Új privát üzeneted érkezett!

nilabali: biciglizni, de irigyellek!!!Mennék én is! És Tata tényleg nagyon szép hely!!!!

millye:hát igen, szeret cicizni, de szerencsére a többi kajálást is szereti, ezért gondolom,h nem lesz gond. Csak éjszaka lesz probléma egy ideig,míg megszokja,h nincs, mert amikor dili van éjjel azzal megnyugszik.... :shock:

Bogi, már nagyon várom,h kész legyen, 2006-ban épült a ház, csak nem sikerült mindent akkor befejezni... :twisted: , remélhetőleg idén vége lesz. Még a nappalinkban sincs nagyon bútor, 2 hét múlva jön az asztalos, addigra meg kell álmodnom,h milyet is szeretnék...... várom már, h bútorozva legyen az is!

Kép
kaandi

Nilabali én is nagyon szeretek bringázni és most az idő is jó hozzá... de mi csak akkor megyünk biciklizni ha a fiamat is visszük és ha lesz babaülés és persze ha biztonságosan tud már ülni... :D Érezzétek magatokat jól! Alig várom, hogy el tudjunk menni felétek! Nekem apa ma is dolgozik... :? kész vagyok az ebéddel és most sziesztázok... :lol:

Kaandi na igen az éjszakai nyugiciciről ne is beszéljünk... :roll: szóval nem lesz egyszerű, de nem kilátástalan a helyzet... és amikor már nem lesz éjszakai riadalom akkor már egyszerűbb lesz... :D Na nálunk is ez a helyzet... hiába vagyunk kész a házzal a férjem mindig kitalál valamit... :? hiába.... szakmai ártalom :D

Kép

Kép

Kép
millye

Nila olyan utánfutót én is akarok, de mikor apának mondtam röhögőgörcsöt kapott...grrr :twisted: pedig nem is rég volt egy biciklis felvonulás és akkor láttunk ilyet és ő maga jegyezte meg hogy de édi...nem értem...én meg úgy vágyok rá hogy szerintem tojok apa fejére és nézek egyet valahol. Elég drágák :? de tuti élvezné a két nyavajás :D

Millye mi a férjed foglalkozása?

Julcsi jó pihit!!!

Zsancy már jöhetne, hiányzik :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibebi építőipar kőműves, burkoló, festő :lol: de amúgy ezermester :D Csatlakozok... olyan utánfutót én is akarok :lol: talán jobb mint a babaülés... :D

Kép

Kép

Kép
millye

Csak képzeld el benne Corleonét ahogy a kis napszemcsijével nyomul az utánfutóban, űbervagány :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibebi :lol: :lol: :lol: nagyon coooool lenne.... megnézem mennyiért vesztegetik... :D na titeket is elképzeltelek... felvonul a nagy család :D

Kép

Kép

Kép
millye

40-50 körül van vaterán, teszveszen nem láttam, pár hete nézegettem. Decathlonban újonnan 60. :?
Bizony nekem kell majd tükör hogy lássam mit művelnek hátul :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Öcsém, olyan fini palacsintát sütök éppen...rég sikerült ilyen jól, bár ez egész különleges. Először is, nagyanyám csinált fini barilekvárt, én megfeledkeztem erről úgyhogy megvettem a boltban jópénzért...aztán reggel keverem a tésztát, benne volt a liszt meg a tojás és azon filóztam miafffranc kell még bele :oops: :lol: aztán eszmbe jutott hogy a tej :D és nem volt itthon :D úgyhogy eltűztünk Olival tejért. Ennyire nyomi legyek hogy a tejet kifelejtem... :lol: de fini lett :) Oli alszik, délelőtt igyekeztem nem tenni le úgyhogy jól kifárasztottam, fél egykor aludt el, fél kettőkor volt egy kis nyűgi de visszaringattam. Kíváncsi leszek, ha megint nagyot alszik akkor bevezetem :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!
millye!
először is boldog hófordulót Andrisnak utólag is!
Amit láttam nem jött válasz arra a kérdésedre ,hogy milyen az icipici pók fi dal ami a tanuló kutyban van
Ime:
az ici- pici pók fi a vízköpőbe bújt ,
jött egy nagy zuhé és kimosta a fiút ,
felderült az ég és kisütött nap és
az icipici pók fi megint felszaladt.

De sajnos nekünk por az orra romlott el először ott volt ez a dalocska..aztán a füle :(

Mi is készülünk aqua parkba Mogyoródra .....közel 2 hónapja tudom,hogy megyünk és azóta rettegek mi is lesz...tavaly volt napernyő és ágy (játszi) más volt egy 2 éves gyerekkel menni ....de most ...és lemondani sem lehet naaaaagy családi kb 15-en leszünk...Páromnak szóvá tettem 3*is de hajthatatlan ... :( :( állítólag én látom rosszul..túlságosan is féltem(leégéstől és napszúrás vagy hőgutától ). arról ne is beszéljünk,hogy én ,hogy nézek ki...meeeeg ,hogy hol szoptatok majd!!!Mert szerinte mindent meg lehet oldani csak akarni kell!!
:evil: :twisted: :twisted:

Sajnálom a cici sztrájkot !!
húúú lehet ,hogy beszélnünk kellene a férjeddel!!!Külső munkát is vállal??

