Új privát üzeneted érkezett!

ladmon:Örülök,hogy Esztike jól viselte a fülcsi belövést :) Hát szegény Hanna meg az anyja :lol: (ez naon tetszett :lol: :lol: )
Aha megkeresheted kiváncsi vagyok,bár csak akkor a kirándulásnál volt úgy,mert ordított,hogy nem lát semmit,amúgy nem sűrűn kenguruzunk,mert nekem már elég nehéz a 7.5kg-jával :lol:

Julcsi:Hát pont ez a meglepő,hogy amíg nyaraltunk semmi baja nem volt a gyereknek,de mióta itthon vagyunk...... :twisted:
Tudja mi a jó,már most..nyaralni az menne neki.... :lol:

phpBB: Kép
andrea17

ladmon:jó intézkedést,nem irigyellek ebben a melegben :oops: :?

phpBB: Kép
andrea17

Na még egy utolsó csomi, aztán a többit majd a közösbe... :)
Julcsi: örülök, hogy tetszenek, akkor már megérte. :D Ezért most teszek még egyet Marciról. :wink: :lol:
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Kép
Kép
elif

Na meg ezt... :D Bogi repülni tanítja a srácokat, Fügének már nagyon megy, berreg is hozzá rendesen. :lol: Vagy ez inkább egy rendőr kiképzés? :roll:
Kép

Kép
Kép
elif

nah, csak idejutottam...
balcsi: múlt hét hétfőn indultunk, nagy nehezen, de aztán Vincivel hátul ültem(Andris elől), és végigaludtuk siófokig az utat :) ott egyből kajcsiztunk, aztán szállás foglaltunk....az udvarban frankó medence is volt, a nagyok a keresztszülők leányaival egész délután benn pacsáltak a vízben, aztán Vinci is...Apa hajnalban hazament dolgozni :(
másnap egész nap balatonparti dögélés volt, Vinci élvezte,balcsifürdés is volt, nagyok játszótereztek...estére meglátogatott engem a "mikulás" másfél év után először, váratlanul, iszonyat hasfájással:(:( Hát nagy öröm volt.....iszonyat élményben volt részem az elköv. 5 napban, 10 percenként átáztam, gatyacsere...stb hát nem is mondom tovább.:( másnaptól szakadt az eső....végül is már úgyse tudtam fürdőzni így, nagyok medencéztek esőben...amikor nem esett sétálgttunk...parton folyton orkánszél fújt, szóval az idő nem volt épp jó.
Vincinek bejött az esti medencében fürdés a zuhanyzóban :) Iszonyat vízbolond lett. amint meglát egy kis vizet, jár a lába veszettül, és pacsálni akar! :)
apa végre jött pénteken, könnyebbedtem :)
pénteken voltunk együtt kajscizni este a közelben nyaraló barátok másik felével is, és pont kifogtunk egy latin retro partyt! szuper volt!
szombaton délelőtt kelett elhagyni a szállást, akkora egész jó idő lett, de még nagy volt a szél....átmentünk Balatonfüredre Ági batátnéjáékhoz, és ott töltöttük el hétfő estig a maradék nyaralós időt. Vasárnap már nagyon kánikula kezdett lenni, de hétfő iszonyat meleg volt, igazi strandolós, és egész nap a balcsiban ültünk Vincivel, nem akart kijönni..... azért alukált egy nagyot a parton...sajnáltam, hogy pont haza kell menni, mikor végre jó az idő, de hát mi mindig így járunk. :evil:
Vincit babakocsiban nemigen lehetett tolni 10 percnél tovább, kemény volt, folyton cipeltette magát.... éjszakákat végigaludta, és végülis nagyon alkalmazkodó volt, úgyhogy továbbra is imádnivaló a picifiam is!!!!!!
és akkor a képek: nem sokat tudtam csinálni, miután apa nem volt, és a 6 gyerekre azért kelett figyelni, Vinci meg folyton kézben....
Vinci a parton úszik:
Kép
a medence:
Kép
esti séta után a fárdat gyereksereg:
Kép
Andris a játszótéren:
Kép
rossz időben piknikeztek a gyerkeke a medenceparton :)
Kép
Balatonfüred, móló.és Vinci babakocsiban még( csak a forgó miatt)
Kép
füreden a szökőkút: (lányom a háttérben)
Kép
alvás a parton:Kép
kicsit fújt a szél:
KépKép
fürcsi:
KépKép
KépKép
pancsi után apával:Kép
buli a balton
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok!

