Új privát üzeneted érkezett!

Suzy!
Köszönjük szépen!!!
Hát igen, a gyűjtögetés....én mindig mondom itthon, hogy jobban kellett volna Drága Nagymamám technikáját figyelnem...mert abból a kisnyugdijból, mindig tudott félretenni....kész Varázsló volt..hogy csinálta..!? :oops: :shock:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Orsi
Nekem anyukám ilyen, de Én ebből a szempontból nem rá ütöttem :wink: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
:D ...majd talán idővel...ha meglesznek a babáink, szerintem nagyban fog ez is változni.... :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Orsi!
Köszi,ez nekem is jó lenne,majd körül nézek.Nagyon dögös lehet :lol:
Te milyen eldobható pelust veszel?Vagy moshatód lesz?Nem emlékszem már mit mondtál. :oops:

Suzy!
A dekorról,ha kész lesz rakok képet :wink:
Több,mint 7 éve van jogsim és első pillanattól volt saját kocsim.Azóta kb 5× ültem bkv-n.Gondolhatod............. :twisted: De ha nincs más és apa sem ér rá akkor buszozok! :lol:

Ma megint mosok :? Még van pár adag. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Én eldobhatózok.....az az igazság, hogy Nekem pesten segitségem majd nem sok lesz...igy az egyszerűség elvét választván...dobós pelusom lesz!

Hát....megmondom Neked őszintén, nézegettem folyamatosan az akciókat, sajnos előre nem tudjuk milyen lesz a kisbabánk bőre....igy amikor akció volt vetem egy csomag Pamperst, Huggiest és van Dmes pelusom, egyenlőre ennyi...tesztelek az elején...ezek kis kiszerelésűek...meglátjuk melyik válik be.
Nekem barátnőm, azt ajánlotta hogy előszőr mindenképpen olyan pelus legyen aminek magasitott hátul a derékréasze....igy a 3 féle márka, mindegyike ilyen...ha mégis folyna valami stb...ott az a kis hátsó rész jobban felszivja!
Ennyit tudok mondani.....

De talán ha jelentkezik majd Andi, elmondja Ő milyet használ!

Egyébként remélem, hogy jó bőre lesz és vehetek majd ilyen nagy kiszerelésű, olcsóbb pelust....

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
igen...valószínű :!: :wink:

Gabi
El hiszem akkor hogy hozzád nőtt :roll: :wink:
Én 14 éves korom óta tömeg közlekedek :roll: kocsit is imádom, csak túl drága, valamennyit meg az egyetem támogat a bérlet árából, sajnos ezzel élnem kell :!: :roll: :wink: de pénteken mindig kocsizok, mint ma is :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Cukigabi!

mindenképp kipróbálo majd azt a szilvalekváros trükköt , mamámnak úgyis van ő mindig tesz el hála istennek:)
elevit...szerintem megkérdezem majd a dokimat is , mert persze amikor ott voltunk nem volt annyi eszem , hogy rákérdezzek...párom szerint több joghurtot és kefírt kellene ennem , imádom a kefírt , de most egy ideje nem nagyon csúszik:)

Orsi!

most fog találkozni először a két nagyszülő?biztos jól fog sikerülni , majd mesélj:)jah és majd a paradicsomlével is megpróbálkozok , nekem soha semmi ilyesmi bajom nem votl sőt...mindent össze is ehettem nekem nem ártott,hátha most egy kis paradicsomlé meg lekvár::):):)

Suzy!

vele nagyon könnyű , nagyon kedve az elődjéről nem mondanám ugyanezt...:)te merre dolgozol és mit?én is szerintem olyan 12 negyed 1 környékén lelépek még bemegyek a dm-be aztán irány a vonat és Veres:)persze akkor a hashajtót nem erőltetem magamtól is gondoltam , de inkább megkérdeztelek titeket is.jó meleg van jó lesz majd ha kilépek innen és fejbevág a meleg:(

Kép
böbe baba

Böbe baba
Az jó, ha kedves és jól ki jössz vele :!: :wink: szegeden dolgozom genetikai laborban 8 éve :!:
Ha előtte nem volt gondod, akkor sztem válts másra, próbálj ki más magzatvédő vitamint :!:
Akkor neked már csak egy óra, nekem most jött még egy kis meló, de igyekszem megcsinálni és húzok :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!

Ne haragudjatok, de nagyon pörög ez az utolsó mukanap! (De úgy látom a fórum is. :) )

Böbe
De jó lehetett a romantikázás! :) Jövőhét végén nekünk is első házassági évfordulónk lesz! :) :D

Orsi
Jól bevásároltál! :D :)
Nagy drukkk a szülő/anyós találkozóhoz.
Az album nagyon jó ötlet! Én is elkezdtem babanaplót írni az elején, azt szántam én is 18.szülinapra. :)
Irigy vagyok nagyon a szépítkezés miatt!!!! :oops: :) :D Már az idejt sem tudom, h mikor voltam kozmetikusnál és fodrásznál... :(

Hencsi
Drukkkkk!

Gabi
Sajnálom az autódat! Ez mindig roszkor jön. :(
Nekem kb. 7éve van jogsim, de még mindig nem vagyok egy nagy soför. (sajnos) :oops: :oops:
Bizti szuperszexi a hálóinged! :) Lehet, h ezek a nagyi darabok is megérnének 1-1 fotót! :D :D :D :D
Várjuk majd a dekorációs fotókat! :)

Suzy
Örülök, h jól telt a tegnapi nap a Pároddal! :) :D
Ma se maradj sokáig! Én is úgy döntöttem, h majd jól lelépek ebéd után. Azt hiszem az ember az utolsó napján megteheti. :D :D :D :D :D

Pelus:
Ismerősöm azt mondta, h pláne kisfiúk esetén fontos,(mert ők össze-vissza pisilnek mindenfelé...) h beszerezzük a 0ás méretű újszülöttes pelust (ami a köldökcsonkot is védi), de ebből nem kell sok mert pillanatok alatt kinövi. (És le is esik és utábna már nem kell az extra védelem).
Utána neki a Libero vált be. (Mert vékony anyagú, rugalmas, és jó nedvszívó, ritkábban kell cserélni.) De szerintem úgy csinálom, mint te Orsi, h kipróbálok mindent és úgyis gyereke válogatja, h neki melyik lesz az ideális. :)
Majd kitapasztaljuk.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Böbe

Az Elevittel nekem is gondjaim voltak...
De mióta átváltottam a Femibionra azóta teljesen jó. Mondhatnám úgyis, h megoldódott. :) (Mondjuk hozzátartozik az igazsághoz, h közbe a nyár betoppant és rengeteg gyümölcsöt is eszek, főleg dinnyét, barackot.)
De a hashajtó tényleg nem ajánlott...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Menj csak minél hamarabb haza, meleg van :!: hát persze, hogy megteheted :!: és elbúcsúztatnak egy időre :?: milyenek veled a kollégák :?:

Pelus:
Én is kipróbálok sok félét és majd kitapasztalom, hogy melyik válik be :!: a DM-s állítólag nagyon jó :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Nagyon rendesek a kollégák!
És képzeld el, nem búcsúztatnak, csak elköszönnek egy időre, mert a kollégák visszavárnak. :) :D Nagyon jól esik! (Kár, h a fönökség nem egészen így áll hozzá. :( )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Suzy kitartás és gyorsan végezd el azt a kis melót :wink:

lehet , hogy akkor átváltok majd fel is írom ennek a másik vitaminnak a nevét , hogy már fel legyek készülve.:)
Én már lassan visszaszámlálok:)

Kép
böbe baba

Vivi
Irigykedem, nálunk nagyon szar a helyzet, nem is várok innen semmit egyébként :!: :roll: :wink:
örülök, hogy legalább a kollégák rendesek és várnak vissza :!: :wink: sokat jelent ez sztem, túl sokat kell az embernek a mhelyén eltöltenie és nagyon nem mindegy milyen légkörben :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Böbe
Majd arra figyelj, h Femibion-ból 2féle van. Az egyik a 12.hétig a másik a 13.héttől.
Jó pihit akkor mára már és jó utat!

Nagyon közel laktok akkor hozzánk. (Vác)
Jártunk pár hete a Medve Farmon Veresegyházán. :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Suzy
Igen, sokkal jobb olyan helyre dolgozni jönni, ahol szeretsz lenni. :) (Csak az a baj, h nem a kollégák döntenek majd, h visszajöhetek-e. :( )
Sajnálom, h rossz nálatok a helyzet. :(
Fel a fejjel!!!! Már neked sem sok van! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Ez nálunk is így van, hogy a főnökség dönt ebben, de bízzunk a legjobbakban :!: :roll:
igen, amikor a kedves kolléganőkkel össze hoz a sors, mert hál istennek külön helyen vagyunk, mindig arra gondolok, hogy már nem sokáig lesz így...ha meg vissza jöhetek Ők már nem biztos, hogy itt lesznek, közel vannak a nyugdíjhoz :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Wivianne!

köszönöm a tanácsot:)
Vác-on laktok?mi meg a medvefarm mellett:)
Mi sajnos nem olyan rég Vácra mentünk fagyizni ott nagyon jó a fagyi és sajnos összetörtük egy kicsit az autót,ránézésre nem votlo vészes de összegbe sajnos igen:( :?

Kép
böbe baba

Lányok!

Én megyek összeszedem a cuccaimat és vége a hétnek:)
aki ég dolgozik annak kitartás és jó hétvégét lányok , hétfőn "találkozunk"!Minddenkinek jó pihenést!!!!!

Kép
böbe baba

Lányok akit érdekel egy nagyon jó babakocsi reális áron. Mert 30000ft-ért elvihető. Teljesen megkímélt állapotban.
Babakocsi
- 4-szeresen állítható háttámla
- 5 pontos biztonsági öv
- állítható lábvédelem
- dupla görgők elől és hátul
- gumikerekek
- könnyű alumíniumváz
- egykezes összecsukás
- kényelmes ülés, párnázott fejtámasszal
- nagy, levehető bevásárlókosár

[+ további leírás]

- gyerektálca italtartóval
- szülői tálca: óra, hőmérséklet kijelző, tárolózseb
- forgatható naptető
- lábtakaró
- könnyű hordtáskával (max. 3/4 hónapos korig)
- méret (SZ x M x H): 99 x 58 x 107 cm
- méret (összecsukva): 58 x 58 x 88 cm
- tömeg: 15,5 kg

Újonnan 97000ft volt.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
pancsi76

Halihó :!:

Már itthon vagyok, éppen ledőlni készülök egy órácskára, aztán főzök egy kis paprikás krumplit ubi salival, a férjem jön 6-kor addigra meg legyen :!: :roll: :wink:

Végre megjött a vaterás bébi hordozóm, nagyon szép állapotban van és jó nagy, van hozzá egy újszülött betét is, majd kimosom a huzatot és gyönyörűséges lesz :!: :lol:

Hencsi
Mi volt az uh-on :?: ugye jössz még a hétfő előtt :?:

További szép napot Kismamik :!: :wink:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ajtóra:
Kép

Most csak ennyi :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Kismamik!

Csatlakoznék Hozzátok.
Első babát várom. :) Holnap töltjük be a 30.hetet. :) Pocaklakónk kislány, Berki Anna Norina:),nagynon aktív kiscsaj. :)

Olvasgatlak még titeket, hogy jobban képbe legyek. :)

Szép napot, estét Mindenkinek!
bebe87

Sziasztok!

Örülök,hogy mindenkinek az eredménye jók.
Sajnos most sokat nem írok,mert ki vagyok eléggé tegnap és ma délelőtt voltam a dokinál betegszabadságért...szörnyű meleg van még most is érzem h a hátam vizes...ma is h haza értem halat sütöttem és csak 10 percet pihentem ezután süteményt sütöttünk.
Tegnap meg érkezet Szentendréről egy rokon és rengeteg baba cuccokat hozott pelust,stb...nagyon aranyosak a baba cuccok csak úgy nézegettem anyósommal.

Suzy!Mi jól vagyunk,köszi csak nagyon meleg van és a felyem is fájt tegnap :( .A búcsú vasárnap lesz már alig várom h el teljen és a jövő héten pihizhetek.

Böbe!Üdv köztünk és grat a picihez :!:

Bebe!Üdv köztünk és grat a picihez :!:

szép álmokat mindenkinek!

Kép
erika12

Jó reggelt!

Na mindenki punnyad???????????? :lol: Nekem sikerült több,mint 10 órát aludnom :roll: :lol:

Orsi!
Hogy sikerült a találkozó????
Én is eldobhatózok,én közvélemény kutatást csináltam és a liberót mindenki mondta (v pampers)+még egyet ami általában olcsóbb volt(dm-es,tescos) .Na én tegnap vettem egy liberót-28db-os és veszek én is majd még más fajtákat,kis kiszerelésben.