Elif!Édes nagyon Efe ahogy beszél!! :lol:

Tudom milyen anyóssal lakni.AZ ÉLETBEN TÖBBET SOHA!!!!!!!!!
Nem is tudja az aki mindig "független" volt!!!

Én sem táplálok még hozzá....ritkán megnyalatok vele ezt azt....rem sikerül a 6 hót kihúzni nekünk is...
Azt ,hogy meddig szopizik ....azt rábízom....amíg csak lehet....Zsó 17 hós koráig...akkor is a mandula csonk műtétem miatt kellett abbahagyni.....
Hála mindenki rendben van!!Zsó lassan visszaszedi a ledobott kilókat és ,hogy a hiszti is alább fog hagyni mert nem sokáig bírom már :oops:

Kép
zümis

millye: persze igyekszem jönni azért mindennap, csak nagyon rossz ott a net, állandóan leszakad. Cickóknak jobbulás.
voltam ma fürdőrucit nézni, a helyzet kiábrándító...egy tankini jellegű felsőt néztem, a mell része borzalom...lehet hogy annyira én sem fogok strandra vágyni :oops:

kaandi: akkor jó zűrös volt Botit is várni...stb. De ha egyszer kész lesz akkor tök jó lesz. Aztán majd megint kitalálsz vmit,hgoy ezt kéne azt kéne, ezen változtatni..stb, legalábbis én ilyen vagyok. De akkor is irigykedem mert van meditek

nilababa: én is így vagyok vele, sose tudom hogy nincs-e baj, vagy most ez jó,miért sír...stb. Idővel biztos magabiztosabbak leszünk. Szerintem ha amikor apuka foglalkozott vele elvolt és evett utána akkor nincs baj.

zetibebi: ahelyett hogy kihasználnád a pihit palacsinát sütsz?? pihenj!!!! holnap már vasárnap

Kép
budabo

Sziasztok!

Bekukk habár nagyon lemaradtam!

Crocus, Zsuzsi! Képzeljétek! A múltkor ugye elmaradt a csípőkontroll. Kaptam új időpontot aug. 26-ra. Pár hete megint felhívtak és az sem jó, hanem menjek szept. 2-án. Csak röhögtem a telefonban. A nőci megkérdezte, hogy én ezen nevetek, ő mérges lenne. Mondtam neki, hogy azért olyan vicces, mert akkor már lehet, hogy gyalog megyünk...

Habááár... Csenge nem csinál semmit. Kivéve, hogy hasizmozik. Nem forog. Eddig az éj leple alatt kétszer fordult a hasáról a hátára. Ennyi. Szörnyen aggaszt, mert a többiek ilyenkor már nagyon aktívak voltak.... Zsó 6 hósan felállt pl.

Dobok pár képet: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Képzeljétek! A múlthéten vasárnap az Árkád C&A-ban jól bevárásoltunk és az Ikeában meg ellopták a szatyrunkat! Leakasztották a babakocsiról!!! C&A 7ezer valamennyi. Meg volt benne hobby cucc 2 ezerért meg játék. Most milyen már? Kisgyerekestől lopni???? :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

zümis: hurrá jó hírek!!
Anyóssal lakni..a férjemmel mi anyuékkal lakunk, tehát ő az anyóssal...és régebben mindig azt mondta hogy ha mi egyszer összeveszünk költözhetek mert ő itt jól érzi magát :lol: :lol: de azt is mindig megbeszéljük hogy az ő anyjával nem tudnák együtt lakni. Anyukám aranyos, és apum is,vannak viharok de általában jó fejek. A múltkori kirohanásom kellett azért. :oops:

Kép
budabo

Még fárasztalak titeket:

Kép
Csenge 5 naposan és 5 hónaposan

Kép

Fürdés hónapról-hónapra

Kép

Csenge arcai :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Zetibebi én találtam 35 000,-Ft-ért... de akkor az lehet, hogy nem olyan jó? Palacsinta? Ne is említsd... imádom, de a két utolsó alkalommal vagy elöntött minket a víz vagy dugulásunk volt amikor palacsintát sütöttünk... úgyhogy nálunk palacsinta=katasztrófa :D Meddig lesz Zéti a mamánál? :roll:

Zümis köszi! A verset is :lol: de nem lehetne énekelve? Mondjuk vedd fel videóra és tedd fel youtube-ra? :lol: NA jó csak vicceltem... csak így nem tudom a dallamát... :D te már voltál Mogyoródon? És tényleg nincs árnyék? Vagy van bababarát hely ott? Mert valahol azt olvastam... :? más egy nagyobb gyerekkel elmenni meg más így... na igen és a szoptatás... nálunk ez egy külön ceremónia... tudod... fekve eszik csak... :shock: :D Vállal külső munkát is... kedden megy Etyekre kerítést építeni... de akkor még nem vállalom be hogy egész napra átmenjek vele hozzád mert nyűglődés van nálunk... :? Na nem akarom elkiabálni,de mintha megint jobban enne... legalábbis most kora délután... és ma már ötször cicizett... :roll: Örülök, hogy nálatok rendbe jöttek a betegeskedők! :D

Budabo de azért jó lenne ha naponta be tudnál jelentkezni... persze ez a programotoktól is függ.... lehetőleg keveset legyél anyós közelében... :lol: és tankinit néztél? Felpróbáltad? Mi nem tetszett a mell részénél? Nem nézted meg ott ahol Kreiszi mondta? :roll: Na akkor kezet foghatunk... én sem vágyok strandra... tömeg, meleg, baba nyűgös.... ááááááááááá én HP vagyok... é elégedetlen..... aztán jól bevágom a durcit... :(

Edina nagyon nagyot nőtt a lányod! :shock: :D szuperek a képek! Hány kiló Csenge? Az nagyon felháborító, hogy az emberek így lopnak... :evil: nem is értem, hogy-hogy merik... ááááááá bunkók! :evil:

Kép

Kép

Kép
millye

Bogi: neeeeeem, a ház elkészült, belül is csak a nappali van félig berendezve, a többi szobák,konyha, fszoba kész volt és van hál istennek..... :lol: :lol: , egyébként tényleg káosz lett volna a Boti várás is.........., kivül vakolás hiányzik,meg még ez+az...... :lol: :lol: (biztos valamit félre írtam) :)

Kép
kaandi

budabo!na igen Te is más szemszögből látod....
Az én páromnak nincs anyós-após gondja... :)
De itt én sem feszegetném tovább a témát!!

Jajj nem is mondtam voltam dokinál..rendben van minden..nagyjából...méhszáj szuper!de valószínű az a baj,hogy a érfalak meggyengültek és ezért vagyok most ilyen vérzékeny....szedni kell rá gyógyszert 2-3tabl...
Levette a kenetet ..erre azt mondja méééég korai a szülés után de mivel gondok vannak leveszi...de ha levél megy menjek vissza...
Mondom neki,hogy nem örülnék a levélnek...jahh és mennem kel uh-ra valamikor (teljesen ráér)...hátha van valami gubanc bent...de mondta mivel nem fáj a hasam így szerinte nincs gond!

Kép
zümis

Csenge július 15-én volt mérve. Akkor 70 cm és 7900 g volt. Tehát most már biztos van 8 kiló!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

millye!én meg csak fekve tudok szoptatni :shock:
Jahh tavaj voltunk akkor voltam 6-7 hetes terhes....de azért pár csúzdán lecsúsztam.. :oops:
Háát bababarát hely??ha a pelenkázó helység azt jelenit akkor igen!!
Tényleg nincs sok árnyék...a gyerekmedi 30fofok a víz ééés ha jól emlékszem 28cm.Van jakuzzi 35-37 fokos aszem...
A dalra meg rákeresek régi videókban...hááátha megvan...

Jóó ha még így gondolod...de ha nyűgi lenne bármikor hazatudlak dobni...nem gond....
Hétfőtől viszont nem lesznek a nagy gyerekeim...mennek az apjukhoz:twisted: :twisted: :twisted: :

kaandi nálunk is állandóan van valami...nemrég a járdát vertük szét...1 hete meg a konyhát mert átnyitottunk egy másik helységbe ...festettünk...de még annyi minden van...kívülről katasztrófálísan néz ki a ház....3 éve a fűtés miatt fúrtak faragtak...akkor mentem szülni ...hétfőn kezdték és kedden éjjel menni kellett....Csini bútorokat i de én már nem is veszek...nagyon gáz pedig...

Kép
zümis

Sziasztok!

Látom ma azért van pörgés! :wink:
Voltam ma fodrásznál, aztán elmentünk Bencus dédnagypapájához, annyira örült a dédunokájának! :lol: Bencus pedig olyan cuki volt, produkálta magát végig, mászott, és mindig felnézett a dédire, hogy nézi-e hogy mit csinál! :lol:

Marcinak mi is nagyon boldog hófordulót kívánunk :D , így utólag is! :oops:

Millye, remélem ma éjszaka már nem volt riasztás! Örülök, hogy visszatért Andris étvágya! :D

Bogi, ilyen melegbe csak langyos vízbe szoktam fürcsizni, nagyon jólesett! :lol:

Elif, ne aggódj, biztos nem lesz gond kint se a tejcivel! :wink:

Kaandi, remélem hamarosan visszakapod az éjjel jólalvó Botikát!