Gyors bekukk! Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóók a képek! :lol:

Úgy néz ki Bencus kezdi üríteni a vírust, sokszor kakil keveset, ez már jó jel! :)

Millye, mindenképpen összehozunk Veletek is egy talit, de ha az Uradnak nosztalgiázhatnéka van, nyugodtan nézzetek el Csepel fele! :wink:

Lakásba 27 fok, megyünk valamerre, csak még nem tudom hova, mert kint még melegebb van! :evil:
zsu83

lkverus: jó hogy jöttél élménybeszámolóval, nagyon jó volt olvasni! :) Sajnálom, hogy csak a végére lett jó időtök. A képek szuperek! :D

Kép
Kép
elif

Andrea17 köszi! A lányom valóban nagy segítség :D na majd a következő talira talán el tudtok jönni... :roll:

Budabo köszi a képeket! :D A fiam is jól aludt 9 órakor keltünk... dög meleg van kint... :? szerintem ma csak este megyünk ki... :roll: nagyon szuper képeket csináltál!

Hel29 talán legközelebb... ha a gyermekeink is úgy akarják... :D köszi... a férjem szeret eljönni velünk. :D

Elif klassz képeket csináltál! :D A lányom köszöni, hogy odahoztad Efét neki... most kerek nála a világ.... :D

Julcsi-79 mondta is a lányom hogy egész nap babusgatná őket és sajnálja, hogy nem mindegyiket tudta megdajkálni :roll: na de majd legközelebb... :D

Zsu83 na megbeszélem apával, hogy nosztalgiázni és valamikor elmegyünk arra... majd egyeztetünk :D
örülök, hogy Bencus gyógyulgat!

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: nagyon szívesen máskor is, direkt jó volt kicsit lepasszolni! :D Bármikor jöhet hozzánk Efézni! :) És vajon ki az akiről egy használható képet sem tudtam csinálni... a saját fiam persze...

Ladmon:
nehogymár elfelejtsek gratulálni a bútorok alá guruló leányodhoz! :D Nekünk ez még odébb van szerencsére, de habitapit már beszereztem, bár 2 jógamatraccal lehet jobban jártam volna :roll: . (Ezeket felszedegetnim meg letenni, és a betűk - nekünk ilyen van - is kihullanak belőlük ilyenkor, na meg a csóré is f.szán befolyik a résekbe :evil: , azt is poén kitakarítani...)

Kép
Kép
elif

Elif :D mi csináltunk Eféről :D :D :D A lányom üzeni, hogy szívesen megy! :D

Efe baba:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

millye: szerintem is lett most egy-két jó kép, kinn a szabadban sikerül vele. Füge is jól aludt, viszont elég kis nyüszi ebben a melegben. Főztem neki krumpli-almát, ennek jobb az íze, kíváncsi vagyok.

elif: nekem is van egy-két efe kép, írsz emailt?

julcsi: megkaptad a képeket?

ikverus: jó képek! Mennyire lehet jól összecsukni a babakocsit?

Ha füge hagy én is rakom fel a közösbe a képeket.

Kép
budabo

ladmon: ja ténleg Esztike nagyon ügyi. :lol:

Kép
budabo

Habtapi: Mi alulrók tervezzük beragasztani. Lenyelésveszélyes (a mienk legalábbis elég pici darabokból áll), és igen, arrébb rakni és takarítani... arról ne is beszéljünk. :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Jaja Bogi, nagyon köszönöm! Elif, Te is átküldenéd a képeket, amiket Marciról csináltál?

