Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

csak irnék ide egy pár mondatot.
sogornőmmel nagyon rosz dolog történt,julius 22re volt kiirva,tegnap volt a 3. ultrahang és a baba csak 1.5 cm volt,8cm helyett..elhalt,nem volt szivhang :cry: :cry: :cry: 2 héttel ezelőtt nagyon beteg volt,lázas,torokgyulladása volt,és a doktornő kiirt neki semicilin gyulladáscsökkentőt,én ugy gondolom hogy ez nagyon erős gyógyszer..kismamának szabad e adni???hát nem hinném..és pont abban az időben állt meg a fejlődében a magzat,a doki is mondta h valószinű a betegség miatt..

kinek mi a véleménye erről?

ma fejezték be a terhességet :cry: :cry: :cry:

KépKép
bettike83

Aaaaaaaaaaaaaa Bettike..........
Nagyon sajnalom ami tortent, de ne ijesztgessel legyszikeeeee, igyis nagyon paras vagyok. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Amugy a net azt irja, hogy terhesseg alatt adhato a semicilin.
pocaklako

bettike
sajnálom ami a sógornőddel történt:( De meg kell mondjam, hogy a betegségnek ehhez semmi köze..... Ez valami más lehetett.
Nekem az elsővel influenzám volt az első 6-8 hétben antibiotikum és társai. Semmi baja nem lett a babának, időre született, egészségesen.
Most is beteg voltam, antibiotikum szintén, sok más. A baba teljesen rendben van, semmi baja.
Ez valami mástól lehetett a sógornődnél :cry: :cry: ugyanis a betegségek a babát nem érintik, a láz az nem jó, és a semicilin szedhető terhesség alatt :cry: :cry: :cry:
Biztosan csinálnak szövet vizsgálatot abból kiderül.... :( De nem is értem, hogy hogy nem vették előbb észre a dokik, mondjuk a 8. heti uh-n vagy valami.... Itt valami más ok volt. A baba 7-8 hetesen ekkora. A sógornőd meg már jócskán a 11.-12. héten volt, tehát előbb megtörtént a baj, mint a betegség az tuti.... :cry: :cry:

Kitartást neki
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.06 10:11-kor.
Vendég

Pocak
Adok én neked parázni, tündibogyó fiaddal semmi baj nem lesz ne viccelj!!!! Itt valami más ok volt, semmi köze sem a gyógyszernek, sem a betegségnek hozzá. 15mm a baba kb a 8. héten.... Ezt a dokiknak észre kellett volna venni :twisted: :evil:
NEM PARÁZNI!!!!!!

Dr.Edike szólott...
Vendég

Okes, rendicsek Edi..tudom tudom...ha nagy gaz lesz, meg ha belazasodnek ugyis irany a doki.
:lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Dr Edike: Teljes mértékben igazat adok neked. Ott valami már volt a gubanc. Én az első terhességemnél olyan gyógyszert kaptam, amit abszolút nem lett volna szabad 6 hetes terhességig...aztán mégsem az volt a gond 11 hetesen, mikor angyalkánk lett.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dr Edike: 11-12. héten a baba még nem kéne amugy sem hogy 8 cm legyen...max 5.Vagy tévedek, mert akkor én a 11+4. napon 4,5cm-rel már rég nem volnék sehol... Ez egy tudós orvos lehetett....

Meme

Kép
hmeme
Németország

Manorka! Hihetetlen ami veletek történt! :evil: El sem hiszem...

Poci! Mielőbbi jobbulást! Ha köhögsz is, akkor a kakukkfű tea is nagyon jó! (csak az íze borzalmas...)

Meme! Megy a drukk mára! :P Én egy picurkát hosszabb időre nem tennék a hordozóba :? Szuper a textil mózes, az elejére pont megfelel ;) Nincs kukucska ablak a kupolán? Nekünk volt Graco (is...) és azon elég nagy ablak volt ;)
Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de autós hordozó 11e-ért egyáltalán nem sok :? Főleg hogy Graco!

Én hámlok :shock: Olyan szinten száraz a bőröm, hogy nem győzöm kenni :shock: Emmával ilyen nem volt...

