy olajjal bekenni, és le kell finoman dörzsölni...

Nálunk ma volt védőnő, mindennel meg volt elégedve, azt mondta, hogy ezentúl akkor jön, ha hívom, amúgy meg majd talán valamikor augusztus vége felé, vagy szeptemberben.
Annyit mondott még, hogy mostantól figyeljek arra, hogy ne kapkodjam fel minden kis nyekkenésre, mert innetől kezdve már el lehet kapatni őket...

Dokihoz a jövő héten megyünk a 2 hónapos oltásra, meg beadatom neki a rota vírus ellenit is.
Csipővizsgálatra nekünk jövő héten kell menni, nekem azt mondta a doki, hogy 2 hónaposan vigyem Mátét.
Ja és nekünk kell fejlődés neurológiára is menni, de lehet, hogy azért mert koraszülött volt Máté. Vagy azt mindenkinél nézik?

Hasi és koponya uh. nekünk volt még a kórházban (Máté az első 3 hetét ott töltötte, úgyhogy elég sok mindent megnéztek akkor).

Most megyek, mert ébredezik..
Szép napot nektek!
Kép

golfmono

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 14:58-kor.
Vendég

Etus, Golfmono,Fronell!
Babócák édesek,mindenki fejlődik szépen :lol:

Koszmóra nekünk a doktornéni kamilla +naprafogó gyógyszertári olajat javasolt még szülés előtt. Eleinte minden nap kentem vele a fejét fürdés előtt és a vizben lemostam, most már csak Gabi sampont használunk 2 naponta. Ez gondolom (olaj) megelőzésre jó főleg, nálunk nem jött ki a koszmó eddig. Amúgy a testét is ezzel az olajjal szoktam átkenni fürdés előtt és a maszírozásához is ezt használom.

Én is próbálok odafigyelni a fekapkodásra, de az én kislányom nem igazán ismeri a kis nyekkenés fogalmát, inkább az üvöltését. Úgy be tudja heccelni magát, hogy szinte belelilul és elfelejt levegőt is venni. Ez akkor szokott előfordulni főle, ha ébredéskor már borzasztó éhes, ilyenkor döntögetem a vetközés rekordját :lol:

Pusszantás

Bea

Kép[/url]
június

Látom mindenkinek a babája nyügös!Nálunk ma van ez. Csak a kezemben, vagy a cicin alszik el, és ha lerakom egyből felsír, és dajkálni kell! :(

Súly, nekünk 2 napja volt 2970 g, tehát 37 dkg-t hízott egy hós korára! :lol: Kis törpém.De jövő csütörtökön magyünk dokinénis vizsgálatra, ott cm-t is mérnek kivi leszek mekkora!

Szűrővizsgálatok:Szona, ez azért érdekes amit a dokid mondott az Uh-k ról! :roll: Számomra fura, de kiváncsiságból rákérdezek a mi gyerekorvosunkra, hogy ő mit szól egy ilyen kijelentéshez! :wink:
manóci

Jaj lanyok, en imadom nezegetni a babakrol a kepeket, szoval ha van idotok, rakjatok fel minel tobbet! :)
Akartam par dologra reagalni, de epp rohanasban vagyok, levszem Bercust a dokihoz (szerencsere az enyem szabin van, igy helyetteshez megyunk...), mert meg mindig valdaekozik a szeme, es a bal be is van neki gyulladva... szegenykem...

Ma jutott egyebkent eszembe, hogy osszehasonlitsam Bercus 4D ultrahang-kepet egy 1hetessel, dobbenetes a hasonlosag szerintem, szoval jo ez a 4D ultrahang! :) Aki volt 4D-n anno, rakjon mar fel igy kepet, kivancsi vagyok, masnal mennyire hasonlit.

Tehat Bercel 23 het 5 naposan:
Kép

es 1 hetesen:
Kép

zetus8

Kata: 5020 gramm... az igen! Palko egy igazi kis vasgyuro! Kerunk rola keeeeeeepet!! :)

Koszonom a koszmos-infokat, el is mentem ma gyogyszertarba Babe-samponert, olajjal is jol ledorzsoltem furcsi elott a kis fejecskejet, remelem nemsokara elmulik...

