Új privát üzeneted érkezett!

Akkor itt van két pocakos kép. Ezeket ma készítettem.

Kép Kép

Moncsy!!! Nagy-nagy gratula a 12. héthez!!! :wink: :D :lol: Holnap és pénteken is szorítok! Biztos minden rendben lesz!

Lola! Moncsy jól írta! Vannak olyan kórházak, ahol ingyen elvégzik ezeket a vizsgálatokat. Érdemes utánnajárni, és ha sikerül a közeletekben találni egy kórházat, akkor érdemes átmenni.

200907! Már megyek is az iwiw-re! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jövő hét kedden mehetek a 12 hetes szűrésre :)jajj,úgy izgulok :oops:

Kép

Kép
lidike

Stike! Tök jó, hogy megosztottad velünk a történetedet! Bizony vannak így egy páran, mint ti is. És ez így van jól! Szerintem mindenhová akkor megy a baba, ha megvan az életfeladata.

200907? Nem jelöltél be! Csak lefigyeltél :wink: :lol: ? Tetszettek a képeink?
Vendég

Lidike! Bizti minden rendben lesz!!!szorítunk!
Vendég

Norka!
Nagyon édi kicsi pocakod van!

Na mindjárt rakok fel én is!

Anyukámék szerint nagyon nagy!
Szerintetek?

Kép
20140328174041

De jó! Neked is aranyos pocid van!

Én lenyeltem egy mandarint :wink: :lol: :oops:
Vendég

Ja vannak méreteim centiben is!

2008.10.08.(fogantatás körül)
57kg
mb:92
db:72
hasi:86
csb:95

mai:
60kg
mb:97
db:75
hasi:90
csb:95
20140328174041

Ja képzeljétek kezdődik,a családom leszólta a neveket!
De már vártam mindig így szokott lenni!
Lehet azok teszik jól akik titokban tarják,legalább ott nem tudnak beleszólni!
Na de nem hagytam ám magam :shock: ,megmondtam hogy mi 4en választottuk ,és másnak nincs köze hozzá! :oops:
20140328174041

Csak leselkedtem. :roll: :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: Nagyon szépek voltatok (de ezt már korábban is írtam :wink: ). De pagika és kicsidodi is szép menyasszony volt... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tabatiról sajnios a mai napig nem tudunk véleményt alkotni. :roll: :wink:
(Persze én is szép voltam... :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) )

Kép
Kép
200907?

Stike!

Nagyon szépen írtad le az élettörténeted! Én kicsit még el is pityeredtem!!!!! :wink: A lényeg, hogy minden jól alakult!!!! Az élet szép!!!! :D

Tickerplayground.com
breki76

200907?

Igazi kis detektív vagy :wink: ! Jelölj be nyugodtan, szívesen visszajelöllek :D !

Breki!

