Új privát üzeneted érkezett!

Honeymoon
Nekem is eléggé alacsony mostanában, de ezt is egy tünetnek veszem. Ha nagyon leesik a vérnyomásom, akkor egy kis kávét szoktam inni, ami segít is.
Minden nap reggel nescafet iszok, a védőnő azt mondta, nyugodtan ihatom továbbra is. ( mondjuk én kevés kávét teszek bele és sok tejet).

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Gwini
Most megpróbáltam mellőzni a gyógyszert, mert ahogy magamat ismerem, még számtalanszor fog fájni a fejem, még talán jobban is, tehát nem szeretnék túl sűrűn gyógyszert bevenni.
Te milyen gyógyszert szedsz rá?

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

jesszus gwini! ilyen pulzus ilyen alacson vérnyomás mellet?!

köszi judit a tippet, de sajba kávét szökőévben egyszer iszom. De lehet, hogy most magamba eröltetem. mert még akkor is szédülök, ha ülőhelyzetből állok fel.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

honey :)
Egy kis kávé ilyenkor tényleg jót tenne,meg friss levegő.
Persze most,hogy fekszel sokat(kivéve mikor moziba mész :lol: )
könnyen előfordulhat,hogy megszédülsz mikor hirtelen felállsz. (én is így vagyok vele) Szóval lassan kellj fel.

Roni :)
én se bírom ki az éjszakát 1-3 pisilés nélkül :roll: .
Amúgy én csodajót aludtam most éjjel...

Judit
sajnálom a fejfájást..
holka

Köszi lányok az érdelkődést! Azóta 38,3-ról végre lement 37,3-ra Kornélia hője gyógyszer nélkül és a háztartási kekszet majszolja ezerrel (fog nélkül :)) úgyogy étvágyunk az van! A kedve is már sokkal jobb eljátszogat most már egyedül is!! A fogára Én is gyanakszom hát majd meglátjuk mi lesz belőle de nagyon remélem semmi komoly!!

Pisilés 2-3 éjjelente ezt viselem a legnehezebben!! :( Nekem védőnőnél most 130/80 volt a vérnyomásom, de szerintem a reggeli kávétól
Legközelebb kipróbálom anélkül!!! De mostanában már Én is csak akkor iszok kávét ha már érzem a fejem, amúgy eszemben sincs, de ennek csak örülök!! :)

Kép
Kép
lanta

Azta 1 napif suliban van az ember lánya és 3 oldalt is teleírtok :)

Lanta: Boldog szülinapot :) Én is egyidős vagyok akkor veled csak én áprilisban töltöm.

Lola: Nem kell aggódni, minden ok. Nagy valószínűséggel a bűnös is meg van traubisoda néven. Nem tudom miért reagálok így rá, nem járt le és eddig is ittam mert nagyon szertem.
Az UH-t meg akkor megbeszéljük a doki azt írta a kis lapra hogy március 1- március 8 között menjek.

Szeder: Gratu a kislányhoz! :)

Honey: Nálunk a párom meg pont kiscsajszit szeretne, én meg direkt húzom hogy úgy is kis tökös lesz mert nekem 3 fiú tesóm van, és az ő családjában is csak fiúk születnek. Nagymamája már teljesen kész van a 6 fiú unokája mellé két fiú dédunokája lett eddig :)

Ma vettem két kismamagatyót. Muszáj volt. A rendes nacim ülés közben kikészít. Bezzeg az anyám a bátyámmal 60-ra velem 70-re hízott. Én meg 72-ről indultam, pedig egyform,a magasak vagyunk.... Mekkora leszek? te úristen...:)

Kép

Kép
starlark

Honey!
23 éves vagy?Vagy csak félre értelmeztem.... :shock: :shock: Bocs, nem akartam tolakodó lenni....
Bár elég fiatalnak nézel ki a képeken..... :D

Gwini! Szavaztam a lánykádra!!Nagyon szép és édes kislány!!!! :D

Alíz

KépKép
roni0422

Fiú-lány téma.

