Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Eper: nagyon örülök, hogy minden rendben Rékával! Babakocsi ügyben nem tudok segíteni, mert nekünk ide a külvárosba egészen másfajta kell, mint a belvárosba, de szerintem valami könnyű kocsi kellene, amit ha kell könnyebben fel tudsz akár emelni is.

Kiságy nekünk is a régi hagyományos rácsos van, ami 3 méretben állítható, szertintem ez nagyon praktikus, mert nem kell eleinte mélyre hajolgatnod a babóért. Már csak egy kókuszmatracot kell belevennem, mert Balázsé már csupa hepehupa, azt nem tehetem bele.
Olvastam mostanában róla, hogy van ez a latexált kókuszmatrac, ami mosható, és állítólag nem deformálódik, ilyet kellene venni. Nagyon hasznos dolog a kiságyba a rácsvédő, vagy fejvédőnek is szokták hívni. Én azt tettem mindenhová, mert Balázs előszeretettel forgott össze vissza a kiságyban is, így sehol nem tudta beütni a fejecskéjét. Mondjuk úgy elraktam, hogy fogalmam sincs hol lehet. Aztán praktikus a gumis lepedő is, ebből kell egy pár darab szerintem, ha bepisilés, egyéb baleset történik, legyen csere.

Edit: én kaptam EDA-t, igaz nem kértem magamtól az orvos ajánlgatta, gondolom, amikor már látta rajtam, hogy földön túli fájdalmaim vannak, és persze elfogadtam. Nekem nagyon jó hatással volt, mert amíg meg nem kaptam nem igazán akartam tágulni, és ettől 2 óra alatt szépen kitágultam, és meg is szültem. Hátránya az volt, hogy a kitolásnál is elég erősen hatott még, nem éreztem a fájásokat, úgyhogy vezényszóra nyomtam, amikor mondták, de én úgy tervezem, hogy most is fogok kérni, csak hamarabb.

Kép
cedis

Zandra!

Nagyon helyes a kispasid!!Igazi fiús vonásai vannak már most! :wink:

Julcsi!
Szerintem fogj hozzá!Az ember mindig azt hiszi h rengeteg ideje van,aztán a végén meg semmire nincs ideje :lol: :lol:

Edit!
Én nem kaptam fájdalomcsillapítót,de 14 óra vajúdás után mondtam h most már kérnék vmit,annyira nem volt már erőm,féltem h a végére teljesen kileszek.De pont ekkor közölték h császár :lol:

Eper!
Akkor hivatalosan is gratula a kis Rékához! :lol:
Babakocsi nekünk chicco van,én azt tudom ajánlani városba.2.on lakunk,lift van,lakás kicsi,de a kocsi esernyőre csukható.Kis helyen elfér!Nagyon imádom!!!!Viszont drága...mi is úgy örököltük,mózessel,hordozóval mindennel együtt.

Leo!
És tesó baba hogy van a pocakban?Róla nem is hallottunk :)

annus11

Jaj - igen Annus igazad van, jól vagyok, csak fáradt, tesóbaba 780 gr már és sokat rugdos:-) :D

Kép

Kép
leo50

Sziasztok!

Zandra gratula a kis pasihoz. :lol: Van már neve?

Eper gratulálok Rékához,szép név. :)

-J- remélem nem lesz semmi gond veletek nem lenne könnyű a korházba.

Edit én sem kaptam fájdalomcsillapítót ,pedig szívesen elfogadtam volna.Én is félek egy kicsit a szüléstől már tudom hogy mi vár rám.
Nekünk is a hagyományos rácsos fenyő ágy van de nagyon jó 3 méretben állitható,a kókusz matrac mi nem is kell vegyünk semmi baja sincs,és egy 20 ezerbe volt csak.

Nálunk nagy aktivitás van a pociban,sokszor olyan mint egy hullámzó tenger :D :D :D Kinga is szokta puszilgatni pocokot meg beszél hozzá és képzeljétek visszarogott neki nagy élmény volt, :lol: :lol:

t katinka

Sziasztok!

Kellemes kenyérünnepet mindenkinek!

Tegnap tök fáradt voltam és nem volt kedvem zuhanyozni./pedig mióta pocakos vagyok még nem fürödtem/.De tegnap belefeküdtem és élmény volt.Doroti úgy el kezdett rugdosni mikor lefeküdtem a meleg vízbe.Csak úgy hullámzott a víz.

Nálunk is aktívan mocorog mikor apa vagy a Domi kíváncsiskodik!
Nekem Krasnal babakocsim van.Elég nagy kerékkel és van hozzá mózeskosár,esővédő és 3 magasságba állítható.Nagyon könnyű mozgatni viszont még össze csukva is nagy helyet foglal.De mivel elég nagy a ház elfér a folyosón.
Szerintem a nagykerekes jobban bírja a terepet.Nem érezni vele minden kavicsot.
Az enyém nem bolygó kerekes.kicsit emelgetni kell de szerintem minden babakocsiban van valami ami nem pont tökéletes.

hadedit82

Sziasztok!
Köszi a gratulációkat! :D

Zandra
! Nagyon szép a kisfiad!!!! :) Szépen megmutatta a pofikáját. :)

Eper! Örülök, hogy minden rendben. :)

Edit!
Én kérni fogok EDA-t ,de nem biztos, hogy kapok. Ugyanis csak hétköznap 8-16h-ig adnak, ha kérek. Hétvégén és későbbi időkbe csak, ha indokolt. Jó mi?????? Nem is tudom hol élünk....... :cry: Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ilyen létezik,pedig de. A védőnőm mondta. Hihetetlen és felhábórító, hogy időhöz van kötve, hogy mikor kaphatok,csak azért, hogy fájdalmat csillapítsanak vele ......... :shock: Ezek szerint imádkozhatok, hogy pont akkor legyek 3 ujjnyira kitágulva,amikor az idő megfelel az EDA beadásához. Vicc.....

Apának mondtam a Regina nevet. Nem is zárkózott el előle, de ma is úgy köszönt el tőle,mikor ment dolgozni, hogy szia Réka!!!!!! :)

Kép
bei

JA! Mocorgás: Életem nagyon sokat mocorog. Sokszor olyanokat rúg, hogy csak annyit tudok mondani. JAJJJJJ :shock: Meg már akkor is látszik a pocimon, hogy rúg, ha éppencsak érzem-alig ér hozzá mégis jól látható :)

Kép
bei

Sziasztok!

Zandra: szuper a kép a kis kukisról :lol: nagyon rendes kölök, hogy így megmutatja pofiját! A név téma továbbra is jegelve?

J: nem irigykedem a kórházi kilátásokért, de bizti megúszod. Pihenj és horgolj! És a feledékenység nálam is jelen van! És én korábban nem voltam az, mindig mindenre emlékszem azaz emlékeztem...most meg
:roll: :roll:

Moncsi: örülök, hogy veled is minden rendben és gratula a kiskukishoz

Leo: téged is kezdtelek hiányolni, de szuper, hogy minden okés. Igazából nem ágyra van szükségünk, mert az van, méghozzá az enyém, kb 34-35 éves. Állapota totál kiváló. Festjük majd. Egy szekrényt és egy pelenkázót szeretnék. Muszáj a dolgainak valami tároló, mert már miden fullon van nálunk. Ja és babakocsi kell még. Nálunk is van terep itt a Duna parton, meg főkel vidéken a nagyiknák. Szóval a kis kerekek szóba sem jöhetnek, de azért fontos lenne, hogy kicsire össze lehessen csukni, hiszen sokat utazunk és még mindig inkább egy babakocsit veszek, mint egy nagyobb autót :lol: :lol:

Szerintetek kell a mózes a rész a téli babáknak vagy elég a sima sprotkocsi, ami 180 fokra dönthető és van hozzá lábzsák?

Annus: örülök, hogy nincs nagy gond! A borostyánláncot és is hallottam már, többen dicsérték.

Mi holnap esküvőre megyünk tó partra! Ott alvós buli lesz, remélem az allergiám nem jön velünk!

c

cicóka

Cicóka!
Jó szórakozást!!!
Nekünk van mózes a babakocsihoz,ez a keményebb,tehát nem az a puha.Izával használtam is sokáig.A sportrészt kb 5-6 hósan kezdtem el használni,de télen volt h feltettem a mózest.Na most sokat segítettem :lol: :lol:

Borostyán láncot ismerem,de félek h Iza leszaggatná...fülbevalója sincs,olyan kis izgága...és minden ilyet piszkálgat. :roll:

Bei!
Akkor üdv a klubban,már ami a virgonc babákat illeti!Niki is folyton rugdos,és látni is h épp hol dugja ki vmelyik kis testrészét :lol: Na meg sokat csuklik :wink: Az EDA miatt ne aggódj!ha indokolt lesz akkor beadják,én inkább úgy fogalmaznék h mindennek ára van...jobb ha lesz nálatok egy kis kp :? :wink:

Babakocsiban a bolygókerék az nagyon tuti!Anélkül én meg is halnék néha pl boltban stb,sokkal könnyebb irányítani szerintem.

annus11

Sziasztok!

Bocsánat a bepofátlanságért...

Leo kedves, tuti jó allergiára a ez a homeos bogyó? Kaptam a patikában homeos orrsprayt, de semmit sem használ, már majd megfulladok... hogyan kell szedni, mennyit???

Köszi, :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sannah,

Nekem bevált a bogyó, az orrspray-t csak néh használtam, de kb 3x2-t szedtem, meg éjszakára van légtisztítóm. A bogyót sűrűbben is lehet szedni az elején, rá van írva hogyan kell.

Kép

Kép
leo50

Sziasztok!

Vagyok Én is,illetőleg leszek mostantól remélem...
:oops:
Mióta hazajöttünk Ausztriából,már voltunk a Balcsin és hétfőn irány a Velencei-tó,ha jó idő lesz! :-) Utána már úgyis suli,ovi pedig már 24.-étől,tehát keddtől lesz.Úgyhogy még kihasználjuk gyerkőcökkel a nyarat! :D
Bevallom becsületesen,hogy semmit nem olvastam 2 hét alatt,nem lett volna rá időm se,külföldre meg direkt nem is vittem laptopot sem,hiszen a nyaralás az nyaralás!
:wink:

Viszont tegnap este az utóbbi 1-2 napot sikerült átfutni! Így 1-2 hozzászólás:

Eper drága: nagyon örülök a jó eredményednek,mondjuk nem is vártunk mást! :-) És puszi a kis Rékának!!! :)

Bei: nagyon-nagyon gratulálok a kis puncishoz,valahogy nem is lehetett másképp a dolog,hiszen annyira érezted és szeretted volna a kislányt!!! Mi pedig annyira drukkoltunk Neked!!! :lol: Szóval szuper,az ilyen hírektől mindig nagyon boldog vagyok én is! :D

Cedis: mi az az EDA? :oops: :oops: Bocs,én nem tudom,3 gyerek után...de fájdalomtűrő vagyok! :)

Cicóka: jó szórakozást a mai esküvőhöz,biztosan nagyon-nagyon jó lesz!!! 8)

Zandra: Neked is gratula a tököshöz,a kép fantasztikus,igazi kis szépség a kisfiad!!! :lol:

Nah,ennyit tudtam írni így emlékezetből,ígérem visszaolvasok még ma!!!

Rólunk annyit,hogy már voltam a nődokimnál beutalóért és másnap reggel meg is volt a terheléses vérvétel. Ez most szerdán volt. Nekem a 3dl tej,2db zsömle kombinációs dolog volt,nem kínzott a dokim mással. :wink: Kérdeztem és azt mondta,,hogy ez a cukros löttyös dolog csak abban az esetben lesz,ha esetleg most az derül ki,hogy cukorbeteg vagyok... Tehát akkor lenne szükség további vizsgálatokra. Majd meglátjuk.

A feledékenység,nem alvás,fáradékonyság és túlérzékenység visszatért hozzám a 3. harmadban... :? A második harmad pedig annyira jó volt tényleg,ahogy szokták is mondani,ráadásul iszonyatosan gyorsan elrepült! :shock:
A pocim jó nagy,valamiért Salzburgban is én voltam a nagy pocimmal és a 3 gyerkőcömmel a legnagyobb látványosság! :roll:
Mindenki tátott szájjal bámult,azért néha már elég dühítő volt,talán nem láttak még ilyet? :evil: Majd dobok gmail-re 1-2 pocakfotót,illetve iwiwre,amint több időm lesz.

Puszi mindenkinek!!!

