Sziasztok!
Hat megvolt a nagy eskuvo, a templomi a Matyas templomban, utana meg vacsi egy etteremben. A baratnom tok szep volt, en meg 15percenkent hivtam a tesomat, hogy minden okes-e... egyebkent majdnem ugy volt, hogy el sem megyek, mert mondtam a tesomnak, hogy legkesobb 3-ra erjen oda hozzank, mert kulonben nem erek oda, hat fel 4 utan jott, en addigra mar bogtem, aztan amikor megjott, tovabb bogtem, es kiabaltam vele, hogy hogy tehette ezt velem, most hogy hagyjam ra itt a Manot, jo, hogy volt mar nalunk tobbszor is, de cumisuvegbol meg nem etette, nem tette tisztaba, stb. egy csomo mindent el akartam mondani... mondtam neki, hogy nem a cipomet hagyom ra, hanem a gyerekemet... persze zokogva...
Aztan meg 10 percig fel-ala rohangaltam a lakasban, es azon filoztam, hogy vigyem-e megis magammal Bercus, vagy mi legyen, de persze otthagytam a tesommal, (hala a jo egnek, annyira meleg volt, hogy majdnem rosszul lettem...) es jol elvoltak a babukaval. A templomi eskuvo utan az etteremben tobb mint 2 orat kellett varni a kajara, mar majdnem ehen haltunk, mindenki csak lesett ki a fejebol, nekem durrantak mar a cickoim, kepzelhetitek... 9-kor hoztak a kajat, 10 perc alatt ettunk, es indultunk is haza...
) De azert jo volt kimozdulni picit, elveztem, hogy a ferjemmel vagyok, csokolozunk meg minden... mar hianyzott hogy igy kettecsken andalogjunk...
Fronell: hellobello, kerunk kepeeeeeeeet !
Junius: gratula a kepfeltolteshez, ugyike vagy! A Rozi-kepekert meg megerte varni!Tunder!
Petra: de ugyesen emelgeti Eszter a fejet! Bercel meg lusta hozza, altalaban csak forditgatja, egyik oldalrol a masikra, megallas nelkul ha hasra rakom, es persze kozben bombol. A fiad nagy kope, ez latszik a kepen...
Szoni: ne keserits el, meghalunk mar a melegtol... szegeny Mano egesz nap egy szal pelusban van, de meg igy is izzad, es nagyon nyugos... (egybekent eddig nem mertem csak pelusban hagyni, mindig adtam ra egy ujjatlan body-t, mondvan hogy megfazik szegeny gyermek - meg a ferjemmel is osszezordultunk emiatt...
- de amikor olvastam hogy nalatok is igy vannak a gyerkocok, akkor megnyugodtam, es ma egesz nap pelusban volt.
Hat ha marad ez a meleg, akkor valszeg tolodik a randink is, mi?
PEdig mar epp akartam irni, hogy csutortokon delutan mennem kell 6hetes kontrollra a Praxis-ba (Kosztolanyi D. ter), es akkor utana talizhatnank.
Figyuzzatok, az augusztus 13-ai heten le akarunk menni a Balcsira, szerintetek nem korai a Manoval? Ha delutan lemegyunk a strandra, o ellesz az arnyekba? vagy ilyen kis szelsator mogott az arnyekban? vagy?