A párom előszőr azt mondta, hogy fiút akar, (mondván a kislánnyal nem lehet focizni...stb..haha :D :D ) aztán elkezdte mondogatni, hogy inkább mégis kislányt szeretne, mert ha olyan lesz mint amilyen ő volt, akkor nem lesz a kisfiúval egyszerű dolgunk.... :shock: :D
Jó kis önkritika mi?
Szóval ez az éjszakai pisilés totál leamortizál!Hulla fáradtan és kómásan vánszorgok ki a wc-re, bár a visszaalvással nincs probléma, de mégis, csak megszakítja a nyugodt alvást!Mi lesz később?

Alíz

KépKép
roni0422

:D :D :D
köszi roni!! ezért a kérdésért már megérte ma felkelnem!! :lol:

Nem, én áprilisban leszek 30.
A 23-at Monee-ra írtam. Hogy természetes, hogy 23 évesen az ember tized annyi dolgon sem parázik mint 30 évesen. És ez most nem csak a terhességre vonatkozik, hanem úgy általában az életre.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

ami a pisi témát illeti... nekem már korábban is voltsk gondjasim vele. Most már 2x ( pontban ugyan akkor mindig ) nekem is ki kell mennem.
De mostanra már olyanra fejlesztettem az alva járás technikáját, hogy nem is emlékszem rá, hogy voltam -e vagy sem. :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey! :D
Sokszor én is elgondolkodom azon, hogy voltam-e kinn vagy nem :shock:
De sajna általában emlékszem rá!
Nem tudtam, hogy Monee annyi idős. Nekem is áprilisban van a szülinapom!! :D De a témában abszolút igazad van, egyetértünk. :D

Alíz

KépKép
roni0422

monee neve mellett ott a 85.... és írta, hogy jóval fatalab az itteni átlagnál....
"brilliáns aggyal" :D :lol: azt következtettem ki, hogy kb 22-23 lehet

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ja télleg!!!!Ezt nem is vettem észre!!! :oops: :oops: Azt tudom, hogy írta. Ügyi vagy.

Alíz

KépKép
roni0422

Honey!
Én detto 78... :D

Kép
Kép
lolababa

Éjjeli pisi... ne is mondjátok...
Szerintem már másfél éve annak, hogy utoljára átaludtam egy éjszakát pisi vagy baba miatti kelések nélkül... :?
Most meg mindegyik...

Kép
Kép
lolababa

Honey!

Nagyon szépek vagytok! És tényleg nem nézel ki közel 30-nak. :D :D :D

Garulálok a 12. heti Uh-soknak: Egyikőtök sem ira meg, hogy mekkora a baba mérete,tarkóredője..??? Légyszi' én kiváncsi vagyok rá nagyon.

Jobbulást kivánok a babáknak!

Én az első 12 hétben (vagyis 6-ban) éjjel 5-6-szor jártam ki pisilni. Ezen a héten ez lecsökkent 2-3-ra és ez már nálam egész jó!!! :D
Az apró dolgoknak is kell örülni... :D :lol:

Javulgat a megfázásom! Roni sajnálom, hogy te is beleestél. gyógyulj meg minél előbb. Tea+méz+citrom+pihi!! :wink:

További szép hétvégét! GYönyörű időt igértek,ki a szabadba..!!

Kép
Kép
a.m.

Szeder!

Gratula a kislányhoz.
Nekem azt mondták, hogy még 2 hét és meg tudják mondani a nemét. Még nem lehetett látni rajat. Lehet, hogy csak ezért nem megyek el Uh-ra. A lényeg, hogy egészséges a többi meg úgyis kiderül.. :D

Kép
Kép
a.m.

a.m.! :D Köszi!! Neked is jobbulást kívánok!

Alíz

KépKép
roni0422

roni jobbulást!