Golfmono: Naggyon edi Mate, kis szepszemu! :)

Fronell: Alma-baba ugy nez ezen a kepen mint egy kis kiralylany, aki epp most osztotta szet a parancsokat az alattvaloknak Cukipofa :)

Szoni: A Romain voltatok es hozzank be se ugrottatok? na szeeeeeeeep...

Manoci: Hanna is novoget szepen, orulok neki!

Voltunk dokinal, mennunk kell megint a Heim Palba hogy atmossak a szemet. Remelem ez lesz az utccso, nem akarok 2hetente konnycsatorna-atmosasra menni... Masfe ora ut BKV-val oda, masfel vissza, es most mar egyedul kell mennem, ferjem dolgozik... alig varom... :oops: :(

zetus8

Zetus, ez az átmosás :( meg az utazgatás :( Remélem nem kell mennetek többet!Amúgy milyen az a vizsgálat?Nagyon fájdalmas a babának?Mert egy ismerősömék voltak, de állítólag elég szar látványnak :?

Ez a 4D- kép?!tényleg nagy a hsonlóság önmagával, tök jó!Nekünk 4D-s nincs, de a kedvedért dobok egyet Hannusról :)
Poénos képnek készült, mert akkora mint Eszti kati babája :lol: de ahogy elkattant a gép el is kezdett sírni!Neki nem volt olyan vicces :wink:

Kép
manóci

Sziasztok!

Zetus Hannak olyan ari és mekkora haja van.
Megvolt az oltás nem sírt csak nyöszörgött ma van a harmadik nap, első nap éjszakára kapott fél kúpot, el is aludt, és olyan éhesen kelt reggel nem győztem adni neki a kaját. Súlya 5020 gramm, és milyen nehéz, főleg akkor érzem mikor a hordozóba cipelem.
Megyek aludni holnap rendesen visszaolvasok. Kép Kép

KépKép
rena10

Manoci: eloszor is koszi a kepet, szerintem tenyleg poenos (leszamitva, hogy Hanna-baba sir rajta :) Annyira edes a haja, nagyon teccik, hogy ilyen kis hajasbaba, mi kis kopaszkak vagyunk par szal hajjal... ami raadasul ugye most koszmos is... :))
Az atmosas allitolag nem faj a babaknak, hat nemtom, en nem birtam odanezni amikor csinaltak... de nem nagyon sirt, csak egy egeszen piciket. Szerinem azt is csak azert, mert lefogtak a fejet, azt meg nem birja... de azert gondolom nem a legkellemesebb dolog ami valaha tortent vele... :(

Lanyok, ti hogy vagytok a babak kormenek a vagasaval? Mi ma probalkoztunk eloszor vele, mert mar nem lehetett tovabb huzni, hat az eredmeny: KATASZTROFA! Bele is vagtunk neki egy picit az egyik ujjacskajaba... :oops: :( :oops: :( :oops: :( Ti hogy vagjatok?? Pedig furcsi utan, eves kozben csinaltuk, amikor nem mozgatta a kezet! De annyira benak ezek a vagok... :(

Rena: Balazs egyre nagyobb! :) Jo, hogy nem lett lazas az oltas utan!

Na megyek aludni, jok legyetek!

zetus8

Zetus egy ilyen bevágás nekünk is volt sírt is. Én este vágom mikor elalszik, akkor mindíg sikerül és nem kel fel. Bár olyan pózokat veszek fel hogy a párom mindíg röhög rajtam a múltkor már majdnem fejenálva vágtam-azóta nincs gond.
KépKép
rena10

Zetus, Rena: én is belevágtam a pici ujjacskájába az első körömvágásnál :( :oops: (igaz, ha ti nem mesélitek el, valószinűleg soha nem vallottam volna be) Azóta mindig úgy vágom, amikor alszik, és nem azzal a tompa végű ollóval, hanem rendes körömvágó ollóval, mert annak látom is a hegyét. Azóta mindig sikerül!

golfmono

Sziasztok, par kep Domcsirol! :)

Kép Kép Kép

Mielőtt bárki elitélne a székes képért, tudom, hogy nem lehet még ültetni a babákat, kb. öt percet ült a székbe, még beadtam neki a gyógyszert, mert máshogy sajnos nem sikerült neki beadni! :(

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Olyan ritkán jutok ide mostanában....ti nem vagytok olykor elhavazva? Én olykor nem vagyok....többnyire igen :oops: !A lakásunk egyszerűen k a t a s z t r ó f a !

