Új privát üzeneted érkezett!

[quote]K írta:iskorában láttam, hogy pulzál, de az még 8 hetesen volt...
de most, hogy már így megnőtt........ :lol: ez édes volt! Neked az uh-t a doki csinálja, vagy más is? Én nekem a doki csak úgy +-ban magát megnyugtatva engem szórakoztatva, de amúgy járnom kell a szűrésekre. Na ott aztán mindent megmutatnak. Azt mondtad múltkor, szted most csiszolódtok annyira, hogy elmond min szeretnél változtatni. Sztem legközeleb fejtsd ki, mennyire kíváncsi vagy. :wink:
[quote]m írta:íg vártam a menzeszt.
Mintha csak a 6:20-asnak kellett volna jönnie. :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos
kiskorában! :lol: :lol: :lol: ez jó!!! :D
én szinte minden alkalommal hallom a szívhangját, mert a dokimnak van ilyen kütyüje, meg az istenhegyis uh-kon is mutatták!
nem túl kedvesek, hogy semmit nem mondanak, mutatnak... :?
köszi a választ!

a másik topikomban csomóan álmodtak már velem és a pocakomban lévő gyerekkel, és mindenki lányt álmodott, még én is! viszont ugye fiút mondtak nem biztosra a 12. héten... :roll:
jaj, ne legyen szégyenlős kedden, mert megőszülök a kiváncsiságtól!

rszg
ha fiam lesz, akkor ua. lesz a nevük a srácainknak! :wink:

adryn
harminc valahanyadik héttől kell valami igazolás az orvostól, ha repülni akarsz, én úgy tudom. addig gondolom nem lehet túl veszélyes, ha a repülőtársaságok nem akarják már előbb bebiztosítani magukat... :roll:

Vica
neked már a kenyerednek mindkét oldala vajas! :wink: (fiad is van, meg lányod is) úgyhogy mindegy hogy hova jön még egy réteg! :lol:

Kukli
nekem pont fiú nevem van, és lány még nincs...

ma olyan jó napunk volt, voltunk de. sütögetni az erdőben a barátainkkal, írtó meleg volt, mintha nyár lenne! :shock: , aztán du. meg Alma koncerten voltunk Fannival, nagyon élvezte! akinek még nincs gyereke, és nem ismeri, nagyon ajánlom nektek! Fanni is nagyon szereti, és ami szintén fontos, hogy én is szeretem hallgatni! :wink: amit majd látni fogtok, hogy fontos tényező! :lol:

további szép hétvégét!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok, szép estét

Olyan fáradtnak érzem magam, pedig egész nap alig csináltam vmit :?

Kukli, , megtaláltam a hasam, estére jól megpuffadt ismét :lol:

Nemlajos
, nekem mutogatja, hogy ez itt a keze, ez a lába, gerince, ujjai stb. egyértelmű, hogy szeretnéd látni, én is alig várom hogy kuksolhassam azt a monitort, nehéz is abbahagyni :)
Viszont én se merek még azért mindent megkérdezni, főleg azért is mert még nem vagyok tisztában vele, mi hova tartozik,

pl nekem most az apasági egy nagy kérdés, ugyanis olvastam, hogy papírt kell vinni arról is, ha nem tett az apa, mindig tervezzük, de ahogy így csúszik, nem vagyok benne biztos hogy megtörténik, főleg, hogy már alig tartjuk a kapcsolatot, de hol kell azt a dokumentumot beszerezni. A másikra mondjuk majd lehet később rákérdezek, hogy kicsit sötétebb lesz e a baba születéskor, vagy majd csak később, sötétedik be.

Jaj mondjuk néha annyi minden érdekel, van e már haja, látszik e már az arcformája...

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jaj, na, hát akkor még csak pár mm-es volt, most meg már vagy 20cm (ugye? :oops: )

Nekem a doki a magánrendeléseken uhuzik, de csak hogy meglessük, minden rendben van-e. Mondjuk utoljára 15-én, hogy kijelenthesse, veszélytelenítve vagyok. Szóval egészségügyi okai voltak az akkori uhuknak. Máshol nem uhuznak, csak ugye a kötelező szonográfusi (vagy milyen) uhukon, az meg még csak a 12. heti volt, meg majd most lesz.
Viszont azt a kórházban fogják csinálni, á lá TB, úgyhogy nem hiszem, hogy a magánmozizás ideje lenne...

