Új privát üzeneted érkezett!

Meme
majd ird meg mi volt Apával :wink: :wink: én azt hiszem majd a biopszia után 2 héétel már rászánom magam majd én is :wink: :wink:

ma megint hányingerem van :shock: :shock: néha visszajön,érdekes Olivérrel abszolút nem volt...

bibar

Hellóóóó Lányok....

Vírul a fejeeeeem.... reggel 8-ra jöttem Terhesgondozásra, éhgyomorra, mert ugye adták a beutalót és utána vérvétel. 2kg híztam megint, persze a ruhás mérésekhez képest :roll: :shock: 71kg-nak mért :S:S:S:S Jól le is csesztek, hogy nem lesz ez így jó, álljak le. Mire mondtam, hogy alig eszem valamit :roll: Mit csináljak, az elsővel is így volt, az első 14 hétben rámjött 7kg, és utána semmi a 8.hóig.... Ilyen típus vagyok. No, de felmentem vérvételre, hosszú sor állt, már beleéltem magam, hogy itt fogok összeesni, mert mire bejutok.... épp jött egy egy nőci, megkérdeztem, hogy kell e sorszámot kérnem, a terhesgondozásról küldtek fel vérvételre. Erre kedvesen, mosolyogva mondta, ugyan kismama dehogy, jöjjön vele, már vesszük is a vért soron kívűl önnek. Csak lestem..... Kedvesek voltak, és gyorsan meg is volt, nem is fájt :D Most fáj kicsit a helye....
Viszont amiért vírul a fejem, hoooogy a foki megfogdosta a pocakot, azt mondta ez egy szép nagy 12.hetes méh, szóval 13órára menjek vissza UH-ra :lol: :lol: :lol: :lol: Juhuuuuu már csak pár óra és látom a kis szerelmememt:D:D:D:D:D úgy ver a szívem, izgulok :D:D:D:D:D Biztosan minden rendben van, érzem :wink:

Jöttem visszafelé dolgozni, persze a szám fülig, meg tele téliszalámis szenyával (büfébe kellett vennem, mert éhen haltam majdnem:D:D:D:D) és az egyik nagyon kedves ügyfelemmel (egy idő hölgy) összefutottam, majd megkérdezte, naaa mit esznek a lányok???? :shock: erre én??? hm tessék???? hát nem tudja, szerinte kislányt rejtek a pocakban.... na tessék.... :lol: :lol: :lol:

Meme
ejha, de jóóó éjszakád lehetett ( irigy irigy :oops: :oops: )
Örülök, hogy most már jól vagy, szinte érzem a soraidból, hogy nincs az a szikla meg béka a mellkasodon ami az aggódást okozta... Szinte töltenek a sorok amiket írsz :wink: :lol:

Maki
óóó Te szegény:( Kopp kopp soha nem tudtam milyen a migrén, nem is szeretném megtudni..... Gyere majd gyakrabban , persze ha a buksi hagy.
ééééééééééés örülök, hogy minden oké nálatok is... szerintem nincs ok az aggodalomra:)

Tuti megint kihagytam valamit, de tralalala már csak 2 óra és látom az életem nagyon nagy Ő-jét :D:D:D:D
Vendég

szassztok,

most jelentkeztem be Pestre genetikai UH-ra, dr. Hajdú Krisztinához:) február 17-én megyünk.... de soká lesz....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Juhuuuuu már csak fél óra és lááátom :lol: tiszta lázban vagyok, annyira örülöööök...... utána majd írom mit volt :D:D:D:D

Cupppp nagy nagy

Meme:
Megy ám a drukk apának :wink: :wink: :wink:
Vendég

Nyugodt, vidám szép hófehér napot mindenkinek :D !

Legalább is nálunk kb.15-20 centis hó van, és most is hullik! Így, hogy itthon vagyok, élvezem, de persze ha dolgozni járnék, biztos nem örülnék neki ennyire :wink: !

