Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

Szoktalak olvasgatni titeket mert hát én is fiatalka anyuka vagyok :lol: :lol:
vannnak ismik is :lol: :lol:

Kiszpiri
nekem 0,5 volt a Mom
én is voltam az 1es klinikán.ott egy UH.val megnéztek jó alaposan és nem találtak semmit.igy a mgzatvíz vizsgálatot nem is ajánlották.hogy megnyugodjak utána még elmentünk egy 4d-re aholmindenét megnézték,mindenét megkeresték és csak utána mozizhattunk.ott is mindent rendben találtak.a dokik azért küldenek el,ha magas ha alacsony mert ez a dolguk.igaz az AFP már nagyon sok országba nincs is mert 100ból ha talán 2-3embernél ha ténylegesen gond van.
ugyhogy nyugi :) ha mész az 1es Klinikára kell időpontot kérni és készülj fel,hogy jó sokan vannak :? :?
Vendég

huh és még laptatő is :oops: :oops: :oops:
Vendég

lekri: üdv itt is! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
mezsó

Lekri.köszi az infot

Kép
kriszpiri

mezsó4A nem kötelező védőoltást kiváltom a patikában és amiért beadja 1000Ft-ot kér!A kötelezőért nem kell fizetni!
mné zsuzsi

Zsuzsi: jézusom!!Én védőnői szakot végeztem,voltam gyakorlaton jó pár helyen házi orvosi rendelőkben is,és én ilyet még nem hallottam.Jézusom az neki csak egy nyamvadt szúrás!!! :shock: :shock: :shock: Hogy van bőr a képén??Hová valósiak vagytok?

Kép

Kép
mezsó

"...az AFP eredményét illetően: kórosnak tekintjük a 0.7 MoM-nél alacsonyabb, illetve a 2.5 MoM-nél magasabb értéket, amennyiben a vérvétel megfelelő időpontban történt. A további teendőket az igen részletes és alapos ultrahangvizsgálat (lehetőség szerint kiemelt centrumokban végzett, genetikai ultrahang) eredményének, valamint az anya életkorának, kórelőzményének ismeretében a genetikai tanácsadáson dolgozó genetikus kollégák határozzák meg. Ismételten fontos hangsúlyozni: sem az alacsony, sem a magas AFP érték önmagában nem jelent biztosan semmilyen kórállapotot! A vizsgálat szűrővizsgálat, és mint minden szűrővizsgálat, ez is magában hordozza az ál-pozitív (kóros eredmény, de nincs mögötte semmilyen kórállapot), illetve az ál-negatív (normális eredmény, egyértelmű kórállapot ellenére) tévedés lehetőségét. A kapott eredmény elbírálása és értékelése minden esetben a gondozást végző orvos feladata, kóros lelet esetén pedig a genetikai tanácsadó véleménye tekinthető irányadónak a további diagnosztikus vizsgálatok elbírálása tekintetében."

Reni
Kép
Kép
rennye

Húú Reni ezt honnan másoltad??Rettenetesen ismerős a szöveg... :D

Kép

Kép
mezsó

Hoxa portálról, Dr. Ádám Zsolt

Reni
Kép
Kép
rennye

Mezsó!

[qoute]Legutóbb 82cm hosszú,és majd 13kg volt,és ehhez jön az 52cmes fejkörfogat. Tehát szerintem bátran mondható arányosnak.[/qoute]

Tényleg az. Jó nagy baba! Basszus, ha belegondolok, hogy Norbinál 2 kg-val kevesebb, és hogy ha nekem őt kéne emelgetnem, meg cipelgetnem, mint ahogyan egy 10 hónapost kell......hát.....nem csodálom, hogy fáj a derekad.

Zsuzsi!

Hogy képes ilyenre? Én még ilyenről nem hallottam :shock:

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!Ma is megcsapoltak szépen véreredmény jo lett holnap megyek cukor-terhelésre!
Zsuzsi:nem semmi kiváncsi lennék mivel indokolja majd miért kell ezért fizetni

Kép
kriszpiri

Zsuzsi: :shock: lehet, hogy jobb lenne gyerekorvost váltani???? Micsoda dolog ez!!!

Kriszpiri: tényleg ne aggódj az afp miatt...ha az uh rendben van, nincs semmi jelentősége, hogy az afp eredmény eltér...

Lekri: :D üdvözöllek

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Reni: nem csak a derekam szokott ám fájni...a hátam és a vállaim is egyre gyakrabban állnak be. :? Már gondolkodom,hogy el kellene masszőrhöz járnom.Csak azt nem értem miért agyalok rajta ennyit,mikor az egyik legjobb barátnőm végzettsége masszőr.

Amúgy Blankával nem tudom mi a frász van...pokoli éjjelen vagyunk túl!!2x kelt úgy hogy peluscsere kellett neki,1x evett tápszert!!! :shock: :shock: :shock: éjjel!!!1teljes adagot ráadásul tehát tutira éhes volt!!És a 2nagy ébredése között is csomószor felébredezgetett de akkor elég volt a simogatás,csitítgatás.Második nagy ébredése 5kor volt,és miután még 6.15kor sem aludt vissza,csak kukorékolt az ágyában,odavettem magam mellé,és így aludtunk 9ig.Amikor megint ő ébredt hamarabb,és totál nyűg azóta is.Állandóan morog,nyekereg... :? :? Segítség!!!!Komolyan kimerített!!!!!!!

kriszpiri: örülök,hogy jó lett a véreredmény. :)

Kép

Kép
mezsó

Timi!

[quote]C írta:sak azt nem értem miért agyalok rajta ennyit,mikor az egyik legjobb barátnőm végzettsége masszőr

Hát, én sem :lol: :lol:

Sajnálom, hogy megint rossz éjszakátok volt :( Nem tudom, mi lehet a gond, remélem hamar elmúlik a gond, baj!

Kriszpiri! Ez jó hír! Mindig ilyenekkel gyere! A cukor terhelést miért most csinálják?? Érdekes rendszer van nálatok..... :? Vagy van gondod a cukroddal? :?:

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Velem most nincs semmi különös, azért nem írok.
Néha kicsit sok a savam de ennyi.
Pocakom ritkán fájdogál, de olyankor veszek be
magneB6 extrát.

Azt akartam még a múltkor kérdezni hogy:

Nekem nem nagyon van étvágyam, lehet azért
mert eleinte nagyon sokat hánytam és
összeszükült a gyomrom?
Keveset eszek, napi 3szor maximum.
De nem is érzem hogy több kellene.
Inkább a baba miatt eszek,hogy
neki legyen táplálék (+elevit minden másnap).
Azért kérdezem mert mindenki azt kérdezgeti
hogy eszek -e mint állat? :shock:
Én meg erre: hát kevesebbet mint
terhesség előtt.

Képzeljétek, már egyre többet mococrog a
babám :D
Reggel nem hagyott aludni, annyit kaparászott
el se akartam hinni.
BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszpiri:ha nem haragszol kérdeznék:
Miért ilyen "hamar" nézik a cukorterhelést?

Puszi nektek!
Üdv:Évi

Kép
eve3htv

Évi!

Nekem sincs étvágyam!!!Talán az elmúlt 1-2 hétben tudok picit többet enni,de ennyi!Pedig nem voltam annyira hányós!Csak étvágyam nem volt...most is annyit eszek amennyit tudok.Ennyi!A baba meg fejlődik szépen!!!Amúgy meg tévhit h kettő helyett kell enni! :wink:

annus11

Sziasztok!

Nah, végre van időm rendesen írni... :D

Timi: anyám!hát nem semmi a súlygyarapodásotok :shock: :shock: Mikorra tervezitek a keresztelőt??? Szerinted már most le kell foglalni a helyet? mert én is akarok...
hajaj, korán kezdi a bulizást Sanyika... :lol: jó az a karácsonyi ajándék, már csak masni kell rá... :lol: :lol: :lol:

Gabó: üdv köztünk. Tudod már a babód nemét?