Nálunk is szakad a hó :D Fűzöm Apát, hogy lépjen le ma előbb és vigyük el Emmát szánkózni :D Persze én csak sétálnék és kicsit, de úúúúgy szeretem a havat és mostmár legálisan is kimozdulhatok kicsit :P

Meme! Kézzel is tudsz fejni az elején ha kell ;) Ha jó a csecsemős nővér, akkor meg tudnak tanítani! Vagy esetleg próbálj meg kölcsönkérni mellszívót az első napokra, és még mindig dönthetsz úgy, hogy veszel egy sajátot!
Nálunk Anyu nem tudott szoptatni, nekem meg iszonyat sok tejem volt az elején, csak jött a szülés utáni depi és pikk-pakk elapadt :? :cry: Most bízom benne, hogy ez a kisember nem vált ki ilyesmit és minden rendben fog menni a szopival is :P

Bettike, szia. Sajnálom ami a sógornőddel történt, de én sem hiszem, hogy a gyógyszer volt a ludas. Én is kaptam antibiot, nem is gyengét, és nem lett gond. Egyébként a dokik mind azt mondják, hogy ha van láz, akkor inkább gyógyszer mint hagyni a lázas állapotot. Mielőbbi lelki békét nektek!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Meme
bezony bezony.... a 8cm szerintem már kicsit később van, olyan 14. hét körül véleményem szerint is. Az orvos nem volt a toppon az tuti..... Pláne, ha a 3 uh-volt. A 2.on nem látta, hogy nem nő az a gyerek? :shock: Kapna az ilyen doki tőlem az tuti, jó kis pert a nyakába..... :twisted:
Vendég

Picúr 6,7 cm volt 12+4 naposan, és azt írták a papíromra, hogy a biometriai adatok alapján 13 hetesnek felel meg...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss: Köszi a drukkot. Akkor lehet én vagyok sóher:) (biztos). Lehet tényleg nem sok...nem tudom mennyi az új, de babakocsival textil mózessel együtt 35 000-ért árulnak használtan. Itt meg csak a hordozó 11. Hmm...nem tudom, majd megkérdem apát is:) Hátha ő okosabb:) Kukucska...hmmm...az lehet hogy van:) Erre nem is gondoltam:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Na! Ma kiderül, hogy mi mekkorát nőttünk:) Remélem a lába között is kinőtt valami:) mi 2 és fél hete voltunk 4,5cm, akkor ma olyan 7 körül lehetünk. Sztem:) Remélem hasi UH lesz....

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme, nem sóher vagy, csak sajna a babaholmik árai el vannak szállva :evil: Az autós ülések meg külön kategória... Szal csak azt akartam mondani, hogy ha szeretnétek bébihordozót, ráadásul a kocsihoz passzolót, akkot ez jó vételnek számít ;)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Te jó ég!!!! Most néztem, hogy mennyi újonan az olyan kocsi, mint a miénk, csak 2 hordozó és bázistalp....azt hittem kiugrik a szemem: 84.990 ft.!!!! 2 éve ez (kocsi+mózes) volt 40-45 000ft....Akkor lehet hogy tényleg nem sok a 11....:) Én nem is gondoltam, hogy ennyire elszaladtak az árak...

Meme

Kép
hmeme
Németország

Azert ha sokat hasznaljatok autosuleskent is a hordozot nem baj ha elotte utananeztek a marka a torestesztjenek is. Klassz ha az ember mindent egyben dizajnosan meg tud venni, csak aztan a parameterei is jok legyenek, magyarul tenyleg biztonsagos legyen, ha mar kell es penzbe kerul. Sok nonem ulest arra sem meltatnak a szakertok, hogy bevizsgaljak.
ADAC oldalan olvashatoak a torestesztek, ha valakit erdel reszleteiben :) (ha kel link majd csatolok)

luna6

Hát...lehet nem leszek ennyire igényes....beszéltem apával, azt mondta baromság venni hordozót, mert az meg van a nővérének. igaz, nem olyan színű, de hát mivel szarból sem lehet várat építeni, mi se akarjunk olyanokra pénzt kiadni, amire nincs...ugyhogy hordozó lefújva..:( De igaza van....