Drága Bibar, Meme és Edi,
nagyon köszi az együttérzést és biztatást :) ! Igen, bízom benne, hogy azért ilyen nagy Maszatkánk, mert kukis :D !

Meme,
nagyon drukkoltam én is a férjednek :) ! Majd írj, hogy sikerült!!!

Edi,
hát tényleg csodálatos érzés látni a kis manócskákat :D ! Igazság szerint én sem bántam olyan nagyon, hogy kb. 25 percig tartott az UH, mert tényleg elnéztem volna Őt reggelig is :D :D :D !!!
Majd írj, mi volt :D !
Megpróbálok majd én is felrakni egy képet picurkáról!

Merci,
sokának tűnik a febr.17, de elrohan az idő, majd meglátod! Addig még sok mindenről fogunk levelezgetni, hogy eltereljük a figyelmed :D !

Ma nincs fejfájásom, hála az égnek :) ! Viszont ma a pocakom fáj folyamatosan, remélem csak növekszik a méhem és a bébi is :) .
Mostanában nem émelygek, hanem fura ízű a szám, és kb. 2 óránként éhen akarok halni, úgyhogy megyek és ebédelek máris :D !

Majd még jövök...

Anikó

Kép
mamaki73

Na halihó! Itten vagyok:)

Hát köszi csajok a drukkokat apának, de sajna elmaradt az interjú.Tegnap telefonáltak, csak mivel dokinál voltunk nem érték el apát, hogy ma mégse menjen, mert közbejött valami a főnöknek, és Grázba kellett reggel utaznia...de nagyon rendik voltak, azt mondták, hogy majd csörögnek, és akkor Pécsett találkoznak, hogy apának ne kelljen mégegyszer utaznia...Ugyhogy semmivel nem lettünk okosabbak!!

Ediiiiiiii!!!!! Minden apadrukkot átadok neked!!! Dejóóóódejóóóó!! KÉPET!...KÉPET!!!....KÉPET!!!:) Biztos minden rendben!! Csak nyugi..(persze én már könnyen pofázok:D )
Ezek szerint nem minden eü dolgozóból veszett ki az empátia...:) Ez jó! Hátha megfertőzik vele a többi bunkó, tapló eü-st, akikből sana nem kevés van. Tisztelet a kivételeknek!

Poci!!
Mi van véled???Brékó-brékó!! Hallasz Köbüki?? :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jaaaa! Ma elmentem a Felicitas csomiért:) Úúúúgy örülök neki:) Volt benne egy mam cumika, meg egy Avent etetőpohár, meg egy mosópor, meg fogkrém, meg kence-fice minták, meg tisztasági betét, meg egy csomó csomó szórólap!:) Ja! Van benne egy kuponfüzet, amit BP-en lehet csak beváltani! Ha valaki esetleg igényt tartana rá, csak stipi stopizzon...szívesen odaadom, én ugysem tudok mit kezdeni vele...:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!
Meme:na nem baj előbb vagy utóbb mindegy,úgyis siker lesz apának meglátjátok.... :D
mi ez a Felicitas csomag.....???hol kell átvenni....mindenkinek jár???

Edi:
jájjjj,de jó,mennek a drukkok....na és tényleg milyen jófejek voltak....!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

jah és Edi: jelöltelek myvipen!!!!! :D

mokibuci

moki:
Nekem a védőnéni adott egy ilyen minta csomit, kismama magazin, meg persze szórólapok, és abban volt egy kis könyvecske is, a kupon meg a köyvecskében. Csak ki kellett tölteni, és a könyvben leírt valamelyik üzletben átvenni.
Kérdezz rá a védőnénidnél...hátha tud adni ilyen könyvecskét! Amugy klassz dlgok vannak leírva a könyvben. Várandóságról, szinte minden.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Mamaki: örülök, hogy a 12 hetes UH-n minden rendben, és drukk, hogy a fejfájás eltűnjön, és ne is jöjjön vissza! nekem a fiam az elején mindig nagyobb volt, majd végül csak a 41. hét után született meg, 3690g-mal, és 53cm-rel :) keméynedésre szvsz rákérdezhetsz a dokinál, nekem anno a sima Magne B6ról át kellett állni a Béres Magne B6ra, abban több asszem a magnézium. Fura íz a számban nekem is van, főleg este.