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a kedves hozzászólásokat a kisfiam képéhez.
Cibóka, t-katinka: a névügy itthon változatlan. Apa Brúnót szeretne és nem tágit!
Valaki elmagyarázhatná, //de olyan szájbarágósan, lépésről-lépésre/, hogy hogyan tudok a gmailra menni, hogy megnézzem a képeiteket.
De valahogy ugy kéne nekem leírni, mint egy kisiskolásnak... :lol:
Nagyon köszönöm!

Kép

Kép
zandra

Andi!
majd mindjárt írok privit! :wink:

Cicus!
Biztos jó lehetett a nyaralás,tényleg nincs sok a suliig,szóval használjátok ki a hátralevő időt!
Amúgy jól meglepődtem mikor írtad h 3.trimeszter :lol: az még 1-2 héttel odébb van :lol: :lol: Bár ha vki előbb szül,akkor az az 1-2 hét már el is tűnt :wink: De most teljesen beparáztam h jessz,lassan tényleg jön az utolsó harmad!!!!!

annus11

Sziasztok!
Cicóka! Ezen a mózeskosaras dolgon én is most kezdtem el gondolkozni. Ugyanis szerintem a hordozós kivehetős-autósüléses- változatba szerintem nem fér el a sok meleg takaró, vastag kezeslábas és a baba :shock: Szerintem. Úgyhogy erősen gondolkozom a mózeskosaras babakocsin. És hason fekve is kényelmesebb a mózes. Nagyon jó szórakozást az esküvőre , lagzira! Érezzétek jól magatokat!!! :)

Annus! Az miatt nem is aggódok , ha indokolt nem kapok. Inkább azért, ha nem indokolt, csak azért, hogy én kérem, hogy a fájdalmat enyhítsék,akkor közlik, hogy sory,de már elmúlott 16-h :shock: Egyébként meg fogom kérdezni a dokit, hogy akkor mondja meg mennyibe kerül........... :? ?

Cicus! Köszi! :D EDA = Epidurális érzéstelenítés,amit gerincbe adnak, császárnál is ezt adják.3 ujnyira kell kitágulnod,amikor beadhatják. Se előbb,se utóbb, csak akkor. Nem érzed a fájásokat, legalább 1-2 órát tudsz pihenni a kitolás elött. Igaz nem érzed a tolófájásokat sem, de azért van a műszer, hogy mondják, na most tessék nyomni. Azt mondják kicsit tovább tart így a kitolási szakasz,de legalább nem akarsz leugrani a szülőágyról a fájdalomtól :shock: Nekem még olyan nem volt,aki azt mondta volna, hogy megbánta volna, hogy beadták neki. Sokkal könyebb a szülés úgy. Szerintem a világ egyik legjobb dolga. NA most úgy beszélek,mintha tapasztalt lennék..... :lol: Főleg, hogy még nem szültem. Na de én ismerem annyira magam, hogy a fájdalomra elég kényes vagyok- vagy csak alacsony a fájdalom küszöböm. Nem úgy mint neked :wink:
Ezért én tudom, hogy kérni fogom.Már ha kapok. :roll:

Kép
bei

Leo, köszi, kipróbálom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pocaklakód jól van?
Vendég

Igazad van Annus! :D Úgy látszik én fejben már ennyire előre járok! :lol: :lol: :lol:
Amúgy 14óra vajúdás? Na,azt én biztos nem bírnám!!! Miért csak ennyi idő eltelte után van császár?

Bei: még elfelejtettem,hogy a Regina nagyon szép név! Az én kisebbik lányomat is így hívják! :lol:
Köszi az EDA-ról a felvilágosítást!!! Én a 3.-nál (na,pont a Reginél) könyörögtem fájdalomcsillapításért,de nem kaptam! :shock: Na de hogy időre megy??? Lehet... ugyanis Őt én éjjel 1/2 2-kor szültem...

Cicus

Kép
cicus78

Bei!

Lehet h nem is lesz idő beadni,mert 2 óra alatt megszülsz!Ezt nem lehet előre tudni! :wink:

Cicus!
A 14 óra még nem is sok!Hajnalban folyt el a vizem,és onnan 14óra múlva született meg Iza.Ebből azt mondanám h a fele volt húzósabb,illetve az utolsó 2 óra meg elég durva 8) meg ment az oxi is jó sokáig.....szóval ha tágultam volna és be van illeszkedve akkor ki tudja mennyi,vagyis mennyi lett volna még :lol: :lol:

Mózes:na ez mondjuk igaz,h vannak hason alvós babák,és ők lehet nem csipázzák majd ha nem úgy vannak letéve....Én tudom ajánlani tényleg,nagyon szerettük,és Iza hatalmasakat aludt benne!

annus11

Sziasztok!

Bei: ezt nem is tudtam, hogy csak akkor adhatják, ha 3 ujjnyi a tágulás. Ezek szerint nem véletlenül volt, hogy akkor kaptam amikor, de ezt én eddig nem is sejtettem. Na hát mindig tanul az ember . Egyébként tényleg nagyon jó volt, mintha elvágták volna a fájdalmat. Egyetlen hátulütője a kitolásnál volt, amit írtam is már.

Cicus: hát látom mozgalmasan telik a nyaratok, de nagyon helyes, ki kell élvezni minden percét. Hétfőn már nekünk is kezdődik az ovi, mondjuk Balázs már nagyon várja.

Babakocsi ügyben én mindenképpen a kemény mózeses változatú babakocsit veszek, mert Balázsnak nem volt csak sportkocsija, és annak a szélességével, és hideg elleni védelmével nem voltam megelégedve. Mondjuk az egész kocsi nem volt valami jó. Én Brevi Ovot fogok venni úgy néz ki.

Kép
cedis

Annus11 és Eper74! Nagyon-nagyon köszönöm! Megvan minden. Dobok majd én is képeket. Puszi

Kép

Kép
zandra

Sziasztok!

Cicus jó nektek használjátok is ki a hátralevő nyarat.

Hát Bei jó hogy irtad ezt az EDA felvilágositást majd rákérdek a dokimnál,Nekem is nagyon alacsony a fáljdalom birásom és nem szeretnék annyit szenvedni mint Kingával szinte 20 óra kegyetlen.

