Új privát üzeneted érkezett!

Lafi,
Nekem az 5-is jó mert egy kerítés választ el a cukitól :wink:
Vendég

Na:

A hely:
http://www.zilakavehaz.hu/index.php

Térkép:
Kép

Csütörtökön délutános vagyok elvileg, de mivel nincsenek beírva, szerintem oda tudok menni előbb! Csak még azt nem tudom, mivel megyek dolgozni, autóval vagy bkv-val. Attól függ, mikorra érek oda. De max. fél6ra tuti ott leszek! Az még jó Lafi? És akkor majd potyognak be az emberek... :)

Igen, én is (Pandi is) imádjuk a Zilát!!! :) És remélem lesz még az az új fajta torta! A honlapon még fent van! :roll:

Kép
Kép
sleepin

Na akkor 5 felé ott vagyok, nyilván forgalomfüggő!!!!
Azért nem vagytok semmik, cukiházba visztek egy cukros kismamit, de még jó, hogy délután lehetek parázna.... :oops: mert sajna fini sütikre beindulok.

ismertetőjel: nagy darab bálna, vagy elefánt!!! :lol: rövid barna haj (fekete volt) szőke melírral (ami kék volt)
Vendég

Pandi, akkor jó a csütörtök is ugyi?? :D Bocsi, hogy így áttettük, de Fencinek nem jó a szerda...

Na, nem bálnázunk!!! :)

Nekem a kórházi 1,6 lett (Afp). A védőnő is azt mondta, jó. Ja és meséltem a védőnőnek, hogy 2 afp-m is van. Egyik duplája a másiknak. Azt mondja, lehetséges, ha 1 hét különbséggel vették le... Én meg mondtam neki, hogy 1 nap különbséggel vették le. Hát mondanom sem kell, ilyen fejet vágott: :shock: .

Kép
Kép
sleepin

Lafi! Tuti van diabos süti!!! Fagyiba is, bár az azt hiszem sztornó ebben a gyönyörű szép időben... :roll:

Kép
Kép
sleepin

na nehogy azt hidd, hogy diabos sütivel rontom el a gyomrom.... :wink:
Vendég

hihihi... de Tűűnek pssszzttt.... :D

Kép
Kép
sleepin

az tutttttti
az ilyeneket titkolom ezerrel.... :oops: meg a pizzát és egyéb diétás kajákat is :oops: :wink:
Vendég

Hahó lányok!

az 1,7 is jó teljesen. Ez a törzs-láb arány nálunk is gond, Boti 80-86-os bodyt hord és 74-es nadrágot :roll: . A lába még csak 18,5-es. Valahogy a törzse hosszú de a lába nem nyúlik egyelőre. De Blongyi megnyugtatott, hogy ezek szerint másnál is van ilyen.

az én ma reggeli hasfotóm
Kép

Az UH eredményeken ne aggódjatok, ha minden nap mérnék , minden nap mást mérnének. A lényeg, hogy arányosan nőjön mindene az előző UH-hoz képest. Amúgy ha baj van akkor általában kompletten nem nő a baba, tehát nem elkezd torzulni hanem egyszerűen mindene lassabban nő. És ez sem jelenti azt, hogy nagy a baj, én két kismamát ismerek akit emiatt befektettek, az egyik lányával semmi gond nem lett (most 4 éves) a másiknál tény, hogy van valami felszívódási gond mert a mai napig alig hízik, pedig eszik. De amúgy értelmes kislány, csak hát nagyon sovány.

Úgy néz ki, hogy a féjrem a héten hazaköltözik. KÉpzeljétek vasárnap anyóséknál voltunk (férjem szülei) akiket szeretek és tök jóban vagyunk de van egy elég komoly konfliktusforrás, miszerint mennyit legyünk ott a gyerekkel. Nekik a kétheti 1 kevés, nekem bőven elég. Vérig sértődött anyós, hogy játszóházba járunk ahelyett, hogy oda vinném . Szerintük ott sokkal jobban érezné magát. Nagyon rosszul esett a stílus meg az egész. A férjem meg tök aranyos volt, mellettem állt, de ésszel, szóval tiszta pasis volt :lol:
Most is amikor meondtam neki, hogy talán tényleg haza kéne jöjjöm mert egységben az erő, nem az volt, hogy fú akkor rohan és jön, hanem tök kimérten állt hozzá, hogy akkor majd megbeszéljük mikor. Tetszik ez a style .
Szóval fény az alagút végén!!

Sleepin: nem tudom hol a 4 kg, de kizárásos alapon eloszlik a fenék -comb-pocak mezőben :).

Én hétfőn mértem, szerencsére lejjebb ment a súlyom, most 20 dkg plusznál tartok. Szeretnék max 60 kg lenni mert rólam egyáltalán nem olvadtak Boti után sem a kilók, sőt amikor szopi abbahagyás után tornáztam meg kevesebbet ettem akkor sem történt semmi :(. Igy inkább a megelőzést választom amennyire erőmből telik. Tegnap este mondjuk faltam még kakaót is ittam habbal :P

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok!!
En is visszatekingetek.Nekem az anyosomekkal van a gond.Tudjatok mar a 6honapban vagyok,egyszer nemlatogattak meg.Meg anyi se hogy elek-e vagy mi van a babaval.Nagyon rosszul esik.Mi regen nagyon joba voltuk,csak hat a masik fiuk odakoltoztetett egy akkor meg 16 eves csajot es hat o a minden.17 evesen megszulte az elso unokajukat ugye ugy hogy azota mi nem is letezunk.De az a duma hogy egyforman szeretnek minket.HAHAHA.Egy kis kigyo az a csaj.Nem feltekenysegbol irom,mert volt mar egypar huzasa,
A parom volt naluk csak anyit tudott kerdezni hogy kover e vagyok mar.Hogy jol-e vagyok,vagy a baba jol-e van apszolut nem is erdekelte.
Na mindegy tulelem valahogy.A szuleimre mindenben szamithatunk.Kulon lakunk,de szerintem tobbet vagyunk naluk mint othon.

Kép

Kép
marcsitita

Norma! Tök örülök, hogy alakulnak a dolgok a férjeddel!
Csak így tovább... :)

KépKép
Kép
sagi1

Norma! Ez szuper! Csak így tovább Norma-Apa! :D Ugyanolyan a pocid, mint nekem... :D

Marcsi! Te se törődj velük! A saját boldogságotok a fontos!!! Amúgy merre laksz Szlovákiában? Elég sokat járunk át... :) Szeretjük nagyon!

Kép
Kép
sleepin

Norma, nagyon örülök, hogy alakulnak a dolgaitok!

Marcsi, szar...d le! Nehogy ezzel foglalkozz!A szüleid aranyosak és ez a lényeg!
(nálunk is az én szüleim az odafigyelőbbek, anyós kezdetben nem is szeretett, ellenezte az esküvőt....anyuék meg mindent magadtak annó és most is!)
Vendég

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1188898305.78.jp

g[/img]

Pocak.Remenlem latszik

Kép

Kép
marcsitita

Kép

Kép

Kép
marcsitita

Hali!
Norma: örömmel ovastam a fejleményeket a férjeddel kapcsolatban (is) Mondjuk az azért tetszett "anyóséknál voltunk (férjem szülei) " :lol: Van amikor összekuszálódnak az érzelmek, nálunk is volt egy ilyen időszak, de jól megdumáltuk és hála az égnek jól megvagyunk.
Anyós miatt már nem nagyon zavartatom magam,egyébként annak tudom be, hogy mentálisan van gondja rendesen. :P A saját fia vagy az unokája szülinapjára nem jön el, csak akkor ha nyár van és grillezünk a kertben. Áááh, ebbe inkább nem megyek bele, árt a vérnyomásomnak. Csak nem bírom ki, számomra, megbukott ,mint anya, mint gyermek, mint testvér, mint nagymama,mint anyós. Huhh, erről ennyit.
Amúgy meg teljesen kibuktam (jó értelemben ) a 20 dkg pluszon :D
Én most be vagyok rezelve, mert a múlt hét óta feljött 1 kiló. Igaz, most tényleg zabáltam, visszafogom magam. Ha nem megy lejjebb,akkor muszály a dookival beszéni, nehogy gondom legyen.
Olvastam a Dopegit tájékoztatóban,hogy súlygyarapodás, vizesedés lehet, hát nem hiszem, hogy a napi 1 szemtől lenne.
Vendég

látszik! :wink: szép!
Vendég

Bocsi.Ez nem nagyon sikerult.
Koszi Lafead,Sleepin!Mi a parommal Dunaszerdahelyen /Dunajska Streda/ lakunk.Szuleim egy falucskaban Ekecsen/Okoc/
En a ti Komaromotokban dolgoztam.Nyaralni pedig Parkanyba,Esztergomba jarunk.

