Hajni, a meerkat magyarul szurikáta
(ezt csak onnan tudom, hogy van egy olyan műsor, hogy meerkat manor - szurikáták udvarháza valamelyik állatos csatornán
)
ZVera, szerintem a doki arra gondolhatott, hogy ha kicsit messzebb vagy, kevésbé ugrasz minden nyikkanásra, csak ha tényleg sír Oli. Bár mintha írtad volna korábban, hogy akkor meg Zétit felébreszti
mondjuk nálunk tényleg működik általában, hogy ha felébred Adri éjjel, és kicsit dumál, nem szoktam bemenni hozzá (ébren hallgatom), és sokszor visszaalszik, csak néha kezd el sírni, akkor bemegyek hozzá, és megvigasztalom (na ez mondjuk tegnapelőtt éjjel másfél órán át tartott, mármint a vigasztalás két perc, utána az alvással próbálkozás a többi, mert ő inkább tornázott volna
).
De örülök, hogy találtál szuper bölcsit Zétinek! Bizony, ennyi vacak dolog után ideje, hogy jó dolgok történjenek veletek!
Kreiszi, igen, azon a meccsen... azért néha kukkants be
Millye, nemnem, itthon mértem
tanácsadásra majd szeptemberben megyünk legközelebb csak.
Hátamra a doki is azt mondta, hogy szerinte a sok babacipeléstől. Csakhogy nekem egyetlenegy pontban fáj, és nem folyamatosan, hanem mozdulásra. Pl. múltkor jógán kellett volna háton fekve csípőemelést csinálni, és egy centit nem tudtam felemelni a csípőm, úgy belémhasított a fájdalom, és mindig ugyanott, hátul alul majdnem középen de kicsit balra. Vagy mondjuk ha a fűben ücsörgök, utána nem tudok felállni, csak kínkeservesen vagy tíz perc alatt... namindegy, most Voltarenezek, meglátjuk, mi lesz. Remélem, megjavul
Kengurum meg naon királyos hátmerevítős BabyBjörn van, szóval az elvileg szépen elosztja a súlyt. Meg azért annyit nem kenguruzunk, csak kb hetente egyszer vagy kétszer.
András éjszakai riasztás jujjjjjjjj nem is merek belegondolni, hogy mennyire megijedhettél!!! Ha simán felébredt, csak egyet-kettőt kellett rázni rajta, akkor valószínűleg csak nagyon mélyen aludt. Sajnos Tomi kollégái közül kettőnél is van hasonló korú baba (az egyik decemberi, a másik áprilisi vagy májusi), mindkettőjüknél volt tényleges riasztás a légzésfigyelővel, és azt mondták, hogy vagy egy percig kellett csipkedni/dögönyözni/rázogatni a gyereket, mire elkezdett lélegezni, és mikor újrakezdte, akkor nagyokat sóhajtozott, szóval lehetett hallani, hogy előtte nem lélegzett. Mondjuk így, hogy az ismeretségi körünkben most két esetben is volt ilyen gond, nagyon-nagyon örülök, hogy nálunk is van figyelő... az egyik babánál már megtalálták, mi a gáz, a másikkal még most járnak a Heim Pálba.
Éééééééééééééééééés mai menü (dobpergés): húsleves (!!! igen, nekiálltam az anyu-félének, és úgy néz ki, ehető lett, meglátjuk, mit mond rá Tomi este, már alig várom, hogy megkóstolja), meg másodiknak a levesben főtt husi kapormártással
Nila, remélem, azért már jobban vagy, mint reggel!!!
Adri is szokta itthon a kertben tépni a füvet, meg kaparni a földet, én is hagyom neki, figyelek, hogy ne tegye a szájába, aztán megmosom neki. Hadd ismerkedjen a világgal
Bogi/Julcsi/Amy, remélem, jól sikerül a minitalitok, hozzatok majd képeket!
Tényleg, Nila, te találkozol Zsancyval? Egyáltalán tud valaki valamit Zsancyról? Nem emlékszem, mikor mennek vissza, de jó lenne, ha pár szóra beugrana ide azért...
Akiről a hírekben hallottam, az ez a babanetes Roli volt? Na most totál ráz a hideg, szédülök, szabályosan rosszul lettem. Az ilyen hírektől napokig nem tudok normálisan aludni (múltkor volt az aquaworld-ös eset is...), ezerszer ébredek, rosszakat álmodom. Ráadásul tegnapelőtt azt álmodtam, hogy kiesett a fogam, ami ugye tudjuk mit jelent álomfejtésben, szóval kész vagyok. Ugye, a mi gyerekeink mind épen, egészségesen fognak felnőni, és unokákkal árasztanak majd el minket?????
Elif, sajnálom a pocsék éjszakákat
remélem, odakint azért jobb lesz a helyzet alvás-ügyileg, és tudsz majd te is pihenni, meg hamam-ozni! Addig meg itthon szigorúan pihenj/aludj rengeteget, hogy legyen energia a raktárban