A menzeszem meg nem hiába vártam, hát meg is jött, időben, aztán közben meg ugye a kis bóka már ott virított :wink:

csibb!!!
Alma zenekart én is kinéztem magamnak, nem ismerem őket, csak olvastam, hogy minőségibb gyermekzene, meg a honlapjukat megnéztem, de tovább még nem jutottam. Ezek szerint akkor érdemes? Mert azóta, hogy megemlítettem, csak rosszakat mondtak róluk :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

eddig négy ultrahangot láttam, 8 hét, 12 hét, 13 hét és 16 hét, mind 4X mutogattak, még a kórházban is :o

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos!
Nekem is a kórházban csinálták(á la TB :lol: )a 12 hetes uhut, igaz a saját dokim, de még vissza is kérdezett mindenre, amit magyarázott, hogy teccik látni? :D Az elején nehezen is ment, mert olyan mosolyoghatnékom volt attól az őrült rúgkapálástól, amit levágott odabenn, hogy úgy nevettem, mozgott a hasam, várni kellett, míg "lenyugszok"és szokom a látványt, és tud rendesen uhuzni :lol: :lol: :lol:
Világéletemben fiú no.1.nevem a Bence volt, de mára annyi van, hogy Dunát lehet rekeszteni velük, ráadásul a férjem(valószínűleg sosem hallotta :shock: )azt kérdezte:ennyi az egész név, hogy Bence? :lol: Ja, kérem, akinél a tisztességes hosszúságú keresztnév a Titanillánál kezdődik... :lol: De a vezetékneve is 3 szótag!A mi gyerekünknek tényleg nem lesz neve :?
Délután meg azon töprengtem, hogy mi lesz, ha nem mutatja meg magát, hogy lehet úgy vásárolni(persze anyukám egyből közölte, hogy régen esély se volt ilyesmire, hogy kiderüljön), mikor már olyan klassz nemre szabott cuccok vannak :roll:

Kép
Kép
zazzy

Jó éjt nektek

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea, jó éjt, pihend ki magad!
zazzy, irigyellek az uhukért, mondom, valahogy nekünk ez a 12. heti nem találta jó passzban a (saját) dokinkat, de hátha kommunikatívabb lesz majd az az idegen valaki, aki a 18-at csinálja.
A Bencére én is csak bólogatni tudok, kislány korom óta tetszik ez a név, de mire rászántam magam a szülésre, telített lett vele a piac :evil:
Sebaj, így jár, aki nem szül huszonévei elején :wink:
Bakker, Bea, most nézem, hogy Te két bónusz uhuval előrébb vagy, a 12. heti uh után (ami mondjuk már a 14. héten volt) nekem nem volt újabb. Igaz, nekem előtte volt gyakoribb (6. hét, 7. hét, amikor nagyon elkezdtem vérezni, 8. hét, 12. hét, 14. hét - na, most számolom, csak eggyel :roll: ).
Segond, majd egyszercsak kijön, és akkor majd jól le sem veszem róla többé a tekintetem :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

tudom hogy kell igazolás, a dokim már most kérdezte hogy kérek e, mondtam hogy amíg nem látszik felesleges.. :D majd két hét múlva mikor jövök vissza remélem már fog.. ;)
adryn

Úgy látom a bp-i dokik állandóan uh-oznak ha kell ha nem :D De ezt már akkor megállapítottam mikor a sógornőmmel egyszerre voltunk terhesek (ő bp-i). Nálunk a kötelező 4 uh-on kívűl nem csinálnak többet, kivéve ha gond van illetve gondolom ha van a dokinak saját uh-ja. De mivel az enyémnek nincs így marad a 4 :(
Szívhangot nekem sem hallgatott még de úgy emlékszem ilyenkor, a 18. hét környékén kezdte el hallgatni az előzőeknél is. Amúgy nálunk is az uh-on csak akkor kapok infot a látottakról ha a saját dokim uh-zik. A többi nem viszi ezt túlzásba :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

örömmel jelentem hogy a miskolci dokik is uh-znak többször. nekem eddig volt 6 hetesen, 10 hetesen, 12 hetesen, és 16 hetesen. most pedig jön a 20. :D
adryn

vica, nekem muszáj volt, mert ugye 10. hétig vérezgettem, azóta dokim egyszer uh-zott, hogy akkor most már minden rendben, és volt ugye a kötelező uh. Szóval ő sem viszi túlzásba egyébként, ha nincs panasz.
Legközelebb meg majd jól kérdezek, és akkor majd nem menekül :wink:

adryn, akkor jó gyakran kell hazautaznod, ennyi vizsgálathoz :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Egyébként nekem is volt 3 uh-om a 12. heti előtt mert én is barnázgattam, de szerencsére nem volt semmi gond :)
Amúgy én sem bánnám ha havonta mikor megyek a dokihoz meg is uh-ozna :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok Kismamik!
Akit érdekel kismama jóga a Jászai Mari térnél szeretettel várom!
Kép
Szép Napot!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

