Új privát üzeneted érkezett!

kaandi: hát ez az,hogy a gyümi már kivált egy kaját, de ha a főzi is akkor csak 3* lesz táp, az meg lehet hogy kevés. :cry:

Kép
budabo

zümis: aranyos vagy, dehát én nem így érzem..na mindegy csak rajtam múlik.

Kép
budabo

Jó reggelt!

Eszter, örülök, hogy így tetszett Adrinak a Balaton! Várjuk a képeket! :D

Zümis, elég hülye a háziorvosotok! Azért az nem normális dolog, hogy a kislányod 4. hete beteg! Jobbulást Neki!
zsu83

Oli már másfél-kétórázik éjjel!!! :D Huhúúú!!! :D Alakul, lassacskán de alakul, nem szabad ezt elkapkodni. :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

jó reggelt!

húúú,annyit írtatok egy nap alatt!tegnap apa úgy döntött,hogy itthon marad,ezért nem voltam!
annyira borzasztóan meleg volt tegnap,szegény Bazsit rendesen kiütötte,aludt délelőtt2,5órát és délután pedig3,5órát!ki is maradt neki egy kaja,tegnap csak 4xevett,de szépen teázott mellé!

tegnap mentem shoppingolni,lőttem egy S.Oliver farmerszoknyát és egy tök jó inget!az gészet3500 pézért!!!!!!!!!

képzeljátek,lesz minitali tatán is!(nyelvöltögetős szmájli)!!!!!!!!!!zsancyékkal randizunk valamelyik nap a tópin!

zsu.remélem bencus jobban van!

julcsi:gyógypuszikát mi is küldünk Marcibogyesznak!

stelly:tök jó,hogy voltatok a balcsin és Adrinak tetszett a víz!
köszi kérdésed,tényleg jól vagyok mostanság és igen lesz plasztika,de csak ősszel valamikor!a per még nem indult el,mert még nem voltam azóta az ügyvédnőnél,de ha megjön a szabiról akkor nekiindulunk!

bogi:hozzátáplálás témához:szerintem is elég fokozatosan csinálod Fügével,és ha úgy érzed eszik eleget egy kajára,akkor minek még a táp is.szerintem nyugodtan kiválthatsz már egy étkezést!

millye:Andris mikor aludt el?

zetibebi:veled vagyunk még mindig4nekünk is szar éjszakánk volt4Bazsi 5xsírt fel éjjel,abból 3x fel is ébredt és elég nehéz volt visszaaltatni!azt hiszem nagyon bántja a foga!

verus:szuperek a képek és videók!tényleg oltári jól nézel ki,főleg3gyerkőc után!és nagyon bátor vagy,ekkora brigáddal nyaralni!én biztosan idegbajt kaptam volna!

talis képekk szuperjók!annyira jól néztek ki együtt!

Bazsika sírdogál,elteszem aludni egyet!

Kép
nilabali

Stelly, Andi: persze, hogy jó a 3 óra! Gyertek csak! Várunk titeket nagy nagy szeretettel. :)

Zümis:
Remélem az új doki legalább pikk-pakk rendbehozza a leányzót. Szegényke. :( Sok ++++++ neki! Az én védőnénim is annyit ér kb. mint a tiéd, tán márciusban vagy áprilisban beszéltem vele utoljára. :roll:

Kép
Kép
elif

Zétivera, nilabali, sajnálom a rossz éjszakát! :(

Nilabali, köszönjük, már jobban van Bencus! Most is vidámkodik az ágyába! :D
De jó hogy tudtok talizni Zsancyval, majd csináljatok sok-sok képet! :wink:

Elif, nálunk márciusba volt utoljára a védőnő, azt mondta, hogy majd jelentkezik, hogy mikor jön, erre múltkor majdnem lecseszett, hogy miért nem mentem eddig hozzá Bencussal, holott ő mondta, hogy jelentkezik! :? Ennek örömére bejelentkeztem hozzá féléves státuszfelmérésre aug. 10-re! :)
zsu83

Zsu!köszi!
Bencus ,hogy van???

