No vagyok ám, csak jó sokat jövünk-megyünk Tomival és Adrival
most nem a nagygépről írok, szóval fotókat nem tudok feltenni, de ami késik nem múlik
van egy rakat új képem, amiket meg szeretnék majd nektek mutatni
Adrinak kicsit átrendeztük a szobáját, meg kapott szőnyeget, hogy tudjon végre a saját szobácskájában kúszni-mászni. A kis lelkem nagyon belehúzott, ma már négykézláb egyszer-kétszer elcsíptem, hogy ügyesen pakolta a kis kezeit-lábait egymás után. Persze azért általában inkább hasraesik, de egyre ügyesebb. Kúszva meg...... nem elég nagy a lakás
Minden előzetes ellenérzésem ellenére ma Adri fürdött a Balatonban. Eredetileg azt terveztem, hogy csak a kis lábfejét lógatom neki bele, de annyira elkezdett sikkantgatni, meg nevetgélni, hogy az egész lábacskát belelógattam, erre még nagyobb örvendezésbe csapott, úgyhogy végül vállig belemártottam a vízbe, úsztattam kicsit, hát valami tünemény volt, ahogy nevetgélt, sikkantgatott, csapkodott, rugdalózott
persze mindezt csak egy-két percig, szóval remélem, semmi rosszat nem csináltam ezzel neki.
GYED igénylés: én már kitöltöttem a papírokat, de csak nézek nagy szemekkel, hogy milyen fizetés néküli szabi, meg fizetés, meg ilyen dolgokról írtok, nekem semmi ilyesmi nem volt benne
lehet, hogy azért, mert az én melóhelyem kifizetőhely, így más papírt kellett kitöltenem?
deeejóóó, hogy Andabella is hírt adott magukról!!
tessék ám jönni néha legalább egy fotóval, ha írni nincs is időd
Nila, örülök, hogy valamivel kezdesz jobban lenni. Bár azért jobb lett volna, ha ezt az egész kálváriát ki tudod hagyni........ most a pereléssel mi a helyzet, megüti a doki a bokáját? Meg mintha korábban hasplasztikáról beszéltél volna, vagy azt később tervezed?
Keddi tali de jó lehetett
képek szupik
Julcsi, jóga végül elmaradt...
jövő héten elvileg már tényleg lesz...
Elif, mi Adrival nagyon készülünk ám a holnapra, jövünk délután szerintem kb du három körül, ha neked is jó!!! (kocsiban van klíma, aztán meg lehet, hogy fagyizunk is, nem?
csak elviseljük valahogy a meleget!)
Andi, csatlakozol, ugye?
Ladmon, gratula a helyváltoztatásra képes leánykának, nemsokára nem leszel emiatt ilyen vidám
majd még a hétvégén lehet, hogy jövök, de ha mégse, hétfőn akkor sem fogtok tudni lerázni