Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttünk Fonyódról!

Lányok láttam a babánkat olyan édes volt,szép nagy, dobog a pici szivecskéje,és rúgkapál a kezecskéivel lábacskáival!
Hiába 3.babám hihetetlen élmény volt!
Minden eredményem szuper,majd késöbb beirom az adatokat ha érdekel benneteket!
Megvolt a vérvétel is!
Hihetetlen kedvesek voltak,nagyon családias kórház,az orvos és a nővér is tündéri volt!
A laborba is egyszerre behívtak ott is nagyon kedves volt a hölgy!
Sajnos képet nem kaptam,de holnap megyek itthon a saját dokimhoz,a 12 hetes uhra és fogok kérni!
Ja nekem hüvelyi volt az uh,és holnap is az lesz!

Gabi1!
Gratulálok a 12 héthez,nem tudom de én valahogy tegnaptól "másképp" látom a világot,talán a 12 hét miatt! :D
Nagyon aranyos a történeted,az enyém is kicsit hasonló én 19 évesen mentem férjhez,és 19.5 voltam amikor született a baba,és nekem is a férjem az elsö igazi komoly kapcsolatom!

Üdv az újaknak és gratula!
Később még jövök!
Puszi!
20140328174041

Sziasztok,
Mit szólnátok, ha csinálnánk egy 2009.júliusra várjuk klubot az iwiw-en és akkor nem kell neveket itt megadni. Asszem van meghívóm....
Csak mert olyan sok hülye ember van, beleolvasgatnak a fórumba és sok mindent leírunk magunkról itt. (bár én nem nagyon, mert olyan kevés időm van írni, Máté most tanul felállni és 24órás lett)

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Anetto!

Én benne vagyok szerintem jó ötlet!
20140328174041

Sziasztok,ha megcsináljátok ezt a klubbot,irjátok le pontosan mi cim,hogy be lehessen jelölni.
krissy3

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Evca!

Én rosszul vagyok, ha kell, ha nem :( ! Borzasztó!!!
Azt hiszem a "szarul, de büszkén"mondatot erre az állapotra találták ki :wink: ! Én nemhogy émelygek, meg hányok, de minden más tünetem is nagyon erős :? ! Egész nap álmos vagyok, de rosszul alszom éjszaka, és én nem kivirultam, hanem olyan nyúzott vagyok, mintha 5 évet öregedtem volna :cry: ! Ez most tuti az időjárás miatt is van, de kitartok! Már csak 3 hét, és vége :D :D ! Azt már féllábon is....
Amúgy én rengeteg gyömülcsöt kívánok, ennek legalább nagyon örülök!

Na meg HOLNAP UH!!!!! DEJO LESZ!!!! 8) :D

Gabi!

Olyan jó olvasni hogy vannak még ilyen párok :D !
Pont tegnap beszélgettünk erről a férjemmel... Nálunk hála Istennek minden adott a baba érkezéséhez, nem kell hogy fájjon a fejünk, és ezért hálás vagyok, mert tudom hogy ritka. Így én könnyen beszélek :oops:
Természetes, hogy az ember mindent meg akar teremteni a gyermekének, ezért is mondtam, hogy valahol megértem ezeket az embereket, de én személy szerint bizti nem a pénztől tenném függővé a baba érkezését, ahogy ti sem tettétek, mert ha mindenki így gondolkodna, nem lennék ma se én, se a férjem, se a tesóm, se a sógorom :wink: .... Anyuék is a szülőknél kezdték, és nagyon hamar sínre tették az életüket. Anyósomék, pedig egy 12 (!) m2-es albérletből indultak. A jó gyereknevelés messze nem ezen múlik, és nekem ezt volt alkalmam megtanulni, mert amíg apu velünk élt, jómódban éltünk, sok utazás, étterem.... Aztán, mikor elváltak, anyukám a közalkalmazotti orvosi fizetéséből (hihetetlenül kevés volt :( ) tartott el hármunkat, mégis mindenünk megvolt, mert szeretetben éltünk, vidáman. Anyukám mondta mindig: "Szegények vagyunk, de jól élünk :wink: "
Ja, és nem volt korai házasság: 26-27 évesek voltak, mégis elváltak. Erre nem lehet felkészülni, és messze nem törvényszerű, hogy a fiatalon házasodók elválnak, a később házasodók nem :? !

