200907?
Igazi kis detektív vagy
! Jelölj be nyugodtan, szívesen visszajelöllek
!
Breki!
Furcsa, de egyet értek veled a korai házasság gyakran =válás. Ez nagyon szomorú
! Nálunk annyiban más a helyzet, hogy a korai csak nekem volt "korai" én 20 voltam, de a férjem 28. Ő nagyon sokat "élt", és egy pasinak kell is, (sok nőnek is), de én nem vagyok az a típus. Jobbanmondva bizonyos dolgokban igen, de meg kell hogy mondjam, a férjem oldalán többet éltem eddig, mint előtte bármikor
! Pasizásra pedig kicsit sem vágyom, nekem így a normális, hogy "csak" két pasim volt, és erre büszke is vagyok a mai világban, és ez a férjemet is nagyon büszkévé teszi
!
Ő 25, és 17 voltam, mikor összejöttünk, és azonnal olyan érzésünk volt, mitha száz éve.....Breki, talán erre mondják, hogy karmikus
? Mindketten nagyon sokat csiszolódtunk, és nálunk úgy érzem fordítva működnek a dolgok, nálunk nem idővel jönnek elő a problémák, hanem évről évre jobb együtt. És ez nem törvényszerű: férjem 7 évig volt előttem együtt egy lánnyal, de mindig tudta, hogy nem ő az igazi, pedig szerette, és nagyon rendes, kedves lány....
Ja, amúgy én biztos vagyok abban, hogy az ifjúkori szerelmek azért mennek tönkre, mert nem történik semmi a kapcsolatban. Kellenek az események, amik lökést adnak egy kapcsolatnak.
Eljegyzés, esküvő, diploma, utazások, gyerekek.....
Ezek sokszor kimaradnak, és persze, hogy egymásra unnak az emberek
!
De én hiszek a saját kapcsolatomban, mi leszünk a kivétel, aki .....
(legalábbis én, mert a férjem assan 30, neki ez már nem korai
)