Új privát üzeneted érkezett!

Hugic jó, de dolgozol is otthon... azért gondolom nem szereted félbehagyni a munkádat... :roll: Jó lenne egy talit összehozni! :D Már csak apán múlik! Zsu-val is szeretnék talizni :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye - ad hoc jelleggel dolgozom. Munkám folyamatosan van és akkor csinálom mikor Marci alszik. És mint tudjuk a nappali alvókája nem a legjobb ezért főként iccaka nyomom :? szal ez nem zavar be a képbe. Na meg persze annyira semmi nem sürgős, h ne tudnám abbahagyni, egy kedves fórumos társam kedvéért! :) Értékrend: család, barátok, kapcsolatok és csak utána a meló... régen nem így volt, ma már rájöttem, h ez a helyes út :) De azért köszönöm h ezt figyelembe vetted!!! Várlak Titeket szeretettel :)

KépKép
hugic

zsu: jól esett egy kicsit. Ügyes apa az altatással.
Király képek! Várd meg hogy milyen idő lesz csütörtökre, mert ha
nagyom meleg akkor ténleg sehova ne induljatok el.

hugic: verem a fejem a falba hogy ilyen hülye,bamba...voltam. Bánt a dolog, de anyuék mondták hogy a járóka nem rossz, tegnap Fügi nyomta benne, le van fertőtlenitve, jó tágas, de akkor is dühít. Lehet hogy a meleg miatt nem bírja a kocsi ülést Marci, beleizzad füge is mindig. Miért nem lehet több keresztszülő? Nálunk is ketten voltak, illetve ha laci nővére eljött volna, ő is az lett volna. Annyi nálunk egyértelmű votl hogy sógórnőm tartja Fügét. Ha lesz második majd ott már tarthatja más.Marci már szinte ül :shock:

millye: én hazudnék ha azt mondanám hogy nem éreztem magam nagyon jól tegnap, de sokat beszéltem fügéről és sokat telcsiztem haza, de nagyon jó kezekben volt. Kicsit lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem vittem, de amikor már ott voltunk láttam hogy jobb volt így, sok darázs volt, az erdőben meg szúnyog és kullancs lett volna. Mindegy, lehet hogy vkinek ez nem tesztik, nekem erre szükségem van és kész.

Füge jó korán kukorékolt ma, ennek örömére már jó hisztis lett és amíg gyerekek mp4-vel szórakoztam nagyobb kereszt megetette, megevett 11/2 üveg gyümit. Remélem nem lesz baja, és még bírt volna enni. Ja előtte két órával evett 170 tápot :shock:

Kép
budabo

Jobb reggellt!

Lányok, őszintén, én azt kívánom, bárcsak lenne mindig 40 fok. Bocs, lehet hogy ez önzőnek tűnik jelen pillanatban, de enyém Gyerek nagyven fokban angyal, most meg... meg van huzatva... :oops: :( Hetek óta semmi elalvási problémánk nem volt, most -nem ecsetelem éjszaka után-, két órás üvöltés elalvás előtt, és persze sehogy sem jó... :? :( Végső megoldás: kenguruban közös kertbe levisz, megnyugtat, ágyába becsempész... Talán alszik.
Kreiszi, gondoltam ám Rád, meg arra is, hogy felmondok... :?
Megyek pihenni, nekem több kell 5 óránál, ezt csak a hős Verák bírják ezen a fórumon... :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bogi, nagyon örülök, hogy összefutottunk, ha csak pár percre is - a boltos csaj miatt meg tényleg ne hibáztasd magad, jót akartál, és sajna mindketten bedőltünk neki.
Mikor szóvá tettük neki, hogy minden cucca használt, és kopott, és mi újat szeretnénk, akkor azt mondta, hogy "ja van új is, dobozban, csak azt nem hoztam el, ezek azért karcosak, mert ki voltak téve bemutatódarabnak". A bébiőr, amit mutatott, konkrétan úgy nézett ki, mintha három kutya veszekedett volna rajta - nyilvánvalóan hazudott a szemét. Csak nem értem, miért kell ekkorát kamuzni, miért nem lehet elárulni, hogy minden használt, akkor az ember úgy áll hozzá. Utána én is töprengtem rajta, hogy túl udvarias voltam, el kellett volna küldeni a pba.
Te is azért hívod, hogy elmondd neki a véleményed?
Aztán elmentünk a solymári Auchan-ba, és 7000-ért vettünk Sencor bébiőrt (tudod, újat, dobozzal 8)), meg akciós habtapit, a 10 db-os csomi volt 1099, vettünk kettőt.
Ja és az Auchanban megnéztem, a FisherPrice formaevő doboz, amit a Liberoklubban is lehet választani, 3000, a sütievő bödön, amit szerintem te néztél, az 5000 ft ott.

Zümis, sajnálom az autód, de ne bánkódj, előfordul az ilyesmi még a legjobb sofőrrel is! (én is törtem már autót sajna nem is egyszer, de férjem, aki szinte egész nap vezet, és tényleg nagyon jól, ő is nemrég összegyűrte a lökhárítót parkoláskor, van ilyen.)

Millye, hú nem szép dolog, de irigykedem a Sims3 miatt Szandrára :lol: nekem azt a gépem nem bírja el, úgyhogy csak a 2-vel tudok játszani. Sőt, mióta Adri megvan, azzal se, de most megint kedvem lett, a héten találok rá időt asszem :wink:

Hehehe ez a topik tényleg a szomszédmacska-utálók klubja is egyben :D a paradicsom mellé Andus tanácsára már kipakoltam egy kis csésze ecetet, és valamelyik nap látta Tomi, hogy a bunkóbarom szomszédék kertjében szarik a másik szomszéd macskája :lol: :lol: :lol: jajjjjdeboldog voltam ettől :D csúnya, csúnya dolog a káröröm persze tudom én.........

Julcsi, szexi feleség-téma: Tomi most itthon volt egy hét szabin, és engem ez dobott át a fordulóponton, eddig kicsit döcögve mentek a dolgok, meg folyton hallgatóztam, hogy Adri nem sír-e fel, ezen a héten meg végre minden a régi lett 8) mondjuk az is lehet ám, hogy nekem ugye mostmár másodszor jött meg a szülés óta (29 napra szép pontosan), szóval szerintem hormonális is, hogy a ciklus visszatértével rendeződik a többi dolog is.

Hugic, nem nagyon érzelgősen, de én lehet, hogy adott pillanatban megemlíteném, hogy a következőnek ők lesznek a keresztszülők, hogy ne legyen megbántódás.
Milyen nagyon ügyes Marcid! :D Adri is próbálkozik, de eddig még nem jutott el, az ő "ülése" közelebb van még a fekvéshez sokkal :D de ő is négykézlábról kitolva csinálja, csak még sokszor elzakózik még szegénykém.

Na most nézem, hogy mennyi az idő, én meg csak "gyorsan" leültem visszaolvasni :lol: szóval most reggeli, zuhany, stb, aztán válogatok képeket, meg töltök fel videókat, ugyanis Adri már mászik :D mondtam neki, hogy előbb ülni kéne, de ez a gyerek még mindig nem hajlandó szakkönyveket olvasni 8)

KépKép

KépKép
stelly

Hugic köszi :D ez nagyon jó hozzáállás! Első a család utolsó a munka :D

Budabo neked is kell egy kis kikapcsolódás :D ezért ne legyen lelkifúród :roll: ez igen... van étvágya Fügének! :shock: :D

Julcsi-79 sajnálom a rossz éjszakát és a nyűglődést... remélem nekem nem lesz benne részem soha... a fiam egy angyal éjszaka születése óta csak enni kelt fel és soha nem sírt.... :roll: tudom ez téged nem nyugtat meg.... :? de remélem nem tart sokáig nála a rossz passz... nem a foga zavart be? :roll:

Stelly szerintem a Sims 2 is jó :D legalábbis Szandra szerette... :D mik ki nem derülnek, hogy mennyien simseznek... :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye

mi a fene az a SIMS???? :shock: :lol:

KépKép
hugic

Persze aludni nem tudok... De legalább Marci alszik. :) Mindjárt kávézok egyet (tényleg, valaki? :D ), mert máskülönben jó kis migrén lesz ebből. :?

Köszi Lányok a megnyugtató szavakat szex témában. Azért a helyzet nem katasztrófális szerencsére, de bizony-bizony, én nem vagyok a régi. :( Apa elég türelmes (én a helyében nem lennék ennyire szerintem, de Őt is nagyon boldoggá teszi Marci és valahogy Ő is távolabb került ettől), de engem zavar. Kreiszi elég jól megfogalmazta, ilyesmik vannak nálam is. És érdekes, amit te írtál, Stelly, lehet, hogy ennek a ciklushoz is köze lehet??? (Azért örülök, hogy Nálatok rendeződött. :) Lehet, hogy jót tenne egy kis szabadság Apának nálunk is? 8) ) A menzeszre nem gondoltam. Mindenesetre nálam nyoma sincs.

