Rana, használd ki ezt az időszakot, az elején nekem is csak ettek, aludtak. Jókat pihentem, szunyáltam, és minden ház körüli dolgot elintéztem. Most meg már... kajálni sincs időm
De én hízok, mert állandóan édességet zabálok
Képes vagyok este 9 után, ha letettem a lányokat, sütit sütni magamnak. Tésztát gyúrok, krémet keverek... nem vagyok normális.
Nyuszi, roppantul sajnálom, hogy nem javul a helyzet.
De ha megnyugtat, nem csak Te borulsz ki. Szerintem ezt mindannyian elmondhatjuk magunkról. Ezek a rapid alvások kiakasztóak, mert ráadásul estére annyira fáradtak, hogy már azért nem tudnak aludni.
Én egyébként nem tartom annyira szigorúan a 3 órát. Ha előbb éhezik meg és jelez, akkor előbb kap. Tény, nincs napirendünk, nincs rendünk konkrétan. Ettől is be lehet egy-egy nap golyózni. De hát két teljesen különböző gyerek, hogy is várhatnánk, hogy ugyanúgy működjenek. Szóval nekem Míra már sokszor annyira behergeli magát az éhségtől (mire rájövök, hogy azért ordít), hogy hiába éhes, nem tudom cicire rakni és cumiztatni sem. Kicsit le kell higgasztanom, utána tud csak enni. Nem lehet, hogy a Te gyerkőceid is ezt csinálják? És a nagy sírásban elfáradnak, és kevés kaja után bealszanak?
Ja, és mai napig Elevitet szedek, valamint a lányok 4 hónapos koráig vasat is, és egy kis ideig C-vitamint is. Amit most tél jövén, újra kezdek. Lehet, hogy valóban valami kéne Neked is, mert le és ki van merülve a szervezeted, ami egyáltalán nem meglepő.
Amúgy én már mentő akciókat szervezek magamnak; hetente egyszer a nagyim (lányok dédije) jön segíteni, hetente egyszer két barátnőm, a két korunkbéli kislányaikkal, hetente egyszer kiszedem apu feneke alól a kocsit, és én megyek valahova. Így heti egy napot vagyunk teljesen magunkban a lányokkal, meg a péntek délelőttöt, mert 1 óra után jönnek a nagyszülők, keresztszülők gyereknézőbe. Szóval én így próbálom mostanában túlélni a lányok kiképzését. Végig velük vagyok, de egy kis segítő kéz néhány pillanatban jól jön.
Nyuszi, ha van rá lehetőséged, szerintem próbáld kicsit mentesíteni magad hasonlóképp, mert a gyerkőcöknek sem jó, ha kikészülsz, és a tejed rovására is mehet.
Kata, szép álom! Kívánom, hogy teljesüljön
Tigriske, le a kalappal előtted, nagyon ügyik vagytok. A rugdosást meg még remélem sokáig élvezni fogod. Nekem a vége felé már annyira fájt... hú, emlékezni is rossz rá. És a Te hercegnőidnek még kisebb a helyük odabenn