Sziasztok!
Üdv az újaknak!
Evca!
Én rosszul vagyok, ha kell, ha nem
! Borzasztó!!!
Azt hiszem a "szarul, de büszkén"mondatot erre az állapotra találták ki
! Én nemhogy émelygek, meg hányok, de minden más tünetem is nagyon erős
! Egész nap álmos vagyok, de rosszul alszom éjszaka, és én nem kivirultam, hanem olyan nyúzott vagyok, mintha 5 évet öregedtem volna
! Ez most tuti az időjárás miatt is van, de kitartok! Már csak 3 hét, és vége
! Azt már féllábon is....
Amúgy én rengeteg gyömülcsöt kívánok, ennek legalább nagyon örülök!
Na meg HOLNAP UH!!!!! DEJO LESZ!!!!
Gabi!
Olyan jó olvasni hogy vannak még ilyen párok
!
Pont tegnap beszélgettünk erről a férjemmel... Nálunk hála Istennek minden adott a baba érkezéséhez, nem kell hogy fájjon a fejünk, és ezért hálás vagyok, mert tudom hogy ritka. Így én könnyen beszélek
Természetes, hogy az ember mindent meg akar teremteni a gyermekének, ezért is mondtam, hogy valahol megértem ezeket az embereket, de én személy szerint bizti nem a pénztől tenném függővé a baba érkezését, ahogy ti sem tettétek, mert ha mindenki így gondolkodna, nem lennék ma se én, se a férjem, se a tesóm, se a sógorom
.... Anyuék is a szülőknél kezdték, és nagyon hamar sínre tették az életüket. Anyósomék, pedig egy 12 (!) m2-es albérletből indultak. A jó gyereknevelés messze nem ezen múlik, és nekem ezt volt alkalmam megtanulni, mert amíg apu velünk élt, jómódban éltünk, sok utazás, étterem.... Aztán, mikor elváltak, anyukám a közalkalmazotti orvosi fizetéséből (hihetetlenül kevés volt
) tartott el hármunkat, mégis mindenünk megvolt, mert szeretetben éltünk, vidáman. Anyukám mondta mindig: "Szegények vagyunk, de jól élünk
"
Ja, és nem volt korai házasság: 26-27 évesek voltak, mégis elváltak. Erre nem lehet felkészülni, és messze nem törvényszerű, hogy a fiatalon házasodók elválnak, a később házasodók nem
!
Sajnos ilyen világban élünk 3 házasságra 2 válás jut!!!!!
És én nem gondolnám, hogy ma több az emberek problémája, egyszerűen sokkal "hirtelenebbek" lettünk, nem próbáljuk megoldani a dolgokat, egyszerűbb újat keresni, csak az új nem jobb, csak más
.....
A saját szüleim vállása is elkerülhető lett volna, és sztem legalább minden 2. Csak többet kéne adnunk magunkból egy kapcsolatba, csak ez ma már nem divat
!