JÓ REGGELT:!: :!:
én meg még egy uh-n sem voltam:$
De mostmár mindjárt itt a kedd :) ÚGy izgulok .. nagyon várom már..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Jó reggelt!
Bizony, moncsi, Neked már csak két nap!
Ööö... Akkor Neked még az sem biztos, hogy nem ikrek? :shock:

anitja meg jól eltévedt a jógájával 10 hetet, remélem, még nem vagyunk szülés előtt 12 héttel... 8)

Lányok, a gyűrűs módszer egyet megmutatott viszont:
Nem tudom lehúzni az ujjamról a karikagyűrűt :?
Azt hiszem, sürgősen meg kell oldanom, nehogy úgy járjak, mint egy ismerős, akinek le kellett vágni a végén! :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok. :) Nemlajos na ja.. de ez a hazautazásos dolog azért nem gond mert a párom 2 hetet dolgozik 3-at szabad, és persze mindig úgy intézem a vizsgálatokat hogy abba a 2 hétbe essenek bele. ;) a dokim is megértő ilyen szempontból is. :)

jaj.. ma is hazautazás.. 28-án meg vissza.. grrrrrrrrrrrrrrr.. kezdem unni.. de tényleg.. szeretek otthon lenni, csak az utazás ne lenne közötte.. pedig régebben imádtam.
adryn

Moncsi
én is kedden megyek! :wink: drukkolok neked, hogy láss mindent, amit szeretnél.

Nemlajos
mi rosszat hallottál róluk? szerintem nagyon jó zene, az énekesnek olyan hangja van, hogy ihaj, gyerekverseket zenésítenek meg, jó a humoruk, még a szülő is élvezi, szóval el sem tudom képzelni... :roll:

az én dokimnak nincs uh-ja, a kórházban még csak egyszer voltam uh-n, kétszer pedig pénzért az istenhegyin. és most is oda megyek... természetesen pénzért. :? a dokim bár mondta, hogy mehetek a kórházba is, de ott ugye sokkal rosszabb minőségű gépek vannak. és nálunk nem 100%-ig megnyugtató a helyzet, úgyhogy én most inkább a profi gépre szavaztam, hogy jól meg tudják nézni. (a kombinált szűrésen bár negatív lett a down kór eredmény, de a két hormonérték, amit vizsgáltak, az egyik nagyon magas volt, a másik meg nagyon alacsony... szóval nem tökéletes a negatív eredmény)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Én 11+5 voltam, amikor legutóbb voltam, azóta nem, és legközelebb majd afp után kb 2 hét.Akartam még egyet addig, mondtam is a dokinak, benne volt, de mire a múltkor találkoztunk beutaló miatt, nem mondta csak a 18 hetest, én meg ne erőltettem, addigra eldöntöttem, hogy inkább +3000 és 4d :D csak azt hittem, kapok egy kicsit hamarabbra időpontot, jó 3 hetet kell várnom az időpontkéréshez képest.24-én megyünk, de még így is hamarabb lesz, mint a 18 hetes.12.hét előtt én is voltam vagy 4szer :shock:

Kép
Kép
zazzy

adryn: hát pont az utazás miatt csodálkoztam, anno én csak az egyetem-szülői ház közötti távolságot (280km) vonatoztam hetente-kéthetente, de elég is volt a vonatozásból egy életre!!! :?

csibb: hát ez az, hogy nekem is tetszettek, jónak tűntek, aztán beírtam egy fórumra, és ott legagyizták, meg nem tudom, mit mondtak még rá, de hát ugye ez is azt mutatja, hogy nem kell mindenki véleményét meghallgatni :wink: Majd megpróbálom valahonnan megszerezni a cd-jeiket (na meg Halász Judit is jó volna, már csak a Weöres versek miatt is).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos
szerintem a jóga szülés előtt vessző a terhesség 12.hetétől értelmezendő. :wink:
szappanozd be a kezed, és úgy próbáld meg lehúzni a gyűrűd!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ha egyszer csinálunk talit a szülés előtt, szívesen odaadom, ha át tudod írni! van Halász Judit is!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos még az sem biztos igen:) Annak mondjuk örülnék mert én eléggé ikermániás vagyok.... de nem hiszem hogy ikrek lennének:)

csibb köszi én is drukkolok neked hogy minden jó legyen :)