Tapasztalt anyucik Kingának nagyon megy a hasa mit lehet neki adni :?: adom a smecta por de nem használ semmit.szegénykém nem is akar enni semmit.

t katinka

Katinka: hűha az nem jó. Vigyázzatok a kiszáradás miatt, igyon vizet vagy teát üresen vagy kevés cukorral, sokszor keveset. Az a legfontosabb hogy ne száradjon ki, mert a kicsiknél ez hamarabb kialakul. De nekünk azt mondja a dokinő, hogy a vírusoknak ki kell ürülni a szervezetből, mesterségesen nem jó őket benn tartani. Persze ha már régóta fenn áll, arra gyógyszer kell. Nekünk is annó a Smectát írták fel, de mivel az nem olvad fel semmiben, így nekünk nem is nagyon használt. Van a Milupának egy sárgarépás leve, ami hasfogó, de csak receptre adják, az nekünk bevált.

Kép
cedis

eper 74 : mi is 4. en lakunk, nálunk mondjuk nincs lift. én pierre cardin ps 682 őt szeretnék, nekünk sajnos a tárolóba kell hagyni a babakocsit, mert nem tudom felcipelni.
Viszont neked ajánlanám a haberkorn variosportot, aránylag kicsi és könnyű babakocsi, nekem nagyon tetszik

Gratula Rékához :)

Mocorgás nálunk is van nem is kevés

Szeretném kérdezni hogy szült e valaki császárral, nekem Líviával gondok voltak,két héttel le volt maradva a fejlődésben, a 35 . hétten megcsászároztak. Szeretnék most rendesen szülni, viszont sokan mondják hogy minimum két évnek el kell telnie. Nem tudom hogy megy ez volt már valaki hasonló helyzetben?

Neveken még nálunk is megy a vita, nekem most nagyon megtetszett a Flórián, de a páromnak nem igazán tetszik pedig most beleszerettem ebbe a névbe.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hoztam egy két képet a kiscsajszimról :)

Kép

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Amúgy van valami táblázatunk hogy ki mikorra van kiírva? ha gondoljátok csinálok egyet babanevekkel együtt :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Ha gondoljátok írjatok adatokat és akkor már csinálom is

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi!

A gmailen van már táblázatunk!Ezek szerint még te se jártál arra!!!
Mindjárt dobok egy privit!

Kislányod nagyon aranyos!!!

Nekem is császár volt Iza,nem tom a második mi lesz.Szerintem ez a helyzettől is függ!Ha nincs gond a heggel,na meg szépen tágul az ember,akkor szerintem lehet a 2.sima!

annus11

Hát remélem hogy megy simán is , nagyon szeretnék rendesen szülni. Azt mondták majd nézik a heget hogy hogy bírja, bár nem tudom ezt hogyan tudják megnézni.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Cicus!
Szerintem ez az idő kérdés csak Dombóváron van.mert pl Siófoki kórházba éjjel is , bármikor adnak EDA-t fájdalom csillapításra.( meg szerintem mindenhol)
Azért majd megkérdezem, a dokimat, hogy ha nekem éjjel kell vagy hétvégén,akkor mennyibe kerül az nekem?
:shock:

Annus! Úgy legyen......... Meglehetne 2 óra alatt, bár azt kétlem.
Éppen ma beszéltük anyuval ezt az EDA-t meg, hogy hogy működik Dombóváron és a párom is halotta. Erre megszólal, hogy most mit izgulsz előre? Nem kell EDA................ Más is meg tudta szülni nélküle is. Na köszi! :x Akkor mondanád ezt , ha te szülnéd helyettem..... :evil: Elég bunkóság volt ez tőle, ráadásul, hogy be se akar jönni a szülésre. Mostanában megint sokat vitázunk. :cry: Aztán ha elsírom magam nem hogy vigasztalna inkább rámförmed, hogy most meg minek bőgsz????

Cedis
! Ezt én is úgy halottam,de sok helyről és sokszor. Úgyhogy biztos. Asszem a védőnő is mondta, hogy 3 újjnyra kell kitágulni, hogy beadják.A babakocsit amit írtál megnéztem milyen. Szerintem egész jó. :)

Moncsi
! Nagyon TÜNDÉRI a kislányod!!!!!
:D Enyém is ilyen gyönyörű lesz!!! :)

Kép
bei

Bei!
Amúgy tényleg nem kell előre aggódni emiatt! :wink: Beszerzed az infót róla,és kész!Aztá majd ott kiderül hogy mi is lesz! :lol: :lol:

annus11

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat és a babakocsi tippeket. Most sorban megnézem az összeset amit ajánlottatok.

Cicus: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, további jó pihenést.

Nenu: Megnéztem a képeket, kicsit irigykedhetek? Jó lehet a tengerparton süttetni a hasadat! Szépen gömbölyödsz már
:D

Cedis: Én mindennap fürdök, mármint beülök a kádba, nem szeretek zuhanyozni, csak ha nincs más lehetőség.

Katinka: A tesóm Normaflore-t szokott adni a gyerekeknek ha hasmenésük van!

Moncsi: Nagyon szép a kislányod!

EDA- val kapcsolatban majd érdeklődök a klinikán, hogy van-e rá lehetőség, még nem tudom, hogy akarom-e.
Holnap megyek vércukorterhelésre, nálunk cukros-citromos lötyi van, más alternatíva nincsen.

Kép
eper74

Köszi a tippeket,szerencsére tegnap óta nincs se hig se kemény széklet. :lol:

Bei ne aggódj ugy is ott dől el hogy mi van meg hogy lesz.Én is mondtam a páromnak ezt az EDA-s dolgot mondtam h annyi a hátránya hogy nem érezni a tolófájást azt mondta h ne akkor hogy szülöm meg,meg h elmegy a szülés varázsa :evil: nem ők kell megszakadjanak a fájdalomtól.

Moncsi nagyon aranyos a kislányod. :lol: :lol: :lol:

t katinka

sziasztok lányok,

kicsit eltűntem, de igyekszem benézni időnként.

Milyen ruhában hozzátok haza majd a kicsit?? Lehet, hogy hülye kérdés, de én hajlamos vagyok túlöltöztetni a gyerekeimet...kíváncsi vagyok Ti hogyan gondoljátok!!!

Egyébként mostanában úgy érzem, hogy szétszakad a hasam!! Érez valaki valami hasonlót? Napi 6 szem MagneB6-ot szedek és még így is!!! Mit csináljak???