Hálás köszönetem Lányok!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bogi: írok. :) Köszi!

Millye: nektek könnyű volt, Efe még pózolt is neked! :D Én meg már uncsi voltam neki...

Julcsi: persze, átküldöm, de most épp el vagyok havazva, csak épp a topikot frissítem néha. Amint lesz egy kis időm...
Efe megint csak relaxál. :roll: :wink:

Kép
Kép
elif

Hű, nagyon szépek lettek a talis képek! A legjobban Lénán látom hogy múlik az idő, és mennyit nőtt a kiscsaj mióta nem láttam! :)

Mi megjártuk ma a csípőszűrést (szerencsére semmi bajunk), és a piacot. Most meg itthon fövünk a saját levünkben :?. De délután, ha kinn lesz már az udvaron árnyék (lakóparki lakásban lakunk), akkor leviszek egy pokrócot, és kifekszünk hűsölni.

Hugic: A patchwork takaróra én is irigy vagyok, sajnos nem a miénk. :( A bátyáméknál készült a kép, szerintem a takarót valamelyik családtag készítette.

Crocus
Kép

Kép
crocus

óóóóóóóóóó, lemaradtam a taliról.... :( nah, majd legközelebb! Képek jók, gyerekek édesek! Egyre nagyobbak!
Tettem fel két videót, van még egy szuperebb, ahol úszik az úszógumival Vinci, de nagyon nagy, és nehezen töltődik fel...majd...
Ja! Vonalaimat nem nézni!!!!!!!!!!!!!!!!Kizárólag csak Vinci miatt mutatom meg nektek!!!!!! Fürdőrucimból kihíztam, az alacsony költségvetés most nem enged újat :) Na, télleg ne stíröljetek, mától nincs kaja, totális a fogyókúra!!!!:)
http://www.mommo.hu/media/Vinci_a_Balatonban
http://www.mommo.hu/media/Balcsifurcsi
ja, tegnap kaptunk oltást, a tüdőgyuszis elmaradtat, hát igen nyügik voltunk :( De már jobb....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

babacsokit esernyőre lehet csukni, egy kis alfába befér ippeg széltében, melette elfért minden cucc, hátizsák, sporttáska, két kisbőrönd, polifoamok, hálózsákok, utazóágy, sátor....egyebek. Szóval egész kicsike :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

ja, és hang sincs a videókhoz...a fényképező nem tud felvenni :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

lkverus: Hatalmasak a videók :lol: :lol: :lol: .

Kép
Kép
elif

ééééééééééés, átléptük az hós határt!!!!!!!!!! és majdnem már meg is fordult ma pici Vinnyó!! De csak majdnem:
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

az 5 hós határt:)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Nagyon édes Vince ezen a képen! :) Gratula neki is az 5 hóhoz!

Kaandi, Stelly: most mi lesz a holnappal? Bevállaljátok ebben a szaharai klímában is? Nekem egyszerű, én itthon vagyok, de medencénk az nekünk sajna nincs, pedig de jó is lenne... :roll: :)

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Olvasni reménytelen, de a képeket nézegetem ám! Mennyi gyönyörű baba!!!! De komolyan! A sétáink során látok néha olyanokat... :( Alig tudom kinyögni, hogy "Jaj de ...izé, édes pici kezecskéje van" :roll: Persze, szép felnőtt még lehet belőlük :)

Hunor egy akarnok, az utóbbi 2 hónapban2 óránként, éjszaka 3 óránként szórakozott a cicimen. Nem bírtam, úgyhogy beindítottam a hozzátáplálást. A fiú mindenevő. Krumpli, répa, paradicsom, barack, alma, banán volt eddig. Főzelékes cumisüvegből adom neki, 250ml egy pillanat alatt lecsúszik (pl. 1banán 2 barackkal összeturmixolva) Szóval mindegy neki, hogy mi, csak sok legyen. Na és persze tápszer, és a tejbedarapép (gluténmentes). Pluszba továbbra is cicit kér, ölbe veszem, és már tépi lefelé a melltartómat :roll:

Ehez képest csak 7,5 kg, viszont már a 9hónapos ruhákat hordja oyan hosszú. Megfordulnia eddig csak 4x sikerült, hát nem kapkodjuk el a mozgást. :?

