Bogi, nagyon örülök, hogy összefutottunk, ha csak pár percre is - a boltos csaj miatt meg tényleg ne hibáztasd magad, jót akartál, és sajna mindketten bedőltünk neki.
Mikor szóvá tettük neki, hogy minden cucca használt, és kopott, és mi újat szeretnénk, akkor azt mondta, hogy "ja van új is, dobozban, csak azt nem hoztam el, ezek azért karcosak, mert ki voltak téve bemutatódarabnak". A bébiőr, amit mutatott, konkrétan úgy nézett ki, mintha három kutya veszekedett volna rajta - nyilvánvalóan hazudott a szemét. Csak nem értem, miért kell ekkorát kamuzni, miért nem lehet elárulni, hogy minden használt, akkor az ember úgy áll hozzá. Utána én is töprengtem rajta, hogy túl udvarias voltam, el kellett volna küldeni a pba.
Te is azért hívod, hogy elmondd neki a véleményed?
Aztán elmentünk a solymári Auchan-ba, és 7000-ért vettünk Sencor bébiőrt (tudod, újat, dobozzal
), meg akciós habtapit, a 10 db-os csomi volt 1099, vettünk kettőt.
Ja és az Auchanban megnéztem, a FisherPrice formaevő doboz, amit a Liberoklubban is lehet választani, 3000, a sütievő bödön, amit szerintem te néztél, az 5000 ft ott.
Zümis, sajnálom az autód, de ne bánkódj, előfordul az ilyesmi még a legjobb sofőrrel is! (én is törtem már autót sajna nem is egyszer, de férjem, aki szinte egész nap vezet, és tényleg nagyon jól, ő is nemrég összegyűrte a lökhárítót parkoláskor, van ilyen.)
Millye, hú nem szép dolog, de irigykedem a Sims3 miatt Szandrára
nekem azt a gépem nem bírja el, úgyhogy csak a 2-vel tudok játszani. Sőt, mióta Adri megvan, azzal se, de most megint kedvem lett, a héten találok rá időt asszem
Hehehe ez a topik tényleg a szomszédmacska-utálók klubja is egyben
a paradicsom mellé Andus tanácsára már kipakoltam egy kis csésze ecetet, és valamelyik nap látta Tomi, hogy a bunkóbarom szomszédék kertjében szarik a másik szomszéd macskája
jajjjjdeboldog voltam ettől
csúnya, csúnya dolog a káröröm persze tudom én.........
Julcsi, szexi feleség-téma: Tomi most itthon volt egy hét szabin, és engem ez dobott át a fordulóponton, eddig kicsit döcögve mentek a dolgok, meg folyton hallgatóztam, hogy Adri nem sír-e fel, ezen a héten meg végre minden a régi lett
mondjuk az is lehet ám, hogy nekem ugye mostmár másodszor jött meg a szülés óta (29 napra szép pontosan), szóval szerintem hormonális is, hogy a ciklus visszatértével rendeződik a többi dolog is.
Hugic, nem nagyon érzelgősen, de én lehet, hogy adott pillanatban megemlíteném, hogy a következőnek ők lesznek a keresztszülők, hogy ne legyen megbántódás.
Milyen nagyon ügyes Marcid!
Adri is próbálkozik, de eddig még nem jutott el, az ő "ülése" közelebb van még a fekvéshez sokkal
de ő is négykézlábról kitolva csinálja, csak még sokszor elzakózik még szegénykém.
Na most nézem, hogy mennyi az idő, én meg csak "gyorsan" leültem visszaolvasni
szóval most reggeli, zuhany, stb, aztán válogatok képeket, meg töltök fel videókat, ugyanis Adri már mászik
mondtam neki, hogy előbb ülni kéne, de ez a gyerek még mindig nem hajlandó szakkönyveket olvasni