Új privát üzeneted érkezett!

Suzy

A poci fájást én is észleltem átmenő frontokkor.
Nagyon drukkk az uh-hoz!
Kérünk majd fotót! :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Sajnálom, de most nem értem, hogy akkor ki is hibázott :?: a nődoki nem írta rá vagy a házi doki vagy ki mondta, hogy ismételni kell :?: a belgyógyász :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
Köszi :!: :wink:
Lesz fotó, ha Cipike is akarja majd :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
Ja értem már :oops: a házi doki nem írta rá, hogy ismételni kell :!: :?: egyébként a cukor vizsgálat a legolcsóbb, amit a laborban csinálnak olyan 100ft körül jön ki talán vagy ilyesmi :roll: :? mekkora bénák :?: és fel volt oldva a cukor :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

A házidoki ragaszkodott az ismétléshez és Ő írta a beutalót is. (Ő nem írta rá.)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Mindig a pult mögött méricskélik, oldogatják fel. Nem láttam, h volt-e. :(
Csak 100Ft?!?!?!?!?!

Suzy
Nagyon várjuk a fotót! :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Vagyis akkor nem írta rá a bénája :roll: akkor a gyűjtött vizelet is felesleges volt meg minden :?:
a legolcsóbb vizsgálat :!:
neked nem recept alapján kellett kiváltanod a szőlőcukrot :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló lányok!

Kicsit eltűntem :oops: Apa itthon volt és itthon is lenne,de behívták mára dolgozni :twisted: :twisted: :twisted: Hát nem örülünk :cry: És lehet,hogy holnap is kell mennie.

Hát én egyre rosszabbul bírom már a terhességet,nem panaszkodni akarok,de eddig olyan könnyen ment minden,most meg aludni se nagyon bírok már.Most éjjel is ébren voltam fél 3-tól 5-ig. :cry: És fájt a derekam meg a medence csontom,Roli biztos helyezkedik,mert persze ő is fent volt.Ami tök jó érzés,de..........
Azt már egyáltalán nem szereti,ha háton fekszem,pedig jelenleg az a legkényelmesebb nekem.De ő persze egyből kinyomja mindenét és ezerrel rugdalózik.
ÉS MÉG CSAK MOST JÖN A JAVA!!!!! :shock: :roll:

Na jól kipanaszkodtam magam,bocsi!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi!
Szerintem akkor ne erőltesd a dolgot,ha a nőgyógyász nem is foglalkozott vele.Vagy hívd fel,hogy akkor most mi legyen.Egyébként nekem a házidoki mindíg mondja,hogy a nőgyógyásszal beszéljem meg,mert nem akar beleszólni,minden nőgyógyász más.

Suzy!
Jó lenne egy kép Cipiről :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Szép jó reggelt Kismamik! :D

Vivi
Jól elbénázta akkor a háziorvosod.Azért majd kérdezz rá nála szerintem hogy akkor ez most miért is kellett!

Suzy
Sok drukk az ultrhanghoz!+++++++
Aztán képet kérük ám! :D :wink:

Minket elkerült a tegnapi eső,tiszta nyár volt egész nap!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Gabi
Biztosan nagyon nehéz lehet, tágul a méh, szélesedik a medence csontodnál, a baba mérete nő :arrow: ez mind így van rendjén :!: kitartás drága lesz ez még sokkal jobb is, hiszen nemsokára a karjaidban tarthatod a kisfiad :lol:
Én is sokat vagyok fent, hőhullámaim vannak, de bölcsen viselem :!: :wink:

Hencsi
Mindig szoktam kapni képet a kis drágámról, remélem most is így lesz :!: :roll: :wink:

Nálunk sem volt semmi vihar, de még eső sem :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok egyébként nektek fogadott nőgyógyászotok van?vagyis magánba jártok?

hencsi25

Hencsi
Igen, Én 17 éves korom óta magánba járok, Én ezt szoktam meg és hál istennek a pénztárcám is engedi :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
igen én is abba jártam,ott ahl laktunk.szerettem is azt az orvost.De miután elköltöztünk elég megterhelő lenne hozzá lejárni,aztán így eddig csak simán bejártam a kórházba.Csak engem az idegesít hogy eddig nőgyógyászati vizsgálat nem volt,csak ultrahang meg vérvétel.

hencsi25

Sziasztok Kismamik!

Takarítás van, brrr! :)

Én eddig nem maganhoz jartam, de szeptembertol a dokim maganrendelésébe fogok majd jarni.

Képzeljetek, holnap felteszik a nappli fogszabim, hala az egnek porcelan lesz, akkor talan nem lesz nagyon ketrecfejem. :D Fajni fog, az biztos.

CSütörtökön megyunk az Istenhegyi Klinikara, megint kezdek mar rettegni, mint mindig, nehogy vmi gond legyen. Teszek majd fel kepet, csak nem tudom, hogyan kell... :-/

Nektek hanyadik hettol kezdett el igazan nőni a pocitok? Én most vagyok 20-21 felé, de meg tul sokat nem nőtt.

Szep napot mindenkinek!

Kép
presario

Suzy!
Igazad van! :lol: 10 hét és a kezemben tarthatom a babámat,akire olyan régen vártunk már! :lol:
Mai uh-hoz+++++++++++++++++++++++++++++++Gyere este,ha tudsz!

Hencsi!
Nekem fogadott nőgyógyászom van,de én a kórházba járok hozzá.Így nem kerül nekem annyiba és a vv-re,uh-ra se kell máshova mennem.

Anna!
Holnapra megy a drukk :arrow: :arrow: :arrow: ne rettegj!Biztos minden oké a babával :wink:
Hát nekem elég hamar látszódott a hasam,mert amúgy is volt rajta felesleg :?
Képet felteszed a gépedre,aztán itt a hsz ablak alatt van a "Melléklet feltöltése"ott a "Tallózás".Onnan kikeresed a képet és nyomsz egy "Feltöltést"De vigyázz,mert van korlátozás a kép nagyságára,ez egy külön művelet.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Szegényem! De a cél érdekében megéri! :)
A mozgás, fordulás az ágyon olyan nehézkes, mintha bálna lennék... :) A Párom nevet is rajtam eleget!
(Egyébként én sem tudok a hátamon feküdni, mert 2perc így töltött idő után nem tudok megmozdulni,valószínű valami ideg nyomódik akkor.)

Hencsi
Én is magánba járok. Valahogy így megbízhatóbbnak érzem a rendszert.

Anna
Drukkk!!!! Nem lesz semmi gond! Jelentkezz utána egy pár mondattal, majd h mit mondtak! (Várjuk a fotókat! :))

Suzy
Mindjárt mentek?!?!?! :D :D :D Neked is drukkk!!!! :) :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jó reggelt!

Ma korán,de éjjel jót aludtam :lol: :lol: :lol:

Suzy!
Mi volt tegnap????Gyere!

Többiek?Orsi?Nomi?

Kép
cukigabi
Budapest

Szép jó reggelt Kismamik :!:

Nem jöttem este, mert már annyira fáradt voltam :!:

"Nagyon jól éreztük" magunkat az uh-on :lol: méhszáj zárt, vett le HVT-t megint Emőke, Cipike viszont produkálta magát, annyira édes volt, felénk fordult és ásítozott, kalimpált, sőt szupizta az ujját is :lol: már fél kg, lefelé volt fordulva, ami nem baj :!: :wink: mert egyből kérdeztem is, hogy most ez baj-e már :roll: :wink: de nem :!: a kis lábaival rugdos most már eléggé érzem :wink: úgyhogy a terhességi időnek megfelelően fejlődik, ügyes a mi kis Cipikénk :!: :lol: nagy a boldogság :lol:

Gabi
Ez a beszéd :!: :wink:
Én sem bírok a hátamon aludni, nem is szabadna egyébként, mert a fő artériát elnyomjuk olyankor és a baba lelassul ettől :!:

Anna
Nekem elég korán látszódott a hasamon, hogy kisbabát várok, most meg aztán különösen, de a 16. héttől egyértelműen kismamis már :!: :roll: :wink: ha vékony testalkatú vagy nem látszódik olyan korán állítólag :!: :?: :roll:
Csütörtökre drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vivi
Na és milyen otthon lenni :?: furcsa :?:

Többiek :?:

Szép napot, jó, hogy már nincs olyan meleg, legalább is itt nincs ma :!: :roll: :wink:

Ja és van képünk természetesen, de majd csak az otthoni gépről teszem fel, mert itt nem tudom :!: :wink:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Már itt vagyok 8)

Örülök, hogy jól aludtál :wink:

Szednem kell továbbra is a vasat, mert így lesz jó a szülésig, de most egy tablettát kaptam (Maltofer), hátha ettől nem lesz olyan szorulásom :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Szupi!!!! Kép
Nagyon várom a képet! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Csajok! :D

Suzy
örülök hogy jól ment mindent és a picurral is minden rendben van!
Várjuk majd a képet! :wink:

Anna
Én még csak 13 hetes vagyok,de egyértelműen látszik hogy terhes vagyok :D Azt mondják azért mert én elég vékony testalkatú vagyok.Anyu is azt mondta hogy nekem akkora hasam lesz :D De nem baj!

Gabi
nekem itt nincs nőgyógyászom.akihez jártam ő 50 kmre arrébb lakik,és elég húzós lenne hozzá lejárni.Így aztán csak elkezdtem a kórházba járni a terhesgondozóba,meg a védőnőhöz.Csak azért tartok attól hogy így annyira nem alaposak.

Szép napot nektek!

Puszi

Szép napot nektek!
Puszi

hencsi25

Gabi
Igyekszem még ma feltenni :!: :wink:

Hencsi
Nekem is nagy hasam lesz/van, anyukám lánya vagyok, neki is akkora hasa volt velem is meg a nővéremmel is :lol: egyáltalán nem baj, sokan azért "megszólnak" érte, olyan rosszul esik :cry: mert sokat bántóak :!: nem nem veszem fel, jól érzem magam a bőrömben és tudom, hogy Cipike is jól van :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Nem is szabad az iylet magadra venni!Ha egyszer te jól érzed maagd a bőrödben akkor semmi nem számít,csak az hogy a pici jól érzi magát odabenn.Sokan nekem mondták hogy hogy hogy már most ilyen hasam van :?: A gének azok márcsak ilyenek :D :wink:

hencsi25

Ma sok a dolgom keveset leszek, legyetek jók, vigyázzatok magatokra és a kis pocaklakókra :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Kismamik!

Huhh, tegnap szoros napom volt..ezért nem tudtam jelentkezni!
De utánatok olvastam és szupi dolgok történtek, gondolok itt az Uhokra...amikhez gratulálok Nektek!
A dolgozós Apukák...annyira nem jó hirek, de sajna :( ...ez van!

Tegnap este megsütögettük a husikat és jót beszélgettünk! Estére jól elfáradtam, éjszaka elég hűvös volt igy a fáradtság+hűvös miatt fantasztikusan aludtam! :wink:
És persze nem felejtem el megemliteni a szopipárna jótékony hatásait :!: :P
Már Apa is kőkeményen használja alkalmanként, éjjelente elorozza tőlem... :shock: :lol:

Dalma most már olyan nagy...felér a bordámig...és előszeretettel rugdossa is őket :!: Szegénykémnek már nincs túl sok helye.... :!:

Ma vagyok! Puszillak Benneteket! :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok,

na látom azért mindenki nagyjából jól van.
Gabi,
ne aggódj, én pont ma mondtam, hogy na hivatalosan is terhes lettem. Éjjel a pisi-túrák, nappal úgy megyek, mint egy kacsa, ha köhögök az a baj, ha nem akkor viszketek, melegem van, fázom, ilyenek :D :D De sebaj, babáért mindent kibírok, aztán ha kibújt, lesz új problémám :)

Vivi,
sajnálom ezt a cukor-dolgot, jól összekutyulták. SZerintem a nőgyógyászod a lényeg!

