Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Niki köszi a hiányolást,megvagyunk mi is,szoktunk olvasgatni,csak valahogy az irás mindig elmaradt! :oops: :oops: :oops:

Mindenkinek!
Gyönyörűek a babák,fiuk lányok mind:)!
:wink:

Kép
aniko...

Ma déltől nyűgös volt, 38,3 volt a láza. Kapott kúpot, alszik..de elég meleg. Várok még aztán lehet kap még egy felet...

dhbetty

hűtőfürdő?

Kép
nyafi

Úgy tűnik mostmár kiheverte az oltást..
Evett és most beszélget a kiságy többi lakójával.
Hűtúfürdőt nem akartam, gondoltam ha magasabb lenne a láz..de hálistennek nem került rá sor.

dhbetty

Sziasztok!

Betty nekünk is ugyanez volt....álllítólag minden oltásnál lehet majd erre számítani sajnos :( De állítólag ez is jó mert rögtön reagál a szervezete az idegen kórokozóra....na ki tudja :?: :!:
Én is annyira sajnáltam Rékát....és nemsokára jön a következő oltás :( Nekünk 38,5-ig ment fel....tovább nem vártam....mi is kúpoztunk.....ráadásul azt mondják óóóóó a kúp 30perc alatt leviszi a lázát....ahhhaaa....nekünk 1 óráig tartott :!:
Vendég

Betty,miért óckodtál a hűtőfürdőtől?????????hisz azt még élvezi is....jobban mint a kúpot.
a dokink azt mondta , h lázcsillapítás=hűtőfürdő majd ha nem használ kúp

az oltás után az oltást borogatni kell!!!!!!minden pelsucserénél hidegvízes kendőve az oltást becsavarni, én madzaggal átkötöm, hogy ott maradjon...

hűtőfürdő menete:
sima vízbe, amilyenbe fürdeni szokott tehát olyan 37 fokosba belerakod, és játszasz vele egész addig amíg le nem hül a víz, a gyreket el kell lepnie a víznek, a víz a gyerekkel együtt hül le és ha már úgy érzed hogy nagyon langyos, ez kb 30 perc után lesz, kiveszed, megtörlöd, oltást borogatod, és NEM takarod be, mert az rosszabb egy lázas gyereknek!!!!
ha nem múlik, kúp, majd ha nem múlik, hűtőfürdő stb...
Vendég

Sziasztok!

Bence csak kicsit lázasodott be estére(37,8 C popsiban), de én az oltást után egy pár órával adtam neki Viburkol homeopátiás kúpot aztán még egyett éjszakára. Nekem azt mondta a doktornő hogy csak akkor borogassam ha fáj a lába és akkor semmiképpen sem ha lefekszik aludni...borogatás alatt legyen éber. :roll:

Tegnap nyügös volt, de szerintem nem az oltástól hanem a szeles időjárástől.

Én is gyógyulgatok...

puszi mindenkinek:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Zsuzsi:gyógyulj meg gyorsan! :)

Flóra is NAGYON-NAGYON-NAGYON nyűgös volt egész nap+éjszaka is.Rég volt ilyen szar éjszakánk.... :( :( :( :( :(
Vendég

Sziasztok!
A láz a babáknál nem 38 foktól kezdődik?Kristóf szerencsére csak fáradt volt az oltástól.

Nicol!
Nagggggyon ügyes Rékuci!! :D

Fiús anyukák segítsetek!!Megőrülök!! :( Három napja egyfolytában kifolyik a pisi Kristóf pelenkájából.Azelőtt csak néha történt, de most minden pelusozásnál ruhát cserélünk.Nem tudom, mit csinálok most másképp.Huggiest használunk.Mindig beigazítom a fütyit, aztán a pelus széleit.Akkor folyik ki, ha oldalfekvésben van (a bukás miatt).A combtőnél, ahol a tapasz van, ott folyik.Kristóf most 6, 5 kg és 3-ast használunk.De a méret nem lehet baj, mert amikor áttértünk erre, nem volt gond a kifolyással.
Tapasztalatotok???

Kép

Kép
linus

Linus, volt ilyen nekünk is a pempersnél...huggiesnál és liberónál pedig nem...pelust kéne cserélned, mert előfordul,nálatok másik válik be...amint cseréltünk nem folyt ki többet...és érdekes az addig jó volt, aztán egy nap kifolyt és onnantól az a pelus nem volt jó többet... :shock:

láz fenékben mérve 38 foktól van
Vendég

Sziasztok!

Úgy látszik nem csak nekün volt rossz napuk/éjszakánk tegnap! Már előre sejtettem, amikor mondták a szelet, hogy ez lesz, de be is jött :( Patrik sem aludt egész nap, nem volt jó neki semmi. Játszani sem volt kedve, aludni sem akart. Nagyon nyügi volt. Éjszaka is felkelt 2x is, így meg kellett etetnem fél 5-kor, már nem tudtam tovább húzni, pedig már legalább 1 hete tök jól átalussza az éjszakát.
Remélem csak átmeneti állapot volt! Szenyég Manókat nagyon megviselik ezek a frontok.

Linus: mi is Huggiest használunk. Korábban volt, hogy kifolyt, talán 1 hete, de nekünk azóta sem.
Egy anyukától azt hallottam, hogy kicsit csalnak a pelusoknál a kilók. Ami azt jelenti, hogy ha 5kg-ig jó egy pelus, az valójában még jó akár 6kg-ig. Attól is függ, hogy mennyire vasta a baba combja, vagy mekkora a popsija. Az is lehet, hogy Kristófnak még nagy az a pelus.... De ez csak egy tipp....

Kép
zuzmara08

Sziasztok!

Valóban 38 foktól van láz a babáknál.
Én a hétfőtől tartok... akkor kapja a 3 havit és a Rotát is...
Most biztos lesz láz.

Linus
A pisi régebben nekünk is kifolyt.
Lehet benne valami, hogy ha nagy vagy kics még a pelus a babának.
Mi is a 3-ast használjuk... nem nagy márkás pelus, csak 28 ft db-ja - de én szeretem - nem folyik ki semmi belőle.

Niki
Szép hosszú haja van Rékának és ügyesen hasal! :wink:

Ápr. közepén megyünk Nyíregyre :wink: :P végre.

Kendő
Nekem is volt egy kis kendőm néhány hónaposan, csak azzal tudtam elaludni :lol:

Ma és holnap egyedül fürdetem Manót :? Apa dolgozik :(

Délután Levinek végre sikerült és megkóstolta a kakas lábát :lol:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok! Kendő! Giginek van egy macis nyálkendője, azt zabálja boldogan, fülét, orrát, ami kiáll belőle. :lol: Sajna jön a foga, azért nem bír magával. Szemét dolog, hogy még nagyon kicsit tudja csak használni a kezét és már jön a foga, mert így nem mindíg talál a szájába, hogy rágjon.
Viburcol kúp! Nem lázra jó, hanem nyugtalanságra, fogzásra, lappangó betegségre. Inkább a felírt lázkúp a jó.
Oltás! Nekünk megvolt a 3. havi még 28-án, nem lett lázas, csak másnap volt picit nyűgös.
Pelus! Gondold meg biztos nem mindegy milyen a pelus, mert minden babónak más a kicsi combija. Mi liberót használunk, tök jó. A pampers nem szívja el az összes pisit, de abból se folyik ki.

Kép
nyafi

Nyafi,nektek is jön a fogatok?nekünk is....alig eszik, mindig fáj az ínye, és csak az öklét rágja... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Linus nálunk is a váltás szokott bejönni. Levike 6350 gramm, és a Libero-val vagyunk most megelégedve. Jó mert gumis a hátánnál és követi a pocak méretét, ha lemegy a poci akkor is szépen feszül, nincs uta kifelé a pisinek. :D :D A Pampersnek is van egy ilyen tipusa az Activ baby a többi nekünk sem jött be. :roll:

Nekünk azt mondta a védőnő, hogy amit a popsiban mérünk az 4 fokkal több, tehát azt le kell vonni, és az így kapot hőfok ha 38 vagy a fölött van akkor lázas, és csak akkor kell kúp. Nekünk az átlag hőnk egy picit magasabb az átlagnál ezt onnan tudjuk hogy míg pici volt többször mértük.

Levike is imádja a fejére tenni a pelust, úgy sokkal hamarabb megnyugszik és elaltatja saját magát ha fáradt.

Képzeljétek el első este, amikor teljesen végig aludta 20:00-kor evett egy utolsót, és majd csak reggel 6-kor ébredt, annyira büszke vagyok rá!!! :D :D :D Apának szép névnapi ajándék!

Kép :wink:
Puszi Mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07

Boganna, a popsiban nem 4 fok, hanem 0,5 fokkal van több...és ha a popsiban 38 fok van, akkor van láz...én így tudom...de szerintem tuttira nem 4 fokkal több...
Vendég

Sziasztok!

Pelus:Köszönöm lányok a tapasztalatokat, tippeket.Nyilván váltanunk kell, csak a kezdetekben éppen csak ez a fajta pelus volt jó.Most meg jól bevásároltam belőle. :evil: Mindegy, hátha 8 kilósan ez lesz e jó. :?

Anna!
Ezt a csajos feliratot az én Kristófomnak küldöd, vagy a te férjednek? :shock: (Ő is Kristóf?) Ha nekünk, köszönjük!Majd ha nagyobb lesz, megmutatom neki :lol: :lol: :lol:

Szegény cicám, a szülinapja karácsonykor van, a névnapja meg március 15-én :(

Van még itt valaki rajtam kívül, akinek a babókája még nem alussza át az éjszakát????!!!!Kristóf egy hete újra visszatért a hajnali 3-as evéshez is!!! Ollllyan fáradt vagyok!!! :cry:

Kép

Kép
linus

Sziasztok!

A 4 fok tényleg sok.
Fél fokkat van több - annyit kell levonni!

Átalvás...
A héten már a 2. éjszakánk volt, hogy több, mint 7 órát aludt :lol:

Kristóf(ok)
Kép

Anna
Jó sokat aludt a kicsi :shock: :wink: Gratula!

Levi is eszi az öklét, szopja az ujját, de nem látszik az ínyén , hogy jön a foga...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Jól eltűntem, még csak nem is olvasgattam, úgyhogy most pótolhattam. Most mesélek nektek.

Betegek voltunk. :!: A legszörnyűbb, hogy nekem a nagy része fel sem tűnt.
Kb. másfél hete nagyon keveset aludt nap közben, talán csak összesen 2 órákat. Elkezdte ezerrel rágni az öklét, és már egyáltalán nem fogadta el a cumit. De láza sosem volt. Enni mindig tudott, és néha kicsit gyakrabban is, de ezt is betudtam annak, hogy lassan eléri a három hónapot, és ilyenkor is van egy evési ugrás. Az utolsó pár napon már nyűgös volt, nap közben sokat hisztizett, a kiságyában nem maradt meg csak este, kézben megnyugodott. Ezt meg annak tudtam be, hogy nem volt kaki!!!!
Először 5 napig nem volt, az ötödik nap estéjén volt jó sok. Amolyan massza szérű szép sárga. Akkor is 3/4 órán keresztül kakilt. Az volt múlt héten kedden. Azután 7 napig nem volt kaki!!! A hatodik napon hívtam a védőnőt, de előtte kipróbáltam a kamilla teát. Csabi simán nyelte minden nélkül, jó sokat 100 ml-et ivott belőle, de ez sem hajtotta meg. Aztán a védőnő mondott kúp végül a 7. nap estéjén meghajtotta. Szintén sokáig tartott a kakilás. Evett este, és valahogy nem volt szívem kiságyba rakni, közöttünk aludt. Hajnalban arra keltem, hogy sugárban jön ki belőle az este megevett tej. Emésztetlenül! Reggel még volt két sárga :!: bökije, és nem vártam tovább. Hívtam a védőnőt és a dokit. Bementünk a rendelésre, doki vizsgálja. Egyrészt tele volt levegővel a pocakja, de ez csak az egyik. Ordított, ha a jobb fülét megnyomta a doki, elkezdett taknyosodni. Láza egyáltalán nem volt, mégis állítólag valami vírust kapott el. (Másnap már csak náthát mondott a doki :? ) Ennek is a végét kaptam el. Úgyhogy most kap kúpot, és orrcseppett. Az első két kúp után jobban lett. Már nem fáj a füle, és tényleg láthatólag megnyugodott. Megint elfogadja a cumit, és alszik nap közben.
Apukám szerint az oltás is lehetett, amit két hete kapott. Mert hát vírusos emberek között nem volt. A nátha meg hamarabb kijön belőle. A doki megbirizgálta valami kencével a végbelénél, azóta meg a kaki is ezerrel. :)
Olyan szomorú voltam, annyira hülyének éreztem magam, hogy semmit nem vettem észre abból, hogy beteg!!! Valójában csak nyűgös volt, de semmi több. Most még két napig kúpozom.

A másik, amit a doki mondott és meglepődtem, az a hozzátáplálás. Azt mondta, hogy ahogy megvizsgálta a pociját, azért is kakilhat nehezebben, mert csak anyatejet kap! :? Úgyhogy mivel túllépte a 6 kilót, ezért a doki szerint el kell kezdenem almával a hozzátáplálást. Nagyon nem örülök ennek, gyakorlatilag feleslegesnek tartom így, hogy van tejem. Mire fél éves lesz, addigra már szinte enni fog és nem lesz szükség annyi tejre. Így vizsont el fog apadni a tejem. És ezt nagyon nem szeretném!!! Tanácstalan vagyok. Ti mit mondtok erre? (Ugyanakkor persze nagyon jó lenne, ha tavasszal kezdeném el, a friss zöldségek megjelenésekor...)

Még valamit meg akartam osztani veletek!!! Képzeljétek:

Csabi megfordult!!!!

Egyelőre csak hasról hátra, de tegnap este volt az első, és azóta 3szor reprodukálta, úgyhogy tuti nem véletlen volt! Apa nem volt itthon, éjszakára bent kellett maradnia. Így unokahúgom volt itt, épp mutogattam neki hátul a haját, hogy milyen édesen hullik és csíkokban váltakozik a színe emiatt, amikor egyszer csak megfordult. Első alkalommal nagyon meglepődött. :lol: Szóval apa még mindig nem látta, mert ma is csak a kora reggeli órákban csinálta, azóta nem akarja. :D

Linus

Annyit akartam mondani, hogy mi is kisfiúk és Huggies-osak vagyunk. Szerintem is azért folyhatott ki a pisi, mert a nagyobbra váltottál. Én csak akkor váltok, ha már tényleg kicsi az aktuális pelus. Ezért is hordjuk még a 2-est, bár a hat kilón túl vagyunk.
Egyébként van még egy nem márkás pelus típus. Bambino a neve, kék csomag és egy kisfiú van rajta! Az Auchan-ban tuti kapni, máshol még nem láttam. Kifejezetten kisfiúknak van, ennek is hátul rugós, csak olcsóbb persze. Ezt is kipróbálhatjátok, nekünk ez is bevállt.

Puszi mindenkinek, és kellemes hétvégét!!!!

Kép

Kép
fcicus

Cicus, sajnálom...hidd el, én sem vettem volna észre, abból amit írtál..
kaki-ügy:anyatejesek alig kakilnak ,szerintem ebből nem lehet gond...a hozzátápit meg kell gondolnod nagyon.
én ugye hozzátáplálok már, mert nincs anyatej és a tápszer kevésDE ha lenne tejem, nem táplálnák hozzá 4 hós koráig tutti...az anyatej fontos, mit meg nem adnék azért hogy nekem legyen...mit meg nem adnék, hogy szoptathassak...de én nem tudtam, így mivel a tápszer nálunk nem vált be, kap kaját, eszi is szépen, már húst is DE ha lenne tejci, eszembe sem jutna mást adni....
Vendég

Sziasztok!

Húúú Cicus nem irigyellek ..... én sem vettem volna észre .... attól hogy nyügi még nem bizti hogy beteg is.....én is anno azért vittem el dokihoz Rékát mert hányt. Na ez már bizti jele lehet vlm. nyavajának! Nagyon ügyi Csabicsibe hogy megfordult :)

Linus, mi is váltottunk pelust mert én is írtam a múltkor hogy milyen rossz a pampers 3-asa....és most vettem Liberót....na most nekünk ez vált be Érdekes....na mind1 a lényeg hogy ez most csúcs jó....pedig...a liberó 2-ese egyáltalán nem jött be....akkor az ázott át! Szóval tényleg érdemes váltogatni!
Kristófnak Boldog névnapot!
Kia, köszi a dícséretet....pedig már le is vágtuk egyszer Réka haját....de annyira nő neki.... :) Hát nem tőlem örökölte mert nekem ritka és vékonyszálú is...és nem is nő meg teljesen hosszúra csak félhosszúra! Gondolom nagyon várod már az áprilist..... :) Mennyi ideig lesztek?

Anikó, jó hallani felőletek.....gyere gyakrabban és rakj fel képeket is a Viviről...léccciii....léccciii....lécciiii!!!!

Anna, nekem is rohamosan elkezdett apadni az a kis tejcsim is ami van.....annyira rossz.....:( Fogalamam sincs mi az oka......az okééé hogy Réka csak bekortyolgatja és nem szoppizik ráááá....de ez eddig is így volt.....nem értem! Valszínű csak ennyire futotta!