Üdv Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Eper 74 : hol fogsz szülni? nagyon közeli az időpontunk!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

sziasztok!

lehet, hogy én állok túl lazán hozzá, de engem nagyon nem érdekelnek azok a részletek, hogy majd mi lesz velem a vajúdóban/szülőszobán. hogy lesz-e epi, vagy sem, hogy lesz-e gátmetszés vagy sem, hogy ki lesz ott és ki nem...
az egyetlen, ami miatt kicsit izgulok, hogy vajon sikerül-e a dokim ügyeletében szülnöm, vagy valami tuskóhoz kerülök esetleg...

kriszta!
nálunk a kelengyelistán az is rajta volt, hogy mit kell vinni a picinek. lényegében body, rugi... szóval rendesen, 2 rétegben felöltöztetve, bundazsák, takaró, mózes (vagy hordozó)
nekem anyu azt mondta, túlöltözve a gyereknek is melege van... szóval +1 réteg gönc, mint amit én felvennék.

moncsi!
édes a csajszi :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

ja, kriszta!
nem tudom, mit értesz az alatt, hogy "majd szétszakad a hasad"... de én is 3x2 magne b6-ot szedek keményedésekre, meg "nyugtatót" és semmit nem használ.
pedig ha nagyon kellemetlen, nem tudsz mást tenni, mint minél többet feküdni... engem pont ezért fenyeget az orvos a kórházzal... pedig ott sem csinálnék mást, mint itthon...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Reggelt!

Kriszta!
Szedd csak a magnéziumot!Egyenlőre én még ezt nem érzem ,csak azt h nehéz :lol: :lol: Én body,rugi vmi bundazsák,műzesbe tezsem majd és betakarom.De nem tudom h hogy jövünk haza...vagyis Izával hazasétáltunk,10 percre lakunk a kórháztól,de most majd kocsit kell keríteni!Lehet taxit hívunk erre a "pár méterre"

Julcsi!
Hát én még a doki ügyeletén se aggódom! :wink: Izánál se gondoltam át semmi ilyet,itthon nem is beszéltünk róla.Csak annyit h bejön az uram és kész!
Most se nagyon tervezek semmit,annyi h kell 1-2 emberke aki Izára vigyáz,mármint remélem h lesz köztük legalább 1 aki ráér :wink:

Hozzáteszem aznap mikor szültem pont mentem volna ctgre meg doki meg uh,és előre szólt a dokim h aznap sűrű napja lesz.Tuti meghallotta a gyerek :lol: Így gondolta jön akkor!De este pont ügyeletes is volt,szóval most jobb ha nem mondd ilyet h mikor nem ér rá :lol: :lol:

annus11

Sziasztok!

Móni: nagyon édes a kislányod!

Tegnap nekem is eléggé fájt a hasam, az alsó részen szúró fájdalmat éreztem, ittam magnéziumot, és ledőltem, ettől igaz nem azonnal, de jobb lett, ma reggel már nem is fáj. Nem tudom, hogy ez amúgy mennyire normális, Balázzsal nem emlékszem ilyenre.
Az allergiám is nagyon kijött, tegnap óta nagyon viszket a szemem, és szinte folyamatosan tüsszögök. Az orrspray és a szemcsepp így magában nem sokat ér, és ezeket sem akarom túlzásba vinni.

Tegnap olyan hülye voltam, étteremben ettünk, és rokfortos, tejszínes tésztát rendeltem magamnak, és csak miután már az 1/3-át megettem jutott eszembe, hogy basszus én most ilyen penészes sajtot nem is ehetek. Ugye ennyitől nem lesz semmi baja a picinek?
Nem tudom már megint annyira aggódós vagyok. Ez normális, vagy kezdek meghülyülni?

Balázs ma már megkezdte az ovit, olyan fura, hogy eltelt a nyár. Nemsokára megyek pedikűrre, mert már nem igazán érem el a lábamat reszelgetés céljából.

Akartám már korábban is kérdezni, hogy ti jártok kozmetikushoz még? Én két hónapja voltam nagy kezelésen, és most is már nagyon ráférne a bőrömre, de már akkor is nehezen bírtam a hanyat fekvést 2.5 órán át. Nem tudom bevállaljam-e. De ha nem megyek el, akkor a pici babától ki tudja mikor tudok elszabadulni.

Kórházból hazajövethez én is bodyt, rugit, bundazsákot gondolok, és mivel mi autóval jövünk majd haza, a hordozóban még odaérünk a kocsihoz betakarom.

Én arra lennék kíváncsi, hogy nektek amikor hazamentek lesz-e segítség? Nagymama, apa?
Nekem anyósom felajánlotta, hogy elviszi Balázst egy hétre, de nem szeretném, nehogy úgy érezze hátrányban van a kicsivel szemben, inkább hozzánk jöjjenek segíteni egy-egy hétre mindkét nagyi.

Kép
cedis

Sziasztok!

Bei:Látom a te férjed is tök együtt érez.Valahogy nincs érzékük a terhes anyákhoz.Az én férjem is tegnap azt hitte hogy lelkizni fog de nem úgy sült el.Mert Nekem nincs másra gondom csak hogy tervezgessem a babás dolgainkat de neki elő is kell teremtenie amit én megálmodok.Pedig eddig ,még semmivel nem nyúztam úgy istenigazából.De azt mondta neki sokkal fontosabb dolgai is vannak minthogy egész nap a babáról áradozzon.
Pedig a Domit nagyon várta és ott meg pont őt nem lehetett leállítani.De most nem tudom mi van vele.Pedig most még anyagilag is jobban állunk mint 5 éve.Hát majd lesz valahogy.Pénteken kell majd mennem uh-ra és szeretném ha eljönne.Majd eldönti.De lehet hogy én vagyok érzékenyebb.
Egyébként tök érdekes,hogy akivel találkozok meg a rokonság is a nevével van elfoglalva de senki meg nem kérdezi hogy hogy vagyok.Pedig néha olyan jó lenne kicsit áradozni vagy éppen panaszkodni.
Bocs,hogy így kidőlt belőlem de remélem veletek megoszthatom a dolgaimat.
Amúgy nekem is majd szét reped a pocakom.De nem belülről hanem inkább a bőröm feszül.

Képzeljétek.Az öcsém már egy éve kint van Londonban és most szombaton megyünk érte a reptérre.Már nagyon hiányzott.És majd 11.-én megy vissza.

