Sziasztok!
Jó sokat írtatok tegnap, mi hirtelen ötlettől vezérelve kimentünk Anyumékhoz, este pedig csak bedőltem az ágyba.
Mia: gratula a valószinűleg kislányhoz! Örülök, hogy negatív a down szűrésed!
Edi a párodat inkább nem kommentálnám, jól tetted, hogy elküldted a levelet! DRukk a pénteki UHhoz!
Poci jól néznek ki a szerzeményeid! Sjanálom, hogy még mindig rosszul vagy, ma én is elég pocsékul voltam. Vérvételes tirtúrát sajnálom
Légzésfigyelő: nekünk kölcsön volt, magamtól nem vettem volna, nem tudom, hogy most veszünk-e vagy sem. Elég sokszor elfelejtettem bekapcsolni, éjszakai szopinál meg kikapcsolni, aminek örömére ugye beriaszt hajnali 3kor mondjuk.
Kutyafüle: örülök, hogy jobban vagy, kenéyrhéjas esettől kirázott a hideg
Nálunk Zalán kenylrbélbe próbált egyszer belefulladni, én mutatóujjal lenyúltam a torkáig, és kiszedtem.
Barbuss: nekünk Csengénk vagy Patrikunk lesz.
Cumi: Nekünk Zalánnal a Mam jött be, illetve bármi amit más gyerek szájából szed ki mostanában, úh résen kell lennem. Ő egyébként csak alváshoz kap cumit.
Babakocsi: én erősen babakocsi mániás voltam/vagyok, szerencsére fiam is szerette (hozzáteszem hordozókendőt is használtam, teljesen változó volt, hogy miben vittem). Nekünk eddig 4 babakocsink volt (szörnyülködés helye
) Ebből 3 most is meg van. Van egy nagykerekű BBC Trophy, mózeskosárral+sportrésszel, ha itthon megyünk valahova ezt használtuk, isteni a rugozása, tök jó a Péceli utakra, járdákra. Viszont dög nehéz. A rohangálós babakocsink kb 8 hónapig egy Peg Perego Venezia volt. Imádom, egy kézzel is simá tudtam tolni, nekem soha nem volt gondom a bolygókerekeivel (fixálni is lehet egyébként) Teljesen vizszintesre fektethető, és fel tudtam tenni bármilyen BKV-s járműre (a magam kb 47kg-jával is) Most egy Hauck sportkocsink van, ez könnyebb, azért ezt használom. Nem lett nagy szerelem, tavasszal várhatóan el fogom adni, mire Manónak nem kell babakocsi. Ja, nekünk csak a Hauck babakocsink volt új, a másik kettőt használtan vettem.
Mi egyébként BKV-n elég sokat hordozóztunk is (hordozókendő amig kicsi volt, aztán Manduca névre hallgató hordozó) Most terhesen viszont nem akarom cipelgetni, főleg nem a nyári vetélésem után.
Egyébként simán kinézem magamból, hogy a kicsinek is venni fogok babakocsit ha lesz rá keret
Meme: örülök, hogy a Te eredményeddel is minden rendben! Aranyos ez a zokni! Én a 12 hetes UHnál rákérdeztem menniy a dokinál a szülés, illetve hogy akkor várhatóan szabin lesz-e. Apának megy a drukk az interjúhoz!
Az a helyzet, hogy a dokinak nem munkája, hogy bemenjen a szülésünkre, hacsak nem ő az ügyeletes. Nagyon sok országban nem is lehet másnál szülni, csak az ügyeletesnél, csak ugye ezen országokban nem kell attól parázni, hogy ki fogsz egy bunkó dokit, aki majd jól elszúrja a szülésed. Szóval azért fizetünk neki pluszban, mert vállalja, hogy bármikor bejön, akkor is ha éjjel egykor hivod, akkoris, ha az apukája avgy a saját születésnapi bulijáról jön el (az én előző dokim az apja születésnapjáról jött be hozzám) Plusz van olyan doki is, aki magánrendel, nem dolgozik kórházban. A mostani dokim ilyen, ő nem kap fizetést a kórháztól.
Merci: örülök, hogy minden rendben volt az UH-n.
Csipenyusza: kitartás a rókákhoz!
Igigig: örülök, hogy minden rendben volt az UH-n. Ha jónak találod az sztk rendelést, akkor nincs gáz. Én néhányszor voltam sztk-ban, illetve az előző terhességgel többször ügyeleten, mert az akkori dokimnak nem volt UHja. Hát megfogadtam, hogy soha többet. Mert lehet, hogy mázlista leszel, és kifogsz egy jó fej dokit a szülésednél, de lehet, hogy nem. Ha Nektek tetszik a Koppány név, ne foglalkozzatok más véleményével! Apósodék elnevezhették a saját gyerekiket, ő a tiétek
Bibar: drukk az UHhoz, én meg ma pont azt hallottam a ráidóban, hogy húzódik vissza a H1N1. Na így legyen okos az ember
Köldökzsinór vért mi nem fogunk levetetni.
Mokibuci: örülök, hogy minden rendben veletek!