Meme: sajnálom, hogy nem jött össze az interjú, drukkolok, hogy mielőbb jelentkezzenek, és akkor már minden összejöjjön!

Edi: húúú akkor te most vagy UH-n, drukkolok nagyon!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sziasztok!

Meme: sajnálom, hogy ma nem jött össze Apának, de annál nagyobb drukk a köv. alkalomra!
Örülök, hogy jó kedved van!!! Megtette a hatását a tegnap este 8) De csak így tovább, mert így gördülékeny a világ.

Edi: húúúúú, micsoda izgalom!!! Már ott vagy pont. Kérünk szépen sok-sok infót a mai nagy taliról! De jó, de jó!! Drukkolok Neked, hogy megmutassa magát a nagy Szerelmed!
Holnap azért mész a 4D UH-ra?
A vérvételen pedig tényleg jól jártál a kedves nővel, mert az a legborzasztóbb, mikor várakoztatják a kismamákat a nagy tömegben. De szerencsére jó időben voltál jó helyen. Szupi!!!

Mercy: de sokára kaptál időpontot. Te kérted a febr. közepét? Vagy ez most a 18 hetes lesz? Viszont az a tudat vígasztaljon, hogy dr. Hajdú Krisztina az egyik legjobb genetikus, nagyon ért hozzá, majd meglátod. Én voltam nála többször is a korábbi terhességeknél. És holnap pont hozzá megyek, majd mesélek.

Poci: remélem, mára már jobban vagy!!! Jobbulást Neked továbbra is! Ha tudsz, írj pár sort majd nekünk!

Maki: migrénes fejfájás az nagyon rossz tud lenni, sajnálom, hogy Nálad is ennyire előjött. Nálam a sötét szobában való fekvés vált csak be, semmi más. Remélem, most már ahogy halad az idő, elhagy mindenkit ez a kínzás.

Bibar: érdekes ez a visszatérő hányinger. Időnként rám is rámtör, de szerencsére már nem akkora intenzitással és nem olyan hosszú ideig, mint korábban. Neked is összevissza jelentkezik vagy mindig ugyanakkor? Én már nem tudnám azt mondani, hogy reggel vagy este, hanem totálisan váratlanul, napszaktól függetlenül. :x

Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Sziasztok Lanyok!
Nagy drukk Edi, de jo Neked, hogy latod babucit.Sajna en nekem meg egy par napot varni kell. A csomi varat meg egy kicsit magara.
Annyira rossz, hogy nem tudok most aktivkodni, de sajnos egy kicsit lazas vagyok szerencsere nem magas, nyomom az agyat. Nem kaptam semmi gyogyszert egyenlore, aspirint szedhetek, es ha lazas vagyok tachipirinat. Es duhongok, hogy pont ez hianyzott mar nekem. A dokinom azt mondta, hogy ki kell fekudni mas ellenszere nincs. Ha romlana a helyzet keszenletben vagyunk. :wink:
Meg majd olvaslak titeket, csak igy agybol nehezkes az iras.
Puszi mindenkinek!
pocaklako

Poci mielőbbi jobbulást!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Meme: Én úgy tudom, hogy a Felicitas csomit csak a terhesség utolsó harmadában lehet átvenni. Ez nem így van???
A tájékoztatóban ez szerepel...

