Új privát üzeneted érkezett!

Bogi, ne viccelj! Ha te tapostad volna le Tomi fejét, akkor fasírtban lennénk, de attól, hogy pár másik rendőr tapló volt, téged még ugyanúgy csíplek :D relax :D
(nem mindig ragálok mindenkire, mert akkor még a szokásosnál is hosszabb hsz-eim lennének, pedig néha így is fél oldalt írok 8))

éééééééééés tádám: Adri végre-végre elérte a 7 kilót :D ezért drukkoltunk már egy ideje, mert a kis drágám mostanában nem nagyon hízogat...
Nekem meg állítólag a hátfájásom izomfájdalom, és kenegessem Voltarennel. Kíváncsi leszek, mert szerintem az izomfájdalom nem ilyen. Van olyan, hogy fel se tudok állni ülésből, és majdnem bepisilek, úgy fáj. Tegnap meg szinte egész nap, már lestem az órát, hogy mikor jön haza Tomi, hogy kicsit leborulhassak.

Zümis, sajnálom, hogy gázok vannak a férjeddel. Mondjuk négy gyerek után azért nem pont úgy megy, hogy szülés után két héttel irány a kifutó :roll: kozmetikus meg nálunk is külön szervezést igényel, pedig csak egy apró maszatkánk van. Bár múlt héten végre én is ismét "kigazoltattam" a szemöldököm, ahogy Nila írta, igencsak rámfért.... :?
Na most nézem, Verus férje is megkattant. Hülyék ezek a pasik. Mondjuk én Tomira nem szólhatok egy szót se, dicsér, hogy csinos vagyok, pedig én se pont így néztem ki, mikor megismert. Na mondjuk akkor még kis csitri voltam :lol: de vicces lenne, lehet, hogy én is keresek képet, ha megtalálom az archív DVD-ket :lol:

Millye, a lányod fogyózik??? :shock: na neki meg én küldök egy virtuális popsinbillentést, olyan szép csinos nőies alakja van!!! Egy deka fölösleg nincs rajta, a pasik se csontvázat, hanem nőt keresnek.

Kreisziék még mindig nyaralnak? Olyan rég járt erre :(

Meg egyébként mostanában nagyon megcsappant a jelentkezők létszáma, korábban többen írtunk rendszeresen.
Gabi nagyon hiányzik, Andus biztos rengeteget melózik szegény még mindig, Ricsibaba meg Yve gondolom, még mindig a két kicsivel küzd, Bjuti mintha kétemberes gyerekről írt volna, b79andi egyszer írt, hogy majd jön, aztán mégse, Monic egy ideig sokat jött, aztán egy ideje semmi, Iricc, Háfi szintén semmi hír.
Andabella meg Abencze meg Kangu legalább néha-néha adnak hírt magukról :D

KépKép

KépKép
stelly

natessék neszenekem laptető :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Budabo sajnálom a rossz éjszakát! Húúú a Triumph nagyon jó! Én nagyon szeretem! A férjemtől pár éve playboy-os fürdőrucit kaptam, de nem merném felvenni strandra :D szuper jó programokat csináltatok! kérünk képet a minitaliról! :D

Nilabali megértem a dilemmát a babával kapcsolatban... nagyon sajnálom... és ez máshogy is alakulhatott volna ha nem szúrják ennyire el! :? Jól teszed ha elmész egy kicsit Bazsával! Mi is így teszünk... nemsokára kimegyünk a kertbe és lehet teszünk egy kört a fenyvesbe :D

Stelly örülök, hogy Adri hízott! Ti is ma voltatok a védőnőnél? :D Sajnálom a hátfájásodat! Nem cipeled túl sokat a lányodat? Vagy az nem lehet, hogy az ágyatok nem kényelmes? :roll: Fogyózik bizony... áááááá ez a kamaszkor... én is voltam kamasz meg én is fogyóztam... nevetni fogsz most a pálcika a divat... hiába mondom neki, hogy csini meg jól néz ki... sajnos van aki telebeszéli a fejét... én feltöltöm önbizalommal más meg egy pillanat alatt lelombozza... kis hülye meg elhiszi, hogy súlyfeleslege van... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Bocsi, bocsi, de visszaolvasni nem nagyon tudok, mert megint csakazanyával napunk van! Csak ebbe az oldalba kukkantottam bele!

Férjem még carul!
Millye, köszi a homeós infót, már meg is vettem, már szedi Zsolti! :wink:
Lányodnak pedig én is küldök egy virtuális fenékbebillentést, minek neki fogyózni, nagyon szép csinos lány! :D

Eszter, gratulálok a 7 kilóhoz! Bencus se nagyon hízogat mostanába, de mozgásfejlődésbe viszont rengeteget fejlődött, ahogy Adri is! :D

MÁtól ittvan anyum is, azért is jövök ritkábban, bár megjegyezte, hogy nyugodtan jöhetek netezni, tudja, hogy babanet függő vagyok! :oops: :D
Bencus ma akkorát kakált 3 nap után, és olyan büdöset :oops: , biztos az alma! :D
zsu83

Aaaaa - annyi mindent szeretnek irni, de ido. :evil: Andrew a mai harmadik alvast nyomja, de ez nem szokott sokaig tartani. Mindegy majd amire futja...

Millye - eredetileg kozgazdasz vagyok, de egy informatikai cegnel dolgozom fejlesztesen mint termekmanager (Oracle ha ez mond valamit). Ja es arra meg nem valaszoltam, hogy igen muszaj visszamennni, mert egy fizubol nem tudunk megelni foleg, hogy nalunk en keresek joval tobbet. Januartol azert akarom bolcsibe adni, mert nincsennek illuzioim, hogy sokaig ilyen jol boldogulok majd vele, mert ugye ha nagyobb lesz az igenyei is masok lesznek es nagyon rosszul ereznem magam, hogyha nem tudnek eleget rafigyelni. Ott tenyleg odafigyelnek rajuk es nagyon szimpi volt az egesz hozzaallasuk. Ja es persze jovore mar a szabadsagom is egesz evre kell, hogy eleg legyen es nem lesz annyira 'laza' mint most az ev vegeig.

Zsuzsi - az irodaba azert kell majd bejarnom jan-tol, mert az van kozel a bolcsihez es igy kozel leszek a kisfiamhoz. Valahogy megnyugtat, hogy ott leszek tole 2 percre. Azt mondtak, hogy nyugodtan be is lehet menni pl. ebedszunetben csak meglesni, hogy mit csinalnak. Mondtak, hogy olyan anyuka is volt mar aki bejart szoptatni.
Ja es a ferjem nem igazan focista, o inkabb gyephokiban utazik, de szerencsere csak oktobertol aprilisig tart a szezon. Focizni inkabb a haverok miatt jar, meghogy kondiban maradjon. Bar az is igaz, hogy Andrew imad a kis lasztijaval jatszani - mar amikor nem a fejebe akarja benyomni. :lol: Ja es azert persze igyekszem majd dolgozo anyukakent is benezni, de valoszinuleg nem tul gyakran. :roll:

Zetivera - hajra minitali! Kepeket el ne felejtsetek csinalni. :D Igen a munkaval viszonylag szerencsem van. Igaz, hogy itt nem lehet otthon maradni evekig mint Mo-n (itt erre nem futja az allamnak, igaz ennel gazdagabb orszagokban sem nagyon) viszont sokat segitenek a dolgozo anyuciknak.

