Sziasztok,
Üdv Adryn. Boldog pocakosságot, jó h ránk találtál!
Tényleg, hogy kavarodtál Koppenhágába? Ha nem titok persze...
Én mostanában jártam arra először (áprilisban), nagyon tetszett.
Jó kis város, élhetőnek tűnik... Imádom azokat a városokat, hol normálisan lehet biciklizni, és a dánok, hollandok, belgák elég jók ebben.
Gabka, nagyon jó kikapcsolódást a hétvégére!!!
Katka, szomorú, ami veled (családoddal) történt. Viszont az nagyon szimpi, hogy nem csak az expárodat hibáztatod kizárólag, bár egy ilyen szituációban ez elég érthető lehetne.
Én csatlakozom Papillonhoz, nekünk sincs egyelőre befutó névötletünk, megvárjuk, h kiderüljön a neme...
És Vicával is egyetértek, mi is olyan nevet szeretnénk, ami nem annyira gyakori (bár ezt nehéz előre látni), és nálam még az is szempont, hogy a külföldieknek (alapvetően angolul) kiejthető vagy ismert legyen. Azt gondolom, h a mi gyerekeink generációja már nagyon mobil lesz, és jönni-menni fog a világban, ezt is segíteni szeretném
Ezért is lett az első gyerek Samu (= Samuel, Sam), de van neki magyar neve is, ha netán nem jönne be neki a szülők agyament választása (Balázs a második keresztneve). Ja egyébként Bendegúz lett volna, ha nem Samu
Ja, és tegnap egy zeppelint építgettünk apával Samunak - még nincs kész, kemény fába vágtuk a fejszét.
Megyek, mert holnap mi is utazunk, és pakolni kell.
Jó éjt!
RÉ