Dobok két tegnapi képet én is csöppjeimről:

Kép ők

Kép Eszter 7 hetesen

sziasztok!

Kép
Kép
petra78

Sziasztok!

Kivizsgáláson voltam a kórházban Lizával. A leleteink negativak,viszont még mindig nem akar többet enni.....és még néha bukik. Nagyon rossz volt bennt lenni,és teljes idegroncs vagyok,mert felvetődött egy igen ritka betegség tünete. Majd kedden tudják megvizsgálni és hétfőn vissza kell mennünk a kórházba. addig is idegeskedhetek. sajnos a legjellemzőbb tünet már jelentkezett és nagyon félek mert ez egy gyógyithatatlan betegség/ kromoszóma rendellenesség/

Kép
bóbita3

Bóbita :( Nagyon szorítok értetek! Ettől nagyobb hülyeséget nem is írhatok egy édesanyának, de... szóval próbálj meg ne idegeskedni... Milyen betegségről van szó?

Judit
Kép

Kép
balwin

Csajok, tök édesek ezek a húsgombócok :D

Körömvágás: én eleve alvás közben (mármint a gyerek alvása közben :mrgreen: ) próbálkoztam, első körben a gömbölyű végű babaollóval. Nah, olyan vastag a pengéje, hogy nem férem a köröm meg az ujj közé :? Úgyhogy normál kisollóval vagdosom neki...egyelőre vérengzés nélkül :)

4D-s kép sztem nekünk is nagyon hasonlít! Majd felteszek én is összehasonlítósat :)

Felébredtünk, majd jövök a táblival valamikor...

Judit
Kép

Kép
balwin

Petra: pont ma este vesztunk ossze a ferjemmel, mert tiszta dzsuva volt a jarolap, mar 3 napja nem mostam fel, de egyszeruen nem volt idom... azaz idom lett volna, amikor Bercus aludt peldaul, de akkor vagy en is aludtam, vagy mast csinaltam, pl. foztem, mosogattam, stb. Sot, az is elofordult, hogy neteztem. Oh. Mindegy, azon bukott ki a nagy veszekedesunk, hogy a ferjem szerint eloszor meg kene csinalnom mindent, ami a haztartasban kell, es csak utana kene neteznem... szerinte allandoan a babanetet olvasom, total ki van tole akadva... :oops: Mondjuk valahol igaza van, dolgozik, en itthon lehetek a baboval, elhiszem, hogy tiszta, rendes lakasba akar hazajonni a munkabol... de o meg azt hihetne el, hogy igenis van olyan, hogy amikor van fel-1 oram, akkor nem rogton ugrok vmit tenni-venni a lakasban, hanem olykor-olykor kikapcsolodok, pl. netezek... kell a lelki feltoltodes...Na mindegy, a lenyeg, hogy en is el vagyok havazva, pedig csak egy kolkom van... :))
Eszter milyen kis ugyes!! Bercus meg mindig nem nagyon emelgeti a fejet, csak forgatgatja, bar nem is nagyon rakom hasra, mert nem szeret ugy lenni, mindig nyuszit ha hasra rakom, azt egy darabig hallgatom, mondvan hogy muszaj, hogy erosodjenek a nyakizmai, aztan megunom, hogy bombol, es visszarakom a hatara... szerintetek hagynom kene, hadd "gyakoroljon"??

Bobita: Jaj de sajnalom, remelem minden rendben lesz!! Szurkolok nagyon!!

zetus8

Ésakkor a tábla :)

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Lanyok gyonyoruek a kepeken a gyerkek!
Nalnk meg kaosz van.Koltoztunk. Mindenunk dobozokban, nincs netunk sem meg. Volt egy mellgyulladasom is idokozben, ami elegge brutalis, szinte egesz meller kiterjedo volt :( Meg most is kuzdok a csomo ellen...
Timi 4100 volt ma a meresnel, de kedden meg csak 3890. :sock: Eddig alig hizott, most meg brutalis tempoban elindult felfele a sulya. :)

baratodildi

Ildi gyönyörű a kislányod! :)

Kép
elizabeth25

bóbita:
Most olvasom csak... Le vagyok dobbenve es nagyon nagyon szurkolok. ha van erod, ird le pontosan mirol is van szo...

baratodildi

Még nem akarok róla irni mert kedden megyünk vizsgálatra,pedig nagyon egyedül vagyok lelkileg. senki nem akar róla beszélni a családban....én meg teljes idegroncs vagyok.