Hugic:
Marcika csuda édes. :) Nem semmi ez az ülés, főleg, ha magától csinálja. :shock: Kúszogat is?
Azt hiszem, egy jó pillanatban én iscsendesen megemlíteném az illetékeseknek a keresztelő témát...

Stelly, eltűnsz pár napra és Adri már mászik? :shock: Legközelebb elutaztok és azzal jössz majd vissza, hogy jár... :lol:
Kérjük a vidiót! :D

Millye, az én Gyermekem (ahogy láthattad a Szigeten is), nagyon nyugodt, boldog gyerek. De nagy ritkán sajnos megbolondul.. :? Fogára én is gondoltam, de nem látom, hogy meg lenne duzzadva.
Inkább arra gondoltam, hogy lehet ám, hogy kcist túl terheltük a hétvégén, és most jött ki rajta, a túl sok az inger... Akkor pedig csak a saját fejem verhetem a falba.

Pandus, továbbra is hűvös van felétek?

Zsu, ezen a Te fiadon mindig úgy elcsodálkozom, úgy néz ki, mintha 7-8 hónapos lenne. Gyönyörű! :D

Ebéd: lecsó, Anyósom főzte, szerencsére nem nekem kellett... :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

stelly: igen azért hívtam hogy elküldjem a jó büdös franba - elnézést - de még ma is próbálom hivagotni. Én visszavinném, de végülis a járókaannyira nem gáz, csak mondhatta volna hogy használt. A bödön az több, tuti, mert néztem több helyen.

millye: azóta alszik mint a bunda.

Védőnő: Laci volt tápcsi receptért és mondta a nyanya hogy amúgy is akar hívni, mert jönni akar hozzánk. Megkérdezte Lacit hogy eszik-e a kicsi már gyümit? :shock: két hónapja ő mondta hogy kezdhetjük a gyümizést :twisted: most mondjátok meg mi a francnak akar jönni, nem bírom azt a nőt. Nem hogy gyümit eszünk?! már egy kaját ki is váltunk vele. És már főziből is tudnánk annyit enni...és piszok dühös vagyok mert a boltos csaj nem veszi fel.

Kép
budabo

Bogi - én már jó rég tudom, h Tesóm lesz és felénk az a hagyomány, h ha van párja a jelölt keresztszülőnek, akkor ő lesz a keresztapa/anya. De ettől függetlenül én alapból is így szeretném!
Ráadásul nem vagyok híve ennek a mindenhonnan van egy keresztanyám / keresztapám dolognak. Biztos konzervatív vagyok, de így tartom helyesnek.
A másiknak szeretném ha ők lennének, de az elsőnek Tesómékat szeretném. Néha úgy érzem, h nem tudom miért is kellene magyarázkodnom, azért mert ilyen döntést hoztam.... talán a megfelelni akarás mindenhová.... ami persze úgysem sikerül :oops:
Asszem Stelly tanácsa lesz a nyerő.

KépKép
hugic

Bogi - sztem hagyd ezt a nőcit, csak felhúzod magad fölöslegesen! Az idő kerekét már nem pörgetheted vissza... Füge meg jól el van a járókában, nem ez a lényeg?

KépKép
hugic

Hugic stratégiai játék... csinálsz egy családot lesznek gyerekeid meg kutyád macskád (ha szeretnél) neveled őket dolgozni mész... stb...

Julcsi-79 na mensi nálam sincs még... :shock: :D de talán nem is baj :D lehet úgy lesz mint a lányommal, hogy 9 hónap után még másfél évig semmi amíg szoptattam... :lol: Talán akkor tényleg nem a foga és nem az időjárás hanem a sok inger váltotta ki belőle... én is iszok egy kávét veled... :D

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo most sunnyog a nőci mert vaj van a fején... szerintem is hagyd a csudába mert felidegesíted magad.... A fiam már felkelt... 1 órát aludt... az is elég délelőttre. A védőnőnek meg ne legyél otthon... minek megy?

Tegnapi fordulás a fürdőkádban:

http://www.youtube.com/watch?v=t4qhzm1d6HU

Kép

Kép

Kép
millye

Ja, alvás-téma: angyali Adrikám napok óta azt játssza velem, hoyg hajnali háromkor felébred, beleütközik valahol az ágy szélébe, sír. Megyek, megigazítom, úgy néz ki, mint aki vissza fog aludni, lefekszem. Mikor épp visszaaludnék, megint sír. Ez kábé másfél-két órán át, aztán egyszercsak elalszik, és csak reggel ébred újra. Szóval kialvatlan vagyok én is, és továbbra is tisztelem azokat, akik ezt már több mint öt hónapja nyomják, nekem már ez a néhány nap is sok :(

Mászás: azért ám még nagyon kis lassan megy neki, meg sokszor lefekszik, és inkább kúszik közben, de már egész ügyesen pakolgatja a kis kezét-lábát előre. Már töltöm róla a videót, de felfelé kicsi a sávszélességem, szóval lesz még vagy egy óra mire felcsúszik.