Ladmon - beszamolo nagyon jo, majd ha nem lesz idom olvasni akkor ezekbol fogok elni. Remelem erzed milyen fontos kulcsfigura lettel. :wink: Gratula Eszternek a maszashoz. Mi meg ilyesmitol nagyon messze vagyunk. :roll:

Nilabali - nalunk is ez altalaban a kikapcsolodas, itthon egyutt megnezunk egy filmet vagy ilyesmit. Andrew ebben is partner, fel nyolc fele elalszik, reggel hetig szunya van. Nyugis gyerek... egyenlore. :wink:

Zumis - sajnalom a gondokat apaval. :( Amikor megismertetek o nem nezett ki maskent? Szerintem tok termeszetes, hogy valtozunk ez benne van a csomagban, amit vett. Ja es megsugom, hogy en pl. a szoptatas alatt szedtem fel 3 kg! :oops: Nemhogy fogynek... :evil:

Na ennyire volt idom, mert ebredezik. Talan meg kepet enged felrakni, de ha nem akkor majd este dobok egy parat.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Visszaaludt szoval kepek a kedvenc pasijaimrol:
Kozos video keszul
Kép

Multitasking
Kép

Nagymami meerkat-jei (nem tudom, hogy van a meerkat magyarul :oops: )
Kép

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Zsu83 remélem férjed mihamarabb rendbe jön! Nagyon jó hogy anyukád is ott van mert tud segíteni neked :D A virtuális fenékbebillentést átadom! :lol: Az almától büdi a széklet? :shock: na akkor felkészülök... :lol: nekünk naponta kétszer még van széklet... :D

Hajnski értem így már minden világos! Talán neked is kell egy kis lélegzetvétel... és a pénz sem másodlagos dolog... nálatok ott van családi pótlék meg gyes? Vagy valami támogatás? :roll: A képek fantasztikusak csak esek és kelek, hogy milyen nagyott nőtt a fiad! Az utolsó kép lett a legjobb a szurikátákkal mert nálunk így hívják :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Azért nekem van ám két kis segítségem :lol: :lol: :
Kép

Kép
kangu

Jaj ezek az apukák...az enyém ma este nagyon "édi" volt, hazajött, mivel egész nap nem voltunk itthon nem volt semmi kaja, úgyhogy felajánlottam hogy sütök ki krumplit meg fagyott csibecsöcst (szép magyar kifejezés :D ), mondta hogy nem kell, Olizzak csak nyugodtan, majd néz valamit, erre fél kilenckor szól hogy éhes, valamit cisnáljak. Kérdeztem hogy kalács jó-e, hát persze hogy nem. Begurultam, Oli egy nagy koncert után végre elaludt, le tudtam volna dőlni, ő meg beállítana krumplit pucolni fél kilenckor...álljon meg a menet. Úgyhogy most lent duzzog és valószínűleg kalácsot eszik :wink:

Voltunk prevenar ismétlőn, nem volt semmi, egyet nyikkant utána és kész, egy igazi hős. Most este elég nehezen aludt el, lehet hogy attól volt. A doki adott Zétinek gyógyszert, három napig kell szedni. Remélem megoldódik, még nem tojt azóta, nem tudom mi a helyzet. Mindegy, most megoldódik. Említettem Oli éjszakáit, vigyorgott nagyon :) gondolom járt ilyen cipőben, négy gyereke van :D Azt mondta ő és a felesége azt csinálná, hogy távolabb költözne éjjelre a gyerektől, mert Oli tudja hogy könnyen elérhető vagyok és ezt kihasználja. Ne adjak neki enni-inni, max vizet. Szerintetek hogy értette azt, hogy ne legyek könnyen elérhető? Arra gondolt, hogy hagyjam sírni? Nem akartam visszakérdezni mert szándékosan fogalmazott burkoltan. Egyébként egy borzasztó családcentrikus, kiegyensúlyozott fickó, úgyhogy tuti hogy nem adna olyan tanácsot ami kicsit is kegyetlen. Hát, nem tom mi legyen. Mindenesetre nem adok neki semmit ezentúl, csak vizet.

Képzeljétek voltunk ma egy bölcsiben, 5 km-re van tőlünk, augusztus végén fog megnyitni, vadonat új épület, mesés kert, úúúszóóótanfolyaaam (!!!), szuper szakemberek, 24 gyerek a limit, mi leszünk a 21. jelentkező, amíg beszélgettem a védőnővel (ő is dada vagy hogy hívják, "bölcsinéni") addig Z kint játszott a gyerekekkel és mikor indultunk haza alig lehetett lefejteni a hintáról :D Egyszerűen tökéletes!!! Teljesen odavagyok!!! :D Z annyira unatkozik itthon hogy rossz nézni, csak kóvájog a kertben, nem tudom lekötni, ráadásul kezdődik nekem a suli, nem sok van már belőle, be akarom fejezni minél előbb. És ez a kis vacak annyira jól érzi magát a gyerekek között...az átlagéletkor is tökéletes, 2-3 évesek vannak főleg, szóval pont kortársak, egyszerűen szuper! És ez az úszás-dolog...ott van a tanuszoda a bölcsi mellett :shock: tökéletes minden...szinte hihetetlen. Csak azért nem gyanús mert annyi sz.r dolog történt velünk mostanában hogy valami jónak kellett jönnie.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Olyan szépek ezek a gyerekek!!! Látszik ám a csajok szemén a dörzsöltség :wink: Andrew is nagyon jóképű, tényleg hogy megnőtt!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!
Stelly: nyaralunk igen :D , csak éjszaka vagyunk itthon. Szüleim szabin vannak, egész nap náluk lógunk (tudod, egy utcában lakunk) ázunk a mediben, szalonnát sütünk, jól elvagyunk. Sajnálom férjed, ez a románok elleni meccsnél volt? Gratulálok a 7 kilóhoz!
Nilabali: Zsancytaliról semmi hír? A múlt heti estéidre irigy-irigy :D :oops: .
Zsu: jobbulást kívánok a férjednek! Bencusnak kibújt már a foga?
Zümis: Egyet értek Millye-vel, Mukiapunak tényleg sodrófa dukál! Lehetne kissé toleránsabb is! Na, majd szoptatás után jól megmutatod neki!
Hajni: milyen nagy már Andrew! Volt már szó itt a fórumon régebben, meg cikket is olvastunk arról, h nem javasolják kenguruban a kifelé hordozást
Bogi: kitartást!
Elif: nem semmi ez a kis dumafranci :D , Alexapunak is nagyon tetszett.
Zvera: anyós: :twisted: :twisted: Remélem nincs féreg Zétiben! Nálatok is sodrófát apának :D !
Verus: csini voltál az esküvőn!! Meg Ági is! Apának meg szintén sodrófa jár!
Millye: nagyon jó a focilabdás kép, Andris hihetetlen jó pasi! A lányod meg csak ne fogyózzon, hisz olyan csinos!
Na megyek, mert úgy látszik verekedős hangulatban vagyok :D .
Jó éjt!
A hófordulósoknak boldogat!
kreiszi

Hajni, nagyon szép kisfiad van, és mekkorát nőtt, mióta nem láttuk! :D

Millye, biztos az almától, mert egyenlőre csak azt kap! Ma adtam pár kanál őszilét Bencusnak, az is nagyon bejött neki! Holnap megpróbálkozunk az őszibari húsával is! :D De tényleg marha büdi volt, és még később is jött egy kisebb adag! Nem vagyok finnyás, de ehhez még hozzá kell szoknom! :D

Kangu, annyira jó a kép, olyan édesek a lányaid, ahogy körberajongják Hunort! :lol:

Zétivera, nagyon jó lehet ez a bölcsi, annak alapján amiket írtál róla! :)
zsu83

Kreiszi, köszönöm, átadom! Képzeld még mindig nem bújt ki, pedig már nagyon feszíti az ínyét, és nagyon fehér az ínye! :? Dörzsöli is rendesen szegénykém mindennel, ami a keze ügyébe kerül!
zsu83

Tegnap megígértem, na most elárasztalak titeket :wink:
Kép ezt a rágót kaptam a gyűjteményembe
Kép Zétényfakír mezítláb a murván
Kép tekeredik a kígyó, rétes akar lenni
Kép ügyin iszok egyedül
Kép Oli füvezik

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Stelly jobbulást a hátadnak!

