Új privát üzeneted érkezett!

Fókamóka
Én már csak a páromnak se hívnám.... amolyan senkiházinak inkább :wink:
deee jön még a kutyára dér.... wuhahaha fog ő még szenvedni....

Citrom nyamm nyamm..... annyira szeretem. Félbevágom, és csöpögtetetm a számba, majd jól megeszem a belsejét :D:D:D A citrom csúszik nagyon :D Ha nagyon savanyúnak találom (ilyen 1x volt csak) akkor pár csepp méz rá.... isteniiiiiiiiiiiiiii Citromot ide Edinek :D:D:D:D
Vendég

Megnyugtató, hogy nem csak én szeretem a citromot nyersen, levét előbb kicsepegtetni, aztán a belseje, nyami :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Nyammi bizony.... Nem győzőm elnyomni, úúúgy ennék most egyet :D:D:D imááádom :D
Vendég

Meme

juhuuuuu már úton vagy tuti.... izgul izgul izgul.... és drukk drukk drukk.... Remélem van füytülőőőő :lol:
Vendég

citromot mézzel én is imádom,vagy cukorral,de magában nem.
sőőt,a családunkban hagyomány a citromos palacsinta,isteni,cukrot szorsz a pali belsejébe és ráfacsarsz citromot,feltekered,na be is indult a nyálelválasztásom :lol: :lol:

bibar

sziasztok,

citrom a teába:)

nekem mind1 h fiú avagy lány...bár én lánynak érzem.

a tegnapelőtti UH nem mutatott még ilyet, szerintem ennyi idősen lehetetlen megállapítani...én csak a ujjszopit láttam....de se kióukit, se puncit.....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Citrom citrooooooom..............áááááááááá még egy óra és tépek haza, és juhuuu citrom a hűtőben :D:D:D

Merci
De bizony meg lehet állapítani, ha a babád is úgy akarja.... A rokonynak 11+5 volt mikor megmondták, hogy kislány.... és az is lett, de a 4D-s képükön, a kis ribizli szépen nyitotta a lábát, hogy mutizza anyának, hogy milye is van... Persze az anyja mesélte, hogy 2napig kérlelte, hogy mutizza meg... szóval a kis ribi már akkor is szótfogadó baba volt :D:D:D:D
Vendég

....bizony-bizony az a fránya citrom....én anno mikor már teljesen nem bírtam megenni semmit,elkezdtem citromlevet inni,és mikor már szétmarta a gyomromat akkor sem volt elég :D
de most én is megkívántam.....

nekem is mindegy hogy kuki vagy punci,na de azért mégis....a kislánynak jobban örülnééééék....bár a dokibács is fiút mondott....de nem 100%-ra szerencsére.

hétfőn elmentünk párommal szopipárnát venni(sikerült és tényleg nagyon kényelmes) elkezdtem vele ordítani a bababoltban a rózsaszín ruhácskáknál,hogy látod te meg fiút csináltál...és akkor most már engem hagyjon is békén...persze ezt mind magyarul,a sok bamba német meg csak nézett értetlenül.... :D :oops:

jajj...tényleg otthon még vettünk Angelsounds szívhang figyelőt,általában a placentát halljuk de néha kifogjuk a babáét is....háááát semmihez nem fogható.... :oops:

na lelőttem magam.... :)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Moki
Én is dörzsölöm a tenyerem.... alig várom, hogy halljam a manó szívhangját. Egyenlőre még semmi, de majd a 14-15.héten kezdek csak próbálkozni újra :D:D:D

Mesélek egy klassz történetet:
Az unokahugom, aki szintén Edina (rólam kapta a nevét :lol: ) 2009.07.09.-én szülte meg a kisfiát. No,de Ő rögeszmésen kislány akart.... amikor megtudta az uh-n, hogy lehet fiú, hááát persze örült, de inkább csalódott volt kicsit, mert nagyon nagyon kislányt várt. Csak kislány név is volt. Beszélgettünk sokat, mert ugye én meg az ellentéte, csak kisfiú.... tudom milyen egy fiúval, és hát szerelem na....
Persze mondta Ő, hogy oké oké, de a kislányok...
Megszületett Martin... Csodaszép kisfiú, éééés az anyja szerelme. Egy kislányért oda nem adná, annyira odavan érte, hogy az már kimondhatatlan. Éppen nemrég voltam náluk, mikor szóba jött, hogy miket beszéltünk anno, és azt mondta, most már érti miről beszéltem, hogy a kisfiú anya szerelme :lol: :lol: :lol:

Hát kb. most így vagyok én a lány babával.... nem félek, ha mégis lány, icipicit csalódott leszek, de egészen biztos vagyok benne, hogy két mp alatt elfog varázsolni, és ő lesz a szemem fénye kishercegnő :D:D:D:D
Vendég

:)
na én ezt csak alátámasztani tudom..az én Martinom is anya szerelme.. jó, h elsőnek fiú született.. ;)

citrom..brrrr..most komolyan..?? nem semmi :lol: :lol:

¤mia¤
Vendég

Edi:
szerintem a 12.héttől próbálkozhatsz...nekünk volt már akkor is...bár az a placenta volt...de akkor is nagyon jó...
én kifejezetten megijedtem amikor először meghallottam a baba szivét,mert azt hittem ketten vannak ...és elkezdtem pánikolni,hogy ikrek...... :D...pedig az a placenta volt és Ő...
de aztán utánaolvastam és megnyugodtam..... :D

jajj,de egy kislány akkor is aranyosabb,szebb,rózsaszín... :)
lehet öltöztetni,hajat növeszteni....

egy fiú rossz,összepiszkolja magát...nem lehet szépen felöltöztetni....stb.

de később mégis jobb a fiú...mert ugye nem ejtik teherbe...meg férfiként miniszterelnök is lehet a kis zsenikém :)

áááá...mindegy lesz ami lesz illetve lett ami lett....FŐ AZ EGÉSZÉG!!!! :D

mokibuci

Moki
akkorát nevettem, folyik a könnyem....

Egy fiút is nagyon vagányan lehet öltöztetni, és háááát egy fiú az fiú na... Én fiúra voksoltam a szívem, de lesz ami lesz .... :D:D:D:D
Igaz az első fiú volt, így persze ez is kicsit rátesz:D
Vendég

:D :D :D :D

akkor majd adsz öltöztetési tanácsot.....

na igen.....az első :cry:

mokibuci

..nekem pont ez volt a bajom..akárhányszor eémentem vásárolni a fiamnak, arról áradoztam, h milyen szépen feltudnám öltöztetni ha lány lenne..lányruhákból mindig nagyobb a választék..nem beszélve arról, h annnnnyira cukik.. :) :)

Apa fiút akart..azt mondta, h ő nyugodt, mert ő csak fiút tud csinálni (ez az elsőnél be is jött)
most, h lánya lesz (valószínű), mintha nem zavarná a tény, h megdőlt az érvelése..ja és az volt a válasza arra kérdésre, h miért nem akar lányt, h -idézem- : az ő lányát senki se izélgesse..

:lol: :lol:

na most majd fájhat a feje.. (na meg az enyém is..)

¤mia¤
Vendég

Mia:
na igen...nekem is ez az izélgetés a bajom.... :D

most nézem csak...a vonalzódon az van,hogy Laura vagy Áron...képzeld én ugye Laura vagyok a bátyám meg Áron.... :D :D

összefoghatnál anyukámmal.... :oops:

mokibuci

nemmondod??? ez jóóó :lol: :lol: :lol:
Vendég

Moki
segítek naná.... Az Én kisfickóm :cry: :cry: nagyon menőn öltözött mindig. Annyira vagyány volt, igazi sármőr volt már kicsinek is. Szőke, óriási nagy barna szemekkel...
Bejelöltelek iwiw-en :wink: Legalábbis remélem, hogy Téged:P

Mia
hááát ez az... egy kislány az kislány... csinin lehet öltöztetni, de mint ahogy a ruha választék nagyobb... az aggódás is óriási mikor kamszodik, hogy juhuuuu a pasik meg a kis tündér kislányod.....

Meme
annyira izgulok, mikor jössz :D:D:D
Vendég

no, lecsúszott egy citrom... :D:D:D
Vendég

..hát bevallom..Martin előtt volt egy tragikusan végződő terhességem..kislány lett volna..ezért rettegtem végig a terhességet, illetve ezért is akartam annyira, h Martin fiú legyen..de mostanra megnyugodtam, és nagyon kárpótolna engem a jóisten, ha most kislányt kapnánk..

¤mia¤
Vendég

Na meggyüttünk!:)
Kuki nem volt, se punci...nem látszott az UH-on:( De azért örülök, mert minden rendben, ver a pici szíve, 81mm, pontosan 14 hetes, tökéletesen időben fejlődik:) Van kép, kicsit nem olyan jó, mert telcsivel lett fotózva. Meg megbeszéltem a dokival mindent, a szextől kezdve a szülésig:) Annyira jófej:) azt mondta, hogy nincs tartifája, 50-80 között szokott kapni, de nem mondja hogy ennyi vagy annyi kell neki, különben meg sem moccan..Ugyhogy sztem ez korrekt! Meg mondta, hogy 25-én végigvezet a szülészeten, meg megmutatja a szülőszobát, milyen alternatív módok vannak...stb. Ez is nagyon bejött. Meg mondta hogy lehet fogadni szülésznőt...ezen komolyan gondolkozom, mert végülis ő segíti világra a gyerekünket....majd beszélek vele is, hogy mennyibe kerül. Szóval nagyon informatív volt a mai vizsgálat:) Ja és volt hasi, meg hüvelyi UH is. ÉÉÉÉSSS....10.000-ért megcsinálja a 4d-s UH!!!! De majd a 20-24. héten. Csak dvd-t, meg cd-t kell vinnem, és akkor mindent megcsinál.Ugyhogy LESZ 4D-s kép, meg filmecske...csak még várni kell vele:( Ami nagyon nehéz....
Azt mondta, hogy talán a 16 hetesen már látjuk a nemét, mert az a gép jobb, mint ez a pici masina....hát...reménykedünk!:)

Tehát itt a mi kis prüntyőkénk!:)
Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ja és holnaptól nem kell szedjek semmilyen gyógyszert!:) Ma beveszem az utolsó Utro-t, és holnaptólll---ágyőőőő:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Meme: nagyon-nagyon jó hírekkel jöttél. Gratu!
A dokid egy főnyeremény, ahogy látom. Kár, hogy Babóca nem mutatta meg magát, de nem soká Te is látni fogod a kuki-puncit.
Miért csinált hüvelyi UH-t is a doki?

Fiú vs Lány: én kislányt szeretnék, párom szíve szerint fiút. De nem tudjuk még a nemét. Talán pénteken megmutizza majd. Igazából annyira szép lányka ruháink vannak, hogy sajnálnám eladni, mindegyiket szépen eltettem. Igaz nagyon picinek próbáltunk unisex rucikat vásárolni, tehát olyan 80-as méretig kb. még rendbe lennénk. Ettől a mérettől jött a next mániám, onnan már csak a rózsaszín és a csodaszép lányos cuccok jöttek. A másik érvem, hogy annyira jó volt kiscsajozni, öltöztetni, fésülgetni, hogy valahogy most nem tudnék fütyit elképzelni. De ha arra gondolok, hogy a családban már annyi kislány van, hogy végre meg kellene törni a jeget és igen is fiúkával bővíteni a családot, akkor szívesen venném ha kukacot látnánk majd az UH-on. De tényleg bármilyen nemű is, egy a lényeg, az egészség. Bár fürdetéskor tuti még idegen lenne a kis kukac, de egészen biztos megszoknám. Anno két gyerkőcre vágytam, először egy lányt szerettem volna és bejött, másodiknak fiút, meglátjuk.

Edi: a chicco kis kerekű, igen. Írtam is, hogy nem terepre, meg macskakőre valósi. Voltunk vele párszor Szentendrén, tolni nem nagyon tudtam, csak ha kivettem belőle a súlyt :) és cipeltük a popit. Oda hozzátok biztosan valami nagy kerekű valósi.
Nálunk beton út van a környéken, ide jó volt a kicsi is. És ahová eddig mentünk, ott is mindenhol többé kevésbé megfelelt. Illetőleg nekünk elég kicsi a csomitartónk, tehát mindenképp valami olyat kellett választani, ami kicsire összecsukható.
A Ferrari ülésre van Brendonos kuponom, ha érdekel. Nem tudom, azt mikor gondoltad venni. Valamelyik nap láttam, hogy belinkelted ide. Nem a hordozóra gondoltam, hanem a normál autós ülésre, mikor már tud csücsülni, 0-18 kg-ig. 8000 Ft-tal lehet most olcsóbban venni. Ha mostanság tervezel ilyesmit venni, akkor Neked adom a kupont.
Persze gondolom, előbb hordozóban fogod bekötni Te is az autóban.

