Új privát üzeneted érkezett!

Azt mondják a lányok ilyen szégyenlősek..........
Egyébként érdekes, mert akinek eddig megmutatta, mind kisfiú! A kis drágák.

Kép
milky

Milky!
A mi lányunk(illetve a férjem kislánya)Titanilla.Szerintem nagyon szép név.És lehet rajta rövidíteni, Tita, Titi :wink: Most elgondolkodtam, mi lenne, ha fiunk lenne, ő meg Titán lenne, de nekem ez olyan durva név, mikor magyarórán mitológiát tanítottam soha nem jutott eszembe, hogy így hívják a leendő gyermekemet.
Névvel mi teljes káoszban vagyunk, ott tartunk, hogy nem lesz neve :( Egyszerűen nincs olyan, ami igazán tetszene, ami elég gáz, mert választék van bőven.Én direkt olyat szeretnék amúgy, amit nem vagy alig lehet becézni.

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Felébredtem du-i bealvásomból.

milky: lehet, h kislányunk lesz, és azért szégyenlős :D

Mi a nevet talonba tettük, legalább addig, amig ki nem derül a neme, addig minek rágódjunk rajta, mert totál befutó nálunk sem született, no meg azért ráérünk vele, sztem ezt nem árt nagyon jól megfontolni :shock: végülis egy életen át kell szegénynek viselnie. Nálunk fontos, h becézhessük, hisz sokáig lesz gyerek, aztán meg mégsem hívhatjuk mondjuk Mátyásnak, akkor már inkább Matyi :o (csak példa volt :roll: )

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

19 hetesen sem látszik még, ha nem úgy mutatja magát, na jól kitolnak velünk :D ,
legalább nekem már a gyanú árnyéka meglebbent 16 hetesen; azt mondták , ha tippelni lehetne most, lányt mondana, de várjunk még vele :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Egyre jobban gondolkodom a Hannán

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jaj lányok, ha nekem 22-én nem mutatja meg magát, eladom a kutyám, és bejelentkezem 4D-re :lol: :lol: :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok

Én még új vagyok itt, de március 8-ra várom a kis jövevényt :D
még én sem tudom hogy fiú e vagy lány, mert a doki azt mondta a 16 hetes ultrahangon hogy még annyira hasonló a két nemi szerv hogy nem lehet még látni ultrahangon.. :(
Jövő hét pénteken megyek megint, akkor leszek 20 hetes, remélem ott megmutatja magát a kis drágám :)
de ha ott nem akkor decemberben a 4 D-n :D :D :D nem adom fel..
adryn

Sziasztok!
Bea pont ma találkoztunk egy Hannával.
Gabka remélem jobban vagy! Ezek a hullámok nagyon gázok. Próbálj majd kint lazítani (tudom könnyű mondani). Felejtsd el a kollegákat, a reggeleket, és csak várd, hogy hazaérj és Levi tuti a te nyakadba fog ugrani. Amúgy én úgy tudom, azért apásabbak, mert kevesebbet vannak velük. Nálunk reggel én sosem kapok pl. puszit. Zsoltit agyon puszilgatja az ágyban.
Üdv Anna. Gondoltam rád néha.
Milky gratula az afp-hez. Édes lehetett a törökülés. Lesz képünk? Reméljük legközelebb bátrabb lesz, és megmutatja mi a helyzet odabent, odalent.
Néha nem tudok mindent visszaolvasni, azért kértem, aki táblára akar kerülni, lécci írjon priviben. Ma eddig nem volt időm olvasni, remélem senkit nem hagytam ki.
Nekem lányt hoz ki a kínyaiiiiiiiiiii! Ha 20-án nem jövök este, fiú lesz, és napokig nem fogok levegőt kapni.
Tök sok 30. szülinap jön most. Ha régi ismerősök lennénk, lehetne tartani egy központi bulit!
Na jóccakát! Nagyon sűrű napunk volt. Rengeteg séta, élmény……. Bea el ne felejtsd a képeslapot!
:wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

:) Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

na erre a listára akkor én is feliratkoznék..AdryN  1977.12.22. kiírt idő: márc. 8. név: Kyra/Nicolay Dánia/Koppenhága és nincs tesó..
adryn