Nilabali, Bencus ínye is kemény és fehér! :?
Tegnapi hőség rettenetes volt, nagyon nyügi volt Bencus! Ma viszont álombaba! :D Én a vasalást anyukámra hagyom, jön kedden! Tudja, hogy nem szeretek vasalni! :oops:

Zümis, elromlott a tanulókutyátok!? :shock: :?
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!

Dina,nagyon jók a képek! :lol:
zsu83

Bencus is csak fekve hajlandó normálisan enni! :)
zsu83

Zsu!
Jó érzés ha az ember lánya eljut a fodrászhoz...vágattál?festették?
Nekem 1 kozmetikus látogatás kellene de addig még Mukit nem tudom itthagyni 1-2 órára addig szó sem lehet róla ...rokon sincs...és nőrszim sincs....
Igen elromlott 1 év gari van rá és nekünk másnap romlott el az orra...és nem rég a füle :? gondoltam rá,hogy beszélek velük hátha így is megcsinálják...sőt a forgónk is FP ..de annak és a tanuló telcsinek sincs semmi baja.sőőt a kisszék is az meg is ázott 1*2* de még működött...szeretem ez a márkát...igaz nem olcsó de nagyon jóóóóóó!!

Muki elromlott!!!Állandóan rajtam akar lógni...pipilni is alig tudok elmenni...ha nem lát sír .... :shock:

Kép
zümis

edina: nagoyn helyesek a Csenge képek!

millye: én nagyon vágyom strandra!!!!!!!!!!!!!!!!! dehát az alak, a lötyi csíkos has... Nem emlékszem már Kreiszi hol mondta, ma csak annyi időnk volt hogy corába elszaladtunk és Békás piacon néztem meg. Majd Debrecenben több idő lesz, csak szegény Fügit hurcohatjuk mindenhova. Mondtam lacinak hogy előre tartok anyós okoskodásától,meg beszólásaitól, Laci mondta erre hogy mindig vissza szólok neki, mondtam hogy ez így is lesz, mert évekig tűrtem, ennek vége. Nincs miért eltűrnöm a bunkóságát. Velencei tó sem jöhet nálad szóba?

kaandi: jaaaaaaaa akkor jó, azt hittem hogy több minden nem volt kész, de akkor oksa.

zümis: persze mindig két oldal van.. Szegény te, mire hazajönnek a nagyok, biztos lesz egy kis agymosás - legalábbis tesómnál ha voltak mindig ez volt, de már évek óta nem megy a kicsi a nagy meg kb. 1 éve-

Kép
budabo

zsu: ügyes Bencus. Ma már biztos jobban van hgoy nincs annyira meleg. Asszem mi letudtuk a mai alvásunkat, délelött 1.5 óra 15 perce sírva kelt 40 perc alvás. Szegénykém álmában sírt nagyon, de mivel tisztába is kellett tenni, felébredt. :cry:

Kép
budabo

Edina: Na, megnyugodtam,hogy nem csak Hunor ilyen "lusti". Eddig életében 4x sikerült megfordulnia, azóta sem. Jó hamar ráunt :lol:. Bizonyára rájött, egyszerűbb ha szól és én megfordítom :roll:

Kép
kangu

Zümis örülök hogy nőgyógyinál minden rendben volt! Neked azt mondta az orvosod, hogy korai a kenet levétele? Hát nem is értem egyik orvos ezt mond a másik azt... lehet nlam is azért lett rossz mert korán vette le... na mindegy ezen már nem idegesítem magam... ez van... majd ősszel meglátjuk, hogy mi lesz velem... :roll: Akkor kezet foghatunk a fekve szoptatás miatt!! Én szívesen vigyázok a fiadra amíg elmész kozmihoz! :D NA majd ezt az átmenetelt megbeszéljük... :D nem lesznek a nagy gyerekeid? Csak Mukival lesztek? Ez miért nem jó? Egy kicsit pihensz... tettél már el sárgabarackot idén? Mert én nagyon le vagyok maradva de idén is szeretnék eltenni pár üveggel... azon a környéken nincs jó áron barack?

Edina akkor Csenge is jó súlyban van :D

Zsu83 akkor nagyon csini lettél ugye? Kell egy kis kikapcsolódás nektek! csináltatok képet a dédpapiról és az unokájáról? Ha igen akkor kérünk képeket! :D De volt két riasztás.... de csak a kezdő pittyenés és utána megint zölden villogott... :? ma szétszedtem... de nem elem gond... a kiságyát is megigazítottam meg a matracot is ma... na majd éjszaka kiderül, hogy mi van... :roll:

Budabo valamilyen moletti üzletet írt... meg kéne tőle kérdezni... mert nagyon csinit vett... :roll: Áááá nem tudom, de a Balaton vize után a Velencei tó csak pocsolya.... már bocsi, de olyan iszapos az alja... tudom HP vagyok... :roll: majd lesz valahogy.... most ilyenem van... majd ha tudok egy kicsit magamon változtatni akkor más lesz :roll: Anyósod meg... szóval... ß×!%=đĐФ nyugodtan tedd helyre ha kötözködne.... :D

