Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is vagyok... :)
Tovább aludtam egy órával, mint szoktam. :D Persze így is csak 7 órát, de ennyi elég is.

Picimami!

Nem lehett könnyű öcséddel. Eger környékén történt?
Az a barátnője aki elhagyta, nem is érdemelte meg. De ne ítélkezzünk, mert lehet, hogy ha ez nem történik, akkor is vége lett volna a kapcsolatuknak. Csak így nehezebb volt az öcsédnek. :(

Beni nagyon jó modell a képekhez, de csak nekem. :) Én nem is szeretném, hogy ilyesmivel foglalkozzon. Legalábbis addig, amíg nem fogja fel miről is van szó. Legyen egy gondtalan kisgyerek akinek semmi más dolga, csak az hogy játszon. :D
Vendég

Nika!

Ez a nyári frizura. :D
Mi is csak ebben a melegben vágatjuk le ennyire. Télen pedig hagyjuk megnőni.
Most a fodrász is 0,3-ra vágta először, csak szóltunk, hogy mi kopaszra szeretnénk. Így tegnap este kétszer kellett lenyírni a haját. De olyan profin ült a székben. Nagyon édes volt. :) :wink:
Vendég

Cat!
Tiéd a laptető! :lol:
picimami

Nem Egerben volt.
Hanem ahol anyuék élnek. Hevestől pár km-re.
A csaj, jobb hogy elment. Bulizni akart. Szegény öcsém, meg kórházban feküdt.
Ő ilyen. Jobb, hogy vége lett.
picimami

Cat!

Persze igazad van!
Lesz még neki annyi gond. Most csak élvezze a nyugalmat, és játékot.
Suliba, oviba is már annyira leterhelik őket.
Nagyok az elvárások.
Azt hiszem nekünk még anno, jobb volt.
picimami

Nika!
Úgy látom, te már valamilyen szinten ezt elfogadtad!
Ami végülis jó.
Nem vagy elkeseredve miatta.

Ő meg majd csak rájön egyszer.

De durva, vannak ilyenek, hogy nem az övé volt a bébi, és nem szólt neki a csaj??? :roll: Durva
picimami

Most már nem csak laptetőt, hanem babát is akarok!

Az oviba talán még nem is olyan nagyok az elvárások. Ott inkább játékos formában tanítják őket. Ráadásul sokat tanulnak egymástól is. De az iskolában... :shock: Nekünk valóban sokkal könnyebb volt.

A lány még fiatal volt. Nem volt szép tőle, de én nem is hibáztatnám. Félő, hogy később abból lettek volna a problémák, hogy öcséd szemére veti, amiért úgy érzi "feláldozta magát" miatta. Talán ő is megváltozik egyszer. Az öcséd pedig új esélyt kapott, hogy megtalálja az igazit. :)
Vendég

Cat!
Ezzel én is így vagyok.
Babát szeretnék.

Nem ítélem el őt. Csak rosszkor lépett le.

És már van egy másik kislány, aki talán az igazi...
Nagyon imádjuk őt.
picimami

Nika!

Azért ne vedd az egész világ gondját a válladra!

Próbáld meg rangsorolni a dolgokat! Azzal foglalkozz, ami igazán fontos, és ez a kisfiad és a párod. Minden más csak ezután jöjjön! Ha otthon minden rendben van, akkor könnyebb a többivel is megbírkózni.
De szerintem ezzel Te is pontosan tisztában vagy és így is csinálod. :)
Vendég