Sajnos ilyen világban élünk 3 házasságra 2 válás jut!!!!! :cry: És én nem gondolnám, hogy ma több az emberek problémája, egyszerűen sokkal "hirtelenebbek" lettünk, nem próbáljuk megoldani a dolgokat, egyszerűbb újat keresni, csak az új nem jobb, csak más :!: .....
A saját szüleim vállása is elkerülhető lett volna, és sztem legalább minden 2. Csak többet kéne adnunk magunkból egy kapcsolatba, csak ez ma már nem divat :roll: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bocs, hogy ilyen borongós vagyok, az idő miatt van :? :D !
Anetto! A klub nagyon jó ötlet, szólj, ha kész :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Moncsi:
te 30 éves vagy?Mert ha igen,akkor egykoruak vagyunk,meg a babáink is.A 78-bol gondolom,mert én is 78-as vagyok.:)
krissy3

Üdv.kicsidodi:
kitartás,nekem ilyenkor nagyon égett a gyomrom,meg nem birtam enni,fogytam is egy kicsit,de ez mára elmult,igaz én nem hánytam,az biztos nagyon gáz lehet,de ez mostmár fokozatosan enyhülni fog neked is szerintem.
krissy3

Szia Krissy!

Elöször is üdv itt,és gratulálok!
Igen 30 vagyok,és júliusi!
Na és Te melyik hónapban születtél?
20140328174041

Moncsi:
Én is gratulálok neked.Én május 30-án.Elsö babád?Hogy érzed magad,és van már pocakod?
krissy3

Sziasztok Kismamik :lol:

Üdv köztünk Évca, Krissy :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Moncsy!
Örülök, hogy minden rendben van :wink: :D :D :D

Kép
Kép
minimano74

Szia minimano!
krissy3

Moncsy én is júliusi vagyok de én 15-én születtem és lehet hogy a bébim is július 15-én születik ugyanugy mint a lányom és anyukám és akkor négyen ünnepelünk majd egyszerre :wink:
Anyukám: 1952.07.15
Én: 1974.07.15
Vivikém: 1998.07.15.

NA EZ MILYEN, SZERINTETEK :?: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Szia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

minimano:
ez elég komoly! :shock:
krissy3

minimano:
az én fiam,1998,jul.31-ei.mit gondolsz,amikor már enyi idö eltelik a gyerekek között,olyan mintha elöször szülnénk?Mert én ezt hallottam.
krissy3

Krissy:
Én nem tudom mert 98-ban császárral szültem (röviden csak neked mert a többiek tudják nekem most március végén 20 hetesen meg kellett szülnöm a bébimet mert beteg volt és ott is császárral vették el, mert komplikációk voltak) és én már csak császárral szülhetek tehát ehhez nem igazán tudok hozzá szólni, bocsika :oops: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Minimanó!

Azt hiszem ezt már az elején "megbeszéltük",én 16-án születtem Apu meg 19. :D
Bár nem hiszem hogy én addig ki szeretném húzni,sőt nem is engednék!De nálatok ez hihetetlen,Te is szülinapi ajándék voltál,és neked is a kislányod! :D :D :D Bár ahogy nézem a tesó is lehet szülinapi ajándék lesz! :D

Krissy!
Én a 3.kisbabámat várom,van 2 lányom 11 és 6 évesek!
Nagyon rosszul voltam ebben a pár hétben de most már kezd elmúlni!
Az elözö oldalon találsz rólam pocifotót,épp tegnap este raktam fel!
Ha van kedved visszaolvasgatni pár oldallal elörébb többen is raktunk fel a gyerköceinkröl képeket!