Zsuzsi: na nálam pont így volt, h 2 ciciből max 50ml. Először azt csináltam, h csak 1 ciciből evés, h a másik megteljen annyi idő alatt.eredmény=ordítás. Akkor úgy próbáltam,h mindkettőből, hátha akkor tovább kibírja. eredmény=szintén ordítás. Én is próbáltam ezt a "horror fejést". 3 napig bírtam, tovább nem, mert már frankón fájtak a cicijeim. Aztán kipróbáltam a gyógyteákat, alkoholmentes sört, ittam vagy 3l folyadékot, pihiztem...semmi. Már elfogadtam, h felesbe etetek. :( De azóta szinte alig sír, sokat nevet, meg sikongat és gagyarászik. :D Ti mennyit esztek? nekem van hogy 2x150ml tápi kell van, h 3x150ml. Mindig szopi után egy jó fél órával kap, mert attól féltem, h megszokja ha abbahagyta a szopit, jön a tápi. :? Ti milyet használtok? Én Beba H.A. Start-ot. JA!!!!!!!!! Hogy hogy ti két hónaposan kapjátok az első oltást???? :shock: :shock: :shock: Nekem doki azt mondta, h 3-4-5-6 hósan kapnak oltást. Egy szuriért 1000ft???? Mert beszúrja???? :evil: :evil: :evil:

Aida: velem is így volt,h nem nagyon volt energiám a fellegek között járni, mert anya lettem. :oops: Egyszerűen ha volt időm bezuhantam az ágyba. Most,h nincs annyi sírás és vigyor a világ, már én is rózsaszínbe látok mindent... :lol: Hasfájásra:
-Infacol, akezdetektől lehet, szopi elött
-Espumisan L cseppek de asszem ez csak 1 hós kortól lehet.
-édesköménymag-tea, a kezdetektől, ha nem vagy tea-ellenes, és persze ha elfogadja Noel
-Grape Water keserűvíz, ezt csak 1 hós kortól!!!!
-pocimasszázs: óra járásával megegyező irányba
- lábak bicikliztetése, emelése
ÉÉÉÉÉÉÉs sok türelem. nekem az kellett. :lol:
Nagyon cuki a füris kép! :)
Mit mondott/javasolt a doki??????

Kriszta: GRATULA A GYÖNYÖRŰ KIS LOVAGODHOZ! (mert igazán lovagias dolog volt,h így megkímélte anyát a hosszú vajúdástól :wink: )

Bibedli: Jó,h vannak a világon olyan emberek,mint te! Bátorság! Ha bármi segítség kell, szólj! Profi vagyok abban,hogy honnan lehet ócsó babcuccost szerezni!!! :lol: :lol: :lol:

Mezsó: Blanka babának jobbulást! Már a 7. foga jön???? :shock: vagy korán jöttek ki, vagy marha hiányosak a biológiai ismereteim... :lol:

Eve: én is éreztem már ilyenkor, tényleg kicsit olyan, mintha pillangót nyeltem volna és ki akarna jönni... :lol:

rennye: az a kenőcs a "vikvakvurupp" volt. Én is imádtam. Anyu bekente a mellkasom és a mentoltol taknyam-nyálam folyt. Jók a képek a fiúkról! és részvétem az ovi miatt.... :cry:

alexa: mesélj, mi van veletek?????annyira el vagy tűnve....

reni: nekem a Morcis tetszika legjobban.... :lol: jobbulást nektek!!!!

kriszpiri: én lekéstem az AFP-ről, de nem is hiányzott. (nekem) a doki meg rendesen kiakadt.. :lol: szóval ha akarták,ha nem a nélkül mentem uh-ra. :D Jajj! ha az I.sz.nőire mész akkor minimum egy heti hideg élelem, 8 újság. Nem emlékszem, mit írtál: vérvételre vagy a genetikai uh-ra kell oda menned? Ha uh: akkor az egy kicsit jobb.asszem a fsz.-en van jobbra a folyosó végén. A vérvétel a 2.em.-en balra a folyosó végén. Majd írj,h mi volt!

szilvi: én kipróbáltam, nekünk nem jött be.. :( de valakinek hátha beválik... hogy vagy/tok?

nyuszitappancs: de jó,h jöttél!!! na az mindjárt itt van!!! küldök privit telószámmal!!!! Hajrá! de izgi!!! :lol:

lekri: üdv itt!

Rólunk: hétfőn jön a védőnő, kedden megyünk dokihoz, 22.-én csípőszűrés... ez a menetrend. Anyám kiakasztott. Ugye tápisok lettünk, na ettől kiakadt. Szerinte nem gáz hogy Emma 8 hét alatt 780gr-ot hízott. :evil: Hát szerintem meg igen.Most végre normális a súlya, 4,47kg. :D 2 hét alatt szedte fel azt a majd fél kg-t!!
A K-vitamint frankón kihányta. Nem is csodálom, jó keserű.
Azt vettem észra,h ha beszélek hozzá, próbál válszolni: vigyorog meg sikongat. Már olyanokat tudunk, hogy eííííí, meg eööööö, meg auu, szóval már van hangkészlet rendesen.. :lol: :lol: :lol:
Ja és kezd beállni egy napi ritmusra, hellyel-közzel.

Akinek van egy csöpp ideje: leszedtem a már említett cikk folytatását, mezsó, rennye ezt ti fogjátok inkább értékelni... :lol:
http://www.anyalettem.hu/amit-addig-nem ... eked--cikk

Kép
pocimaci

remélem mindenkire reagáltam.. :oops:

Kép
pocimaci

sziasztok
pár napja már, hogy nem tudtam jönni, mert kipurcant a vezeték nélküli egerem :evil: , és csak most tudtam venni másikat.
azóta jó sokat irtatok. majd megpróbálok visszaolvasni.

de addig a JÓ kis sztorim:
megint /vagy még mindig/ :?: :roll: a kis fiunk velünk alszik, közöttünk.amikor elalszunk fent van a feje, szeme kb. egy vonalba az enyémmel. mire felébredek, hogy éhes, már lent van a vánkus alján, ledolgozza magát :roll: .
tegnap pont háttal feküdtem neki, ö ébredezett enni /elöször csak mocorog, én arra már mindig felébredek és csak utánna kezd el sirni/és ahogy kapálódzott a kezeivel, olyan volt, mintha a hátamat vakarná, ami NAGYON JÓ VOLT :twisted: . Férjem szólt, azt hitte, hogy alszok, én meg mondtam neki, hogy hagyál, most élvezkedek :twisted: :wink: de mielött elkezdett volna sirni, megetettem :lol:
reggel mondta, hogy már neki is volt benne szerencséje és öneki is tetszett :twisted:

holap megyünk hütöt venni, utánna meg a fiam keresztszüleihez.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

pocimaci: március vagy május

azt hiszem, hogy legkésöbb elötte 1 hónappal kell bejelentkezni

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok csak bekukk :)
Megint itt vagyunk Anyóséknál....szóval net közelben :)

Mindenkinek szép estét :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Syasztok!

Pocimaci:A tápszer miatt ne idegeskedj,mi is csak azt eszünk!Csak 1 hónapig tudtam szoptatni.Már csak tápszer van!Mi is már beálltunk egy rendszerbe!Jövőhéten kapjuk meg a kötelező oltást,plussz a neomokokuszt! Ma voltunk státusz vizsgálaton a pici:5kg,10dkg,és 58,5cm! Sok pusy neked és a picinek is!

Kép
alexa116

köszönöm a szives fogadtatást :lol: :lol:
akkor pár sort irok magunkról:
én április 20.án töltöm be a 25.életévemet :lol: :lol: mint látjátok 2 kicsi fiam van.10nap hijján 2év van köztük :lol: :lol:
öööööööööööö mit is irjak még?ha valakinek van kérdése szivesen válaszolok :wink: :wink:
fiaim:
Kép Kép Levente
Kép Kristóf
Vendég

Sziasztok!

Lekri! Nagyon szép fiúk :) Micsoda szemek.... :!:

Évi! Én sem vittem túlzásba az evést. Levivel 7 kilót híztam, ezt "ki is szültem magamból" :lol:

Pocimaci!

