Sziasztok!
Benszi,
Köszönöm!
Mi volt az UH-n?
Voltam bent kedden,találkoztam a dokiddal,tud ám kiabálni,ha rossz kedve van...
Úgy leteremtette a Talpag dr-mint a sicc!Jól összehúztam magam a ctg-n!
Nekem is szimpi a Lintner,de néha olyan mintha aludna...
Már nagyon.-de nagyon elegem van,tegnap extra sz*rul voltam!Sehogy nem jó,se ülni,feküdni,állni,járni...Szóval,sehogy,de sehogy és úgy érzem a Bogyók is nyűglődnek ilyenkor,bizti kicsi már a hely..
Tegnap reggel 2 kínkeserves nyüszítéssel indítottam a reggelt,aztán jártányi erőm sem maradt.Éjszaka fél 3 tól fél 5 ig ébren voltam,vakaróztam mint állat,próbáltam súlytalanítani magam a kádban,aztán nagyon nagyon nehezen elaludtam és szunyóztam 2 órát.Ma is fel keltem fél 4 kor és viszketés-viszketés hátán...
Az arcbőröm akár egy pizza,tiszta paptamás.
Szóval,voltam már jobban is...
MAMINTI,LÉDA,TONTICA,ZSANI...
Ti is így ki voltatok a finishben,vagy csak én vagyok extrán gyagya?Ja és a hasmanést kihagytam!
Viszont öröm nézni,mennyi szépséges babuci van már kint!Nagyon-nagyon szépek!Gondolom nem árulok el azzal titkot,hogy már szeretnék itt tartani...
Olyan kivi vagyok a Bogyókra már!
És mindenkinek aki a babák mellett fórumozik:Királyok vagytok hogy ilyen jól szerveztek!
Jadika,
gratula a vegyespároshoz!Én izgatottan várom,hogy kiderüljön,kukis vagy nunis páros bújkál a pociban!
Már remi nem soká...
Apropó,poci,sztem rendben van!
Numato!
Tökre átérzem amit írtál,engem is nagyon bosszantott,hogy 31. hétben azt mondta az előző doki,hogy 3 hét múlva...És akkor már 2 hete nem voltam Uh-n!
Aztán annyira paráztam,hogy bekerültem a kórházba mint tudod...
Ha javasolhatom,ezt megelőzendő, mondd meg a dokinak,hogy legalább egy UH-ra el szeretnél menni,mert izgulsz érte!Én gyáva voltam,kiharcolni,pedig bizti jobban jártunk volna...
Még most is lázba vagyok,ha kicsit másképp mozognak,vagy kevesebbet,ez a doki már azt mondta,hogy ilyenkor menjek be ctg-re.Gondolom vágja,milyen rossz az,.ha parázik a kismami.
edina!
Gratu Neked is az ikrekhez és légy nyugodt,jó helyen vagy!
Dóri!
Neked a terhesség alatt már tudni lehetett,hogy strapálódik a veséd?Vagy csak utána jöttek rá?És milyen tüneteid voltak?
Az anyagcserémmel már nincs minden rendben,az bőröm is azért ilyen csúny valszeg...Valaki azt mondja ez azért van,mert már nem igen bírják a szerveim az extra terhelést így a vége felé...Szerinted?
Maminti!
Most érzem csak át igazán a viszketésed...