Kép
kangu

ikverus: kösz a kocsi infót. Tök jók a videók, élvezi Vince a fürcsit! :lol:

Kép
budabo

Asszem ezek után nekem is el kell mennem a Balcsira! :D

Andrea: na itt a link a hordozásról. http://www.mamami.hu/kifelene/ Mondjuk szerintük babakocsiban is káros a kifele néző baba, de inkább nem mondok véleményt.

No mennem is kell!

ladmon

Az imént lettem mellkasomtól a talpamig letojva úgy, hogy még a kanapén lévő takaró, a padló is sz.ros lett, és a gyerek pelenkája is tele van... DE a pelusos résztől eltekintve a gyerek teljesen tiszta volt. Szuper?
Ladmon azt ne mondd, hogy ettől is fel kellett volna frissülnöm. :lol:

Kép
Kép
elif

Nem én mondtam... :lol:

ladmon

Képek a közösben, ha így nem jó, akkor elküldöm emailban is.

Kép
budabo

Babák hogy bírják a meleget? :roll:

Millye, ok, ok! :D Hány évig lakott Csepelen a férjed, mikor költözött el innen?

Crocus, örülök, hogy minden ok volt a csípőszűrésen! :)

Efe nagyon jóképű kispasi! :lol:

Ikverus, tök jók a videók! :D

Kangu, jó hogy írtál! :D
zsu83

SOS LADMON!

Gerendai Zsuzsinak vírusos a gépe, és engem kért meg, h írd meg a telszámod, hogy a pénteki randi ügyében felhívhasson. Kérlek írd meg nekem priviben!

Köszi,

Julcsi

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Reszkessetek, még jövök! :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Budabo mi ma összesen négyszer aludtunk, de csak fél órákat... :? na mindegy... nem lehet mindig négy és fél órát aludni... :D krumpli alma bevált? Ette Füge? :roll:

Elif ha nem a saját szememmel látom, hogy a fiad a fényképezőgép előtt pózol akkor nem hiszem el :D

Lkverus írtunk, hogy ha tudsz jönni gyere... :shock: na de majd legközelebb! :D Vinci nagyon vagány és látom nagyon tetszik neki a víz! :D nem tudom mi bajod van az alakoddal :shock: tök jól nézel ki! :wink:

Zsu83 7 évig lakott Csepelen. 13 éve költözött el. Ti mióta laktok ott? :D

Kép

Kép

Kép
millye

zsu: nálunk Füge egész jól elvan ebben a hülye időben. Bencust is sajnálom ebben a hülye melegben és téged is holnaptól apa dolgozik.

millye: képzeld Füge délelött aszokásos időben 40 percet aludt, délután meg majdnem 2 órát, igazból én keltettem finoman. Ja és leengedtük az ágyát, mert már nagyon mutatványozott és észre sem vette. Beraktuk ebéd után és még altatni sem kellett. Laci mondja gyorsan elmosogat amíg Füge nem alszik. Benéztem 5perc múlva és mondtam hogy ne mosogassan, mert füge húzza a lóbőrt :lol: Éssssssssssss Füge 40 percet nyomta a medencéjében és vigyorgott,néha beleivott...most meztelenkedik az udvaron, demegyek hozzá mindjárt. Éssssssssss megevette 100 krumpli-almát :lol: :lol: lehet hogy ez így beválik neki. Fogom majd paradicsommal adni neki. Remélem éjjel Andris jól fog aludni.

