Új privát üzeneted érkezett!

Monka nagy gratula a kislányhoz!!!!!! :P Örülök, hogy jöttél, már hiányoltunk. Ha visszaolvasol, látod csináltunk egy új táblázatot, azt beszéltük felrakjuk hetente, vagy ha változás van. De a te táblád sokkal többünket tartalmaz, így ha gondolod, folytassad csak te. Köszi. Remélem kicsit több időd lesz ránk ezentúl. Jó, hogy nem tűntél el.
Bea jó munkát! Azért csak lassan, aztán esténként dobni egy lapot. :wink:
Adryn édes lehetett a babó, ahogy szökött apa elől. :)
Katka csak óvatosan. Örülök, hogy rendben vagytok.
Kiszazsu mindent lát. :wink:
A szívdobogás még kellemetlen is lehet majd. Terhesség alatt elég gyakori sajnos, az ijesztő szívdobogás is. Mint a rémálmok. Nekem szerencsére Botkával 2-3 volt. Most már egyen túlvagyok a hétvégén.
:(

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli:milyen az az ijesztő szívdobogás?
én csak a levegőt kapkodom és úgy érzem megfulladok amikor rámjön a világvégebőgés (úgyhogy le kéne szoknom róla :))
ideges vagyok .. sztem meg sem nyugszom péntekig.. még nem tudom milyen lett az afp-m.. mert ugye nem voltam itthon.. és a doki azt mondta elég ha pénteken megyek.. de lehet nem bírom ki és felhívom ma... :S

KépKép
KépKép
adryn

adryn: hívd csak fel.

Ja, erős szívdobogásom van, főleg, h fölmegyek az emeletre, ahol lakunk, de ez nem tart vissza, h ne rohangáljak le-föl :lol:

Most a háta fáj baromira, fél9 óta ülök, fel-fel állok, de milyen nehezen :cry: be kell hoznom egy párnát és a székem mögé rakni,állítólag segít.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Monka nagy gratula a kislányhoz!!!!!! :P Örülök, hogy jöttél, már hiányoltunk. Ha visszaolvasol, látod csináltunk egy új táblázatot, azt beszéltük felrakjuk hetente, vagy ha változás van. De a te táblád sokkal többünket tartalmaz, így ha gondolod, folytassad csak te. Köszi. Remélem kicsit több időd lesz ránk ezentúl. Jó, hogy nem tűntél el.
Bea jó munkát! Azért csak lassan, aztán esténként dobni egy lapot. :wink:
Adryn édes lehetett a babó, ahogy szökött apa elől. :)
Katka csak óvatosan. Örülök, hogy rendben vagytok.
Kiszazsu mindent lát. :wink:
A szívdobogás még kellemetlen is lehet majd. Terhesség alatt elég gyakori sajnos, az ijesztő szívdobogás is. Mint a rémálmok. Nekem szerencsére Botkával 2-3 volt. Most már egyen túlvagyok a hétvégén.
:(

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

adryn: mért szoktál bőgni?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Hú még egyszer elment, bocsi, Bobó megnyomta. :oops:
Tényleg, miért szoktál sírni? :cry:
Papillon egy párna tényleg sokat segít. Éjjel is akár. :wink: Én úgy döntöttem szerdán hozom el az afp-m, ha meygek fogászatra. Addigra csak nem változik az eredményem. :lol:
Erősz szívdobogás asszem később van. Azt érzed, kiugrik a torkodon a szived. De nagyon ijesztő. Nekem legalábbis az volt. Előre szólt a doki, hogy ne ijedjek meg, ha ilyen lesz.
Na léptem, mert hintázás van, és lökni kellllllll!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

nekem jöv7 szerdán lesz afp eredményem é 28-án megyek szionográfushoz és az apuka is tud jönni :lol: ennyire még nem örültem neki, hogy délutános :D

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

(bocsi, rossz a billentyűzetem :? )

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

igazából nincs okom a bőgésre.. de a hormonok okoznak világvégeállapotot néha.... olyankor mindent feketének látok de hamar elmúlik szerencsére.. meg azért megvisel ez a 2 hétig nem látom aput című téma is.. de hát valakinek dolgoznia is kell a családban :) meg ez az ide oda repkedés, egyik hivatalból a másikba menni intézni az állandó kinttartózkodási engedélyemet, meg a lehetőséget hogy kint szülhessek.. (hehe ez már megoldott szerencsére eu-s kártyával ott szülünk európában csajok ahol akarunk :D :D :D fedez a magyar biztosító és persze akkor automatikusan kettős állampolgár lesz a bébi)

KépKép
KépKép
adryn

na.. afp eredménnyel holnapig várni kell.. kocsiban ült a doki most hogy hívtam :(

KépKép
KépKép
adryn

Adryn a 2 hét munka azt jeletni abszolút nem találkoztok? :shock: Vagy mert pont akkor vagy itthon? Bizti nem könnyű. De már nem tart soká az utazgatás. :wink:
Afp-d tuti rendben. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

első két hónapba nekem is sűrűn rámjött a sírás ....