Én tényleg értékeltem! Nagggyon jóóó. Egyébként egyetértek anyukáddal. Ha 8 hét 780 g, akkor 1 hónap alatt kb 400 g a hízás. Ez nem vészes, anyatejes babánál havi fél-1 kiló hízás a "normális". A +/- 100 g nem gáz. Az viszont, hogy éhes volt, és sírt egyértelműen jelezte, hogy itt a tápszer ideje. És ebben neked adok igazat. Ha nem sikerült feltornázni a tej mennyiségét, akkor ez a legjobb megoldás. Levi 3 hetes korától kapott tápit. Nagyon megugrott a hízása, túlságosan is. Annyira kitágult a bendője, hogy 7 hónaposan 3-4 dl főziket evett meg. Volt rá precedens, hogy uzsonnára megevett 7 dl sütőtökpürét. Hmmm...
Így nézett ki 1,5 évesen:

Kép

Most 4 évesen 2 kilóval több, mint akkor volt. Akkortájt álltunk le végképp az esti (ami a legtovább maradt meg) tápról. Ezt csak érdekességképpen írtam, nem lett kára belőle. Szépen mozgott, jól fejlődött. 10 hósan már egyedül sétált.

Timi! :lol: :lol: Nekem is kölcsönadhatnátok egy kicsit Sanyikát :lol: :lol:

Azt már nem tudom, ki írta, de az első oltás tényleg 2 hósan van. Én még nem találkoztam mással, kivéve most, hogy írt valaki. Bocsi, de tényleg nem emlékszem, kik beszélgettetek erről. :oops: Majd visszaolvasom.

Reni
Kép
Kép
rennye

No jó, még egy gondolat, aztán elteszem magam holnapra: nagyon tetszik a Lekri felh.név. Én is így szerettem volna, csakhát Lenor....? :lol: :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Pocimaci:
Igen, tényleg olyan :lol:

Rennye:
Engem nem zavar, csak mindíg mondják hogy:
Egyél nehogy baj legyen!
Ha én nem érzem hogy kell ennem, nem fogom
tömni magam fölöslegesen.
Egyébként már az agyamra megy hogy
mindenki tudja mi a jó nekem :evil:

Nektek még nem mutattam pocit,
íme a 14 hetes pocakom :)

Kép

Kép
eve3htv

Pocimaci!Én is beletörödtem hogy így kell etetnem!Émn azért mindent kipróbáéok!Hátha!Mi az Aptamil HA Prev et kapjuk!Gréti 3 óránként eszik de van hogy 1-2 óránként és egyszerre max 75 milit.Ha tápszer ha tejcsi!A nai adagunk kb 400-450g.És így is elég szépen gyarapodik!
Mezsó!Szegediek vagyunk!Ez az oltásdolog ki van írva az ajtóra! Így hogy amelyik oltóanyagot nem az ÁNTSZ adja annak a beadási díja 1000FT!Jövőhónapban is megyünk oltásra!
mné zsuzsi

Zsuzsi! Szóval még ki is írják....hát ez remek. Ez olyan, mintha bűn lenne beadatni mondjuk a pneumot. Mint egy pénzbírság :evil:
No de mindegy is. A lényeg, hogy rendben van Gréti!!

Évi! Csini poci. Nekem fiúsnak tűnik :wink: És mindig mindenki jobban fogja tudni! Ez így lesz, míg világ a világ. Ne egyél többet annál, amit kívánsz. Felesleges.

Reni
Kép
Kép
rennye

Rennye
az pedig nem is rossz "lenor" :lol: :lol:
amugy én is Reni vagyok :lol: :lol:

Évi
én mind2 fiúnál probáltam vigyázni,hogy ne egyek sokat mégis Levivel 22kg-t hiztam.Kristóffal 18at ugy,hogy az utolsó hetekbe semmit nem hiztam és volt egy aktiv 1,5éves fiam.de szülés után le is ment minden.most +1kg van rajtam.
bár Levinél szigoruan feküdnöm kellett 20.héttől a 28.hétig.csak zuhanyozni kelhettem fel.(majdnem elveszitettük)