Na de csajok a mai napunk katasztrófaaaa a köbön....Réka már reggel nyűglődéssel kezdte...alig akart enni.....minden érdekelte csak a kaja nem....nézelődik ezerrel kaja közben hidazik.....fogja a cumisüveget....tolja ki a kezével....vigyorog....dumál közben....na de hogy egyen azt már nem!Őrület.........ez folytatódott a déli etetésnél is....viszont itt már nyűglődés volt ezerrel....nem is tudtuk megeteteni rendesen.....ráadásul ebédre hivatalosak voltunk anyáékhoz...na mondom majd ott megeszi...a nagy túúúróóóttt....ott is műsorozott..... na mondom bizti fáradt....leteszem alukálni....az sem volt jóóóóó....nyűglődött....de már annyira hogy a könnye is kicsordult....na mondom irány haza.....babakocsiba be......na így sikerült 1 órát aludnia....de már úgy kellett sietni haza mert már a babakocsiban is nyügi lett....pedig ott sosem szokott....na hazajöttünk ...és most evett rendesen....igaz a vége nehezen csúszott be....de bement....most csörgőzik ezerrel és dumál közben......olyan mintha azt mondanáááá....hogy igen-iken-igen....és gargalizál ezerrel :) Nagyon édes :D

Na asszem megint jön a nyügi....eddig tartott...megyek megpróbálom bealtatni!

Puszi mindenkinek!

Niki és Réka baba
Vendég

Linus az nektek szolt. :D :D Szerintem jó pofák a csajok. :-)))

Igazatok van félre írtam a hőmérőzést! 0,4 fokot akartam írni. Bocsi, látom nagyon figyeltek. :shock: :oops: :o

Ma kint voltunk a városligetbe!
Szuper volt kapot Cars-os lufit imádja, azt játsza hogy a kezébe adjuk a végét majd elengedi a lufi elszáll, és nagyokat kacag! Meg kell zabálni!!!!

Cicus én sem jöttem volna rá, a lényeg hogy kiderült és hamar rendbe is jött. A forduláshoz gratula :)

Niki én már abbahagytam a héten mert csak nyamogott rajta és már csak pár csepp jött, nem is feszült annyira. Szóval nekünk ennyire tellett, de sabaj a védőnőm még így is megdicsért mindkettőnket, hogy ennyire kitartottunk. (Levike meg én sem adtuk fel). Két hét és mi is elkezdjük az almát már alig várom hogy mit szól hozzá a mi kis Döbrögink. :D :D

Puszi Mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07

Boldog névnapot Kristóóóóóóf!!!!!

dhbetty

Boldog Névnapot Kristófnak! :D :D :D :D :D :D :D

Cic:gratula a megforduláshoz....
Vendég

Sziasztok!

Cicus, ne emészd magad én sem vettem volna észre a leírt "tünetek" alapján. Sokszor van, hogy a babák nyűgösek, de ezt sokszor be lehet tudni a frontoknak vagy annak, hogy jön a foguk. Hidd el, ettől még nagyon jó anya vagy!
A megforduláshoz én is csak gratulálni tudok, Partik jövő héten lesz 3 hónapos, de még a környékén sem vagyunk a megfordulásnak :( Hanyatt fekvésből már megy az oldalra gurulás, és a fejemelgetés, kitolás ha hason van, de más nem...... :(

Mi is voltunk ma kirándulni! Teljesen le voltam döbbenve, megetettem a Manót 9 után és legközelebb fél 5-kor kérte a kajcsit. Amikor kocsiban voltunk nagyrészt aludt, de a babakocsiban séta közben aranyosan nézelődött. Biztos annyira lekötötte a figyelmét a sok új dolog, hogy megfeledkezett az éhes pocijáról! :) (voltunk Esztergomban, Párkányban és Szentendrén)

Na aztán amikor hazajöttünk bepótolta a kimaradt adagokat... Annyit evett, hogy nem győztem melegíteni a tejet :lol: (persze én egész nap majdem szétdurrantam, úgyhogy alig vártam már, hogy hazaérjünk és egy kicsit kettesbe lehessek a mellszívómmal :lol: )

Kép
zuzmara08

Jaj!!!!!!

És NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK ÉN IS KRISTÓF BABÁNAK!!!!! :lol:

Kép
zuzmara08

Kép
nyafi

Zúzmara!Csak hogy ne aggódj! :lol:

Kép
nyafi

Köszönöm Nyafi! :D
Végül is nem szeretnék semmit siettetni vagy erőltetni, hiszen minden gyerek más és más. Valaki korábban kezd el dolgokat, valaki kicsit később, de ugyan úgy egészséges boldog baba!

Szerintem nálunk az a fő "baj", hogy Patrik nagyon utál hason feküdni. Amikor jókedve van akkor hasrarakom, de egy 10 perc után már erősen tiltakozik. Aztán olyan is van, hogy hiába van hason csak lustálkodik és nem emelgeti a fejét :)
Mindegy, mindent a maga idelyében! :)

De köszönöm mégegyszer a linket, ha kicsit nagyobb lesz szerintem elmegyünk pár foglalkozásra :lol:

Kép
zuzmara08

Sztem nem kell elmenni foglalkozásra, ha jó ütemben fejlődik. Azért a link, mert ott látod, hogy mik a fejlődési szakaszok. Abigél is kb 10 percig van el hason, pedig ő már 1 hónappal idősebb, mint Patrik. Arra gondolj, tök jó, hogy elvan 10 percig! Egyenlőre még csak ezt kell csinálni. Abigél még csak most kezdett oldalra fordulni, de amikor az ölembe tettem félig ülő helyzetbe ,mindenképp fel akart ülni, úgyhogy ilyet nem fogok többé, mert még nagyon gyenge a hátizomzata, én nem vágom tönkre a gerincét...

Kép
nyafi

Figyeljetek, nem is biztos, hogy kell egy gyereknek a hason fekvés. Mint kiderült, az én férjem is utált hason feküdni, nem is feküdt baba korában. Így nála kimaradt a csúszás mászsás, ő egyből felültl

Kép

Kép
fcicus

szerintem a babák tudják, mi a jó....nem lehet egy könyv alapján megítélni őket, Hunor pl nem tud megfordulni, nem is akar...pedig elmúlt 3 hós...és akkor mi van?semmi. tudja ő, mikor mit akar...viszont ő hason alszik, kivéve ha hátra rakom nagynéha, hogy úgy is legyen, meg a pihiszéken, babakocsiban, de amúgy hason alszik...hamar, alig volt 5 napos, amikor a fejét már mozgatta és felemelte a fejét, és azóta nem sokat tanult, nem baj, majd fog.
szerintem senki sincs elkésve....a babák tudják, mit mikor akarnak.
Vendég

Sziasztok!
Egy-két témához én is hozzászólok!:)

Pelenka:
Nálunk pl se a pampers,se a libero nem vált be!
Nálunk az 1*ű LIDL-s pelenka vált be,de az nagyon!

Hason alvás:
Mi hason alszunk (Este fél8-reggel fél8-8-ig,csak napközbe van háton alvás!

Én is úgy vagyok mint lafead,minden baba más és ők tudják mikor mit csinálnak!A Vivien is pár naposan Felemelte a fejét,most tanulja az átfordulást,de nem erőltetem!:)

Na még visszaolvasok rendesen!:)

Kép
aniko...

Linus!
Éjszaka átalvás?
Csak álom még.
Nagy néha alszik 4-5-ig, de akkor is előtte szájába dugdosom a cumit hátha elég az..
Tegnap is fél3kor is, 5kor is farkaséhes volt..
Én meg álmos.
De majdcsak eljön mi időnk is. Kaja után amúgy visszaalszik, csakhát nekem megy olyn könnyen ezért én kicsit mosottkaki vagyok..

A tejem kb felére csökkent. Még az a kevéske is.
A baj az, hogy eszik mondjuk 80 milit, mint ma reggel, aztán nem fogadja el a pótlást, deeeee 2 óra múlva már éhes. Hogy lehet ezt megoldani?
Ez már csak szenvedés.. :?

dhbetty

Ja és Panka is nagyon távol áll még a forgástól. Néha picit az oldalára, de az csak véletlen..
Nem vagyok megijedve, olyan pöttöm még..nem várom, hogy már a háztarásba is besegítsen. :D
Használtok kengurut?
Milyet?

dhbetty

Legújabb alvópajti a HORKOLÓS maci..
Kép

dhbetty

Patriknak nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!

Puszi:Kingii+Flóri
Vendég

Sziasztok!!!

Teljesen kivagyok :( Réka megint nem eszik rendesen írtam még szombaton a nyügi napjáról...na ez folytatódott tegnap is...alig eszik...megint csak 16 dkg hízott a héten....alig eszik 100-120 ml-ket :( Este alig tudott elaludni tiszta nyügi volt...este 10 volt mire elaludt :( Hajnali evés volt a mélypont számomra majdnem 2 óra hosszáig sírtam és most is rajtam van a bőghetnék....80ml :shock: ...ááááá....teljesen kész vagyok....Ráadásul tettem tisztába reggel és megint büdi a pisije...szóval kezdődik előről ez a ro....dt húgyuti fertőzés....bocsi de nagyon-nagyon magam alatt vagyok :( Már hívtam a dokinénit....holnap pisigyűjtés.....tenyésztés....valszínű megint antibigyó :( Azt mondta hogy vannak babák akik hajlamosak az ilyen fajta fertőzésre......de ez engem egyáltalán nem vigasztal....általában akkor szűnik meg ha már lekerül a pelus! :shock: ááááááá????és addig antibigyón élünk :?: Megőrülök!!!!Na tessék megint bőgök!!! :cry:
Mi a fenét csináljak????Ez a hülye kaki...pedig szinte ott ülök és nézem mikor tojik a lelkem...és rögtön bontom is ki!!!Persze néha lemaradok....de ez nem igazság!!!Miért kell egy ilyen picinek ennyit szenvednie??????

Bocsi hogy csak így rátok zúdítom de muszály kiírnom magamból mert megőrülök!!!!

Puszi

Niki
Vendég

Sziasztok!
Bocsika a zavarásért, de kaptunk egy C&A 68as tavaszi overált, ami sajnos kicsi nekünk:-( pedig pihe puha gyönyörű overálról van szó.
Nem szivesen, de megválnék tőle, a ti babáitoknak pont jó volna méretben.Ha valakit érekel keressen meg püben.
Köszike és bocsesz!
Jó babázást!!!!! Kép

Heni
KépKép
heni81

Szia Niki!

Sajnos a hugyuti fertőzéshez nem tudok mit hozzászólni, csak annyit hogy lehet hogy valami természetes gyógymód lehet segítene...mondjuk immunerősítés...én tudok egy csomó mindent de így leírni sok lenne, ha gondolod hívj fel és akkor szóban elmondom.

A hízás viszont normális 16 dkg az szuper...sőt a mi doktornénink azt mondta hogy mostmár akár a 10 dkg körüli hízás is jó (mi mindjuk 5,8 kg vagyunk lehet ez is számít), mert ilyenkor 3 hónap fölött már nem híznak olyan tempópan és akár rapszódikusabb is lehet...egyszer szinte semmi aztán megint megindul. Én a helyedben nem mérném mennyiket eszik, csak annyit hogy a héten mennyit hízott....valószínüleg nem tesz jót egyikötöknek sem hogy ezzel fusztrálod magad. Én csak kiváncsiságból nézem időnként egy-egy evésnél hogy mennyi volt és 210-110ig-80ig bármi előfordul. Szóval csak annyit akartam mondani ezzel az egésszel hogy ne izgulj, lehet hogy a fertőzés miatt nyügösebb és azért nem eszik, de lehet hogy pusztán az időjárás.

Hívjál ha bármiben tudok segíteni.
puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Sziasztok!

Kingii: köszönjük a jókívánságot :D
Nyafi: én is csináltam már olyat, hogy félig feküdtem az ágyon, félig ültem és a Manót a felhúzott lábamnak támasztottam. Így féig ülve, félig fekve van. Valamelyik este megfogta az újjamat és addig küzdött míg rendesen fel nem húzta magát ülő helyzetbe. Én nem akartam még ültetni, de ő látszólag ő nagyon szerette volna.... Szerinted inkább még ne is hozzam olyan helyzetbe, amikor ülhetne? (ez lehet, hogy kissé zavarosra sikerült) :)

Nem tudom mi van ma, de már vége lehetne ennek a napnak. Hülye köcsög időjárás!
Szegény Manóm olyan nyűgös.... csak az ölembe képes aludni 10-20 perceket. Délután 15 óráig 3x öltöztettem át. Előszőr még a háta közepe, jóformán a nyakáig kakis volt, :lol: pedig ahogy észrevettem már vittem is tisztába tenni, de késő volt! Teljes ruhacsere, mosdás. 1 óra múlva mikor is oldalt feküdt, olyan furcsán erőlködött, gondoltam kicsit megtornáztatom, hátha van egy kis puki ami nem akar kijönni. Megfogom a derekát amelyik oldalon feküdt... hát teljesen át volt ázva a ruhája... kifolyt a pisi :( pont valamelyik nap írtam, hogy milyen régen volt nálunk ilyen. Na, gyos vetkőzés, öltözés száraz ruhába. Amióta megállapították a vesetágulatot nagyon félek, mert mondta a doki, hogy addig hajlamosabbak a babák a felfázásra, vese gyulladásra...

Kenguru: mi kaptunk kölcsön egyet, de nem olyan mint amilyet szerettem volna venni. Én Chiccot-t néztem, elég drága, de a baba hátat nagyon jól támasztja és mindenhogyan lehet variálni. Feléd legyen, illetve kifele nézzen. Van rajta kis kenő és lehajtható ha már a baba szépen tartja a fejét. A szülő hátán keresztbe van a pánt, így azt is kíméli. Majd megkeresem a neten ha érdekel.

Kép
zuzmara08

Zuzmara
Kép
Patriknak!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Gyors kérdés:(leginkább nyafitól várok választ,mert ő mindig mindent tud :D :D :D :D ),persze más véleménye is érdekel.Szóval Flóra 1-2 napja nagyon elkezdett köpködni.Szerintetek ez normális???

Üdv Mindenkinek! :D
Vendég

hogy érted hogy köpköd??mit? a kaját???mert ha a kaját, akkor csak szórikázik...nekünk is szokta, unaloműzés és ok a takarításra...
Vendég

nem.... :shock: :shock: a nyálát :shock: és iszonyatos mennyiségben... :?
Vendég

fogzik...ekkor van ilyen!
Vendég

Sziasztok!
Kingii én TÉNYLEG nem tudok mindent... Köpköd? Előfordulhat, ahogy Lafead írta, hogy fogzik. De ahhoz még jár egy csomó cucc.Hőemelkedés, ökölrágás, hasmenés, nem evés, meg ilyenek. Ha csak köpköd, akkor sztem játszik. Már ha vigyorog utánna. :lol:
Zuzmara! Én nem tenném. és értettem amit írtál. :lol: :lol:
Niki! 160 az gyönyörű!!! Zsuzsinak igaza van. És biztos lesz ez jobb is. Nem hiszem, hogy pelenkakorszak végéig...Kitartás!!!
Kenguru! Nekünk van, kétszer volt használva, egész jól bírta. Mihez akarjátok? Asszem Kia még otthon is azt használja ugye?
Lányok! Egy kérdés! Kinek hol alszik a babája, velük egy szobában, esetleg egy ágyban, külön szobában? Ha velük egy szobában, mikor akarjátok őket másik szobába tenni, ha van rá lehetőség?

Kép
nyafi

Nyafi, velünk alszik még...6 hós koráig nagyjából, aztán kisszoba.De hétvégente 7 órás kaja után velünk alszik délig...ez olyan szokásjog lett... :lol: (Rákospalota van Újpest mellett???mi 4 ker.)
Vendég

Kia, köszönöm neked is a jókívánságot! :)

Patrik inkább csak gurgulázik a nyálával és buborékokat fúj belőle, nagyon tetszik neki... Szerintem is a foguk miatt van!

Nálunk a Manó ott van a hálószobában, de azt hallottam, hogy ha valaki át akarja tenni külön szobába, azt 6 hónapos kora előtt tegye, mert utána nehezebb. Akkor már nagyon érzékelik a szülő jelenlétét, és nehezebb lesz a másik szobába szoktatni.

Nyafi köszönöm, igyekszem nem csinálni többet olyat :)

Engem is aggaszt egy dolog, de attól félek ez komolyabb lesz.... Patrik sokszor még 2 órával a kaja után is bukik, nem is keveset. Mindíg nehezen böfizett, éppen ezért soha nem teszem le böfi nélkül. Fogok szólni a dokinak csütörtökön mikor megyünk oltásra. Remélem nincs gond a gyomrával. Jóformán 1 hónapos koráig egyszer sem bukott, most meg állandóan :cry:

Kép
zuzmara08

Nyafi:remélem nem sértődtél meg! :wink:
Hőemelkedés van-ököl evés van-változóan eszik stb...Lehet,hogy a foga..nem tudom...

Kengurunk nincs és szerintem nem is lesz...

Mi egy szobában alszunk,20:00-reggel 5-ig babakocsiban alszik 5-7-ig meg a saját ágyában...

Foggalmam nincs hogy szoktassam le a babakocsiról....szinte alig fér bele... :shock:

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?