Babaöltöztetés.
Szerintem én badyt meg egy rugit adok majd rá egy kiskabátkát és betakarom pléddel.Nekünk is van mózes kosarunk is de abban nem lehet hazahozni.Akkor biztos pólyát adnék rá.

Ti használtok pólyát?

hadedit82

Moncsi gratulálok a fiúcskához!
Nálatok sem egyszerű menet a név??? Látom sokan szenvedünk!
Az uh nálam 3 hetente van mert magán dokihoz járok! Igaz nem egy szuper gépen, hanem egy icipici fekete monitoron mesélik mi micsoda, de akkor is láthatom legalább!

Bei én a 18 hetesen voltam 4D-n és kb 25 percig néztük a babát! A 8 perc nagyon kevés ennyi pénzért! Én 9.900-at fizettem a DVD-ért a CD-ért +2 kinyomtatott képért!
De édes apa hoyg nevén szólítja! (Még akkor is ha nem biztos a neve)
Én is sokat sírok ez a terhesség tünete, meg az hoyg érzékenyebbek vagyunk!
Majd a helyzet hozza azt az EDA-t én nagyon nem akartam semmit kapni aztán látod úgy néz ki mindkét babám császáros lesz, az élet majd hozza!

J nálam nem csak a terhességgel hanem a szoptatással is együtt járt! Végre kezdtem visszatérni az eszemhez és most megint terhes vagyok! :D Apa szokat is mondani hyoga gyerek biztos nagyon okos lesz mert elszívja az agyad! :D
Vigyázz magadra! Remélem nem kell befeküdnöd!

Annus átérzem ezt a fogzást, mi is most küzdünk Csaninak épp a 10. jön már egy csücsök kinn van de ez rágó szóval ez kemény menet! De ezen is túl leszünk!
Csaninak van borostyánlánca a 3. fognál kapta! Gyönyörűen megszokta, és amíg nem jöttek a rágófogak alig vettük észre a 4-8 fogakat, pedig az első 3-al nagyon megszenvedtünk én csak ajánlani tudom!

Zandra ez a kép szuper lett a kisfiadról! Alig várom már hoyg én is így láthassam majd! :D

Már nem tudom ki kérdezte! Csani ágyát asztalossal csináltattam 35e volt ágyneműtartóstól (ezt azért írom mert a képen az még nem volt alatta!)

Leo jó hoyg jelentkeztél kicsit! :D

Eper én babkocsi ügyben nem merek tanácsot adni, bár én szeretem a miénket ami egy nem drága graco, de ahány ember annyi félét szeretne! 2-on lakunk lift nélkül és nekem nagyon fontos volt hoyg esernyőre csukható legyen és KÖNNYŰ.
Mózes nagyon fontos, főleg ha hason alvós lesz a bab, Csani nagyon sokáig nem is tudott elaludni a rendes babakocsiban mivel hason alvós a drágám!

t katinka remélem közben megoldódott Kinga hasa!

Moncsi én is császárral szültem az elsőt és mivel nincs meg a 2 év a gyerekek között így nem engedik a rendes szülést, ez az általánosan elfogadott, de hallottam már olyat hoyg van aki engedi! Egy tuti az én dokim nem engedi és én nem is erőltetem ő az orvos ő tudja!
Szép a lánykád! :D

Mkrista ki tudja még azt most hoyg mennyire lesz kemény tél! Én bevallom, ezen még nem gondolkodtam emiatt.

Cedis nekem édesanyám jön segíteni, én Csani után a császár miatt nagyon rosszul voltam alig tudtam mozogni, és mivel hasonlóra számítunk anyu már jelezte benn hyoga mint hazajövünk a kórházból ő bizony szabdságon van 1-2 hétig attól függ hogy mennyire leszek jól! Nekem hatalmas segítség volt anyum anno még magamat se tudtam rendesen megmosni nemhogy a babát ellátni! És most még Csani is itt lesz aki majd biztos anyát akarja érthető módon!! De állítólag nem normális hoyg ennyire megviselje az embert a császár!
De szerintem se vigyék el Balázst jöjjenek oda segíteni!

Na jó hosszú lettem, bocs, de mentségemre szóljon hyog nagy lemaradást próbáltam jóvá tenni!

Puszi nektek!
És bocsesz akit a nagy igyekezet ellenére mégis kihagytam!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

hadedit érzékenyebbek vagyunk, de ezt másoknak is tudni kéne! Apáknak nem akkora nagy szám a második terhesség, az elsőnél még ők is kíváncsibbak voltak, én is ezt érzem a páromon!
Az elején még rosszul esett aztán leültem megbeszélni vele, hogy ez olyan mintha a másodikat kevésbé várná. Jót tett hoyg elmondta ő is hogy nem így van!

Piszkos anyagiak meg sajnos mindig bekavarnak, sajnos ilyen az élet!
Ne hagyd hogy elrontsák az ábrándozásodat!

Képzeld nekem az uokatesóm van Londonba s ő pénteken jött haza és holnap találkozunk VÉGRE!!!
Ez úgy látszik iylen nagy találkozásos hét! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Kriszta: I. Női Klinikán fogok szülni. Még egyáltalán nem gondolkodtam rajta, hogy miben visszük haza Rékát.

Háát, ez a babakocsi ügy nem egyszerű, mindenki más nagyon fontos szempontokat ír, és rengeteg fajta van. Majd októberben elmélyedek a témában, vásárlás előtt.

Hasfájást szerencsére egyáltalán nem érzek, viszont visszatérő problémám a lábgörcs. Minden nap megiszom egy Magnézium pezsgőt és esténként egy Calciumot, és még így is hajnalban begörcsöl van, hogy mindkét lábam.

Kép
eper74

Sziasztok!

Cedis nekem is szokott fájni a hasam alja főleg hogyha többet dolgozgatok,meg állni sem birok sokáig alul az ágyéknál szakad szét :cry: meg meg is van duzzadva alul..nektek van ilyen?Kingánál nem volt ilyen.
Mi anyósékkal lakunk,meg anyum jön el hozzánk úgy nyugottabban megyek szülni.Lehet hogy apa itthon sem lesz ő pesten dolgozik de reménykedek. :cry:

Edit én is pólyába hozom haza nincs mózeskosaram.Kingát is abba hoztam haza,azért december elég hideg.

t katinka

Sziasztok!