Hencsi,
magánba járok, sokan ajánlottak valakit, ahhoz mentem. Hát nyilván pénzbe kerül, de teljesen elégedett vagyok az ellátással, bármikor felhívhatom a mobilján, stb.

Suzy,
örülök, hogy oké volt az uh-n minden.

A pocakméretről:
nekem nem túl nagy, de elfér széltében, úgy van helye :)

Voltam ma uh-n a viszketés miatt, babó már 2240 gr :D

Sziasztok,

n

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
noemiolah-nagy

Sziasztok Lányok!

Köszi a valaszokat a pocakra! :)

Feltették a fogszabit, annyira nem veszes, viszont mar huzza a fogaimat! :-/

Holnap genetika megint, brr! :(

Megyek főzni jo kis paprikascsirkét! :)

Pusszantás!

Kép
presario

Sziasztok Csajok! Latom mind jol vagytok!
Udv az ujaknak!!!!
Itt meg hatalmas a kanikula,tegnap arnyekban 39 volt,majd beledoglok..... Es minden napra jut valami elinteznivalo.... Nincs szemelyim,az utlevelem meg jovohonapban jar le,ugyhogy....
Maskulonben jol vagyunk,a bebi szornyu aktiv,de pocak nem akar noni ....
Anna! Engem azzal "nyugtatnak",hogy kb olyan vagyok,mint egy 4 honapos kismami. Hat megnyugtato...... Es szept. 10en lesz az ujabb uh,ahol Picurnak a sulyat-hosszat merik.
Hetvegen voltunk Larnacaba,szuper volt,olyan igazi csajos program.... Lubickoltunk,pihiztunk
Ha sikerul,rakok fel fotot....
Pusz Nektek es a babaknak!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Kép

Ha minden igaz,akkor sikerult :P

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Szép jó reggelt :!:

Anna
Mára egy nagy kalappal++++++++++++++++++++++++++++++++gyere, ha tudsz a hírekkel :!:

Noémi
De jó, hogy jöttél :lol: atya világ, milyen meleg van nálatok még mindig :shock: itt most már csillapodott a nagy hőség, sőt este be is kellett takaróznom, na jó nem is fájdítom a szíved :!: :roll: kitartás drága :!:
Valóban nagyon pici a pocakod, de úgy látszik, de ilyen alkatú vagy :!: :roll: az egyik barátnőmnek is ekkora volt csak 30 hetesen, de egyszer csak úgy elkezdett nőni, hogy szinte napról-napra nagy lett :!: :roll: :wink: lehet,hogy nálad is így lesz :!: :roll:
A lábad nagyon visszeres te jó ég :shock: és nem fáj nagyon :?:

Többiek :?: merre vagytok :?:

Vártam már, hogy csütörtök legyen, lesz egy hosszabb hétvége, de jó is lesz, a férjem sem dolgozik majd csak vasárnap...sütögetünk, kint leszünk, pihizünk :!: :roll: :wink:

Ti mi jót fogtok csinálni :?:

Én nagyon fáradt vagyok :? Cipike aktívkodik, olyan jó, hogy nincs olyan nagy meleg, este már be is kellett takaróznom :!: :wink:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Hát, most már értem, h hogy-hogy nem unatkozik senki, aki otthon van! Annyi de annyi elintézni való akad, h sűrűbb a program mint amikor dolgoztam. :)
Úgy tűnik a hétvégére anyós-após látogatóba megyünk, és ott nincs internet, vagyis csak nagyon körülményesen, úgyhogy ne lepődjetek meg el fogok tűnni egy kicsit.