Kép
budabo

Millye, én lassan 8 éve, férjem kb. 13 éve! :roll:

Bogi, Bencus is elég jól viseli, csak nyüszizik sokszor, aztán átmegy vidámba! :roll:
zsu83

Budabo de szuper! Nagyon ügyes kiscsaj Füge! Az jó, hogy az ágyát lejjebb raktátok mert ahogy akrobatázott előbb utóbb leesett volna... :? Én is remélem, hogy a fiam jól fog ma aludni... most már csak arra kellene rávennem, hogy ne este 10-ig legyen fent... :roll: Na akkor Fügének lesz kedvenc kajája :D

Kép

Kép

Kép
millye

Zsu83 az már jó hosszú idő! :D Bencusnak megy a nyugi puszi! :D

Kép

Kép

Kép
millye

zsu: ha elég nagy a terasz érdemes a medit kipróbálni! Jól esik nekik is.

millye: kíváncsi leszek hogy meddig eszi meg. Két adag lett belőle, de édesapa ügyesen kiöntötte a maradékot, tehát holnap főzhetek. Délelött elmegyünk vásárolni és sógórnőm mondta, hogy nem vigyem ilyen melegben magammal majd figyelnek rá :shock: tisztára el vagyok kényeztetve. :lol: Asszem szeptembertől megszűnik a jó világ.

Hozzátáplálók: az gáz ha egy nap a gyümi és a főzelék is kivált egy tápszert? Mert annyira ízlik neki. Vhol azt olvastam, hogy 6 hós korig nem kéne, de már gyümiből eszünk annyit, hogy nem kap tápszert, de ha főzelékből is akarnak akkor mit csináljak?

Kép
budabo

Millye, remélem lassan alszik Andris! Bencus már beájult! :)
Biztos ideért a nyugipuszi, köszönjük! :wink:

Bogi, lehet hogy még én is belecsobbanok! :oops: :lol:
Tök rendes a sóginőd hogy vigyáz Fügére! :)
zsu83

hozzátáplálás: Vinci napi 3x eszik tápszert, egyszer gyümit, és egyszer főzeléket, vagy tejpépet.....én már kiváltottam a tápszert, mert egy bébiüvegnyit simán benyom a főziből is, és sokszor még kevés is, szerintem egy 5 hós gyereknek annyinak elégnek kell lennie, főleg, hogy Vinci már a 7kg-on is túl van! Szóval e mellé még tápi nem kell!!!! Ja, és kakigond rendeződött, mióta nem bebázunk, hanem Humana tápit kap :) minden nap van!!!!!
na, megjött a vizilabdacsapat!Majd jövök!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

ikverus:köszi, megnyugtattál. :lol:

Kép
budabo

Bogi: Nekem dokinő azt mondta, hogy ne váltson ki 6 hós korig étkezést a főzi. Mondjuk azt is mondta, hogy gyümölccsel ne is váltsak ki étkezést... A Te gyerekorvosod mit mond?

Millye: 4 és fél órás egybenalvást Andris gyakran csinálja? :shock:

Elif: Köszönöm!!!!

Andrea: Marci múlt héten volt nyűgös, szinte minden nap. Szombat óta újra boldog és nyugodt. Simán lehet a meleg, vagy a frontok,vagy ki tudja? :roll:

Vinyóka nagy úszóbajnok, nagyon cuki! :D

Holnap oltás :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Marcinak előre is küldjük a gyógypuszikat!
zsu83

julcsi:gyógypuszi Marcibogyesznek előre is. Nekem a gyerekorvos kb. 2percben elhadar vmit,védőnő amikor hívtam lerázott hogy nem ér rá, hívjam később akkor nem vette fel, szóval ki vagyok velük segítve. Gyümivel okés hogy ne váltsak ki kaját, de amikor megeszik egy üveggel, arra azért sok lenne még tápot is adni, szerintem. votl hogy kevesebb gyümit kapott és tápot, de szereti a gyümit. Ma a krumpli-alma is bejött neki, lehet hogy azzal isjól tudott volna lakni. A dokinőmmel legközelebb aug.10 körül talizunk. :cry: Nem igen foglalkoznak az emberrel. Az egészséges tanácsadás cimű mutatvány keretében van az oltás és ott öt perc alatt ráznak le. A múltkori oltáson kutya futtában elmondta, hogy kevés gyümihusit kaphat, de azon már túl vagyunk.

Kép
budabo

Köszi Bencus és Zsu, én pedig örülök, hogy Ő végre jobban van! :)

Jó éjt mndenkinek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Szerintem fontos, hogy úgy cselekedj, ahogy jónak érzed, Bogi! Anyai megérzések, tudod! :wink:
Én biztosan fokozatos lennék és óvatos elsőre. (Bár szerintem Te is az vagy...)
Köszi, átadom. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

julcsi: gyümit lassan két hónapja eszünk, így jutottunk el az egy kaja kiváltásig. Főzelékett nem olyan rég kap. Majd meglátom.
Jó éjszakát nektek.

Kép
budabo

No vagyok ám, csak jó sokat jövünk-megyünk Tomival és Adrival :D most nem a nagygépről írok, szóval fotókat nem tudok feltenni, de ami késik nem múlik :wink: van egy rakat új képem, amiket meg szeretnék majd nektek mutatni :)
Adrinak kicsit átrendeztük a szobáját, meg kapott szőnyeget, hogy tudjon végre a saját szobácskájában kúszni-mászni. A kis lelkem nagyon belehúzott, ma már négykézláb egyszer-kétszer elcsíptem, hogy ügyesen pakolta a kis kezeit-lábait egymás után. Persze azért általában inkább hasraesik, de egyre ügyesebb. Kúszva meg...... nem elég nagy a lakás :lol:
Minden előzetes ellenérzésem ellenére ma Adri fürdött a Balatonban. Eredetileg azt terveztem, hogy csak a kis lábfejét lógatom neki bele, de annyira elkezdett sikkantgatni, meg nevetgélni, hogy az egész lábacskát belelógattam, erre még nagyobb örvendezésbe csapott, úgyhogy végül vállig belemártottam a vízbe, úsztattam kicsit, hát valami tünemény volt, ahogy nevetgélt, sikkantgatott, csapkodott, rugdalózott :D persze mindezt csak egy-két percig, szóval remélem, semmi rosszat nem csináltam ezzel neki.

GYED igénylés: én már kitöltöttem a papírokat, de csak nézek nagy szemekkel, hogy milyen fizetés néküli szabi, meg fizetés, meg ilyen dolgokról írtok, nekem semmi ilyesmi nem volt benne :shock: lehet, hogy azért, mert az én melóhelyem kifizetőhely, így más papírt kellett kitöltenem? :?:

deeejóóó, hogy Andabella is hírt adott magukról!! :) tessék ám jönni néha legalább egy fotóval, ha írni nincs is időd :wink:

Nila, örülök, hogy valamivel kezdesz jobban lenni. Bár azért jobb lett volna, ha ezt az egész kálváriát ki tudod hagyni........ most a pereléssel mi a helyzet, megüti a doki a bokáját? Meg mintha korábban hasplasztikáról beszéltél volna, vagy azt később tervezed?

Keddi tali de jó lehetett :D képek szupik :)

Julcsi, jóga végül elmaradt... :roll: jövő héten elvileg már tényleg lesz...

Elif, mi Adrival nagyon készülünk ám a holnapra, jövünk délután szerintem kb du három körül, ha neked is jó!!! (kocsiban van klíma, aztán meg lehet, hogy fagyizunk is, nem? :wink: csak elviseljük valahogy a meleget!)
Andi, csatlakozol, ugye?

Ladmon, gratula a helyváltoztatásra képes leánykának, nemsokára nem leszel emiatt ilyen vidám :wink: :lol: :lol: :lol:

majd még a hétvégén lehet, hogy jövök, de ha mégse, hétfőn akkor sem fogtok tudni lerázni :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Bogi, ha annyira sokat eszik a főzelékből, akkor kiválthat tápot!!, még így is eszik gondolom 4x tápot nem?, soksoksok vitamin van a főziben is!!!!!!!!!!!