Üdv közöttünk adryn, jó messze kerültél kishazánktól :)

nemlajos nekem Pannát az utolsó uh-on mondták meg hogy lány, egész addig takargatta magát :D de reméljük Te hamarabb megtudod :wink:
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel a névválasztással, de mi valahogy nem szívesen választunk olyat ami nagyon gyakori. Mondjuk az az érdekes, hogy mikor kitataláltuk Pannát, azóta egy csomó Anna, Panna, Hanna van, legalábbis a környéken és az oviban, előtte nem hallottam ilyen gyakran :roll: Azért Bea ez ne vegye el a kedved :wink: :D
Bulcsúval is hasonló volt, igaz az nem lett annyira gyakori, ennek ellenére a környéken van egy kisfiú aki pár nap különbséggel született és most tudtam meg hogy ő is Bulcsú. Nem tudom ez véletlen-e vagy nem :roll: :)
Pedig nekem is hogy tetszett mindig a Botond, Máté, Barnabás... de olyan gyakori :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Képzeljétek Bulcsú mit csinált, fogta magát és bemászott illetve esett a járókába. :lol: Felmászott a kisszékre és hopsz...
Na kukli Boti tud ilyet? :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

hát igen. Dánia nincs közel, viszont én elég gyakran hazalátogatok. Egyelőre otthon járok dokihoz.
A név gyakoriságával nekem nem lesz gondom otthon :D :D :D mi úgy választottuk hogy anyukám is ki tudja mondani azért. ;)
tényleg szégyellősek a lányok, azért nem mutatják meg magukat, vagy csak a doki nem mondja szívesen hogy lány, mert abból még lehet fiú mikor megszületik.. (nem egy ismerősöm járt így...) aztán ciki a rózsaszín szoba a kis pasinak :D
adryn

adryn és mit csinálsz Dániában? ha megkérdezhetem :roll:
Egyszer én is voltam ott Koppenhágában és környékén nekem nagyon tetszett, igaz már rég volt, arra viszont emlékszem, hogy olyan jó friss levegő volt és az akkori tinédzserkori pattanásaim azalatt a 3-4 nap alatt teljesen eltűntek :lol: na és persze láttam a kis hableányt :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Szia adryn !! üdv közöttünk!! Jó messze vagy :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

csajok!
valaki mondja már meg 19 hetesen mekkora hasnak illik lenni? mert nekem felállva még nem is látszik.. csak ha ülök...
adryn

Sziasztok,

Üdv Adryn. Boldog pocakosságot, jó h ránk találtál!
Tényleg, hogy kavarodtál Koppenhágába? Ha nem titok persze...
Én mostanában jártam arra először (áprilisban), nagyon tetszett.
Jó kis város, élhetőnek tűnik... Imádom azokat a városokat, hol normálisan lehet biciklizni, és a dánok, hollandok, belgák elég jók ebben.

Gabka, nagyon jó kikapcsolódást a hétvégére!!!

Katka, szomorú, ami veled (családoddal) történt. Viszont az nagyon szimpi, hogy nem csak az expárodat hibáztatod kizárólag, bár egy ilyen szituációban ez elég érthető lehetne.

Én csatlakozom Papillonhoz, nekünk sincs egyelőre befutó névötletünk, megvárjuk, h kiderüljön a neme...
És Vicával is egyetértek, mi is olyan nevet szeretnénk, ami nem annyira gyakori (bár ezt nehéz előre látni), és nálam még az is szempont, hogy a külföldieknek (alapvetően angolul) kiejthető vagy ismert legyen. Azt gondolom, h a mi gyerekeink generációja már nagyon mobil lesz, és jönni-menni fog a világban, ezt is segíteni szeretném :) Ezért is lett az első gyerek Samu (= Samuel, Sam), de van neki magyar neve is, ha netán nem jönne be neki a szülők agyament választása (Balázs a második keresztneve). Ja egyébként Bendegúz lett volna, ha nem Samu :)

Ja, és tegnap egy zeppelint építgettünk apával Samunak - még nincs kész, kemény fába vágtuk a fejszét.

Megyek, mert holnap mi is utazunk, és pakolni kell.
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

:) Párom dán, úgyhogy ezért élek itt :) én is szeretem Koppenhágát, de én Norvégiát is nagyon. Jártál már ott? a kis hableányt én is megnéztem, de a sok japántól alig fértem oda hozzá nyáron :D :D :D
na ja.. a levegő friss és tiszta, nem úgy mint Budapesten, pedig itt is sok az autó, viszont nincs dugó tehát nem pöfékelnek feleslegesen. ;) ja.. és a kórházakban úgy lehet szülni hogy apuka is egy szobában alszik a szülés után a családdal....
adryn

Kuklika, tényleg csak egy jóéjtre jöttem fel
Adryn, üdv, szép pocakosodást, jó egészséget
Szóóval jó éjt mindenkinek!