Kép

Kép
marcsitita

Oh mi eléggé másfelé járunk... Parassapusztánál szoktunk átmenni, Selmecbánya, Vihne, ezek a célok általában. Egyik ismerősnek/barátnak van telke Vihnén. De Komárom, Esztergom is sokszor cél de ált. az csak 1-1 napra.

Kép
Kép
sleepin

Olyan szuper, úgy volt, hogy az én édes férjem elmegy ma a babakocsiért, hogy beleférjünk még a 3 napba, amíg cserélnek alkatrészt, ha kiderül,hogy gond van. El is indult, de a Hungárián nagy volt a dugó délelőtt és feladta!káromkodott meg minden, meg hogy minek kellett ilyen messzi boltot kiválasztani stb. Én meg erre annyit mondtam, te akartál ide költözni, nekem Kecsó is megfelelt....szóval mehetek el én érte, mert én jobban tűröm a dugókat, de csak holnap sajna, szóval lemaradunk a garanciáról is...
Vendég

Sziasztok!

Újonnan csatlakoznék a januári kismamákhoz. Eddíg nem mertem írni,mert én aztán nagyon parázós vagyok és mndíg beképzelek valamit szegény picimnek. Pedig eddíg minden eredményünk tökéletes. Kivéve hoyg alacsony a haemoglobin meg hematokrit szintem...de a dokim erre sem írt fel semmit szóval olyan nagy gond nem lehet. Csak hát a frász kiver a zöldségektől. Valószínüleg ez a ludas...hogy nem eszem elég zöldséget. Amúgy sem eszem sokat és ahogy olvasgattam, hogy mennyit híztatok. Hát én azért ácsorgok a mérlegen, hogy hízzak végre. Az első 12 hétben fogytam 3 kilót. abból mostanra visszajött másfél és az is csak a mellemre. :D Szóval én kifejezetten örülnék ha híznék végre. Pedig Kiscsirke elég nagy baba, minden Uh-val előbbre írják. Elvileg a vonalzóm sem pontos, mert már több, mint 20 hetes. De még nem írtak ki napot.
Egyébként ahogy olvastam a régebbi hozzászólásokat meglepődtem mennyire másként van itt minden (komolyan mintha nem is MO-on laknék, pedig csak Vas megyei vagyok :) ). Én a pozitív tesztem után rögtön mentem az addigi nődokimhoz, aztán ő hüvelyi vizsgálattal megállapította, hogy 5 hetes terhes vagyok (semmi UH) és elküldött a védőnőhöz. Mivel egy kis faluban lakom Szombathely mellett saját védőnőnk van, tehát egyértelmű volt, hogy hozzá megyek. Tőle rögtön megkaptam a kiskönyemet, meg a többi beutalót és vérvételes papírt előre a 9 hónapra. Onnan mentem terhesgondozóba, ahol szintén hüvelyi vizygálat és csak ott adtak időpontot UH-ra. Ja és autómatikusan a terhesgondozós dokim lesz a szülészorvosom (persze ha épp bent lesz mikor jön a pici). Az UH-t megint csak más doki csinálja. Ráadásul eddíg csak 2 Uh-m vol. De azt a kettőt is más orvos csinálta. Szóval 20 hetes terhes vagyok, de már 4 dokinál voltam. :P

Na szerintem bőven elég volt belőlem ennyi mára. Bocs a sok dumáért, csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat. Hogy egy országon belül is mennyire másképp vannak a dolgok.

Jó babavárást mindenkinek!
Móni

Kép
móni86

Szia Móni, ez tényleg érdekes....és csak néhány km és mennyire más nálatok minden....pedig a protokoll ugyanaz.
Vendég

Szia Móni!
Üdv.közöttünk, és nyugodtan hagyd szabadjára a mondandódat :lol: vagyunk egy páran ugyanígy.