Kép

Kép

Kép
millye

budabo
Teljesen jól látod a helyzetet.Agymosás van!!ha hazajönnek akkor helyre kell billenteni a fejüket ezért sem engedem őket most hosszú időre...max 2 hét!!
A nagylány már párszor mondott nemet ...ami után ment az érzelmi zsarolás meg minden más....A kis srácot meg mindennel meglehet "venni"de látta a távolodást nála és decemberben feltett neki 1 kérdést amire most kellett választ adnia: aNEM-t mondott!!gondolom most azért is menni fog a lelki terror!!
Más gondok is vannak ott....pl nem szabad minden nap fürödni mert árt a bőrnek!!A gyerekek nagyon rosszul élik ezt is meg...meg a nyanya.. na meg lenéznek a "másik "2 gyerek miatt és ők tudják nem Muki az utolsó kölyök !!!!meg nem hivhatják testvéremnek az apjuk előtt őket csak a féltesónak!!.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
tovább nem ragozom!!!!!!

Kép
zümis

millye!
Zsó marad hála a jóóó..... amit irtam Boginak azért nem jó....
szégyen de én idén csak cserkót és meggyet tettem el.... :oops: :oops: :oops: itt van a kertben barackfa de lelegeltük.. :oops: venni nem veszek elrakni mert tuti nem lesz rá időm....igazából én itt Etyeken nem tudok senkit biztos van....meg amikor megyek át anyósékhoz akkor szoktam látni sóskúton az út mellet van kirakva(naa abból sem vennék) de árat nem tudok :oops: :oops:
viszont szilvám lesz...ha a szél le nem fújja min t éjjel.... :evil:
teljesen bió mindenem. :wink: 10 éve semmilyen vegyszert nem látott a telek.... 8)

Kép
zümis

Visszatérve az anyósokra ezt ismeritek:
http://mese.tv/page/boszorkany
Lánykáim kívülről tudják ezt a csúfolódóst, és ezt nem titkolják nagyanyjuk előtt sem :oops: :oops:

Kép
kangu

millye: csak azért gondoltam, mert nektek közel is van, meg ott nincs akkora tömegnyomor talán.

kreiszi:hol vetted a tankinit??????????? nincs kedvem visszaolvasni,de lehet hogy rászánom magam

zümis: na ismerős ez hogy amásik családnál miket mondanak a gyereknek, de ez a nem fürdés...elég gáz. Képzeld a tesóm lépett le sógórnőmtől és az új barátnő telcsin zaklatta sógórnőmet, meg sexshopból küldött neki csomagot - nem bontottuk ki - pedig elvileg ő "nyert". Szánalmas egy picsa. Van ott is két gyerek, a keresztek így le vannak ejtve.

anyóstéma: nekem ennek a számnak a refrénje szól ha a banya hív:
http://www.youtube.com/watch?v=87bUGm6I ... L&index=72

Kép
budabo

Zümis csoda egyáltalán, hogy volt időd bármit is eltenni... :shock: sajnálom, hogy volt férjeddel nem túl rózsás a helyzet... ezt az uszítás dolgot nem értem, hogy mire jó.... :roll:

Kangu ezt nem ismertem... nagyon jó köszi :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo megtaláltam... Kreiszi Ulla Popken-ben vette a tankinit :D üzletek: http://www.vanity.hu/uzletek/ulla-popken Ebben van valami... mármint, hogy talán a Velencei tónál nincs tömegnyomor... :shock: :D Na majd alszok rá egyet... hátha holnap virágosan látom a napot... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Zümis, volt minden, festés, vágás! :D
Én is nagyon szeretem a FP termékeket, Bencus félévesre is valami ilyen cuccot fog kapni! :)

Bogi, ma sokkal jobb kedve volt Bencusnak, délután is 2 órát alukált! :)
Szegény Füge, lehet hogy megint valamelyik foga jön!? :roll:

Millye, képek nincsenek nem vittünk gépet, de ahogy a papimat ismerem, nem is nagyon fényképezkedett volna! :?
zsu83

Zsu de jóóóó akkor naon csini lettél!!Képet kapunk?

jót dühöngtem!megsütöttem egy nagy tepsi kakaós sütit Zsó aludt és mire felébredt a fiúk felfalták a sütit :evil:
Kárpótlásul kap pudingot. :D

Én mit keresek az aqua parkara?Tankinit ,fürdőruhát ,eddig nem találtam csak (nekem) horror áron!!
áá megvan felveszem a sátrat!! :wink: :lol:

én most szervezkedek a vaterán egy FP zongoráért....amit az ágyra lehet feltenni és a lábaival rugdoshatja és meg komponálhatja élete legszebb művét nap mint nap. :wink:

Kép
zümis

Zümis, majd csinálunk Bencussal közös képet! :)
zsu83

Zsu alig várom!!
lányok mára mentem Muki alszik én is pihizek ...nem tudom miért de olyan érzésem van ,hogy holnap húzós napom lesz :shock: :?
jóóó éjt mindenkinek!!