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

két keresztlányom réges rég Kép most mindketten magasabbak mint én :D

ez nekem ari jóéjt képeslap :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos!
nem írtad, hogy milyen formációban kell a répát vagy almát a muffinba rakni. köszi, ha megírod! :)

jaj, valahogy ez eszembe sem jutott, hogy nem mutatja meg magát nekem kedden... :roll: nagyon csalódott lennék... légyszi, légyszi, ne legyél szégyenlős!!! bár, ha én úgyis lányt szeretnék, akkor ezért kéne drukkolnom... :roll:

Helló Adryn! üdv itt! szép pocakosodást! de jó, hogy ott nincs dugó!

Gabka
a barátnőm kisfia is iszonyú apás, ha ő otthon van, levegőnek nézi az anyját. viszont nemrég szült (7 hete), és most sokkal anyásabb lett! sőt már nem is altathatja az apja, csak ő! :wink:
eljön még a te időd!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

köszi mindenkinek a csevejt. jó éjszakát :)
adryn

Lányok képzeljétek ma fél 8-ig aludtunk!!! 8)
Panna elment anyósomhoz aludni Bulcsú meg jó sokáig aludt, igaz hogy éjszaka 3-kor felébredt és én akkor azt hittem tovább nem alszunk, de aztán a férjemnek sikerült visszaaltatni, nekem nem :( (látod gabka nekem sem megy mindig de hát ez van :wink: )
adryn első terhességnél előfordul hogy későn látszik, biztos erős a hasfalad meg jó az alkatod :wink: , amúgy az első nekem is alig látszott az elején, na meg a végén is pici volt. A doki is megijedt a 30.hét környékén hogy biztos valami baja van a babámnak mert pici a hasam, persze minden ok volt. Most meg akkora a hasam mint Pannával a 7. hónapban :( .
erpé erre nem is gondoltunk, a Bulcsút vajon könnyen kimondják külföldön?? :D
adryn sajnos Norvégiában még nem voltam, ellenben több ismerősömmel és a bátyámmal. Az is biztos szép és különleges. Majd talán egyszer...majd úgy 10 év múlva :) Párommal Írország volt tervben csak hát állandóan terhes vagyok :lol:
adryn ha itthon jársz dokihoz akkor hol fogsz szülni kint vagy Mo-on?

Na további szép hétvégét!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jó reggelt kismamák

Nemlajos
, csak most esett le mi vár szegény kutyura, árverés alá teszed? :wink:

:lol: :lol:

Kép

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nekem azt mondák 20.hét körül lehet már azért valami biztosabbat mondani.

Ez jó az egyik táblám 16 hetet mutat, a másik 17-et, semmi se biztos :lol:

Ma reggel nekem is mintha eltűnt volna a hasam :o ,

Jó hétvégét

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Anna A gyűrűs módszer: Gyűrűt kötsz egy madzagra, és azt tartod pocakod felett. Vagy valaki más. Ha körbe megy akkor kislány, ha oda vissza leng a gyűrű, akkor kisfiú. Nekem bejött.

Bea Ne légy Te sem szomorú és rosszkedvű, ez a boldogság időszaka. Én semmi rosszra nem figyelek. Vagy ha mégis ér valami olyan, nem emésztem magam. Csak boldog akarok lenni, hogy a baba semmi rosszat ne érezzen odabent. Kint az élete során biztos fogja még sok rossz dolog is érni. Amíg lehet, ezektől megvédem :)

Gabka Igaza van Katkának! Ha majd meglesz a pici, hidd el: Ő is többet akar majd veled lenni. Az, hogy most inkább apás, nem azt jelenti, hogy Te rossz anya vagy és Téged nem szeret!!! Csak +++++-an :roll:

Milky Tök jó, hogy Neked is rendben vannak az eredményeid! Kár, hogy nem mutatta meg magát a babád. Te különben mit érzel? Legbelül? Mi lesz? Nekem bejöttek az érzéseim :P

Zazzy Fiú név nekünk sem jutott eszünkbe, ill. nem tudtunk dönteni. Bár még van idő. Már azt mondtam, hogy Géza lesz, mint az apja. Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy mi alapján is döntsünk. 3 szempontot vettem figyelembe:
1. Mindkettőnknek tetszen
2. A név jelentése
3. Mikor van a névnapja (Ne essen a születésnapjához nagyon közel)
Így döntöttünk a Máté mellett :) Rédling Máté :)
Jelentése Isten ajándéka, és Ő nekünk tényleg az! Igaz, hamar megfogant, de minden pénznél, kincsnél többet jelent nekünk, hogy közös gyermekünk lesz, és együtt nevelhetjük fel :)

Papillon Mi is vártunk addig a pontos névválasztással, míg meg nem tudtu a nemét.