Dejó végre egy kis pihi .. egész délelőtt takarítottam... :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nemlajos: elhiszem hogy a vonatozást így meguntad :S hol élnek a szüleid?

hogy kell ide képet feltenni? látom mindegyikőtöknek van.. meg ezeket a jópofa vonalzókat is?
adryn

tudsz csinálni itt www.nagyonbaba.hu
vagy a babafalva.hu
ha esetleg nem találnád vagy nemtudod ird le mikorra vagy kiírva és csinálok neked ha szeretnél...

http://www.nagyonbaba.hu
http://www.picibaba.hu
http://www.babafalva.hu

és ott lesz hogy vonalzók..

Képet meg ottvan alul ahol írsz hogy melléklet feltöltése.ott tudsz képet feltölteni

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!
Ebédet főzök, ezért gyors leszek. Ma nálunk nagy reggel volt, mert apa keze a kis Mátén volt, és kétszer is megrúgta. Úgyhogy nálunk már mindketten éreztük, hogy mozog :)

A gyűrűset pocak fölött kell.

A jövő hétre mindenkinek már előre is jó mozizást, és leskelődést!

Én tegnap vásároltam Máténak. Bababörzén voltam az egyik barátnőmmel, és vettünk egy pelenkázót, két ágyneműt, meg vettem egy tök ari nyári hálózsákot. Majd ha lesz időm lefényképezem és felteszem.

Adryn A vonalzót több oldalon meg tudod csinálni, ls az url-t be kell illesztened az aláírásodba. Azt a lap tetején tudod megcsinálni a profilodban.

Képet meg ott tudsz feltenni, ahol írsz, az alatt van a "Melléklet feltöltése". Próbálkozz. Mi is így kezdtük. Igaz csajok?

Most ennyi, mert odaég a kaja, és nemsokára eszünk is :)

Kép

Kép
rszg

Moncsi megelőztél

Kép

Kép
rszg

nembaj azért te kiegészítetted :D jó főzőcskézést :)

Én már tegnap túlestem rajta.

Gratula a mozgáshoz.. Én nemtudom hogy azt érzem e ... :S

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Helló!
Tyű Nemlajos mennyire igazad van. Moncsinál még ikrek is lehetnek. Moncsi most akkor kedden beszélsz anyuddal? Duplán izgi nap. :wink:
Csibb nagyon drukkolok keddre! Almát én sem ismerem, pedig nekem illene. Na majd jól utánanézek, mert mindenevők vagyunk. :lol:
Bea lehet csak egy kis bújócska volt. Reméljük uh-n komolyabban vesz majd. Haja asszem a 28. héttől lesz, ezért is ajánlják utána a 4d-t.
Zazzy akkor te is szerencsés vagy a dokiddal. Ez tök jó! Engem nagyon megnyugtat, hogy ismerem, tudom milyen, és mindent elmagyaráz mindig. Még 2x-ra is, pedig nem is kérdezem (nem az uh-ra gondolok, hanem amblokk).
Amúgy lehet kapni http://bolthely.hu/babyshop/id/00627_Be ... to_BE003-t. Bár sztem ezen az ember csak túl parázná magát.
Adryn jó utat!
Rszg, nagyon szép élmény lehetett! Kis husi. Meg mutizza magát bentről, aztán megmutizza magát kifelé is. Megérdemli a sok szép dolgot.
:)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Megint termeltetek :D!
Adryn, üdv itt nálunk!
Milky, sajnálom, hogy nem mutatta meg magát :(.
Én sose tudom mikor ki meg UH-ra! :(Egyszerűen elfelejtem :oops: :cry: , most olvastam vissza mindent, de alig emlékszem valamire ...
Alma?! Erről sosem hallottam, de mindjárt keresek valamit róluk.
Rszg, de jó, hogy apája is érezte, hogy mozog! :) Mi is nagyon várjuk már!!! De én azt olvastam, kb. a 22. hét környékén érzik az apukák!
UH! Nálunk a doki rendelőjében van UH gép és havonta kell mennem hozzá, minden alkalommal megnézi babókát + a kötelező UH-k. viszont nem vot nekem olyan soxor, 7. 12. 14. és 18. hét. Szerdán megyek vizsgálatra, akkor lesz még, utána pedig 4D-re akarok bejelentkezni, mert apa úgy szeretné látni a picurkáját :).