Örülök hogy mindenkinek szépen gyarapodik a babája,jók az uj fotók,ezeket mindig megnézem ha van időm.

Amugy Lizi is már 3500 gramm....hurrá!!! Tejem már nincs sajnos,de a tápszert megeszi igaz még mindig csak60-80 grammokat. Kaptunk a táphoz vmi kalória bombát hogy induljon meg a sulya ha már volument nem tudunk többet bevinni,legalább kalória legyen több. Néha még bukik ha nagyon erőltetem az evést,és hasfájósak vagyunk még mindig.

De már sokat huncutkodik és nevetgél!!!

Kép
bóbita3

Sziasztok!!!

Lecsengett a délután és hoztam nektek valamiiiiiit...... Kép így készült.... Kép nyamnyam :)

Puszi nektek és jóéjt!

Petra

Kép
Kép
petra78

Sziasztok!

Bóbita nagyon szorítok nektek nem lesz semmi baj meglátod. Írd ki nyugodtan magadból a bánatod ha úgy érzed megkönnyebbülsz, azt hiszem valamilyen szinten mindannyian aggódunk és félünk mikor mi lehet, nem e lesz beteg stb., de ezt előre sajnos nem tudni. Jó hogy ide mindent leírhat az ember. Ha megvolt a vizsgálat feltétlen írj mi volt és mégegyszer nagyon szorítok!!!
Elég nyűgös napunk volt de már alszik a kis drága. Megyek én is hunyni lassan. Kép
KépKép
rena10

Szió Lányok!

Nagyon édesek a babák, mindenkinek tündéri! Én még eddig nem tudtam mosolygós képet csinálni, de Palika leginkább a karomban nevet, nyitott szájjal, és olyan édi hangokat hallat, hogy arról tudom, hogy nagyon boldog olyankor.
Már ő is emelgeti a fejét, de azért olyan magasra még nem tudja, mint Eszti!

Etus, szerintem nem kell erőltetni azt a hasratételt, erősödnek azok az izmok máskor is! Ja, és ne izgulj, majd belejössz a házimeló+baba dologba, és olyan gyorsan tudsz majd takarítani, hogy nem lesz oka a férjednek, hogy megszóljon a netezés miatt!
Néha meg mindenki lemarad ezzel-azzal. Én tegnap voltam úgy, hogy nem bírtam befejezni a takarítást, mert hol ennek, hol annak volt valami problémája. De gondoltam, majd ha lefekszenek este, befejezem. Erre Palika kuruttyolt 11-ig, még sírtam is, mert még enni sem bírtam. Na, de aztán cicin elaludt, így igaz, hogy fél1-kor, de kész lettem.

Körömvágás: Hát, igen, én is belevágtam neki! Azt hittem, hogy már nagyon profi vagyok (Johin gyakoroltam már eleget), és ébren vágtam neki, sikerült is a hüvelykujjánál megsértenem. Szegény úgy sírt!

Bóbita, remélem nem lesz semmi baj, gondolok rátok!

Judit, Köszi a táblát, tök jóóó nézegetni!

Ildi, sajnálom a mellgyulladást, remélem mihamarabb rendbejössz! Más se hiányzott! Gondolom elég volt a költözködés is!

Rakok fel én is képet, megyek, Szép hétvégét!!!

Kép

Kép
skat

Szóval, itt vannak a képek, Nagyúr a trónjában! Kép Kép Kép És a Hercegnő, lovon

Kép

Kép
skat

Ha már itt tartunk töredelmesen bevallom, hogy én is "kupis" lettem. A lakásban időnként elég nagy a zűrzavar, de az én páromat ez egyáltalán nem zavarja, sőt nagyon jól érzi így magát. Nekem szerencsém van etéren, mert ő soha nem szólítana meg, hogy mikor mit csinálok, vagy mit nem csinálok. Most is elkezdtem pakolni és mondta, hogy inkább pihenjek le melléjük (ő ugyanis Rozival szundizik a nagyágyban!).