Bea Nekem a Hanna nagyon tetszik. A mi babánk keresztanyja is Hanna lesz :)

Kuklika Nagyon jól halatsz a táblázattal!

Adryn Üdv. köztünk, még időben jöttél :wink: Mindenkinek máshogy nő a hasa. Én is láttam már olyat, hogy a kismama lassan szült és alig volt hasa. Ez nem gond. Boldog babavárást Neked is!!!

ÉS SZÉP HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!!!

Kép

Kép
rszg

Kuklika Átírnád majd a Manó-t Máté-ra? :roll: Köszi :roll:

Kép

Kép
rszg

Bea, hehe, ez jó, mára nekem is eltűnt a hasamból a vizes lufi érzés :shock:

csibb: reszelve, bocsi, akartam én írni RESZELVE!!! :lol:

Adryn, üdv itt, probléma mentes pocakosodást!!! Dánia biztos nagyon szép... Én még nem jártam Zakopánénál északabbra :cry:
Mivel jársz haza? Mert a repülés egy idő után már nem ajánlott...
És az adataidat a táblában célszerű priviben megküldeni kuklikának, akkor biztos, hogy észreveszi! :wink:

kuklikánk, ismét hullámzás és örömmámor a tábláért!!! :lol: 8)

Nekem megérkezett az izomláz a tegnapi kismamajóga végett :? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

rszg, minek írtad le a gyűrűs módszert??? :shock:
Most biztos, hogy nem fogom tudni megállni... :oops: :roll:
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bocsi Nemlajos Anna kérdezte :roll: Azért jó próbálkozást Neked is :wink:

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!
Vica nem tud ilyet Boti, de előre rettegek tőle. Fejre esett? :? Volt sírás? Pusszancs neki. Egyik legnagyobb parám, mikor majd kimászik először az ágyból és megjelenik mellettem. Na akkor fogok megszülni. Nekem a sámliját viszi a csap alá, és ott balettozik, pancsizik. Kisszéken meg feláll és forog. :shock:
Adryn üdv. Bekerültél a táblába. A has mérete sokmindentől függ. Pl. hol a baba. Volt egy lány tornán, akinek 20 hetesen lapos volt a hasa. Egy bnőm meg akkorával ment szülni, mint nekem most. De hidd el, nőni fog. Ücsörögj sokat. Jól hangzik ez a papa is bent alszik dolog, Ahány ház…… megkérdezhetem a támogatások szülés után milyenek? Vica ez a jó levegő pattanás eltűnés tetsz. Lehet oxigén sátorban kéne élnem. Na jó. Most egész jól állok.
Erpé modelleztek? Mekkorát? De jó! Samu hagyja? Nem baj a nagy betű? Bocs de összezavarodtam. :oops:
Nemlajos kutyájáról vhogy lemaradtam. Mi lesz? :shock:
Bea, a hasad kicsivel a melled alatt találod. :lol: :lol: :lol: Bocccs!
Rszg nagyon szívesen. Szval egyenlőre úgy néz ki van egy Máténk is. :wink: Hipp-hipp!
Örülök, ha tetsz nektek a tábla. Tényleg szóljatok ha vmi nem jó. Néha este ülök le félálomban. Még vannak páran akiket várunk. Heheni, Tencsi, Zazzy, stb….. Remélem nem maradnak el. Tencsiéknek ezúton is jobbulást!
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jah Zsoltival azon vicceltünk akínai horoszkóp után, hogy mindennel játszottunk. Pl. dobókocka, ha 3-nál kisebb akkor lány, stb...... Mindig kijön a doki jóslata. :wink: 80% az 80%. Ugyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? :roll: Már Zsolti is elfogadta vhol. Fiút akart megint.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kuklika, Bea arra célzott, hogy én bepánikolva azt mondtam, ha a baba 22-én sem mutatja meg magát, eladom a kutyát és a pénzen befizetek egy 4D-s mozira :wink:
De hát akkor marad inkább a (kutya) gyűrűs módszer :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jah! :lol:
Egyébként ha a baba nem akarja megmutizni magát, 4d-s se fogja. De sztem most megijedt, és azóta is terpeszben ül odabent. :lol: Kínai horoszkóp?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

