Hello,hello!
Na,itt vagyok. Köszönöm az együttérzéseket és a lecseszéseket is!
Tudom,jó nagy hülye voltam,de mindenből tanul az ember...
Próbáltam napközben aludni,mert éjjel nekem sem megy igazán,de sajna nem sikerült. Jobban vagyok,csak ez a hülye szédelgés ne lenne! Annyi dolog várna rám,így meg csak felgyülemlik a sok itthoni teendő!
Visszaolvastam mindent.
Cicóka és Cedis: bár nem tudom milyen lehet,csak elképzelni,de nagyon sajnállak Titeket a fránya allergia miatt!
Nemsokára elmúlik a szezonja... Cicóka,Neked gratula az Uh-hoz,irigy is vagyok,én már régen láttam Zsófit!
De természetesen örülök a jó híreknek,hogy minden ok!
Cedis: te kérdezted,kinek lesz segítsége,hát nekem a férjem lesz 2 hétig és Anyu. Anyós biztos jön látogatni,de igazából segítségre nincs szükségem,főzés és ilyenek,megoldom.
Orsi: nagyon nagy gratu a 4D Uh-hoz!
Szupi dokit fogtatok ki és ami a legfontosabb,hogy minden rendben van a babóval!!!
Ez nagyon-nagyon jó hír!!!!!!!!!!!!!
Moncsi: nagyon bájos kislányod van!
Bei és Edit: ez az érzékenység nálam is kicsapja néha a biztosítékot és hajlamos vagyok túlreagálni a dolgokat a férjemmel kapcsolatban,aztán rájövök,hogy nem Ő változott meg,csak bennem tengenek túl a hormonok...
Tényleg,ahogy asszem Cedis írta,sztem ez szülés után elmúlik és másképp látjátok majd Ti is a dolgokat. Na meg a pasik is másképp viselkednek majd!
Remélem sikerül mindent Nektek is otthon megbeszélni,én is ezt tettem. Bei,sose érezd úgy,hogy beletörődtél és ne is tedd azt!!! Kívánom,hogy minden rendeződjön!!!
M Kriszta: jobban van a pocakod? Nekem is fájogat,ha túl sokat megyek vagy túlhajtom itthon magam,erre tényleg nincs más gyógymód,csak a pihi és némi magnézium... Azért említsd meg a dokidnak,ő mit tanácsol?
Annus,Julcsi: jót vigyorogtam szegény Eper cukkolásán!
De igazatok van,sztem sem ússza meg a sírás-rívást Ő sem!
Na tessék,csúnya gonosz vagyok,de ez a napszúrástól van csak...
Eper:
bocs!!! Szupi,hogy készen vagytok a lakásfelújítással!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De mostmár tessék pihenni!!!!!!!!
Katinkababa: gratulálok Neked is az uh-hoz!!! És hogy kisBogár fiú? Szupi,hogy megmutatta magát! Na persze egy édi-bédi forgóért...
Okos gyerek lesz!!!
T katinka: neked is gratula az Uh-hoz!!! Sztem azonban 28 hetes Uh-nak kellene lennie...
Legalábbis a kötelezők között tartják számon! Soknak tűnik nekem ez a 2 hónap Uh nélkül!!!
Kingbál: üdv.itt!
Köszi a tanácsot,igyekszem a 3 liter folyadékot meginni... éjjel meg mint a kisangyal megyek is pisilni...
de valamit valamiért!
Julcsi: Neked is köszi a tanácsot,algopyrint vettem be tegnap a fejfájásra,szerencsére ma nem kellett! Pihenj Te is sokat,gondolok ám Rád,milyen szörnyű lehet ez a sok keményedés és amiket leírtál... De majd a végeredmény kárpótol,igaz?
Menion: Téged is üdv. itt! drukkolok a 4D-hez és a kislányhoz! nekem is csajszi lesz,a 3. lányom.
Van egy fiam is,Ő a legnagyobb gyermekem. A MÁV-ot nem ismerem,én a Péterfyben fogok szülni. Nekem is komoly problémát okozott a dokiválasztás a terhesség első harmadában,mert kifogtam egy nagyon durva dokit az elején,de aztán szerencsére rátaláltam a mostani dokimra! Kívánom,hogy Neked is sikerüljön minnél előbb találni egy megbízható,rendes orvost!!!
Sannah: üdv. Neked is!
Szuper,hogy egyre többen leszünk! És ahogy Bei is írta,nagyon jó csapat a miénk!!!
Bogi: jó mulatást,bár már biztos nagyban bulizol!
Mindenkinek cuppanós pocakpuszi!!!
Cicus