Na de addig is múlt heti beszámolóm képekben:
Adri imád a fűben lenni (győzünk utána mosakodni):
Kép
Balcsin:
Kép
(most nézem csak, hogy látszik kicsit a fürdőruci :oops:)
Kép
(tényleg egész jól lefogytam, de azért ezen a képen látszik az igazság, hogy messze a helyzet a húszéveskoritól......)
Kép
(végül akkorákat nevetgélt, meg sikkantgatott, hogy vállig beletettem, csak az annyira elvarázsolta apát, hogy elfelejtett tovább fotózni 8))
kipróbáltuk, milyen lesz majd etetőszéket használni, de még "kicsit" nagy:
Kép
szökésben ébredéskor:
Kép
(meg látszik, hogy milyen szép új szőnyeget kapott a kis törpi, egész kicsit át is rendeztem a szobáját, most sok időt töltünk itt, mikor épp nincs ötven fok...)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2009.07.20 10:58-kor.

KépKép

KépKép
stelly

Zsu! nagyon szép Bencus..és Te is csini vagy...sőőt picid sem maradt...

Stelly!
Köszi...rem nem sűrűn fog előfordulni velünk....ez még mindig nem az igazi mert nem az úton történt..(hála)na majd akkor leszek igazán meg rémülve!!Nem megy ki a fülemből az a hang az a tompa puffanás...

budabo!Próbáld meg a számodat letiltani,ohgy privátként lássa vagy rejtettnek...vagy hívd valamelyik rokonodéról-fülke ha ennyire beakarsz neki olvasni!!

millye!Lányod apának szólítja a párodat?HÁny éves volt mikor összejöttetek?

Kép
zümis

Köszi Millye, jólesett! :wink:
Csuda ügyi Andris, főleg, hogy mindeközben a fejecskéjét sem ütötte be! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Köszi Millye, jólesett! :wink:
Csuda ügyi Andris, főleg, hogy mindeközben a fejecskéjét sem ütötte be! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Stelly nagyon helyesek a képek! Te is nagyon csini vagy! Az etetőszékes és a fűben mászós kép nagyon jó lett! :D

Zümis igen apának szólítja, 4 éves kora óta neveli... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

millye!nem semmi az átfordulás ,akrobatikus egy pasi!!!

Stelly!Csinosak vagytok és látszik milyen jól érzitek magatokat!!

Mennem kell ....zsó könyörög a tarzanért....

Kép
zümis

Bocsi, ez kétszer sikerült! :oops:

Ja Zümis, lényeg, hogy nem történt nagyobb baj! Minden gyerkőcöd jól van?

Adribaba annyit változott megint! Nagyon cép, várjuk a videót! :D
Hol vettétek azt a sátrat, amiben ültök? Ilyesfélét én is szeretnék.
Oh, sajnálom az éjszakákat, felébredések hasonlóak nálunk is. (Mert ugye én gyerkőcök álmában remekül kúszik már, csak ezt ébren nem tudja reprodukálni.) Nálunk mostanság alakul a dolog, szóval biztosan megoldódik majd Nálatok is.
Csak Marcit éjszakánként egyszer azért biztosan meg is kell etetni. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi-79 :D átküldtem a táblázatot, remélem megkaptad! :roll: Igen én is meglepődtem a forduláson, de a párom résen volt , hogy nehogy bekoppanjon a bucija :D

Zümis köszi! :D és már így üldögél:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

millye!a nagyok nem a páromat!!De úgy vagyok vele ,hpogy 1000*mondják szeretettel azt ,Zoli mint 1 * undorral ,hogy apa!jóó nálunk volt ellen nevelés is a másik oldalról!!!
naa mentem hiszti van!!

Kép
zümis

Köszönöm Millye, megkaptam!

Isti küldte,, mint hasznos olvasnivalót :lol: :lol: :lol: : http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2009/ ... ka_vigyaz/ Biztos sokat szoptatott ez a Sarka Kata... :roll:

ZetiVera, Ladmon???

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi, az árnyékolót Sparban vettük, akcióban 1990 volt, a rendes ára 3115. Jó nagy, kényelmes, nekem főleg a szopi miatt kellett. De csak úgy jó, ha alapból árnyékba teszed, napon ugyanis talán még melegebb van alatta, mint a tűző napon...
(remélem, megoldódik az alvás-mizéria, és újra visszakapom az éjszaka végigalvásokat, túlságosan hozzászoktam a jóhoz, engem ez most nagyon megvisel........ bár tudom, ez semmi ahhoz, amit ti itt sokan végigcsináltok, nem is tudom, hogy tudtok még egyáltalán ébren lenni napközben...)

KépKép

KépKép
stelly

bruhahahahaha ez a Sarka Katás cikk nagyon jó! Mármint nem a cikk, hanem a kommentek :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Millye: ha esetleg tényleg úgy alakul, hogy belefér az időbe egy minitali, feltétlenül jelzem! :D Én is nagyon szeretnék már találkozni veletek, olyan jó lenne, ha összejönne. :D
Milyen profi Andris! De azért megmondom őszintén, én egy percre megijedtem, hogy beüti a fejét.

Julcsi: sajnálom a rossz éjszakákat. Nem tudom elképzelni, hogy milyen nehéz lehet neked. Én már attól kivagyok, ha túl korán kel Hanna és nem tudok utána visszaaludni. Bár mostanában Hanna is kezd nagyon nyűgös lenni. Egyre többször van, hogy az esti elalvás előtt elképesztő 1-2 órás sírást csap és olyankor semmi sem jó, csak az ha ölbe veszem, vagy ott ülök az ágya mellett. Most is tiszta nyűgös, pedig délelőtt is sokat aludt. Azt hiszem nála most kezdődik az "anya akkor is legyél mindig mellettem" korszak Egyébként az idő meg elképesztő sz...r továbbra is, szerintem nincs 20 fok sem és persze olykor-olykor szemerkél. Elég nyomasztó és szürke.

Stelly: Adribaba továbbra is elképesztő! :shock: :D Te megy nagyon csinos vagy! :lol: Én már nem is merek olyan képet előkeresni, amin 20 éves koromban készült. :roll:

Panna
pandusika

sziasztok!

bocsi hugic, de nem mertem vállani az utat, annyira nyűgi volt Vinci, na meg szakadt rólam a víz már reggel, meg aztán nem is volt nálam semmi fincsiség, hogy vigyek....legközelebb megyünk, lehet a jövő héten meg is ejtjük, ha enyhülés lesz. Aztán meg andris itt rendetlenkedett a haverjánál, jobb is hogy hazajöttem érte.

Ügyesek a csemeték, minden! Adri és Stelly nagyon csinik vagytok!!!!
egy kis ücsörgős:
Kép
apa ne mond....csak viccelsz!
Kép
ó, fincsi lehet, ez az én lábam????
Kép
Csukjuk be ezt a kaput
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Millye, hű de ügyi András ezzel a fordulással! :D

Na nekem is felmentek a videóim :)
nevetgélős:
http://www.youtube.com/watch?v=PR4CPaQBE50
mászós:
http://www.youtube.com/watch?v=u34jad5rrVQ

persze tudom, ez még nagyon kezdetleges mászás, de napról napra ügyesebb Adri, egyre többet tesz meg egyszerre, tegnap már átjött a konyhába a nappaliból :D

KépKép

KépKép
stelly

ordít a drágám 3 perc fekvés után, ha nem ülhet....ilyen voltAndris is :(

Stelly! ha kirakok egy csésze ecetet a macseknak akkor mi lesz?
ez vaalmi távoltartó szer????

mi az a sims???

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

tündéri Adri, ahogy mászik!!!!!!!!!!!!!!! :):):) nagyon bírom! Hát Vinci ehez képest semmit, de semmit nem csinál!!!!! :)
és, nekünk is pont olyan habrtapink volt, mint nektek, már akork venni Vincinek is!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

hello csajok!

most nem volt nehéz visszaolvasni,nem volt nagy a termés a hétvégén!

bogi:sikrült elcsípned a nőd,tényleg egy szenya,de szerintem is lépj túll rajta!

julcsi:Bazsalikomon én is észreveszem,ha sok élmény éri,akkor nehezen alszik el és éjjel többször megébred,de szerencsére,ha nem ugrok elsőre,akkor pár perc alatt visszaalszik magától.Marcibogyeszt is a sok élmény kavarhatta fel!
a szexi feleség témához:valahogy én is úgy vagyok vele,hogy apának kicsit többet kell dolgoznia az ügyön,mert nehezen "állok neki",de ha mégis,akkor már szuper a dolog,de arra a szintre még nem jutottam el,hogy visszatérjen az apa szerint"letámadós"régi csaja.neki hiányzik,hogy passzív lettem,de remélem ez is változik majd!

zsu:hiperszuperjól nézel ki a közös képen!Bencus pedig szépséges és tényleg nagy már.nagyon kevés képet hozol nekünk!

panna:a rossz idő nekem is rányomja a bélyegét a hangulatomra,remélem hamarosan kisüt nálatok is a nap!

crocus:helyes a ksi fogacska!megszenvedte a gyerkőcöcske,a kibújást?

stelly:Adribaba aranyos a fűben!te pedig nagyon jól nézel ki és egyikünk sem lesz már 20éves,de nem is ez a lényeg!

millye:Andris igazán egy kamikáze!micsoda fordulás!Apa pedig,mennyire megdicsérte!most akkor feltankoltál fagyiból4dobhatnál egy dobozzal,mert én mindent elpusztítottam!

hozok én is pár képet hétvégéről!
Kép apa szívbajt kapott amikor meglátta-minden a szájába pakol Kép kicsit kiütötte a meleg és a játék Kép rosszcsont gyerkőc,kicsit szétcibálta az ágyát Kép tejbedarapépet eszik Kép apja beleültette a fotelb,éppen ébredés után Kép tegnap esti fürcsi,ap megoldotta a cenzúrát a zsiráffal Kép és végül egy meztelencsóri

Kép
nilabali

Bazsalikom nagyon helyes!!!! :):)A fotelos kép nem épp bizalomgerjesztő :D
és Millye! hihetetlen amit Andrisod művel a kádban! Nagyon keménykötésű csávó!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Verus/Hugic, Sims:
http://www.ea.com/games/the-sims-3

Ecetet Andus javasolta, hogy nagyon utálják a macskák, ha oda teszed, ahonnan távol szeretnéd tartani, hatásos. Csak figyelni kell az újratöltésre. Nekem van zöld zselés kisállatriasztóm is a cicák ellen, azzal van a kerítés alja körbeszórva, ahol be szoktak jönni, de a paradicsom mellé tettem pluszban ecetet is, mert a múltkor ott találtam egy "meglepit"...

Bazsaládé nagyon édi :) ahogy szétpakolta az ágyát, nem semmi! Mi lesz itt még később :lol:

KépKép

KépKép
stelly

hugic: nálunk is szokások vannak. Pl tesómnak 6 keresztapja van.

millye: nem tom a védőbanyus minek jön?! lehet a hozzátáplálásról akar dumálni. Durván nyomja Andris! Nagyon szépen ül már Andris!!

stelly:nagoyn csinos vagy, jók a képeid! Nekem a füves kép tetszik a legjobban! Király videók!!

ikverus:becarás már ti is hogy ültök.

zümis: próbáltam ám letiltani, máséről hívni, sőt még vissza kerestem a hirdetést is mert azon másik szám van és azon is. Annyira dühös vagyok, hogy lehet este amikor megyünk el akkor jól odamegyünk, ha a fiúk belemennek.

julcsi: strandsátrat mi is vettünk jysk-ben 2500 Ft-ért

nilababa: a fotelos nagyon nagypályás!

Kép
budabo

Hát ez az Andris meg ez az Adri baba nem semmi produkciókat tudnak! Mind ketten oltáriak :D :D :D

Nilabali: Hát igen megszenvedtük ezt a fogacskát, ráadásul ma vettem észre, hogy jön a második mellette :o Már azt hittem, hogy székrekedése van, mert gyakran ment hídba, és szopi közben is felsírt, meg erőlködött. De a kaki megjött, és a helyzet továbbra sem rózsás, nagyon nyügi egész nap, meg tegnap is. Reggel láttam meg, hogy már az újabb fog is kifelé bújik. Rágjuk a rágókát, meg amit elérünk ezerrel :roll: A képeid nagyon tetszenek, az ágyfelforgatásban mi is királyok vagyunk. Délelőtt így találtam meg egy rövid szundi után:

Kép

Crocus
Kép

Kép
crocus

Zümis a lányom magától kezdte el apának hívni... én nem erőltettem... :roll: Amúgy igazad van! :roll:

Stelly nem semmi Adri mászása :shock: na én is megyek habtapit venni... lehet ez a titok? :D

Pandusika én is nagyon meglepődtem amikor duplán átfordult... pár napja a kádban is forgolódik aminek nem nagyon örültem mert nehogy megijedjen a víztől ahogy hirtelen hasra csapja magát... de nem nagyon zavarja ha víz megy a szemébe... :D

Lkverus Vinci milyen édesen ül az ágyon :shock: :D

Nilabali virtuálisan átküldtem egy adag fagyit :D jaj de édes a fotelos képen Bazsa! Apa meg milyen ötletesen takarta el BAzsi kukiját :D Látom ő is szét tudja szedni az ágyát :lol:

Budabo hozzánk már nem jön a védőnő mert mi visszük 1 hónapban egyszer mérésre... de ez sem kötelező... ha előtte hívna telefonon akkor mond meg neki, hogy nyaralni vagytok... vagy kérdezd meg tőle, hogy mit akar? Így sem sokat segített neked... csak okoskodik nem? Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e a csajt lerendezned... :roll:

Crocus húúúú szegény Attila jön a másik foga is? Már előre félek attól, hogy mi mennyire fogunk szenvedni vele... mostanában így is mindent rág meg csiszolja az ínyét... gondolom majd lesz ez rosszabb is amikor nálunk is áttöri a fogacska az ínyét... adsz neki valamit a fogzásra? Kened valamivel vagy homeós bogyót? :roll: Látom a te fiad is rendesen szétszedi az ágyában a berendezést :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Köszönjük szépen a képdícséreteket! :D De szerintem az én fejem nem valami nyerő! :oops:

Panna, én is a rotára gyanakszok! :?
Szorítok, hogy Hannácskának ne legyen láza az oltástól!

Hugic, mindjárt kiírom a számodat, bár ezen a héten nem valószínű hogy megyünk, mert nagyon meleget mond! :?

Bogi, most néztem az előrejelzést, 36 fokot ír csütörtökre! :evil:
Védőnőd nagyon képbe van! :shock: :evil:

Julcsi, kitartás, rossz napok után mindig jobbak jönnek! Bencus is elég nyügi ma, egyszer süt a nap, egyszer elborul, a szél is fúj! :?
Köszi neked is a dícséretet, mindenki nagyobbnak nézi a koránál Bencust! :shock:

Eszter, most olvasom, hogy Te is nagy Sims2 játékos vagy, én is az vagyok, bár én se játszottam mióta Bencus megszületett! Na de majd a héten én is, Apa holnaptól itthon lesz egy hétig! :D
Nagyon jók a képek! :D Ésmilyen ügyesen mászik Adri!Nagyon édes a nevetős kép is!

Millye, azta, hogy megfordult Andris a kádba! :shock: Nagyon ügyes! :D
És milyen ügyesen ül! :shock:
Nagyon jó,hogy a lányod így kijön a férjeddel!

Vinci is nagyon ügyesen ül! Én csak ámulok és bámulok a babáinkon! :shock:

Nilabali,annyira helyes Bazsa az összes képen! :D

Attila is nagyon huncut!

Képzeljétek az előbb hívott a barátnőm sírva, akinek az egyéves kisfia van, hogy terhes, és ő még nagyon nem akart második babát, mert a fia is leköti minden idejét! Nemrég még azon drukkoltunk egymásnak, hogy összejöjjön a baba, most meg amikor nemkéne akkor jön! Sajnálom szegényt, mert biztos nagyon nehéz lesz neki! Még én is erősen gondolkodom, hogy jövőre belekezdjünk-e a tesógyártásba! :roll:
zsu83

Zsu83 na igen napok óta ahogy betesszük a kádba hasra csapja magát... :shock: úgyhogy extra felügyeletre szorul... :? Szegény barátnőd... de abban is van jó, hogy kevés a két baba közt a különbség... viszont az első év nagyon nehéz... :roll: Szerintem simán belefoghattok a tesógyártásba... vagy mennyi évet akartok kettőjük között? :roll: Szerintem nagyon csini vagy! és ne írd még egyszer, hogy nem jó a kép rólad mert virtuálisan fenékbe billentlek! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, igen, ő is ettől fél, mert az első év nagyon nehéz! :roll:
2-3év különbségre gondoltunk a férjemmel, de félek, hogy fogok bírni két gyerekkel! :roll:
A lufi fejem tényleg nagyon gyönyörű! :oops: :?
zsu83

Na, akkor Alexovics apukája még biztos nem kész a második gyerkőcre, de annak is eljön az ideje. :wink:

Pandus:
Nem panaszkodom, mert az elmúlt hetek jobbak voltak alvásilag, és egyébként is minden rendben volt, csak éppen az elmúlt éjjel nem annyira... Hánykor kel Hanna, ami olyan korai?
Az is lehet, hogy elkezdődött az anyás korszak, de lehet, hogya foga is bántja, nem? (Neki még nem jön?)

Zsu, tök jó, hogy ennyifelé jártok. :) Mi a következő hétre a program?

Délutánra Marci teljesen megnyugodott, szóval hétvégén túlterheltünk, azt hiszem... :? Szegénykém. :oops:
Egy nap fel és le a szülőkhöz viszont nagyon hosszúnak tűnik, mert mostanság Marci is nagyon unatkozik az autóban, ha nem alszik éppen. (Szóval, Mancurkához anyukájával kezet foghatunk :wink: Marcipán is feszítgeti felfelé magát, nem tetszik a szorított helyzet...)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi, még nem nagyon tudom a programot, mert nagyon meleget mondanak egész hétre, nem valami jó kirándulóidőnek! :?
Meg hivatalos ügyeket is kell intéznünk a héten! :?
Örülök hogy Marci megnyugodott, Bencus igencsak nyügi volt ma, valószínű a foga miatt! Bekentem neki géllel!
zsu83

Zsu83 lufi fej? Zsuzsi ne csináld már!!!! Olyan csinos vagy! :D Na majd ha személyesen találkozunk figyelmeztess, hogy billentselek hátsón! :D Te még olyan fiatal vagy, hogy nem muszáj 1-2 éven belül szülnöd! De talán mégis jobb lenne mert akkor együtt nőnek fel és lesz játszótársuk! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Azt hiszem mi is fogzunk..nyűgős ,rág amin berág...én is gondolkozom,hogy holnap lemegyek a gyógyszertárba dentinox zseléért,meg megakarom kérdezni azt fog törlő kendőt ....ti hallótatok róla valamit?
Láttátok az oldalszámot? el sem hiszem 400 oldal...és mennyi minden történt...

Kép
zümis

Sziasztok!
Éjszaka jól telt. Lehet indul a foga, mert rág, harap, ömlik a nyála és hírtelen hangulat változásai vannak.
kreiszi

Millye, az arcom szerintem nagyon megváltozott a terhesség alatt! :? Most egyenlőre nem szeretnék még szülni, a szüléstől egyáltalán nem félek, mert szép élményként maradt meg bennem, de úgy érzem, hogy két picivel még nem boldogulnék! :roll:

Zümis, a fogtörlőkendő nem akkor kell, ha már kibújt a fogacska, és azzal lehet tisztítani!? :roll:

Kreiszi, szegény Alexet is kínozza a foga! :? Úgy sajnálom szegény picúrokat! :cry:
zsu83

Zsu!
Nem tudom mikor kell elkezdeni hazsnálni...de az inyt is lehetne vele tisztogatni nem?

Kreiszi!
Dettó ugyan ez van nálunk is :(

Kép
zümis

Zümis: szegény Muki! Én chamomillát adtam Alexnek, kenegettem Dologéllel és este kapott Viburcolt. A Dologéles ínymasszírt nagyon szereti, szinte látszik, h megkönnyebbül tőle. Kíváncsi vagyok, mikor lesz ebből fogacska.
kreiszi

millye: nem tudom védőnő mit akar, Lacinak nem mondta.
Este kimenőn voltunk...most egy darabig elég is volt
Szóval elmentünk a lakáshoz, bejutottunk csöngettünk,semmi, telcsit nem veszi fel, szomszédhoz becsengettem és mondta hogy nagyon ritkán vannak itt pár napot aztán hónapokra eltűnnek. Abban maradtam magammal hogy picit most pihentetem aztán meglátom hogy lehiggadtam-e vagy sem.

zsu: nagyon meleg lesz. Mi is szerdán mennénk XII ker-be
egész napra, de majd elválik hogy elindulunk. Szegény barátnőd,
nem lesz könnyű neki az biztos.CSINI VAGY!!!!!

Kép
budabo

Sziasztok!

Zümis, igen lehet vele tisztogatni!

Kreiszi, Bencusnak már másfél hónapja megvan duzzadva az ínye! :? Azóta sincs fog!

Bogi, hú, ez a nő akkor egy nagy csaló! :twisted:
Már gondolkodtunk rajta, hogy strandra megyünk! :roll:
Barátnőmmel talizom valamelyik nap, lesz kimenőm, aztán majd átbeszélem vele a dolgokat, mert nagyon nem akarja a kisbabát! :(
Köszi a dícséretet! :)
zsu83

zsu: a strand jobb ötlet, mint kocsikázni. Mi is sétálni mennénk délután - fügének babakocsi undora van - kell őt szoktatni, mert jó lenne azért sétálni menni majd. Szóval szerintem Fügével pancsolunk délután. Banya....tanulópénz :twisted: :twisted: Barátnőd nincs könnyű helyzetben :cry:

mai menü: főzés nélküli gyümileves, thai tészta

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?