Emi

Emi

email4
Budapest

Poci! Akkor nyomd az ágyat!! Mond apának is, hogy feküdjön ő is, háthe előbb meggyógyulsz, ha ketten nyomjátok!:) Jobbulást! Küldök egy hatalmas virtuális gyógy pusszancsot!!!:) Cupppppppppppppppp!!! Ugye, már jobb is!:)

Email:
Lehet, azt nem figyeltem. De én csak bevittem, odaadták, nem szólt senki semmit..aztán eljöttem.:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Pocak
jobbulást szegénykém :oops: :oops:

Edi
ezer milló drukk,de jó neked :wink: :wink:

Manorka
teljesen napszaktól független,és nekem is rövid ideig tar,érdekes :oops: :oops:

Meme
igen szuper a csomag,annó Olivérnél én is ugy örültem neki :wink: én még nem kaptam,na holnap megyek a védőnőhöz és rákérdezek :wink: :wink:

bibar

Poci: vírust kaptál el vagy "csak" sima megfázás, nem mondta a doki? Pihizz sokat, most az a legfontosabb, hogy ne legyen lázad és elmúljon ez a csúnyaság. Utána majd bepótolod az írást. Hamar gyógyulj meg ám! Én is küldök gyógypuszát Neked: pusssssssssz!

Edike Drága, merre vagy a jó hírrekkel???? Várunk ám nagyon!

Meme: én nem is néztem azt a kiskönyvet, pedig a Kismama magazinos csomit megkaptam, de most hogy mondod, valóban anno is volt benne valami kupon. Jó hogy írtál róla, mert eszembe sem jutott mégegyszer átnézni, mert anno elolvastam.
Akkor az első cummancsotok megvan :)

Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

manorka:
Bizony...szívem szerint kibontanám a cumit is...de jobb ha addig csomiban marad, amég el nem kezdjük használni. Mondjuk nem vagyok híve a cuminak...Tesónéknál nagyon jó volt. Vettek, odaadták a gyreknek, kettő cummantás után kiköpte...többet nem adták neki, ugyhogy most már több mint 2 éve elvan cumi nélkül. Igaz, nem is volt sírós gyerek.Nekik hatalmas szerencséjük volt. Remélem nekünk is lesz. Bár ha nem sírós, és megvan cumi nélkül is, akkor én sem szeretnék adni neki. De vészhelyzetre azért jó, ha van:) Végülis sztem a cumi az első szenvedélybetegségünk..nem? Olyan leszokni róla a gyereknek, mint nekünk a cigiről (vagy kávé...ki mivel mérgezi magát:) )

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hellóóóóó Lááányok, megjötteeeeeeem:D

Teljesen fülig ér a szám, alig bírom levakarni a vigyort a fejemről :)
Szóval, az én kis szerelmem teljesen egészséges.
CRL: 48mm
BPD: 21mm
Nyakiredő: 1,5mm (azt mondta a doki, ez teljesen jó)
Végtagok hiánytalaon, ép koponyaszerkezet, Szívműködés látható. Normál magzati Anatómia.

ééééés édesen rúgkapált odabenn, cumizta az ujját, és kapálozott. Láttam az össze kis ujját, lábikóit, SZERELMES lettem :lol: jajj lányok, annyira vártam újra ezt az érzést :D:D:D:D
ééés megkérdeztem a dokit, hogy megtudja-e mondani, hogy fiú vagy picilány??? Azt mondta, hogy hááát igazából még nagyon apróka, de ha mondanija kell valamit, akkor Őnagysága bíz kislány :)
Azt hittem ennek a hírnek a hallatán elkeseredek....de nem, totál elöntötte a szívemet a melegség, és most már teljesen mindegy fiú vagy kislány.... Szerelmes lettem belé és kész :D

repülök a boldogságtól lányok :lol: :roll:
Vendég

ja, kép sajnos nem lett.... de holnap a 4D-n már lesz :D azt majd megmutizom:)
Vendég