hát 4 éve tart ez az állapot :):):):) volt időm elfogadni :)
na ez úgy történt hogy tesóm együtt volt ezzel a lánnyal lányzó megcsalta akkor nagy összeveszés de tesóm nagyon szerelmes volt kibékültek. ezt is úgy tudta meg hogy megcsalták hogy a pasi felesége hívta fel öcsém figyelmét hogy nézzen már rá a barinőjére.aztán sokáig egy se fveled se nélküled kapcsi volt öcsém kezdte elfogadni hogy ez van kapcsolat egybe volt még mikor elmentek valahová nyaralni aztán csajszi megint lelépett igaz közös megeggyezéssel külön mentek. ez egy hónap volt szeptember környékén közben öcsém majd megőrült annyira szerelmes volt erre egy hónap után ismét összefeküdtek. pár héttel később kaptam a hírt hogy csajszi terhes babájuk lesz. mindezt a lánytól egy emailban hogy juniusban baba lesz erre én visszaírtam hogy akkor az nem az öcsém gyereke (hiszen akkor nem voltak együtt) erre visszaírt hogy ja bocsika július na mármost én pontosan tudtam hogy mikor fogok szülni nem lehet ezt eltéveszteni :):):):) öcsének meg beadta hogy mensizett miután együtt voltak na de kiderűlt hogy csak egy napot és az sem erősen. tudjuk hogy mensi mellett is lehet terhesnek lennei de öcsém nem tuja ezeket a dolgokat. végül juni 23-án megszületett a kisfiú én meg mondtam hogy tuti nem az öcsém gyereke aztán szép lassan egyedűl maradtam a véleményemmel pedig eleinte a család is kételkedett:):):):) aztán kb fél éve előkerült a ygerek apja és elé álltak az öcsém elé hogy a gyerek nem az ővé és hogy tudták elitől fogva de miután 4 éve együtt volta a csajjal és nem tudott teherbe esni a csaj az öcsémtől ezért azt gondolta hogy had higgye hogy az ővé had tapasztalja meg az apaság érzését az öcsém. ezt már utólag mondta el neki ez a fickó ugyanaz volt akinek a felesége szólt az öcsémnek :):):) ja azt tudni kell hogy fickó nagyon hasonlít az öcsémre ezért nem volt feltünő nem derült ki hogy nem saját gyerekét neveli az öcsém :)

nika70
Salgótarján

jaja nekem már ők a családom a többi már csak másodrendű de ahoz hogy ezt így éljem meg kellet Gabi aki mellettem áll teljes mellszélességgel :):):):):)

Hálistennek azért nem ilyen vészes a dolog mármint nem veszem hátamra a világ összes dolgát :):):):):):):) :wink: :wink:

nika70
Salgótarján

ja a legrosszabb az hogy anu azzal a tudattal halt meg hogy van egy unokája meg jön a következő nálam :shock:

nika70
Salgótarján

szép reggelt mindenkinek!

Én is tovább aludtam, mint szerettem volna. De még így is álmos vagyok.

Cat!
Szerencsére letett a drogról azóta. Remélem, hogy soha többet nem csinál ilyet :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Pici!
Hát igen. akkor tényleg jobb, hogy vége lett annak a kapcsolatnak, nem voltak egymáshoz valók. És most tesód elnyerte a kedves lány szerelmét :lol: :lol: :lol: :lol: Ez olyan jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nika!
Tesód meg egyszer remélem, hogy rájön, hogy a családi kapocs a legerősebb, még akkor is, ha más már nem áll mellette.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Lányok :lol: :lol:

Én ma dolgozok utóljára a héten, hurrá,hurrá :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Picimami!

Minden jó, ha a vége jó! :D

Lelépni pedig szerintem nem lehet jókor.
Ha kitartott volna mellette a kórházban, és csak utána megy... Akkor az öcséd még jobban szerette volna azért mert segített neki és rosszabb lett volna. Vagy azt hitte volna, hogy addig is csak sajnálatból volt vele, és akkor azt utálta volna. Szóval nehéz ez ilyenkor.