Elif!
Az új doki homeopátiát támogatja (tapsolós éljenzős ugrálós smájli
Sok-sok reményt fűzők hozzá....Igaz Ő a másik faluban van...remélem átveszi a gyerekeket....

A védőbanyát akkor láttam először és utoljára mikor Mukival hazajöttünk a khból.jajjj bocs még akkor amikor levittem méretni Mukit.1*2* az utcán találkoztunk talán azt írta be látogatásnak
:shock: :twisted:

Kaja:Bmv leves,és krumpli főzi+sült virsli és tükörtojás
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zümis 2009.07.16 08:18-kor.

Kép
zümis

Zsu: hát én biztos nem megyek hozzá ha nem muszály... ha nagyon akarja majd telefonon bediktálom neki az adatokat. Csak próbáljon meg lecseszni... Már nem is számolom hányszor mondott hülyeségeket. Erre nekem nincs szükségem, inkább utánaolvasok, na meg szerencsémre itt vagytok ti. :)

Tegnap borzasztóan fájt a gerincem, már éjjel is arra ébredtem többször is. :( Anyu megmaszírozott, így szerencsére most jobban vagyok.
Stelly, Andi: tegnap kitakarítottam persze, de ha találtok hibákat ne haragudjatok, ilyen háttal ennyire futotta most. :( (Azért ne számítsatok koszbarlangra sem, az sosem szokott lenni. :D)

Kép
Kép
elif

Tegnap kevesebb volt a tejcsi, vagy a fogyasztás volt jóval több mint szokott, így este bevágtam egy csomó fagyit... hát nagyon rosszul tettem... :( 8-kor ugyanúgy pótolnom kellett 60 g-ot :(, és még jött is a töménytelen mennyiségű zselés kaki. Most olvastam, hogy ezt az anyuka tejtermékfogyasztása okozhatja. :(
Na remek...

Kép
Kép
elif

szegény Zsó!! most már tényleg gyógyuljon meg!!!

elif, ne hülyéskedj, gondolom még a porszemek is sorban állnak,már ha vannak!!! :lol: :lol: a múltkor( több mint egy hónapja) nálam be sem jöttetek......lehet,h szerencsémre.. :lol: :lol: :wink:
nem használt a fagyi? biztos a gyulladás miatt volt kevesebb tejed,nem?

Kép
kaandi

Vagy nem is volt kevesebb, csak Elif parázik... Szerintem... :wink:

ladmon

zümis:mi az a BMVleves?
remélem az új orvos végre meggyógyítja Zsót!

elif:remélem nem lesz gond a tejcsivel!gyógyuljon meg a grinced is!
a műtétek után és a sok fekvéstól meg kényszertartástól nekem is nagyon fájt a hátam és a gerincem,a sebészem ajánlotta a Flector tapaszt és bevált!nem túl drága,5 és 10darabos kiszerelésben lehet venni és egy felragasztott tapasz szeintem 6-7órára csökkenti a fájdalmat,és mivel nem szájon át veszed be így talán szoptatás mellett is lehet használni!

kaandi:néztem Botit a képeken-mennyire szépen ül!felül magától már,vagy csak ha ülteted,akkor marad ilyen szépen ülve?

Kép
nilabali

ladmon:te is vagy?kávé?ma lehet,hogy egy vödörrel meg tudnék inni!
Esztike forgolódik szorgalmasan?

Kép
nilabali

Bogi: hallod, akkor te meg vagy áldva ezekkel. Védőnő, doki...áááá...
Amúgy az összes doki százfélét mond.

Zümis: na, a tiétek sem semmi! Mostmáraztán! Tényleg ideje lenne meggyógyítani Zsót!
Te voltál dokinál?

Zetivera:
másfél-két óra? És az most jónak számít?? :shock: Uhhh....

kaandi:
képzeld, nekem még anyakönyvi kiv. sem kell, mert "minek azt, beküldtem már a TGYÁS-hoz, nem?" . :)

ladmon

Zümis, köszi már egész jól! :)
Az nagyon jó, ha az új doki támogatja a homeót! :D

Elif, ne parázz, minden rendben lesz a tejcivel! :wink:
zsu83

Ladmon, hogy alakulnak a nappali alvások Esztikénél?
zsu83

[quote]k írta:ávé?ma lehet,hogy egy vödörrel meg tudnék inni!

Miért Nila? Kemény volt az iccaka? :lol:

És igen... nem nagyon lehet kimenni tőle vacsizni, mert akárhányszor benéztünk hozzá, már vagy a szőnyeget nyalta, vagy a bútorokat kezdte veszélyesen megközelíteni. Még mindig vicces! Tudo, tudom, hogy nem sokáig, de azért kiélvezem. :D

ladmon

Zsu: Ti ma semerre? Huh, nálunk olyat zuhogott, hogy öröm volt nézni, ahogy a páratartalmat 90 fokra emeli az eső!
Az alvásunk meg pont olyan, mint az áprilisi időjárás! De szerencsére azért előfordulnak nagyobb alvások, olyan kétnaponta. A balhé lefekvés előtt... hmm... szerintem egyszerűen megszoktam....
Ti alszotok, mint a tök, mi? Üüüügyes!!!! :D

ladmon

Sziasztok!

Nagyon jók lettek a talis képek, minden babóca gyönyörű, és minden anyuci nagyon csini!!! Olyan jó látni, ahogy egymást is felfedezik a gyerekek.

Én tegnap intéztem a GYED-et, meg Uniós Taj kártyát Vendnek. Szombaton indulunk. Még annyi mindent kellene intéznem, és alig van időm... Egyébként meg dög meleg van, idebenn is 30 fok.... a kiteregetett ruha 1 óra alatt csont száraz.... :shock:

Julcsi, Bogi: Mikor jöttök pontosan errefelé? Csak mert én a jövő héten nem leszek, hogy fogunk tudni értekezni.
A telószámom asszem tudjátok... Hívjatok nyugodtan, ha már tudtok valamit....

Ladmon: gartula a mocorgós kislányodhoz!!! Nagyon édi lehet!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

ladmon:haha!igen,kemény volt,nem szoktam én ehhez hozzá!de most komolyan!nem tudom többiek hogyan csinálják,szerintem és harmadszorra nem is tudtam,hogy hol vagyok....de mire visszafeküdtem,addigra meg nehezen tudtam visszaaludni!ja,és nálunk is oltári nagy vihar volt,ki kellet mennem még az erkélyre,mert a szárítót lökdöste a szél! a legviccesebb az volt,amikor hajnal3-kor egy tücsök rázendített az erkély alatt4be kellett csuknom az ajtót és 10perc múlva persze felkelni és kinyitni,mert szauna volt!
egyébként szerintem is imádnivalóak,ahogy gyakorolják a megtanult dolgaikat!én el tudom nézegetni Bazsaládét órákon át és amikor produkál valamit,jól felkapom és szétpuszilgatom,szerintem nem is érti mi van velem!
nálam Bazsalikom még mindig alszik,de már felkeltem,mert enni is kell néha...szerintem ez a gyerek tudna egész nap aludni ebben a melegben!ja,és megtanult Bazsi oldalt aludni,mert általában ebben a pózban van amikor bekukkolok hozzá,pedig én hasra tettem!

zsu:tényleg,csak nem otthon lesztek ma?

Kép
nilabali

Amy: De jó nektek! Akkor sikerült az útlevél?
Én is akarok mennii! De majd apjuk itthon lesz két hét múlva! És irány a.... hmmm... na majd valahova csak eljutunk!! :D

ladmon

Lehet, hogy tényleg a fájdalom miatt volt kevesebb a tej tegnap... na majd meglátjuk ma hogy alakul a helyzet.... Mindenesetre a tegnapi napot most kivételesen nem én paráztam túl... 6 etetésből 4-nél kellett adni extra tejcsit, fagyóból elővettem (nem is volt büdi, azt olvastam hogy a fagyis tej büdi, de nem :roll: ). És bizony ezek a hozzákajcsik igencsak 50-80 g-ok voltak.
De már nem kapok azért sírógörcsöt :), nemsoká mi is 5 hósak leszünk és még van is vagy 3 littyó tej a fagyasztóban, szóval jók vagyunk. Törökországba meg úgysem tudom magammal vinni, így hamarosan elkezdjük az almázást is.

Andi, Stelly: férjecském most hívott és elsorolta miket készítsek nektek :D, nagyon a szívén viseli a dolgotokat, nehogy éhen vagy szoman maradjatok. :wink:
Egy kis török fekete teát is készítek megkóstolni, ha már végre hozott hozzá teás poharakat férjemuram. :)
A sütit meg amit kinéztem azt mondta nélküle nem tudom megcsinálni, de én bátor vagyok. :D

Kép
Kép
elif

nilabali! bmv leves=B:bele M:minden V:vacak :lol:

ladmon!24-re kaptam időpontot de azóta megint volt .....

eső?itt még jele sincs :shock:

második nekifutás a medence töltésnek....reggel 6 óta töltőm :lol: rem holnapra jó lesz benne a víz .

Kép
zümis

Ladmon, nálunk is megy a hiszti megint alvásnál, most nyomja egy órája az alvást, de már 2szer vissza kellett simiznem!

Ladmon, Nila, ma itthon vagyunk, apa melózik! :cry:
De délután jön egy nagyon jó gyerekkori barinőm és itt is alszik! Már nagyon várom, hogy dumcsizzunk egy nagyot! :D

Elif, de rendes a férjed! :D
zsu83

Szerintetek jóllakott? :D Mi 10 perce:
Kép
És a multkori csajozásunkat nem is mutattam. A kis kaszanova:
Kép

Kép
Kép
elif

sziasztok! Vagy jó reggelt? nem is tom...Vincit most sikerült végre hosszas bőgés után álomba zuhantatni :(
szopi: csak reggel, és már csak megszokásból, kajaértéke 0., legalábbis már az egész adag tápit bekajizza utána. :( mondhatnám egyik napról a másikra elfogytam...még ilyen se volt. Mikor megjött a balcsin, volt hogy durrantam egyik nap, és el is ázott a pólóm, de azóta semmi ilyen . Andrissal simán fejnem kelett még vagy egy hónapig. Hát most semmi. nem is akar enni...próbálgatom még napközben, mikor itthon vagyunk, de elfordítja a fejét, meg vigyorog, és nem eszik, bezzeg a kanalas kaját!!!!!!!!!!

Köszönöm a bókokat, de hát vakok vagytok!!!!!!! :) Nagyon sajnálom, hogy nincs hang, mert irtó helyes volt, ahogy berregett, meg lökte az ajdajdajt! :):)
Iszonyú helyesen beszél, tök jól artikulál, és reményeim szerint ő is olyan lesz, mint a nagyok, és egy évesen már tisztán beszél :)

BMV leves nálunk is ismert :) nemhiába Debreceni kolis voltam :):)

Medence nálunk tele vízzel, hülye macska a szomszédból kijuggatta atetejét, nem jöttem még rá hol, de ereszt, nagyok már csak így fürdenek benne:
Kép
vagyis Ági. De most tök koszos, nincs rá tető, és a balcsis idő alatt tele lett.....mondhatnám undorító, nincs kedvem belemászni...sok a bogár, meg síkos...szerintem kiöntjük, aztán újratöltjük, mert már a vízszűrő se segít rajta klórral telenyomva, na meg nem is akarok Vinci miatt klórozni.......:(

na, megyek főzök. mai menü: paradicsomleves, tészta milánóiszerű szósszal, és sajttal. és kukorica......

Kávéból ittam egy bödönnel :)
elif! mikor mész töröko.ba?

gyedet intézem, jövőhétem megyek be munkahelyre :)
Hugic! Ha erre jártok, gyertek be!!!!!
Meg mindenki, aki erre jár!!!!

na, télleg lépek! Gyógyulás Zsónak!!!!!!!
ja! ekcémaszrűnk totál elmúlt a balcsi aléatt, tegnap már nagykodtam is, hogy bizti az anyatejtől volt, mert már ugye nemigen szopizik...erre ma bedurrantunk, rosszabb, mint előtte volt, hogy elmentünk itthonról.....ezek szerint nem az anyatej, és nem a kaják, mert azt evett a balcsin is, hanem a ó gödi szuper víz. ami iszonyatos! tegnap volt itt egy pacák a lux-tól víztisztítót mutogatni, és megnézte a vizünket...azt mondta, 10 éve nem találkozott ilyen ramaty vízzel, totál vízkőves, és totál ártalmas vasas.....szóval ihatatlan méreg, de hát ezt éreztük is, ezért nem is ittuk, na meg a hajam is ezért szar, meg ezért száraz a bőrünk, és tuti mosmár, hogy Vinci sem bírja, ezért jött ki megin a bőrbaja!
Viszont a tisztító méregdrága......hát nem tom mi lesz!Most inóvel fürdetek...megyünk vissza a balcsira :)
na télleg megyek má!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

elif! Imádom efét!Édespofa, ahogy kifeküdt...valahogy így volt ez most nálunk is! Na és a csajokkal!!!!!Cukorpofa!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

elif:Efe imádnivaló!rendesen könnyek jöttek a szemembe,és közben nevettem is!ilyenkor ölni tudnék,mert én nem tudtam szoptatni-szemetek a kórházban-ezeket a pillanatokat semmi sem pótolja!
mázlisták vagytok,hogy tudtok szoptatni!

zümis:köszi4igazán kitalálhattam volna..... :roll:

verus:nekünk nem múlnak a foltok,pedig kenegetem és új a tápi is!a meleg még rádob egy lapáttal!

Kép
nilabali

Helló Lányok!

Oltáson túl, egy hős volt a Manó. Jól bírta, kis üvöltés és vége is. Előtte öszetapocskolta a dokinőt, zínes ruha, cici, é vigyorgott hozzá. :lol: Dokinő mondta, hogy az édespofa az öreg nőket szereti. Jövő héttől én is adok zöldséget is, de 4 hét múlva váltok kis csak étkezést vele. Ma pedig megpróbáltuk sárgabarackot -tetszett-, reménykedem, hogy talán meghajtja kicsit.
68 cm és 6750 gramm a kis Drága. :D

Huhh, nézem én itten, hogy négy kúszóbajnokunk van eddig (gratula Esztikének és Adrinak még egyszer), abból három lány. Lehet valami abban, hogy a fiúk lustábbak. :wink:

Amy: Akartam Neked írni, melyik nap lenne Neked jó? Nekünk Bogival mindegy, mi alkalmazkodunk. :wink:

Kreiszire én is gondoltam már, tessék jelentkezni és sok-sok képet hozni! :)

Adrinak egy kis Balcsitól biztosan nem lesz semmi baja, az élmény meg ugye, megéri. :)

Zümis:
Lányodnak jobbulást, ténylegí!!!! Én is elgondolkodnék a helyedben, hogy váltok. Az orvos nem lehet a helyzet magaslatán... :roll:

Nem is írtam, hogy Attila nagymosolya haláli! Hogyan kaptad le, Crocus?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Na igen, Efe tejmosolya... Nagyon-nagyon édes! Gyönyörű. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Budabo de rendes a sógornőd! :D Remélem sikerült bevásárolnotok! Mondjuk gyerek nélkül egyszerűbb egy fokkal... csak ne lenne ilyen meleg kint... :shock:

Zsu83 9 órakor elaludt, de hajnalban felkelt enni vagy lehet, hogy csak szomjas volt mert nem evett sokat... gondolom a meleg kikészíti őket is... :? aludt reggel nyolcig utána és 10 órától fél tizenkettőig :D Nálatok gondolom kibírhatatlan a hőség... van klímátok? :roll:

Julcsi-79 a 4 és fél órás egyben alvást nem gyakran produkálja... de azért napközben háromszor alszunk :D
Gyógypuszi Marci combijára! :roll:

Stelly na végre hogy bejelentkeztél :lol: Csináltatok képet Adri a Balatonba-ról? Na ezt jól kifejeztem... :oops: :D

Kaandi én hétfőn feladtam a papírokat... a másolattal együtt.. na majd meglátjuk, hogy belekötnek-e... de akkor patáriázok, hogy nekem azt mondták a telefonban hogy lehet... :D

Zümis de jó, hogy jöttél! Épp délelőtt gondoltam rátok, hogy mi lehet veletek :D Jobbulást a lányodnak! :roll:

Zetibebi végre egy kis jó hír! :D Amikor a 2 órázásnak is tudsz örülni.... :shock: :D

Nilabali 9 órakor már durmolt a nagylegény! :D Kérünk képet a csini szoknyáról! :D Zsanci megy Tatára? De jóóóóóó! Fényképet erről is!!! :D Ne okold magad a szoptatás miatt mert nem tehetsz róla!

Ladmon hogy van Esztike fülecskéje? :D Na majd amikor a nagylány nem csak mászik hanem megy is... vége lesz a nyugis napoknak... :D

Elif de kidőlt Efe... lehet nem a kajától hanem a csajoktól :D korán kezdi :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye

Köszi lányok Efe nevében aki jó nagyot durmol most, csak kajálni kelt fel... kipiheni magát a vendégeknek. :D

Elküldtem a taliképeket 3 részletben a közösbe e-mailben.

lkverus: aug 7-én megyünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.16 11:28-kor.

Kép
Kép
elif

Julcsi: mi 25-én szombaton jövünk haza, sztem vasárnap kicsit pihizünk, de utána való héten bármelyik nap jó... Legyen inkább kedd, vagy szerda, hogy tudjak készíteni Nektek valamit.
Ahogy hazajöttünk úgyis jelentkezem, és még pontosítunk. Ti egyébként meddig lesztek itt???
SOk puszi Marcikának, remélem nem viseli meg az oltás...

Elif: Efe édes!!! Vendi is így szokott bubukálni, ha jóllakik... :)

Vendi fél 10 óta alszik....
Nálunk most olyan szél kezdett el fújni, hogy hihetetlen... Mindjárt itt a vihar, de így hogy megyek vásárolni????

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!
Adok én is életjelet, bár 2-3 emberen kívül úgysem emleget soha senki. :(

Nagyon jók a talis képek, édesek a babók, hihetetlen, hogy mindegyik milyen szépséges és mennyire változnak, növekednek!
Andabella, örülök, hogy jelentkeztél, és jó volt látni, hogy lánykád milyen szépen kigömbölyödött!!!!

Mi jól vagyunk, Zétike egy tündérmanó. Már 3 napja reggel 7-ig alszik este fél 11-től, reménykedem.....

Mi csak szopizunk, semmit sem hajlandó elfogadni mellé, pedig itatni próbáltam volna. De doktornéni azt mondta, ne foglalkozzak vele, okos baba, tudja, hogy nincs semmi másra szüksége a tejcsin kívül. Szóval azt hiszem, hogy mi csak 6 hónap után kezdünk majd hozzátáplálni. Én meg boldog vagyok, hogy lassan 5 hónapos, és ilyen szerencsések vagyunk, hogy tudunk szopizni, bár sokszor úgy érzem, hogy a kis fonnyadt cicikből meleg levegőn kívül nem jön semmi, de Zéti nem üvölt soha, hogy kevés lenne, még akkor sem, ha én úgy érzem főleg este, hogy most tényleg kevés volt.
Gondolom van neki a tartalékaiból, hétfőn 7700 gramm volt, és 70 cm.

Irtó meleg van nálunk, 30 fok a lakásban, úgyhogy muszáj a klímát működtetni, 26-27 fokon megy, gondolom így nem tud megfázni tőle, nem fagyasztom le nagyon a lakást.
Medence 32 fok, de én még nem vettem rá magam, hogy fürödjek, Száva meg a párom még este 10-kor is benne ugrál.

Mensim sajna nekem is megjött a múlt hónapban, kíváncsi vagyok, hogy most is fog-e, de valószínű, mert érzem a petefészkem, hogy peteérésem van... tök gáz... Örültem volna, hogy még pár hónapig nem kell ezzel foglalkozni.

Na megyek, mert Zéti csak 15 perceket van el magában, aztán reklamál, ölbebabásat játszik mostanában. Minden érdekli, és nem köti le a járókázás.. remélem, ha üni fog, akkor jobban körbelát, és jobban ellessz egy darabig... mert így semmit sem tudok tőle csinálni.

majd letöltöm a képeket a féyképezőről és akkor teszek fel a nagyfiúról, ha érdekel titeket...

puszi mindenkinek és kitartást ebben a nagy melegben.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus! Jó, hogy jöttél! Én sokat gondolok rátok, de nekem mostanában szinte sosincs időm jönni.... Örülök, hogy alapjában véve jól telnek a napjaitok! Hozhatnál képet Zétiről!
A medencét nagyon irigylem... nekem is kéne....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

De édesen bealudt Efe! Na és a csajozós kép, nagyon édi! :D

Marcinak mennek továbbra is a gyógypuszik!

Nilabali, szoptatás miatt nem Te vagy a hibás!

Millye, sajna nincs klímánk, nem akartam Bencus miatt, így viszont elviselhetetlen, de kint még rosszabb! :?

Andus, de jó hogy írtál! :D
Hogyne érdekelnének minket a képek! :wink:
zsu83

Andus70 jó, hogy tudtál jönni! Jó nagy a fiad is! :D Nekem még nincs mensim... :shock: mondjuk talán jobb is... :D Várom a képeket Zétiről :D

Kép

Kép

Kép
millye

millye,zsu:tudom,hogy nem én tehetek róla,de mégis olyan rossz érzés!annyira vártam a szoptatást és mégsem adatott meg nekem! :cry: :cry: :cry: talán még mindig nem sikerült ezt feldolgoznom!

julcsi:büszke lehetsz hős Marcibogyeszra!Bazsalikom iszonyat ordítást szokott rendezni!de,hál'istennek a következő csak a 15.hónapban lesz!

andus:hidd el mindenki örül,ha hall rólatok!és kérünk képeket a szépséges gyerkőcökről!

Bazsika bőszen négykézlábazik és 5 percenkét hív,mert olyan pipa,mert nem előre,hanem hátrafelé halad....

mai menü.pulykabrassói,hb,és paradicsomleves

olyan jó lenne kukoricát enni,de én ki nem megyek estig!ráadásul,ma már muszáj vasalnom,mert tegnap apa itthon volt és nem csináltam semmit!

Kép
nilabali

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák!!! Megnézegettem a talis képeket, remélem legközelebb mi is tudunk csatlakozni:)
Rakok fel egy képet, amint Mesi az erkélyen hancúrozik:)

Nektek mondta a védőnő hogy mikor kell elkezdeni a pépek, főzelékek adását, mert én két hónapja nem láttam és lassan betöltjük az 5. hónapot, és kiegészítésképpen már 1 hónapja kap Mesi tápszert. A könyvet a burgonyát írják először aztán a sárgarépát. A gyümiknél az almát, barackot.
Gyümilevet már kapott Mesi (barack, alma) azt imádja, a sárgarépalevet kiköpte...
Ti hogy kezdtétek?
Gyedet augusztus elején fogom intézni a munkahelyemen.
Szép napot, Andabella:)
Kép Erkélyen

Kép
Kép
andabella

Kép hétördög Kép tizenhétördög

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsu83 abba igazad van mert könnyen megfázhat Bencus... :? Talán hétvégére jön egy kis enyhülés... :? Jó lenne átmeneti idő is nem csak ilyen szélsőséges... :roll:

Nilabali ugyan...ne emészd magad! Nekem épp a másik fórumon magyarázta el egy kismama, hogy a tápszerezésnek is vannak előnyei. :roll: én tegnap ettem tele magam kukoricával :D

Andabella jaj de édes a kislányod! :D Én csak gyümilével próbálkoztam, de még mindig cicifüggőek vagyunk :D

Kép

Kép

Kép
millye

Zetibebi nagyon helyesek az ördögeid! :D

Kép

Kép

Kép
millye

tényleg nagyon édesek az "ördögök"!! :lol: :lol:

és Andus igenis szoktunk hiányolni!!!!!!!!!! :lol: :lol: dobj fel képeket!!!

Nilabali:igen csücsül,egyre tovább ül meg játék közben, de nem még nem magától ül fel!!! :D

ladmon: gondolod, h elfogadják így,na kiváncsi leszek!!! ( anyak.kiv), egyébként a tgyáshoz nem is kellett!! :shock: :shock:

elif: kicsit kések nem baj? és tündéri a férjed!!!,hogy aggódik,mondtad neki,h andinak van tartalékja, nem kell annyira félteni?? :lol: :lol:

Kép
kaandi

Nálunk most vasárnap lesz a keresztelő :D

Kép
Kép
andabella

Örülök, hogy örültetek nekem :lol:

Zsu, mi 8 éve szereltettünk be klímát, mikor Száva volt ilyen kicsi, mint most Zéti, mert éjszakákon át nem aludtunk, nem bírta a meleget, csak sírt, kint tologattam az udvaron babakocsiban éjjelente....
Nyugodtan lehet használni ésszel, azt mondta a doktornénink. Lényeg, hogy ne legyen nagy a hőmérséklet különbség a kinti és benti levegő közt és ne fújja közvetlenül a gyerekre.
Én is óvatosan használom, de most 3 napja megy éjjel is, mert megdöglünk, és 26 fok a minimum, ennél lejjebb nem teszem. Így nem lehet tőle megfázni. És így végre nyugodtabban alszunk is, nem ébredünk arra, hogy úszunk az izzadságban.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Oli, Zéti és Mesi is cukorpocok! :D

Andi: ne aggódj, még most szedem ki a sütit a sütőből, minnyá megy rá a cukorszirup ezerrel aztán még ki is kéne hülnie... :roll: kicsit lemaradtam... egy zuhany sem ártana...

Kép
Kép
elif

Zetivera: Jópofák az ördögök! Mind a 24! :D

Andabella: Kis zsivány a kiscsaj, az tuti!

Efe is cuki, ki ne hagyjam má'.... (Ma én is jégkrémre "fanyalodtam!" - szegény én... :) )

Millye: Füli tök szupi, semmi baja szerencsére. Én is nyomtam kukoricát is, hátha csodát tesz... De nekem szerintem a dinnye segít. Még jó, hogy imádom!

Nilabali: Persze, hogy szomorú vagy a szopi miatt, mindegyikőtök az, akinek ez nem valamiért nem jött össze. DE: ennek csak most van jelentősége, amíg sokat beszélünk róla. Pár hónap és mindenki a kóbászcsücskökről fog témázni... Addig meg nem szomorkodni! [size=9]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ladmon 2009.07.16 13:24-kor.

ladmon

és Mesike milyen aranyos a fotón, igen először gyümilé,aztán hús, majd krumpli főzi, anyatejjel vagy tápival keverve, aztán répa, cukkini, cékla,de ilyenkor nincs, sütőtök, alma őszibarack, hát ezek keveréke mehet nekik rendesen, kisebb adagok,aztán úgyis emeled neki,h jól lakjon! Azt mondta a védőnéni,h a k betűsek,nem,de a karfiolt meg lehet próbálni. Ja és spenót is és majd mire ezeket megszokta pl,lehet zöldborsó,átpasszírozva,de mindenhez kell a krumpli,mert az a sűrítő anyag!

elfi,óóóó hát még cukorszirup is, nesze neked kövérség............zuhiz nyugodtan,stelly elindult már??? 4 ig befutunk jók vagyunk még ???

Kép
kaandi

Andus, tudod, hogyén mindig örülök Neked. :wink:

És irigymirigy vagyok, hogy ezen a minitalin nem lehetek ott. :oops: Kérünk ám képeket az Ülőbajnokról, a Kaszanováról (így magyarosan :wink:) és a Főtornászbajnoknőről. :D

Huhh, Mesi is milyen nagy lány már! Olyan komoly kislány arca van!

Bogi: Kedd? Szerda?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?