Sziasztok Lányok!
Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltatok rám a szülinapomon, igazán jól esett!!!!
Rszg, szívből gratulálok a kislegényhez!! Annyira jó, hogy már a párod is érzi a mozgásait! Gondolom az egész család odáig volt a mozizáson!!!
Pénteken nekem is megvolt az uh. Megjártam a menyországot és a poklot is. Minden rendben volt elsőre, manócskának mindene akkora és olyan amilyennek lennie kell. Aztán mondta a doki, hogy mégegyszer ránézne a buksijára. Kérdezem, hogy vmi baj van? Erre ő, bocsi, de idézem: hááát, nem hiszem, hááát, van itt egy icipici ciszta (1,4 mm), háát lehet, hogy nem is érdekes, eddig nem látták nem lehet gond, hááát az afp sem mutatott ki semmit, úgyhogy biztos nincs gond, de kérjek 2 hét múlva újra időpontot uh-ra, hogy egy tapasztaltabb kolléga is megnézze. Aztán semmit nem tudtam tőle kérdezni, hogy ez most végülis mit jelent, ijedjek-e meg nagyon (hozzáteszem iszonyatosan kész voltam és megijedtem), mert csörgött a mobilja, hogy menjen fel a szülőszobára mert éppen ügyeletes volt ott is. Mentem gyorsan időpontot kérni, de csak három hét múlvára tudtak adni. Én Pécsen a Megyei Kórházba járok és ott is fogok szülni, a 18. heti genetikai uh-t meg mindenkinek a Klinikán csinálják (ez az új módi), ne kérdezzétek hogy miért.
Na én rögtön levágtattam a kórházba, hogy beszéljek a dokimmal, mert voltam totális kétségek között. Ez volt 10 órakor. A dokim egész délelőtt műtőben van, vmikor 1 óra körül lesz majd csak elérhető. Szóval el tudjátok képzelni, hogy miben voltam.
Közben 12.40-re vittem vissza a gyerekeket dokihoz. Persze a Domcsit kiütötte vmi, de olyan szinten, hogy szinte ép terület nem vol a bőrén. Erre a dokink nagy kerek szemekkel nézett és kijelentette, hogy fogalma sincs hogy ez mi lehet. Úgyhogy még mindig itthon vagyunk. Holnap megyünk újra vissza, de szerencsére már elmúlóban vannak a pöttyök. Gondolt allergiára de ugyan mitől, mikor semmi új dolgot nem evett és én sem használok új öblítőt, mosószert. Aztán valszeg egy vírus lehetett, ami így csengett le nála. Szóval ez volt az utsó alkalom, hogy hozzá mentünk. Ezentúl a régi dokinéninkhez megyünk magánba.
Aztán eljött az 1 óra és végre tudtam beszélni a dokimmal, aki annyira kedves és aranyos volt. Szerencsére megnyugtatott, hogy ez sokszor előfordul, nem okoz semmilyen problémát és ráadásul nem is az agyban van a ciszta hanem az agykamrában, úgyhogy ha nem szívódna fel, amire nagyon kicsi az esély, mert az esetek 99,°9%-ban felszívódik, akkor sem okozna semmi gondot. Csak ennyire lett volna szükségem a Klinikán is.....
Aztán a neten is utánanéztünk és tényleg nem egy ritka dologról van szó és remélhetőleg 3 hét múlva már nyoma sem lesz. Azért el tudjátok képzelni, hogy miben voltam....
Egyébként a doki azt mondta, hogy úgy néz kis, hogy kislegény lakik a pocakban, de nem merte teljes bizonyossággal kijelenteni, mert a köldökzsinor a lába között volt. A kínai naptár amúgy meg kislányt mond nekem, úgyhogy kiváncsian várom a fejeleményeket.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, de jó volt leírni.
A pocakos fotók szuperek!!! Olyan szépen gömbölyödik mindenki. Most már télleg teszek fel én is illetve először csinálok egy képet.....