Meme

Kép
hmeme
Németország

Tyű..de megéheztem! Asszem tolok egy májkrémes szenyót:)
Már "csak" 5 óra, és láthatom a babócánkat!!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Babakocsi téma.
Mi egy PP Aria + PP mózes kombinációval kezdtünk. Hát a mózest messze nem használtuk fél évig, Emma 3-4 hónap után már nem viselte el, hogy nem lát ki belőle :? Szal eladtuk a mózest, ami addig az autósülés is volt, és vettünk az árából egy bébihordozót. Az Ariaval nem voltam kibékülve, nem tudtam eléggé hátradönteni amikor elaludt Emma, meg a kereke is kisebb volt mint kellett volna. Azt is eladtam, vettünk belőle egy Graco Mirage-t, amit sokan dicsértek. Nagy kerék, nagy bevásárló háló, nem is nehéz. De: szerintem nagyon nehezen irányítható :? Nem szerettem... Emma kb 8-9 hónapos volt amikor vettem egy szuperkönnyű Chicco esernyőkocsit (ezt már használtan, de szuperjó állapotban). Kb 5 kiló volt, ami sokat számított, mert mi sokat buszoztunk, BKVztünk. DE: nem volt bevásárló kosár az alján és szinte semennyire se lehetett hátra dönteni :? Nemsokára vettem (szintén haszbáltan) egy másik Chicco-t (Ct. 0.5), ez is sportkocsi, ezt imádom! Sajnos újszülöttnek nem jó, de ezt tuti megtartjuk. A Gracot meg a könnyű Chiccot el akarom adni, és most a picinek egy Chicco For Me-je lesz :P Autósülésünk van, textil mózest meg kapunk kölcsön ;)
Nekem ezek a szempontok fontosak:
- legyen vízszintesig vagy majdnem teljesen vízszintesig dönthető (és több fokozatba állítható, ne fokozatmentes)
- ne legyen túl pici a kereke
- ne legyen túl nehéz (max 9-10 kg, mert mi bizti fogunk buszozni)
- legyen bolygókerék, könnyen irányítható (ennek az eddigi tapasztalataim alapján a Chicco felel meg e legjobban)
- legyen bevásárlókosár, amihez akkor is hozzá lehet férni ha teljesen le van fektetve az ülés
- legyen átfordítható a tolókar vagy 2 irányból felhelyezhető az ülés (nem amiatt, hogy én hogy látom, ő hogy lát ki, de ha pl hosszú sétánál nagyon süt a nap az egyik irányból, akkor lehet variálni ;)
- legyen összefüggő a tolókar, mert ha pl telefonál az ember vagy a másik gyerekkel foglalkozik, akkor azt könnyebb egy kézzel irányítani ;)

Uff :D Na de ez az én véleményem, csak leírtam ;)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Meme
Én is éhen akarok halni, már hányingerem van annyira... :S pedig reggeliztem, meg nemsokára ebédelek is, meg rágcsáltam közben, de megpusztulok.... és nyammm az a májkrémes szenyó:D:D:D

Én még 2 nap és látom a manót... már nagyon várom én is.... :D Úgy reménykedem én is egy fütyiben :D:D
Vendég

nekem most,13+2 volt 8 cm a baba.
szerintem sem a betegségtől volt,sajnos van ilyen,ki tudja mi az oka :cry: :cry:

Meme
de jó lesz neked,remélem megmutatja van e kukaca :wink: én a tegnapi kinai kaját,amit becsomiztattam,fogom ma falatozni,alig várom már :wink: :wink:

Pocak
tényleg ne izgulj,már egyébként sem veszélyes még a láz sem annyira mint a 12. hét elött.nem lesz semmi baj!!!

bibar

Edi
itt mindenki fütyist akar? :P :P :P :P drukk hogy teljesüljön a kivánságod,2 nap már semmi.
én inkább a kislány felé húzok,de jó a fütyis is :wink: :wink: :wink:

Babakocsi
nekem 3 óriás kerekű a babkocsim,szuper jó,főleg a földes utakon,ami itt sok van,nagy hasznát vettem,abszolút nem érezte a bab a rázkódást.

bibar

Csajok! Lunán kívül van aki lányt szeretne?:) Vagy csak páran vagyunk fiú pártiak?

Edi: Mennek a drukkok a fütyköshöz!!:)

Barbuss: Jó hogy leírtad. Mégis csak tapasztaltabb vagy, mint én:) Köszike!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Akkor luna mellé még odakapcsolom Bibart is:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ja! Bibar! A táblával kapcs.-ban! Életkort írsz? Vagy inkább titok?:) Az lemaradt nálad!

