Új privát üzeneted érkezett!

petra!
igen, én 2.-án! :)

minyu!
mi is oda megyünk :) ááá de váááárom! legyen már holnap 2!!!!

szeder!!
édes :)

szemirámisz!!!!
persze, innentôl örökké aggódunk!!! ha megszületnek, onnantól talán jobban is, hiszen addig legalább mindig tudjuk hol vannak, jól vannak lakva, minden oké, le nem eshetnek, senki más nem árthat nekik, stb...ha meg kint vannak, onnan bármi lehet.... de ez így van amióta élôlények vannak, így van rendjén. nem hiába, az anyuka aggódik, ez normális!!
ja és tök jól látszik már a pocak!!! széép :)

lanta!
örülök hoyg jobban vana picid!!!!! csak így tovább :)

na végül túléltem a mait, volt mûmosoly meg minden, de lényegében jól telt. simike nagyon élvezte hoyg megint ôt ünnepeltük, mert náluk most tartottuk a szülinapját meg marci húgáét is. így ovlt torta meg minden. be volt zsongva rendesen :D

na jóócak, asszem eljulok most!!!
pááá
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Jó reggelt minden kismaminak!

A hétvégén az én hasam is elkezdte a feszülést. Ne jó érzés. Főleg, hogy nálam a terhesség összes kellemetlen tünete megvan. Nem hiányzott még ez is, de remélem normális. Azt olvastam többeteknél is, hogy ez a 12. hétig teljesen rendben van így. Azt tudja valaki, hogy konkrétan mi okozza? A doki nekem csak a szurkálást mondta, mint a szalagok nyúlásával járó tüneteket.

Szeder, gartulálok a kislányhoz! Tök jó, hogy ilyen hamar meg lehet már állapítani.

Roni, hogy vagy? Meggyóhyultál már? Többiek? Itt a tavasz, jön a napsütés, végre vége az influenzás időszaknak. Most már tessék meggyógyulni mindenkinek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt! :wink:

Nekem most 3 hétig nem kell dokihoz mennem. Rossz lesz, hogy addig nem érzem, nem látom a babát. Próbálok nem parázni, csak pozitívan gondolkodni, de sok ez a 3 hét...

Nálam a gép más értéket mutatott ki a terhesség korára, de a doki azt mondta, hogy ő inkább visszavenne egy kicsit ebből a korból. A gép 10 hetes terhességet írt ki a CRL alapján, a doki szerint inkább még 9 volt.

Lányok, én alig tudom megállni, hogy még ne vásároljak a babának semmit! Anyukám detto így van. Mi most állandóan babaholmikat nézegetünk.. :D

Rönééé

Kép
röné

Szeder, nem tudom hogy aktuális e még, de az én vonalzóm is volt hogy megállt! Én kitöröltem, és csináltam egy újat. Ugyanolyant ugyan, de ez most eddig működik.. Szeintem próbáld meg ha még mindig nem végzi rendesen a dolgát!

A héten el kéne jutnom a laborba, háziorvoshoz.. A vérvétel nálam elég macerás, ájulás szokott avége lenni.. Most majd meg kell, hogy edződjek :cry:

Rönééé

Kép
röné

Jó reggelt Kismamik!

Remélem mindekinek jól telt a hétvége.

Winona,Szeder,Szemirámisz!

Gratulálok az eredményekhez ,örülök, hogy minden rendben van a babáitokkal és köszi, hogy megírtátok.

Szemirámisz!
Nagyon cuki kis pocakod van. Az enyém az úszógumitól kissé csalókás,de azért mintha nagyobb lenne már. Holnap leszek 3 hónapos terhes és minden hónapban csinálunk egy képet a pocakról. Lehet, hogy felteszem?!

Sajna tegnap is jött Vuk,de már nagyon ritkázza hál' Istennek!:D

Szép napot! :D

Kép
Kép
a.m.

Jó reggelt Kismamik!

Pocsék éjszakám volt, négyszer voltam fent pisilni, kettőtől ötig nem aludtam, amíg aludtam rémálmaim voltak,6-kor meg keltem.
Azonkívül olyan izomlázam van, hogy minden mozdulat fáj. Úgy kell nekem, minek mentem ki a kertbe söprögetni...De jól esett.
Vendég

[quote="honeymoon"]j írta:honeymoono reggelt!

röné, gratula a jó hírekhez!! :D

Lenne egy általános kérdésem: amikor uh-n megmérik a babát, hogy mekkora és utánna az uh gép kiírja a számított időt (mármint hogy mennyi idős lehet a baba ), akkor ugye azt a gép magától számolja ki?
Ezt a hülye kérdést azért tettem fel, mert ahogy elnézem az én babám általában kisebb, mint a velem egyidőseké. Viszont amikor a doki megmérte UH -val (1,9mm) akkor a gép napra pontosan annyi időset írt ki, mint amennyi a naptár szerint is voltam ( 8 +5 ).

A gep statisztikai atlaggal szamol. Nagy minta alapjan jottek ki ezek az ertekek... elteres persze boven lehet... es... a meres se könnyu, sokszor az is pontatlan... es ilyenkor még a milimeterek is szamitanak...

Megneztem a tv-ben az Oscart... most mar lehet menni aludni... reggel meg megint kezdodik egy ujabb munkanap...
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a szavazatokat! :lol:

Én ma megyek dokihoz. Kicsit aggódom, mert elég sokat barnázok. Többet, mint a Nórival. :cry:

Judit!
Én quarelint szedek. A dokim ezt ajánlotta. Jó is, mert 1 óra alatt teljesen elmulasztja a fejfájást. Én mindenhol azt olvastam és hallottam, hogy jobb egy gyógyszer, mint a több órán át tartó szenvedés.

gwini

Sziasztok!

Röné: én konkrétan nem tudtam megállni, úgyhogy baba már rendelkezik néhány bodyval. Meg egy takaróval. :oops: Én ma kérek 12 heti UHra időpontot, szerintem 2 hét múlvára kapok, de elég messzinek tűnik, szeretném már látni a babát :)

Szemirámisz: szép pocak :) Enyémen még nincs mit fotózni :(

a.m.: Vuk mostmár csak elköltözik tőletek lassan. Engem csak kerülgetni szokott, de ez se jó :(

Kép
kistiggrincs

jó reggelt mindenkinek!

gwini,
a barnázáson a pihenés sem segít? vagy nincs rá lehetőséged?
Nálam elég volt 1 nap fekvés és elmúlt azonnal minden bajom.

Ami a babacuccokat illeti, én is tuti félredobom a babonát és fogok vásárolgatni. De azért még megvárom a következő UH-t.
Már csak 3 hét! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Szép napot Nektek!

Látom mindenki olyan, mint amilyennek kell lennie egy anyukának...:)
A vásárolgatást illetően..:)
Háát én is nehezen fogom magam vissza..de még úgy ahogy sikerült.

Bár belevittem egy kis csalást:)
A páromnak vettem valentin napra egy kiscipőcskét..betettük az egyik párját az autójába kabalának, munkába menet-jövet ott van vele:)
Olyan nagyon jó volt megvenni:)

luca!
Én is hasonlóan töltöttem az éjszakát, állandó pisilés miatt..rémálmaim azok már kezdenek elmúlni...volt olyan időszak, amikor állandóan rosszat álmodtam..féltem, hogy ez végig így lesz, de most valahogy elmúlt.
Egyébként tuti, hogy pszichés lehet! Idióta álmok, és félelmek társultak..brr a hideg kiráz, hogy milyen hülyeségeket voltam képes álmodni.

röné!
Köszike, a vonalzót illetően, azt hiszem most működik.
Valaki nem tud veled elmenni a vérvételre??

Szemirámisz!
nagyon édes a pocid:) Jók még a nadrágaid?
Én vettem már kismamanacit egy alkalmit és egy farmert..mert ugyan a régi nadrágaim is rámjönnek, de már hetek óta nem tudom rendesen begombolni őket, szorítottak, kényelmetlen volt nyomta a hasam.

szeder74

Sziasztok! Szép napsütéses reggelt Mindenkinek!!!

Túl vagyok a vérvételen és túléltem :lol: Igaz kicsit pofátlannak kellett lenni mert papika be akart menni Én meg az arcába nyomtam a kiskönyvem, mert ugye kismamik soron kívül bemehetnek csak éppen nincs kiírva sehova! Nem szoktam ilyeneket csinálni de a helyzet hozta!! Már nagyon éhes voltam, plusz rohantam vissza a lányomhoz!!!

Gwini szorítok a mai dokihoz!!! Majd feltétlenül írd meg mit mondott a barnázásra!

A.m. ez a vuk nagyon nem akar elhaygni Téged!! Pedig már elhúzhatna valahova...

Bagzerka örülök, hogy túlélted a tegnapot :lol:

Röné Én sajna nem tudom mi okozza ezt a hasfeszülést de igen kellemetlen érzés!!

Szeder nagyon szuper a kép a kis puncisról :lol:

Nem tudom még mit akartam írni! Elfelejtettem :(

Kép
Kép
lanta

Szép jó reggelt kismamik!

Jó sokat írtatok péntek óta! Nekem a hétvége - mint írtam - pakolással telt. Szép lassan, komótosan. Ja meg azért főzni is kellett. Viszont eltüntettem az összes dobozt végre! Takarítani már se időm, se energiám nem maradt. Majd azt is szép lassan! Kicsit többet mozgok a kelleténél már lihegek...! Normális ez???
Viszont 2-kor UH!!! Nagyon-nagyon várom már!

Lanta!
Örülök, hogy Kornélia jobban van! Remélem azóta teljesen meggyógyult.

Szeder!
Olyan gyönyörűűűű!!! És kislány!!! Gratulálok!!! Nem is számítottam rá, hogy ilyen korán bárkinél kiderül. Teljesen gyanútlanul olvasgatok vissza és tessék....!!!

Honey!
Nagyon szépek voltatok az esküvőn is. Gyönyörű pár vagytok!

Petra!
Én tulajdonképpen onnan kezdtem sejteni, hogy babás vagyok, amikor karácsonykor kijött a herpesz méghozzá a szememen, ami utoljára az előző terhességem alatt fordult elő. Nyugodtan használhatod a Zoviraxot.

De szép napunk van megint!!! Imádom a jóidőt! Egészen más a hangulatom is!

Éjszaka én is felébredek pisilni, de a szervezetem nem éri be ennyivel. Innom is kell, hogy aztán újra fel tudjak ébredni pisilni...! Általában vissza tudok aludni, de most éjszaka valahogy nem sikerült. Órákig forgolódtam csak, most pedig dolgozni kéne, ami nem nagyon akaródzik! :lol:

Anikó

Kép
Kép
konan

Konan normális, hogy hamarabb elfáradsz Én is így vagyok vele!!! Sajnos már lassabban megy minden! Jó, hogy a pakolást meg tudtat csinálni ügyes vagy :) Tök, hogy ma mész uh-ra mindenképpen majd számolj be utána! Kornélia már teljesen jól van azóta nem volt láza! Nem tudom mi lehetett ez az egy napig tartó lázas állapot :?

Kép
Kép
lanta

Petra hol vannak már a kutyusos képek????

Kép
Kép
lanta

gwini!
Jelentkezz, ha megjöttél az orvostól!!

konan!
Igen, nagy az öröm!
Holnap megyek a kórházba vérvételre és ott is lesz tartóredőmérés, úgyhogy újra láthatom a picikém.
Amúgy a lihegés az nálam is van:) Néha úgy érzem, mintha már a 9. hónapban lennék.
Nem tudom, hogy mitől lehet. Szerintem normális. Azt mondjuk a fiaimnál is észrevettem terhesség idején, hogy lihegek..ebből is gondolom. A másik, hogy terhesség alatt az orrnyálkahártya az beduzzad-ami természetes- és lehet, hogy nehezebben kapunk emiatt levegőt.

szeder74

Lanta!
A pakolás rettenetesen lefárasztott tegnap. Pedig tényleg vigyáztam nagyon mégis fájt utána a derekam.
Igen, nagyon várom már az UH-t és nagyon szeretnék képet is kapni róla. Ahogy visszaérek jelentkezem megígérem!

Szeder!
Akkor most nap mint nap találkoztok? De jóóóó! Én már egy hónapja nem láttam a picúrt. Jó lesz találkozni újra!

Szídjatok meg nyugodtan! Nagyon csúnyát bűnöztem szombaton. Apósomék a kedvencemet készítették: tatárbifszteket! Én meg annyira de annyira megkívántam, hogy nem bírtam neki ellenállni. Utána pedig meggyes piskótával tetéztem a dolgot. Hát mint ne mondjak jól bekajáltam. És utána még bográcsban főtt csülkös pacal....! Ki is dőltem kaja után pár órára. De nagyon jól esett. Hogy vigyázzak így a súlyomra???

Kép
Kép
konan

Konan Én is nagyon bebűnöztem a hétvégén! Kezdődött a péntekkel, hogy este 7-kor pizzát ettem :( Gondoltam majd másnap jobban odafigyelek, de délelőtt iszonyú csoki iránti vágy jött Rám, hát eleget tettem vágyaimnak aztán napközben még csipegettem ide oda, a tegnapról meg ne is beszéljünk :oops: Egy szó mint szár ez a 3 nap Nekem + 70 dkg-t jelentett amire abszolút nem vagyok büszke és ráadásul most is folyton ehetnékem van :(

Kép
Kép
lanta

Lanta!
Most nyomtam be egy kiflit és egy gesztenyegolyót! És már azon gondolkozom, mit kéne ebédelni? Ijesztő nem?

Kép
Kép
konan

konan, lanta!
sehogy nem tudok vigyázni a súlyomra. meg nem is nagyon vagyok az a diétázós típus!
Most meg!
Inkább nem is beszélek róla..:) Nekem az ilyenkor még nem szezonális gyümik jönnek be..szőlő, eper..és úgy, de úgy ennék dinnyét..az előbbi kettőt vettem is, de dinnyét nem lehet kapni:)

Igaz egyiknek sincs íze, ilyenkor, de maga a látvány vonzott:) NO és a csokikák, és a hétvégén dobostortát csak úgy faltam..akkor nem volt lelkiismeretfurdalásom..de utána..bizony előjött..hogy mi lesz még a következő 6 hónapban, ha most ennyit eszem.

Nekem női nőgyógyászom van, ők álltalában nem foglakoznak azzal, hogy a kismama mennyit hízik..viszont a védőnőm..hát az ostorral ütne, ha látná..:) de őszintén? NEM érdekel, hogy mennyit hízom, úgyis leadom..vagyok olyan erős..eddig is sikerült a fiúk után, most is fog.

szeder74

Én sem panaszkodhatom, mert a Kornéliánál felszedett 30 kilót nagyon jól sikerült leadom igaz még négy maradt de ismerek olyat akinek még ennyire sem sikrült!! De Én még egyszer ennyit nem szeretnék ha nem muszáj!!! De ha babócka győz akkor az ellen nincs mit tenni :):)

Konan Én a vérvételből hazaérve azonnal betoltam 3 sajtos pogácsát utána 5 db after eight-te aztán egy banánt és már kilyukad a gyomrom de még nem akarok ilyen korán ebédelni :? És még hol az este!!

Ja és Kornéliának megint hőemelkedése van, nem tudom elképzelni mi lehet ez!!!

Kép
Kép
lanta

Szeder a dinnyét már Én is nagyon várom remélem finomabbak lesznek mint tavaly mert akkor nem sok jót tudtam kifogni!! Az eper meg Nekem is itt van a fagyiban de most valahogy nem kívánom!! Meg ribizli és szeder is van! Na majd délután ha nem bírok magammal előhalászom. A sütikészletem reggel elküldtem tesómmal, hogy vigye innen látni sem szeretném :)

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Hát, nekem legalább a kg-okra nem kell egyelőre vigyáznom, esélyem sincs, hogy hízzak, de kevés dolog is esik jól! Aztán meg, ha ez elmúlik, kénytelen leszek odafigyelni, mit eszek, a szénhidrát diéta miatt! De bár már ott tartanánk! Aztán pedig keményen fogok hízni, de a vizesedés miatt, ezt még 1x sem sikerült megúsznom, de szülés után az legalább 2 hét alatt teljesen lemegy!
Szép napot!

Márti
borossné becz márta

márti!
Témánál vagyunk.
Vizesedés.
Én amúgy is vizesedem. Most meg tuti a duplájára nő a víz mennyisége.
Ráadásul most nem lehet vizhajtó teát sem inni, és egyéb készítményt sem.
Kérdeztem is a vődőnőmet, hogy mitől lehet, hogy egyébként is vizesedem? Nem vagyok túlsúlyos, mozgok rendesen és pisilni is gyakran járok.

állítólag a hormonok miatt van - ezt múlt héten a védőnőm mondta.
no most beleképzeltem, hogy terhesen ez milyen mennyiséget fog ölteni:)
Hm.

Ti hogy áltok vele? Márti elkezdte a témát, de érdekelne, hogy gyakori-e a probléma?

szeder74

Márti hát egyáltalán nem irigyellek!!! Meg ahogy elnézem az egész 9 hónap nem egy leányálom számodra!! Le a kalappal előtted!!!!

Kép
Kép
lanta

-Kezd rámjönni a tavaszi nagytakarítás érzése..:) de kedvem nincs hozzá :lol:
Olyan jó idő van, imádom a tavaszi illatot:)

szeder74

Én is nagyon vizesedtem Kornéliánál! Középidőtől anyu cipőjében jártam végén meg a férjem 47-es papucsát tudtam csak elviselni! A lábfejem az iszonyatosan nézett ki és Rólam nagyon nehezen ment le! Mikor hazajöttem a kórházból még akkor is jócskán volt rajtam!!! És most még majd a nyár a meleg, hát nem lesz egyszerű szerintem!!!

Kép
Kép
lanta

konan,
Köszi az elismerő szavakat! :)
Tataár után nyomtál egy kis pacalt??!! Hu, nem vagy semmi!! :D :D Én már attól jól laktam , ahogy olvastalak.

Ami a súlyomat illeti... hát lehet, hogy túl hiúnak tartotok, de én 4-5 naponta megmérem ( zsírszázalékmérős mérlegem van - az hitelesebb ). Most az 1 heti fekvés és zaba alatt felszedtem 60 dkg-t, és a testzsírszázalékom is nőtt 0,5%-kal. A kezdeti fogyás miatt még igy is 2 kg minuszban vagyok az esküvői versenysúllyomhoz képest. :lol:
Egyenlőre még nem aggódom. Amit megkívánok, azt megeszem - pl szombat este éjfélkor sajtospizzát :oops: :oops:
Nekem az a technika bevált, hogy ha a kelleténél többet mutat a mérleg, akkor rögtön visszafogom magam és megválogatom az ételeket. Így szerintem teljesen kordában lehet tartani a dolgokat.

Vizesedés témához sajna nem tudok hozzászólni. Nekem ez a baba az első.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Vizesedés téma egyelőre nálam is passz.

Viszont voltam kint és teljesen elöntött a "tavasz van" érzés! Erre várok már hetek óta :)

UH-s dokit próbáltam hívni időpont kérés miatt, de várnom kell estig, mert rengetegen vannak nála.

Kép
kistiggrincs

Képzeljétek milyen érdekes dolog történt ma velem...
be kellett mennem a kórházba egy igazolásért, hogy a háziorvosomnak bemutassam, hogy valóban kismama vagyok.

A dokim asszisztensei intézik az ilyesmit... már akkor totál döbbent arcal néztek, amikor kérték a kiskönyvemet és közöltem, hogy nekem olyan nincs, mert nem kaptam!
Majd a következő döbbenetük az volt, amikor megkérdeztem, hogy laborra hova mikor kellene mennem. Teljesen leakadtak, hogy közel 10 hetesen se könyvem, se laborom se semmim! Összesutyorogtak, amiból annyit tudtam kiszűrni, hogy "ez hülye..." És ezt nem rám értették...
Ennek tükrében egyre kevésbé bánom, hogy dokit kell váltanom

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ja, hízás: én nagyon mázlista testalkat vagyok, tulajdonképpen túl vékony is, úgyhogy bizom benne, hogy rajtam marad egy-két kiló szülés után. :oops:

Kép
kistiggrincs

hu, de jó neked!!! :)

volt egy barátnőm, aki szegényke alapjáraton úgy nézett ki , mint egy szomáliai menekült. Miután megszülte az első babáját olyan bomba nő lett belőle, hogy a pasik 1 hónappal a szülés után már utánnafüttyögtek az utcán! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Megjöttem én is az UHról. :D

Minden okés van, a baba pont akkora amekkorának lenni kell. Minden alkatrésze megvan, uh. teljes az öröm. :D

CRL: 63 mm
BPD: 21 mm
Tarkóredő: 1,6 mm

Apa is bent volt, nem volt gond hogy hüvelyi volt, aszonta nem látott belőle semmit hogy mit matatnak. Sajna a monitorból meg én nem láttam semmit, uh. a Kedves arcát néztem közben. Egy élmény volt az is. :D
Van képünk is, a hét során beszkennelésre kerül majd és akkor felrakom ide is. Tök ari, baba alakja van már teljesen. :lol:

A nemét nem néztük, szerintem ezen az UHn nem is látszott volna. Meg különben is, én épp csak "most" tudtam meg hogy várandós vagyok és már azt is tudjam mi lesz... :lol: Akkor mi lesz a későbbi meglepetésekkel?! :D

Hízás-vizesedés:
A védőcsaj szerint egy dekát sem híztam eddig, bár tény, hogy magamhoz képest kevesebbet eszek. Többször, de összeségében kevesebbet. :shock: :D
Inni baromira sokat iszok, de szerencsére ki is jön mind, uh. én sem úszom meg az éjszakai egy-két pisilést. :D
Ti hol látjátok azt hogy vizesedtek? Dagad a térd, boka? Még sosem láttam ilyet. 8)

Konan!

Pont 2-kor néztem az órára. Már biztos tudjátok Ti is a jó hírt! :D

Én hétvégén megint sokat takarítottam, sertepertéltem, stb. :D
Nagyon kéne ablakot pucerájolni, de arra nem visz még rá a lélek, ahhoz még nincs elég tavasz. :D
Most kertészkednék nagyon, de az meg anyagiak hiányában nem valószínű hogy fog működni. Mennék kifelé a szabadba állandóan. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Monee, gratulálok, de jó neked, hogy már itt tartasz.

Lanta!
Nem tudok képet felrakni!!!!!! Ide csak úgy lehet, ha egy weblapon vannak a képek, és annak a címét másolom be? Vagy ti hogyan csináljátok?????

Kép
Kép
petra1980

Halihóóóó!

Igen megjöttem és majd kiugrom a bőrömből!!! Én még ennyire UH-n nem izgultam mint most. És apa pont most nem tudott eljönni...! :cry:

Monee!
Aranyos vagy hogy gondoltál rám. Gratula neked is Babócához! Nekem már hasi UH-t csinált.

Szóval!
Picurkánk: CRL: 60 mm. BPD: 18 mm. Jó szívműködés (igen, láttam!!!) és mozgás. A négy végtag ábrázolódik (ezt is láttam!!!) Nyaki redő: 1,5 mm. Az UH szerint 12+3 hetes (így is van!).

És az első kép Picurkánkról!
Kép Ez Ő

Kép
Kép
konan

gartula konan és monee!!! :D
Most akkor már teljes a nyugalom, ugye? Bár ti eddig sem voltatok aggódosok.

Petra,
nem kell weblapra feltenni, elég ha a gépeden rajta van.
A szövegíró rublika alatt látsz egy olyat, hogy "mellékletek feltöltése". Na ezen keresztül tudod feltenni a képeket.
Arra azonban figyelj, hogy nem tudsz feltenni nagy képet! Szóval mielött megpróbálnád feltölteni, szerintem kicsinyítsd le!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

monee, konan!
Gratulálok, hogy minden rendben van a babátokkal!!! De jó egyre többen túl vagyunk az első "akadályon".Édes picikék készülnek a Nagyvilági életre:)
konan! jól látom, hogy a bal oladlon van a kis fejecskéje?
A tesóka mit szól hozzá? -Tapasztalatból tudom, hogy már igencsak van véleménye egy 12 éves fiúcskának:)

szeder74

Monee!

Gratulálok a jó eredményekhez. Én meg szoktam kérni az orvost, hogy fordítsa felém a monitort így én is láthatom a babát. Ha gondood próbáld ki legközelebb és kérd meg rá! :D Kihagyhatatlan élmény!!! :lol:

Konan!

Ment a drukk,rmélem nemsokára tudsz írni!! :D Várjuk nagyon!

Vizesedés nekem sincs még, remélem nem is lesz. Elég, hogy jelentős plussz súllyal indulok.

Eddig még kibírtam, hogy ne vegyek babarucit,de anyukámnak mondtam a múlthéten, hogy nagyon jó árban láttam bodykat.....szerintem megvette,de nem szólt róla. Szóval csak egy ici-picit csaltunk.
Ma viszont voltam egy baba boltabn gyönyörködni. Azok a baldachinos ágyikók meg babakocsik meg minde.....hmmmm :D ,de csak nézelődtem. :o

Petra!

Ha a kép már fent van a számítógépen akkor a "Melléklet feltöltésére" kell rákattintani és ott pedig a "Tallózásra". Kikersed a gépből ráokézol és feltölti ide.

Kép
Kép
a.m.

Konan!

Gartulálok,tök jó, hogy már ilyen sokan túl vagyunk és az elkövetkező 3 hétben mindenki túl is lesz az első "akadályon".

Én is úgy látom, hogy a bal oldalon van a fejcskéje!??

Kép
Kép
a.m.

Köszi lányok, teszek is fel a kiskutyákról pár képet!

Konan!
Gratulálok neked is!

Kép
Kép
petra1980

Kép Kis bernik

Kép
Kép
petra1980

Már kinyílt a szemük is a hétvégén......
Nem olyan szépek, mint a pici babák az UH képeken.....de azért remélem tetszenek nektek

Kép
Kép
petra1980

Konan, Monee gratula a sikeres uh-hoz!! Szuper a kép is :)

Jó Nektek, hogy már túl vagytok rajta! De hamarosan már mindenki sorra kerül :lol:

Kép
Kép
lanta

Petra nagyon édesek :):) :lol: Jaj de megdögönyözném a puhics kis bundájukat :)

Kép
Kép
lanta

Petra!

JAAAAAAAAAAAAAJJJ NAGYON ÉDESEK! 6-an vannak???Szép nagy család!! :D :lol: Tündériek,de tényleg.

Kép
Kép
a.m.

Kép

Kép
Kép
petra1980

Igen hatan, 4 lány és két fiú!

Kép
Kép
petra1980

Konan, Monee, örülök a jó híreknek!
Petra, édesek a kutyik! :lol:

Vizesedés:nekem szerencsére olyan nincs.De minden más van ám, ami Nektek is!Vukot leszámítva.

De én is, nem elég, hogy éjjelente pisilni járok, nekem is kell inni is.

És dinnyét is szeretnék!Meg szőlőt, epret is.De nem fagyasztottat, hanem igazit!

Nem bírok megmaradni a lakásban, már tegnap óta túrom a kertet, söprögetek.Pedig jobban kellene vigyázni, nem bírok megmaradni a hátsómon.

Most éppen pihenek egy kicsit, aztán megyek ki faleveleket kupacolni.Ősszel elmaradt. :cry:
Már odasüt a nap a ház elé, éppen jó lesz!
Vendég

Sziasztok!
Sajnos nem jó hírekkel jövök.Csütörtökön az uh-on nem láttak szívhangot ezért ma ismétlés volt.Ma se volt szívhang de a bébi ill a petezsák nőtt csütörtökhöz képest is.Ez ad egy pici reményt de semmi jóra nem számítok.Pénteken lesz mégegy uh és egy áramlás vizsgálat.Ez azt mutatja kering e a szivecskében vér.Ha az is negatív akkor befejezik a terhességet hacsak addig a természet nem fejezi be magától. :cry: Szomorú vagyok de letörve nem hisz itt van Domi aki sok erőt ad.Nektek további jó pocakosodást kivánok,sok sikert!Mindenkinek üdv:Dia

Kép
Kép
lldicsi

Köszike mindenkinek a gratu-kat! Igen, balra van a pici fejecskéje. Olyan jó volt látni a dobogó kis szivecskéjével!!!

Szeder!
Tamás borzasztóan örül. Bár apukájáéknál éppen a napokban fog megszületni a második féltesó, de amikor elmondtam neki a nagy hírt a nyakamba ugrott és azt mondta, hogy: De jó anya! Lesz egy itthoni kistesóm is!!! Azóta is minden nap kérdezget, hogy most éppen mekkora, milye van már, mit tud, stb. stb. Szóval teljesen odáig van!

Kép
Kép
konan

Konan, Monee: nagy gratula!!!! Alig várom én is már a mozizást :)

Ildicsi: :((((( Azért még drukkolok péntekig.

Petra: kuttyok nagyon helyesek :)

Kép
kistiggrincs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?