Először is: Bei! Nagy gratula a kislányhoz!!! :D Így teljesüljön az összes kívánságod! :lol: A 4D-s UH-don kissé kiakadtam, de te is ki fogsz, ha elmesélem mindjárt az én sztorimat. :)
Látom mindenkit hasonló gondolatok foglalkoztatnak: babakocsi, EDA, császár, kórházasdi, hazajövetelesdi, apuka hozzáállása stb. Nálam is ugyanezek a gondolatok vannak, majd ha több időm lesz, leírom.
Képzeljétek, tegnap voltunk 4D-s UH-n! 47 perces (!) DVD kaptunk, a végén már szabályosan fázott a hasam a klímás helységben a zselé alatt. Minden rendben a kislánnyal, minden mérete a korának megfelelő, járt keze-lába, és mosolygott nekünk egyet! Nagyon édes volt! És a legfontosabb: NEM LÁTHATÓ A GERINCÉN A KORÁBBI PROBLÉMA, A SZÖGLETTÖRÉS!!!!! Valószínű kinőtte. A pécsi doki azt mondta, h szerinte ez fog történni és hálisten igaza lett. Annyira örültem, hogy azt el sem tudom mondani. Végre tök nyugodtan jöttem haza.
És másik nagyon-nagyon pozitív dolog az UH-ról: a dokim nem tudott szép (szerinte megfelelően szép) képet csinálni az arcáról mert épp felfele nézve feküdt és nem tudott éles képet csinálni, megpróbálta vagy 20-25ször (én már rég feladtam volna), és ezért a végén azt mondta, hogy ne fizessünk semmit! Odaadta a DVD-t, rajta 47 perc felvétellel és nem akart elfogadni pénzt. Azt hittem lemegyek hídba! Ritka az ilyen. Persze azért adtunk neki pénzt, de nem a 4D-s UH árát, ami egyébként nála 12e Ft.
Ha férjem kivágja a DVD-ből a képrészletet, felteszem, szerintem nem rossz minőségű, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá.

Sajnos megint mennem kell, ezer a dolog.

Szép napot mindenkinek,bocs, h nem tudtam mindenkire reagálni, próbálok sűrűbben jönni!

Puszi

Kép
orsolymors

Sziasztok!

Cedis: ha már együtt allergiázunk, akkor minimum, hogy együtt szüljünk! Ez kijár nekünk és kész!:lol: A tóparti lagzi nekem is betett, nem is ott azonnal, de tegnap reggel amikor felébredtem :evil: Pedig a lagzi jó volt, elég sokat táncoltam is, igaz apával már összeér a hasunk bizonyos figuráknál :lol: :lol: :lol:
Mára egy kicsit jobb a helyzet, tegnap apa zártosztályra tett, azaz ajtót ablakot bezártunk este egy rövid kis szellőztetés és kész. A pollenhíradó szerint már elértük a magas koncentrációt parlagfűből és fekete ürömből. Alig várom, hogy jövő csütörtökön utazzunk, és a tengernél és utána a hegyekben remélem helyre jövök.

Egyébként nálunk is a nagyik jönnek majd segíteni, anyós-anya 30 kmre lakik, szóval ő jön-megy, anyukám-anya 150 kmről jön, tehát ő nálunk is alszik majd. Ez a nehezebb dió, mert bár imádjuk egymást a több napos összezártság nem szokott jót tenni. Szóval mi úgy tervezzük, hogy 3-4-5 naponta majd váltják egymást. Szerencsére nem gond ezt kivitelezni a munkahelyükön.
Nem jó ötlet Balázst ilyenkor kiszakítani otthonról, sokkal inkább be kell vonni, mert könnyen mellőzöttnek érzeheti magát!
Ja, és én készülök a kozmetikushoz, de majd csak ha hazajöttünk a végre tényleges nászutunkról.

Moncsi: cuki a kislányod, nagyon kis szép hölgyike :lol:

Bei: találd meg a pillanatot és lelkizz egyet a pároddal! Nem jó, ha indulatok maradnak bennünk, mond el ha neked valami rosszul esik, ne zárd magadba, mert egy idő után már alapból nem reagálsz azokra a dolgokra, amik neked nem jók vagy bántanak, csak magadban örlődsz, kombinálsz és szépen lassan megszűnik köztetek a kommunikáció. Bocs, hogy okoskodom :oops: de hitvallásom, hogy ha valakivel midnet megbeszélhetek az a párom, és nálunk működik is oda-vissza.

Eper: veled vagyok babakocsi ügyben, továbbra is hasonlóan tanácstalannak érzem magam, már annyi tesztet elolvastam a neten, hogy ....

Ma délután megyek a dokimhoz, már 4 hete voltunk utoljára, Nagyon várom, hogy lássam végre Barnit, bár elég aktív és folyton érzem, de akkor is! Megbeszéltem vele, hogy integessen majd a mamának! :lol: :lol: Kíváncsi vagyok mekkora már!

C

cicóka

Ja tényleg,nekem van pólyám is!Iza pl abban volt a mózesben hazahozatalkor,majd teszek róla képet a gmailre!

Most nem tudom h abban lesz e....vagyis akkor nem lesz rajta a bundazsák....na majd elválik,fázni nem fog az tuti :wink:

Nekem a férjem lesz itthon.Izával 2 hétig maradt itthon,most lehet lesz 3-4 hét is!Ugye már 2 gyerek van :lol: :lol: Vagyis lesz.Szülők dolgoznak és vidéken laknak,nagyszülők meg idősek.De nem is szeretnék itt senkit.Anyós biztos jön majd,Izánál kicsit túlzásba vitte....Jött minden nap,itt ült felettem és hajtogatta h pihenjek...marha idegesítő volt.Meg egyszer főzött itt,na abban jobban elfáradtam mintha én főztem volna.Az uram közölte is vele pár nap után h nem kell semmit csinálni,szívesen látjuk látogatóba de ennyi.Azért van ő itthon h ezeket megcsinálja.Utána nyugtunk volt :lol: :lol:

Bogi!
Huu,neked ilyen nehéz volt a császár után?Én lényegében jól voltam,leszámítva h nehezebben mozogtam.Az első héten még segíteni kellett a kádba be és kimászni,de ennyi.Alig vártam h leteljen a "tilalom" és végre lehessen vmit csinálni.Remélema 2.császár nem visel majd meg így!!

Orsi!
Jaj de jó hírek!!!Látod hogy minden rendben van!A képeket meg nagyon várom ám!!!!

annus11

Na megjöttem a pedikűrből, hát ez a lány nem volt olyan ügyes, mint a múltkori, igaz az ára olcsóbb volt, na de ennyit még talán én is meg tudtam volna itthon csinálni. Na mindegy.

Cicóka: ne is mondd, most is folyton fújom az orromat, és már a fejem is hasogat tőle. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat az esküvőn.

Gondoltam felhívom a kórházat, hátha kész a véreredményem a bárányhimlővel kapcsolatban, és igen megvan, szóval most gyors megzőzöm az ebédet(már folyamatban van) aztán elmegyek értre a Jánosba. Szorítsatok légyszíves, hogy minden rendben legyen.

Cicóka: te is a Jánosba mész ma délután? Én szerintem olyan 2 körül leszek ott.
Szuper, hogy ma megláthatod a kicsi Barnit. Én szerdán megyek a dokihoz, már 5. hete nem láttam Kincsikét, most már nagyon kíváncsi vagyok, és türelmetlen. Ma olyan keveset mocorog a drágám.

Orsi: 47 perc???? Ez nem semmi. Vannak még csodák, hogy nem kért érte pénzt.

Kép
cedis

Szép napot Kismamák!

Cedis!
szerintem nem lesz semmi baja a babának ennyi penészes sajtól. De egyébként mi baja lehetne tőle? Igazából nekem senki nem mondta, hogy meg ne merjem enni a penészes sajtot (mondjuk nem is eszek olyant) De ha nagyon ártana,akkor a védőnőm mondta volna. :shock:
Kozmetikushoz járok. Mondjuk szerintem megoldható, hogy ne feküdj teljesen végig a hátadon . Ha állítható ágya van a kozmetikusnak,akkor csak a maszírozásnál kell teljesen vízszintbe feküdni,de egyébként a pakolásokat félülő helyzetbe is rád tudja kenni. Én hál isten még tudok elég sokáig háton feküdni, bár 2 órát én se bírnék már ki. Ha nem állítható az ágya,akkor sajnos nagy kezelésre már nem tudsz menni. Max 2 részletbe. :roll:
Egyébként a pici babától még el tudsz menni kozmetikába,mert fejsz le tejecskét és majd apa megeteti,amíg te távol vagy. 2-3 óra nem a világ. :)
Nekem nem tudom ki lesz segítségem. Gondolom anyu és anyós is. Bár anyós ritkábban,mert olyan helyen dolgozik,ahonnan nem lehet csak úgy szabira menni. (Kínai boltba.) Még jó, hoyg télen szülök,mert így anyu talán többet tud segíteni,mert az üzletünk is télen pang kicsit. Balázst tényleg nem kellene elvinni, csak, ha másképp nem lehet megoldani.De ha szeret anyósnál lenni,akkor neki ez olyan lenne,mint egy nyaralás. :)

Edit!
Nekünk nyugodtan kiönteheted a bánatod. Az a baj, hogy érzékenyebbek vagyunk, ezt lehet ők is tudják, és mégsem veszik figyelembe ezt. Ha elsírom magam,mert bunkó velem,akkor szinte rámförmedve kérdezi, hogy most meg mi a jó ........ bőgsz???? :cry: Még ő van rajta kiakadva. Irigylem azokat - Cicóka- ,akik meg tudnak mindent beszélni a párjukkal.Szerintem is ez a normális. Sajnos én nem tudok olyan pillanatot elkapni,mert nincs olyan pillanat, hogy mi nyugodtan beszélgessünk. :cry: Vagy akkor mikor jobb kedve van éppen nem jut eszembe minden. Annyi minden van,amit nem beszélünk meg, hogy mire oda kerül a sor, hogy na most,akkor felét elfelejtem. A másik meg az , hogy én már lehet eljutottam odáig, hogy inkább nem mondok semmit, mert annak úgy is csak sírás lesz a vége. Már kezd ebből kicsit elegem lenni. Bocs a panaszkodásért........ Azért néha vannak jobb napok is. :)

Orsolymors! Hát ezen csak irigykedni tudok . :? Most azon gondolkozok, hogy el menjünk -e Siófokra 28. héten vagy ne. Ott sokkal figyelmesebbek, meg ha nem úgy fordul, hogy lássuk,akkor csokit kell enni,mozogni és újra megnézik és akkor is 20-30 prc egy csomó kép + 4 kinyomtatott kép 12 ezer. Csak ezt nekünk most mondták . :shock:

Kép
bei

Ebéd kész, gyors írok nektek még és indulok az eredményekért. Nagyon izgulok, félek is.

Bei: aranyos vagy, remélem tényleg nem lesz baja a babónak, kb. 2 dekát ha megettem belőle, attól több nem igen volt a kajában. Igazából a benne levő bacillusoktól, penészgombától lehet elkapni valami lisztériát, ami engem lehet nem visel meg, de a babát igen. Na de nem lesz semmi gond igaz?!

Sajnálom, hogy most így vagytok a pároddal, de hidd el a pici születésével minden rendbe fog jönni. Mi is érzékenyebbek vagyunk, és szerintem a férfiak javarésze meg próbál ilyenkor macsóskodni, éppen azért mert próbálják feldolgozni, hogy gyerekük lesz, csak nekik sokkal nehezebb mint nekünk, ők azért nincsenek a nap 24 órájában fizikai kontaktusban vele.

Nekem a férjem alapból nem romantikus alkat, már megszoktam hogy ilyen, de ha baj van, vagy bánt valami, akkor mindig meghallgat, és megbeszéljük.
És egyáltalán nem panaszkodás, hogy ilyenről is beszélünk, szerintem ezért is vagyunk itt egymásnak.
:)

Na szaladok, szorítsatok légyszi!!

Kép
cedis

Cedis! Köszi szépen! Te is aranyos vagy!!! :) Nagyon szorítok az eredményért, hogy jó legyen. Várlak a hírekkel!!!!!!

Már én is beszéltem a körmösömmel, hoyg pedikűrre is mennék hamarosan,mert már nem igazán tudok lehajolni. HA mégis megpróbálom olyan érzésem van,mintha összenyomnám Rékát. Réka marad a neve. Ez már tuti. :)

Kép
bei

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?