Nem akarok lázítani,de komolyan úgy gondolom Etus, hogy jár neked a kis netezés és kikapcsoódás. Ha valaki azt gondolja, hogy egésznap otthon a picúrral csak csupa móka és kacagás az próbálja ki.

Bóbita!
Ez a betegség összefüggésben van azzal,hogy Hanna nem akar eszegetni? Nm akarlak én sem faggatni, de ha a családodban nem szívesen beszélnek erről, talán jobb lenne ha kiöntenéd a lelkedet.
Nagyon szorítok nektek és várjuk a fejleményeket.

Petra!
Ez fantasztikusan néz ki! Már a kínzással határos :D

Mi tegnap esti szalonnát sütöttünk a kertben, addig Rozi a babakocsiban szunyókált. Kicsit elhúzódott a dolog, emiatt a fürdés elmaradt :? Éjszaka ettől függetlenül jól aludt!

Bea

Kép[/url]
június

Sziasztok,

Bóbita, nagyon Imádkozom értetek, és szorítok, hogy ne az a legrosszabb legyen amit írtál :!:

Minden baba szép, édes a képeken :)

Körömvágás, én még szerencse nem vágtam bele a kis kkezébe, pedig egyik gyerekemnek sem tudtam(om)sose úgy vágni, hogy alvás közben.Ezek felébrednek, ha piszkálva vannak olyankor :? Hiába azt szajkózzák, hogy úgy kell.A babaolló meg szerintem is sz....r!Én is a miénkel vágom.

Otthoni kupi, hát igen, az nálunk is van, mert Eszti ugye soxor kénytelen egyedül játszani, és akkor itt akar lenni köztünk, és kihord mindent a szobájából.Itt épít, mesézik, legozik, kirakózik, babázik, és stb.stb.Szóval rakodni azt kell.Meg persze a főzés+mosás+takizás, és akkor még én is szeretnék néha zuhanyozni, stb. :roll:
De szerencsém van nekem is mert Júniushoz csatlakozván az én férjem is mindíg mondja, hogy mit pörgök már hagyjam a francba, ráér!Csak az a baj, hogy én nem vagyok egy nagyon fenekemen ülős, és nem bíííírom, ha valami elöl van.Így aztán amíg nincs rend, tisztaság, meg nincs megfőzve, nem nyugszom :P :? Hát ez van ilyen vagyok!

Mosolygás, az olyan jóóóóó :) Hannus is mosolyog már ránk, ha mi nevetünk!Annyira édes megzabálom! :)

Június, szalonnasütés tök jó lehetett :) Nálunk jövő héten lesz főzős parti!
manóci

Sziasztok!

Ma nagyon nyomi vagyok, csak szédelgek. Teszek fel egy pár képet! Kép Micsoda mosoly
Kép keresztben a kiságyban
Kép Rozi és én

Bea

Kép[/url]
június

Június, nagyon cuki Rozi baba :)
Miért vagy nyomott?Szerintem most olyan jó idő van, én élvezem, hogy nem izzadunk :wink:
De megyekk is Kép

Judit, Boldog Névnapot kívánunk!!!!!!
manóci

Sziasztok!

Manóci úgy látom elchatelgetünk itt kettesben :lol: , a többiek eltüntek! Nagyon tesztik a vasalós emo!

Amúgy azért voltam nyomi tegnap, mert nálunk 16 fok volt napközben, előtte nap meg még 30 és nehezen viselem ezeket a különbségeket.
Rozi elég rosszul aludt sokat felébred, így utólag belegondolva lehet, hogy a lecsó volt a hibás amit tegnap ettem, mert Rozi szegény egész éjjel durrantgatott :shock:

Skat!
Már akartam írni nagyon drágák a gyerkőcök. Én is várom kicsit, hogy Rozi ilyen kis hercegnő legyen, de mindennek eljön az ideje!

6 hetes vizsgálaton volt már valaki :?: Nekem nagyon aktuális lenne, de nehezen szánom rá magam! Foggátlás ügyben jutottunk előrébb??

Bea

Kép[/url]
június

hello!

gyorsan csak bekukkolok, egyik karomban a picur, épp tojik, a másik meg betojt, szóval mindjárt mennem kell duplapelenkázásra!