Ami a pisilést illeti, nálam is ugyanaz, mint nálatok.. Éjszaka kétszer.

gwini
Szavaztam a Nórira :)

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

a.m. neked is jjobbulást:)!!

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Judit! Köszönöm!Igyekszem. Gőzölök, forró tea. :D

Alíz

KépKép
roni0422

[quote="honeymoon]
Nem, én áprilisban leszek 30.
A 23-at Monee-ra írtam. Hogy természetes, hogy 23 évesen az ember tized annyi dolgon sem parázik mint 30 évesen. És ez most nem csak a terhességre vonatkozik, hanem úgy általában az életre.[/quote]

Aaaaaaaaaaaa... :oops: 22-23 evesen minden heten valami halalos betegsegem volt... :oops:
Vendég

Hat... ez nem jott ossze :cry:

Betegeknek jobbulast!

Ejszaka nekem is ki kell mennem...
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom tudtok tanácsot adni, mert úgy veszem észre sajna herpeszem lesz. Hajlamos vagyok rá. Használhatom szerintetek a zovirax kenőcsöt?
remélem ez nem nagy probléma.....

Kép
Kép
petra1980

[quote="petra1980"]S írta:petra1980ziasztok!

Nem tudom tudtok tanácsot adni, mert úgy veszem észre sajna herpeszem lesz. Hajlamos vagyok rá. Használhatom szerintetek a zovirax kenőcsöt?
remélem ez nem nagy probléma.....

Szerintem, hasznalhatod.
Nekem is szokott lenni.
Vendég

Sziasztok!

Látom jó páran elkaptátok a tél végi nyavalyát. Mindenkinek aki betegségtől szenved, mielőbbi gyógyulást kívánok! Sok méz, citrom, meleg tea, jól felöltözni, kamillás gőzölés!

Én is a 78-asok táborát gyrapítom! Igaz a 30-at majd csak júniusban töltöm :D

Valaki kérdezte korábban az orrvérzést. Nekem is elég gyakran vérzik. Általában inkább csak vérezget, de van hogy alig áll el. Ez normális lehet? Szerintem nálam az Aspirin100-as is okozza ezt a tünetet.

Az éjszakai pisi engem is nagyon gyakran ugráltat. Mind nappal, mind éjjel. 1 óránál többet nem igazán bírok ki wc vagy bokor nélkül. Ma megint volt róka koma.. Anyukáméknál, hát neki rendesen sajog értem a szive.. Egy anyának rossz ezt látni.

Tegnap voltam dokinál. 29,1 mm-es :lol: Láttam, hogy pulzál a kis szíve. Azt mondta a doki, hogy elég nagy az esély most már, hogy ezt a terhességet végre ki tudjam hordani. Elvileg ha minden rendben lesz, akkor csak a 12 hetesen kell legközelebb menni. Nem is bánom, mert eddig szegényke elég sokat lett UH-va.

Rönééé

Kép
röné

Rone
Orrverzes... normalis. Hormonalis hatas miatt...
http://www.babanet.hu/faq/terpan13.php
Vendég

jóestét csajszik!
igen én is belépek az éjszakai pisilők táborába, már egy hete kb. 1szer v. 2szer kelek.
am:a nyaki redő: 1,8mm vastag, a normál tartományban van.
babóca: 59 mm :) már.úgy nő h. csak na.
kellemes további hétvégét Nektek.
betegeknek javulást!

