Új privát üzeneted érkezett!

Babos a vezetéknév...
Hát .. nemtudom a neten Lilike a becészése... :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Becézés: Lidi(ke), Lili(ke)
CSak ezeket a becézéseket találtam de ahogy a páromat ismerem a kutyánkat akit Fidónak hívnak talán ha kétszer ejtette ki a száján :D:D
Tehát nem hiszem hogy a becézéssel nekünk nagy gondunk lesz :d

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

A Lívia sztem megy hozzá :D

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Szerintem is :) ÉS legalább mindkettőnknek tetszik... Ha fiú lesz akkor meg Patrik ezt már eldöntöttük :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos Akkor valamit most én értettem félre

Nekem a Flóra jobban tetszik

Kép

Kép
rszg

Sziasztok,

Mire elolvastam a 39-40. oldalt addigra megjelent a 41...
Egyre nehezebb követni....

vica78: Köszi az észrevételt, én nem jöttem rá, hogy mi történt. Arra sem emlkéeztem, hogy annó Katka2 volt a felhasználó nevem. A jelszavam az összes fórumra ugyan az már 1 évtizede... Gondolom így jutottam be.

RSZG: Gatulálok a kisfiúhoz és ahhoz, hogy egészésges. :)

Valaki szüljön azért kislányt is! Ő lesz a hercegnő a sok fiú között! :)

Gömbölydedség: Minden pasi másképp éli meg, hogy terhes a párja és növekszik benn egy gyerek. Szerintem az nagyon fontos, hogy erről őszintén beszéljetek egymással, hogy ki hogyan éli meg... Pasikban nem tombolnak ám a hormonok, mint bennünk és azért nagyon furcsa tud lenni, hogy elvett egy bomba nőt feleségül, aki okos, értelmes, kedves stb... Most meg 180 fokos fordulatot vettél, csak a baba számít, elsírod magad a kiskutyás reklámon és a való világ dolgait fel sem fogod, mindent elfelejtesz és oda az a bombázó tested....
Persze most szélsőségesen írtam le, de... ha érzed, hogy távolodik a párod, akkor beszéljetek, mert ebből lehet baj. Hidd el, én ezt nagyon megszívtam....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Nekem a Flóráról, mindig a margarin jut eszembe :(
bocsánat :oops:

Csajok Ti jól vagytok ma?
Úgy értem lelkileg?
Én kész vagyok mint a matekházi és a bili füle hozzám képest ...
reggel fél 6 óta szinte folyamatosan bögök (akkor ébresztett a gyerek ordítva)

Kép

Kép
gabka77

Gabka77: Terhesen ez tök nomrális... Kitartás... Minjáért jön egy jobb hangulahullám... Szép idő van, irány ki a napra! A napocska majd segít elűzni a depit!

Katka

katka22

Katka! Mi törpént veled? Én is hallottam dva storyt, a kolleganőmmel törpént.... :cry:
Gabka!!! Te komolyan ennyit bőgsz? Miért? Gondoljatok már arra a pindurra a pocakban és ÖRÜLJETEK neki!!! Legyetek boldogok és ne szomorkodjtok, mert mindent érez!!!!! Mindent átél! Egyenlőre még egyk vagytok!! :oops:

Najó, elég a lelki fröccsből :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Dolgozom :(

Kép

Kép
gabka77

Story röviden:
6 hónapos terhes voltam a második gyerekkel (első gyerek másfél éves volt), amikor életem párja, azzal állított haza, hogy szerelmes a legjobb barátnőmbe és engem utál, gyűlöl és minden rossz én vagyok a földön... Majdnem elvetéltem.... Aztán még 4 évig próbáltunk kilábalni, de nem sikerült....
És valahol ott romlott el, hogy a terhességeket nem jól kezeltük (azaz azt sem kezeltök jól). Csak ezért írtam...

Katka

katka22

Gabka77: Aha. Akkor gondolj arra, hogy pár óra és itt a hétvége! :)

Katka

katka22

szegén gabka :( mddig dolgozol még?

Úúúú, Katka, kolleganőm storyja szinte ugyanez, csak ő szakított vele, ahogy megtudta,h megcsalta :? Borzalmas lehetett, szegényke, hogy lehet ezt túlélni, gyerekkel... Én is elvált voltam, de nálunk nem volt gyerek... :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

vlahol épp ez is a bajom, hoyg itt a hétvége ....
na jó belátom, hogy így semmi értelme :)

szóval, a én pici fiam, akit imádok, annyira apás, hogy néha kibukok, hogy biztos rossz anya vagyok, hogy a gyerek ennyire "nem szeret". ma fél6kor is ordítva ébredt és nem tudtam sem megvígasztalni, sem semmit csinálni vele. (igaz az apja sem tudott vele mit kezdeni). akkor aztán kiborultam, hogy egyszerüen rossz anya vagyok, és miért nem beszélt le a párom a másodikról, amikor az elsővel ..... persze ez nem általános és tudom, hogy a hormonok is, meg az egész hetem elég rosszul sikerült. a munkahelyemen, alaptalanul többen belémkötöttek, ami nagyon rosszul esett. mindehhez hozzájön, hoyg holnap hajnalban a férjemmel kimegyünk németországba és gyeremek itthon marad a anyósnál. tudom, hyg jó helyen lesz, de már most hiányzik és azt is tudom, hogy amikor hazaérünk és érte megyünk, akkor az apjának fog örülni és én le leszek sz...va.

Ez most egy kicsit sokk volt, bocsánat

és nem kell mondani tudom, hoyg hülye vagyok, de msot akkorsem látok a könnyeimtől

Kép

Kép
gabka77

Kedves egy pár :o , bocsi Katka, kicsúszott...

Papillon, Vica nekem is átküldenétek azt az iwiw-est?
Köszönöm. :)

Gabka megértelek, ezért fetrengtem én a múltkor a fűbe, míg el nem múlt :evil: 2 napig sírtam, amikor megbántottak egy bizonyos helyen, ahova jelenleg még majdnem mindennap járok, de nem részletezném ezt újra, inkább próbálok keresni neked valami szépet

"El kell képzelnie mindazt az örömöt, ami a jövőben fogja érni, amikor eléri az Igazi Gazdagságot. (...) De amikor azt mondom, hogy "elképzelni", akkor azt értem, hogy tényleg vizualizálni, lelki szemeink előtt látni kell ezeket a dolgokat."

Adam Jackson

“Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megnyílt előttünk.” (Helen Keller)

Paulo Coelho írta

"Kockáztatnunk kell - mondta. Csak akkor érthetjük meg az élet csodáját, ha hagyjuk, hogy a váratlan megtörténjen.
Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől. Mert ez a pillanat létezik, és ebben a pillanatban a csillagok minden ereje belénk száll, és segítségükkel csodákra leszünk képesek.
A boldogság sokszor áldás - de általában meg kell harcolnunk érte. A mágikus pillanat segít, hogy megváltozzunk, és elinduljunk az álmaink után. Lehet, hogy szenvedni fogunk, nehéz pillanatokat élünk át, és sok csalódás ér - de ennek egyszer vége lesz, és nem hagy gyógyíthatatlan sebeket. És amikor túl vagyunk mindenen, emelt fővel tekinthetünk vissza.

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Gabka,

Először is biztos vagyok benne, hogy jó anyuka vagy! De te is tudod, hogy gyereket nevelni nagyon nehéz... és néha fájdalmas. Abból, amit írtál a kisfiadnak valami lelki gondja van... Hajnalban ébredni ordításra bizony nem könnyű dolog... Neki sem, de nektek sem. Abból, amit írtál azt vettem ki, hogy úgy érzed, hogy Téged elutasít és az apját isteníti... Ami egyébként elég gyakran tud fordulni így vagy úgy a gyerekeknél... Lehet, hogy haragszik rád a tesó miatt vagy valami ilyesmi. Nem olyan egyértelmű ám, hogy a testvérek szeretik egymást és neki nem felhőtlen boldogság, hogy amíg egyeduralkodó volt, addig csak őt szerették most meg jön mégvalaki, akit szeretnek...
Nem tudom Levi mennyire tud beszélni vagy esetleg festegetni, de ezek sokat segíthetnek, hogy kiadja magából, ami bántja... Vagy beszéltetni kell (szerepjátékokkal) vagy festetni, nem baj, ha az egész lakás fekete lesz...
Jó anya vagy. Pont ezért bánt, hogy elzárkózik előled a kisfiad. De ez biztos, hogy csak pillanatnyi állapot hiszen anya csak egy van és az TE vagy!

Katka

katka22

Szegény Gabka :cry: nagyon sajnállak, és így azért totál megértelek. Nem tudsz kivenni szabité kicsit magaddal foglalkozni? Meg a picikkel? :) a gyerekek meg képesek ilyenekre, a sógornőm gyereke meg az apjával művelte ugyanezt, depis is lett tőle, de a kiscsaj pár hét alatt kinőtte :lol: fel a fejjel

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Aranyos vagy Bea, köszönöm, de én most nem tudok ezekkel mit kezdeni :(

Kép

Kép
gabka77

Levi szinte a születésétől ilyen velem, ill az apjával, nem a tesó érkezése váltotta ki. kettőnk közül én vagyok a "szigorúbb" valószinüleg ez is benne van.
van aki úgy próbálta magyarázni, hyg tudja, hogy én imádom, de "az apja szeretét ki kellett harcolnia".
csak akkor kellek én, amikor beteg, szóval egyrészt örülök, hoyg nem kellek, mert az azt jelenti egészséges, csak ez időnként, pláne, amikor én is érzékenyebb vagyok nagyon rosszul esik.
sejtem, hogy hajnalban az lehetett a baja, hogy tudja valahol, hogy pár napig nem lát minket, de akkor is kiborított. most ez volt az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban.

Kép

Kép
gabka77

Hááát, gabka, és ez vár ránk is :(
És az apjáva úgyanúgy nevelitek? Nem úgy, h te megtiltod, apuka meg megengedi?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Gabka,
Szerintem a gyereket nevelni is kell, nem csak szeretni, ezt tök jól csinálod. És az is szuper, hogy az apukáját is nagyon szereti. Baj esetén viszont mindjárt te kellesz, ami elárulja, hogy milyen mély a kötődése hozzád. Figyeld meg mi lesz, ha kistesó a cicden lóg! Azonnal neki is Anya fog kelleni....
Elhiszem, hogy eleged van. Sok van rajtad. A 2 éves kor nagyon szép, de nem túl könnyű. Nekem az a tapasztalatom, hogy 3 éves kortól könnyebb velük. Addigra lassan kimásznak a dackorszakból, rengetget önállósodnak és szocializálódnak.
Kitartás! Mindjárt itt a hétvége!

Katka

katka22

Kár :(

de az idő mindent megold, én is úgy gondolom, hogy kinövi, a gyerekek néha kis gonoszak tudnak lenni, főleg ha észreveszik, hogy ez bánt is téged,

ha figyelmen kivül hagyod, akkor majd ő megy egy idő után kedveskedni :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

[quote="papillon"]
írta:
papillonÉs az apjáva úgyanúgy nevelitek? Nem úgy, h te megtiltod, apuka meg megengedi?

Nem mondunk ellent egymásnak, és ha valamiben nem értünk egyet, akkor sem a gyerek elött beszéljük meg.

köszönöm mindenkinek a megérétsét :)
Aranyosak vagytok!!!!!

Legbelül én is tudom mindezt, csak most kibuktam és itt bent a melóhelyen nem tudom és nem is akarom senkivel a magánéletemet ilyen mélységekig megosztani.
Köszönöm, hogy kibeszélhettem magamból

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok Lányok,

sokatokkal nem találkoztam még, a korai időszakban voltam aktív tagja ennek a szobának.

Annak ellenére, hogy nem írok gyakran olvaslak benneteket! Mindenkinek gartula a szép Uh eredményekhez, rszg neked a kisfiúhoz!

Egyre több a napi hsz, ennek is örülök!

Jó ötletnek tartom az új táblázatot, és képzeld kukli, habár mi ezt már régen is megállapítottuk, de most tudatosult, hogy mindketten a Szt. Imrében szülünk majd, és a legjobb, hogy én 78.10.22-én születtem, te 20-án, és a babáink közt is csupán néhány nap lesz, én eddig 19-re vagyok kiírva.

Velem, minden rendben, dolgozom, és február 1-ig szeretnék is. A hét végén költözünk be a házikónkba, úgyhogy teljes mértékben, ezzel vagyok elfoglava, karnisok, függönyök, bútorszerelés stbstbstb.

20-án megyek gentikai UH-ra, ott lehet kiderülhet a babó neme, már régen nem láttuk utoljára a 12. héten...Most vagyok 17+1.

Nekem a kínai fiút, a Jónás módszer lányt mond, rszg, mit jelent a gyűrűs módszer?

Egyébként én nálad a Mátéra vagy a Botondra szavazok.

Szép napot mindekinek!
anna**

Gabka,akkor nagyon jól csináljátok ezt a nevelés dolgot, remélem nálunk is sikerülni fog :)

Szia Anna!!!
Jó sokáig fogsz dolgozni, én nem merek, így is félek, h elkaphatok bármit az ügyfelektől :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Üdv Anna

Bea, Maja

Kép
bea1978

Üdv újra itt Anna! :)

Gabka, sírd ki magad, más úgysem segít, aztán majd pár nap múlva legyintesz az egészre. De most csak a könnyek tesznek jót, ki kell jönnie, ami belülről feszít!

rszg, mit értettél félre, drága? :roll: Fiút szeretnék, a párom lányt, a lánynévben kiegyeztünk, a fiú névhez én ragaszkodnék, ő ellenkezik, itt tartunk ma :roll:

Lányok, isteni volt a jóga, csak ketten voltunk, meg aki tartotta, most értem haza, tele vagyok energiával. Ha kicsit nem vigyázok, ma még ablakot is takarítok!!! :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea, sose fogod elmesélni, hogy mivel bántottak így meg? :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Tényleg király a jóga, csak én meg este 5-re járok, és akkor már álmi vok naon. Akkor te nem dolozol?

Bea, mond el, hátha könnyebb lesz :(

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon :lol: :lol: :lol:
Jó látni, hogy lassan azonosítjuk a nickeket a történetekkel :wink:
Táppénzen vagyok, mert elég sokáig véreztem a terhesség alatt, de szerencsére a 12. héttől semmi baj (bár én azóta is parázok, uh-függő lettem, félek, hogy amíg nem látom, baja esik, már alig várom, hogy minden nap érezzem a mozgását).

Tanárként egyébként se lett volna jó ötlet terhesen dolgozni, tegnap tudtam meg, hogy a héten 3X volt kint a suliban a rendőrség... Na, ilyen az én munkahelyem :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, elküldtem priviben

Pappillon, ha gondolod, neked is átküldöm, csak nem szeretném így nyilvánosan felrakni. Bocsi :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Küld el lécci :) ha nem bánod :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

nemlajos: nagggyon szégyenlem magam :oops: de én sem dolgoztam 3 hétig, de mostmár igen :cry: nekem meg 5 perces fájásaim voltak és kis vér, azóta én is állandóan uh-zni akarom és érezni, h mozog, bár barom voltam és fölmentem egy olyan itteni topikba, ahova nem kellett volna, és ahol kiderült, h a sok mozgás sem mindig jelent jót :? Jesszus: mér men ki a rendőrség?? Ha tudnád én milyen emberekkel foglalkozom :x

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Ment ..

Mindig a 2008 márciusakhoz lépek vissza véletlenül :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

válaszoltam, és köszi :)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Megyek ebédelni, jó ez a szabi, egész nap pihenek :D :D

Szép délutánt kismamák

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jó étvágyat nektek :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

köszi :D

Nektek is majd

Bea, Maja

Kép
bea1978

Én már ettem,kicsi hazai csomagolt szenyát, aztán lassan lassn mek haza, és tán főzök, tán nem :lol:
De köszi

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Köszönöm az üdvözleteket!

:-)

pappilon hova jársz jógázni? Te írtad a jógát vagy namlajos? Huh most nem emlékszem pontosan.
én is voltam egyszer budán az ady endre utcában, ASRAM jóga stúdióban, élveztem nagyon, csak nem fűtötték a termet és szét fagytam, és ennek így ugye nem sok értelme van. ..

Igen, megpróbálok dolgozni, én közepessen vagyok ügyfelekkel, ügyvédi irodában dolgozom, persze ha erős lesz a vírusok támadása, akkor maradok otthon.

puszik
anna**

Anna: jól emlékeztél, mindketten járunk jógázni. Én a Padma stúdóba, zugló. Hát, az elég gáz, ha nem fűtötték, ez egy nagyon modern, jól felszerelt stúdió :)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

anna: mindketten írtuk a jógát :wink:
Én az újpesti egyik körzeti védőnői szolgálathoz járok, itt van 20m-re a háztól, és ingyenes (adományos, de ma is alig akarta elfogadni a lány az 500-ast, mondtam, nyugodtan, nem lesz mindig így :lol: )

Bea
, köszi a bizalmad, olvasom!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szia anna ! :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Drága Csajszik.

Én lassan lelépek, és csak kedd magaságában leszek újra, addig is vigyázzon mindenki magára és a babájára.

Ja és csak szépen lassan az oldalak töltögetésével, mert nem fogom gyözni a visszaolvasást.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Gabi

Kép

Kép
gabka77

pappilon megnézem a padma stúdiót, tényleg jónak tűnik ám! Biztosan ki fogom próbálni, sajnos mivel 8-17ig dolgozom, csak a szombati óra jó, de biztosan kipróbálom!

Köszi az ötletet!

Üdv,

A.
anna**

Anna üdv újra itt, habár lehet hogy mi még nem találkoztunk :)

Gabka próbáld meg ne emészteni magad Levi miatt, persze tudom könnyű mondani, de a gyerekek nem egyformák. Van aki nagyon ragaszkodik szüleihez, és van aki nem annyira. Panna is egy kicsit olyan mint Levi, nem az a nagyon ragaszkodós, persze tud nagyon anyás is lenni ha olyan napja van. :) Ennek is megvan az előnye, bárhol ott lehet hagyni, nem sír ha elmegyek, én többször mentem el hétvégékre amikor pici volt, mert sportoltam,versenyekre jártam. De ugyanakkor érzem hogy tudja hogy rám és az apjára mindig számíthat ha baj van vagy szomorú. Az se normális ha nem tudsz még egy órára sem elmenni mert a gyerek egyből sír hogy hol vagy.
Amúgy én az anyósom miatt szoktam kibukni, mert ha túl sokat volt a Panna nála akkor utána én nem voltam neki jó :( , mert én nem engedtem meg neki mindent. Ilyenkor szokott jönni a Mami megvonás :wink: :D
Szóval fel a fejjel :wink: Holnap inkább próbáld meg élvezni a gyerekmentes napot :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Az AFP eredmény tökéletes, minden rendben a babóval, ez a legfontosabb!!!
Az Uh-ra a párom is bejött velem, nagyon tetszett neki, oda-vissza volt. Mozgolódott is kicsit!
Természetesen a nemét nem mutatta meg!!! Épp jógázott a Drágám így törökülésben volt, a lényeg takarásban:)
A jógát én is kipróbálnám, de nincs a környéken! Ma kaptam egy kismami tornát, azt szeretném majd itthon csinálni!

Majd még jövök! Elviszem aput dolgozóba..

Kép
milky

milky nagyon szégyenlős ez a babó :D Akkor neked is várni kell a következőig hogy kiderüljön.
De a lényeg hogy egészséges :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

anna: szívesen a tanácsot, remélem tetszeni fog majd neked!

Gabka: jó utat, vigyázz nagyon magatokra, és tényleg próbáld meg élvezni az utazást és, amit majd csinálni fogtok;-)

milky: nekem meg a hátát mutogatta és a popsiját, hogy ezek milyen szégyenlősek :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hát ezek után kíváncsi leszek hogy nekem megmutatja-e magát kedden :)
Anna örülök hogy ilyen jók lettek az eredményeid :) :wink:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?