Zsu a te férjednek is jobbulást! Nagyon szuper lesz a bölcsi, tuti hogy imádni fogja Zéti, nagyon társasági lény :) Jaj képzeljétek, a kétéves kislányok odajöttek megnézni Olit, Zéti meg odaszalad és széthesegette őket, rendesen bevédte Olit! Aszittem besz.rok!!! :D Meg volt egy olyasmi kisfiú mint Oli, fehér haj-kék szem, Zéti meg összeölelgette :D Imádom!

Kreiszi jól leosztottad az apákat! Úgy kell nekik :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Rémes volt az éjszakám... a légzésfigyelő 11 órakor beriasztott... felveszem a fiam és nem hallom lélegezni... :shock: teljesen beparáztam... megrázogattam és megmozdult... elképzelhető hogy ilyen mélyen aludt? :( Na utána nem mertem elaludni... aggaszt a dolog... már az elemet is kicseréltem és nem volt lemászva az érzékelőről sem és én totál úgy éreztem, hogy nem lélegzik... vagy lehet, hogy lélegzett csak mélyen aludt és nem éreztem?

Kangu nagyon helyesek a gyerekek! :D

Zetibebi én erre azt tudom mondani, hogy férfiből vannak... :? nem semmi... és utána a duzzogás, hogy nekünk csináljanak lelkifúrót... :evil: ha nincs a kaja eléjük téve éhen halnának mert a hűtőhöz is használati utasítás kell :D Nagyon helyesek a gyerekek! :D Zéti talpa pedig tényleg fakír :D Azon gondolkodtam, hogy nem lehet, hogy Zéti ezért soványka? Mert a bélféreg miatt is lehet... Remélem minden rendben lesz! :roll:

Kreiszi ez nagyon jó! Mármint a nyaralás anyukádnál aki egy utcában lakik :lol: medence? IRIGY IRIGY... de jó nektek! :roll: Átadtam a lányomnak az üzidet! Köszöni! :D Gyere sűrűbben légyszi légyszi! :lol:

Zsu83 remélem férjed javulgat! Szed valami gyógyszert is vagy csak a homeóst? Látszik már valami hatás? Mennyi időre írta ki az orvos? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

jó reggelt!

zetibebi:remélem nincs baja Zétinek!örülök,hogy szuper lesz a böli,és Zétinek is tetszik!Oli pedig még mindig nagyon szép,ezek a szemek és hozzá a szőkesége!

zsu:férjed jobban van?nem hoztál még képet!

keiszi.örülök,hogy benéztél4jó "nyaralást"nektek!és te is hozhatnál képeket!

bogi:milyen volt az este?

kangu:csuda helyesek a gyerkőcök és milyen szép hajuk van4

hajnski:aztaaaaaa,Andrew mekkorát nőtt mióta nem láttuk!
munka miatt nem irigyellek,de könnyebb lehet úgy dolgozni,hogy a munkahely tolerálja,hogy babád van!ettől itthon még fényéveke vannak!

millye:fogyózik a lányod?gondolom a kamaszkor nem eggyszerű egy anyának!

délelőtt ügyeket intézek,anyós jön Bazsira vigyázni!nemsoká hozok képeket tegnapról!

Kép
nilabali

millye:sajnálom a rossz éjszakát!gondolom halálra aggódtad magad!
szerintem lehetséges,hogy annyira mélyen aludt!mára azt hiszem rádférnek a plusszok++++++++++++!

én is szarul vagyok,este óta fáj a fejem és iszonyatosan vérzek,tena lédi fél órára elég!

na és a tegnapi képek,semmi extra,de olyan helyes rajtuk Bazsalikom:

Kép nagy komolyan könyököl Kép itt már nem annyira komoly....két napig álltam lesbe,hogy lekapjam,mert apjának nagyon tetszik a könyökölés Kép indulunk a mamához Kép szieszta a mamánál a kertben

Kép
nilabali

Millye ez ijesztő :shock: :cry: Gondolom nem sokat aludtál éjjel...szerintem elképzelhető hogy olyan mélyen alszik hogy alig szuszog. De Kreiszi biztos hozzá tudna ehhez szólni. Rémes lehetett. Nekünk nincs légzésfigyelő, és volt olyan hogy benéztem Olihoz, hallgatóztam hogy szuszog-e és kihagyott néha egy-egy légzést, de nem volt semmi vele csak aludt.
Megnéztem Oli pelusát és szerintem ő rendben van, bár nem tudom hogy néz ki a dolog, de szerintem nincs benne cérnaféle.
Zéti valóban vékony, és nagyon keveset eszik, lehetséges hogy attól van. Meglátjuk javul-e az étvágya három nap múlva ha vége a kúrának.

Zsu neked akartam még írni hogy az almától Oli pelusa is iszonyat szagú :lol:

Nila várjuk a képeket :wink:

Filóztam azon amit a szuperdoki mondott, és szerintem úgy értette, hogy kevésbé legyek elérhető, hogy ne menjek egyből ha sír, magyarul hagyjam. Hm. :roll: Ha jobban meggondolom mi mást lehetne még csinálni...már mindent próbáltam.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Jajj de vagány! :D
Mégy dokihoz? Ez elég durva vérzés, nem? :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zetibebi:elég durva,de most hiába mennék,nem tudom,hogy ilyenkor vizsgálnak-e?úgyis itt lesz anyósom,lehet,hogy benézek és ha nincsenek sokan akkor megkérdem,hogy mi ez?
talán,ha tényleg nem ugrassz az első nyekkre,akkor visszaalszik Oli,mert Bazsit is 5körül hallom először,de csak megfordul szerintem és kicsit nyöszörög és pár perc múlva alszik tovább,ha bemennék hozzá,biztosan felébredne egészen,csak akkor megyek be hozzá,ha olyan a hangja,vagy ha sír,és azután még alszik 7 fél8-ig!napközbeni alvásnál is van nyöszörgés,akkor sem megyek be és még alszik tovább!

Kép
nilabali

nilababa: vagyány képek! a kalózos a legjobb. éjszaka jobb volt, bár én nem aludtam túl jó. még mindig irigykedem a házi komira...ma mész táncolni?

stelly: akkor jó...tudod lacus nővérének a suttyó pasija utálja a rendőröket és ha mi itt vagyunk idáig alig jött át, de megtaláltam hozzá is a kiskaput, elejtek két szót hogy mekkora
ász és már vigyorog és órákon keresztül dicséri magát és ossza az észt. Ügyes Adri!! Én nem tudok most súlyt sem vmikor két hete 7400 körül voltunk, de majd oltáson kiderül. Engem is
dicsér a férjem,dehát amig én nem érzem jól magam a bőrömben addig hiába mondja. hátfájásra masszirozás? Ténleg a kevesebb hizás lehet ám a sok mozgástól is.

hajni:
nagyon jó képek! én is megyek vissza korán dolgozni, legalábbis a mostani felállás zerint, de én nem adom bölcsibe, hely sincs csak jövő év aug-tól meg megpróbáljuk megoldani
nagymamával, férjemmel. Nálunk szerintem annyira nem jók a bölcsik mint ahogy te irod és kevés is van és hihetetlen nehéz bekerülni.

kangu
: ezek a gyerekek!!! :shock: :shock: hihetetlen szépek és ezek a szemek!!!!

millye:
mostani éjszaka jobb volt. Tegnap kinn barátoknál pancsolt, nagyon élvezte, ott a barátnőmre olyan kedvesen mosolyog hogy behalás a férjére nevet!!! pedig azt igazából csak
nekünk, főleg lacinak szokott. A fürdőruci képzeld "csak" 6000 Ft. volt, igazán nem annyira vészes. Fürcsi dolgot meggondoltad? Szerintem elképzelhető hogy ennyire mélyen aludt.

zsu: jobbulást nektek!! bencus kapott már mást almán kivül? lehet hogy irtad már, :oops:

zetibebi: na tessék most irom hajninak hogy milyen nehéz bekerülni a bölcsibe, meg hogy nem olyan jó és láss csodát jösz te a kivétellel! nálunk sem annyira rossz, de soksok gyerek van.

kreiszi:
tök jó nektek, pancsi meg szalonna sütés....na most mi is sokat vagyunk barátokkal , van program igy nekünk is jó.

banya
: képzeljétek annyira nyavajgott már hogy megfogja fügét hogy mivel nem éreztem rajta "szagot" mondtam lacinak hogy üsse kő, megfogta és nem hazudok 30 mp után nyivákolt hogy nehéz :shock: :shock: mégis mit gondolt??? pehelysúlyban lesz???
másik: beszól folyton hogy laci milyen sokat segit nekem és az ő férje nem volt ilyen és más pasik sem ilyenek és enyhén célozgat hogy lacit ugráltatom,kihasználom pedig én vagyok az anya és az én dolgom lenne minden. :twisted: :twisted: azt nem tudja hoy otthon azért máshogy van minden, mindegy nem is fogok magyarázkodni, pont lecarom.
Most hivott amy hogy julcsiék elindultak!!! megyünk mi is és jövök majd a képekkel!!

Kép
budabo

Nila, sajnálom ezt a horror vérzést. Mikor nyugszik meg már végre a tested? nagyon kijárna neked! Bazsdlikom óriási, ahogy könyököl. léna ilyet sose csinált! Nagyon vagány az inges farmeros kép!

Millye, figyeld Adrist pár napig, és ha máskor is tapasztalsz ilyet, inkább vidd el abba az alváscentrumba kivizsgáltatni! Gondolom egy cseppet sem aludtál! Szegény! De ez nem megoldás, hogy te virrasztasz mellette .

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Hellóka!

Húú, kangu! Király sérójuk van a gyerkőcöknek. Levágtad nekik kicsiként van alapból ilyen szép?

Bazsalikom nagyon komoooollly!! Főleg a komoly könyöklős!
Persze Olibetyár is édes nagyon!
No és Andrew.... Hát én némely képen meg sem ismertem volna, tényleg annyit nagyfiúsodott.

Bogi: jó talizást nektek! (meg ma Marci -Oli is össze lesznek eresztve?)

Millye:
irány a Velencei tó! Arra, ami mi csinálunk a babákkal strandolás címszóval, egyszerűen tökéletes. :wink: Úgy értem lábacska lóbálás a vízben stb...

Amúgy a tegnap egyszerűen király volt! Barátnőmnél voltunk Gárdonyban! Leszámítva a kocsiút nehézségeit, szuperül elvoltunk.
A gyereket életében először megcsípte valami rovar, megkarcolta magát ééééés koszos lett !! Nagyon zsír!!! :lol:

Másra nincs időm reakciózni, mert megyek lángost sütni, meg apa is itthon szórakoztat! De azért próbálkozom!

ladmon

Ja, Stelly: azt akartam még, hogy a fájás az szerintem is lehet kengurutól. Én is nagy boldogan nekiestem, és a 3. nap megbeszéltem magammal, hogy nem kell ez a buli minden nap, mert úgy fájt a derekam tőle.. :?

ladmon

Kangu - nagyon szepek a gyermekeid. Azok a szemek es mosolyok! :lol: Gyonyoruek egytol egyig!

Zetivera - ez a bolcsi nagyon jol hangzik es foleg, hogy Zeti ilyen kozossegi emberkenek tunik. Tuti nagyon sokat fog tanulni. Kepzeld en is csak lestem, amikor a bolcsiben voltam, hogy a 3-5 eves koru csoportban mar miket csinalnak pl. ebednel maguk szedik a kajajukat talbol, vizet ontenek kancsobol meg ugy egyaltalan nagyon onalloak. Ja es itt a bolcsi iskolaskorig van, ami itt 4-5 eves kor. Remelem Zeti redbe jon hamar. Nagyn jok a kepek! :D
Ja es szerintem is ugy ertette a doki, hogy probalj ne ugrani minden rezdulesere es az konnyebb ugy, ha egy kicsit tavolabb vagy. Ha sir az ugyis meghallod. Amikor a parom csaladjat latogattuk mi is egy szobaban aludtunk a picivel es mindkettonknek rossz ejszakaja volt (a parom nem ebredt fel), mert en is mozdultam minden rezzenesere. Egyszer meg etetnem is kellett, hogy visszaaludjon, pedig nalunk 8 hetesen volt az utolso ejszakai etetes! :roll: Azutan masnap mar jobban erot vettem magamon, hogy ne pattanjak fel mindenre (nem volt egyszeru) es sokkal jobban aludt o is.

Kreiszi - nem olvastam ezt a cikket, belinkelne valaki? Mondjuk csak kb 20 percig volt igy, mert utana megforditottuk es aludt egy nagyot. Szerencsere a paromnak nincs hasa es igy nem igazan nyomja ki a gyereket. Remelem nem okoztam neki bajt ezzel. :shock:

Zsu - jobbulast a ferjednek. Ok, en meg nem adtam almat, de majd keszulok a buzbombara.

Millye - hu ez tok ilyeszto lehetett. :( Tanacsot nem tudok adni, nekunk nincs is legzesfigyelonk. Hason vagy haton alszik Andris. Azt mondjak haton konnyebben felebrednek maguktol, ha gond van. :roll:

Nila - behalok a konyoklos kepeken :lol: nagyon vagany 8)

Bogi - ha meg tudnam oldani itthon en is ugy csinalnam. :roll: Ennak a bolcsinek orulok, de itt sincs jobol nagyon sok igy nagyon sok penzt elkernek erte. Napi 60 fontert mar lehet is jo. :x Nem tudom mennyi most a font, de ha olyan 300 korul akkor az kb. 360.000 ft egy honapban - iszonyu sok, a ceges kedvezmenyek nelkul mi ki sem tudnank fizetni.
Banya :evil: Jo talizast, csinaljatok sok-sok kepet. :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Nilabali igen, fogyózik a drága... :? vagyis, hogy lehet, hogy a sok hozzászólásnak köszönhetően abbahagyja :D köszi a plusszokat mert most rám fér :? A könyöklős képek nagyon jók! Bazsa édes pofi! :D nagyon vagány a kendős kép is! :D Vérzésed meg érdemes lenne elmenned orvoshoz mert ez nem normális...

Zetibebi még csodálkoztam is hogy pár napja fél tízkor kidől.. mi is hamarabb aludtunk el és erre riadtam 11 órakor... de azt hittem megint a légzésfigyelő tévesen riaszt... vagy tényleg annyira mélyen aludt, hogy nem érzékelte rendesen... :roll: Szerintem ez azt jelenti, hogy hagyd egy kicsit sírni... a dokid nem akar rosszat, de máshogy nem fogod tudni leszoktatni a sok kelésről... :?