Egyre idegesebb vagyok a holnap miatt... próbálom lefoglalni magam de nem nagyon megy :? félek is meg örülök is hogy végre láthatom...
de izgulok nagyon hogy minden jó legyen .. :roll:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

2 hétig egyáltalán nem. mert ő északnorvégiában dolgozik hiába dán nemzetiségű, jobb a fizu így. 2 hét meló akkor mondjuk reggel 7-től este 7-ig, de utána 3 hét szabad. ma utazott el. ezért is tudom megoldani ezt az itthoni dokilátogatást, meg addig anyum is babusgathat :).. viszont számolom a napokat a visszaútig.. a légitársaságok meg gazdagodnak rajtunk.. :?

Moncsi: mire a félelem? tök jó hogy láthatod a törpét, és tuti minden rendben lesz és max holnap már nagy felkiáltójelekkel jössz hogy fiúúúúúúúúúúúúú!!!!! vagy lááááááááááááááááány!!!!!

KépKép
KépKép
adryn

hát Adryn, nem lehet könnyű. Hogy jöttetek össze? Nem semmi story. Milyen nyelven kommunikáltok?

Moncsi!!! Nyugi!!! Bár én is nagyon be lennék sózva :lol: most látod először a picurt :lol: királyság!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

És ezek után sztem elégtételül megtudhatod a nemét is :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

nem könnyű, de ez van.. hát a mi történetünk is érdekes.. :D :D :D én magyar ő dán és Krétán taliztunk (merthogy ott is éltem 2 évet) ő nyaralni volt haverokkal én meg már hazaindulóban :) aztán utána msn-eztünk egy darabig utána jött Budapestre hozzám először egy hétre, utána kettőre, aztán én mentem hozzá.. megint ő jött.. megint én.. aztán ottragadtam, szóval valahogy így.. :D:D:D
angolul beszélünk, az nekem hálistennek már második anyanyelvem majdhogynem, a dánt meg kezdem tanulni... :?

KépKép
KépKép
adryn

adryn te most jöttél még azért nem tudod ...
én lemaradtam a 12 hetes uh ról mert későn mentem el dokihoz. amikor elmentem már 14 hetes terhes voltam... így az orvos nem küldött el, hanem mondta hgoy várjuk meg a 18 hetes uh-t ... ezért csak most került sor rá .. ezért félek egy kicsit ...
de emellett annyira várom már :!: :!: :!:

:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Tényleg érdekes történet... de szép :)

adryn te mikor is mész uhra ? nem te mész még holnap vagy ki is írta ?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

csibb írta

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Holnap megy uh-ra csibb és moncsi ha jól emlékszem

papillon én is azt írtam vmelyik nap hogy nekem is dobog a hasamban a szívem :D tényleg furi
Hirtelen erős szívdobogás nekem is szokott lenni, egy-két másodpercig tart aztán vége, nem tudom mi lehet :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

adryn: nem semmi story. És össze is házasodtatok? Amúgy, ha fennt vagy mi a wiwen bejelölgettük egymást, priviben, vagy aki nem bujdokol, nyíltan megadtuk nevünket... ha gondolod, csatlakozzzz!

Hány éves is vagy? (tom, h írtad) Első baba? Már nem dolgozol?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

a gyors szívdobogás az lehet a baba,de ha ugyanolyan ütemű, mint a pulzusod, akkor nem :( de elvileg érezheted is a babaszívdobogását...(nem én vok ilyen okos, tod, anyám védőnő)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

ja ez tuti az én szívem, elég lassú :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

hát igen,én is kicsit csalódtam, mert annyira örültem, h érzem a babaszivét :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

én pénteken megyek uh-ra :)

jegyesek vagyunk, de már férj-feleségnek szólítjuk egymást.. és csak a hivatalos procedúra nehezíti meg a dolgunkat :) hoztam minden papírt az időpontkéréshez, de mivel nem tud jelen lenni lehet kell egy másik is.. meg persze le kell fordíttatnom :? úgy gondoltuk itt tartjuk meg a polgárit kint meg a templomit :)
30 vagyok, decemberben leszek 31 :)
a nevem iwiw-en Botos Adrienn és ha beírjátok a munkahelyek közé a Kotányi-t akkor tuti engem dob ki. már nem dolgozom ott de be van írva volt melóhelynek :)

KépKép
KépKép
adryn

Ilyen bonyi különböző állampolgárságúaknak házasodni? Szegénykék :(
amúgy én 1 hónapja házasodtam és a férjem csak az esküvő napján tette be a lábát az önkoriba!!!! (Ez a 15. ker volt)
És pocakosan vagy majd a babó eljövetele után házasodtok? Mióta vagytok együtt? :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

adryn bejelöltelek iwiwen..