Citrom: finom is az, lányom is csak új nyalizza, de félek tőle, hogy a fogzománcát tönkre fogja tenni vele, imádja egyszerűen csak úgy magában enni, nyalogatni

Poci: Neked jobbulást! Mielőbb kúráld ki magad ebből. Citrom, tea. Ha esetleg köhögnél, akkor az utifű teát tudom javasolni. Az pikk-pakk elmulasztja a köhögést.

Bettike: sajnálom a sóginődet, a legjobbakat kívánom neki. És osztom a véleményet, hogy nem a gyógyszer okozta.
Az orvosról pedig nem sok jó véleményem van, ha csak utólag vette észre a 3. UH-on.

Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Meme: ari a prüntyőkéd. Szépen fejlődik!

(ez lemaradt az előbb)

Puszi
M.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Manorka: Az tuti hogy egy főnyeremény!:) Imádom! Annyira látszik rajta, hogy nem a pénzért csinálja...Annyira örülök, hogy rábukkanta erre a dokira....előtte volt már vagy 3-4 nőgyogyim,...de vagy brutális volt, vagy tudatlan, vagy engem nézett hülyének...ő meg....mindent elmagyaráz, ma is mondta, hogy bármi kérdés van, nyugodtan tegyem fel, megbeszéljük, mindent elmondd! Meg szeretné, ha csodálatos lenne a szülés, nem pedig stresszelek össze vissza. Ezért megmutatja hogy hol és elmondja hogy hogyan fog zajlani a szülés.
Köszi a dicséretet!:)
Azért kellett hüvelyi is..mert azt mondta, azon pontosabban le tudja mérni. (nagyon gagyi a gépe..:( )

Meme

Kép
hmeme
Németország

Mia
Én igazából azért is szeretnék nagyon kisfiút, mert akkor talán kicsit olyan lenne, mintha nem is veszítettem volna el. Bár soha semmi nem fogja kárpótolni vagy feledtetni azt a majdnem 3 évet, csak abban bízom, hogy kicsit enyhíteni fogja... Hálás vagyok már azért is, hogy egyáltalán baba van a pocakban, és teljes lenne a boldogság, ha fiút kaphatnék... :oops:

Meme
óóóó sebaj, akkor majd kicsit később. A fő, hogy minden rendben veletek, és nagyon széééép kis manód van ám:D na meg, jipijupijééééé, hogy nincs több utro :D:D:D:D és a doki is szuperjófej lehet.... Nekem is ilyen kellene....

Manorka
juhu köszönöm szépen, elfogadom a Ferrari kupont, ha Neked nem kell. Ez az ülés is 0-18-as, elvileg újszülötett is bele lehet tenni, de én azt hiszem majd 6hós kortól fogom a nagyülést használni.... picurinak elsőnek hordozó...

Pocak
Csomi nem ért oda ma sem még??? :? Remélem holnap már megkapod:D:D:D:D:D:D
Vendég

nahát....gratula neked Meme...nagyon cuki!!!! :D
Edi:
ééééés neked is gratula,hogy megtaláltál.... :oops: :D
visszajelöltelek...!!!
de myvipen jobban "ott vagyok"....

Mia:
de bizony nem viccelek...anyum azért döntött ennél a két névnél mert nehezen becézhetők...... :D

na de akkor lesz kis Laurád vagy Áronod...... :D

mokibuci

Meme: nagyon szupi, hogy így áll a doki a szüléshez és a kismamához. Szerintem ez fontos, hogy ne darabra számolja az embert. Akkor Neked szép szülésed lesz, azt tuti!
Juhéjj, utro felejtve!
Én is most kaptam be vasárnap az utsót.

Edi: szívesen elküldöm a kupont, küldj priviben címet, hogy hová és holnap fel is adom Neked.

Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

JAAAA! és azt is mondta a doki, hogy mától túl vagyunk a számunkra kritikus időszakon!! Most már felhőtlenül örülhetünk!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Moki
Na majd jóóól megkereslek ott is, bár nem nagyon használom... Na, nem volt ám nehéz megtalálni :oops: :oops:

Meme
szuppppeeeer hír, dejóóó dejóóóóó

Manorka
Már úgy is készültem privit írni Neked :wink:
Vendég

Köszi a gratukat, meg a drukkokat is!!
Ki a következő, akinek kellenek a drukkok??:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Nekem, nekem.... Péntekre :D:D:D Péntek este 6-ra megyek 4D-re :D:D:D
Vendég

Edi! Akkor mennek a drukkok!! Hátha 4d-n már látod a kukacot:)

Drukk drukkk...!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Én is kérek szépen drukkot péntekre, csak én du 1-re :)
Köszi-köszi! :)

Edi beszéljük meg, hogy Neked jut péntekre a kukis videó, nekem meg a puncis. Mit szólsz? :) Már mint csak a 4D-s UH-on és baba formájába szeretném. 8) :lol:

Holnap megy valaki Babu nézőbe?

M.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Csajok, mara ki vagyok iktatva fekszek egesz nap, a laptop mellettem, mert Babuka nem szereti ha az olemben van, igy csak olvaslak titeket, de fel kezzel az iras nem nagyon megy.
De itt vagyok veletek!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Meme, graula a picihez..ezek nagyon jo hirek..sajna, hogy meg nem lattatok a kicsi kincset a labikak kozott.
Csajok koszi a tippeket a kurara: olyan taknyos vagyok, alig latok ki a fejembol. Estere egy facsart citrom legyuszott ket kanal mezzel.

Edi: ma nalunk unnep volt, a Befana (a joboszorkany unnepe :mrgreen: ), igy nem is volt posta. Remelem holnap mar megkapom, azonnal szolok.
pocaklako

Manorka
Szupiiii, rendben van :D Legyen így.... Boldogságos lenne :D:D:D

Ezt nézzétek meg, annyira cuki, hogy az eszméletlen.... kis manóseggű :D
http://www.youtube.com/watch?v=rgz2kC_9 ... re=related
Vendég

Edi..ez nagyon cukiii :D :D

Martin is mindig rázza..nagy zenekedvelő ;)

Nagyon drukkolok Neked!!

megyek fürdetni,

¤mia¤
Vendég

Halali a pelusban, es ahogy emelget a labikait , nagyon edeske.
pocaklako

Edi: valóban csúcs ez a baby : :lol: :lol: :lol: :lol:

Poci: :( remélem, holnapra megteszi a hatását a citrom, aludj nagyot!!!

M.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

hát folyik a könnyem úgy nevetek.... ez a kis tökmag, hogy rázza....

Mia
Martin is tuti édes lehet nagyon. Annyira cukik mikor így nyomják a zenére, hogy zabálni lehet őket reggeltől estig... :)
Vendég

8.5 hetesen volt utoljára uh-n,akkor még minden rendben volt...utánna történhetett valami.és ma lett volna 12 hetes,aköztes idő alatt lett vmi.. :cry: :cry: a doki a betegségre fogja...

KépKép
bettike83

Bettike
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de akkor ez a doki valami droid... :S Egy torokgyulladástól nem hal meg a baba, volt aki influenzás is volt, és semmi :( Itt valami más ok volt, és felelötlenség az orvostól, hogy ilyet mondd addíg, míg nincs szövettan... :(

Kívánom, hogy minnél hamarabb jöjjön a másik baba, és kárpótolja a sogórnődet.
Vendég

Na, azért én se fogok belehalni ha a következő is fiú lesz :) Úgyis összesen 4et tervezünk, remélem azért egy kislány majd belefér. Ha nem akkor meg leszek 4 kisfiús anyuka :D

Bibar: igen, én is imádom igy a palacsintát! Párom nem ismerte ezt a tölteléket, de ő is azonnal megszerette :)

Edi: azért 50% esélye eleve van a dokinak, hogy eltalálja milyen nemű lesz a baba ;) Én már nem egy olyanról hallottam, akinek mondtak valamit a 12 hetes UH-n, majd nem az lett :)

Moki: egy fiút is nagyon jól lehet öltöztetni :P Kicsit nehezebb egyébként ez tény, és én ideg bajt kapok, amikor egy tök fiú kék cuccra rányomnak egy rózsaszín feliratot. Kislány nem koszolja össze magát: na erre ne vegyél mérget :D:D

Csajok nekem 4 öcsém van, higgyétek el a fiúkért ugyanúgy lehet aggódni ;) Anyumék erről asszem hosszú órákat tudnának mesélni :D

Meme: a lényeg, hogy minden rendben, nagyon helyes a babó! Nagyon rendes a dokid egyébként :)

Poci: jobbulást!