Budabo nem is volt drága a fürdőruci ahhoz képest, hogy Triumph... örülök a kiruccanásokhoz! Remélem a banya nem idegesít! Mára mi a program? Ma lesz a szalonnasütés? Fürcsin még agyalok.. a héten nem megyünk mégsem Mogyoródra...de jövőhétre hivatalosak vagyunk Alsópáhokra... ott már nem úszom meg... :roll: ja tényleg ma van a minitali Amyékkal.... de jó! Kérünk képeket! :D Most olvasom a banyát... akkor minek akarja megfogni ha nyavalyog, hogy nehéz Füge? :evil:

Gerendai Zsuzsi mindenképp beszélek a dokinővel is és ha folytatódik a dolog akkor beviszem az alváscentrumba... :roll: Remélem minden rendben lesz... :?

Ladmon köszi! és sokan voltak? Amikor kicsi voltunk mi is Gárdonyra és Agárdra jártunk nyaralni... és ha pecázni mentünk akkor is oda szoktunk menni meg korizni is mert csak 30 percre van tőlünk :D Lángos? Nyami nyami :D

Hajnski a fiam oldalt szokott aludni de forog ide oda... kicsinek mindig az oldalára tettem le és kitámasztottam egy párnával... már nem tudom mert leteszem oldalt és hanyatt fekszik utána hasra aztán vissza... :shock: azt olvastam, hogy ha mélyen alszik a baba és oldalt akkor a légzésfigyelő van hogy beriaszt... de az aggasztó az volt, hogy a kezembe vettem és meg sem moccant először... olyan gyorsan történt minden és én úgy megijedtem, hogy az első az volt, hogy az ágyához rohantam és csak utána kapcsoltam fel a lámpát.... :roll: 360 000,- Ft/hónap a bölcsi? Jézusom! :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Na én már megint itt.

Hajnski:
ez a cikk volt a hordozásról.
http://www.mamami.hu/kifelene/
Szóval tuti nem okoztál gondot, csak jó tudni, hogy nem olyan kafa folyamatosan úgy hordani.

Bölcsi meg ennyi pénzért, hát igen... legyen is jó.... :D

ladmon

millye: hát szerintem egy kicsit, de azért annyian nem voltak, mint Balcsin...

ladmon

Ladmon köszi! :D

Hallottátok, hogy maghalt Roli? Tegnap a tévében is volt róla szó... :( a 403. oldalon Fedi írt, hogy imádkozzunk érte mert beleesett egy medencébe... a 2005 őszieknél volt szegény kisfiú... :( http://www.rtlhirek.hu/cikk/275132

Kép

Kép

Kép
millye

Adok életjelet én is magunkról.
Elég rossz éjszakáink voltak mostanság. Anyumnál voltunk, tegnap jöttnk vissza. Volt, hogy óránként ébredt Efe egész éjjel. Nagyon anyás is lett, rengeteget lóg ő is rajtam, főleg ha nem vagyunk itthon, mint Adri baba. De legalább az apjával, mamával egy darabig elvan. Hétfőn délután már össze akartam esni a fáradtságtól. Azthiszem hiányzott neki az itthoni környezet. Mióta hazaértünk nagyokat durmol és én is vele együtt, muszály. Kb. a szülés utáni napokon éreztem magam ennyire fáradtnak mint a hétvégén.

Stelly: a hátam jobban van a kevés alvás úgy látszik jót tett neki. Még nem voltam dokinál, ha visszatér a fájdalom, akkor lehet majd azt is inkább kinn nézetem meg, na meg elhurcoltatom magam hamam-ba (török fürdő) :P :D. Nagyon sajnálom, hogy nálad ilyen rossz a helyzet, ezek a kis csüngősmanók nem kedveznek a hátainknak. :(

Próbáltunk almázni, néhány kanállal már le is csusszant :), de egyenlőre nem úgy néz ki mint aki totál odáig van érte. És persze ezerrel kapaszkodik a kanálba, ahol éri, el sem lehet venni tőle, még a feje teteje is almás mindig, meg persze mindkettőnk teljes ruházata. :D
Mondjuk nem tudom mit vártam, tudván, hogy cicifüggő őkelme, és én sem szerettem az almát 26 évig :roll: .

Millye: szegény Roli :(. Nagyon sajnálom az éjszakát, én is halálra rémültem volna, de biztosan csak mélyen aludt András baba. Lányoddal meg ebben is hasonlítunk, mert én kb. 15 éves koromtól 24 éves koromig kisebb megszakításokkal fogyóztam. És ha most visszanézem az akkori képeimet akkor rájövök milyen buta voltam. Bár feleolyan vékony lennék most mint akkor voltam. Nekem is mindig volt aki telebeszélte a fejem... :evil:

Oli, Andrew és Kangu gyerkőcök nagyon helyesek, gyönyörűek! Bazsalikom meg a könyöklésével haláli :shock: :D .

Most ennyire futotta, majd még talán képeket tudok hozni...

És köszönönk szépen minden dumálással kapcsolatos hsz-t! :)

Kép
Kép
elif

Elif na igen... én is ezt csináltam...mármint fogyóztam... és ha megnézem azokat a képeket... :shock: na mindegy... :roll: sajnálom a rossz éjszakákat! :roll: próbálj meg vele egy kicsit aludni napközben... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Stelly: jobbulást a hátadnak!
Millye: sajnálom a car éjszakát! Lehet, h nagyon felületesen lélegzett és azért riasztott a figyelő. http://www.babycontrol.hu/video.html itt van film arról, mit kell tenni. Ha tényleg nem vesz levegőt, javaslom, beszélj a házidokival, esetleg az alváscentrumba menjetek el. Remélem többször nem lesz ilyen ++++++++++++++++++++++++++.
Nilabali: sajnálom a vérzést, elég durva, nem mész vele dokihoz? Nagyon jó fej Bazsalikom!
Zvera: klassz kis bölcsi lehet!
kreiszi

Sziasztok!
Előre is bocsánat, hogy csak pár dologra válaszolok, de éppencsak átfutottam néhány hsz-t, kivonatosan.

Időm az szinte nulla, Zétikém nagyon anyás, állandóan szórakoztatni kell, nem sokáig van el magában. Szinte semmit nem csinálok az ő és Száva szórakoztatásásn kívül, a lakás is a feje tetején áll... minden romokban, főleg a lelkivilágom.
Kijött rajtam valami pánikbetegség féleség, állandóan azon aggódom, hogy ne legyen semmi bajuk.
A mai éppen az, hogy remélem nem fázott meg, mert egész éjjel nyitott ablaknál aludtunk, és Zétin csak egy kis body volt, nem volt betakarva, mert ha betakarom, csupa víz.
Pszichológus néni szerint a nem alvás az oka az állapotomnak, hiszen hónapok óta napi 5-6 órát alszom csak, azt is kb 2 órás periódusokban.
Ha Zéti nem ébred, én akkor is felébredek másfél -2 óránként.

Nila, a én is kétségbe voltam esve a vérzésem miatt. Ma egy hete jött meg, szombatig éppen egy kicsit, aztán vasárnap, hétfő, kedd dőlt belőlem, de nagyon. Eléggé becartam, hogy eü.küret lesz a vége. De mára csillapodott szerencsére.

Ladmon, már nem járunk Dévényezni, rendben van a manócska, azt beszéltük meg, hogy 6 hónaposan visszamegyünk, és megnézi a Móni, hogy rendben fejlődik a mozgása.
Zéti most kezdi, hogy feltérdel, és előre-hátra hintáztatja magát.
De nem is csodálkozom, hogy nem fejlődik rohamléptekben, mert alig van letéve, állandóan kézben akar nézelődni.

