Hellóóóó Lányok....
Vírul a fejeeeeem.... reggel 8-ra jöttem Terhesgondozásra, éhgyomorra, mert ugye adták a beutalót és utána vérvétel. 2kg híztam megint, persze a ruhás mérésekhez képest
71kg-nak mért :S:S:S:S Jól le is csesztek, hogy nem lesz ez így jó, álljak le. Mire mondtam, hogy alig eszem valamit
Mit csináljak, az elsővel is így volt, az első 14 hétben rámjött 7kg, és utána semmi a 8.hóig.... Ilyen típus vagyok. No, de felmentem vérvételre, hosszú sor állt, már beleéltem magam, hogy itt fogok összeesni, mert mire bejutok.... épp jött egy egy nőci, megkérdeztem, hogy kell e sorszámot kérnem, a terhesgondozásról küldtek fel vérvételre. Erre kedvesen, mosolyogva mondta, ugyan kismama dehogy, jöjjön vele, már vesszük is a vért soron kívűl önnek. Csak lestem..... Kedvesek voltak, és gyorsan meg is volt, nem is fájt
Most fáj kicsit a helye....
Viszont amiért vírul a fejem, hoooogy a foki megfogdosta a pocakot, azt mondta ez egy szép nagy 12.hetes méh, szóval 13órára menjek vissza UH-ra
Juhuuuuu már csak pár óra és látom a kis szerelmememt:D:D:D:D:D úgy ver a szívem, izgulok
:D:D:D:D Biztosan minden rendben van, érzem
Jöttem visszafelé dolgozni, persze a szám fülig, meg tele téliszalámis szenyával (büfébe kellett vennem, mert éhen haltam majdnem:D:D:D:D) és az egyik nagyon kedves ügyfelemmel (egy idő hölgy) összefutottam, majd megkérdezte, naaa mit esznek a lányok????
erre én??? hm tessék???? hát nem tudja, szerinte kislányt rejtek a pocakban.... na tessék....
Meme
ejha, de jóóó éjszakád lehetett ( irigy irigy
)
Örülök, hogy most már jól vagy, szinte érzem a soraidból, hogy nincs az a szikla meg béka a mellkasodon ami az aggódást okozta... Szinte töltenek a sorok amiket írsz
Maki
óóó Te szegény:( Kopp kopp soha nem tudtam milyen a migrén, nem is szeretném megtudni..... Gyere majd gyakrabban , persze ha a buksi hagy.
ééééééééééés örülök, hogy minden oké nálatok is... szerintem nincs ok az aggodalomra:)
Tuti megint kihagytam valamit, de tralalala már csak 2 óra és látom az életem nagyon nagy Ő-jét
:D:D:D