Petra,
nagyon gusztik a kalácsok! Ha nem titkos a receptje, elküldenéd nekem? És hol lehet venni ilyen sütő alkalmatosságot hozzá?

Június,
Rozi édes, szépen fejlődik ő is! Olyan hamar megnőnek!!! A lecsótól nekem is tekereg a Palkó, már nem is eszek, pedig úgy imádom, finom lágykenyérrel!

Én pénteken megyek a hathetesre! fogamzásgátlással én sem tudom mi legyen, mert valaki valahol írta itt a babaneten, hogy ahogy elkezdett tablettát szedni, a baba nem akart szopizni! szerintetek ez igaz? Lehet, hogy más lesz akkor a tej?
A spirált túl drasztikusnak tartom, és 1-2 év múlva szeretnénk még egy babát, ilyen rövid időre meg minek tetessem fel?
NEM TUDOM, NEM TUDOM
pénteken hátha okosabb leszek! :?:

Kép

Kép
skat

Ja, SZIASZTOK!

Kép

Kép
skat

Sziasztok!

most nincs időm, úgyhogy csak egy dolog miatt írok...

kérdeztétek a foggátlást: én a hathetes kontrollon felírattam a dokimmal a tablettát, Cerazette a neve. http://www.pirulapatika.hu/210186907/adatlap

Ezt folyamatosan kell szedni, tehát 28 tabletta után nem kell kihagyni egy hetet, hanem kezdeni kell a köv. levéllel. Máté ugyanúgy szopizik, úgyhogy szerintem nem változtatta meg a tej ízét, vagy legalábbis nem annyira, hogy Mátét ez zavarja.

na most megyek, ha lesz időm a később írok

szép napot mindenkinek!

azért még egy képet feldobok Mátéról
Kép

golfmono

Sziasztok!

Húúú végre írni is tudok. Már napok óta csak az olvasásig jutottam, mire hozzászóltam volna, mindig közbejött vmi. Na de most!!!

Bóbita!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen idegeskedésen kell keresztül mennetek, nagyon szorítok, hogy ne az a betegség legyen a háttérben. Gyere minél előbb, ha tudsz, mindenki nagyon drukkol!!!

Etus!
Én is gondoltam rátok, hogy jó lett volna a Rómairól beugrani, de nem csak hárman voltunk, anyósommal sétáztunk.
Kettesszámú szemmosásos tortúra megvolt?
Férjed ilyen kis zsarnok típus? Jönne csak hozzánk. Nálunk ugyan nem csak 3 napja nem volt felmosva!

Petra!
Receptetreceptetreceptet!!! És a "vasvilla" bolti v. házi? Ha az utóbbi, akkor miből van?

Manó!
Milyen extra igényeid vannak, hogy zuhanyozás :lol:
És az a babás kép oltári...Amíg nem olvastam el a hozzátartozó szöveget, azt hittem, hogy Etus uh-os képére reagáltál, hogy Hannus meg Eszti babájára hasonlít :lol: Hát most is jót röhögök itt magamon.

Körömvágás: Na az a minden bababoltban kapható babaollónak kikiálltott izé...azt a legjobb jóindulattal sem nevezném körömollónak. Viszont a Solingen-nek van egy babaollója...na az tényleg olló. Igaz, hogy 4ezerért vettük még Szonjinak, de azzal nagyon szuperül lehet körmötvágni (így vérengzős esetekkel egyelőre nem tudok szolgálni) és még mindig van éle, pedig már mindjárt 3éve használjuk.

Golfmono!
Máté minden képen cuki!

Skat!
Spirál nekem is elég durvának tűnik, ha akarok gyereket, ha nem. Én azt a lehetőséget eleve kizárom.
3. gyerkőc? Jó bátrak vagytok...

Június!
Kedvet kaptam én is a szalonnázáshoz, lehet, hogy ráveszem családomat és ma este mi is, mi is, mi is.

Ildi!
Gratulálok az új lakáshoz! Lakásavató buli???

Na most megint mennem kell, remélem mindent megírtam, amit akartam.
Ééés: nekem is van büdösbogárkám :)

Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Petra: jaj de fini lehetett a kurtos kalacs en is akaroooooooooook!