Kép
zümis

millye: köszikösziköszi, nagyon tetszenek, de az árakra kíváncsi leszek. Debrecenben is van üzlet.

zsu: csini fényképet ide!! Megtaláltam FP mini katalógust,jól
tanulmányozomés Debrecenben vmit kap Füge, ha már a múltkor
elmaradt. Persze nem biztos hogy FP lesz, de vmit kap.Örülök hogy
Bencus jobban van, Fügémnek úgy néz ki hogy igen felül is jön
a foga, mert fehér neki, de ez nehezebben akar kijönni.

zümis: nem tudom mennyire lesz horror, de úgyis most jön a névnapom :wink:

Kép
budabo

Jaj olyan büszke vagyok, Oliboy egyedül aludt el :D 8)

Anyós alkudozik hogy csak hétfőn jöjjön haza Z, hát nem tom...meglátom.

Én is tervezek venni valami apróságot Olinak, van brendonos pontom, azt akarom beváltani csak még nem tom mire.

Vettem egy mei tai-t!!! :D Végre végre! :D Amióta Oli megszületett azóta dilemmáztam hogy milyen hordozót szerezzek. Jövő héten érkezik postán, alig várom, ha minden igaz lesz buszbérletem úgyhogy remélem kinyílik végre a világ. Oli imád utazni. :wink:

Zümis nem semmi állapotok vannak szegény gyerekeiddel :roll: nem lehet könnyű nektek...
Szuper hogy nincs gond a nőgyógyinál!

Dina milyen helyesek a csajok, tök egyformák lesznek! :D Tök jó a sorozat, úgy bánom hogy nem csináltam ilyesmit.

Zsu képet képet!!!

Zsuzsiéknál vajon hogy megy a pelus-dolog, olyan kíváncsi vagyok :)

Olyan hülye dilemmám van már megint...mostanában azon agyalok, hogy elég boldogak-e a kölkeim :roll: tök hülyeség tudom, de kicsit bizonytalan vagyok. Az a baj hogy sokfelé kell szakadnom, nem lehet úgy foglalkozni pl Zétivel mint mikor még egyedül volt...most tök boldog anyósnál mert ki van nyalva a feneke, hárman ugrálnak körülötte (anyós, após, dédi), itthon meg csak egy fél anyukája van. :roll: Oli is teljesen kivirul mikor hazajön az apja, apának nem is kell még ránéznie sem ahhoz hogy Oli dumáljon meg vigyorogjon neki, én meg produkálhatom magam egy gyenge vigyorért is...nincs igazság!!!
Na ez most tipikusan az az eset, amikor nincs semmi paráznivaló akkor keres magának az ember :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ó Zümis, ha tudnád, hogy én meg vártam ezerrel Zsancyt vissza, mert úgy rémlett, ő tudja a szövegét az ici pici póknak. Laci kereste a neten, de nem találtuk meg magyarul.
Mert millye, ez az a dal:
http://www.youtube.com/watch?v=iymLcTd- ... re=related

Zetivera: Nemááár, te tényleg keresel mindig valami problémát!! :)
Zéti szeret a nagyinál, mert:
-ott ki van nyalva a feneke,
-ott nincs napi rutin,
-ott minden nap fel lehet fedezni a lakás/udvar még ismeretlen zugát,
-ott minden lehet enni,
-ott lazábbak a szabályok és semmi se muszáj.

Erre valók a nagyik!:wink:

Na? Nyugszi van?

No nekünk nem kell tanulókutya.... Tegnap vagy fél óráig játszott sikoltozva egy félig teli félliteres palackkal... Hát tudod ki vesz ennek drága játékot! :D

És ma tiramisut csinálok, életemben először.... Ajánlom, hogy sikerüljön, mert csillagászati áron vettem meg a hozzávalókat! :D

Minden utazónak jó utat!
(millye, mi kedden a "pocsolyába" készülünk menni,majd beszámolok, milyen volt! :D )

ladmon

jó reggelt!

látom,tegnap azért voltatok páran!

zümis:anyóstémaához nekem is ez a véleményem,hogy többet soha-4hónapot laktunk együtt,amíg felújítottunk-pedig ő aranyos,de mégis vannak hajmeresztő dolgai és én is mindig önálló voltam!örülök,hgy Zsó jobban van!

millye:strandra és sem mennék semmmi pénzért...én sosem vagyok megelégedve magammal!bicóra utánfutó szerintem is remek dolog még,ha drága is!
tegnapa bicózás szuper volt,de fárasztó is...izomlázam van!de kint voltunk atermészetben és látunk hattyúkat,kacsákat,sokféle vizimadarat,őzet,sünit,fácánokat...annyira jó volt,2ésfél órát voltunk el!Bazsi jól viselkedett anyósnak,voltak sétálni és játszottak nagyot!máskor is megyünk,mert igazán jó volt kettesben lenni és természet pedig még rádobott egy lapáttal!isteni a fűben feküdni és nézni a felhőket apával!mindjárt rakok pár képet!

zsu:képet kérünk a séróról!egyetlen dédi élt még a családban,amikor bazsi megszületett,de már kórházban volt és nem is látta sajnos őt...ő volt apa nagyppája!azért,tök jó,hogy Bencusnak van dédije és gondolom a dédi is imádj őt!

zetibebi:hát jellemző,pihi helyett palacsintasütés és a hülye gondolat,hogy nem boldogak a gyerekeid????!!!!!!!tessék már lazítani!a képek tanúsága szerint,igenis boldog gyerkőceid vannak!
le is kell tojni apát,és venni kell utánfutók,tök jól ellen benne a két ördögöd!

bogi:mikor indultok?azért érezzétek jól magatokat!

gerendai zsuzsi:tegnap eszembe jutottatok,voltunk Tata mellett egy kis tónál,ahol rengeteg hattyú,kacsa és még egy ccsomó általunk ismeretlen madár van és a tó háborítatlan a szántóföldek között van4gyönyöű és nagyon békés!jól emlékszem ugy,hogy férjed szokott madarakat fényképezni?ha,igen,akkor ez neki paradicsom lenne!annyira élt a természet arrafelé,láttunk őzet,sünit,fácánokat!isteni volt elszakadni és kettesben lenni!

ma szomódra megyünk apa apjának a szőlőjébe bográcsozni,lesz fini marhapöri és kenguruval kirándulunk a környéken,majd hozok onnan is képeket!

legyen szép napotok!

Kép
nilabali

Hát köszi Efe nevében is, végre mi is csinálunk valami érdekeset. :) De ne aggódjatok, abban meg elvileg sereghajtók leszünk, hogy értelmesen beszél a gyerkőci (a kétnyelvűség miatt) :roll: .

Millye: Továbbra is a baba szó vezet, de egyre szebben mondja, csak két szótagban, és mellette próbálkozunk ezekkel is: bab, abba, guba. :lol: Ha rajtam múlik, akkor a dede lesz a következő, most azt adagoom neki. (Törökül nagyapa. Mert őt nagyon szeretjük, és csak egy van belőle már sajnos :(, és nagyon nagyon boldog lenne tőle, akkor is ha Efe még nem tudatosan mondaná.)

Zsu: Efe úgy döntött, hogy még nem kóstolunk... :lol: Először a száját is összeszorította, aztán meg tolta ki ezerrel a cuccot. :roll:

Zetibebi: így van ez, mindig keres valamit az emer. Én is épp ezt csinálom.

Volt két szinte alvás nélküli éjszakám, de már jól vagyok :roll: . Ez így menzi mellett tök jó volt. Kb. minden kiesett a kezemből, felbotlottam a saját lábamban és persze minndenen kiakadtam... Hát ilyen a női sors...
Most Efe a változatosság kedvéért háton emelgeti a popóját az égbe és minden más próbálkozással felhagyott (meg persze dumál közben). Felteszem nálunk ebből lesz valahogy az átfordulás :? .

Kép
Kép
elif

ladmon:ilyenek ám a gyerekek,egy zacskó is jobban tetszik nekik,sokszor,mint a drága cucc!mi még semmmit sem vettünk Bazsinak,amije van azt mind kaptuk-így lényegesen olcsóbb-és nem esz az ideg,hogy elszórakozik inkább a pléddel,mint a játékkal!

tuti jó lesz a Velencei-tónál!tavaly voltunk és tényleg nincsenek sokan!
n hozom a képeket:

Kép a tavacskánál Kép hattyúk Kép apa szerint szépek,szerintem is de félelmetesek is Kép Balázska hintázik,apa feltette neki tegnap

Kép
nilabali

gondoltam,hogy megint sikerül két egyformát felraknom!

Kép tónál..

na,elég is lesz mára belőlem,megyek kicsinyemet kiganajozni!

Kép
nilabali

Gratula és ezermillió puszi a 6 hónapos Vendi babának!!!

Nilabali: de széééép... én is akarok menni. :) És cuki Bazsalikom a hintában!

Kép
Kép
elif

Ladmon tudod mi kell a gyereknek? Két üres flakon (hogy tudja cserpálni a vizet egyikből a másikba), egy mobiltelefon-lehetőleg kinyitós fajta, egy távkapcsoló és egy kulcscsomó!!! Ezzel a szettel kihúzza egész két éves koráig, amikor apa számítógépe következik, ekkor érdemes beszerezni egy lerobbant billentyűzetet és egeret amit a szgép-asztalon kell tartani mintha be lenne üzemelve. Amiket itt felsoroltam beszerezhető kb. 3000 Ft-ból, mivel nem érdemes újat venni, tökéletes a kiszuperált is. :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zetibebi:belőled rutin beszél! :wink: milyen volt az éjszaka?
én fiam már újra bubukál!én is visszabújok apa mellé még egy kicsit!

elif:köszi!és gyertek errefelé,szívesen elkalauzolok mindenkit,mert van mit látni és szuper a környék felénk!szerencsések vagyunk,hogy ilyen szép helyen lakunk!

gondolom már csak este jövök,de lehet,hogy apa pókerezni fog,ezért valószínű,hogy csak holnap reggel!
szép napot mindenkinek!