Ediiiii!!
Hatalmas gratula!!!:) Csodásak az eremények!!Örülök nektek nagyon!!:) Tegnap én is ugy voltam vele, mikor elmentünk, hogy ha nem mondják meg, hogy fiú e vagy lány, akkor csalódott leszek...de igazából eszembe sem jutott már utána...csak örültem, hogy eddig minden rendben vele!:)
Holnap aztán 4d-képeket 1000-rel várjuk:) Ott sztem talán már látszik, hogy pöcsös vagy puncis:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Igen, mikor közli a doki, hogy egészséges, és minden rendben, akkor már az anyai érzések tombolnak, és minden mindegy, a legfontosabb vágy megvan, a baba egészséges :D:D:D:D

Nanááá, Ti lesztek az elsők akiknek feldobom a képet mutatóba :D

Juhuuu úgy örülök.... jaaa és olyan kis pisze feje van, profilból mutatta a doki, kis pisze orru, manófejű....éppen tökéletes nekem :D A doki szerint, a méretek alapján egyébként nagyobbak vagyunk mint 11+2, a holnapi 4D-n pontosan rajta lesz a méret, és pocakidő....
Vendég

Olyan jó, hogy mindenki egyre boldogabb! Pocinak menjenek el a rossz bacik, meg Barbussnak az a bigyó a gyerek mellől...és akkor mindenki boldogan várhatja a csodát júliusban:)

most kicsit eltűnök, főzök egy kis ragulevest, meg csinálok rántott husit ubisalival:)

Csak az a baj,hogy apa csipetkét akar....sosem csináltam még :oops: És nem is tudom, hogy hogy kell.... :oops: Liszt tojás só meg víz? aztán olyan keményre, hogy csipkedni tudjak belőle?? Valaki HELP MEEEEE :oops:

Meme

Kép
hmeme
Németország

Pocak
brühühü, nem értem.... a Te csomid ideért 2 nap alatt. Nagyon remélem, hogy holnap már megkapod.
Óóóóóó Te szegény, ezt jól elkaptad :cry: akkor sok pihi, és ha szereted akkor jó sok citrom. Csodákra képes, különösen, ha mézzel eszed. Küldök gyógyítóenergiákat.....

Moki
Okés, este meglesem :D:D:D:D

fűűű, de boldog vagyok, ez hihetetlen...... :D
Vendég

jááááááj Edi!!!!!!!de jó de jó GRATULAAAA!!!!!
szóval őnagysága kislánynak tünik....ááááááá
(irigy-irigy) :oops:
holnapra is megy a drukk.... :D
Meme:
azt a kis csomit én is megkaptam,és már tudom miről van szó...de azt tényleg az utolsó harmadra írják hogy át lehet venni.... :D
na nem baj március elején megyünk haza és én is átveszem előbb....úgy tünik nem veszik annyira komolyan.... :D :D

mokibuci

Meme
Most ügyfelem jött, de ezt gyorsan belinkelem.... itt asszem leírja :D
http://www.konyhamester.hu/index.php?fr ... no/T25.htm
Vendég

Edi: Köszi, ez jól hangzik...de ha megvárom még kiszárad...akkor ma nem eszünk...:( Vagy csak akkor kell hagyni kiszáradni, ha el akarom tenni?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Bibar: igen egy nap különbség, meg 1 év, a kistesónál pedig egy rugóra jártunk :D Sőt képzeld, pont lányom névnapja van júl.11.-én :)

Edi: DE JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez a legfontosabb, hogy egészséges. Meglátod, ha lány lesz, akkor is hatalmas szerelemmel tölt el minden egyes nap. Le tudja ám venni az anyját a lábáról egy kis hercegnő is. A méretek is szuperek! És a pisze orr, na az nálunk is nagy divat :lol: Nekem sincs nagy, csak egy pisze és lányomnak is. Hátránya annyi, hogy esésnél a szájunkat verjük be először az orrunk helyett, tapasztalatból írom 8)
Kár, hogy nem kaptál képet, de holnap majd bepótolod a bemutatót.
Végre kicsit megnyugszol Te is, már régen voltál UH-on.

Meme: cumi nálunk is csak mutatóban volt, viszont rászokott a hüvelyk ujjára, ami sokkal rosszabb, mert az mindig nála lesz és egyelőre nem is engedi leszoktatni róla magát. Kicsinek csak akkor kapta be, ha fáradt volt, elaludt, majd kiköpte, de mostanság elég gyakran a szájában van az ujja. Van egy kis szundi kendője és azzal mászkál a lakásban egész nap, bármerre megy, az ujja és a szundi kendő ott van vele.

M.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Manorka
Igaz! Inkább a cumi, mint az ujja...:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚristen EDIIIIIIII.......rájöttem honnan ismerős az apukááááááááád!!!!!!!!!nagyon bejövőőőőőőőős.....
megnéztem az ismieid között....és az akire tippeltem....áááááááá
na jól van....felmosom magam :oops: :D :D

mokibuci

Edi
jaj de jó :lol: :lol: :lol: gratulálok :wink: :wink:

Olivérem sem kérte annó a cumit,kiköpdöste állandóan igy megusztuk,még az ujját sem szopizza hála az égnek,rongyika sincs :wink: :wink: :wink:

bibar

na a leves fini lett, a csipetke milyen lesz..az majd kiderül, mert az még nem főtt meg..:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: Ugy csináltam, ahogy írta a linkelt cucc...csak nem szárítottam, hanem összegyúrtam, aztán csipicsipi a levesbe:) Remélem jó lesz:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
gondolom már készen vagy vele.... ááá én sem szoktam megvárni míg kiszárad :P

tadadadaaaad elmondtam a munkahelyemen, ééés mindenki annyira boldog. Nagyon örülnek, még könnyes szemek is lettek.....
Ez a nap az én napom.... Boldogságos nap.....

Moki
Ismered Apumat?? na igen, a zenei világ :D:D:D:D bejövős a nagypapi, az tuti... ha megyünk koncertezni valamikor, mindig azt hiszik a pasim... :D Büszke is vagyok rája :lol: Majd tuti az uncsikájára is azt hiszik majd páran, hogy saját :D:D:D

Na, megyek zárunk, este még jövööök :)

pusziiiiiii
Vendég

NA! Kész! Egész jó lett..első próbának nem is olyan rossz! Edi: Köszike!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

háááát...az én pasimnak is nézhetnééééék :oops: :oops: :oops:
hihihihi

mokibuci

Csajok! Hová tegyem fel a táblázatot?
Arra címre elküldöm, ami a közös email-ünk. OK?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Én is, én is szeretném tudni, miről van szó??:) :D Szabad??:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
ide nem rakod fel a táblázatot?vagy a többiek nem akarják??

Na most már én is kiváncsi vagyok Edi apukára :lol: :lol: :lol: hol lehet megkukkolni?? :wink: :wink:

bibar

hihihi...majd Edi megírja ha akarja mert én ugye nem vagyok illetékes..... :oops:
de hááát igazi rocker papa....!!!!!
Meme:
ide is felrakhatnád....legalábbis tőlem biztosan... :D

mokibuci

Sziasztok Csajszik!

Edi nagy nagy gratula a jo hirekhez, es vegre, hogy megmondtad..tok jo. Szoval azt mondod, hogy jo erzes, hogy lehet, hogy puncis kiralylany lesz?? Azt almodtam ejszaka, hogy lanyunk lett, es amikor megmondtak, mondtam a ferjemnek, hogy ez igy nem jo, valamit csinaljon :mrgreen:
(almomban arra a sok fiu cuccosra gondoltam amiket a napokban osszevasaroltam a neten)
Edi: en sajna zenei teren nem vagyok otthon :(
De teny, hogy amikor az Anyukadat meglattam az iwiwen azt hittem Te vagy, meg a ferjemnek is megmutattam.
Csajok: asszem mar megmaradok, vegre mar felkeltem egy kicsit, tusolni meg vacsizni. Egesz nap villanyparnaval melegitettem a fejem, hogy vegre meginduljon az osmasszivum, ami a fejemben van, meg volt kamillas gozoles is, asszem igy mar legalabb aludni tudok, a lazam is lement. Utalok betegnek lenni.. :roll:
pocaklako

Tyűűűűűű, valóban Moki.... Highway to hell! :D
Párom imádja az AC/DC-t.