Edinek és Manorkának mennek a drukkok péntekre!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Szép jó estét!

Örülök, hogy mindenki jó van!!! Nem nagyon tudok jönni, mert meló van keményen, és ez biza fárasztó. Babó még nem szólt, hogy elege van, bár néha nem enged elindulni reggel.

A vidi írtó cukker, én is ilyen belevalót szeretnék! Nekem mindegy, hogy fiú vagy lány, nem volt tervezve, csak ne legyen semmi baja!

Jó éjt nektek!

Kép
Kép
csipetnyusza

Fókamóka
igen, tudom, hogy van ilyen is.... de én szeretnék a kivétel lenni, akinél nem téved:D:D:D persze benne van a pakliban :D:D:D:D

Ki tudja, háááátha, bár még picikék vagyunk nagyon:)
Vendég

Edi: én drukkolok, hogy kiderüljön és jól lássa a doki :D De azért pl ha azt mondják, hogy lány, csak közepes menniységű rózsazsin ruhát szerezz be még néhány hétig :D A 18. héten már elég nagy biztonsággal szokták látni, ha megmutatja.

Nekünk a fiunknál már a 16. héten is 95%ra mondta a szonográfus, hogy fiú :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sziasztok Lányok,

Már pár napja nem jártam itt, de sajnos nem véletlenül :oops: .
Pont múlt héten írtam nektek, hogy kb. a 7-9. hét között volt a legdurvább a fejfájásom, és azóta tűrhető és ritka.
Nos, ez most megdőlt: vasárnap délutántól kb. ma délelőttig kínzott a migrén, olyan igazi fetrengősen, még a szememet sem tudtam gyakran nyitva tartani :cry: .
Kutyafüle, sokszor eszembe jutottál a kínok alatt :( !
Tegnap este lement a patikába a férjem, hogy vegyen valami homeopátiás csodát, mert már látta rajtam, hogy lassan kipurcanok. Este be is vettem belőle, kicsit jobb lett, de nem tökéletes, aztán ma délelőtt kezdtem érezni, hogy talán kilábalok végre belőle. Remélem nem kiabálom el, de azóta jól vagyok :) !

Hogy valami jó hírt is mondjak:
Tegnap reggel voltam a 12. heti UH-n. Először a kis drágánk aludt, és persze olyan szögben feküdt, hogy nem tudták megmérni a tarkóredőt. Aztán a szonográfus megdöfködte szegényt, így meg már alig volt nyugta, úgy rúgkapált a kis kincsem :) .
Így kb. potom 25 perc alatt sikerült azt a pár dolgot megnéznie a nőcinek, ami fontos volt.
Úgy néz ki, hogy a tarkóredő rendben, 1,3 mm, és minden más is OK-nak látható – kopp-kopp! Nagyon örülök neki, de nagyon reménykedem, hogy okés lesz a következő UH-n is, mert igazából jövő szerdán megyünk a kombi tesztre, abba az egészségügyi centrumba, amit a múltkor belinkeltem nektek. Remélem, ott egy pár fokkal profibb lesz a szonográfus, mert itt a kórházban nem éreztem, hogy a helyzet magaslatán lett volna a csaj.
Amúgy babucink CRL-je: 52 mm, ami 12+1 hét az UH szerint :D . Ez azért vicces, mert tutira tudjuk mikor fogant, hiszen lombikbébi.
Úgyhogy nagy babó egyelőre, aztán meg lehet, hogy majd egyenesbe jövünk méretileg. Így persze a vonalzómhoz sem nyúlok, hagyom a dátum szerintit.
Annyira boldog érzés volt őt látni mozogni, és hallani a szívhangját is, olyan megható volt, még a könnyem is kicsordult…

A dokival most találkoztam először, és hála az égnek elsőre szimpatikus volt, de max. 5 percet beszélgettünk és ennyi volt, mert ha jól láttam műtős cuccban volt, szóval nem volt rám sok ideje, csak megnézte az UH leletemet, meg rákérdeztem a progi szuri abbahagyás miatti aggodalmamra, de megnyugtatott, hogy azt a 10. hét végére „szokták” ők abbahagyni, kicsit megnyugodtam, mert egybevág az előző dokim szerinti adagolással (csak hát ugye beszéltük már, hogy pl. Meme is még csak most hagyja abba az Utrot, így félek kicsit, nehogy korai legyen).