Te nem mutatod meg a kisfiadat nekünk?
20140328174041

minimano:Fu,nagyon sajnálom,nagyon rosz lehetett,szegény. :cry: Remélem most minden rendben van veletek.Megkérdezhetem hogy,hogy derült ki,és mi volt a baj?Én is ettöl parázok egyfolytába,nehogy valami baja legyen.Ugyanis én 4 éve rendszeresen sziv gyogyszert szedek.
krissy3

Krissy:
Elmentem 12 hetes kombinált tesztre és ott + lett az eredmény, azaz 3% esély volt rá hogy down koros a picikém és a magzatvizvételnél sajnos beigazolodott, hogy a 3 % esély nálunk bejött :oops: :cry:

Kép
Kép
minimano74

kicsidoki:
akkor a te helyzeted még rosszabb, mint az enyém:( bár lehet könnyebb volna, ha néha tunék hányni és nem csak piszkálna. érdekes, hogy az elmúlt két hét ok volt, csak ettem ezerrel, két hét alatt 3 kg, és sztem besokalt a szervezetm vasárnap úgy legyöngültem, h állni nem bírtam és hétfő óta ismét semmi zaba, csak émelygés, de visszament a súlyom akezdetekhez:) na mindegy bízom benne, hogy a 12. héttel VÉGE!
majd írj, mi volt az Uh-n.

minimano:
helyes pocid:) és gartula a szülinapokhoz. nagyon ritka a 3as, nemhogy négyes ünnep!

én is anyukámmal egy napon születtünk júli 8. és júli 9re vagyok kiírva, ha kibírja addig, akkor júli 8án fog megszületni a babó, császárral:)

a klub nagyon jó ötlet

tud valaki segíteni, hogy lehet a profilt beállítani?
evca77

minimano:
tényeg nagyon sajnálom.
moncsi:
Láttam a pocid,aranyos,szerintem pont jo.Az enyém nem nagyon nö,szerintem befelé nö,mert állandoan pisilek,ha kell,ha nem.Rakok fel a krisztoferröl képet rögtön.
krissy3

Krisztofer 10 éves,és teddy a kutyusunk. Kép
krissy3

Nagyon szép a kisfiad,és a kutyus is nagyon édi!
20140328174041

A kutya ,szoba kutya,nemtom mi lesz vele,ha meg lesz a baba?
krissy3

Sziasztok!

Üdv köztünk Krissy és Evca! :D

Megvolt a 12. heti uh! :D Minden oké, mindene megvan, éééés most nem volt kézi vizsgálat...Viszont bent volt a férjem, és amikor jött be, akkor az asszisztensnő mondta nekem, hogy hüvelyi lesz még az uh. Bután néztem rá, hogy jó. Erre ő egy olyan képet vágott, hogy neki aztán mindegy. nem értem miért gáz, ha a párom hüvelyire bejön velem. Most vagy engem néz prűdnek, vagy ő egy kicsit az. :lol: De amúgy kedves volt, csak furcsállotta.

Gaby1, Moncsy, és mindenki akit érint.

Elmentem a Bajcsyba a kombinált vérvételre. Moncsy! Szerencséd volt a Fonyódi kórházzal, ugyanis a Bajcsyban én is őszintén elmondtam, hogy mi a helyzet, erre közölték, hogy nem csinálják meg, csak annak, aki náluk szül. Persze erre is számítanom kellett, de legszívesebben mondtam volna a nőnek, hogy most hazudtam volna azt, hogy náluk szülök, és vettem volna el az uh időpontot a sok Bajcsys kismama elől, mert rengetegen vannak, hogy csináljak még egy 12. heti uh? Mert akkor tuti elfogadták volna, akkor ki sem derül, hogy nem ott szülök, mert bárhol szülhetek. Na mindegy, megköszöntem és eljöttem. Nem akartam már törni magam ezért a vizsgálatért, úgyhogy így nekem nem lesz meg. Más kórházban talán másképp állnak hozzá, de nincs kedvem körbejárni Pest kórházait. Csak azért írom, hogy a Bajcsyban csak annak csinálják meg, aki ott fog szülni, vagy oda tartozik, úgyhogy ha valaki idegenként akarna odamenni, az ne menjen, felesleges.

Breki!

Miért? Még lehet akár 3 gyereked is nem? :wink:

007!

Csak a te kedvedért, mert ennyire kíváncsi vagy! Figyu, megy a privi! :wink:

Norka!

Valaki naggggyon vékony ám! :D

Anettoo!

Jó ötlet az iwiwes klub! :wink:

Kép
Kép
tabati

A Krisztofer az elsö házasságombol van,nem ö az apja akit a képen látsz.6 éve élünk együtt.2 éves volt hogy magunkra maradtunk.
krissy3

Krissy!

Tényleg nagyon szép a fiad! Ugyanaz lesz az apuka, vagy új "versenyző" :D ? (ha nem vagyok indiszkrét? :oops: )
Kisfiút vagy kislányt szeretnétek inkább?
Nevek vannak már?
Tök jó, hogy te is korán szültél, meg Moncsy, meg Gabi is (én is korán fogok :wink: ), mert itt vagytok fiatalon "kiskamasz" gyerkőcökkel :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Manó!
Most nézem hogy a lányod 98as születésű,tök jó az enyém is!
Teljesen egyidös gyerekeink vannak lesznek! :D :D :D

Kérdés hozzád Te bizti tudsz segíteni,mert nem egyértelmü a dolog nekem!
Ma voltam a sejtbankos kombinált teszten Fonyódon!
Viszont valami szöget ütött a fejembe és hülye mód ott nem kérdeztem rá!
Azt mondták hogy lesz még egy vérvétel a 16.héten!
Na de én úgy tudtam hogy csak most egy vérvétel és egy uh!
Holnap mindenképp felhívom őket,de most már nagyon idegesít a dolog!
Annyi minden info volt ,meg idegen hely és nem kérdeztem rá!
Vagy szerinted az afpre gondoltak? De azt itt is megcsinálják zegen!
Ennyire hülye nem lehetek! :oops:
20140328174041

Oké, már van, amire választ is kaptam :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lécci,mondjátok már el nekem mi ez a kombinált teszt,mert én nem hallottam rola,ezt mindenkinek csinálják,meg ilyesmi?
krissy3

Tabati!

Engem pl. a férjem mindig elkísér, de nem jön be UH-ra, mert őt zavarja, hogy egy idegen pali hüvelyit csinál, sőt ha nő csinálja, az is. Azt mondta bejön ha már hasi lesz, de az ő feleségét a szeme láttára ne "turkálja" senki. Szóval lehet többen vannak így ezzel, ezért szólt a nőci....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Moncsy!
A kombinált csak egy vérvétel és uh (jól tudod) :lol: szerintem az afp-re gondoltak, de azt gondolom nem ott akarod csináltatni?

Kép
Kép
minimano74

Krissy!

http://www.sejtbank.com/hirek/ingyenes_ ... szures.php

Itt részletesen le van írva!
20140328174041

kicsidodi:
az elsö házasságombol van ö,2 évesen maradtunk magunkra,a mostani párommal 6 éve élünk együtt,tehát félteso lesz neki.
Én nagyon kislányra vágyom,és ami nevek tetszenek:Lara,és Nadin.
krissy3

Ja... :shock: Na jó ez nekem mindig furi volt, nálunk nincs tabu a férjemmel, meg elfogadja, hogy a dokinak ez a dolga. De már értem és elfogadom, hogy ilyen is van! :D

Kép
Kép
tabati

Manó!

Köszönöm,én is arra gondoltam!
Igen az afpt itt akarom zegen!
De valami olyasmit mondott a doki hogy ez a 3 vizsgálat tehát a mai és majd a 16.hetivel eggyütt ad kb 90% eredményt!
Ja a papiromra az volt írva amit aláirtam hogy kombinált teszt,és kaptam sejtbankos tájékoztatót is!
20140328174041

Krissy:
van a kombinált és az integrált teszt (mindkettő fizetős) én a rózsamedicer centerbe voltam (azt hiszem igy irják), de van több helyen is. Néhány helyen igyenes ahol támogatja a sejtbank.

A Kombinált-teszt három jelző vizsgálatával, átlagosan 85%-os hatékonysággal szűri ki a Down-kórral sújtott rendellenességet, gyorsan - 2 nap alatt előállítható eredménnyel.
Az Integrált-teszt az elérhető legpontosabb szűrővizsgálat, a várandósság első és második trimeszterében vizsgálható, összesen hat jelző értékelésével ad eredményt, átlagosan 94%-os hatékonysággal szűri ki a rendellenességgel sújtott terhességeket. Az Integrált-teszt eredménye a második vérvételt követő két napon belül kerül kidolgozásra.

Bővebben: www.downszures.hu

Kép
Kép
minimano74

Moncsy!
a 16. heti vérvétel az az AFP-hez kell majd.

Tabati!
Ha neked nincs messze akkor ajánlom a margit kórházat,mond azt hogy még nincs választott orvosod és kórházad és akkor szerintem ott
leveszik a vért.

anettoo!
tényleg jó ötlet a klub.majd írd meg,ha sikerült megcsinálnod és
akkor bejelölöm.

Kép
Kép
csibe83

Manó!

Tehát 2 nap múlva szerinted lesz is eredményem???
És azt küldik smsben igaz?
20140328174041

Krissy:
Nagyon szép kisfiad (nagyfiad) van. Az én lányom ime csak neked a többiek már látták:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

Itt van még kettő bocsika ha sok: Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

Na akkor már tiszta,csak nem tudom miért nem kérdeztem rá,de azaz igazság kicsit már nyúzott voltam meg minden!
Tiszta hülye vagyok hisz még mondták is hogy annak 2 hét az eredménye!
És most már rémlik tényleg az afp eredménye 2 hét!
Na de azt itt is megcsinálják azért mégegyszer nem utazom el!
20140328174041

minimano:hu de gyönyörü lányod van,elmehetne szépségversenre is akár.
Még azt szeretném kérdezni,hogy ezt a tesztet nekem kell kérni,vagy az orvos magátol ajánlja?
krissy3

Moncsy:
Nekem aznap este telefonáltak már (de én fizetősen voltam) igy nálad nem tudom hogy lesz, ott nem mondtak semmit?

Kép
Kép
minimano74

Krissy:
Hát nem minden doki ajánlja nálam úgy volt hogy megkérdeztem a dokim véleményét róla és ő nagyon mellette volt még helyett is ajánlott hogy hol csináltasam meg.

Kép
Kép
minimano74

Köszi Csibe, aranyos vagy :) , de én már nem megyek sehova. Tudod én vallásos vagyok, és hiszem, hogy ha az igazsággal nem mentem semmire, és nem érdekelt senkit, akkor valószínűleg nem is olyan fontos nekem ez a vizsgálat. Amúgy sem csináltattam volna meg pénzért, hát most meg erről lecsúsztam. Lehet, hogy pont a várandósságom miatt, de kevésbé vagyok erőszakos, mint szoktam lenni, és jobban belenyugszom a dolgokba. Mostanság például abba is, hogy nincs erőm végigjárni egész Bp-et ajándékokért, ezért sok családtag nem azt kapja, amit kigondoltam, hanem mást, mert nincs kedvem sem kajtatni a tervezett meglepetésért. És kórházakba sincs kedvem menni már. De nem nagy gond! :D Nem vagyok ideges, csak kicsit csalódott, mert azért reménykedtem, hogy sikerül. Még időmet sem vette el nagyon, mert nem várattak, amúgy meg rá is értem.

Kép
Kép
tabati

Igazából annyi mindent mondtak sok volt az info,a telószámomat kérték hogy majd arra küldik az eredményt,de azt nem mondták hogy mikor lesz meg!
20140328174041

Köszönöm az infokat mindenkinek.Most egy idöre le lépek,mert krisz játszani akar a gépen.
Sziasztok!
krissy3

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?