Edi: egyébként én is csak lestem, hogy milyen fiatalosak a szüleid. És látszik rajtatok a nagy szeretet és a családi összhang. Szerencsés vagy nagyon ám!!
Látod, hogy örültek a munkahelyeden?! Legalább most már kímélnek és odafigyelnek Rád! Jól tetted, hogy szóltál!

Poci: örülök, hogy már jobban vagy, de azért még pár napig pihizz nagyokat!

M.

ui: tőlem is felrakható ide a tábli, ha csak nincs valaki ellenére

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Sajna nem tudom feltenni, mert ha lekicsínytem a táblázatot, akkor nem látszik semmi, ha meg látszik, akkor meg nem engedi feltenni...:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sikerült!:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hmeme 2010.01.08 09:29-kor.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Helló csajok:D

Meme
:D:D Apukám hangmérnök, de mellette zenész (dobos) idestova 25éve:) Sok zenekara volt, van... Prognózis, P-mobil, dolgozott sokat a Deák Bill Gyulával, stb stb... Most egy AC/DC Tribute bandájuk van. Nagy magas, kigyúrt kopasz férfiember, és igaza van Mokinak igazi Rock Nagypapi lesz:D:D:D Mivel részben Rock zenén nőttem fel, én is kedvelem nagyon :D

Moki
Nyugodtan írj amit csak szeretnél :D:D:D nem titok ám ez :lol:

Manorka
Igen, fiatalok a szüleim nagyon, és fiatalabbaknak is néznek ki. Moder familía. Örülök is ám neki, hogy ők a szüleim :D:D:D

Pocak
Igen, még magamon is meglepődtem ma, hogy ennyire örültem neki. Még most is odavagyok... bár majd gondolom holnap többet fognak látni, de most már nem baj, ha kispuncis lesz:D
Örülök, hogy jobban vagy :)

Meme
táblázatba szeretnék én is bekerülni
Edwig
29
2010.07.27.
Név: ?
St.Margit kórház
első gyermek (most már :cry: )
Szentendre
Vendég

Mokibuci: Te egri vagy? ja iwiwen bejeloltelek.
Meme: koszi a tablicskut, naon ugyes vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Meme: csak egy otlet, meg persze ha a tobbieknek is tetszik, jo lenne ha a tablicskuban (persze ha lehetseges), hogy amint megtudjuk a nemeket be lehetne vilagoskekiteni vagy rozsaszinezni a sort. Valamelyik topikban igy csinaltak. :wink:
pocaklako

Edi: nagy gratula, tök jó, hogy minden rendben van!

Meme: szerintem a cumi még nem szenvedély betegség ;) Na meg úgy gondolom, tudni kell ésszel használni. Egyszerűen vannak olyan babák/kisgyerekek akiknek muszáj valamit szivogatni az alváshoz -nem mindegyiknek szvsz.
Ez lehet az ujjuk, cumi, plüssállat lába, bármi. Viszont egész picik esetében vagy marad az ujjuk vagy a cumi. Nekem az egyik tesóm nagyon sokáig (több mint 10 év) szopta az ujját, akkor már inkább a cumi. A fiam egyébként jó ideje csak alváshoz igényli (nem is nagyon adtuk korábban se máshoz) vagy ha nagyon sokat autózunk, akkor. Nálunk egyébként az alvás alapfeltétele a cumi, meg a zenélő fóka, Zalán imádja.
Na, megint kisregényt írtam bocsi. :oops:

Poci: örülök, hogy jobban vagy!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?