Böbe!
Az elején nekem is sok kaja nem csúszott,volt,hogy napokig vajas piritóst ettem ketchuppal.És sajnos nagyon nem kívántam/kívánom a húst.
Még esetleg a gyümölcsök is segítenek,ahogy Orsi írja,persze nem a banán.Sárga barack nekem általában bejön,ha szorul a nagydolog.

Vivi!
Végeee!!!!!!!!!És most már jöhet ez:
Kép

Hát végülis a kollégád jó fejek,mert tényleg vissza várnak.Engem se búcsúztattak el,mert én majdnem minden nap bemegyek a férjemhez.

Suzy!
Örülök,hogy szép a hordozó,ha kimostad tehetnél egy fotót.

Bebe!
Szia-üdv köztünk!!!Mesélj magadról még!Hol laksz?Hol fogsz szülni?Stb.......

Erika!
Megint jó sok mindent bevállaltál! :twisted: Ha teheted azért 10-10 percre ülj le és tedd fel a lábad!

Csajok!
Tegnap azért próba szerencse beindítottam a kocsi és képzeljétek jó volt,de aztán egyszer megint kikapcsolt.Utána meg megint jó volt.Szóval most értetlenül állunk,hogy mi lehet a baja.Majd utána nézünk :roll:

Itt éjjel nagy zuhi volt,nagyokat dörgött-villámlott :twisted:

Szép napot mindenkinek!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Ezt a meleget már nem lehet bírni :shock: nem tudom Ti hogy vagytok vele, de engem már teljesen kikészít :roll: :cry: Cipike sem fickándozik ebben a hőségben :roll: :?
Nagyon jól telt a napom, unokaöcsémmel voltam egész nap és a nővéremmel...sokat játszottuk,ettünk, pihentem is, a férjem dolgozik a hétvégén szokásosan :!: :cry: reggel korán ébredek mindig, ma reggel is felébredtem már hajnali 5-kor Cipike ébresztett, de utána nem is bírtam visszaaludni :roll: :? most meg már hulla vagyok :!: Hencsi miatt :!: jöttem csak bnetre, de látom nem írt...mi volt vajon az uh-on pénteken :?: :roll:

Hogy telik a hétvégétek :?:

Erika
Holnap érezzétek jól magatokat...utána meg jöhet a pihenés, gondolom sokat készülődtetek és keveset tudtál pihenni, mint azt olvasom is :!: :roll:

Gabi
Nagyon aranyos a tábla, jó ötlet nagyon :!: :wink:
A kocsi akkor most jól feladta nektek a leckét :roll: remélem akkor most már mindig jó lesz :!: :roll:

Bebe
Üdv. a klubban, gyere közénk mesélj magadról, gratulálok Anna kis pocaklakódhoz :!: :wink:

További szép hétvégét :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

élünk, jól vagyunk, csak nincs időm gép előtt lenni.

Majd ha lesz, visszaolvasok.
Remélem mindenki jól van!!

puszi
n

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
noemiolah-nagy

Sziasztok Lányok!

Bocsi hogy csak most jelentkeezm,de nincs netünk,most is át vagyok barátnőmnél.
Minden rendben volt az Uh-on:)Csináltattam képet is!:)A párom először nem bírta kivenni hogy akkor hogy is kell nézni a képet egyáltalán!:)Ilyen fiatal kis orvos volt benn,méricskélt jobbra balra,aztán egyszercsak mondja hogy köszöni végeztünk.Mondom és akkor most mi van,minden rendben van?És mondta hogy ami látható alapján minden rendben!De ha nem kérdezek rá akkor semmit nem is mondott volna.Nem is mutatta meg a szívdobogását sem. :(
Majd jövő héten bentről feltöltöm a képet,aztán megmutatom!Már 61mm-es a pici:D

majd jövő héten jövök!Jó hétévégét még neketk a hátralevő időre!

Bebe!Üdv köztünk!

Pussza :D ntás!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Suzy!Köszönjük...és igen jól gondolod keveset pihentem mert készülődtünk...meg persze 2 nap a városba is voltam és utána itthon tovább :roll:

Szép estét mindenkinek!

Kép
erika12

Sziasztok!

Mi Pesten lakunk a XIII.kerben. A Péterfy Sándor kórházban fogunk szülni,apásan. Október 23-ra vagyok kiírva, de azt mondta a doki, hogy még 6 és fél hetet bírjon ki a kiscsaj odabent, utána jöhet ha gondolja.
Feküdnöm kell sajnos,méhszáj nyitottsága miatt( az érték 2110 ).
Van valaki akinek szintén nyitva van a méhszája?
A babóka már be van fordulva, aktív nagyon.
Még vár ránk is egy költözés,szeptember utolsó hetében lesz a cuccolás. Lassan elkezdünk csomagolni, dobozolni, nagyon nem hiányzik, de hát ez van.

Igyekszem visszaolvasni titeket.

Kitartást a melegben mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra!
Üdv Betti
30+1
bebe87

Kép

Noncsi
Várunk majd, ha lesz egy kis időd :!: addig is vigyázz magatokra :!: :wink:

Erika
Milyen volt a Búcsú :?: most már akkor pihizzél drága :!: :wink:

Hencsi
Örülök, hogy minden rendben van az uh-on, sajnálom, hogy a doki nem volt valami kedves és még arra sem méltatott, hogy azt mondja minden ok :shock: pedig ez egy nagyon fontos uh és nem szabadna ilyen slendrián módon lerendezni és még olvasom is, hogy fiatal :shock: mi lesz később :?:
Otthon mi a helyzet, anyud :?:

Betti
Mióta nyitott a méhszájad :?: akkor feküdj :!:
A költözés nagyon nem fog hiányozni neked, de remélem sok segítséged lesz, neked csak irányítani szabadna :roll: :wink: reméljük minden rendben lesz :!: szorítok, hogy a bébi bent maradjon legalább még 6 hetet :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hogy telt a hétvégétek :?:
Nekem jól, de gyorsan :!: :roll: :wink: nagyon nem bírom már ezt a meleget, nem volt egy csepp eső sem egyik nap sem, szenvedtem eléggé :!: :roll:
Ti hogy bírjátok :?:

Szép napot, vigyázzatok magatokra és a bébikre :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt lányok! :D

Mindenki jól van?
Hu nagyon nehezen kezdődött ez a mai reggel!alig bírtam kikászálódni az ágyból! :D

A hétvégénk nagyon jól telt.Voltunk szombaton egyet strandolni még az idei nyáron.Utána pedig családlátogaás volt.Tegnap a párom dolgozott,úgyhgy én meg pihiztem.Majdnem átaludtam az egész délutánt! :D

Suzy
Szerintem is normálisan el kellett volna magyaráznia a dolgokat,nem csak így lerendezni a dolgot.Azthittem hogy méricskél aztán majd el is magyarázza hogy mi is van,de hát nem ez történt.Remélem legközelebb nem ő lesz.
Anyu teljesen ki van már békülve,már tervezgeti hogy mi hogy lesz. :D :wink:
Most a nagymamámmal vannak gondok,szombaton voltunk nála is bejelenteni a dolgot,de nem vette valami jól.Ő elég konzervatív,és nála először házasság van.utána jöhet csak a gyerek.Neki hosszabb idő kell míg megemészti a dolgokat.De ez annyira nem zavar,a lényeg hogy anyu már teljesen elfogadta.

Bebe
Hát akkor tényleg nem hiányzik neked az a költözködés még.Te ne erőltesd meg magad.Pihenj sokat!

És akkor itt az ígért kép:(alig bírok betelni vele :D )
Kép Bébim

Puszi nektek! :D :wink:

hencsi25

Sziasztok Lányok!

Látom ti sem voltatok kibékülve a hétvégi idővel. Én sem tudtam jönni, annyira meleg volt és párás, h egész hétvégén fájt a fejem. :(

Gabi
Nagyon szép lett a Roland-tábla! Ügyi vagy! :D :)
Garfield nekem is nagy kedvencem. :) :) :) Reméljük, h hasonló hawaii-idők jönnek! :D Olyan furi volt , h nem kellett mennem dolgozni. :? Kicsit még tanácstalan vagyok és elveszett, de szerintem a sok teendő közepette gyorsan összekapom magam. :)
Hűűű, érdekes ez az autó. Bár valószínű ígyis-úgyis meg kell nézetned valakivel, már akkor is ha csak néha hagy ki.... Mert akkor sosem tudhatod, h mikor hagy cserben.

Bebe
Üdv köztünk! :) Gratu a babához!
Hú, egy költözés, nyitott méhszájjal?:shock: Vigyázz magadra, és hagydd, h mindent a fiúk emelgessenek! Pesten belül költözködtök, vagy ki vidékre? Babaruha, babadolgok, vásárlással hogy állsz?

Hencsi
Nagyon kis cuki! :D Gratulálok!
Szerintem a nagyid miatt ne aggódj, biztos gyorsan megbékél! :) Anyukádnak nagyon örülök, h ott legalább minden rendben! :)

Erika
Hűűű, mozgalmas napjaid vannak! jól bírod nagyon!
Azóta nem fáj a pocid?

Suzy
Hogy vagy? Pulzusod? Téged is teljesen kikészít ez a meleg?
Dolgozol ma?
Örülök, h jól telt a hétvége!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Teszek fel friss táblit:
- Remélem senki nem maradt ki! - Aki igen az szóljon! :)
Kép
táblink

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

De jó! Alakul szépen a fiú/lány arány! :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jó reggelt és szép napot Kismamik!

Üdv az újonnan csatlakozóknak! :)

Hmmm....micsoda fincsi kis hétvége volt, ennyit mondok...TÚLÉLTÜK!!! :wink:
Két Mami megfelelően kijött egymással Papi szintén!

Párom elég frusztrált volt egész idő alatt, de az "öregek" megoldották a dolgokat.... :)
Voltunk hajókázni a Fertő tónál......kilátózni/ Én nem másztam!!!/, cukrázdáztunk....kutyáztunk...szóval jó volt.
Tegnap feltettük a vonatra....sztem Ő is jól érezte magát itt Sopronban!

Dalma hétvégén is nagyon kis aktiv volt...pörgött ezerrel.... :arrow: :lol: :wink:

Örülök, hogy Nektek is jól telt a hétvége!
Ma kettős front...Kismamik, inni...pihenni...lábat felpolcolni! 8) :D

Gabi!
Naggyon kreativ vagy! Szupi lett!

Holnap este grillezni szeretnénk egy baráti házaspárral...már ezer éve igérgetjük nekik...most találtunk megfelelő időpontot, remélem össze is jön.....

Nagy pusszatnós megy minden Maminak és Babónak!

Vivi!
Valóban érdekesen alakul a táblácskánk...durva lenne, ha az arány 50-50% lenne...... :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Örülök, h jól alakult a hétvége és a szülőbemutatás! :D :)
Akkor ma már pácolod a husikat és készíted elő a zöldségeket a grillhez? :D :)
Drukkolok, h jó időtök legyen! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Igen, pontosan....a szomszéd bácsitól kaptam megint bio cuccokat...cukkinit, tököt, paradicsomot....isteni finomak!
A múltkor a lecsóba is tettem egy csomó tököt....hááát...nyaminyami! :wink:

Majd grillezzük felét a felét meg megcsinálom salátának!

Apukám a múltkor rendelt a netről valami kézzel készitett régi magyar sütögetős edényt...diszkoznak hivják, úgy néz ki mint egy UFO alakra, és bele kell pakolni minden finom cuccot egybe...fűszer rá...és bele a parázsba...mind a tiz ujjacskámat megnyaltam a vacsi után....hmm! :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Tyűűűűű!!! Ez nagyon finomnak hangzik! :D :) :) :)
Nagyon éhes is lettem! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
:lol: :lol: :lol:
Én is éhes lettem....
Nem tudom ki hogy van vele, de valahogy megváltoztak az étkezési szokásaim.....és valóban igy az utolsó időben a hűtő és a benne lávő kaják lettek a barátaim.... :lol: :shock: :? :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Hi-hi-hi!!!! :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Én most főleg az édességekkel vagyok így. Mióta tudom, h nem ehetek, azóta szinte bármennyit, bármit, bármikor be tudnék falni! :? :) (Persze, nem teszem meg, csak elmélkedek róla. :D)

Tényleg!
Holnap majd gondoljatok rám! Megismétlik a terheléses vércukor mérést... Megyek fél7-re a kórházba.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Hencsi
El is hiszem, hogy nem tudsz vele betelni, nagyon édi a kis bébike :lol:
Örülök, hogy anyukád elfogadta, mit is tudott volna mást tenni :roll: :wink: és ennek örülni kell :lol:

Vivi
Nagyon nehezen viselem a meleget, a pulzusom az egekben :shock: :? itt bent a melóhelyen nagyon jó, hogy van klíma, délután megyek fogászkodni, remélem túl élem, mert ott elég kemény a helyzet :roll: alig várom majd, hogy haza érjek :!:
Nagyon szépsége a táblicsku, köszike :!: :wink:
Szorítok holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++++és milyen otthon :?: mi jót csinálsz ebben a nagy melegben :?:

Orsi
Örülök, hogy jól telt a bemutatás, jó kis programot szerveztetek, ügyik voltatok :!: :wink:
Jó időtök lesz a grillezésre, egyetek finomakat, érezzétek jól magatokat :!: :roll: :wink:

Tesztek fel pocakos képeket :?:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Köszi!
Kihasználunk minden pillanatot, amig van időm másokra is.... :wink: :)

Szegény, a ketyegőd...tudom milyen szar amikor elszalad a pulzusod.....nem kivánom senkinek!

Vivi!
Hát Neked meg időd, mint a tenger mától.... :wink:
Bár....keresgélhetsz ezerrel a babadolgok között...hajrá! :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vivi
Köszi szépen! :D :wink: Mondtam is a páromnak hogy én legzsívesebben kéthetenként uh-ra mennék hogy lássam a picit :D :wink: Jó lett a tábla! :D :wink:
Szorítok majd holnapra nagyon!+++++++++++++++++++

Orsi!
Jó grillezést nektek!Jó időtök is lesz! :D :wink:

Suzy
Köszi szépen,szerintem is tök édi :D Igaz hogy sok minden nem átszik,de állandóan őt nézegetm! :D
Pihenj sokat majd otthon!

hencsi25

Hencsi
Csak egyszer érjek haza :wink: és a párod mit szólt :?: el volt havazva :?: a férfiak nem szoktak az uh-on sok mindent látni...majd egy kis idő és minden egyértelmű lesz rajta :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:(
Na megjött az eső....bár annira nem bánom, hogy nincs 40 fok...de remélem holnap este azért nem esik az eső!!!!
:roll: :roll: :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy
meddig dolgozol?
Nálunk már be van borulva,lehet eső lesz.Nálatok nem áll esőre?
A párom először azt sem tudta hogy nézze,párszor el kellett neki magyaráznom hogy melyik a feje melyik a teste,de aztán utána már látta.Apuéknak már ő magyarázta hogy hogyan is kell nézni! :D
Kitartást!++++ :wink:

hencsi25

Kismamik, látom ma Mindenki punnyadt!!!
Ez az idő....huha... :( :? :roll: :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok :!:

Este 7-ig dolgoztam, ki voltam már,mint a liba :cry: na de este bírtam aludni, mert nem volt annyira döglesztő nagy meleg :!: :wink: most meg kifejezetten kellemes az idő odakint :wink:

Hogy vagytok :?:

Én megfigyeltem, ha front van vagy jön valami idő fáj az alhasam, vagyis inkább olyan kifejezetten nehéznek érzem :? de Cipike is jobban szereti a nem túl nagy hőséget :!: :wink:

Ma megyünk a havi uh-ra apácskával, már nagyon várom :!: :lol:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Kismamik!

Ez nem fogjátok elhinni!:
Megyek gyanútlanul a vérvételre, fél7kor be is hívnak, leveszik a vért aztán várom a cukros löttyöt. Mivel nem adják megkérdeztem.
Erre mondja az ottani asszisztens, h nincs terheléses vércukor mérés a beutalómon... Lát itt vese-, máj-enzim vizsgálatot, gyűjtött pisiből aceton, cukor, de a doki nem kért terhelést, ők meg beutaló nélkül nem csinálják meg... :( :( :( :( :( (Pedig mondott ilyet a doki, az tuti,csak nem írta le...)

Most picit tanácstalan vagyok, h mit tegyek. Szerintetek menjek el ismét a házidokihoz terheléses beutalóért, vagy simán folytassam a cukormentes étrendemet, és örüljek, h nem kellett kétszer inni lötyit?
(Az enzimes vizsgálatokból gondolom én kiderül, h van-e valami baj... :? :? :? :? )
Vagy szerintetek túlspirázták már eddig is az egész cukros ügyet? ( a nőgyógyász dokim szerint igen...)

Úgyhogy most itthon üldögélek és bosszankodom, h korábban keltem a "semmiért". :(

Nektek viszont szebb napot kívánok!!!! :)
Tegnap este volt nálunk egy "kis" zuhééé, és így most nincs is olyan meleg!Majdnem kellemes az idő! :) :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?