Millye, milyen légzésfigyelőtök van? Mert ha AngelCare, arról nagyon sokat hallottam, hogy tévesen riaszt.
Különben van, hogy annyira mélyen alszanak, hogy alig vesznek levegőt, és ilyenkor ha figyeled, nem is látszik, hogy mozogna a baba hasa vagy mellkasa, aztán egy ilyen fél percnyi szünet után egy nagy levegő, és már megint látszik, hogy lélegzik.
Én ezt nagyon sokszor megfigyeltem anno Szávánál és most Zétinél is.
Nem hiszem, hogy egy ilyen erős babánál, mint Andris gond lenne, nem tartozik a veszélyeztetettek közé.

Roli... istenem, szerencsétlen kisfiú.. annyira sajnálom. Pár perc nem odafigyelés, és ez az eredmény.
Én pontosan ezért nem engedtem el soha anyósommal Szávát, mert nem bízom benne, hogy egyetlen percre sem venné le róla a szemét. És Zétit sem fogom, pedig már most áll a bál nálunk miatta.
Nem akartam megint panaszkodni, de nagyon sok álmatlan éjszakát okozott mostanában anyósom és sógornőm nekem ezekkel a dolgokkal. Állandóan megkapom, hogy nagyon féltem a gyerekeket, meg miért nem alszik ott Száva.. stb.. stb...
De én meg úgy vagyok vele, hogy imádom, ha velem vannak a gyerekeim, nem azért szültem őket, hogy lepasszoljam, főleg ha nincs más dolgom, nem kel lsehová mennem ügyeket intézni.

Na, bocsánat, jöttem és csak panaszkodom... ezért nem is fogtok hiányolni..... de igyekszem összeszedni magam romjaimból.

Ja... Zvera, nekem is voltak gilisztáim gyerekkoromban, nem egy tragédia, vermox és kidöglenek. Figyeld Zéti kakiját, hogy mozognak-e benne.. és egyébként nem is cérnaszálak, hanem olyan cérnametéltszerűek, és mozognak. ÉS az a tünete még, hogy sokat fáj a gyerek hasa, és viszket a feneke.
És ha mégis így van, ne csóri öreg kutyára haragudj, hanem inkább apósékra, és homályosítsd fel őket, hogy illene 4-6 havonta egy féreghajtót nyomni a kutyába.
Amúgy nekem van olyan barátnőm, aki menhelyen önkénteskedik, össze vissza puszilgatja, nyalja-falja a kutyákat, és még soha semmilyen baja nem volt belőle, pedig már vagy 10 éve ezt csinálja.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus a kutyával kapcsolatban igazad van, rá vetítettem ki a dühöm.
Nekem is nehéz anyósékkal, azt sem említem meg hogy hót koszos fogakkal kapom vissza Zétit ha náluk van, nemhogy egy ilyen volumenű dolgot. Tudom nem nagy szám, pont ezt a nevű gyógyszert kaptuk, beszedi és kész, de akkor is. Á, mindegy.
A pánik az gáz, valami hasonló néha rám is rámtör, és bizti nekem is a kialvatlanság miatt van. Én a haláltól parázok. Nem tudod megoldani a pihenést éjjel? Idővel meg fog oldódni magától, csak az még hónapok kérdése, addig húzós.

Hallottam a híradóban a kisfiúról, gondoltam hogy Roli lehet az, szegény, Istenem...

Szegény Elif, te is kivagy...lélekben veled vagyok!

Millye a lányodat csak képen láttam de szerintem is csini, adok én is egy szavazatot a fogyizhatnék felhagyására! :wink:

Minitali nem lesz, Hugic laptopja megmurdált és le van maradva a melóval :( Nagy kár, de hátha járnak még erre másor!

A bölcsivel isssszonyat mázlink van, az egyik szomszéd faluban nyertek egy pályázatot, totál vadi új lesz minden, a pedagógusok továbbképzésre járnak, van védőnőjük, óvópedagógusuk, plusz többféle eü-s, a gyerekek mind rendben vannak, ráadásul pont Zéti-korúak, szuper lesz! Az sajnálom hogy kevesebbet lesz itthon, mikor nagyanyázik akkor is nagyon hiányzik :roll: de neki így lesz jobb, nem fog unatkozni. A védőnéni is azt mondta hogy előre fogja lendíteni a beszédfejlődését és hátha enni is jobban fog a többiekkel. És még hátha ebben az évezredben befejezném az egyetemet :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődéseket, férjemnek talán egy picit jobb a dereka! :roll:
Bencus az előbb nyomott le egy extra hisztit, aztán bealudt!
Nem tudom mi volt a baja, még a nagy meleg előtt sétáltunk is vele egyet! Mostanába nagyon gyakran változik a hangulata egyik percbe nevet, másikba sír! Marha kemény már az ínye, nem tudom, meddig fog még szenvedni szegénykém! :(

Zétivera, nagyon jók a képek! :lol:

Millye, sajnálom a rossz éjszakát! Ha többször előfordul ilyen, akkor tényleg érdemes beszélni a háziorvosotokkal! Nem lehet, hogy az érzékenysége van rosszul beállítva!? :roll:
Férjem gyógyszert is szed, meg vettünk Flector tapaszt neki! Talán mára javult neki egy picit, de nagyon bosszantja, hogy nem tudja Bencust felemelni! :(
Csütörtökön kell visszamennie a dokihoz, elvileg legközelebb szerdára van beosztva! :roll:

Nilabali, nagyon édes Bazsalikom! :lol:
Mitől vérzel ennyire, nem mész el dokihoz? :roll:
Képekkel tudom, hogy lógok, de most olyan strapás napjaim vannak, Bencus csak engem akar!

Bogi, tegnap kapott pár kanál őszilevet, nagyon bejött neki! Ma őszibaripürével próbálkozom délután! :roll:
Ez a banya tiszta hülye, :twisted: nekem is sokat segít Zsolti, és nem ugráltatom!

Ladmon, örülök, hogy király volt a tegnapi nap! :D

Hajni, én gondolkodom egy gázálarcon! :wink: :lol:

Rolit nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: Nagyon igazságtalan az élet! Tegnap láttam a hírekbe, de én nem tudtam, hogy pont Ő volt az szegénykém! :cry: :cry: :cry:

Elif, csak-csak megszereti Efe az almát! :)

Andus, én is sokszor túlaggódom a dolgokat! :?

Na ennyire futotta, Bencus ébredezik, kemény fél órát aludt! :?
zsu83

sziasztok...húú nem voltam de éssss írtatok rendesen...
kreiszi:Hajnski ,Stelly köszi nektek is.. lehet egy jóóóóóóóó kíados veszekedés hiányzik neki... :oops:
Tegnap sokszor megkérdezte miért vok "szomorú" meg mi a baj?
de erre csak azt mondtam: SEMMI!!Bakker ha nem veszi észre magát...:evil: :evil:

Zvera hááát legyen szerencséd a bölivel...vannak még jó helyek,,,vagy arrafelé kevés a gyerek???

Millye!
Nagyon sajnálom a vacak éjszakát..Nekem is angen care van....de nekem még nem sikitott soha :shock:
Mi is átéltük annó zsónál....Ő nem vett levegőt...ráadásul Ő ott aludt velünk mert hörgőgyulladása volt....akkor nem volt légzésfigyelőnk....most olyan jóóó ,hogy van...én nagyom megnyugszom mikor bekapcsolom este...sőőt napközben mikor alszik akkor is belövőm...

Andus örülök,hogy végre előkerültél!!!

nilabali!Nagyon jók a képek..naa igen a könyöklős király!!
Nekem is ilyen volt a menzim....dokinál is voltam de megnyugtatott ...de ha úgy érzed menj csak el dokihoz....és ha kell vizsgálnak "ilyenkor "is :oops:

Voltunk ma méreckedni....hihihi.....7540 g :shock: éés a dr nő azt mondta hamarosan fogacska is lesz...mert nagyon piros az ínye...
naa megyek mert kellene vmit kezdenem magammal.... még semmit nem csináltam itthon ma :oops: :oops:

Ja a legjobb sztorim reggel:Mukit megetettem és betettem az ágyába zsót öltöztetem...Muki sírdogál :shock: mi lehet a baja...ilyenkor sokáig el szokott lenni ,forgó ,tükrös játék stb....
megnézem....ááááá a gyerekem összetojta az ágyát...de olyan szinten,hogy a fejvédő is kaksis lett....teszek fel a közösbe képet a művéröl ....éés a pelenkában egy vékonyka csík mutatta at ,ohgy itt kaki volt.... :oops:

Kép
zümis

sziasztok! Időm alig, nagyok folyamatosan nyúzzák egymást, aztán meg az én agyamat!
Apa alakul, előbb utóbb úgyis az lesz amit én akarok :lol: :lol: :lol:
Vinci próbálgatja felhúzni a seggét, nagyon haladni akar, de még nem jött rá, hogy ha csak a levegőbe rugdos kezével, lábával veszettül órákig (hasán fekve), akkor semmire sem megy...hát úszik, csak úszik....:)ettől totál ideges, és egész nap melette kell ülnöm....bár ma legalább aludt másfél órát :)

ebéd ma: grizgaluska leves, fűszeres sült csirkemell filé, főtt-sült krumpli, őszibarackkal :):) incsi-fincsi lett:)
nah megyek is, majd este

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

bogi:örülök,hogy viszonylag jól telik az időtök,a banyával meg ne törődj!m,g jó,hogy van két füled........
úgy volt,hogy ma már megyek táncolni,de a csajszinak beteg lett a kisfia,2éves így moost nem lesz a héten,de lehet,hogy jövő héten sem!de nembaj,mert amúgy is sza..rul vagyok,fáj a fejem és dől a vér....

nem voltam dokinál,mert siettem haza a kisfiamhoz :oops: :oops: én is hülye vagyok ám,anyós akár egész nap is ráért volna,de én gyorsan rohantam és már itthon is voltam!nemtom miért nem akarom senkire sem hosszabb ideig otthagyni Bazsit?biztos lökött vagyok!
remélem azért jobban leszek holnapra,de ha nem akkor még pénteken el tudok menni!

elif:sajnálom a nehéz éjszakákat!

zümis:az nem lehetett semmi,nálunk talán csak kétszer volt,hogy kijött a pelusból a kaki!el sem tudom képzelni,hogy hogyan lehet így betojni! :shock:

millye:hogy vagy?

zsu:örülök,hogy a férjed jobba van kicsit!szegény Bencus,csak ki jön már az a fogacska!

zetibebi:Zétivel mi újság?

andus:jó,hogy jöttél!nem lehet könnyű egy kézbebbabával és Szávával!hozhatnál képeket is!

ladmon:Esztike koszos lett?tegnap Bazsi is,tépte a füvet a mamánál!anyós teljesen kész volt,hogy miért hagyom!mondom neki,hogy had csinálja,majd megmosom a kezét!
örülök,hogy jól éreztétek magatokat!

gyermekem nem hajlandó aludni....ma reggel fél óra,ebéd után háromnegyed!de nem hisztis legalább és elvan egyedül játszik!

megyek le is dőlök mellé a földre,kicsit ki vagyok!

várjuk a képeket a minitaliról!

Kép
nilabali

Képek: :)
Ilyen sötét lett a szeme manónak:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Nilabali: Már csakaz előzmények miatt is igenis menj orvoshoz!!!Az állapotod nem akadálya a vizsgálatnak! (Nekekem 9 héttel az első szülésem után mégméhlepénydarabkákat szedtek ki, én sem vettem komolyan az erős vérzést :roll: )

A kisfiút én is sajnálom,ez szörnyű. Mi isvoltunk a lányokkal már az idén strandon. A gyerekmedencénél nem volt úszómester, de a szülőknek tilos volt a vízbe lépni :shock: . 4x rohantam be a kisbosszancsot kimenteni. Ahogy elesik a vízben, mozdulatlanul kiterül a víz alatt, meg sem próbál felállni :shock: Simán mozdulatlanul képes belefúlni vízbe. Ijesztő, mennyire hiányzik az "életösztön" ezekből a kicsikből.

A lányok haját rendszeresen vágjuk. Amíg nekem kell mosni, fésülni,addig nem lesz hosszú hajuk az biztos :oops: .

Kép
kangu

Hajni, a meerkat magyarul szurikáta :D (ezt csak onnan tudom, hogy van egy olyan műsor, hogy meerkat manor - szurikáták udvarháza valamelyik állatos csatornán :))

ZVera, szerintem a doki arra gondolhatott, hogy ha kicsit messzebb vagy, kevésbé ugrasz minden nyikkanásra, csak ha tényleg sír Oli. Bár mintha írtad volna korábban, hogy akkor meg Zétit felébreszti :? mondjuk nálunk tényleg működik általában, hogy ha felébred Adri éjjel, és kicsit dumál, nem szoktam bemenni hozzá (ébren hallgatom), és sokszor visszaalszik, csak néha kezd el sírni, akkor bemegyek hozzá, és megvigasztalom (na ez mondjuk tegnapelőtt éjjel másfél órán át tartott, mármint a vigasztalás két perc, utána az alvással próbálkozás a többi, mert ő inkább tornázott volna :roll:).
De örülök, hogy találtál szuper bölcsit Zétinek! Bizony, ennyi vacak dolog után ideje, hogy jó dolgok történjenek veletek! :)

Kreiszi, igen, azon a meccsen... azért néha kukkants be :)

Millye, nemnem, itthon mértem :D tanácsadásra majd szeptemberben megyünk legközelebb csak.
Hátamra a doki is azt mondta, hogy szerinte a sok babacipeléstől. Csakhogy nekem egyetlenegy pontban fáj, és nem folyamatosan, hanem mozdulásra. Pl. múltkor jógán kellett volna háton fekve csípőemelést csinálni, és egy centit nem tudtam felemelni a csípőm, úgy belémhasított a fájdalom, és mindig ugyanott, hátul alul majdnem középen de kicsit balra. Vagy mondjuk ha a fűben ücsörgök, utána nem tudok felállni, csak kínkeservesen vagy tíz perc alatt... namindegy, most Voltarenezek, meglátjuk, mi lesz. Remélem, megjavul :)
Kengurum meg naon királyos hátmerevítős BabyBjörn van, szóval az elvileg szépen elosztja a súlyt. Meg azért annyit nem kenguruzunk, csak kb hetente egyszer vagy kétszer.

András éjszakai riasztás jujjjjjjjj nem is merek belegondolni, hogy mennyire megijedhettél!!! Ha simán felébredt, csak egyet-kettőt kellett rázni rajta, akkor valószínűleg csak nagyon mélyen aludt. Sajnos Tomi kollégái közül kettőnél is van hasonló korú baba (az egyik decemberi, a másik áprilisi vagy májusi), mindkettőjüknél volt tényleges riasztás a légzésfigyelővel, és azt mondták, hogy vagy egy percig kellett csipkedni/dögönyözni/rázogatni a gyereket, mire elkezdett lélegezni, és mikor újrakezdte, akkor nagyokat sóhajtozott, szóval lehetett hallani, hogy előtte nem lélegzett. Mondjuk így, hogy az ismeretségi körünkben most két esetben is volt ilyen gond, nagyon-nagyon örülök, hogy nálunk is van figyelő... az egyik babánál már megtalálták, mi a gáz, a másikkal még most járnak a Heim Pálba.

