Hahó lányok!
az 1,7 is jó teljesen. Ez a törzs-láb arány nálunk is gond, Boti 80-86-os bodyt hord és 74-es nadrágot
. A lába még csak 18,5-es. Valahogy a törzse hosszú de a lába nem nyúlik egyelőre. De Blongyi megnyugtatott, hogy ezek szerint másnál is van ilyen.
az én ma reggeli hasfotóm
Az UH eredményeken ne aggódjatok, ha minden nap mérnék , minden nap mást mérnének. A lényeg, hogy arányosan nőjön mindene az előző UH-hoz képest. Amúgy ha baj van akkor általában kompletten nem nő a baba, tehát nem elkezd torzulni hanem egyszerűen mindene lassabban nő. És ez sem jelenti azt, hogy nagy a baj, én két kismamát ismerek akit emiatt befektettek, az egyik lányával semmi gond nem lett (most 4 éves) a másiknál tény, hogy van valami felszívódási gond mert a mai napig alig hízik, pedig eszik. De amúgy értelmes kislány, csak hát nagyon sovány.
Úgy néz ki, hogy a féjrem a héten hazaköltözik. KÉpzeljétek vasárnap anyóséknál voltunk (férjem szülei) akiket szeretek és tök jóban vagyunk de van egy elég komoly konfliktusforrás, miszerint mennyit legyünk ott a gyerekkel. Nekik a kétheti 1 kevés, nekem bőven elég. Vérig sértődött anyós, hogy játszóházba járunk ahelyett, hogy oda vinném . Szerintük ott sokkal jobban érezné magát. Nagyon rosszul esett a stílus meg az egész. A férjem meg tök aranyos volt, mellettem állt, de ésszel, szóval tiszta pasis volt
Most is amikor meondtam neki, hogy talán tényleg haza kéne jöjjöm mert egységben az erő, nem az volt, hogy fú akkor rohan és jön, hanem tök kimérten állt hozzá, hogy akkor majd megbeszéljük mikor. Tetszik ez a style .
Szóval fény az alagút végén!!
Sleepin: nem tudom hol a 4 kg, de kizárásos alapon eloszlik a fenék -comb-pocak mezőben
.
Én hétfőn mértem, szerencsére lejjebb ment a súlyom, most 20 dkg plusznál tartok. Szeretnék max 60 kg lenni mert rólam egyáltalán nem olvadtak Boti után sem a kilók, sőt amikor szopi abbahagyás után tornáztam meg kevesebbet ettem akkor sem történt semmi
. Igy inkább a megelőzést választom amennyire erőmből telik. Tegnap este mondjuk faltam még kakaót is ittam habbal