Sziasztok!
Nah, végre van időm rendesen írni...
Timi: anyám!hát nem semmi a súlygyarapodásotok
Mikorra tervezitek a keresztelőt??? Szerinted már most le kell foglalni a helyet? mert én is akarok...
hajaj, korán kezdi a bulizást Sanyika...
jó az a karácsonyi ajándék, már csak masni kell rá...
Gabó: üdv köztünk. Tudod már a babód nemét?
Zsuzsi: na nálam pont így volt, h 2 ciciből max 50ml. Először azt csináltam, h csak 1 ciciből evés, h a másik megteljen annyi idő alatt.eredmény=ordítás. Akkor úgy próbáltam,h mindkettőből, hátha akkor tovább kibírja. eredmény=szintén ordítás. Én is próbáltam ezt a "horror fejést". 3 napig bírtam, tovább nem, mert már frankón fájtak a cicijeim. Aztán kipróbáltam a gyógyteákat, alkoholmentes sört, ittam vagy 3l folyadékot, pihiztem...semmi. Már elfogadtam, h felesbe etetek.
De azóta szinte alig sír, sokat nevet, meg sikongat és gagyarászik.
Ti mennyit esztek? nekem van hogy 2x150ml tápi kell van, h 3x150ml. Mindig szopi után egy jó fél órával kap, mert attól féltem, h megszokja ha abbahagyta a szopit, jön a tápi.
Ti milyet használtok? Én Beba H.A. Start-ot. JA!!!!!!!!! Hogy hogy ti két hónaposan kapjátok az első oltást????
Nekem doki azt mondta, h 3-4-5-6 hósan kapnak oltást. Egy szuriért 1000ft???? Mert beszúrja????
Aida: velem is így volt,h nem nagyon volt energiám a fellegek között járni, mert anya lettem.
Egyszerűen ha volt időm bezuhantam az ágyba. Most,h nincs annyi sírás és vigyor a világ, már én is rózsaszínbe látok mindent...
Hasfájásra:
-Infacol, akezdetektől lehet, szopi elött
-Espumisan L cseppek de asszem ez csak 1 hós kortól lehet.
-édesköménymag-tea, a kezdetektől, ha nem vagy tea-ellenes, és persze ha elfogadja Noel
-Grape Water keserűvíz, ezt csak 1 hós kortól!!!!
-pocimasszázs: óra járásával megegyező irányba
- lábak bicikliztetése, emelése
ÉÉÉÉÉÉÉs sok türelem. nekem az kellett.
Nagyon cuki a füris kép!
Mit mondott/javasolt a doki??????
Kriszta: GRATULA A GYÖNYÖRŰ KIS LOVAGODHOZ! (mert igazán lovagias dolog volt,h így megkímélte anyát a hosszú vajúdástól
)
Bibedli: Jó,h vannak a világon olyan emberek,mint te! Bátorság! Ha bármi segítség kell, szólj! Profi vagyok abban,hogy honnan lehet ócsó babcuccost szerezni!!!
Mezsó: Blanka babának jobbulást! Már a 7. foga jön????
vagy korán jöttek ki, vagy marha hiányosak a biológiai ismereteim...
Eve: én is éreztem már ilyenkor, tényleg kicsit olyan, mintha pillangót nyeltem volna és ki akarna jönni...
rennye: az a kenőcs a "vikvakvurupp" volt. Én is imádtam. Anyu bekente a mellkasom és a mentoltol taknyam-nyálam folyt. Jók a képek a fiúkról! és részvétem az ovi miatt....
alexa: mesélj, mi van veletek?????annyira el vagy tűnve....
reni: nekem a Morcis tetszika legjobban....
jobbulást nektek!!!!
kriszpiri: én lekéstem az AFP-ről, de nem is hiányzott. (nekem) a doki meg rendesen kiakadt..
szóval ha akarták,ha nem a nélkül mentem uh-ra.
Jajj! ha az I.sz.nőire mész akkor minimum egy heti hideg élelem, 8 újság. Nem emlékszem, mit írtál: vérvételre vagy a genetikai uh-ra kell oda menned? Ha uh: akkor az egy kicsit jobb.asszem a fsz.-en van jobbra a folyosó végén. A vérvétel a 2.em.-en balra a folyosó végén. Majd írj,h mi volt!
szilvi: én kipróbáltam, nekünk nem jött be..
de valakinek hátha beválik... hogy vagy/tok?
nyuszitappancs: de jó,h jöttél!!! na az mindjárt itt van!!! küldök privit telószámmal!!!! Hajrá! de izgi!!!
lekri: üdv itt!
Rólunk: hétfőn jön a védőnő, kedden megyünk dokihoz, 22.-én csípőszűrés... ez a menetrend. Anyám kiakasztott. Ugye tápisok lettünk, na ettől kiakadt. Szerinte nem gáz hogy Emma 8 hét alatt 780gr-ot hízott.
Hát szerintem meg igen.Most végre normális a súlya, 4,47kg.
2 hét alatt szedte fel azt a majd fél kg-t!!
A K-vitamint frankón kihányta. Nem is csodálom, jó keserű.
Azt vettem észra,h ha beszélek hozzá, próbál válszolni: vigyorog meg sikongat. Már olyanokat tudunk, hogy eííííí, meg eööööö, meg auu, szóval már van hangkészlet rendesen..
Ja és kezd beállni egy napi ritmusra, hellyel-közzel.
Akinek van egy csöpp ideje: leszedtem a már említett cikk folytatását, mezsó, rennye ezt ti fogjátok inkább értékelni...
http://www.anyalettem.hu/amit-addig-nem ... eked--cikk