Rennye
enyém Levi ilyen volt 7hósan:)
Kép

ő is tápszeres volt már szinte a kezdetektől.fogyot az nyatejtől.5hetesen már csak tápszert kapot,nem kellett a cici :(
de 2éves koráig nem is volt beteg.
Vendég

ja fényképről fényképeztem a képet :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Párom elkezdte a netet böngészni,és valószínűleg meg van mi a gondja,baja Blankának.Olyan fórumokat olvasgatott ahol doki válaszol az anyukáknak,így valószínűleg hiteles.És hát volt egy két szinte ugyan olyan eset mint Blankáé.És azt írták hogy emésztési gondok,hasfájás a fő probléma,és tápszer valószínűleg nem jó amit eszik.Azért majd megbeszélem ezeket a dolgokat majd a gyerekorvosunkkal is,vagy bemegyek jövő héten a védőnőnkhöz.Még nem tudom.../Amúgy a gondunk bajunk,aki le van maradva esetleg,hogy Blanka elég régóta kb.2hónapja folyton nyög nappal is,és éjszaka elalvás előtt is.Meg pelusozáskor megfeszíti magát,és rugja előre hátra az egész testét és kidülleszti a pocakját.Először rossz szokásnak hittük de mikor már csak nem múlt feltűnt hogy baj lehet.És a fent írt dolgokat írta a net ezekre a tünetekre...Ja és ezek a gondok összefüggésben vannak azzal,hogy este nem bír elaludni./

pocimaci:
örülök hogy Emma már ilyen jó súlyban van!Miért kell azért kiakadni hogy tápszerezed?Ha a súlya így okés,akkor ez a lényeg nem?Szerintem mindig a baba érdekeit kell szem előtt tartani!!!

Évi: szép a pocid 14hetesen! :wink: Nekem még nem is látszódott akkor ennyire!! :wink: Bizti hatalmas pocakod lesz a végére!!

mné zsuzsi: no comment a Szegedi orvosotokról.Biztos keresnék másikat!!Igaza van Reninek ez így olyan mint egy büntetés,hogy be akarod adatni.Gondold el valakiknek nincs is pénzük megvenni a nem kötelező oltásokat,mert azt eleve ugye nem is támogatják,és akkor még plusz 1 ezres,mert be is kell adni.Mekkora szégyene ez a magyar egészségügynek hogy ilyen orvosok is praktizálnak. :twisted:

lekri: :shock: :shock: jó súlyban volt Levid!! :shock: Hány kg volt a képen?? :shock: És akkor még Blankát nevezték kövér gyereknek...Ő fele akkora volt mint Levid. :) Mindegy de a lényeg,hogy jó súlyban volt Levid is,és Blanka sem panaszkodhat. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Lekri:
Nagyon sajnálom hogy ilyen nehéz volt nektek,
de hála égnek jól vagytok és ez a lényeg.

Rennye:
Köszike :)
Szerintem is fiús pocaknak néz ki!
Fent a gyomromtól jön szépen lefelé.
A lányok állítólag oldalról gömbölyödnek.
Az okosságba meg majdcsak belenyugszom,
de nem hagyom hogy irányítsanak!

Mezsó:
Nem tudom hogy meddig fog nőlni :)
Nekem nagyon tetszik, jó fogni
meg párom szerint jól áll nagyon!

Van azóta 16 hetes képem is, csak
túl nagy a kép és nem tudom ide feltölteni.
Majd kiokoskodom hogyan kell
lekicsinyíteni.

Kép
eve3htv

Sziasztok!!

Szerintem cukik ezek a babók!!!Én imádom a kis húsos babákat! :wink: lehet őket dögönyözni!Szomszéd kisfiú is jó súlyban van,most lesz 16hós és 14 kilót már eléri :wink: De imádom!!!

Évi!
Jó kis pocak!!!Szépen látszik neked is,nekem is elég hamar látszódott!Mindjárt dobok képet!Csináltam egy montázst...

Kép

De lehet ezt már mutattam! :oops: Azért a23.héten már látszik h ugyan az a póló nem ér már le rendesen......Nekem sokat változik a poci,hol ilyen hol olyan :wink: Majd jövőhéten is csinálok új képet amikor a 25.hetet töltöm :wink:

Ja és kíváncsi vagyok mit mond a doki Blankára!Remélem megoldódik ez a probléma,és sikerül kiküszöbölni a baj forrását :wink:

annus11

annus :) Neked látható a változás :)

Nekem olyan 20.-héttől kezdett növögetni :)
Sokan megkérdezik mikorra várom babómat és elmondom,akkor mindig mondják,hogy ahhoz képest nincs is nagy hasam :) Pedig a fiam 20 dkg-al több,mint amennyi az átlag :) Doki szerint,de ez nem baj :) Kis husos lesz :)