Dejó akkor a héten neked is kiderülnek a dolgok :)

holnap fél 10 re van időpontom..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

és mikor leszel net közelben moncsi?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

amint hazaérek :) Gondolom 11, fél 12 körül maximum itthon leszek és akkor majd irok rögtön :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

papillon: és te hogy kértél időpontot akkor? adtak vagy kellett meghatalmazás a "fiatalúrtól" :P ? mert itt ha nincs jelen kell egy személyes nyilatkozat tőle... közjegyzővel hitelesítve meg a külügyminisztériumos pecséttel. ha jelen van akkor "csak" tolmácsot kell szerezni.. :shock:
decemberben akarjuk a polgárit.. ha így haladok alig lesz hasam :D a templomot meg majd kint babával :)
tavaly nyáron taliztunk. szóval azóta tart a love :D

KépKép
KépKép
adryn

NADON várom már :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Hűűűűűűűű, akkor ti még nagyon love, tök jó!!!!
Elvittem a személyigazolványát meg az anyakönyvi kivonatát, előtte telefonon egyeztettem, h mikor van szabad időpont és le is foglaltam. (Könnyen ment, de 1. a férjem magyar 2. kollega volt, mert önkoriban tisztviselek én is) Nem tom ezek mennyire befolyásolták a gördülékenységet, de én elmentem egyszer, lemásolt mindent, oszt annyi. Esküvőre majd tuti kell tolmács...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

facebookon egyikőtök sincs? az angol nyelvű nemzetközi iwiw-hez hasonló oldal. ha kell küldök meghívót. ;)

KépKép
KépKép
adryn

én nem:-( igazából az iwiw is kezd sok lenni nekem..... a iwiw az csak magyar?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

azért küldhetsz meghívót :wink: van kit lenyomoznom :twisted:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Az esküvőt már mi is tervezzük de majd 2009 nyarán lesz valószinű. Addigra már meglesz a baba is :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ott én sem vagyok fent de ha gondolod jöhet meghívó :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

tök jó hogy önkoriban dolgozol/tál. biztos azért volt könnyebb.. és ráadásul kint én leszedtem a netről hogy mi kell.. azokat a papírokat be is szereztük.. erre benyög ma a csaj egy másikat is merthogy nem tud jelen lenni.. de könyörgöm.. le van írva érthetően a papírokon hogy ő szeretne velem házasságot kötni és a dán törvényeknek megfelelően a házasságnak akadálya nincs. meg az is hogy nem volt még házas (lakása van hahahaha :D: D :D) meg személyi szám meg lakcímigazolás..., meg van anyakönyvi kivonat meg útlevélmásolat. nem értem mire kell még nyilatkoznia.. ugyanazt miért kell kétszer??? lehet bemegyek és az orruk alá dugom hogy ez van és kész.. ;)
gondolom ilyenekkel nem foglalkoztál.. :?

KépKép
KépKép
adryn

mi megtudtuk a babát júli 20 körül és szept 6-án volt az esküvő (mindkettő).. én nekem bőven ráért volna akármikor, de az apukajelölt nem akarta, h "vadházasságból" szülessen gyermeke :lol: édes, amúgy ha nem gyün a gyerek, akkor mi is jövö nyáron esküdtünk volna... de jó volt ez így, ahogy volt. Semmi cécó, nagy felhajtás (nekem már volt olyan :( , párom meg nem akart)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

moncsi ment az iwiwen megadott mailcímedre ;)

KépKép
KépKép
adryn

papillon: milyen mailcímre küldjem?

KépKép
KépKép
adryn

én úgy gondoltam hogy a gyerek miatt miért siessük el... mert mi mindenképpen nyárra terveztük... még addig úgy is gyűjtögetni kell rá ugyhogy nem akarok most ilyen egyszerűt, én nagy lagzit szeretnék :D

adryn köszike..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

adryn én is bejelöltelek iwiw-en :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

hát nem vagyok anyakönyves, de melyik önkoriról lenne szó? Tudod milyen ez a rohadt bürokrácia, tele fölös körökkel :( még dolgozom :o
amúgy hihetetlen, ha nem akar elvenni, azt közölheti az esküvőn is :shock: :lol: az van erre, sztem hülyeség ez a nyilatkozat, de akkor küldje el emailben,scannelt aláírással, csináltass egy hiteles fordítást és KAPJÁK BE :!: :evil:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

na én sem akarok nagy felhajtást.. nekem is megvolt már az :) de nagyon fiatalnak bizonyultam és el is váltam 3 év után :P

KépKép
KépKép
adryn

most láttam a cicás kérdésedet iwiwen.. a cicám már sajnos nincs meg..a tiédet viszont láttam iwiwen .. nagyon édes.. ott él veletek kilnt ?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

szeptember 6-án volt az év legmelegebb éjszakája!!!! Ki hitte volna, nagy szerencsénk volt, kerti party volt :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

adryn: sorstárs 8) és a "férjed" sem akar nagy felhajtást? Az enyim direkt örült emiatt, h nekem már meg volt az "álom esküvő"....

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon nem elég a scannelés, mert kinti közjegyzővel kell hitelesíteni és kell a külügyminisztériumtól az apostille pecsét... :?
miskolci önkörmányzat.. de ott tartok hogy bármelyik amelyik könnyebb... :P

KépKép
KépKép
adryn

az jó lehetett.. én is melegbe szeretném pont ezért jó lenne nyáron...csak nehogy pont rossz idő legyen..
A kerti party tök jó ötlet volt ... régen nálunk volt egy csomó kertiparty tök élveztem ...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?