Furcsa, de egyet értek veled a korai házasság gyakran =válás. Ez nagyon szomorú :? ! Nálunk annyiban más a helyzet, hogy a korai csak nekem volt "korai" én 20 voltam, de a férjem 28. Ő nagyon sokat "élt", és egy pasinak kell is, (sok nőnek is), de én nem vagyok az a típus. Jobbanmondva bizonyos dolgokban igen, de meg kell hogy mondjam, a férjem oldalán többet éltem eddig, mint előtte bármikor :oops: :oops: ! Pasizásra pedig kicsit sem vágyom, nekem így a normális, hogy "csak" két pasim volt, és erre büszke is vagyok a mai világban, és ez a férjemet is nagyon büszkévé teszi :D !
Ő 25, és 17 voltam, mikor összejöttünk, és azonnal olyan érzésünk volt, mitha száz éve.....Breki, talán erre mondják, hogy karmikus :wink: ? Mindketten nagyon sokat csiszolódtunk, és nálunk úgy érzem fordítva működnek a dolgok, nálunk nem idővel jönnek elő a problémák, hanem évről évre jobb együtt. És ez nem törvényszerű: férjem 7 évig volt előttem együtt egy lánnyal, de mindig tudta, hogy nem ő az igazi, pedig szerette, és nagyon rendes, kedves lány....
Ja, amúgy én biztos vagyok abban, hogy az ifjúkori szerelmek azért mennek tönkre, mert nem történik semmi a kapcsolatban. Kellenek az események, amik lökést adnak egy kapcsolatnak.
Eljegyzés, esküvő, diploma, utazások, gyerekek.....
Ezek sokszor kimaradnak, és persze, hogy egymásra unnak az emberek :? !
De én hiszek a saját kapcsolatomban, mi leszünk a kivétel, aki ..... :wink: :D :D :D (legalábbis én, mert a férjem assan 30, neki ez már nem korai :wink: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Én is hiszem azt, hogy van aki fiatalon megtalálja az igazit! Lásd a Barátnőmék is 19 éve vannak együtt Barátnőm 13 múlt a Férje 16 volt amikor összehoztam őket (na nem volt nehéz, mert tetszettek 1másnak, szinte szomszédok voltak), Barátnőm még akkor nem értette, hogy mit akar egy ilyen "idős" pasi??? :D :D És 2006-ban volt az esküvő 17 év után és tavaly született meg a Kisfiúk! Szóval nekem olyanok, mintha már ezer éve házasok lennének!!! És mindkettőnek a másik az első!!! Léteznek ilyen kapcsolatok és nekem is tetszenek!!!! Nekem nem így alakult, de valszeg az én életutamhoz ez kellett! Nálunk Anyuéknak ez a 2. házasság...tehát lehet, hogy nekem is állt volna egy válás!!!! Igen ez jó, hogy a Férjed azért élt....és igen Ti is az egyik kivételek lesztek! Jó ezt hallani!!!

Tickerplayground.com
breki76

Ja és gondolok ám Rád pénteken :D :D :D ! Drukk-drukk! Már szép nagy lesz a Babóka!

Tickerplayground.com
breki76

sziasztok!már jobban vagyok és azért tudok géphez ülni.közbe voltam kórházba is,de hála minden oké.

Kép
vitéz csabáné

Sziasztok!

Na, látom mindenkinek nő már a pocója! Akkor majd nézzétek meg az enyémet! Brutál!:wink: Ha lesz időm, lefotózom és felrakom:)

Mostanában nem nagyon jövögetek, mert végre múlik az émelygés hányinger és két-három napra erőre is kaptam, úgyhogy teszek-veszek itthon, vásárolni megyünk, nézelődni, stb. De azért néha benézek!

Jövő hétfőn megyek megint uh-ra, majd írok, hogy mi van a picikékkel! :)

Mindenkinek pussz, Nelli :)
nellike

Sziasztok!

Nagyon szépen kerekednek már itt a pocakok:)Én is felszedtem az első kilómat,majd mutatok képet :) .

Kép

Kép
lidike

Köszi Breki, édi vagy,alig várom már :D !

Amúgy most jöttünk meg Tesco-ból. Ricsi fejéből kipattant, hogy vegyünk egy-két dolgot karira, én meg kaptam az alkalmon :wink: ! Meglepő, de nem nagyon fáradtam el, bár bizti azért, mert aludtam du-n :oops: !
Azért kellett az energiapótlás, most küldtem be egy sonkás zsömit, bár nem túl light-os az időpont, de nagyon jól esett :D !

Jó éjt!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

kicsidodi nekem is általában 10-körül jön rám az éhség, de olyankor én már nem tudok enni,mert különben egész éjjel nem alszok, csak forgolódok, inkább ilyenkor vizet szoktam inni, akkor eltelítődök és elalszom.

drukk mindenkinek az uh-hoz. Én is elértem a 12-t, de jó, már nagyon várom a hétfőt. Már csak 4-et kell aludni.

Velem nem tudom mi van, mert már 3 napja fáj a fejem, tegnap este 9-kor már aludtam, hamarabb mint a gyerekek, hiába voltak már ágyban régóta. Jól kialudtam magam, még is fejfájással ébredtem megint. Kikészít ez a sötétség, megint napok óta még egy fél órára sem süt ki a napocska. Annyira utálom az ilyen időt. Többek között ezért is szerettem volna nyáron de legalább tavasszal szülni. Hát sikerülni fog.