Kép
nilabali

Nila tényleg mesés helyen laktok! Irigykedek rendesen!
Bazsi nagyon szépséges! Nagyon tetszik a pofija!

Vendinek is boldog felediket!!! :D

Szegény Elif...mi volt éjjel Efével? Nappal ha tudsz pihizz, nehogy kidőlj! Én is olyan hülyeségeket csinálok nappal hogy hihetetlen...az éjjelekkel meg ott tartok, hogy nem emlékszek rájuk, fog nincs hányszor keltünk, kettőre emlékszek de nem annyi volt...Olit úgy találom cicin hogy nem emlékszek arra hogy sírt, felvettem, odavittem magamhoz és felcsatlakoztattam. Csak arra emlékszek hogy lecsatlakoztatom és visszarakom a kiságyba. Hát, bajt még nem csináltam :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Néha-néha én is adok életjelet magunkról :D .

Dina, Csenge nagyon nagyot nőtt, a forgás miatt szerintem ne aggódj, ha egyébként jól fejlődik. Natasa ia csak hasra tudott fordulni, két napja kezdte el a hátra forgást, azóta lelkesen gyakorol :lol: .

Nálunk megy a szopi lelkesen, majd jövő hónapban kezdjük a kóstolgatást. Natasám súlyát most nem tudom, 6 hónaposan megyünk méretni, a mérleget pedig visszavittük, 5 hónaposan 8200 g volt...

A héten Balcsiztunk, nagyon jól sikerült, Tamara élvezte a vizet, Natasa jól elvolt az árnyákban, nagyokat aludt a babakocsiban.

ZétiVera! Tetszik a játékfelsorolás, és nagyon egyetértek vele :lol: .

Kép
mist

zetibebi: na parázz!!! ténleg ne csinálj gondod magadnak ha nincs is.

ladmon: tiramisu trükk:nem kell a drága jó hozzá natúr vajkrém is :wink:

nilababa: holnap reggel, ma mi is megyünk szülinapozni. Tök jó hogy ilyen sokat csaviztok és Bazsa ilyen jól bírja. Nagyon szép képek!

elif: efe már a nézésével is érdekes!! ne bolondozz már. Rossz éjszakát sajnálom,

amy: jövő héten lenn leszünk és boldog hóforudót

Kép
budabo

Zsu83 a mamám volt ilyen.. nem szerette ha fényképezik... pedig szép volt... :roll:

Zümis jó lett a vonalzód! :D Ezek a fiúk milyenek... megették a sütit és nem hagytak a tesónak? :roll:

Budabo nincs mit! Nem olcsó... olyan tizenezer körül van... szóval sok... remélem kapsz valami jót... :roll: Remélem jól aludtatok... a fiam kora reggel nyolckor már kukorékolt... :shock: :D

Zetibebi mennyiért vettél mei tai-t? Szerintem ne dilemmázz ezen mert biztos, hogy boldogok a gyerekeid :D

ladmon köszi :lol: na erre kíváncsi vagyok... mármint a Velencei tóra.... utoljára korcsolyázni meg pecázni voltam ott... :D

Nilabali pedig neked nagyon rendben van az alakod... és nincs súlyfelesleged... :shock: :D akkor te miért nem szeretsz menni? :roll: Nagyon romantikus lehetett a biciklizés és a fűben hempergés :D nagyon klasszak a képek, de a pálmát Bazsi vezeti a hintázással :D

Elif mi is akarunk valamiben sereghajtók lenni :shock: :D na majd valamit kitalálunk... bár a dupla fordulással a kádban eddig mi vezetünk :lol: A mensi miatt nem aludtál? Annyira görcsöltél? :shock:

Mist NAtasa is jó súlyban van! Én még nem tudom az 5 hónapos súlyát mert kedden megyünk a védőnőhöz... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Jöttem megtörni a csendet!!

Igen Verus nagyon igazad van játék ügyben !!

Mist pont tegnap gondoltam rád!!Hiába a telepátia!

nilabali! jók a lépek szívesen sétálgatnék én is ott :oops: de Bazsalikom a nyerő a hintában!!nálunk is meg van a helye...lassan Muki is megörökli Zsótól. :D

millye! köszi...apa választása :lol: naa látod milyenek....de kárpótoltam :roll: Azon gondolkozom palacsintát kellene sütni...imádom forrón :roll: ( nem húzni akartalak vele)Bocsi.:oops:

szép családom van nemrég forma 1 et nézett most meg lost ot...ááá
én 2 hónapja nem tudok végignézni 1 filmet sem.
Már nem is készülök rá semmire
:?

Kép
zümis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?