Csak már várom,hogy meglegyen,mert imádtam hasoon aludni,most az alvás kín szenvedés....sehogysem jó, éjjel nagyon sokat ébren vagyok..reggelre pedig bealszok van úgy,hogy 10-ig is :S
De remélem ,hogy ha megérkezik a fiam akkor ez meegváltozik :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Nyuszi!
Legutóbb nekem is nagyobb volt a baba súlya!Na de inkább nagyobb legyen mint kisebb :wink:
Az alvás mintha én írtam volna!Imádtam hason aludni én is...most éjjelente forgolódom sokat,aztán vhogy reggel tudok én is alukálni...sokszor 9 kor kelek :roll: Legtöbbször azért mászom ki mert pisilni kell,de utána nehéz visszaaludni.....mi lesz még később!!!

Amúgy hogy állsz az előkészületekkel?Minden készen áll a baba fogadására?Vagy még vártok egy picit?

annus11

annus : Igen Azt is hozzákell tennem,hogy Éjjel többször is kijárok pisilni és persze alig jön vmi de Én ugyérzem,hogy mindjárt bepisilek....Minden megvan már....asszem :)
a kis ágy össze van rakva de persze nincs felhúzva rá az ágynemű,mert fölöslegesnek tartom addig amíg haza nem jövünk...de amúgy mindene megvan már.....és még rágókákat is vettünk :) Korai de úgy megtetszett :)

Ti hogy tervezitek???Mikor készülödtök??Mikor lesz a nagy bevásárlás??? Vagy már megvolt??

Kép

Kép
nyuszitappancs

:lol: :lol: :lol: Szóval arra vártok, hogy hason aludhassatok? Hát, ha szoptatni fogtok, az még igggencsak odébb van!! Most a pocaktól, utána a feszülő ciciktől. Mert arra ráfeküdni.... :lol: :lol:
Bocsi, de tényleg így van! Én Norbit 11 hós koráig szoptattam, és még akkor sem tudtam hasra feküdni, amikor már csak éjjel szopizott, és nem két görögdinnye, hanem csak két sárgadinnye volt a cicijeim helyén!

Lekri (Reni :lol: )! Még szerencse, hogy nem lett gond. Meddig maradt bent végül?
Jó kis husis baba volt. De akkor nem mondtam hülyeséget a tápival kapcs. Mert ahogy a mostani képeit nézegetem (amit felraktál), ő is kinyúlta a husait. Levi egyébként 18 hósan 15 kg volt, kétévesen 14 kg, most 4 évesen 17 kg. És csini. Szerintem :wink:
Nekem a másodikkal 9-et sikerült híznom. És ennek majdnem a fele Norbi volt :lol:
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem Kristóffal kellett feküdnöd. Én mindig rettegtem attól, hogy a pici-Levi mellett mit csináltam volna abban az esetben....!? Mindenki dolgozik a családban.....

Annus! A Te pocid csalfa. A 19. héten lányos, de a 21. héten már fiúsabb. A 23.-on megint csajszis. :roll: Kíváncsi vagyok, mit rejt a lábaköze :D

Évi! A képről csinálj egy másolatot, és azt kicsinyítsd, hogy az eredeti megmaradjon. A másolatra jobb egérkatt, kiválasztod, hogy szerkesztés. Megnyílik a kép. Fent a menüsoron van, hogy kép, azon belül: nyújtás/döntés. Én a (nyújtás)függőleges és vízszintes 100%-ot módosítom 50%-ra. Úgy elfogadja a Babanet. Elmented, és akkor azt rakod ide nekünk. :wink:

Timi! :shock: Ez elképzelhető egyébként. Lehet, hogy laktózérzékeny, és attól diszkomfortos a pocija. Remélem, hogy helyrejön egy új tápitól, ha tényleg a táp tehet róla. És akkor végre alhatnátok! 8)

Reni
Kép
Kép
rennye

rennye :) ezt már olvastam és mondták is.....hát Én azt mondom,hogy akkor inkább vagy 2 évig ne aludjak hason de tudjak szoptatni.....