Kép
winona

monee :D
tudom, de még nem találtam meg a megfelelô moswtani képet hozzá :P

lanta!
boldooog szülinapot!!!!!! :) én is 29, de már csak augusztusig :D szóval éljenek a 78asok:D:D meg a többiek is :) ofkorsz!

winona többszörös hurrráááá!!!!!!

honey,
széépek vagytok!

minyu!!
az imrében voltál uh-n?? bocs, ha már kérdeztem, nem emlékszem már...:S mi hétfôn megyünk, már alig bírom kivárni!!!! mi is viszünk fotóaparátot! :)

huhhh az aggódós, nem aggódóshoz már ninc is kedvem írni, már így is túl lett ragozva :) mindenki oylan, amileny, és ez így van rendjén, no!

roni!!
ez a betegség érzet dolog, pl hoyg a szülészetre is beteget vesznek fel, amikor simán szülni megy, a kórterem, az hoyg a doki betegem vagy páciensem kivizsgálását kéri...ez mind kis apróság, de mind ezt erôsíti valahol!!!
-éjszakai pisilés, nekem egyenlôre hajnalban van, azt is tarom, amíg bírom :P lusta vagyok levánszorogni,merthoyg galérián alszunk, de már kezdem unni, tök meredek lépcsô, stb. már le kéne jönni onnan, úgy várom :)

csibe, nekem ééletemben nem vérzett az orrom, így most sem :D

ja nem is meséltem, voltam pénteken vért capoltatni meg ekg-n, szóval végre rászántam magam:)

szeder!!
gratula! ezt nem mondod hoyg 12 hetesen megmondták hoyg lány??!!!!! húúúúú de izgii!!!

erica!
dejó lenne most ott lenni, ahol ti voltatok :)

petra!!
aug hanyadikán?? oroszlán avgy???

ja, holnap 2 hónap után látom elôször újra anyóst.....:S:S kissé izgat hoyg mi lesz. persze elvileg mindne oké, dehát nála sosem tudni. az tuti hoyg nem fog kérdezni semmit a apicirôl... na szorítsatok nekem h túléljem :D

a.m. örülök h jobban vagy!!!

röné!!!
szuper hoyg midne okéé!!! csak így tovább :)

na én ma kipurcantam, de azért ültem istt még 2 órát hoyg végigolvassalak titeket :)
szóval páá és jóócak!!
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Már biztos mindenki az igazak álmát alussza, én meg itt ülök a gép előtt, de nem sokáig.
Akkor ezennel én is tovább gyarapítom a 78-asok táborát május hónappal.
A pisilés éjszaka számomra is szörnyű, mert én ráadásul tök nehezen tudok visszaaludni. :(
Az orrom meg eddig is és most is szokott vérezni, így nekem ez nem újdonság.

Én sem gondoltam volna, hogy már 12 hetesen meg lehet mondani a baba nemét. Tök jó.
Amúgy mi kedden megyünk megnézni a babát, remélem minden rendben van, bár mostanában nagyon feszül a hasam. Bízom benne, hogy ez nem baj. Szokott még nektek is feszülni a hasatok?

Na jó éjt mindenkinek.
Üdv: Ági

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Jó reggelt!

Ilerica, köszi a tanácsot, tegnap este bekentem, és már reggel olyan volt, mintha kisebb lenne.

Bagzerka!
Augusztus 10-én születtem, úgyhogy oroszlán vagyok. Te is?

Kép
Kép
petra1980

Bagzerka :)
A Bártfa u-i rendelöben voltam. Nem tudom, hogy ez most szerves része a Szentimrének, vagy csak ott van pont.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok! Jó reggelt!!!

Kornélia egész éjjel nem volt lázas és most sincs neki!!!!! :lol: Remélem már nem is lesz! De azért attól függeltlenül sok volt éjszaka a nyüszi, úgyhogy még most sem sierült kialudnom Magam! De most nem is ez a lényeg hanem az, hogy láztalanok vagyunk! És talán ma éjszaka már aludni is fogunk :) Holnap reggel vérvétel!!! Jó lenne már túllenni rajta!! Ma nagyon szép idő lesz aki teheti menjen a szabadba!!! :lol: Mi is azt fogjuk tenni!! Tegnap előtti éjszakázók remélem Ti jól aludtatok!!!

További szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Lanta: tök jó, hogy Kornélia jobban van :)

Éjszakai pisilés: én még nem járok gyakran (asszem ez múló állapot), de második napja nem tudok rendesen aludni, és hajnalban malmozok néhány órát az ágyban.