Pocak keményedés:
Sajnos pár napja én is érezgetek ilyet, pedig szedem a Magne B6-ot (3x2). Szerintetek megkérdezzem a dokit telefonon ezügyben, vagy butaság lenne? (Személyesen elfelejtettem rákérdezni.)

Nagyon örülök, olyan jó hallani, hogy mindenkinek pozitív hírei voltak a babókkal kapcsolatban :D ! (Kivéve Bettike sógornőjét, akinek az esete kicsit megrémisztett :oops: , és szívből sajnálom. Sok minden lehetett, de szerintem sem a betegség miatt, max. ha magas láza volt esetleg…)

Igyekszem visszaolvasni, de szokás szerint rengeteget írtatok :D !

Barbuss,
A babakocsis infokat köszi, egy pár dologra nem is gondoltam! Jegyzetelek én is :D !

Baba neme:
Én is reménykedem, hátha jövő szerdán látunk már esetleg valamit a lábacskái közt :wink: !
Amúgy mi mindig is kisfiút szerettünk volna, de én is úgy vagyok vele, mint sokan mások, hogyha puncis lesz, akkor is imádni fogjuk! A puncis talán később derül ki, nem :wink: ?
A neveken még rágódunk, most még több verziónk is van, majd lassanként talán letisztul nálunk is, de hát van még időnk.

Pocak keményedés:
Sajnos pár napja én is érezgetek ilyet (pl.most is), pedig szedem a Magne B6-ot (3x2). Szerintetek megkérdezzem a dokit telefonon ezügyben, vagy butaság lenne? Kicsit rémisztő.

Edi,
Tudom, továbbra is a pozitív gondolkodás a lényeg, igyekszem ennél maradni én is!
Holnap te is láthatod a kis picurkádat, de jó lesz neked is :D ! Drukkolok, hogy minden OK legyen, és hogy a vágyaid teljesüljenek :wink: !

Igyekszem most már gyakrabban jönni, és rövidebb lenni :oops: !

Mindenkinek szép álmokat kívánok!

Anikó

Kép
mamaki73

Jó reggelt csajok!!

Ki hogy aludt? Én remekül:) Tegnap zöld lámpát kaptunk a dokitól, ugyhogy volt ereszd el a hajam....:D Olyan hamar elaludtam, hogy csak na:)

Ma van apa nagy napja...megy az interjúra! Kérhetek drukkokat neki is?? Ha ma nem megy senki UH-ra, akkor átadnátok neki a drukkokat...úgy sacc délig? :)

Kiszámoltam, hogy febr. 17-én leszek félidős...olyan hamar itt lesz, mégis olyan lassan telik az idő. Lehet hogy ha kiderül, hogy kislány vagy kisfiú, gyorsabban fog telni, mert nme filózom rajta egész nap:)

Mamaki:
Sajnállom a fejfájást, de remélem, hogy most már minden rendben lesz!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
húúú,jó kis éjszakád lehetett,én még mindig nem mertem :oops: :oops: :oops: drukk apának!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: ja és gratula a tegnapi eredményhez:))

Mamaki
sajnálom a fejfájást,olyan rossz :cry: :cry: :cry: tudod mi is lombikok vagyunk,és Olivér annó mindig 1-2 héttel nagyobb volt a koránál :lol: :lol: lehet neked is szép nagy fiucskád lesz :wink: :wink: gratula a jó eredményekhez:)))és örülök hogy szimpi volt a dokid:)

Pocak
remélem jobban vagy már!!!!!!!!!! :wink: :wink:

bibar

Mamaki!
1000bocsi! A gratula lemaradt! Örülök, hogy minden rendben! Jó nagy lurkó lesz:)
Lehet akkor tényleg a progi szuri keményebb, mint az utro. Ha már két doki is mondta, és ugyan azt, sztem nyugodj meg! Én tegnap vettem be este az UTOLSÓ utrómat:)

Bibar:
Addig mi sem meretük, amég a doki rá nem bólintott. Azt mondta, hogy ha teljesen panaszmentes vagyok (szerencsére a méhszájseb is elmúlt), akkor semmi akadálya. Nekem a 14 hetet meg kellett várni, mire a placenta teljesen átvette a hormontermelést. De most már szabad a pálya:)
Köszi a drukkot apa nevében!!! Most indult! Annyira szorítok neki!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Poci!
Hogy van a torkod?? Remélem kifeküdted, és most már minden rendben!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?