Kata: en csutortokon voltam 6 hetes kontrollon, es nekem azt mondta a dokim, hogy o csak az ovszert javasolja egyenlore, es amikor megyek 4-5 honap mulva megint kontrollra, akkor visszaterunk a temara. Edesek nagyon a gyerkoceid! :)

Bobita: mi volt ma a vizsgalaton? Izgulok am nagyon, ugyhogy majd jelentkezz!

Junius: Rozi baba tunderpofa! :)

Golfmono: Mate milyen nagyfius mar, nagyon szep babo!

Mi ma megyunk "haza" Szombathelyre a csaladomhoz, kivancsi leszek hogy birja Bercus a 3 oras utat... Majd csak vasarnap jovunk vissza este. Rossz lesz a ferjem nelkul, de jo lesz "otthon" lenni picit a csaladommal.
Jok legyetek!

zetus8

Ket mosolygos kep, meg egy ami ma keszult a Heim Pal Korhazban amikor mentunk konnycsatonra-atmosasra. Szegenykem ugy sirt, majd' megszakadt a szivem! :( Most meg ilyen felig veres cucc folyik ki a szemebol... :( Azt mondta a dokino, hogy szinte biztos, hogy 2 het mulva megint talalkozunk, mert nagyon szuk a konnycsatornaja, foleg a bal... :( Kép
Kép Kép
Ildi: jobban vagy mar?

zetus8

Zetus, még én is majd elsírom magam, szegénykéim :( :( nagyon édesek vagytok a közös képen tök jó rólatok :wink: De amin egyedül van a kis manód az is jó!

Szona, babás kép :lol: jó,mi?
De Marci is halál édi.És ami alatta van, az ha jól látom Ikea-s?A zöld macis ágyneműhöz való, ugyi?Csak mert van olyanunk nekünk is :wink:

Golfmano, Máté milyen kis kopika :lol: fura az én kis hajasbabámhoz.Jó selymi lehet a kis feje.

Skat, azt nem tudom hogy a fogamzásgátlótól megváltozik-e a tejcsi íze.Szerintem nem.De ha valakinek megjön akkor tutira tudom, hogy megváltozik, és akkor szokott lenni olyan, hogy esetleg nem kell már a babának! :(
Én sem vagyok a spirál mellett, de gyógyszert sem szeretnék szedni!szóval, nemtom mi lesz :roll:
Jövő héten megyek majd a 6 hetsre valamikor. Még kell iőpontot kérnem!

Június, Kép csakhogy maradjon a chatpartnerem :lol:
Lecsót én is imáááádom, de nem merek enni.Eddig egyszer ettem, és pukkantott tőle Hannus is rendesen.
Tetszik az emo, van mindenféle takizós, meg házimunkás is!
manóci

Sziasztok! :D
Jobban vagyok. :)
Timi a kezemben van kozben log a cumisuveg a szajaban, mert csuklik. A Ti gyerkoceitek is csuklanak meg??

Szoni:
Edes a kep a kis bogarrol. Lesz lakasavato, ha a csomagokbol kipakoltunk ugy oszre 8) 8) 8)
Nakunk total kaosz van jelenleg.

baratodildi

Sziasztok!

Zetus nagyon aranyos a kis manó.
Bóbita miújság!!!
Ma egész türhtő napunk volt már alszik Balázs, most jut egy kis idő magamra.Teszek fel képet.
Kép Kép
KépKép
rena10

Etus!
Bercel annyira cuki a bébiülésben,ez a huncut mosoly :lol: A csajok pisilni fognak utána az tuti!

Rena!
Balázs jókedvű mint mindig, imádom ezeket a teleszájas mosolyokat!

Szoni!
Édes a kis büdösbogarad!

Golfmono!
Máté pofikája is egyre kerekebb, már karikás a szeme alatt ez a hízás biztos jele :wink:

Remélem nem hagytam ki senkit!

Én totál kivagyok! Rozi éjszaka csak 1,5 - 2 órákat aludt és két alvás között legalább ennyit nyüszögött. Kiköpte a cumit és visszadugtam, ezzel szórakoztunk. Legalább 3x berottyantott , még át is kellett öltöztetni. Nyaf, nyaf, nyaf..............................