Vettem orrspryt homeos. Végre kaptam olyan gyümölcsteát amiben nincsen koffein. Eléggé macerás, mert 8-10 percig ázik, utána még 5 10 perc mire kihül. De finom, és cukor nélkül iszom, mert bírom a savanykást.
Vendég

Hat nalunk,meg tenleg tekjesen mas.
Egy noi orvoshoz jarok,o vegzi az osszes vizsgalatot az UH-t,a 4D-et is.Nalunk nincs olyan hogy vedono.A terhesgondozot se nagyon ertem.Nalunk mindent egy orvos es az ott dolgozo noverke vegez.Nala fogok szulni is.Persze ha mast akarnak,megvalaszthatom,de mert is valasztanak mast.
Szerintem egyszerubb mint 4 orvost bejerni,kulon UH-ra menni stb.Az en orvosom mongyuk minden alkalommal csinal UH-t.Olvastam hogy nemnagyon egesseges,de hat nem tudom mit higgyek.alaposabban csak a 20.hetbe vizsgalta meg a babit,megmutatta a veseit,kisagyat,szivecskejet,combcsontjat stb.a 4D-t 13-an csinalja meg a kovetkezo vizsgalaton.

Kép

Kép
marcsitita

Nalatok hogy van a 4D? nalunk kb. 8000ft.

Kép

Kép
marcsitita

Sziasztok

Szia Móni.Üdv itt.:) Végre valaki,aki nincs több száz km-re tőlem. :lol: (zalai vagyok).Első baba lesz? Tényleg mennyire más a terhesgondozás,nálunk bár hasonló,de a "régi" nőgyógyászomnál szülök és ő csinál minden vizsgálatot,UH-t is.A védőnő uaz mint nálad...

Ejj Csajok!Talit szervezgettek???DE jó Nektek! :roll: Én bezzeg a világ végémmel...esélyem sincs,hogy csatlakozzak,pedig úgy szeretnélek megismerni Benneteket! :wink: Talán egyszer összejön...Én gondoltam egy talira...lehet sikerülne is megszervezni...Az október végi Kismama börze napján???Biztos sokakat érdekelne,hétvégére esik...stb...Véleményeket kérek. :D :D

MEgvettük a babakocsiiiiiiit!Jupppi!
Lemerült a fényképezőgépem,de töltés után rakom is a képet.:) Olyan szééép.:)

Viszont mostanában nem csak jó dolgok történnek.:( Minden estére kő kemény a pocakom,elég sokat görcsölgetek. :cry: Nagyon vigyáznom kell.Próbálok pihenni,de Dorka mellett szinte kivitelezhetetlen...PEdig még minimum 4 hónapot ki kell bírnom!Ilyenkor de soknak hangzik,ATYAÉG!

Boci
Körülnéztem Ausztriában...háááát...választék hatalmas (bár itthon is),de az árak..nem igazán térnek el... :? PEdig én is bíztam benne,hogy vmivel olcsóbban tudok venni kocsit,illetve nagyobb dolgokat.Azért valószínű,hogy mi kint vásárolunk majd be a Csöppségnek...közel van,és olyan különleges dolgokat lehet kapni.:)

Marcsi,Norma
Szép a pocitok.:) Na és Viki!!! Tényleg nagyon vékony vagy. :wink: Igaz most én sem panaszkodom.Dorkával erre az időre +6kg-nál tartottam,most kb 2 van rajtam...tartani szeretném. :roll:
Vendég

Annyira szuper,hogy a vonalzókon már a hátralevő idő kevesebb mint az eltelt. :wink: :lol: Visszaszámolás elindult.:)
Vendég

hali csajok! egy kicsit eltüntem, mert szar a neten, de nem is baj, mert így legalább nem olvasgatok minden féle hülyeséget! a lényeg hogy csütörtökön megyek a genetikai uh-ra, addig már úgy se fogok igazán megnyugodni, akármit írtok! :oops: de nagyon remélem hogy tényleg nem lesz baj, hisz a 12. heti genetikai uh.on a tarkóredője 1,2 volt, és nagyon kis mocorgó baba!
most a bátyáméktól írok nektek, remélem hogy a héten már megcsinálják a netemet, és akkor csütörtökön meg tudom írni, hogy mi újság! addig is köszi a bátorító szavakat mindenkinek! puszi!
Vendég

Sziasztok!

Móni! Üdv köztünk! Írj nyugodtan szerintem mindenkit érdekel.

Blongyi! Megvolt az uh-om, minden ok. Az én eredményeim:
BPD: 5.03, Fl: 3.61, AC: 16,17. Mondtam, hogy neked tényleg nagy a babád ne aggódj.

Lego! Én is megvettem végül az a használt babakocsit a hordozóval amit kinéztem, bár szerintem max. 5 ször ha használták, mint második babakocsi. Pont féláron egyébként és gyönyörű.
Jópofa, hogy pont mindannyian a babakocsit vettük meg először! Ja és nekem is kezd este keményedni a pocakom amire azt mondta ma a dokim, hogy szigorú pihenés, nehogy elkezdjen kinyílni a méhszáj. Nem tudom még, hogy fogom ezt gyerek munka mellett megoldani, de jól rám ijesztett. Lehet, hogy kiiratom magam egy kicsit.

Kép
barbi5

Barbi: köszi...nem aggódom már, most új para van. Az előbb a családom már madjnem elfenekelt,minden esetre jól leszúrtak.
Magas a vérnyomásom, most a toxémiától félek veszettül. Mondanom sem kell, azt bubusolom a neten. Még jó,hogy tegnapi UH-os leleten rajta van,hogy jó életjelenségek. :roll:
Vendég

Lego, a bababörze jó ötletnek tűnik!!!Hátha kivitelezhető.

Baba, nyugi!

Blongyi, mennyire magas????Mert engem ma a diabetológián üóva intettek, hogy egyre magasabb....149/69 p:105 viszont a cukros dolgiam legalább jók....
Vendég

Lafi: ma volt 150/76 is. :shock: Azt beszéltük meg a házidokival,hogyha tartósan 130 felett van,akkor el kell kezdeni szednem a gyógyszert. Kb 3-4 napja kezdtem el szedni óvatosan. Most 3X1/4-et szedtem, de ma már bennt van a 4. is, szóval egy szem egész napra.
Az előbb beszéltem vele telefonon,mondta,hogy ebben a ramaty időben holnaptól 3Xfelet szedjek, de nagyon vigyázzak. Semmi gyors mozdulat, cipekedés, rohanás. Azt is elmondta,hogy ennek a gyógyszernek a napi szokásos adagja 3X1 volt. A nőgyogyi és a házidoki is az alsó értéket szokta kérdezni. Ha jól tudom az a terhességgel összefüggő magas vérnyomás.
Vendég

Húha akkor nekem is magas...mert alig marad el....na jó, akkor mérem minden nap én is.
Vendég

Most olvastam végig a toxémia topicot, persze,hogy nem megy le a vérnyomásom.... :P na, mára off
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Most gyorsan megosztom az ereményeinket, aztán visszaolvasok:)

Egy élő magzat, medence végű fekvésben.
Placenta a mellső falon. "0' típusú.
Átlagos magzatvíz. Köldökzsínórban három ér.
Telt gyomor és hólyag. Vesék mindkét oldalon ábrázolódnak. Zárt has és mellkasfal. Ép rekesz. Négy üregű szív,jó szívműködés. Ép koponyacsontok és gerinccsatorna. Végtagok ábr.

Anomália nem látható.

BPD:45mm
OFD:56mm
AC: 148mm
FL:31mm

Magzati súly:320g

Blongyi: voltam abban a boltban a Baross utcában. Először azt hittem, hogy nagyon gázos bolt,mert vhogy olyan lepukkant kicsit, de az eladónő nagyon kis kedves. Megkérdeztem, vannak nagyméretű gatyók is, de amúgy is nagyszámozásúak,mert a német számozást használják. Így rám is M-es gatya volt jó az L-XL helyett.
Volt kord, vászon, sportos, csinosabb gatyó...úgy 7000-8000e körül vannak és lehet kártyával is fizetni.
Én egy sportosabb, keki színű gatyót vettem.

bingii

Üdv közöttünk Móni! A 86 a nevedben csak nem azt jelenti hogy ekkor születtél? Akkor egy tizes van közöttünk, fú de furi.

Keményedés: Lányok! aki keményedik kezdjen el 3*2 magneB6-ot szedni vagy ha töményebbet vesz akkor értelemszerűen kevesebbet!!!! Tudjátok hogy én laza vagyok de félidőben estére kovakövizni nagyon nem szabadna!! Én Botit egész nap emelgetem meg jövünk-megyünk és nem keményedek egyáltalán, tehát egyrészt ez egyedi érzékenység is de bizony veszélyt is jelezhet! Nagyon fontos, hogy a 24-30. hét között ne induljon be a szülés mert ott már életképes a baba de nagy valószínűséggel maradandó baja lenne ha megszületne. A méhszájat minden terhesgondozáskor nézze meg a dokitok!!! Ez elvileg kötelező de én már hallottam olyat, hogy vhogy kimarad itt-ott. Amúgy én a 26. héttől nyíltam Botival és túlhordtam 5 nappal, tehát ez sem jelent semmit (mondjuk vele sem keményedtem egy szemet sem, még jóslóim sem voltak). És természetesen minél többet feküdni és ülni. Guggolni tilos!
Vigyázzatok arra a pocakra! Irgumburgum!

Tali: nekünk késő a 6 óra, mert Botos 7-kor már fürdik. Pedig vmi fincsi süti jó lenne!

Marcsi: neked első baba? tök édi pici pocid van!

Vérnyomás: hát, ehhez nem értek az enyém alacsony állandóan. Ha már elérem a 100/60-at jó napom van. A toxémia nem később jön? A 30. hét után? Vagy már ilyenkor is jöhet? Nem tudom.

ANyós téma: én anyósom amúgy tündér, csak sztem most sok neki , hogy a fiával ez van meg az unokát sem viszem hetente. Majd át kell beszélni vele. Az a baj, hogy bztosan rosszul fog neki esni, hogy nem akarok hetente átjárni hozzájuk, ez van.

Norma

Kép
Kép
normajeane

Normajeane:koszike.Igen az elso,nagyon boldog vagyok.Sokat izgultam en is,tul picinek tartottam a pocim.Az orvos is aztmondta a 20-ik heten ugy nez ki csak a 18-ik hetben vagyunk,ugyhogy most nemtudom.20ik hetben lehetek,vagy a 22-ikben.Ehez kepest az elso datumot a szulesre januar 8ra a masikat meg korabbra januar 5-re irta.
Neked is szep a pocid,jo vekonyka vagy.
Hizni mondjuk nemhiztam sokat,eddig 2,5kg-ot,alapjaba vooltam 70kg.

Kép

Kép
marcsitita

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, hogy beléptünk a 22-ik hétbe és jól vagyunk. Már jó sokat ficánkol Boti és végre kezd kerekedni a pocak.
Sajna a súllyal lesznek problémáim 77-ről indultam és most olyan 83-84 vagyok. Lehet beiktatok pár nap káposztalevest :) Persze csak ésszel, nehogy Botinak bármi is hiányozzon....

Mindenkinek minden jót és sok pihenést!

Ildikó

Ui: gondoltam feltöltök egy képet, hogy ne legyek arc nélküli ember, de rájöttem nem tudom hogy kell, segítség plízzzzzzzzz! :oops: [/img]
palildiko

Jó reggelt!

Toxémia:ÉN Dorkával majdnem 1 hónapot voltam kh-ban a szülés előtt...nem szabad viccelni vele!!!
Nekem ált 90/60 a vérnyomim,tehát amikor a doki 160/100-t mért azonnal befektetett.Ez a 36.héten volt...
A toxémia miatt elkezdett sorvadni a méhlepény,Dorka 3kg-ról visszafejlődött,2580al született.Olyan volt mint egy aszalt bébi. :roll:

VIGYÁZZATOK!!!

Később jövök,van 1 kis dolgom.
Vendég

Helloka!