Szeder: nem tudom gratuláltam-e már a kislányhoz, most mindenesetre gratulálok!

Nekem holnap kell telefonálni a 12. hetes UH időpontja miatt már nagyon várom, hogy viszont lássam a babát. :)

Kép
kistiggrincs

jo reggelt!

röné, gratula a jó hírekhez!! :D

Lenne egy általános kérdésem: amikor uh-n megmérik a babát, hogy mekkora és utánna az uh gép kiírja a számított időt (mármint hogy mennyi idős lehet a baba ), akkor ugye azt a gép magától számolja ki?
Ezt a hülye kérdést azért tettem fel, mert ahogy elnézem az én babám általában kisebb, mint a velem egyidőseké. Viszont amikor a doki megmérte UH -val (1,9mm) akkor a gép napra pontosan annyi időset írt ki, mint amennyi a naptár szerint is voltam ( 8 +5 ).

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Én is 78-as vagyok, csak júliusi! :lol:
Hát, lehet, hogy furán hangzik, de én örülök, ha pisilnem kell, mert az azt jelenti, hogy valami folyadék azért átmegy rajtam. Én éjjelente mindig a szörnyű hányingerre ébredek, drága férjecském pedig ezért esténként odakészít az éjjeliszekrényemre néhány sajtos tallért, meg 1 pohár Canada dry-t... Hogy mi lesz velem, ha 1 hét múlva elutazik? És szerintem még a 12. heti uh.-ról is lemarad...

Márti
borossné becz márta

honeymoon :)
Igen, a gép számol, most a crl alapján, átlaghoz hasonlitva.
De tudod, most néhány mm is sokat számit.

Márti :)
jaj, szegény. Lassan majdcsak jobb lesz :roll:

Kép
Kép
Kép
minyu

sziasztok!
A kép a kislánykáról:) Hát nem tudom, hogy mennyire fog látszani.
Ilyesztőnek tűnik a fejecskéje egy nem hozzá értőnek - köztük nekem is - mert az nem lyuk a fején, hanem a kutacs..:)

Kép

szeder74

Ezen a képen a terminus szerint 12 hetes 2 napos volt. Ugyanakkor a méretei alapján 13 hetes 2 napos volt. Tehát 1 héttel nagyobbnak mutatta magát.
Szóval ez a 4D -s kép. Egyébként nagyon szépen látszottak az újjacskái a kezén és a lábán is..hihetetlen úgy mozgatta a lábán az újjait..nem tudnám utánozni:)

szeder74

Sziasztok!

A.M.!
Itt a tartozásom! A baba fejvégű fekvésben látható, a magzatvíz átlagos, a lepény a hátsó falon, jó helyen tapadt.
Méretek: BPD: 20mm
Thorax Ap: 22mm x 26mm
Femur: 9 mm
A nyaki redő normális.
A papíron ennyi volt, a nőci még annyit mondott, hogy a nyakiredő nyolcas. Ez pontosan nem tudom, hogy mennyi, de szerintem 0,8 mm.
Azt, hogy mekkora az egész gyerök azt nem mondta meg! :cry:

Szeder!
Olyan jó, hogy kislányotok lesz! Gratula! Mi is azt szeretnénk, de mivel első gyerek így mindegy csak egészséges legyen! :!:

Még egy szó a paráról! Tegye most mindenki a szívére a kezét és őszintén vallja de, hogy még a nem aggódóssa is félti a picurkát!
Ki az , aki nem félti őket? Hiszen innentől az egész életünk csupa aggodalom lesz! de ez ezzel jár! Belőlönk szakad ki! Ez így van jól!!!

A betegeknek jobbulást kívánok!

Petra!
Nekem is szokott lenni és én egy aloe verás terméket használok rá. Ez egy ajakír, de kisebb sérölések, horzsolások kezelésére is szupi. Nekem 2 nap alatt elmulasztja, régebben pedig hetekig elhúzódott.

Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez!!! Nekem apósom slambucot( öhöm, szuszinka ) főz bográcsban. Olyan jó idő van!

Üdv: Szilvi
Kép
szemirámisz

jaj szeder, biztos nagyon gyönyörű élmény lehetet!! :D

És ezen a képen látszott, hogy kislány?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

honeymoon!
Nem ezen a képen:)
Hanem az ultrahang során több pozícióból megnézték..többek között a gerincét, az orrát, a lábait, a fenekét..no és ott sima volt a felület..nem volt herezacsika és fütyi sem..no valahogy így kell elképzelni.
Ez a kép nem adja vissza azt amit láttunk, nem igazán jó pozicíóból készült a kép.
Kaptunk CD-t is, no az igazán élménydús:) -számunkra-.
A fejétől a fenekéig 7 cm + a kis lábacskái. Hát olyan 10-12 cm lehet teljes egészében, de ezt nem mérik le.

A tarkóredő nekünk 0,9 mm volt Ami jó.
Mert a 3cm felett az már veszélyes.
Azt mondta a doktornő aki vizsgálta, hogy a lényeg még az, hogy ilyenkor már kell, hogy az orrcsont is kiálljon, mert az a normális..hát van is neki pisze orrocskája.

A véleményem, hogy igazán a 4D uh az a 25-héttől mutat igazán szép képet a babáról, ilyenkor csak nekünk gyönyörű a látvány:)

szeder74

Sziasztok!

Milyen jó időnk van ma!!! :D :D Egyből jobb a kedvem is!

Szeder! :D :D Nagyon szép a babád!!!!Szépen kivehető!

Röné! :D :D Gratulálok a jó eredményekhez!Csak igy tovább!

Bagzerka! :D :D Sok sikert az anyós találkozóhoz!

Alíz

KépKép
roni0422

ági!
Igen, én is kínlódom a hasfeszüléssel..még mindig pedig már 12. hét is eltelt. Azt mondta a védőnőm, hogy kb. 17-18 . hétig lehet ez így, mert addigra a méh teljesen kikerül a kismedencéből és a méhszalagok nyúlása miatt lehetséges az érzés.
Háttttt ennek ellenére állandóan parulok :oops:

szeder74

bagzerka!
Hát én számítottam rá, hogy talán lehet majd látni a nemét. Mert több ismerősömnek is megtudták már mondani a 4D uh. Ugyanakkor olyan hihetetlen, de boldogító érzés!

szeder74

Petra
nekem csak egyszer volt herpeszem,pont mikor Henivel várandós voltam. Akkor cink pasztát kaptam rá :"Pasta zinci oxydati salicylata",Naturland készítmény.

Szeder
nagyon cuki :D . Henivel 19 hetesen voltunk 4D-n akkor olyan kisbárány feje volt :lol:

Szemiramisz
De jól kihasználjátok a gyönyörű időt, hogy bográcsoltok! :lol:

Én is 78-as vagyok,januári. :lol:
holka

Képzeljétek 2 napja azt álmodtam kislányom született újra. Ma éjjel pedig,hogy a 4D-n láttuk,hogy kisfiú a pocaklakónk!!!
Még jő,hogy csak ez a 2 variátió van :shock: :lol: :lol:
holka

Lanta
Szuper,hogy Kornélia jobban van!!!
holka

Szeder!
Nagyon jó ez a kép! Annyira jól látszik rajta a kis puncis!

Ezt a képet vmelyik este csináltuk és szerettem volna megmutatni nektek! Bocsika a mögöttem lévő kupiért, de éppen főztem! :roll:
Kép Pocak

Üdv: Szilvi
Kép
szemirámisz

Köszi lányok a tanácsokat a herpeszre.

Szeder!
Nagyon szép babuci.

Kép
Kép
petra1980

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: