Sziasztok Lányok,
Már pár napja nem jártam itt, de sajnos nem véletlenül
.
Pont múlt héten írtam nektek, hogy kb. a 7-9. hét között volt a legdurvább a fejfájásom, és azóta tűrhető és ritka.
Nos, ez most megdőlt: vasárnap délutántól kb. ma délelőttig kínzott a migrén, olyan igazi fetrengősen, még a szememet sem tudtam gyakran nyitva tartani
.
Kutyafüle, sokszor eszembe jutottál a kínok alatt
!
Tegnap este lement a patikába a férjem, hogy vegyen valami homeopátiás csodát, mert már látta rajtam, hogy lassan kipurcanok. Este be is vettem belőle, kicsit jobb lett, de nem tökéletes, aztán ma délelőtt kezdtem érezni, hogy talán kilábalok végre belőle. Remélem nem kiabálom el, de azóta jól vagyok
!
Hogy valami jó hírt is mondjak:
Tegnap reggel voltam a 12. heti UH-n. Először a kis drágánk aludt, és persze olyan szögben feküdt, hogy nem tudták megmérni a tarkóredőt. Aztán a szonográfus megdöfködte szegényt, így meg már alig volt nyugta, úgy rúgkapált a kis kincsem
.
Így kb. potom 25 perc alatt sikerült azt a pár dolgot megnéznie a nőcinek, ami fontos volt.
Úgy néz ki, hogy a tarkóredő rendben, 1,3 mm, és minden más is OK-nak látható – kopp-kopp! Nagyon örülök neki, de nagyon reménykedem, hogy okés lesz a következő UH-n is, mert igazából jövő szerdán megyünk a kombi tesztre, abba az egészségügyi centrumba, amit a múltkor belinkeltem nektek. Remélem, ott egy pár fokkal profibb lesz a szonográfus, mert itt a kórházban nem éreztem, hogy a helyzet magaslatán lett volna a csaj.
Amúgy babucink CRL-je: 52 mm, ami 12+1 hét az UH szerint
. Ez azért vicces, mert tutira tudjuk mikor fogant, hiszen lombikbébi.
Úgyhogy nagy babó egyelőre, aztán meg lehet, hogy majd egyenesbe jövünk méretileg. Így persze a vonalzómhoz sem nyúlok, hagyom a dátum szerintit.
Annyira boldog érzés volt őt látni mozogni, és hallani a szívhangját is, olyan megható volt, még a könnyem is kicsordult…
A dokival most találkoztam először, és hála az égnek elsőre szimpatikus volt, de max. 5 percet beszélgettünk és ennyi volt, mert ha jól láttam műtős cuccban volt, szóval nem volt rám sok ideje, csak megnézte az UH leletemet, meg rákérdeztem a progi szuri abbahagyás miatti aggodalmamra, de megnyugtatott, hogy azt a 10. hét végére „szokták” ők abbahagyni, kicsit megnyugodtam, mert egybevág az előző dokim szerinti adagolással (csak hát ugye beszéltük már, hogy pl. Meme is még csak most hagyja abba az Utrot, így félek kicsit, nehogy korai legyen).
Pocak keményedés:
Sajnos pár napja én is érezgetek ilyet, pedig szedem a Magne B6-ot (3x2). Szerintetek megkérdezzem a dokit telefonon ezügyben, vagy butaság lenne? (Személyesen elfelejtettem rákérdezni.)
Nagyon örülök, olyan jó hallani, hogy mindenkinek pozitív hírei voltak a babókkal kapcsolatban
! (Kivéve Bettike sógornőjét, akinek az esete kicsit megrémisztett
, és szívből sajnálom. Sok minden lehetett, de szerintem sem a betegség miatt, max. ha magas láza volt esetleg…)
Igyekszem visszaolvasni, de szokás szerint rengeteget írtatok
!
Barbuss,
A babakocsis infokat köszi, egy pár dologra nem is gondoltam! Jegyzetelek én is
!
Baba neme:
Én is reménykedem, hátha jövő szerdán látunk már esetleg valamit a lábacskái közt
!
Amúgy mi mindig is kisfiút szerettünk volna, de én is úgy vagyok vele, mint sokan mások, hogyha puncis lesz, akkor is imádni fogjuk! A puncis talán később derül ki, nem
?
A neveken még rágódunk, most még több verziónk is van, majd lassanként talán letisztul nálunk is, de hát van még időnk.
Pocak keményedés:
Sajnos pár napja én is érezgetek ilyet (pl.most is), pedig szedem a Magne B6-ot (3x2). Szerintetek megkérdezzem a dokit telefonon ezügyben, vagy butaság lenne? Kicsit rémisztő.
Edi,
Tudom, továbbra is a pozitív gondolkodás a lényeg, igyekszem ennél maradni én is!
Holnap te is láthatod a kis picurkádat, de jó lesz neked is
! Drukkolok, hogy minden OK legyen, és hogy a vágyaid teljesüljenek
!
Igyekszem most már gyakrabban jönni, és rövidebb lenni
!
Mindenkinek szép álmokat kívánok!