Meme

Kép
hmeme
Németország

áhhhá! Rájöttem miért akar kislányt Bibar!:) Mert neki a második baby lesz!! Másodiknak én is azt szeretnék:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hááát Én nagyon nagyon szeretném, ha kisfiú lenne.... persze imádni fogom, ha csajszi lesz akkor is, de olyan jó lenne egy fütyis manóseggű :D:D:D:D :lol: :lol: :lol:
Szerintem többen vagyunk akik fiút szeretnénk:D:P de kellenek is a pasik, mert mi nők sokkal többen vagyunk :D:D:D:D
Vendég

Meme, pénteken majd én is csatlakoznék a táblázathoz, de addíg várok még :D:D:D hááátha már nem csak tippet kell írni a baba neméhez :P
Vendég

Manroka
megnéztem ezt a Chicco ct.0.1 Travel system-et, de sajnos nekem ezek a kerekek nem jók. Nekem terepbabakocsi kellene, mert ahol lakunk ott is az út eléggé ramaty, a városban meg macskakő mindenhol, meg apró kavicsos útak. Ez a kerék meghal nekem hamar, és szegény manó kirázkódik....

Nagy gumikerekű kocsot szeretnék.... na de milyet, ez itt a naaaagy naaagy kérdés :lol:
Vendég

Csajok, szerintem is a tobbseg a futyiseket varja..aztan kiderul majd, hogy mind puncis.
Barbuss: nagyon jo, hogy pontokba szedted a babakocsirol gyujtott szempontjaidat. Annyi kismami irta mar, hogy honapokig kereste a megfelelo kocsit es a vegen megis cserelni kellett.
Van mar egy kulon jegyzetfuzetem, irom ezeket a dolgokat, hogy valasztaskor semmit ne hagyjak ki.
Azelobb toltam le egy mozzarellat, mint halottnak a csok annyi volt..ja es ez mar a tizorai volt. Most mar hogy 2 napja nincs hanyinger minden csuszik lefele...pocakfotom meg mindig nincs :(
pocaklako

áááááááááááááááááááá Pocak nemááááár :lol: :lol: :lol: remélem nincs boszi hajlamod, de ha mégis Puncis lesz, akkor tuti boszi vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Edi: igaz ami igaz, gyerekkent mindig boszorkanynak keszultem..mindig amikor kerdeztek, hogy mi leszek ha nagy leszek a valasz mindig az volt, hogy boszi, mesebol is csakis a boszis erdekelt. A mai napig nagy ezoteria rajongo vagyok, es nem tagadom a pultunkon vannak boszis cuccok. De a ferjem inkabb hazi sarkanynak mint boszinak irna le...igy nem hinnem..ne izgulj, de ha megis puncis lenne nem az en hibam...
Kulonben en megneztem a jonas fele naptarral, fiunak irta...
Aztan majd elvalik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

[quote="hmeme"] írta:hmemehhhá! Rájöttem miért akar kislányt Bibar!:) Mert neki a második baby lesz!! Másodiknak én is azt szeretnék:)
~

En elsore is azt akartam, el sem tudtam kepzelni mast :D Aztan masodikra is azt akartam (bar akkor belembeszeltek ismerosok, hogy tuti fiu lesz... latszani nem latszott ugyan, lett is igy nagy meglepetes a szuloszoban :D ) es most harmadikra is :) Es negyedikre meg otodikre is :D (semmi ilyesmit nem tervezek amugy, es ha most tenyleg kislegeny lesz, meg lehet, hogy valtozik is a vilagnezetem :D)

luna6

Hahó!
én mindenképp lányt szeretnék!! Csatlakozom Lunahoz!

¤mia¤
Vendég

Luna, a kinai nekem is lanyt mondott, igy az nekem eleve teves volt ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Erdekessegkeppen igy utolag a jonast nem nezted meg?
pocaklako

Na! A mai napi itthoni teendőimnek a felét letudtam...elmosogattam:) Még a fát kell leszedni, aztán bezacsizni, és eltenni:)

Most van dél....hmmm, akkor kicsit most pihi, aztán leszedem a fát. 2-fél3 körül elmegyek fürcsi, az eltart fél3-3-ig, aztán hajszárítás, negyed 4...öltözés, és 3/4 4kor jön apa:) Ja! Meg a farmerját ki kell mosnom:( Azt gyors be is teszem a gépbe..nehogy elmaradjon, mert leharapja a fejem..:) (tegnap is elfelejtettem :) )

A végén kiderül, hogy csak Ed, Poci meg én akarunk fiút:)

Én nem tudom, hogy milyen naptár szerint milyen nemű gyerkőc lesz...elvileg ha az ovu napján voltunk együtt, vagy utána nap, akkor fiú...ELVILEG...gyakorlatilag nálunk sosem szokott bejönni a papírforma....:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Pocak
Közös pont... Nagy ezoteriás vagyok ám én is :wink: Állítólag boszi hajlamom is van nem is kicsi, de persze nem feltétlen rosszra gondolok:D

Jónás féle??? na melyik is az, jól megnézem....