Nomi
Nagyon aranyos pici pocid van! De én a helyedbe örülnék neki, könnyebb így közlekedni. :D :) Nekem egyre inkább csúcsosodós, kiállós. :)

Suzy
Örülök, h nyugis hétvégéd lesz! Pihenjetek is sokat! :)
Én is tegnap kezdtem el a Maltofert szedni. Remélem nem lesz sok mellékhatása.

Noémi
Akkor már kész kis hölgy Emese! :) :D
Mondtak valamit azzal kapcsolatba, h mekkora lesz, mikorra várható?

Anna
Tegnap én is paprikás csirkét csináltam ebédre! :D :)
Meg egy kis palacsintát, hogy ne maradjon itthon bontott tej és tojás a hosszú hétvégére. :D :D :D

Orsi
De jó, akkor nem volt eső, és tudtatok jót enni! :D
Hát igen a szopipárna nagy-nagy kincs! Én már most azzal alszom.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Csajok! Ti szoktatok nyomasztóakat álmodni?
Az elmúlt héten én szinte mindig valami furát álmodtam, ami után rosszul keltem. (Sőt egyik éjjel kifejezetten rosszat, akkor fel is riadtam rá...)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Gondoltam, hogy sok tenni valód lesz, otthon úgy repül az idő...sokszor nem is elég a nap 24 órája :!: :wink:
Én várnék egy kis mellékhatást a gyógyszertől megmondom őszintén :roll: :wink: ...mondjuk egy kis könnyebb székletet, mert a dokim mondta, hogy lehet egy kis hasmenés tőle...volta kinél volt :!: :roll: hátha jobb lenne, mert Én még mindig küszködök ezzel :!: :roll:
Érezzétek jól magatokat anyós-apósnál :!: :wink:
Barnika hogy érzi magát :?: dokihoz mikor mentek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
Ha későn eszek Én mindig rosszakat álmodok és volt olyan is, hogy reggel, amikor keltem el kellett gondolkodnom, hogy most ez álom volt vagy valóság, komolyan :!: :roll: :wink:
Már sokat szültem álmomban, kíváncsi vagyok élőben milyen lesz :!: :roll: :wink: a Nővéremmel is álmodtam szüléses dolgot annak idején...sok minden bejött :!: :roll: :wink:
Ja és régebben sokat álmodtam pozitív teszttel és már voltam sokszor pocakos...és sikerült :lol: az álmok sokszor valóra válnak :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Álmok, hát vannak nekem is durva álmaim, ajjaj. És olyan élethűek lesznek neha, hogy csak na! Terhessége elott ilyenek ezert nem voltak, szerintem...

Tegnap este elmentunk a párommal masszázsra a Mandala Spaba. Nagyon durva kis hely, total profin van megcsinalva, állítólag Bp legjobb ilyen szalonja. Meg februar 8an vette párom kettőnknek a masfel éves fordulonkra, es csak most jutottunk. Én kismama masszászt kaptam...hát, nagyon nem volt nagy durranás. :( Oké, megértem én, hogy nem mernek semmilyen szinten durván "hozzanyulni" egy kismamahoz, de azert vmit megiscsak lehetett volnaa. Először az egyik oldalamra kellett feküdnön, es akkor a lany vegigsimizte a hatam, a karom, es a labam olajjal, aztan ugyanezt a masik oldalon is, majd az arcomat is beolajozta. Ja, es vegig beszelte az egeszet. Hogy 26 eves, vhonnan videkrol jott fel 2 eve, és h elbant vele a volt pasija, mert az 31 eves, de összeszedett vmi 17 eves kiscsajt...na mondod, semmi relax. :( Szegeny parom itthon meg vagy 3negyed orat masszirozott utana. :D Sebaj, azert maga a kornyezet mar megérte. :)

4re megyunk uhra, később jelentkezem.

Szep napot nektek!

Kép
presario

Suzy, arra gondoltal mar, h eszel vmi gyümit, szőlőt, vagy szilvat, aztan rahuzol egy pohar tejet, hátha...? :)

Nekem az elejen volt szekrekedesem, igaz, akkor Elevitet szedtem, vki irta is, h amikor attert a Femibionra, elmult neki. En is pontosan igy jartam. Amiota Femibiont szedek, azota nincsen ilyen gond, csak neha.

Kép
presario

Anna
Nekem ez a székrekedés már régi problémám, sajnos ettem Én lekváros kenyeret és ihattam is rá tejet semmi bajon nem lett, komolyan :!: :roll: :wink: Én mindig, ha gyümölcsöt eszek iszok is rá vizet és az sem okoz semmi problémát :!: :roll:

Legalább ne beszélt volna :!: akkor még lehetett volna egy kicsit lazítanod is :!: :roll: nincs gyakorlata akkor...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Anna
Hi-hi! De akkor neked mindig kéznél van a házi masszőrröd! :D :) :D

Suzy
Remélem ez a rémálom nem válik valóra!!!! Azt álmodtam, h megszületett Barni, de nem akarták nekem odaadni, és hogy mivel korábban jött 40%esélye van csak, h túléli... Álmomban már sírtam is h a kisfiamat akarom! :cry: :(
De azóta megbeszéltem vele, h nem sokkoljuk anyut ilyesmikkel, és h minden rendben lesz mindkettőnkkel. :)

Viszont ma nagyon nyugis napja van a kisTöknek. :D Tegnapelőtt úgy elfáradt a nagy akciózásba és apukája kicselezésébe, h még mindig piheni.
Tegnapelőtt elkezdett hupplikat csinálni a pocakomon. De össze-vissza és eldeformálta az egészet. Erre a Párom bekészítette a kamerát, h majd jól felveszi. Amikor a kezébe volt és vette volna akkor nagy csend és nyugalom, amint letette Barni elkezdte a pupozást! Én meg feküdtem nyugodtan és nevettem rajtuk. :D :) A meccset Barni nyerte, mert rögzíteni nem sikerült az eseményeket a kamerával. :D :) De a Párom azt mondta, h még nincs vége! :D :D :D :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Helló lányok!

Anna!
Mai uh-hoz szorítok!!!
Sajnálom ezt a masszázs dolgot.Kár,hogy végig dumálta a csaj,mert ,ha már nem volt annyira jó a maszírozós része,legalább a relax jó lett volna.

Vivi!
Én mostanában nem álmodom vagy legalábbis nem emlékszem rá. :roll:
Jó anyósozást!Én anyósom egy házsorral lakik odébb. :?

Suzy!
Jó neked!Én párom egész hétvégén dolgozik :cry:

Nomi!
Tényleg nem nagy a hasad,de örülj neki,én már bálnának érzem magam.

Noémi!
Hú Emese szépen gyarapodik!

Csajok!
Pocifotót tegyünk fel!!!!!Kíváncsi vagyok kié mekkora!Én is teszek,de lehet,hogy csak holnap.

Femibion:
Nekem úgy rémlik,hogy abban nincs annyi vas és nekem mikor azt szedtem pótolnom kellett.Javítsatok ki,ha nincs igazam! :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi
Ez szörnyű lehetett :roll:
hát igen...megérzik a kis pocaklakók, ha nézzük őket :wink: nagyon kis huncutok :!: :roll: :lol: akkor további jó meccsezést :D

Gabi
Az nem jó :!: nálunk szinte most van olyan hétvége már 4 hete óta, hogy legalább az egyik nap itthon lesz :!: :wink:
húúúúúú, holnap a 30.hétbe lépsz :shock: :D

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Igazad van. :) A kevesebb a vas a Femibionba.
Nagyon rossz lehet, h nem tudtok együtt tölteni egy rendes hétvégét a Pároddal. Mindig ennyi munka szokott lenni? Vagy az esküvőszezon miatt kell mindig hétvégén dolgoznia?
Nagyon közel lakik az anyósod! :? :? :? Jól kijöttök vele? Nálunk a 150km távolság sokat javít a kapcsolatunkon. De nem vagyunk rosszba, csak nagyon másként látjuk a világot. :?

Suzy
Hi-hi! :D :D :D Meglesz! :D Igazából én szórakozom ezen a meccs-dolgon a legjobban! :)
Hűűű, most nézem a vonid alatt: mindjárt mentek 4D-re! De jó!!!!! :) :) :)
Mi is tervezünk ilyesmit, h ezzel lepjük meg egymást az első házassági évfordulónk alkalmából. :D

Pocifotó:
Én nem tudom magamat jól fotózni, mert béna vagyok, de ha hazaér a Párom, ígérem fotóztatok és próbálok felrakni. :) :D
De előre szólok: Barni-lak már méretes! :D :D :D
(Engem is azzal szekálnak, h nem nézték-e be a várhatót egy teljes hónappal... De én ezen csak mosolygok. :) És mindig azt mondom,h mivel kicsi vagyok, szegénynek amúgy nem lenne helye. :) )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Épp ma kértem a 2 számú dokimtól időpontot :wink: csak a férjem nehogy dolgozzon,mert megüti a guta :roll: 8)
Én sem tudom magam lefotózni, de majd a férjek működnek és megoldják :!: :lol:
Nekem is óriási hasam van, de hát a genetika dolgozik :lol: jól érzem magam a bőrömben és tudom, hogy Cipike is jól van :arrow: nincs is baj ezzel :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én is azt szeretem főleg az anyósomban, h 120 kmre lakik! :D De gonosz vagyok! Rendes, meg aranyos, meg minden, de nem vagyunk egy hullamon. Egyszer megittam vele közösen egy üveg Baileyst, mert kettesben maradtunk egy estere, és szerintem ő is ugy volt vele, h a piara szukseg lesz. :D Akkor dumaltunk kb 3 orat, es az igen jo volt. De lehet, a tavolsag miatt talán, vhogy nem tudok neki megnyílni. :-/

Kép
presario

Sziasztok!

Nem tudom,hogy csatlakozhatok-e hozzátok!? Látom már a legtöbben előrehaladottabb állapotban vagytok, mint én, sőt én vagyok a legfiatalabb (legalábbis a babám biztos :lol: ).
Én is első babámat várom, mint ti, szóval minden új lesz nekem is.
Jövő hét csütörtökön megyek a 12 hetes nyaki redős Uh-ra és már nagyon várom! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok Csajok!

Látom mindneki renbden van!

Anna
szorítok az uh-ra!

Ma voltam tesztreggelis vérvételen.Hétfőn lesz eredmény.remélem minden rendben lesz.

suzy
De jó neked hogy otthon lesz a párod.Az enyém dolgozik sajna mindennap :(

Na jók legyetek.Jó hétvégét!Megyek hazafele!Hétvégén meg nem vagyok netközelbe!

Pihenjetek sokat!

Puszi Nektek!:*

hencsi25

Szia evita!
Üdv a klubban!Én is elég fiatal terhes vagyok.13 hetes vagyok.Pénteken voltam a 12 hetes uh-n,és minden rendben volt!Majd szorítunk neked!Mesélj valamit magadról!

hencsi25

Szia Evita!

Üdv a klubban! :)

Kép
presario

Evita
Üdv. nálunk, gyere mesélj magadról :!: :wink:
Gratulálok a kis pocaklakódhoz :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszönöm!
Hát így hirtelen nem tudom mit meséljek magamról! Egyszerűbb lenne, ha kérdeznétek! :lol:
Egyetemre járok, mellette dolgozok!
23 éves vagyok (októberben leszek 24)! 4 éve vagyok házas!
Hát most hirtelen ennyi! Inkább kérdezzetek! :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?