Szép napot!
Vica
wicca

Apa elutazott Németo.-ba, majd csak csütörtökön jön haza :( :( :( . Igaz hoz nekünk fini gumicukorkát!!! Jajj megveszek érte! Főleg a medvecukorért, amit nálunk már nem lehet kapni (legalábbis arrafelé amerre én járok!!!). Legutóbb mikor kinn volt (2 éve októberben), annyit hozott, hogy februárig elég volt :D!!

Szép napot!
Vica
wicca

csibb, ott bizony nincs vessző, és nem is így érti (ki járna kismamajógára a szülés után??? :D )
Remélhetőleg az elkövetkezendő 5 hónapban csak összehozunk egy talit, és akkor a cd-kre is vevő leszek, át tudnám írni, köszönöm :wink:
A gyűrű egyelőre még az Álljon meg a nászmenet egyik jelenete alapján lejön (tövig bekap, leszopogat 8) ), mondjuk nem bánnám, ha nem én csinálnám magamnak :twisted: :wink:

moncsinak dupladrukk keddre, amikor én majd jól hazautazom a szüleimhez, úgyhogy majd a nővéreméknél megpróbálom követni az eseményeket!

adryn, Békés megyeiek a szüleim. És amit a lányok kihagytak, saját képet a profilban tudsz magadnak felrakni (fent a legörgetős segédleteknél tudsz odajutni). Vonalzót leírták, nem nehéz, lépésenként leírják, hogy tudod elkészíteni.

rszg
, gratula a közös élményekhez, én még mindig parázom, mert mostanában megint nincs semmi mozgolódás, de hát még nincs elmaradva semmiről, van még jó két hete, hogy beinduljon!

wicca, apa inkább most utazgasson, mint márciusban, az egyik ismerősöm úgy szült, hogy egy nappal lecsúszott a párja a baba érkezéséről :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos Jó utat, és érezd jól magad otthon :)

Wicca Én is arra számítottam, hogy apa majd későn érzi a babát, de én is nagyon korán éreztem már. Három napja meg akkorákat rúg, hogy én is éreztem a saját kezemmel. Ezért gondoltam ma reggel, hogy megpróbálom. Éreztem, hogy rúgott egyet, és mondtam Gézának, hogy tegye oda a kezét. Vagyis én tettem a megfelelő helyre :wink:
És utána nemsokkal rúgott (vagy mit csinált) egyet, aztán mégegyet. Az én kezem is rajt volt a Gézáén, és az elsőnél megkérdeztem Érezted? Ő meg azt mondta, nem. Utána rögtön kiderült, hogy érezte, most még olyan, mint egy szívdobbanás. A másodiknál meg már tudta mit kell figyelni. Azt hitte először, hogy valami óriási rúgást fog érezni :roll:

Kép

Kép
rszg

Nemlajos!
Biztos, hogy nem jártál Szegedre fősulira?????????????????????? :lol: Ez a Békés megye megint szöget ütött a fejembe.Ennyi egybeesés.És esküszöm, mérget mernék venni a képedre is...Hmmmmmmmmmmmmmm, nem tudom. :roll:

Kép
Kép
zazzy

Rszg!
Akkor amikor én azt hiszem, hogy a babám szívdobogását érzem, akkor az már ő???Mert annak közben utánajártam, hogy szívdobogást nem lehet érezni :lol:

Kép
Kép
zazzy

Nemlajos!
Megnéztelek iwiwen, tényleg nem.De akkor szeretnélek ünnepélyesen tudatni, hogy van egy hasonmásod, aki csoporttársam volt szegeden a fősulin, mikor utoljára láttam, ugyanígy nézett ki, mint te, és neki is Békés megyében élnek a szülei.De mostmár láttam, akorod sem egyezik, szóval tényleg nem te vagy, pedig olyan jó lett volna! :lol:
Na jó, nem offolom topikot!Bocsi!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy Akkor az valószínüleg az lehet, mert Géza is azt hitte :) Érezheted a babát!!!