A kínai szerint nekem is lányom lesz.... hááát kiderül:P
Vendég

csajok mindjart megkeresem a linket :wink:
pocaklako

pocaklako

itt a file, ezen lepkedjetek szepen vegig, jol le van irva, annak is ertheto akinek az angol nem megy annyira. :wink:
pocaklako

Sziasztok!
Poci:
köszi a linket....de nekem valami teljesen értelmetlen hülyeség jött ki...és nincs is benne minden jel aminek ott kellene lennie....
hmmm....értelmezhetetlen!!!!! :oops: számomra......

a kínai viszont fiút jósolt..... :evil:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

A kínai szerint lányom lesz!
A jónás nekem sem jött össze:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

akkor megnyugodtam..... :D :oops: :D

mokibuci

Pocak
Nekem sem hagyja... sajna azt kéri regisztráljak be az oldalra.... no de sebaj, majd elvállik mit vagyis bocsánat, kit rejt a pocakunk :D
Vendég

Apa telefonált!! Jön haza, ha minden igaz!! Dejóóóó!!Akkor nem fogunk elkésni!:)
Megyek kezdek készülődni!!!!:) Drukkoljatok, hogy minden okés legyen, és hogy legyen pici pöcke:) Köszike!

Pápá!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
ne pöcke legyen, mert akkor puncis.... legyen fütyikéje... :D
drukk drukk
Vendég

Meme
nem titok,35 vagyok még márciusig,aztán ugrok :oops: :oops: drukkolok!!!!

igen én egy fiú egy lány párti vagyok :lol: :lol: :lol:
igazából régen csak lányt akartam,de a fiam elvarázsolt már az uh-án :lol: :lol: kell egy kukis az bizti :wink: :wink:

kinai nálam nem érvényes mert lombik,igy nekem még titok :wink: :wink:

bibar

Meme:
megy a nagyon nagyon sok drukk!!!!!!!!
és a kukinak is :oops: :D

mokibuci

Sziasztok!

Mokibuci: a te pocakod is helyes!

Edi: a volt párod már bocsánat de sik hülye. Minden ilyen oldalnál látható, hogy ki mikor regisztrált, ezt letagadni nem lehet. Csinos a pocakod! Nagyon édesek ezek a kisruhák!

Meme: poci keményedés általában normális, de ha nagyon gyakran jelentkezik érdemes megemliteni a dokinak. Egyébként Magne B6-ot szoktak rá javasolni. Nekem még semmilyen vérvételem nem volt. Mennek a drukkok mára!

Bibar: örülök, hogy minden rendben, biopsziához jövő hétre drukkok mennek! Én is inkább kislányt szeretnék :)

Mia: hűű a diétáért nem irigyellek!

Barbuss: na végre elkezdett összemenni az a fránya hematóma! Neked is helyes pocakod van :) Az ARiat ma már nem is ajánlják fél éves kor alatt :S A kerekei egyébként tényleg kicsik, azt is néztük, amikor sportkocsit kerestünk.

Manorka: basszus ez a MÁVos sztori nagyon nem semmi!

Poci: nekem kezdődő megfázásra a következő szokott beválni: fogj egy normál méretű citromot, facsard ki egy normál 2decis pohárba. Öntsd fel vizzel, ha nagyon nem birod a savanyút, tegyél hozzá cukrot is, mert brutál savanyú. Majd (cukorral) szépen edd meg a citrom belét is. Nekem mindig használ, viszont tudni kell, hogy én imádom a citromot. Cukormentesen is :) Nekünk elég sok fiús ruhánk van, de teljes ruhatárat akkor se cserélünk, ha most lányunk lesz. :D Rá fogod adni a fiú cuccokat is, ha lány lesz szerintem akkor is. :) Nekem a tejet a fiam inditotta be, a fejőre csak itthon volt szükség.

Bettike: nagyon sajnálom sógornődet! Nekem nyáron volt vetélésem, az első 12 hétben sajnos bármi lehet :(:( Egyáltalán nem biztos, hogy a gyógyszer miatt halt el a baba, a szövettanból talán kiderül! :(:(:( Kitartást és mielőbbi velük maradó pocakbabát kívánok neki!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?