Nekem a tegnapi nap egy kicsit borongós volt, egyrészt mert tegnap volt 20 éve hogy apu meghalt, másrészt pedig tegnap volt egy éve hogy a pici 7 hetesen nem él. A másik ilyen rossz napon a 20.-a akkor volt a műtét.
Na de hagyjuk, most minden ok.

Pocakok nagyon arik, gömbölyödnek mindenkinek.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

A másik a korai férjhez menés és gyerekszülés.

Én 18 éves voltam mikor elkezdtem dolgozni, mint ápolónő, addig volt egy-két kapcsolatom de amolyan gyerek szerelem, ami persze mély nyomot hagy az emberben, de komolynak nem mondanám. Aztán épp betegszabin voltam otthon influenzával mikor megjött a postán az értesítés (akkoriban még nem küldték ki postán) hogy menjek a bankba mert megérkezett a bankkártyám. Amikor már úgy éreztem hogy jól vagyok, elmentem, anyuék ahol a bank volt ott voltak ujságárusok, így természetes volt hogy odamentem hozzájuk, még be is ültem egy kicsit árulni amig ők elmentek ennivalóért, meg wc-re, stb... Akkor jött egy srác kocsival, megállt a lámpánál mert piros volt, aztán elment, majd feltűnt egy pár perc múlva hogy újra ott áll, jobban megnéztem, persze tetszett, de gondoltam hát kocsiban van. Aztán újra elment, majd egy kis idő mulva visszajött de akkor már gyalog, és vett újságot, majd amikor fizetett akkor egy ezresbe volt összehajtva a névjegykártyája ráírva hogy hívjam fel. Elment, én eltettem a kártyát, de azt gondoltam hogy milyen fiú lehet az akit nekem kell felhívnom, vártam 3 napot, de csak nem hagyott nyugodni a dolog, állandóan ott motoszkált a fejemben, hát megtettem felhívtam, másnap találkoztunk is. Ez volt 1997. január 16.-án. Rá félévre rá július 16-án volt az eljegyzésünk, és következő év 98. július 18-án pedig az esküvőnk, és akkor már 15 hetes kismama voltam. Tehát mikor megismerkedtünk akkor voltam 18 éves, amikor pedig házasodtunk akkor 19,5 éves. Azóta nagyon jól megvagyunk, persze voltak kisebb nagyobb akadályok, de túléltük, és imádjuk egymást, van 3 gyönyörű gyerekünk, és nem sokára a negyedik is megszületik. Januárban lesz 12 éve hogy ismerjük egymást, és júliusban a 11. házassági évfordulónk.
És hogy hogy kezdtük az életet együtt. Először a férjem anyukájánál laktunk, onnan mentünk át a nagymamájához, akkor már útban volt a kicsi, majd az esküvő után elköltöztünk még a pici születése előtt 2 hónappal albérletbe, onan mentünk egy másik nagyobb albiba, majd amikor a második gyerekünk is megfogant akkor veszélyeztett terhes voltam, nem lehetett lépcsőznöm, és mi a negyediken laktunk lift nélkül, elköltöztünk a mi gyerekkori lakásunkban, addig az kivolt adva. 1 éves volt a második gyerek, amikor a saját házunkat megtudtuk venni hitelre Szigethalmon, a harmadik már ott született, ott laktunk 6 évet, amikor elhatároztuk hogy ha tudunk egy nagyobbat építeni akkor jöhet a negyedik, először úgy volt hogy a meglévőt bővítjük, aztán pedig tavaly elkezdtünk építkezni októberben, és hát idén május elsején költöztünk ide Halásztelekre. Közben volt ugye decemberben a vetélés, és azóta most majdnem egy évre rá sikerült újra babás lenni. Gondolom számított a sok stressz, idegeskedés. De most már nyugalom van.

