Sziasztok!
Vagyok Én is,illetőleg leszek mostantól remélem...
Mióta hazajöttünk Ausztriából,már voltunk a Balcsin és hétfőn irány a Velencei-tó,ha jó idő lesz!
Utána már úgyis suli,ovi pedig már 24.-étől,tehát keddtől lesz.Úgyhogy még kihasználjuk gyerkőcökkel a nyarat!
Bevallom becsületesen,hogy semmit nem olvastam 2 hét alatt,nem lett volna rá időm se,külföldre meg direkt nem is vittem laptopot sem,hiszen a nyaralás az nyaralás!
Viszont tegnap este az utóbbi 1-2 napot sikerült átfutni! Így 1-2 hozzászólás:
Eper drága: nagyon örülök a jó eredményednek,mondjuk nem is vártunk mást!
És puszi a kis Rékának!!!
Bei: nagyon-nagyon gratulálok a kis puncishoz,valahogy nem is lehetett másképp a dolog,hiszen annyira érezted és szeretted volna a kislányt!!! Mi pedig annyira drukkoltunk Neked!!!
Szóval szuper,az ilyen hírektől mindig nagyon boldog vagyok én is!
Cedis: mi az az EDA?
Bocs,én nem tudom,3 gyerek után...de fájdalomtűrő vagyok!
Cicóka: jó szórakozást a mai esküvőhöz,biztosan nagyon-nagyon jó lesz!!!
Zandra: Neked is gratula a tököshöz,a kép fantasztikus,igazi kis szépség a kisfiad!!!
Nah,ennyit tudtam írni így emlékezetből,ígérem visszaolvasok még ma!!!
Rólunk annyit,hogy már voltam a nődokimnál beutalóért és másnap reggel meg is volt a terheléses vérvétel. Ez most szerdán volt. Nekem a 3dl tej,2db zsömle kombinációs dolog volt,nem kínzott a dokim mással.
Kérdeztem és azt mondta,,hogy ez a cukros löttyös dolog csak abban az esetben lesz,ha esetleg most az derül ki,hogy cukorbeteg vagyok... Tehát akkor lenne szükség további vizsgálatokra. Majd meglátjuk.
A feledékenység,nem alvás,fáradékonyság és túlérzékenység visszatért hozzám a 3. harmadban...
A második harmad pedig annyira jó volt tényleg,ahogy szokták is mondani,ráadásul iszonyatosan gyorsan elrepült!
A pocim jó nagy,valamiért Salzburgban is én voltam a nagy pocimmal és a 3 gyerkőcömmel a legnagyobb látványosság!
Mindenki tátott szájjal bámult,azért néha már elég dühítő volt,talán nem láttak még ilyet?
Majd dobok gmail-re 1-2 pocakfotót,illetve iwiwre,amint több időm lesz.
Puszi mindenkinek!!!
Cicus