Állítólag a toxémia jöhet már az első trimeszterben is :roll: Most figyelem a vízesedést, ill. valahol veszek teszt csíkot , fehérje pisilés miatt.
Mára a feljött 1 kilóból lement 40 deka :lol: , jelenleg +3 kilónál tartok. Sajnos a dokimhoz csak 13-ára kaptam időpontot,majd jól átbeszélem vele ezt a témát. A múltkor megnézte a vérnyomásnaplómat és azt mondta,hogy az értékeim nem a terhesség miatt magasak, és lehet,hogy a házidoki felírja a Dopegytet.
Ma kellene elkezdenem a 3Xfél szemet, nem merem,ill. persze,hogy beszedem, csak nagyon kell vigyáznom , nehogy beájuljak :? :roll:

Bingii: nem hiába ekkora a hasad :D szerintem nagy a babád :D
Honnan lehet megközelíteni a Baross utcai boltot? :oops:
Vendég

Blongyi: én is azt néztem, hogy mintha nagy és dudni lenne a babám:) Dundi mint én :D

Én úgy mentem, hogy Ferenc körút, onnan én lesétáltam, de amúgy 1 villamos megálló a 4-6-ossal és onnan pedig (ha leszállsz mondjuk a villamosról) balkéz felé kell venni az irányt. Baross utca 32 ha jól emlékszem. Az első sarok után van nem sokkal.

bingii

Blongyi: én is azt néztem, hogy mintha nagy és dudni lenne a babám:) Dundi mint én :D

Én úgy mentem, hogy Ferenc körút, onnan én lesétáltam, de amúgy 1 villamos megálló a 4-6-ossal és onnan pedig (ha leszállsz mondjuk a villamosról) balkéz felé kell venni az irányt. Baross utca 32 ha jól emlékszem. Az első sarok után van nem sokkal.

bingii

Hello Csajok!

Most nekem is magasabbat mért a védőnő, de szerintem a "jobb" idő miatt. Mármint nekem melegben a béka segge alatt van a vérnyomásom. Eddig kétszer 90/50 volt, most 110/60.

Figyuka! Én sima teát szoktam inni. Ilyen időben nem tudok meglenni nélküle. Szerintetek baj? Nem ihatunk sima (gyümölcs, earl grey, garzon stb.) teát???

Kép
Kép
sleepin

fFigyu! Én csak a vérnyomásom miatt nem merem inni.... gondolom nem liter számra iszod, mert csak van benne koffein :roll:
Vendég

Blongyi! :) Hát nem literszámra, de azért pár bögre leszúszik. mondjuk 1,5 l vizbe 1 filtert teszek...

Kép
Kép
sleepin

sziasztok, most voltam dokinál, jó nagy kavarodás volt reggel. A feje nagy (60) a gyereknek, lábai (40) alapján kisebbek.
amúgy képzeljétek, nem látott kukit....na most akkó mi van????hát Lelle lesz a végén....na majd szept11én remélem kiderül....

Bingii, szép értékek.
Vendég

Sleepin: nem tűnik soknak :lol:
Lafi: no, ez izgi...
Vendég

Hihi.. Lafi... Ez nem semmi... Volt kuki nincs kuki... :D Amúgy ha Hajdú dr.nő kukit látott, akkor kukacos... Szerintem... Már látszania kéne a petefészkeknek... Azt hiszem Pandinál is azt látták előbb... De majd a legközelebbin kiderül... :)

Figyuka csajok, képet hogy lehet beilleszteni a vonalzó elé?

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!

Nem petefészket hanem szeméremajkakat láttak nálunk a dokik. Szerintem is ha Hajdú doktornő azt mondja hogy fiú akkor az lesz :wink: Ha nincs kuki akkor ilyenkor már látszanak a vonalkái petefészek csak késöbb lesz. Lafi ne láttak 3 vonalat?
Vendég

Hát ja, izgi....sztem Hajdu drnő kicsit jobb uhus, mint az én dokim,amikor szétterpesztette a lábát és én akkor kukit láttam, rá is kérdeztem gyors, erre a doki odanézett, ő már lányt látott, addigra már mondjuk én is, de ez egy pill tört része volt....na most, hogy én láttam-e jól és eldugta a kukacot, nem tom....de tök mindegy, a Lelle is szép név és micsoda rucikat lehet kiscsajoknak venni!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?