Kata, ne bolondozz, bármilyen szerény vagy, eszméletlen kézügyességed van!
Nagyon jó ötletet adtál ezzel a hungarocellel, mert én vetíteni akartam a falra, és ráfesteni, de a párom nem engedi. Mert mi lesz, ha a lányok majd mást akarnak. És igaza van. Így a Te ötleted lopom el, és próbálkozok. Persze, ha lesz egy lélegzetvételnyi időm a csajok mellett.
Én amúgy anno kérdeztem a dokim a tüdőérlelőről, és azt mondta, mivel teljesen zárva vagyok, nincs rá szükség. Azt csak vészhelyzetben adja. Hát így utólag nem is tudom. Mi lett volna, ha a csajok nem maradnak benn még egy hétig, amikor kinyíltam (és azonnal kaptam a tüdőérlelőt), hanem esetleg váratlanul folyik el a magzatvíz, és megindul a szülés. Olyankor már nincs idő, hogy hasson az injekció. Szóval nem tudom, szerintem ez dokifüggő. De ha eddig nem szólt a dokitok róla, akkor nem hinném, hogy annyira adni szeretné. Aztán lehet, hogy csak a kérdésetekre vár
Paradizs, üdv itt! Hát ha a két baba ellátása nehéz feladat, akkor inkább nem is gondolok bele a Te hármadba.
Mert hasonló korúak a gyerkőceink. El se tudom képzelni, hogy oldod meg. Én néha a kettővel ki tudok futni a világból
Vanda, kell a segítség, mert bár Emma egy tünemény, el van magában, eljátszik, csak akkor szól, ha éhes, vagy álmos, Míra maga a megtestesült hiszti. Van is lelkiismeret-furdalásom, hogy többet kell vele foglalkozni, és drága Emmám mindezt csendben tűri. A kis Sajtkukac meg már menne, ülne, mászna, kúszna, de egyiket sem tudja, ezért méregzsák módjára dühöng egész nap. Túl kíváncsi, a kis agya kívánságát pedig nem tudja a fizikai képességeivel még követni.
Nyulasz, nyugi, nekem is ezt csinálják. Egy kajáltatás egy órán keresztül tart. Szopi, aztán szünet, aztán tápi, aztán szünet, aztán kihűl, de nem érdekel, ha megint sivít érte, kihűlve kapja. Amúgy én is Aventos tatyóban tartom melegen, sőt, ha csak egy üveg van benne, mellé teszek egy másikat tele forró vízzel, úgy még tovább tart. Ettől függetlenül, a sok nyitogatástól így is néha hideg lesz végül. Az alufóliás trükköt, ha kipróbálod, írd meg a tapasztalatot, bár nekem tuti lebontaná Míra. Mindent meg akar szerelni
Timi, kissé elérzékenyültem a Karácsonyhoz való hozzáállás olvasásakor. A múltbéli miatt is, de a jövőbeni örömteli miatt is
én is hihetetlenül várom már, hogy ott csücsüljenek a fa alatt, mint az én kis angyalkáim
Múlt hónapban már rucit is vettem nekik az alkalomra
És egy kép a hatalmas szerelemről: