Sziasztok!
Jól eltűntem, még csak nem is olvasgattam, úgyhogy most pótolhattam. Most mesélek nektek.
Betegek voltunk.
A legszörnyűbb, hogy nekem a nagy része fel sem tűnt.
Kb. másfél hete nagyon keveset aludt nap közben, talán csak összesen 2 órákat. Elkezdte ezerrel rágni az öklét, és már egyáltalán nem fogadta el a cumit. De láza sosem volt. Enni mindig tudott, és néha kicsit gyakrabban is, de ezt is betudtam annak, hogy lassan eléri a három hónapot, és ilyenkor is van egy evési ugrás. Az utolsó pár napon már nyűgös volt, nap közben sokat hisztizett, a kiságyában nem maradt meg csak este, kézben megnyugodott. Ezt meg annak tudtam be, hogy nem volt kaki!!!!
Először 5 napig nem volt, az ötödik nap estéjén volt jó sok. Amolyan massza szérű szép sárga. Akkor is 3/4 órán keresztül kakilt. Az volt múlt héten kedden. Azután 7 napig nem volt kaki!!! A hatodik napon hívtam a védőnőt, de előtte kipróbáltam a kamilla teát. Csabi simán nyelte minden nélkül, jó sokat 100 ml-et ivott belőle, de ez sem hajtotta meg. Aztán a védőnő mondott kúp végül a 7. nap estéjén meghajtotta. Szintén sokáig tartott a kakilás. Evett este, és valahogy nem volt szívem kiságyba rakni, közöttünk aludt. Hajnalban arra keltem, hogy sugárban jön ki belőle az este megevett tej. Emésztetlenül! Reggel még volt két sárga
bökije, és nem vártam tovább. Hívtam a védőnőt és a dokit. Bementünk a rendelésre, doki vizsgálja. Egyrészt tele volt levegővel a pocakja, de ez csak az egyik. Ordított, ha a jobb fülét megnyomta a doki, elkezdett taknyosodni. Láza egyáltalán nem volt, mégis állítólag valami vírust kapott el. (Másnap már csak náthát mondott a doki
) Ennek is a végét kaptam el. Úgyhogy most kap kúpot, és orrcseppett. Az első két kúp után jobban lett. Már nem fáj a füle, és tényleg láthatólag megnyugodott. Megint elfogadja a cumit, és alszik nap közben.
Apukám szerint az oltás is lehetett, amit két hete kapott. Mert hát vírusos emberek között nem volt. A nátha meg hamarabb kijön belőle. A doki megbirizgálta valami kencével a végbelénél, azóta meg a kaki is ezerrel.
Olyan szomorú voltam, annyira hülyének éreztem magam, hogy semmit nem vettem észre abból, hogy beteg!!! Valójában csak nyűgös volt, de semmi több. Most még két napig kúpozom.
A másik, amit a doki mondott és meglepődtem, az a hozzátáplálás. Azt mondta, hogy ahogy megvizsgálta a pociját, azért is kakilhat nehezebben, mert csak anyatejet kap!
Úgyhogy mivel túllépte a 6 kilót, ezért a doki szerint el kell kezdenem almával a hozzátáplálást. Nagyon nem örülök ennek, gyakorlatilag feleslegesnek tartom így, hogy van tejem. Mire fél éves lesz, addigra már szinte enni fog és nem lesz szükség annyi tejre. Így vizsont el fog apadni a tejem. És ezt nagyon nem szeretném!!! Tanácstalan vagyok. Ti mit mondtok erre? (Ugyanakkor persze nagyon jó lenne, ha tavasszal kezdeném el, a friss zöldségek megjelenésekor...)
Még valamit meg akartam osztani veletek!!! Képzeljétek:
Csabi megfordult!!!!
Egyelőre csak hasról hátra, de tegnap este volt az első, és azóta 3szor reprodukálta, úgyhogy tuti nem véletlen volt! Apa nem volt itthon, éjszakára bent kellett maradnia. Így unokahúgom volt itt, épp mutogattam neki hátul a haját, hogy milyen édesen hullik és csíkokban váltakozik a színe emiatt, amikor egyszer csak megfordult. Első alkalommal nagyon meglepődött.
Szóval apa még mindig nem látta, mert ma is csak a kora reggeli órákban csinálta, azóta nem akarja.
Linus
Annyit akartam mondani, hogy mi is kisfiúk és Huggies-osak vagyunk. Szerintem is azért folyhatott ki a pisi, mert a nagyobbra váltottál. Én csak akkor váltok, ha már tényleg kicsi az aktuális pelus. Ezért is hordjuk még a 2-est, bár a hat kilón túl vagyunk.
Egyébként van még egy nem márkás pelus típus. Bambino a neve, kék csomag és egy kisfiú van rajta! Az Auchan-ban tuti kapni, máshol még nem láttam. Kifejezetten kisfiúknak van, ennek is hátul rugós, csak olcsóbb persze. Ezt is kipróbálhatjátok, nekünk ez is bevállt.
Puszi mindenkinek, és kellemes hétvégét!!!!