Kangu és így,h hozzátáplálsz, jobban alszik? mert azt nem írtad!!:lol: :lol:

Lkverus, szuper a pancsizós balcsizós videó,kár,h nincs hang!! Édi Vinci ahogy pacsál. Ma mi is pancsiztunk több helyen is, akartam felvételt csinálni a fgéppel, erre eszembe jutott,h lemerült....basszus töltöttem,na majd holnap is fürdünk,aztán csinálok videot, de hogy hová töltöm be nektek,még rejtély......... :shock: :shock: :lol: :lol:
Ti már nem szopiztok egyáltalán??!!

Stelly, hát úgy terveztem,h csatlakozunk, 3óra körül nekem jónak tűnik, na majd eldönti a házigazda!! Gyorsan megfőzök reggel a dolgozó népnek, aztán teszek-veszek, jönnek hozzám, és megyünk. Ok, fagyizni is elmegyünk!!

Kreisziék is hamarosan hazaérnek, láttam az iwiw-en, az új Alex-pancsi képeket, nagyon jóóóóók, na meg egy kis részletet a tankiniből is!! :lol: :lol: klasssz!!!

Stelly, gyed igénylő pótlapon a felső sorokban volt szó a fiz nélküli szabiról. Te már le is adtad??? De jó neked! Nekem még elő kell bányásznom a mag.nyugd.tagsági okiratomat Hugic módra,aztán beviszem vmelyik nap.......TÉnyleg Hugic elintézted????

És Millye elküldted végül postán a szülakivonat másolatával????

Kép
kaandi

Sziasztok!
visszaolvastam becsülettel...csak olvasom ,hogy Bogi, Vera, ééés húúúú nem tudom ki -kik(bocsi) panaszkodnak ,hogy mekkorák maradtak...nem is!!Nagyon csinik vagytok!!!

Először is Gzsuzsi!!Nagyon köszönöm az ölbéli játékokat ,hogy megosztottad velem-velünk nagyon sok kacagós percet szereztél ezzel nekünk!!Köszönöm!!!Nálunk az öregapám szántogat a tuti!!

Nagyon irigy és elkeseredett vok ,hogy megint nem lehettem ott a talin de mint Zsu(Bencusnak jobbulást )én is nagyon félek ,ohgy valakit megfertőzünk.Eddig csak az itteni képeket láttam... holnap kerítek egy kis időt ,hogy a közösben is megnézhessem a gyönyörűűűű babákat és anyukákat .

Landmon:Eszterkének gratula a fülcsihez és a guruláshoz!!!

Lverus nagyon jók a videók Vinyó nagyon szereti a vizet!!(alig venni észre rajta)ééés igen is megnéztelek téged is nagyon csinos vagy 3 gyerek után !!!!

Pont ma gondolkoztam azon, hogy a szivacsozhoz el kellene mennem és vágatni szivacsot amin Muki játszhatna és az udvarra is kilehetne vinni...de rájöttem,hogy az olcsóbbik megoldást fogom választani....van megunt papalanom amire húzok egy huzatot ééés jóóó lesz arra a kis időre amíg használja.

:twisted: :twisted: A gyerekorvosunk 1 állat!!!(bocsi)4.-ik hete beteg Zsó és minden héten mást és mást ír fel neki !
Berágtam és arra jutottam,hogy gyorvost váltok!!!Már ki is szemeltem az újabb drnénit...de most szabin van!!!
védőnőnk egy nagy 0 úgyhogy ha nem is járok el méretni az sem fogja érdekelni majd megint hazudik vmit a kartonra...
Páromat megint visszafertőzte Zsó így a múlthetet megint betegben töltötte....ennnek örömére kifestettem a konyhát :wink:
Most meg azért gubbasztok itt mert várom ,hogy töltödjőn a medence...olyan lassan megy most...ááááá álmos-fáradt vagyok nagyon..

nagyon sok-sok minden volt amit még írni szerettem volna de 1 sok lennék...
jóóó éjt minden dednek és édesanyányk!!

Kép
zümis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?