Én éppen ezért csak egyszer szakítottam pasival. Utána mindig úgy intéztem, hogy Ő mondja ki, ha vége. Az az egy annyira megviselt engem is, hogy nem akartam mégegyszer átélni. Utána hónapokis nem beszéltünk. Nagyon gyűlölt engem. De szerencsére van az az idő, ami begyógyítja a sebeket. Neki nagyon sok kellett. És nem irígylem azt a lány sem, aki most is mellette van. Megérdemli őt, mert akkor is kitartott mellette, amikor érezte, hogy még nem ő az igazi, kísért a múlt.
A srác (aki már régen nem is srác), még 10 évvel a szakításunk után is úgy érezte, hogy én voltam neki az igazi. :shock:
Etől menekült meg az öcséd, és így sokkal könnyebb neki. :D
Vendég

Beni felébredt.
Ő is tovább aludt egy órával. :D
De ahogy hallom, jól játszik egyedül az ágyában...
Vendég

Zsuzska!
Gabi!

Szép jó reggelt nektek is.

Gabi, nagyon jó neked..
Én is akarok pihenni.
Kapunk fotókat a lányodról?
picimami

Zsuzska!

Sikerült este filmezni?
Jól sikerült a kukorica?
picimami

Cat!
Hazahoztam a kórházból, és aznap sms-ben szakított vele. :cry:
Nem volt egyszerű. Öcsém élni sem akart. Hazajött, majdnem nyomorékan. És mindent elveszített.
Akkor legalábbis úgy érezte.
picimami

Pillanat mindjárt irok csak két levelet meg kell irnom egy ügyvivőnek

Kép
Kép
minimano74

Picimami!

Megértem az öcsédet. De szerncsére már túl van rajta.

Az ilyenek miatt mondom, hogy mindennek oka van. Most már egészséges és boldog. :D :D :D
Ha nem történik ez a baleset, lehet, hogy boldogtalan lett volna azzal a lánnyal, vagy esetleg egy olyan baleset történik vele később, amit nem él túl. Így pedig gondolom sokkal óvatosabb már.
Tehát nézd mindennek a pozitív oldalát!

Én pedig megyek a kis "zsarnokomhoz". :D
Vendég

Cat!

Igen, már most minden szép és jó.

Futás le Benihez.
Szép napot nektek.
picimami

Pici!
Filmezés elmaradt, mert amikor ki akartam kapcsolni a netet, pont feljelentkezett a barátnőm msn-re és így vele dumcsiztam, aztán fél tízkor kidőltem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kukorica meg nagyon jól sikerült :lol: :lol: :lol: :lol:
Az lesz ma ebédre, délután meg fini őszibarack :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Este pedig sárgadinnye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Beni nagyon aranyos lett így kopaszon.... így még huncutabbul csillognak a szemei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy megdögönyözném :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Ma akkor, zöldség és gyümölcs napot tartasz?
Fogyózol is? vagy csak így sikerült?

Én is csak lightosan eszem...

Nem érzem jól így magam most.
picimami

Most én sem..... a tegnap esti csoki ananyira rosszul esett, hogy még mindig felfordul a gyomrom, ha rá gondolok....
Most így jött össze, de nem is baj.....reggel mindig eszem rendesen, bőségesen, de csak addig, amíg jól esik.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Most nézem az időjárás előrejelzést, hogy jövő szerdára megint csak 25 fokot mond :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt lányok! :lol:

Hátmegint egy órát kell visszaolvasni? :lol: :lol: :lol:

Nika!Értem! Te mindent megtettél valóban. Most már neki kell lépnie. Remélem még időben észretér,merthát az időrohan, nem leszünk fiatalabbak,és születésünk piilanatától visszafelé ketyeg az óra! :lol: Ki tudja meddig? :roll: :lol:

Cat!
beni nagyon édes!! :lol: :lol:

Pici! Szegény öcséd :cry: hátnem lehetttsem neki,sem nektek könnyű :? :?

Apukám felesége sportoló és egy sérülés miatt kapott terápiás klezelést, röntgen, stb...,meg mellette egy rakás antib.-t másmiatt!Éshátmármegvolt a műtét!
Dehát ha belegondolokmire ez a kicsi 20 éves leztt volna,ADDIGRA AZ APU BIZONY MÁR 67!!!!

Gabi!
Annyiran jó most nektek!! :roll: :roll: :lol: :lol:
Mikor is indultok?
Érezzétek jól magatokat! :lol:

Érdekelnehogy mi van:

NÓCIKÁVAL?
ANDYVAL?
CSUCSUVAL?
ARWENNEL?
KISLIBUSSAL?
NEMLAJOSSAL?

ÉS PERSZE ENCIKÉVELLLL?????????
AZÉRT NÉHA JELENTKEZHETNÉTEK! :D
REMÉLEM MINDEN RENDBEN!

Kép Kép Kép
asiye

LÁNYOK!
Én megint olyan rosszul vagyok! :cry:
visszatért ez a hányinger stb...,ésgyerekek mellett annyira nehéz,mert nem fekhetek csak ugy le :roll: :roll:
ennem kéne, de undorom van még a kaja szótól is :x :x

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Értem, akkor már túl is van rajta.
Szegényke.

Hogy vagy ma?
A fiúk ébren vannak már?
picimami

Na vagyok :lol: :lol:

Tehát odamentünk és közölték, hogy megnézi a lányomat egy szakember fürdőruhába, hogy mozog, milyen a járása lemérik a derék, csipő, magaság, stb. és ha ő is azt mondja alkalmas akkor szerződést kötnek velünk. 10.000.- + áfa az ő díjuk, 50.000.- + áfa a fotózás+sminkes+fodrász. Kb. 150 képet csinálnak róla abból cd-re kb. 70 db kerül (ezt meg is kapjuk) plusz csinálnak valami setkártyát, ami abból áll, hogy rajta van a gyerek egy nagy képe a nevével és adatiaval (méreteivel) a másik oldalán pedig 4 kisebb kép, ebből 100 db készül, 20 db mi kapunk ennek ára 40.000.- + áfa + internetre felrakás stb. így jön össze a 125.000.-+ áfa.

Igen otthagytam a lányomat nagyon megbízhatóak voltak, korektek több mint két órát volt ott a lányzó 3 fizurát csináltak neki, 3 fajta ruhában, abból az egyik fürdőruha. Nagyon élvezte azt mondta olyan volt az egész mit a sztároknál :lol: :lol: most nagyon happy :lol: :lol: :lol:
1 hét múlva lesznek képek, majd ha megkapom felrakok egy párat.

Hát tömören, (vagy nem :?: :?: ) ennyi az egész :lol:
Majd meglátjuk, hogy hogy jön be :!: :!: :!: :!: :!:

Pénteken már utazunk :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Asiye.
Ó szegényke.
Sajnállak.
Remélem hamar elmúlik.

Zsuzska!

Én most örülök, hogy hüvösebb van.
picimami

Sziasztok!

Lányok, hogy ez a topik hogy pörög! Nem győzöm követni! :lol: :lol: :lol:

Cat!
Beni nagyon édes lett az új frizurával. Én nem merném kopaszra vágatni Daninak. Pedig volt már nagyon pici haja.
Ilyen volt:
Kép
És ilyen lett:
Kép

Csajok! Velem szórakozik piri! Tegnap ugye írtam, hogy van egy kis maszatolás, mára meg megint semmi. Így hogyan kezdem el szedni a gyógyszeremet????? :evil: :evil: :evil:

Kép
oriandy

Andy, Cat!!!

Nagyon édesek a fiaitok, nekem mindkét formába nagyon tetszenek :lol: :lol:

Andy,
hát ez nem jó hir hogy igy szórakozik veled a piri
:lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Andy tekisfiad is nagyon édes!Én sem meremteljesen kopira,mertegyszer azt hiotték Hamzárahogy beteg! :cry:
Azóta csak rövidre :lol:

Rakok én is egy régebbi ilyen volt-ilyen lett képpárt a Hamzáról!

ilyen volt:
Kép

ilyen lett:
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Nagyon szépek a gyerekek!

Köszi, hogy tesztek föl.

Én is szeretnék már nagyon.

:D

Andi!
sajnálom a pirit.
remélem nem lesz gond, és jönn a babuci neked is
picimami

Gabi: örülök hogy jól sikerült a fotózás és hogy lánykádnak is tettszett. Fotókat várjuk :):)

Picimami: hát öcsédnek nem lehetett egyszerű de hidd el tuti így volt "jó" most újra szerelmes és ez mindent kárpótol az életében.

Asiye: hát még egy két hét és vége ennek az időszaknak de hát nem kell mesélnem hiszen ez már a harmadik baba:):):):)

Andy: hát nem jó hír de az is lehet hogy mégiscsak baba van a dologban és csak próbálkozik a szervezeted.

nagyon jók a képek. De hát a fiúknak jobb is ha ilyen kis rövid hajuk van bár én nekem ha lányom lesz vagy lenne amig ilyen kicsi tuti ugyanígy megnyírnám had erősödjön a haja aztán mire oviba megy úgyis megnőne a haja:):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Uristen 2 napig nem vagyok, de látom pörög az élet.
Sajna én is csatlakozom a pirisekhez.
Ma reggelre megjött. De MINEK??????
Miért nem sikerül, hol rontjuk el????

Mennem kell főzni, de fingom nincs még mit.
encike 2

Gabi!
Örülök, hogy lányod jól érezte magát.
Kívánom érjen el sikereket. És legyen nagyon boldog az életben.

Andy!

Nekem viszont, duplán ömlik... úgyhogy nekem teljes egészében meglátogatott a piri.

Nika!
remélem babás vagy.

Te akkor nem is mérsz hőt?
picimami

Szia Encike!

Üdv köztünk.
Sajnálom, hogy neked is piri jött. :oops: :cry: :evil:

Baba helyett.
Ugye most majd mindenkinek egyszerre sikeülni fog?
picimami

Már megint elöről kezdeni mérni a hőt, lh-ni. Hányszor mondtam, hogy kész vége, befejezem, de mégse.
Szerintetek, ha mindennap együtt lennénk, lenne esély a babára?
Jé mindennap!!!!
encike 2

Naná hogy egyszerre sikerül most már nekünk :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Hát azt mondják hogy mindennap nem jó inkább két naponta :lol: én igy hallottam valahol :? :shock:

Kép
Kép
minimano74

Párommal tegnap egy kicsit balhéztunk, már nagyon unom a dolgokat :twisted: :twisted: Mért mondtam el anyáméknak hogy pénteken betonoznak, ez volt a baj + stbó. :twisted: Ez olyan nagy titok????? :twisted: :twisted:

Kép
Kép
minimano74

Encike!

Én is szomorú voltam. vagyok.
És valahogy félek. Mi baj lehet.

Én most nem fogok hőt mérni.
Lazítok picit.
És sokat apázok.

Gabi!
Én is úgy tudom, kell pihenni, a kiskatonáknak. :roll:
picimami

Picimami,
mi amikor bébit akartunk legelőször akkor én is azt hittem nem lehet, aztán mondtuk nem jön a bébi legyen esküvő elvoltunk foglalva a szerveszkedéssel és egyszercsak nem jött meg :lol: kiderült hogy terhes vagyok :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Ezt a 2 naponta szexet űzzük és látod mégse, de nem is tudnánk mindennap együttlenni, mert a párom dolgozik neki is kell pihenni.
Majd ha jönni akar jön.
encike 2

a baba.
encike 2

kb. én egy év múlva lettem először terhes, most már képzeld 12 éves lenne az én pici-nagy fiam ALEX :oops: :cry:

Kép
Kép
minimano74

Encike, kitartás ez igy van ha jönni akar jön :lol: :lol: Mióta próbálkoztok most???

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?