sziasztok! Vagy jó reggelt? nem is tom...Vincit most sikerült végre hosszas bőgés után álomba zuhantatni
szopi: csak reggel, és már csak megszokásból, kajaértéke 0., legalábbis már az egész adag tápit bekajizza utána.
mondhatnám egyik napról a másikra elfogytam...még ilyen se volt. Mikor megjött a balcsin, volt hogy durrantam egyik nap, és el is ázott a pólóm, de azóta semmi ilyen . Andrissal simán fejnem kelett még vagy egy hónapig. Hát most semmi. nem is akar enni...próbálgatom még napközben, mikor itthon vagyunk, de elfordítja a fejét, meg vigyorog, és nem eszik, bezzeg a kanalas kaját!!!!!!!!!!
Köszönöm a bókokat, de hát vakok vagytok!!!!!!!
Nagyon sajnálom, hogy nincs hang, mert irtó helyes volt, ahogy berregett, meg lökte az ajdajdajt!
:)
Iszonyú helyesen beszél, tök jól artikulál, és reményeim szerint ő is olyan lesz, mint a nagyok, és egy évesen már tisztán beszél
BMV leves nálunk is ismert
nemhiába Debreceni kolis voltam
:)
Medence nálunk tele vízzel, hülye macska a szomszédból kijuggatta atetejét, nem jöttem még rá hol, de ereszt, nagyok már csak így fürdenek benne:
vagyis Ági. De most tök koszos, nincs rá tető, és a balcsis idő alatt tele lett.....mondhatnám undorító, nincs kedvem belemászni...sok a bogár, meg síkos...szerintem kiöntjük, aztán újratöltjük, mert már a vízszűrő se segít rajta klórral telenyomva, na meg nem is akarok Vinci miatt klórozni.......
na, megyek főzök. mai menü: paradicsomleves, tészta milánóiszerű szósszal, és sajttal. és kukorica......
Kávéból ittam egy bödönnel
elif! mikor mész töröko.ba?
gyedet intézem, jövőhétem megyek be munkahelyre
Hugic! Ha erre jártok, gyertek be!!!!!
Meg mindenki, aki erre jár!!!!
na, télleg lépek! Gyógyulás Zsónak!!!!!!!
ja! ekcémaszrűnk totál elmúlt a balcsi aléatt, tegnap már nagykodtam is, hogy bizti az anyatejtől volt, mert már ugye nemigen szopizik...erre ma bedurrantunk, rosszabb, mint előtte volt, hogy elmentünk itthonról.....ezek szerint nem az anyatej, és nem a kaják, mert azt evett a balcsin is, hanem a ó gödi szuper víz. ami iszonyatos! tegnap volt itt egy pacák a lux-tól víztisztítót mutogatni, és megnézte a vizünket...azt mondta, 10 éve nem találkozott ilyen ramaty vízzel, totál vízkőves, és totál ártalmas vasas.....szóval ihatatlan méreg, de hát ezt éreztük is, ezért nem is ittuk, na meg a hajam is ezért szar, meg ezért száraz a bőrünk, és tuti mosmár, hogy Vinci sem bírja, ezért jött ki megin a bőrbaja!
Viszont a tisztító méregdrága......hát nem tom mi lesz!Most inóvel fürdetek...megyünk vissza a balcsira
na télleg megyek má!!!