jó "reggelt" pocakcsapat.. :D :D még kiélvezem a délig alvást amíg lehet ;)
egyébként is itt most szürke az idő.. bár semmi panasz 1 hónapja napsütésre ébredtünk..
itt fogok szülni Dániában, dokihoz januárig járok Mo-ra.
Tudom hogy a repkedést nem sokáig kultiválják, de mint mondtam rajtam még semmi sem látszik és a repülőút ide kevesebb mint 2 óra szóval nem gáz. Januártól meg már nem repkedek. holnap megyek haza. anyu már nagyon vár :) pénteken meg ultrahang :D már alig várom

kellemes 7végét mindenkinek
adryn

Sziasztok!
Nekem is azt mondták, hogy amíg a doki nem látja biztosan addig azt mondja lány :shock: Szerintem ez hülyeség, akkor inkább mondja azt, hogy még nem biztos benne, de volt olyan ismerősöm, akinek VÉGIG azt mondták, hogy lány, a nővérke(2 és fél éves) úgy várta már a hugit, hogy hihetetlen, aztán szüléskor közölték, hogy fiú.A kislány teljesen összeomlott, amíg az anyuka a kórházban volt, folyamatosan sírt, hogy neki Zsófi kell nem Gergő.Olyan lehetett szegénynek, mintha ígértek volna neki egy babát aztán kap egy játékautót.Szegény, nagyon sajnáltam.

Kép
Kép
zazzy

kukli, köszi de szerencsére nem lett baja Bulcsúnak. Van a járókában egy vastag szivacs, amúgy csak az tűnt fel hogy zörög a játék a járókában, kérdem a férjem te raktad be Bulcsút, mondja hogy nem és akkor látjuk... hát volt nagy röhögés :lol: , ja és nem sírt csak panaszkodott hogy ő igazából nem is akart belemenni :D
Amúgy olyan 2-3 hónappal ezelőtt mikor már fontolgattam, hogy lejjebb kellene tenni a kiságy alját, egyszercsak huppanás, bemegyek az én kisfiam a földön fekszik félig az ágy alatt és sír :cry:. Ja és ha magára hagyom csak fél percre is, néha az asztal tetején találom meg, vagy felmászik a szekrényre, volt már tv ledöntés is a polcról. Veszélyes egy gyerek :D
rszg nekem nem a pocakom felé tartották a gyűrűt hanem a csuklóm fölé :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

kuklika, a kínai szerint lány, ezt már a szexkor is konstatáltam :wink:

adryn, a repülőút nem attól tilos egy idő után, mert látszik a pocakod :lol: :lol: :lol:
Azért csak óvatosan, nehogy baja legyen a babának, járj utána!

vica, akkor most pocak, vagy csukló, vagy mindkettő? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

tudom hogy nem azért tilos mert látszik, de kérdeztem a dokit azt mondta nem okozhat kárt, csak néha álljak fel és mászkáljak meg mozgassam a lábfejem :)
ezt a gyűrűs módszer jól hangzik.. de mi hiába tartogatjuk.. nem mozdul... van valami más lehetőség ahol rá lehet jönni hogy fiú vagy lány? tudom egyik sem tuti, de én olyan kíváncsi vagyok :D
adryn

ááááááááh, nem megy a vuduzás, fogalmam sincs, hogy mit mutatott, hasnál először meg se mozdult, aztán fel-le ingázott, csuklónál meg inkább körbe...
De már csak 11 nap!!! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát nem tudom hogy csukló vagy pocak, de én amúgy sem hiszek az ilyesmiben :D
adryn legbiztosabb majd az uh, vagy zazzy sztorija után lehet hogy inkább a szülés :wink: :lol:
Pénteken lehet hogy te is megtudod, én meg remélem csüt-ön addig csak kibírjuk :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nemlajos: nekem meg 6 :) pénteken megyek babanézőbe.. az első ultrahangon úgy ficánkolt hogy alig tudta a doki megszámolni az ujjacskáit.. a másodikon meg úgy aludt törökülésben kezeivel a feje alatt mint buddha :) remélem most valahol a 2 között lesz :D
te fiút vagy lányt szeretnél jobban?
adryn

Vica. Te kislányt vagy kisfiút szeretnél jobban?
adryn

Hát sokat gondolkoztam ezen, de mivel nekem mindkettő van ezért úgy érzem mindegy :)
Ha megint fiú lesz akkor biztosan megint nehezen találunk nevet mint az előzőnél, ha kislány akkor egy nevünk már van, még Bulcsúnál volt talonban az elején.
De tényleg teljesen mindegy, csak minden OK legyen vele :wink: :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn, fiút, de a névvel mi is bajban vagyunk.
Olvass vissza egy picit, mi is csak mostanában kezdtünk el megnyílni egymásnak, szerintem sok mindent megtudhatsz, ha 15-20 oldalt visszaolvasol. :wink:

Szerintem az én orvosom még semmiféle ujjat nem számolt, de hát másról sem beszélt még hangosan (pl orrcsont látható...). Remélem, azért, mert minden rendben :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: tuti minden rendben van. ha nem lenne akkor biztos mondaná. nem minden orvos kommunikatív. én szeretem hogy az enyém ilyen közlékeny :) mindig mondja mit látok épp a monitoron. nekem 12 hetesen számolta meg minden ujját, 16 hetesen meg a gerincét csekkolta le hogy folyamatos e.

Vica: úgy már tényleg nem annyira fontos hogy milyen nemű ha már van két különböző nemű tesó :) én nagyon fiút szeretnék. valahogy el nem tudom képzelni hogy lányom legyen.. fura. de a lényeg persze hogy egészséges legyen. ha lány lesz majd őt fogom imádni :)
adryn

Sziasztok!
Hmmmm Nemlajos.... ha fiút szertnél, és iylen őskínaihoroszkópos vagy, nem értem.... :roll: :lol: Na jó, én sem arra bíznáma fogantatást. :lol: Az én dokim monduk pont köztes úton van. Nekem mindig a szívhangot hangsúlyozza ki, emg a gerincet. Azt szretem, mikor megmutizza a pocimon, pontosan hol a baba. Az olyan jó. Legalább pár percig tudom, hol simózzam. :)
Mindenki fiú névvel van bajban. Észrevettétek? Hajaj, pedig mennyi fiúnak nézünk elébe. Azért nagyon kívánics vagyok erre a kínaisra. Botinál nem foglalkoztam ilyenekkel.
Ma egész nap velem volt, Zsoltinak havi egyszer haveros szombatja van. Hát már hulla vagyok.
Vica el tudom képzelni Búlcsút is. Ezt a két gyerket nem lehetne összeengedni. Bár ki tudja, lehet Rippelék lennének belőlük secperc. :lol:
Adryn sztem a repüléstől amíg engedik semmi bajod nem lesz. Januárig tuti repülhetsz. A lábad mozgatása csak a trombozís ellen kell, persze bizti nem fenyeget ez sem. :wink:
Csajok elég ha heti 1x vagy változáskor rakom fel a táblát?
Kép
Nagyon várom a köv. hetet. Remélem mindenkinek megmutizza magát a kismanója. :) Nemsokára nem lesz sárga a táblán.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kuklika, a heti egy és/vagy ha változás van, az tökéletes!!! :lol:

Dehogy vagyok én őskínais, csak a ciklus.hu-n van olyan fiú/lány nézet, aztán azt nézegettem, míg vártam a menzeszt. Meg hát ugyebár az én kósza pém miatt akkor már nem is hittük, hogy esélyes-szex lehet, csak kedvtelésből, levezetésként csináltuk :twisted:

Hm, nekem semmit se mutatott a nőgyógyi, csak diktált az íródeákjának, én se a szívét, se a gerincét nem láttam (a 12. hetin konkrétan semmit, mert megkért, hogy ne emelgessem a fejem, a monitor meg magasan volt).
Ti hallottátok már a szívhangját a babának? Azt szokás "mutogatni"? Mert én azt hittem, hogy majd a ctg idejekor, de már többen csodálkoztak, hogy én még nem hallgathattam meg.
Kiskorában láttam, hogy pulzál, de az még 8 hetesen volt...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos. még nekem sem mutatták meg a szívhangot, de pénteken kikövetelem ;)
nagyon édes lehet a dokid.. biztos nem várt még babát ;) (gondolom pasi..) tudhatná hogy minden leendő anyuka alig várja az ultrahangot amikor láthatja a tökmagot :)

Köszi Kuklika!! Aranyos vagy :)
adryn

ööö... nő, és a népszerűsége miatt választottam...
Pont azért vagyok pl. táppénzen (végig), mert ő azt a nézetet vallja, hogy egy nő számára az egyik legfontosabb időszak a babavárás, és azt nyugodtan, saját ritmusban élje meg.
Hát, lehet, hogy ahogy növünk, majd ő is közlékenyebb lesz :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?