Kép

Kép
nyuszitappancs

[quote="rennye"]: írta:rennyelol: :lol: :lol: Szóval arra vártok, hogy hason aludhassatok? Hát, ha szoptatni fogtok, az még igggencsak odébb van!! Most a pocaktól, utána a feszülő ciciktől. Mert arra ráfeküdni.... :lol: :lol:

Én tudok hason aludni, pedig szoptatok és sok tejem van. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Csak az első napokban amikor bedurrant a mellem akkor fájtak és akkor voltak érzékenyek, de azóta nem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

annus: szép pociképek!! :D

annus,Évi,nyuszitappancs: jókat mosolyogtam alvási szokásaitokon!! :lol: :lol: :lol: Nosztalgia is hatalmába kerített,mikor még engem akadályozott a pocakom a forgolódásba.De tényleg úgy van ahogy Reni mondja,utána meg szopiidőben a cicik lesznek az akadályok!! :lol: Emlékszem mikor én véletlen alvás közben rájuk fordultam...Furi érzés volt reggel a szétázott hálóruhában kelni. :roll:

Reni:
jókat mondasz hallod-e!!Laktózérzékeny?? :cry: Remélem nem!!Családba még nem fordult elő.Remélem nem Blanka lesz az első.

Kép

Kép
mezsó

aida: neked nagy mákod van akkor,hogy tudsz hason aludni! :wink: Nekem másfél hónapig volt tejcsim,és sok/csak utána a sok kórházasdi és sok ideg miatt elapadtam szó szerint/és semmit nem ért a melltartó betét,pedig Aventes moshatósat használtam,reggelre mégis tök nedves átázott volt az egész alvós ruhám. :roll: Mondjuk nem bántam. :lol:

Kép

Kép
mezsó

Noli fotó:

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="mezsó"][ írta:mezsób]aida: neked nagy mákod van akkor,hogy tudsz hason aludni! :wink: Nekem másfél hónapig volt tejcsim,és sok/csak utána a sok kórházasdi és sok ideg miatt elapadtam szó szerint/és semmit nem ért a melltartó betét,pedig Aventes moshatósat használtam,reggelre mégis tök nedves átázott volt az egész alvós ruhám. :roll: Mondjuk nem bántam. :lol:

Azt nem mondtam, hogy nekem nem ázik el reggelre a melltartó betét, de attól én még alszok hason. :D Néha éjjel is cserélem a melltartó betétet.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

én is aludtam hason,csak van amikor nem nagyon esett jól hogy reggelre minden csupa tejcsi volt!! :D De ez ezzel jár!! :D :D
Nagyon tündér Noli baba. :wink:

Kép

Kép
mezsó

aida: Micsoda kis hajas baba :) Hát Én többnek nézem,mint 3 hetesnek :) Nagyon aranyos :) Úgy irigyellek benneteket ,Ti már babázhattok :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Ja azt hittem itt arról van szó, hogy azért nem alszotok hason szoptatós kismamik mert érzékeny a melletek. :D Akkor félre értettem, no.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="nyuszitappancs"]a írta:nyuszitappancsida: Micsoda kis hajas baba :) Hát Én többnek nézem,mint 3 hetesnek :) Nagyon aranyos :) Úgy irigyellek benneteket ,Ti már babázhattok :)

Ő már megszületése után nem újszülöttnek nézett ki, mindenki ezt mondta a kórházban. :) A sok baba között ő nézett ki "rangidősnek". :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jól van,akkor nem csak én látom komoly, "felnőttes" babának Nolit!! :wink: Pont akartam írni,hogy sokkal idősebb babának néz ki a képen,csak nem akartam hogy lehurrogjatok!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Hú. Nekem kimondottan fájt ráfeküdni. Ha egy kicsit jobban oldalra fordultam, már az is sz@r volt.

Timi! Ez csak egy tipp volt, a kiskori kinőhető. Az enyém nem, mert az szerzett. Pont most lett a barátnőm 7 hós kisfia letiltva a tejpépről, és Synlac-ot kapott, hogy abból csinálja az anyja. Nem tápszeres egyébként. A nagyobbik fia is érzékeny volt, ezért 1,5-2 éves koráig le volt tiltva a tejtermékekről, most 3 éves, és eheti, nincs is baja tőle. Szóval nem azért írtam, hogy riogassalak, bocsi!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?