Bocsi hogy ilyen hosszú lettem.

Kép

gabi1

Ja és nekem is ő volt az első igazi szerelem, és minden szempontból, előtte sosem voltam férfival, neki meg talán én voltam a második vagy harmadik.

Kép

gabi1

Szép jó reggelt kismamik!
Nagyon szépek a pocik.ígérem valamikor már én is fogok csinálni
képet és megpróbálom majd feltenni.
Ki megy ma orvoshoz?Annak mennek a drukkok majd.
Gratula minden kismaminak aki betöltötte a 12-et!!!!
Este én is megyek majd orvoshoz.Ha megint kapok kpet,akkor majd
igyekszem felrakni.

Kép
Kép
csibe83

Hát én nagyon béna vagyok!próbáltam én is keresgélni iwiwen,de
nekem nagyon nem jött össze :shock: :shock: :shock: ...
007, nem vagy te véletlenül bond tényleg :lol: :lol: :lol: :lol: :?: :?:
Akinek van kedve engem megkereshet és be is jelölhet:Rejtő Beátaként megtaláltok

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok.
Én egy hasonlo forumba már benne vagyok,remélem nem baj hogy ide is irtam,én is juliusra várom a babám,pontosan 2-ra,már van egy 10 éves fiam,látom már nektek kerekedik a pocitok,enyém nem nagyon akar még.48 kg vagyok.
lidike:

én is kiváncsi vagyok rád,rakjál képet.
moncsi:aranyos pocakod van.
gabi:
elolvastam a sztoridat,én is akkor mentem férjhez elöször amikor te,csak én 3 év mulva el is váltam,egyedül maradtam a 2 éves gyerekkel,és most boldog párkapcsolatom van 6 éve,de férjhez mégegyszer nem mennék.
krissy3

Üdv krissy!
12 hetesen már voltál vagy mikor mész?

Kép
Kép
csibe83

szia csibe,én tegnap elött voltam 12 hetesen
krissy3

beáta:
én beirtalak az iwiw-en a keresöbe de nem adott be semmit
krissy3

Bp-i és 25 vagyok.
így tudod szűkíteni

Kép
Kép
csibe83

Megtaláltalak,én Vad krisztina vagyok,Tószeg.
krissy3

Én is megtaláltalak és be is jelöltelek :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Csatlakoznék én is hozzátok. Július 9re vagyok kiírva. Nem volt időm még átolvasni a hozzászólásaitokat, de szeretném kérdezni, hogy van köztetek émelygős, hányingeres anyuka? Én nagyon szevedek:( Volt két hetem, ami jóbb volt, de most hétfőtől megint nagyon rossz. Van valami tippetek, hogy lehet átvészelni ezeket a -remélem már csak -napokat?

Évca
evca77

Szia Evca

Üdv közöttünk, gratula apocaklakóhoz. Hát én annyira nem voltam hányingeres, nem sokszor volt. Nekem a mentolos rágó és a gyömbér ital bejött. Meg szedek Magne b6-ot az is sokat segít. Hallottam még a salvus vízről is.

Kép

gabi1

Szia evca:elejébe nekem is volt gyomorégésem,ezért is fogytam egy kicsit,nem kivántam a kaját,de késöbb rá jöttem,hogy enni kell egy pár falatot,én kiflit ettem,még ha nem is kivántam,de leeröltettem,és utána jobb lett,többször kell enni kicsiket,mert én arra jöttem rá ,hogy akkor ég ha üres.Nekem legalább is.
krissy3

Üdv evca!
a gyömbér elméletileg segít az émelygésre.
De például nekem az elevit nagyon sokat segített,mert amióta
szedem,algi vagyok rosszul.

Kép
Kép
csibe83

csibe,vissza jelöllek akkor.
krissy3

Én is vagyok iwiwen. Hegyi Gabriella (Liegl Attiláné) néven.