Kép

Kép
rszg

zazzy, ez most meglepett, bár az, hogy a sok arcom közül az egyik hasonlít valakire, nem is nagyon különös :wink: Anno azzal szórakoztattam a szobatársaimat és látogatóimat, hogy csináltam egy faliújságot az elmúlt években hordott arcaimról, és hát nem hitték el, hogy ugyanaz a lány...
A nővérem járt Szegedre fősulira, de ő még vénebb, lassan 40 ( :shock: :shock: :shock: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Az mikortól van, hogy minden nap érzem majd a mozgását? :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Tényleg jó sokat jártok UH-ra :) én eddig 3x voltam. Elvileg jövő héten megyek a 18. hetire, de ez még lehet, h átcsúszik az azutáni hét elejére... (Doki azt mondta, hogy a hét második felében menjek, de vidéken leszek csüt-pénteken, szóval az nem jó...)

Alma és HG CD-k engem is érdekelnek, cserébe szívesen adok meseDVD-ket (pl. Kisvakond) :) És egy tali szülés előtt jó ötlet.

Wicca, Rszg - nálunk is szeretné már apa is érezni a picur mocorgását, de még én is csak ippenhogy érzem... De néhány hét, és biztos érezhető lesz kívülről is jobban.

Nemlajos, sajnos nem tudom, hogy mikortól "kell" már minden nap érezni a babát... Szerintem hamarosan nagyon is jelezni fogja naponta többször is a jelenlétét a picur. A 20. hét utántól tuti.
Egyébként én sem érzem minden nap egyformán még...

Kérdezte valaki Samu készülő ajándéka kapcsán (gáz, de nem emlékszem, h ki is volt...), hogy modellezünk-e. Én nem, de apa nagy repülőmodell-építő. Samu is "fertőzött" egész pici kora óta, minden repülős és szerelős dologért odavan...

Megyek, dolog van. Nemrég értünk haza vidékről, és vár a mosás, pakolás és egyéb finomságok...
Éva

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

erpé, mijaza HG?
Ha hosszan gondolkodnék, biztos leesne...
:roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nyilván elírtam... :oops: HJ akart az lenni, azaz Halász Jutka
Bocsi a felesleges fejtörésért
erpé

Nyehehe, pedig még a billentyűzetet is megnéztem, hogy ugye, hogy nem egymás mellett van, nem keverhető (nem is ugyanaz az ujj, amennyiben szabályszerűen, tíz ujjal...) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

16+0-án lehet afp-re menni????????

Kép
Kép
zazzy

akkor a legideálisabb :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na jövő héten megyünk egypáran uh-ra, csibb és moncsi kedden én meg csüt-ön, aztán jön erpé, csak hogy összefoglaljam :)
Nekem jó sűrű lesz a program jövő héten kétszer fogorvos, egyszer dokinál vizsgálat, egyszer meg uh, na és még az itteni nagyvásárba is tervezek menni :roll:
Pedig én már kezdek aggódni a szerdai vizsgálattól, nehogy rossz hírt kapjak, tudniillik nekem az előző terhességnél hamar megnyílt a méhszáj és már most kezdek pánikolni hogy mi lesz ha feküdnöm kell :cry: De remélem ha kell is, jó lenne kb Januárig kihúzni anélkül :cry:
Ráadásul ma olyan nehéznek is éreztem a hasamat. Ti nem szoktatok olyat érezni? , néha mintha lejjebb lenne néha meg mintha feljebb lenne a baba :roll:
Amúgy én is elég jól érzem már hogy mozog, de szerintem is olyan 20. után lehet rendesen érezni.
zazzy ha ütemes mozgást érzel az lehet a saját szívverésed is, ha meg csak néha-néha mocorgást az meg akkor már a baba :wink: :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

sziasztok.. hazaértem :S nem mondom hogy friss vagyok..
de éreztem kapirgálást a gépen a hasamban :) ez volt az első a törpétől.. el is újságoltam apunak azonnal ahogy hazaértem :) máris hiányolja tapizni a hasamat :D :D :D

nem megy a képfeltöltés.. azt írja hiba van :x

Kép[/img]
adryn

na.. vonalzó már megy.. még jó hogy makacs vagyok.. de egyszerűen 10 kb-os kép nem létezik.. annyira még lekicsinyíteni se tudom..
ti sokkal ügyesebbek vagytok ezek szerint :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

ez a legkisebb méret amit tudtam varázsolni.. de még ez is 18 kb...

Kép én

KépKép
KépKép
adryn

ardyn örülök hogy te is érezted már a babát :D
Ne aggódj nekem is baromi nehezen ment ez a képfeltöltés, túl kicsi ez a 10 kb és persze alig látszik rajta valami :(
Amúgy nagyon csini vagy :)
Majd tegyél fel pocakos képet is :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?