OK, nem panaszkodom tovább, de olyan a fejem mint egy átmulatott éjszaka után. Legalábbis gondolom, hogy ilyen lehet, mert már nem nagyon emlékszem rá milyen is mulatni :shock:

Azért imádom, de aludhatna kicsit többet........Már 7 hetes, nem ilyenkorra kellene átaludni az éjszakát :?: Ez a gyerek valamit összekevert!

Pusszantás : Bea

Bea

Kép[/url]
június

Bea (de jo, most mar tudom, hogy igy hivnak! :)) : hat nem irigyellek, Bercel van, hogy egesz nap alig alszik, csak parszor 10-15 percet, de ejszaka mindig jol nyomja, ha nem lenne meg az az egybefuggo 5-6 ora alvas, en teljesen kikesulnek! Meg igy is alig birok reggel felkelni... de kitartas, Rozi-baba biztos kis erdeklodo, nem er ra aludni! :)

Lanyok, azert engem is ernek meglepetesek: 6 hetesen lett Bercus hasfajos... :( annyira orultem neki, hogy na, ezt megusztuk, marmint a hasfajast, erre tessek... :( pedig szerintem ugyanazokat a dolgokat eszem mint eddig... nemtom mitol lehet, de nagyon szenved kajalasok utan... nem sokat, kb. 15-20 percet, de nekem ez is nagyon kimerito, hogy ezalatt egyfolytaban ordit szegenykem, meg fesziti magat... egyebkent sose sir, csak ha mar nagyon ehes vagy nagyon almos, de csak nagyon rovid ideig... na mindegy, meg jo, hogy irtatok mindenfelet anno a hasfajasrol, tegnap vettem is ilyen Grape Water-cuccot, remelem hat, es konnyebben atveszeljuk vele ezt az idoszakot...

Bobita: MIZUUUUU? MI VOLT A VIZSGALATON???

Emese: de edes kis budosbogar a Marci! :) Figyi, hetfon delelott mit csinaltok? Nem ertek ra? Be kell mennem a Szent Imrebe hulye terhesgondozasi igazolasert (nem reszletezem hogy miert, mert felrobbanok...), utana talizhatnank! Ti a 11. ker.-ben laktok, nem? Vagy?

lldi: Bercel allndoan csuklik! Na jo, nem allandoan, de naponta egyszer biztos! Ugy tunik ot nem zavarja, de engem igen, mert en utalom ha csuklok, ezert gondolom, hogy neki se lehet jo. Ha szomjas eppen, akkor tok, jo, mert iszik vizet es elmulik. De ha nem, akkor nem hajlando inni, es akkor nagyon sokaig csuklik, akar fel oran keresztul is, es akkor mar lehet hogy tok almos, de amiatt nem tud aludni.... szoval kesz horror, tehat en szeretem, ha akkor csuklik, amikor szomjas! :)

Tok jo "itthon" lenni Szombathelyen a tesomekkal meg a szuleimmel, de a ferjem nagyon hianyzik, remelem nem felejti el a gyerek az apjat mire hazamegyunk...:)

zetus8

Tegnap voltam a 6 hetes vizsgálaton. Minden rendben van és nekem is Carazettet írt fel az orvos. Azt mondta más gyógyszer nem is nagyon van amit szoptatás alatt szedni lehetene. A magánrendelőjében voltmés nagyon jól esett, hogy nem kért lóvét a vizsgálatért.

Golfmono! Köszi a linket, elolvastam!

Rákérdeztem,hogy Rozi zárójelentésén miért nincs rajta a vércsoportja, azt mondja valószínűleg már eljöttünk a kórházból amikor a vérellátóból megküldték. Egyébként biztosan RH+, mert nekem beadták az antidt.

Jók legyetek!

Bea

Kép[/url]
június

Jaj meg egy kerdes, mar megint koromvagassal kapcsolatban... :oops: :oops: :oops: 2 napja levagtam Bercus kormet rendes koromvago olloval, es nagyon buszke voltam magamra, hogy milyen ugyes vagyok, mert sikerult jol levagni tenyleg, erre ma nezem, hogy az egyik kisujjanal total be van gyulladva a korom, piros, meg olyan erdekes, feher folt van ott, ahol be van gyulladva a kormen, biztos belevagtam megint en hulye... :( ha begyulladt a korom/koromagy, azzal lehet vmit csinalni??

zetus8

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?