Kép

gabi1

gabi,bejelöllek,ha megtalállak
krissy3

Gabi téged is jelöltelek

Kép
Kép
csibe83

gabi:bejelöltelek
krissy3

Lányok,én azt hittem ,hogy a 12 hetes ulrahang hüvelyi,de nem az volt,hanem sima,persze ez nem baj,csak én ugy tudtam.
krissy3

Én is úgy tudom,hogy hüvelyi,bár nekem még viszonylag messze van,hogy
beszámolót tudjak nyújtani róla.

Kép
Kép
csibe83

krissy dokija válogatja hogy sima vagy hüvelyi uh- lesz. Nekem nem tudom, de gyanítom hogy hüvelyi.

Én is vissza jelöltelek mindkettőtöket.

Kép

gabi1

csibe:
nekem 6 hetesen volt elöször ultrahang,az viszont hüvelyi volt,amugy tegnap elött voltam,a papiron az van 6 centi összesen,de külön van a fej és a test méret,vannak végtagjai,és jo a tarkoredö is,amit ilyenkor néznek.
krissy3

gabi:
ez az hogy ez nem az én dokim volt,mert ö kecskeméti,és csak szolnokra kértem a korházba idöpontot,ott meg ugy csinálják mint a futoszalag,nem is mondott semmit,ha kérdeztem,az baj volt szinte,ugyhogy felhivtam utána az én orvosomat,bediktáltam neki az értékeket,és ö mondta hogy jo,meg ha nincs semmi panaszom,elég ha 16 hetesen meglátogatom.
krissy3

Engem 8hetesen uhuzott először és 29-én megyek a 12hetesre.
már úgy várom.igaz ma is megyek orvoshoz rákszűrésre és talán
megint meg is uhuz.ha igen és kapok képet majd felteszem.

Kép
Kép
csibe83

csibe:Nekem 6 hetes képem van,de ott csak petezsák láthato.
Ok. tedd fel.
krissy3

Sziasztok!

Breki!
Köszi, ha gondolod kölcsönadom, mert néha tud produkálni

Moncsy!
A családban mi soha nem reklámoztuk a lehetséges neveket, pont a beszólások elkerülése miatt. Ez pedig úgy jött, hogy amikor az esküvőnket szerveztem és megkérdezte a férjem nagyija, hogy mi lesz a kaja, én meg megmondtam, hogy nem húsleves, teljesen kész voltak és onnantól kezdve azt hallgattam, hogy mondjam le és válasszunk húslevest, mert akkor ők befőttesüvegből fognak otthonról hozni. Meg ilyenek. Hát persze nem mondtuk le és nem láttam üveget senkinél :)

Nellike!
De jó, hogy jobban vagy.

Nekem idáig 1uh-om volt a 8-9.héten és hála az égnek hasi volt. Akkor ezek után gondolom a 12 heteset csak nem fogják hüvelyivel nézni?!

Na megyek tanulni...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok csajok!
A 12. heti uh hüvelyi ultrahang vizsgálat. Viszont vannak orvosok, akik először megnézik hasi uh-n és ha ott nem vizsgálható rendesen, akkor jön a hüvelyi.
Nekem az első 2 uh hasi volt, és a 12. heti hüvelyi.

Hogy vagytok? Émelygés? Rosszullét?
Fejfájásom nekem is van. Tuti az idő miatt, meg hogy lecsapoltak 6 üveg kémcső vért tőlem. :(
Vendég

Szia Norka:
nekem tegnap elött volt,de meglepődtem,mert elkezdtem vetközni,és azt mondta az orvos,ne vetközzek,feküdjek csak oda,ugy ahogy vagyok.Nemtom miért igy csinálta?
krissy3

krissy végül is mindegy az a lényeg hogy így is látta és minden rendben van. Az én beutalómra rá van írva hogy hüvely uh, úgy hogy gondolom az lesz. pedig annyira utálok hüvelyire menni más dokihoz.

Kép

gabi1

Köszi a segítséget:) egyébként érdekes, h minden nap más. általában kaja után vagyok rosszul, máskor meg, ha nem eszek.

nem szül estleg valaki Szegeden?
evca77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?