Éééééééééééééééééés mai menü (dobpergés): húsleves (!!! igen, nekiálltam az anyu-félének, és úgy néz ki, ehető lett, meglátjuk, mit mond rá Tomi este, már alig várom, hogy megkóstolja), meg másodiknak a levesben főtt husi kapormártással :)

Nila, remélem, azért már jobban vagy, mint reggel!!!
Adri is szokta itthon a kertben tépni a füvet, meg kaparni a földet, én is hagyom neki, figyelek, hogy ne tegye a szájába, aztán megmosom neki. Hadd ismerkedjen a világgal :)

Bogi/Julcsi/Amy, remélem, jól sikerül a minitalitok, hozzatok majd képeket!

Tényleg, Nila, te találkozol Zsancyval? Egyáltalán tud valaki valamit Zsancyról? Nem emlékszem, mikor mennek vissza, de jó lenne, ha pár szóra beugrana ide azért...

Akiről a hírekben hallottam, az ez a babanetes Roli volt? Na most totál ráz a hideg, szédülök, szabályosan rosszul lettem. Az ilyen hírektől napokig nem tudok normálisan aludni (múltkor volt az aquaworld-ös eset is...), ezerszer ébredek, rosszakat álmodom. Ráadásul tegnapelőtt azt álmodtam, hogy kiesett a fogam, ami ugye tudjuk mit jelent álomfejtésben, szóval kész vagyok. Ugye, a mi gyerekeink mind épen, egészségesen fognak felnőni, és unokákkal árasztanak majd el minket?????

Elif, sajnálom a pocsék éjszakákat :( remélem, odakint azért jobb lesz a helyzet alvás-ügyileg, és tudsz majd te is pihenni, meg hamam-ozni! Addig meg itthon szigorúan pihenj/aludj rengeteget, hogy legyen energia a raktárban :wink:

KépKép

KépKép
stelly

Elif: És micsoda szemöldök!!! :lol:

Kép
kangu

Andus, sajnálom, hogy nem vagy jól, de az már jó jel, hogy elmész ezzel dokihoz, abba lehet megkattanni, ha magadban őrlődnél. Próbálj pihenni, amennyit csak tudsz, hagyd a francba a mosatlant. Majd akinek nem tetszik, elpakolja 8) és gyere gyakrabban, öntünk beléd erőt :)

KépKép

KépKép
stelly

Szegény Elif! De okos vagy, hogy alszol vele napal, ha csak egy kicsikét is!

Zsu, jobbulást a férjednek, jó lenne, ha már szerda előtt rendbejönne, tudnátok a szabadnapján menni valahova csavarogni.

Andus, nem is értem, hogy bírod! Nem is csodálom a depis hangulatodat! A rendrakást tojd le, és ha csak egy 10 percre is, gyere hozzánk, akár csak panaszkodni is, nagyon szívesen olvas téged mindenki, akármit is írsz!

Kreiszi, hogy ti milyen kis kreatívak vagytok nyaralás-ügyben! És merre felé jártok napközben? Magadról nagyon keveset írsz! És igen, kérünk képet Alexről!

Zétivera, te melyik mei tait vetted a csajtól? Mert én a fekete alapon virágosat, amit ide is feltett. Megérkezett már? Ha a használatával kapcsolatban kérdésed lenne, hátha tudok segíteni, előre-hátra kötözés, stb. Volt azóta Zétinek kakija?

Voltunk ma oltásért, 4 hós+ prevenar 2, Léna nagyon ügyes volt, a prv-nál sírt 2 mp-et. Viszont kikaptunk a doktornénitől a súly miatt. Az a mérleg szerintem hülye, 5480-at mért nagy jóindulattal, ez volt a legmagasabb érték, nagyon ugrált a szám. Ezek szerint csak 300-at híztunk 1 hónap alatt, ami tényleg kevés, de sztem nem így van. Ladmon, Esztered mennyi most?
Szóval el kell kezdenem a hozzátápit, gyümölccsel. Most ebédre adtam is neki baracklevet, 20-at megivott ügyesen. Nagyon ügyin iszik pohárból, 1 csepp ment mellé csak. Ja, és azt mondta, nem szabad szopogatnia a dinnyét :? . Pedig annyira szereti, és mindig édesapa adta neki, ezt a közös dinnyézést nagyon élvezték! Na mindegy!

Tegnap képzeljétek kicsit Verusnak éreztem magam! Annyira aktív voltam, egy hadseregre való kaját megcsináltam, meg sok-sok mindent. Persze estére kidőltem. Ma már megint csak egyszerű Zsuzsi vagyok :wink: :wink: :wink:

Millye, én olyan vakegér vagyok, feltöltöttem, amit ajánlottál képszerkesztőt, XnWiew, de akárhogy nézem,nem találom, hol lehet átméretezni a képeket, hogy fel tudjam nektek rakni ide.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Sziasztok!

Bocsi a késői reagálásokért, de két napja nem jártam a gép közelében :oops:

Millye: Attila foga kb. 3-4 nap nyűgösködés, és állandó rágcsálás után jött ki. Legjobban a hideg vízbe mártott pelenkát szerette rágcsálni (vagy az ujjamat, esetleg a sajátját ill. a játékait).

Zsuzsi: Igen már megjártuk a csípőszűrés kontrollt. Mi sokkal előbbre kaptunk módosított időpontot, mint Dináék. Minden rendben van, megforgatta a karjait, a lábait, meg kérdezgette, hogy hol járunk a mozgásban.

Ma jártunk a 6 hós kontrollon (mivel a dokinénink egész augusztusban szabin lesz). 6410g a súlyunk, és mivel újra kijöttek a hátán a piros ekcémagyanús foltok, ezért mi is kipróbáljuk a Sinlac pépet, az eddigi helyett. Bár a dokinéni azt mondja, ha ezután is kijönnek a foltok, akkor ez csecsemőkori ekcéma lesz, ami idővel elmúlik, és az oka ismeretlen. :(

Látom korábban ismét téma volt a súlyunk, hát igen, én a szülés után minden felszedett súlyt leadtam, de azóta felszedtem 3-4 kilót :o . Nem mindenki lehet olyan szerencsés mint a bátyám párja, aki a szoptatás alatt fogy :roll:

Crocus
Kép

Kép
crocus

Kérdés: Aki már volt nyaraláson a picivel, annak mik a tapasztalatai, mik a legfontosabb dolgok, amit érdemes vinni a Balcsira?

Crocus
Kép

Kép
crocus

Ja, és Zsu! A három napos büdi kakit mi is ismerjük :wink: (tejpép)

Crocus
Kép

Kép
crocus

Crocus, mentek Balcsira, mikor? De jó! Nem Sinlacot kapott eddig is Attila?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

stelly:képzeld már kezdtem feladni a dolgot Zsancyval,mert nem jelentkezett,de most ít a facebook-on,hogy holnap vagy pénteken ráér!ezek szerint talizunk mégis,hurráááááááááá!
sajnálom a hátfájásod,tényleg próbáld ki a Flector tapaszt,nekem használt!
Adrinak sem lett semmi baja még,hogy hagyod felefedezni a világot nem?én is így gondolom,lehet kezet mosni és figyelni rá,neki kell megtapasztalni mindent,én nem is fogom korlátozni,inkább figyelek rá!anyós szerint állóka kellene a gyereknek,nem kéne a földön tartani!nem értem,hogy az állókában tized ekkora helyen,hogyan tudna fejlődni a mozgása.....na,mindegy is!
zsuzsi:azta,hogy Léna pohárból iszik! :shock: nagyon ügyik vagytok!

elif:képek nagyon cukik!ezekre a szemekre gyűlni fognak a csajok!

kisfiam elaludt.....nem tudom,hogy miért alszik össze-vissza pár napja!?

Kép
nilabali

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?